Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

änäriä!!!


 • Kirjaudu vastataksesi
549 vastausta aiheeseen

#1 Lasse Tikka

Lasse Tikka

  Master of Reality

 • Members
 • 4 565 Viestit

Lähetetty 25.02.2011 - 01:02

Ehkä meidän kannattaa erottaa oikee lätkä harrastelusta eli pistää Änärille ihan omansa? Ja tästä alkuun kopsu Anaheim-asiasta: Ducks siis sekä kutsui Ray Emeryn farmista että vaihtoi McElhenneyn Dan Ellisiin Lightningsien kanssa. Emeryhän on toipilas viime huhtikuisen lonkkaleikkauksensa jäljiltä ja ehti pelata Syracusessa vain kolme peliä. Melkoinen paniikkiratkaisu siis, mutta pakko tehdä jotain sillä Hillerin seuraavasta pelistä ei ole mitään tietoa, kaveri on vieläkin sekasin. Mutta hyvä liike, McElhenneyn eväät oli nähty: viisi matsia joista ekassa voitto ja sen jälkeen neljä tappiota, joissa melkeen kaikissa vastustaja laukoi huomattavasti Ducksia vähemmän. Osoittaa myös sitä, etteivät muut siihen paljon luottaneet koska se ero aiempaan tapaan pelata on niin tolkun iso.

#2 Nikke Knatterton

Nikke Knatterton

  Junior Member

 • Members
 • 254 Viestit

Lähetetty 25.02.2011 - 13:45

Mainio idea tämä uusi ketju. Kovalev tosiaan lähti teräskaupunkiin. Se oli heiltä hyvä low risk - high reward -siirto, eivät menetä mitään - saavat tod.näk vahvistuksen. Kovalev ei iän myötä ole taitojaan menettänyt ja palaaminen vanhaan ympäristöön voivat tehdä ihmeitä. Otetaan huomioon kovalevin playoffsaldo: 116, 44 + 54 = 98. Nimenomaan playoffseja ajatellen Pittsurgh venäläisen halusi. Palaan Ducksin tilanteeseen. Kummallista miten hyvältä näyttänyt marssi pudotuspeleihin on ykkösmaalivahdin loukkaantumisen ja kakkosmoken täydellisen epäonnistumisen myötä muuttunut mollivoittoiseksi. Hyvä treidi sikäli, ettei Ellis ainakaan huonompi voi olla kuin MacRollerCoaster. Noh, pelejä on jäljellä ja uskoisin, että Ducks sieltä ylös kiipeää. Katsoin tuon Ducks - Kings ottelun. Siinä ei maalivahti ratkaissut puoleen tai toiseen, mutta Hilleriltä olisi voinut tulla se pelastava gamesaver. Kärkisentterit Getzlaf ja koivu olivat sivussa, joten ykkäsketju oli muodossa: Sexton - Ryan - Perry. Ryan ei tosiaan ole sentteri, mutta hyvin toimi. Ketju painoi aina pelin kings päätyn ja maalinkin tekivät. Kemiat näyttivät toimivan hyvin, kun siinä painoi vikkeläkinttuinen vauhtikone "big sexy" ja kaksi powerfowardia.

#3 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 25.02.2011 - 15:50

niin, onkos Anaheim nyt Ruudun tulon jälkeen hävinny kaikki matsinsa... Mutta ens yönä Minnesota? Laitoin tohon vetolapulle kotivoittoa, eli siis ankenheimia. Kuis Ruutu muuten on nyt futannu? Onko ollu vielä jää-aikaa, tehoja? En ole ehtiny seuraamaan just muuta ku nopeesti aamulla tulokset... Muuten Knikke, ku mollasit tamperelaisia pooli-faneja, ni ei se porilainen ducks-mieskään häävi ole? Toista se on lahtelaislähtönen harakka! ;) Tää siis puhdasta ot huumorikevennystä!

#4 Lasse Tikka

Lasse Tikka

  Master of Reality

 • Members
 • 4 565 Viestit

Lähetetty 25.02.2011 - 16:19

Sä olet kyllä Roy aika riskiveikko, lyöt vetoa Änärin runkosarjasta!

