Jump to content
Sign in to follow this  
urheiluhullu

Pystyykö Stoke tekemään Borot yltämällä Cupin finaaliin siirrosta huolimatta?

Recommended Posts

Unibetin tilastoja seuratessa huomaa tämä kauden olleen Stokelle oikein suotuisa ottaen huomioon joukkueen FA Cupin semifinaali- että valioliigapaikan. Stokes pomo Tony Pulis muistuttaa kuitenkin kauden lähestyessä kriittistä pistettä. Joukkueelle on nyt erityisen tärkeää säilyttää tämän hetkinen tasapaino, että vahva ote loppupelien kannalta.

 

 

 

Middlesbroughin 1997 esimerkkiä seuraten, Stokesin pelaajat että fanit ovatkin onnistuneet vakuuttamaan vastustajansa, ettei jokaisen joukkueen tarvitse olla kärkisijoituksilla, mikäli he mielivät Cupin finaaliin. Tosiaan, Stoke on onnistunut pelaamaan hyvää peliä silloin kun pelienteet ovat näyttäneet suotuisia että epäsuotuisia merkkejä.

 

Mikäli Stoke ei kuitenkaan pysty tuuppaamaan itseään viimeisille sijoituksille asti, on hyvin todennäköistä, että niin fanit joukkueen pelaajat kuin Unibet fanaatikotkin joutuvat kokemaan karvaan pettymyksen. Ainakin jos he joutuvat pelaamaan kausi toisen jälkeen superjättejä Chelseaa tai Manchester Unitedia vastaan Cup peleissä. Tämän takia tämän kauden Valioliiga statuksen ylläpitäminen olisi loistava apuköysi.

 

Stoke että Unibet veikkaajat ovatkin varmasti enemmän kuin tietoinen taistelun tiukkuudesta josta kielii myös edellisten vastaavassa asemassa olevien joukkueiden heikko Valioliigan sijoitustilasto. Joukkueen johto pistääkin paljon painoa joukkueen tähtipelaajien varaan, joka saa varmasti monien fanien sydämensykkeen kohoamaan huippulukemiin vielä moneen kertaan Cupin edetessä kohti päätöstään.

 

Matseja odotellessa voit käydä pelailemassa Unibetin Internet casino pelejä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×