Jump to content
Sign in to follow this  
Haltsu

Stoke City - Newcastle United (19.3. klo:16.55)

Recommended Posts

Elikkä tänään taas mennään, kun kohdataan Stoke vieraissa. Stoke on äärimmäisen vaikea voitettava kotonaan, tuonkaltaiselta antifutisjoukkueelta nyt yleensäkin on vaikea pisteitä riistää. Hyvät uutiset peliin lähdettäessä ovat, että Jose Enrique ja Joey Barton ovat kuntoutuneet vammoistaan ja pelaavat avauksessa. Huonot uutiset ovat Leon Bestin ja Joonaksen poissaolot sekä Campbellin avauspaikka. Toisaalta Campbell on hyvä pääpelaaja, joten saattaakin olla ihan fiksu veto Pardsilta pistää konkari avaukseen erikoistilanteista hengittävää Stokea vastaan. Joka tapauksessa pulssi tulee aina olemaan varsin korkea Campbellin koskiessa palloon.

 

Taktiikkamme tänään vaikuttaisi olevan edelleen tuo 5-3-2, eli sama mikä Evertoniakin vastaan. Erikoistilanteet ovat tänään todella merkittävässä roolissa tuloksen kannalta. Stokea vastaan nyt ei pitäisi kaiken järjen mukaan joutua kovin paljoa rikkomaan, joten ne tyhmät rikkeet nyt pois! Erityisesti Delapin sivurajaheitoissa pitää olla myös varuillaan.

 

Avauskokoonpano (5-3-2):

 

HARPER

WILLIAMSON-CAMPBELL-COLOCCINI

SIMPSON ---------------------------------ENRIQUE

BARTON---NOLAN---TIOTÉ

AMEOBI-LØVENKRANDS

Share this post


Link to post
Share on other sites

HT: 1-0 (Walters)

 

Stoken maali oli heidän ensimmäinen pelitilannemaalinsa sitten tammikuun alun. Maalista voidaan luvalla syyttää Campbellia, joka oli ratkaisevasti myöhässä tästä Waltersin puskusta.

 

Shane Ferguson :thumbsup1:

 

19-vuotias tuli 30.minuutilla jälleen loukkaantuneen Enriquen tilalle ja on esiintynyt kyllä todella edukseen! Pirun vikkelä kaveri, joka tuo kaivattuja vaihtoehtoja vasemmalle laidalle näin Jonaksenkin ollessa loukkaantuneena. Tässä kaverissa on potentiaalia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän tää on jo ihan naurettavaa touhua....Hävitä nyt 4-0 joillekkin pottereille. Ilman muuta Stoke ansaitsi kolme pistettä tänään, ei kahta sanaakaan siitä, mutta silti...

 

+ Ferguson: Upea esitys, upeita harhautuksia. Newcastlen seuraava iso juttu? Kunhan ei nyt vaan liian hyvin ala pelaamaan ettei saa Liverpoolia peräänsä.

- Campbell: Ihme jos pelaa tällä kaudella vielä, kyllä on jo aika ripustaa nappulakengät naulaan. Kun ei pysy vauhdissa niin ei pysy.

- Harper: Huonoin peli vuosikausiin, ihme sähläystä ja junnuvirheitä 35-vuotiaalta. Tim Krul ensi peliin?

- Löve: Olisihan se kiva jos siellä kentällä ollessa jotain saisi aikaiseksi...

 

Pardewin taktiikat on suoraansanottuna perseestä. Miksei Guthrieta peluuteta? Miksi pitää alkaa vaihtamaan formaattia noin kylmäverisesti kauden tärkeimmällä ajanjaksolla? Päivän selväähän se on että joukkueella menee tuollaisen opetellessa aikaa... Millon alkaa lähtölaskenta hopeaketulla? Huomennako?

 

Ensi viikonlopulla Wolverhampton tulee Jamesille, ja TOIVOTTAVASTI joukkueemme palaa siihen tuttuun ja turvalliseen 4-4-1-1 -formaattiin. Toivon mukaan Ferguson saa paikan avaukseen myös.

 

Howay the lads.................

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, tää peli meni multa ohi kiekkohurmoksen alla... 4-0 viestin sain kuitenki Stoken kaverilta luuriin sillon, eli tuskinpa mitään menetin? Ja huomenna siis Wolves? Tossahan pitää numerot olla samat, eli 4-0 kotivoitto!

 

Niin, se kiinnostavin juttu viel, eli miten Härän peliminuutit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×