#5 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 25.02.2011 - 16:26

no onks ne pleikkarit sit helpompia?? Ei tod! Featuring viime kausi... Habs pilas vedon, vedon perään... Ja oon tainnu mainitakin, että yllättäen nyt viime syksynä/tänä talvena oon parhaimmat osumat saanu änäristä!! Harvinaista, yksinkertaista, mutta totta, kuin paskajärven kaunis Charlotta:D Änärissä muuten selkeetkin suosikit saa yleensä kelpokertoimen, kuten esim. futiksessa ei saa. Tai muissa kiekkosarjoissa. Toki eilen Flyers ryssi Islandersia vastaan tasurin, ja joku aika sit Vancouver hävis Bluesille, mut voittaahan West Hamkin aina joskus!:D Tosin harvoin....

#6 Nikke Knatterton

Nikke Knatterton

  Junior Member

 • Members
 • 254 Viestit

Lähetetty 25.02.2011 - 18:23

niin, onkos Anaheim nyt Ruudun tulon jälkeen hävinny kaikki matsinsa... Mutta ens yönä Minnesota? Laitoin tohon vetolapulle kotivoittoa, eli siis ankenheimia.
Kuis Ruutu muuten on nyt futannu? Onko ollu vielä jää-aikaa, tehoja? En ole ehtiny seuraamaan just muuta ku nopeesti aamulla tulokset...


Ruutu on pelannut hyvin, joukkue ei ja meikä perustelikin sitä tossa aiemmin. Ducksin hankintojen perusteella näyttää siltä, etää GM Murray haluaa viedä joukketta fyysiseen, ilkeään ja muiden kannalta arsyttävääm suuntaan. Ruutu ja Max Laperrie joukkueeseen, jossa on jo Corey Perry ja Geroge Parros. Voisi Carlyle ihan huvikseen heittää joskus jäälle Perry - Laperrie - Ruutu. Jäi muuten aikaisemmin mainitsematta, että toivottavati couch Randy ymmärtää pitää Sextonin ylhäällä pidempään. Oli hyvä kings-pelissä ja omaa valtavan potentiaalin. Jo pelkästään sillä nopeudella saa paljon aikaan.

#7 jambaani

jambaani

  Junior Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 37 Viestit

Lähetetty 25.02.2011 - 18:59

Mitäs mieltä täällä ollaan Coloradon ja Bluesin vaihtokaupoista? Omasta mielestä aivan käsittämätöntä toimintaa Avs'n puolelta All-star pakki ja potentiaalinen 30-maalin hyökkääjä vaihdetaan urallaan tällä hetkellä paikallaan polkevaan nuoreen puolustajalupaukseen sekä 3-4 ketjun raatajaan.

#8 Lasse Tikka

Lasse Tikka

  Master of Reality

 • Members
 • 4 565 Viestit

Lähetetty 26.02.2011 - 19:32

no onks ne pleikkarit sit helpompia?? Ei tod! Featuring viime kausi... Habs pilas vedon, vedon perään... Ja oon tainnu mainitakin, että yllättäen nyt viime syksynä/tänä talvena oon parhaimmat osumat saanu änäristä!! Harvinaista, yksinkertaista, mutta totta, kuin paskajärven kaunis Charlotta:D

Änärissä muuten selkeetkin suosikit saa yleensä kelpokertoimen, kuten esim. futiksessa ei saa. Tai muissa kiekkosarjoissa. Toki eilen Flyers ryssi Islandersia vastaan tasurin, ja joku aika sit Vancouver hävis Bluesille, mut voittaahan West Hamkin aina joskus!:D Tosin harvoin....


Ite en riskeeraa, en Änärin runkosarjalla ja pudotuspeleissäkin vasta sitten kun olen saanut käsityksen otteluparien pelaajien vireestä, sisäisistä taistelupareista ja jännitteistä. Hienoa jos toi toimii mutta en seuraa perässä.

#9 villain98

villain98

  Junior Member

 • Members
 • 1 317 Viestit

Lähetetty 26.02.2011 - 21:03

Ite en riskeeraa, en Änärin runkosarjalla ja pudotuspeleissäkin vasta sitten kun olen saanut käsityksen otteluparien pelaajien vireestä, sisäisistä taistelupareista ja jännitteistä. Hienoa jos toi toimii mutta en seuraa perässä.


No ei mikään ihme että paitsion pitkäveto kuningas roy osuu kohdilleen yleensä.. Tänäänkin mun ylläri haku sunderlandille meni päin pyllyä ja Roy otti vaan varmat kotiin.. Mulla itselläki mennyt oikeastaan ne harvat pitkävedot mitä olen runkosarjaan laittanut ihan hyvin, eniten rahaa tuonut tuo Phoenix.

