Jump to content
Sign in to follow this  
villain98

Aston Villa Reserves and Academy

Recommended Posts

Uskon että tämä on tarpeellinen aihe foorumille. Junnukehitystä on aina hieno seurata, ja hienoa katsoa kun oma junnu nousee kokoonpanoon omasta akatemiasta asti.

 

Monilla saattaa olla käsitys, että tähtiseuroilla on vain hyviä pelaajia akatemiassa ja ressuissa. Se on täysin väärä käsitys asiasta. Jos jollain ei ole paljoa tietoa junnutuotannosta, suosittelen lukea henkilöstä nimeltä Dario Gradi. Hieno mies, rakensi lähes itse Crewen akatemian.

 

Tästä asiaan. Monena olemme saaneet huomata, että pari omaa kasvattia nousee joka vuosi Aston Villan kokoonpanoon. Olen hieman tehnyt lisätutkimuksia ja seuaraillut vähän aikaa villan juniori toimintaa. Englannin ammattitaitoisimmat akatemia valmentajat, hienot harjoittelu tilat ja hyvä henkin joukkueessa takaavat tulevaisuuden olevan jatkossakin hyvä.

 

Villa on dominoinut viime vuosina omaa eteläistä lohkoaan, johon kuuluu tällä kaudella myös Arsenal, West Ham, Chelsea, West Brom ja Wolverhamptonin juniorit. Kolme peräkkäistä eteläisen lohkon voittoa, joka kertoo paljon. Valitettavasti olemme kolmesta playoff-finaalista voittaneet vain yhden. Finaalissahan on eteläisen ja läntisen lohkon voittajat.

 

Tällä kaudella Villa on taas kerran pärjännyt hyvin, joka kertoo hyvin pitkäjänteisestä työstä junnujen eteen. Sarjataulukko:

 

Arsenal 16 games 28 points

Aston Villa 14 23

West Ham 13 21

Chelsea 12 21

West Brom 15 19

Wolves 15 11

 

Tiukka tilannehan tuo on, mutta k¨kyllä me vielä käännetään tuo omaksi eduksi.

 

Ensi keskiviikonahan on taas FA Youth-Cuppia, jossa pelataan jo välieriä. Vastassa tulee olemaan Sheffield United. Tiukka peli varmaan tulossa, mutta eiköhän hoideta homma kotiin ja viedä muutenkin koko pysti.

 

Löysin myös wikipediasta tilaston pelaajista, jotka ovat villan akatemiasta nousseett maailman kartalle. Tässä tunnetuimmat:

Pelaaja nykyinen seura

Gareth Barry (Man City)

Gary Cahill (Bolton)

Thomas Hitzlsberger (West Ham)

Peter Whittingham (Cardiff)

Luke Moore (WBA, laina Swansea)

Rob Edwards (Blackpool)

Steven Davis (Rangers)

Gabriel Abgonlahor (Villa)

Craig Gardner (Birmingham)

Lee Hendrie (Bandung)

Darius Vassell (Leicester)

 

 

Onnea jatkoon pojille, kannuja odotellessa!

 

 

Toiveena modeille, toivoisin vilalle omaa alafoorumia, olisi reilusti helpompaa ettiä näitä eri aiheita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä ole ihmeemmin huvittanut kirjoitella tänne. Välierissä sitten tiemme katkesi Sheffield Unitedin junnuille, eipä voi mitään. 0-1 Hävittiin, ei mitkään mukavimmat numerot.. Ollaan neljäntenä sarjataulukossa, Arsuun 8 pinnaa mutta meillä on pelaamatta 2 peliä vähemmän kun Gunnerssin junnuilla.

 

Täsät vaan eteenpäin..

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.avfc.co.uk/page/NewsDetail/0,,10265~2347454,00.html

 

2-1 tappio tuli Chelsean ressuista eilen. Chelsea meni jo 16 minuutissa johtoon, mutta villa yritti vielä päästä mukaan. Epäonnea oli, koska sekä Graham Burke sekä Durrell Berry ampuivat pelin aikana tolppaan. Villan maalintekijää en älynnyt löytää, mutta Chelsean maalit tekivät Milan Lalkovic ja Adam Phillip.

 

 

CHELSEA: Sebek, Kane, Kalas, Magnay, Bertrand, Chalobah, Tore, Clifford, Lalkovic, McEachran, Phillip. Substitutes: Mitrovic (for Phillip, 87), Blackman, Woods (for Lalkovic, 79), Deen-Conteh, Saville.

 

VILLA: Siegrist, Berry, Deeney, Osbourne, Herd, Barker, Garruthers, Gardner, Lampkin, Burke, Johnson. Substitutes: Williams (for Johnson, 81), Barret, Devine (for Carruthers, 69) Nelson-Addy, Taylor (for Burke, 84)

 

Sarjataulukko:

Joukkue pelit pisteet

Arsu 19 34

Chelsea 18 33

Villa 20 30

 

Tommoinen tilanne kärjen osalta. Periaatteesa mahikset on vielä kärkeen asti.

 

 

 

Tänään tehtiin tylsyydessä vähän isompi raportti. Kahaistaan vielä vähän itseäni sillä, että yritin selvittää omalla huonolla enkullani tuloksia + kokoonpanoja ei voi kopioida villan sivuilta joten nuo piti tehdä käsin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taas tulee korjauksia. Miedän kautemmehan on siis ohi, koska pelasimme jo kaikki 20 peliä. West Ham voi vielä ohittaa meidät jos voittaa Wolvesin junnut vieraissa. Kädet ristiin kolmossijan puolesta!

 

Aston Villa

 

Maalit:

 

Nathan Delfouneso 7

Gary Gardner 6

Samir Garruthers 4

 

Tällä hetkellä maalipörssiä johtaa chelsean omistama, Swanseassa lainalla oleva italohyökkääjä Fabio Borini 12 osumalla. Toisena tulee Arsun Jay Emmanuel-Thomas 10 kaapilla.

 

Onnistujiksi voi nostaa ainekin kärkimies Delfouneson, joka teki seitsemässään pelaamassaan ottelussa tasan seitsemän maalia. Ensi kaudella myös toivon edustuksen portteja kolisuttelevan Craig Gardnerin pikkuveljen Gary Gardnerin, joka teki keskikenttäpelaajalla kunnioitettavat 6 maalia yhdeksässä pelissä. Juuri nämä tärkeimmät pelaajat pelasivat vähän, koska parhaat saivat laina komennuksen divari jengeihin.

 

Onnistunut kausi takana. 3 sijaan ja FA Youth Cupin välieräpaikkaan olen tyytyväinen, koska tärkeintä on vain saada kokemusta junnuille. Ensi kaudella tullaan näkemään joukkueessa semmoisia nimiä kun Gardner, Delfouneso, Bannan ja Herd.

 

Hyvää kesää junnuille, ensi kaudella tupla kotiin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×