Jump to content
Sign in to follow this  
Tumi

Boro-ManU

Recommended Posts

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tärkein eli voitto tuli, vaikka missään vaiheessa peli ei ollut kauneineta futista. Kuitenkin uskomaton on pelaajien itseluottamuksen taso manussa tällä hetkellä. Palloa siirrellään pelaajalta toiselle todella varmasti, vaikka ollaan yhden vajaalla. Näin hyvää Manua JOUKKUEENA en ole ennen tätä kautta nähnyt. Selvästi parempi porukka nyt kasassa kuin viime vuonna.

 

Pelistä vielä sen verran, että Fletcherin ulosajo tosiaankin oli aika outo, ihan niinkui Fergusonkin on sanonut. Ensimmäisen keltaisen olisi tuomari voinut olla nostamatta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ollut loistavaa futista, mutta voitto on tärkeintä. Fletcherin ulosajo oli yllättävä, mutta onneksi sillä ei ollut vaikutusta lopputulokseen. Ferguson ei ollut tyytyväinen tuomarin päätökseen, mutta kuitenkaan ManU ei aio valittaa ulosajosta. Seuran puhemies Paddy Harverson sanoi asiasta: "Emme aio valittaa koska sääntöjen mukaan kahdesta keltaisesta kortista ei voi valittaa". Vuosi vaihtuu Valioliigan kärkipaikalla ja toivottavasti keväällä peli vain paranee...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse en pitänyt Fletcherin ulosajoa mitenkään yllättävänä vaan suorastaan odotin sitä. Eka varoitus oli kyllä ihan ...sanonko mistä? Mutta toinen oli ihan täysin tilattua tavaraa. Siinähän se kävi kopauttelemassa nilkoille minkä kerki koko toisen erän alun. Pelasi muutenkin aivan totaalisen surkean ottelun, mutta kun Ferguson ei voi jostain syystä koskaan tehdä vaihtoja kuin vasta 75 minuutilla.

 

Muutenkaan Fletcher ei ole viime otteluissa mitenkään erityisen hyvin pelannut, joten Olen paluun myötä voisi Fletcherille hakea peliaikaa reserveistä.

 

Onhan Darrenilla pelisilmää, mutta jotenkin välillä tuntuu, ettei omatkaan luota siihen. Juoksee ihan hyvässä paikassa oikealla laidalla, mutta palloja ei vain tule Fletchille asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vastoin kaikkia tapojani olin melko varma, että tauon jälkeen ei Fletcher kentälle juokse. Nähtävissä oli, että peli ei ole ihan kuosissa ja keltainen alla.

 

Fletcherin ongelmana mielestäni tuntuu olevan yliyrittäminen, joka näkyy eniten sekä keskityksissä että syötöissä alueen rajoilla. En tiedä uskooko Darren, että häneltä odotetaan Beckhamin esityksiä noilla osa-alueilla?

 

Paljosta ei ole kyse, mutta harmillisen usein hyvän juoksun tai harhautuksen perään tulee liian pitkä/lyhyt/korkea/matala (sijoita sana tilanteen mukaan)pallo.

 

Jos kyseessä ei olisi a)skotti ja b)oma kasvatti, niin Prestonissa olisi lainalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ollut kyllä mikään häikäisevä tuomariesityskään. Mills yrittää lyödä Giggsiä kyynärpäällä päähän: keltainen.

 

Ennen Fletcherin ensimmäistä keltaista boron pelaaja roikkuu ManUn pelaajassa kuin takiainen: vapari vai tuliko edes sitäkään. Hetkeä myöhemmin Fletcher tekee saman paljon lievemmin: keltainen.

 

Fortunea tullaan tilanteen jälkeen nappulat edellä nilkkaan: ei edes vaparia.

 

Mendieta kaatui Keanon edessä erittäin helposti: vapari. Tämän tosin annan olla koska se saattoi näyttää rikkeeltä, näin itsekin ensin luulin, mutta hidastus kertoi sitten aivan muuta.

 

Jalkapallohan oli todella tylsää katseltavaa. Alku lupaili hyvää, mutta sen jälkeen oli aika lailla paskaa.

 

Giggs oli aika vaisu sunnuntaina. Ei ollut sitä mitä on totuttu näkemään. Välillä juoksi omalla laidallaan oikeastaan vain menettämään pallon. Sitten jos pääsi ohi oli ratkaisut maalilla todella vaisuja. Esim. se syöttö keskelle joka meni jokaisen ManU pelaajan takaa, siinä olisi voinut ihan hyvin laukoakin.

 

Vastaavasti Keano oli loistava ja Rion esityksiä täytyy vain ihailla. Loistavalla varmuudella ja luotolla itseensä pelaa. Ihan kuin mitään doping sotkuja olisi ollutkaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

voitto tuli ja se on pääasia. kokonaisuudessaan ManU pelasi hyvän syyspuoliskon. esim viime kaudella vuodenvaihteessa oli jo 6 tappiota. täytyy myöntää kuitenkin että myös arsun ja chelskien tulokset ovat vakuuttavia. mestaruus vielä täysin auki.

 

boro pelistä... fletcherin oisin ite ottanu vaihtoon puoliajalla. sattuu olemaan vaan fergien suosikkipoika. Giggs hukkas pari hyvää tilannetta. ferdinandille täys 10 ja keanellekin 9... RVN oli aika jäässä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisin myös minä ottanut Fletchin vaihtoon, mutta lähinnä vain siksi että mies alkoi ehkä hieman väsyä ja uutta särmää Klebin muodossa olisi tehnyt hyvää. Ulosajo oli minusta aivan kohtuuton, mies teki tosiaan pelissä ainoastaan kaksi taklausta ja molemmista hyvin kevyesti annetut kortit.

 

Muuten hyvin heikko peli Unitedilta. Oli onni mukana, joskin Boro ei omilla hyökkäyksillään ihmeemmin hätyytellyt, joskaan tuolla hyökkäyspäällä ei Unitedin kanssa pidäkään päästä kiusaamaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×