#10 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 26.02.2011 - 22:00

Mulle eniten osumia tuonu ehkä myös juurikin Phoenix, tai Washington. Eilen Capitals kyl petti pahemman kerran 0-6, kuten petti myös TAAS Ankenheim ducks! Ens yönä Capsien pitäis, huom! pitäis hoitaa Islanders vastaavin 0-6 lukemin, mutta tässähän on kaikki mahollista, niin kuin muissakin liigoissa. SaiPa-Pelicans, 45 min 1-3, kääntyi muutamassa minuutissa 4-3 sputnikeille :( Kiitos muuten Villain noista hienoista sanoista, kuningas jo vähän mairittelee... :superhappy:

#11 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 595 Viestit

Lähetetty 27.02.2011 - 10:55

Joskus heitän läpällä NHL-maalimäärä vetoja, eilen pistin sisään rivin 7-4-5, noh pojat päättivät pelata 7-4-4 :lol: Noh ei siinä mitään 0,50€ maksoi tuo lappu, lohdutukseksi Penguins voitti rankkareilla 5-4, uusi hankinta Kovalev teki maalin varsinaisella ja ratkaisi rankkareilla.

#12 Pakki

Pakki

  Junior Member

 • Members
 • 456 Viestit

Lähetetty 27.02.2011 - 12:03

Vittu! Flyersilta taas viime yönä totaalisurffaamista ja kuokkaan Sensiltä 4-1. Uusi hankinta eli Versteeg on pelannut hienosti ja sopii kyllä hyvin nyky-Flyersiin. Erittäin taitava kiekonkäsittelijä ja hyvä kahdensuunnan pelaaja. Mutta toivottavasti tämä koko jengin pieni kooma vaihe menee ohi ja joukkue alkaisi taas esittämään sitä kiekkoa mitä vielä tuossa muutama viikko sitten. Ja niin tosiaan itse kyllä olen tehnyt parhaat rahat veikkaamalla änäriä unibetilla. Vetomuotona yleensä tripla ja jatkoaikavoitot mukaan lukien, eli tasuriin ei vedot kaadu.

#13 LowRidingMonkey

LowRidingMonkey

  Junior Member

 • Members
 • 2 683 Viestit

Lähetetty 27.02.2011 - 16:48

KINGS-AVALANCHE 4-3 (1-0, 2-0, 1-3)

07:13 Anze Kopitar (Brad Richardson, Wayne Simmonds) 1-0

29:50 Alec Martinez (Kyle Clifford, Trevor Lewis) 2-0
39:58 Drew Doughty (Kopitar, Ryan Smyth) 3-0 YV

45:47 Jarret Stoll (Justin Williams, Doughty) 4-0 YV
52:42 David Jones (John-Michael Liles, Erik Johnson) 4-1 YV
53:21 Jones (Johnson, Liles) 4-2
59:30 Paul Stastny 4-3

Jonathan Quick 14/17
Brian Elliott 38/42

Coloradolle taas tappio. Ainakin saumat hyvään varausvuoroon paranevat, eipä tässä jatkuvassa häviämisessä muuta hyvää ole.

Los Angeles oli selvästi parempi pari erää. Kolmannessa Kingsin ottaessa 4-0 johdossa jo hieman rennommin pääsi Avalanche kahdella nopealla osumalla hieman varkain kahden maalin päähän. Kunnon kaatui kuitenkin pariin Avs jäähyyn. Jonathan Quick seikkaili maalinsa takana ja antoi syötön suoraan Paul Stastnylle joka siirsi kiekon hieman onnekkastikkin Jarret Stollin jalan kautta tyhjään Kings-maaliin ja näin tilanne oli 4-3 puoli minuuttia ennen loppua. Viimeinen tilaisuus kuitenkin rähmääntyi paitsioon ja Kings otti kauden kolmannen voittonsa Avalanchesta yhtä monessa ottelussa.

