Jump to content
Sign in to follow this  
urheiluhullu

Luiz Stamford Bridgen elävä legenda

Recommended Posts

Unibetissä on jo pidemmän aikaa kuhistu David Luizin upeasta hiustyylistä. Nyt puheenaihe on ottanut jo suunnan, jonka mukaan miehen päähaituvat olisivat Valioliigan parhaimmistoa. Olipa sitten sivukampausta tai ei, ei miehen pelitaidoista voi sanoa muuta kuin että upeaa katsottavaa. Chelsea fanien iloksi Luiz on pitänyt katsojien pelien seuraamisen erityisen virkeänä eikä siis ihme, että Roman Abramovich tempaisi miehen hihasta kiinni ja kutsui pelaajan Etelä-Lontooseen Benficasta.

 

 

 

Viikonlopun Chelsea-Manchester City 2-0 voitetussa avausottelussaan, Luiz onnistu tehdä ottelun avaus maalin, antaen Unibetin Chelseaa veikanneille tuuletuksen aihetta. Tähtipelaajaa onkin suitsutettu yhdeksi parhaista vastustajien peliliikkeiden lukijoista, eikä Luizin ylistys lopu tähän. Miestä kiitetään myös hyvästä pallopelaamisesta, että jatkuvasta pallokontaktista, joka tässäkin tapauksessa päästi Blues-fanien huudot Stamford Bridgen katsomoissa ylimmilleen.

 

 

 

Brasilialainen pelaaja ei selvästikään ole eilisen päivän artikkeli, vaan pystyy tarjoilemaan taidokkaasti katsojille upeaa jalkapalloviihdettä. On kuitenkin hyvä muistaa, että luonnonlait tulevat varmasti pelaajan kikkailulle vastaan jossain vaiheessa Luizin ikämittarin viisareiden alkaessa painua uhkaavasti kohti itään. Antaa siis Blues-fanien hurrata vielä niin kauan kun hurrattavaa löytyy, sillä pelaaja itsessään on kuin raikas tuulahdus kaikille viheriölle kuin viheriölle.

 

 

 

Mikäli Chelsea pyrkii vielä voittamaan liigan, kaikkia tämän hetkisiä Unibet tuloksia että veikkauksia uhmaten, on näytönpaikan oltava tässä tammikuussa allekirjoitettu 50 miljoonan punnan pelaajasopimus.

 

Käy katsomassa viimeisimmät Internet casino pelit Unibetiltä tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×