Jump to content
Sign in to follow this  
Haltsu

Newcastle - Everton (5.3., kello 16:55 CANAL+ Aitio)

Recommended Posts

Otan tässä nyt poikkeuksellisesti Royfishin homman käsiini, toivottavasti et pahastu. :mrgreen:

 

Eli huomenna taas mennään, Liverpoolin Siniset vastassa St. James' Parkilla. Kauden ensimmäinen kohtaaminenhan päättyi meidän hienoon 0-1 voittoon tuolla Ben Arfan jumalallisella pommilla. Huomiseen peliin joudumme lähtemään jälleen ilman ranskalaistähteämme, jonka paluu kentille tämän kauden aikana on Pardewin mukaan vielä epävarmaa. Pelistä meidän puolelta ovat sivussa varmuudella R.Taylor (pelikielto), Gosling (polvi) ja Ben Arfa (murtunut jalka). Epävarmoja tapauksia ovat Barton, Ireland ja Ameobi. Evertonin puolelta käsittääkseni sivussa ovat Cahill ja Fellaini, jos näin on niin hyvä.

 

Avaus meidän osaltamme voisi olla seuraavanlainen:

 

HARPER

SIMPSON WILLIAMSON COLOCCINI ENRIQUE

LOVENKRANDS IRELAND TIOTE JONAS

NOLAN

BEST

- Kuqin rooli mitä todennäköisimmin on edelleen se viimeisten minuuttien raataja vaihtopenkiltä.

- Kuten sanottua, Ireland epävarma. Jos ei pelaa, niin Guthrie ottaa tämän paikan.

- Ameobi saattaa olla hyvinkin avauksessa muovinaamarineen.

 

Peli on ehdottomasti voitettavissa. Kaikella kunnioituksella Evertonille, mutta uskon meidän olevan tässä pelissä ennakkosuosikin asemassa ja se rooli tulee täyttää huomenna. Tiote on varmaankin jälleen avainpelaajan roolissa huomenna, mutta onnistumisia Evertonin tasoista joukkuetta vastaan tarvitaan kuitenkin jokaiselta. Kolme pistettä olisi enemmän kuin tervetullut asia mikäli ajatellaan noita euro-paikkoja. Valitettavasti Birmingham nappasi jo tuon kalja-cupin voiton, eli he ottivat yhden euro-paikan sillä. Eli sijoilla 5 ja 6 olevat oikeutetaan Eurooppa Liigaan, joilla tällä hetkellä ovat Tottenham (47 pts) Liverpool (39 pts). Meillä kasassa siis 36 pistettä, eli kaikki on periaatteessa vielä mahdollista. Aika hullulta se kieltämättä kuulostaisi, jos nousijajoukkue sijoittuisi heti kuudenneksi. :lol:

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mites mä nyt tosta pahastuisin? Päinvastoin, kiva et joku muukin välillä täällä politikoi, ettei mene tyystin yksin puheluks... ;)

 

Jeps, eipä tuohon juuri lisättävää, aika kattava otteluennakko! Kuqille toivosin jo enemmän minuutteja, edelleen... Ja tottahan tuo on voitettavissa, ja myös voitetaan, perkeles:boxing: Ja hitto, mehän mennään sinne Eurooppaanki vielä! Ei täs kannata turhaa kuvia kumarrella, jos jotain on tarjolla, niin tokihan se otetaan! :icon_lol:

 

Ainoo miinuspuoli on se, etten näe peliä, ku mulla vaan sport-paketti, jossa ei näy aitio. Ellen kipase baariin? Anyways, lippu korkeelle, ja go on you Magpies!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ole Enrique kyllä sama Enrique mikä nähtiin vielä muutama viikko sitten, taitaa tosiaan hamuilla isommille kentille...

 

Puolustus on aika sekaisin nytten, Enrique loukkaantui (ilmeisesti reisi). Hänen tilallaan palloillee Simpson, oikean pakin tontilla puolestaan S.Taylor. Best on ollut mainio, nyt jo seitsemän maalia yhdeksässä pelissä....

 

Toiselle puoliajalle pitäisi tulla ihan toisenlaisella ilmeellä. Puolustajat nyt itteenne niskasta kiinni ja joku roti tohon touhuun.

 

Osman olisi myös hyvä pitää kurissa -.- lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvät mahdollisuudet oli voittoon, muutama todellinen maalipaikkakin saatiin luotua vielä toisen puoliajan aikana, joka olikin kokonaisuudessaan meidän hallinnassa. Arteta oli vastustajan puolelta kovassa iskussa, että kaikki kunnia tälle. Meidän parhaimmistoa oli ehkäpä Jonas, joka vei Evertonin Hibbertiä miten halusi. Best ansaitsee myös erityismaininnan, mies on täyttänyt todella tehokkaasti Carrollin jättämää aukkoa. Love oli tänään vähän pimennossa ja Kuqi sai n. 10 minuuttia rymisteltäväksi.

 

Ensi viikonlopulla ei olekkaan sitten peliä, joten kahden viikon päästä sitten Stoken kimppuun jolloin niitä onnistumisia toivottavasti nähdään vähän enemmän kuin tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jepu, vai sai Kuqi jo nyt sentään 10 min... Olin kiekkospektaakkelissa, ja katoin tulosseurantaa puhelimesta. ekaks katoin HT 1-2, ja toivoin et ees se 2-2 tulis...

 

No, Stoke murskataan, that´s for sure!! Kuqi vs Fuller 2-0 :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×