Toisen pelinsä Coloradon maalilla pelannut Brian Elliott pelasi hyvin. Muutamia hyviä torjunta, eikä maaleista voi miestä syyttää. Ensimmäisessä maalissa Elliott oli hieman huono onninen, kun hänen mailansa tarttui kiinni puolustaja Jonas Holösiin. Näin Anze Kopitarille oli helpohko työ pistää irtokiekko maaliin. Kuvio jolla Kings maalinsa loi oli varsin näyttävä. Drew Doughty syötti keskialueella Kopitarille joka jatkoi kiekon Wayne Simmondille. Simmonds pelasi kiekon maalin taakse josta Brad Richardonin vanhan aikaisen Elliott onnistui vielä torjumaan. Jatkokiekkoon ei Elliott sitten päässyt enää kiinni ja kiekko oli maalissa. Alec Martinezin, Stollin ja Doughtyn maaleissa Kings-pelaajat tekivät hyvät maskit.

Kahden maalin David Jones ja maalit syöttäneet Erik Johnson ja John-Michael Liles on helppo nostaa esiin kenttäpelaajista. Jones ensimmäisessä maalissa Lilesilta hieno syöttö maalin kulmalle josta DJ pisti kiekon maaliin. Toinen maali oli hyvä ohjaus maalin edestä.

Los Angelesista on helppo nostaa esiin Drew Doughty ja Anze Kopitar. Kaksikon lisäksi myös Kopitarin ketjukaverit Brad Richardson ja Wayne Simmonds olivat hyvässä iskussa.

Nähtiinhän pelissä myös yksi tappelukin jossa Kingsin Kevin Westgarth ja Avsin David Koci mittelivät voimiaan. Mitään mättöjuhlaa tuo ei ollut. Tasuriksi tuon laittaisin tai sitten Westgarthille edge, kun oli Kocia aktiivisempi.

#14 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 27.02.2011 - 19:07

Ens yönä Ankenheim-Colorado? Tässä uskon Ankenheimin vihdoin ottavan sen voiton vars peliajalla. Jomman kumman voitoton putki katkee, that´s for sure...

#15 villain98

villain98

  Junior Member

 • Members
 • 1 317 Viestit

Lähetetty 28.02.2011 - 08:24

Ens yönä Ankenheim-Colorado? Tässä uskon Ankenheimin vihdoin ottavan sen voiton vars peliajalla. Jomman kumman voitoton putki katkee, that´s for sure...


Ankathan lopulta veikin, 2-3..

#16 Royfish

Royfish

  Royfish

 • Members
 • 2 539 Viestit
 • LocationPori, Western Finland

Lähetetty 28.02.2011 - 09:26

jepu, ja veto kiinni! ;) Ruutu sai 0+1, kakkosyötön.

#17 villain98

villain98

  Junior Member

 • Members
 • 1 317 Viestit

Lähetetty 28.02.2011 - 19:33

Mitenhän toi ryssä-Radulov? Palaako änäriin tai Nashvilleen? Kaveihan on ollut ihan liekeissä KHL:n runkosarjassa, 54 pelissä 80 pinnaa, 20+60!!

#18 Nikke Knatterton

Nikke Knatterton

  Junior Member

 • Members
 • 254 Viestit

Lähetetty 01.03.2011 - 09:17

No niin, Trade deadline on takana päin. Tämän vuoden teemaksi muodostui, että road to the deadline oli hvin aktviivinen, mutta varsinainen the deadline show jäi lieväksi pettymykseksi. Suurimmat siirrot tehtiin jo aikaisemmin To (Florida): Niclas Bergfors + Patrick Rissmiller <-> (Atlanta) Radek Dvorak + 5th round pick 2011 To (Florida): Jake Hauswirth + 3rd round pick 2011 <-> (Washington) Dennis Wideman (Phonix) Rotislav Klesla + Dane Byers <-> (Columbus) Scottie Upshall + Sami Lepistö (Colorado) Shawn Belle <-> (Edmonton) Kevin Montgomery (Florida) Sergei Samsonov <-> (Carolina) Bryan Allen (Chigago) Chris Campoli + 7th round pick(cond.) <-> (Ottawa) 2nd round pick 2011(cond.) + Ryan Potulny (Anaheim) Brad Winchester <-> (St.louis) 3rd round pick 2012 (Los Angeles) Dustin Penner <-> (Edmonton) Colton Teubert + 1st round pick 2011 + 3rd round pick 2012 (cond. voi vaihtua 2nd rounderiksi, riippuen LA:n playoffmenestyksestä.) (Boston) Anton Khubodin <-> (Minnesota) Jeff Penner (Ny Rangers) John Mitchell <-> (Toronto) 7th round pick 2012 (Washingon) Jason Arnott <-> (New Jersey) David Steckel + 2nd round pick 2012 (Columbus) Greg Moore + Michael Chaput <-> (Philadelphia) Tom Sestito (Vancouver) Chris Higgins <-> (Florida) Evan Oberg + 3rd round pick 2013 (Calgary) Fredrik Modin <-> (Atlanta) 7th round pick (Vancouver) Maxim Lapierre + Sharp MacGregor <-> (Anaheim) Joel Perrault + 3rd round pick 2012 (Atlanta) Brett Festerling <-> (Montreal) Drew MacIntyre Pureuduin Anaheimin toimiin; ei mitään ihmeellistä tapahtunut. Lapierre ulostettiin, tilalle tuli Winchester bluesista. Selvästi Ducksin linja tulee playoffseissa olemaan "goon it up", mutta minua se ei ainaakaan haittaa. Sen sijaan olisin toivonut sentteri osastolle vahvistusta. Neljästä sentteristä 2 ovat suht. vanhoja Koivu(36) ja Marchant(37), ja junnuista ei vielä ole astumaan esiin, toki McMillan on pelannut hyvin kolmosessa, mutta on omimmillaan laituri. Kai Murray ajattelee, että näillä mennään kevät ja kesällä hankitaan vahvistus, mutta silloin onkin jo pakko. Sen lisäksi täytyy toivoa, että Kyle Palmieri astuu pelaavaan kokoonpanoon ensi kaudella, hänestä ankat saisi kiekollisen sentterin, mutta vielä ei taso riitä. Tosin, eipä oiken ollut kauppatavaraa, kun ei kukaan huoli näitä ylijäämäpakkeja kuten tusinaSutton ja avutonBrookbanka.

#19 Jupe

Jupe

  Modernrator

 • Members
 • 2 085 Viestit

Lähetetty 01.03.2011 - 12:06

Pureuduin Anaheimin toimiin; ei mitään ihmeellistä tapahtunut. Lapierre ulostettiin, tilalle tuli Winchester bluesista. Selvästi Ducksin linja tulee playoffseissa olemaan "goon it up", mutta minua se ei ainaakaan haittaa. Sen sijaan olisin toivonut sentteri osastolle vahvistusta. Neljästä sentteristä 2 ovat suht. vanhoja Koivu(36) ja Marchant(37), ja junnuista ei vielä ole astumaan esiin, toki McMillan on pelannut hyvin kolmosessa, mutta on omimmillaan laituri. Kai Murray ajattelee, että näillä mennään kevät ja kesällä hankitaan vahvistus, mutta silloin onkin jo pakko. Sen lisäksi täytyy toivoa, että Kyle Palmieri astuu pelaavaan kokoonpanoon ensi kaudella, hänestä ankat saisi kiekollisen sentterin, mutta vielä ei taso riitä. Tosin, eipä oiken ollut kauppatavaraa, kun ei kukaan huoli näitä ylijäämäpakkeja kuten tusinaSutton ja avutonBrookbanka.


No mä en pidä enää edes varmana, että Ducksit on play-offseissa. Jotenkin ihmeellistä vuoristorataa ollu koko kausi. Ja viimeset pelit on ollu sellasta pakkopullaa että oksat pois. Pisteitä pitää kyl ruveta tulemaan, jos haluavat keväällä tehä muutakin kuin ilmoitella Jaloselle "ei pysty. vähä loukkaantumisia ja sillee...."

#20 Nikke Knatterton

Nikke Knatterton

  Junior Member

 • Members
 • 254 Viestit

Lähetetty 01.03.2011 - 12:27

Omissa käsissä se on kuitenkin. Playoff paikkaan on 2 pistettä ja kilpailu on kovaa. Uskon kuitenkin, että ducks itsensä sinne kampeaa. Ja minä olen sitä mieltä, että Jaloselle voi ilmoitella mitä lystää, mutta kisoihin ei kannata mennä. MM-kisat on täysi vitsi eikä suomella ole edes saumaa kuin korkeintaan pronssiin ja siihenkin vain siksi kun muita ei pronssi kiinnosta. Nyt kun MM-kisat pitäisi katsoa ilman Mertarantaa = en katso. En kyllä katsonut viime kaudellakaan.
0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää