Jump to content
Sign in to follow this  
urheiluhullu

Arsenalin onnettomasta pelaustyylistä

Recommended Posts

Arsenalin pokaaliunelmat ovat päätyneet joukkueen että fanien kannalta hyvin ikävästi. Unibetin pelaajat ovatkin pyöritelleet päätään Arsenalin voittohalukkuuden silmiinpistävästä puutteesta. Eivätkä vain unibettiläiset mutta myös Arsenal fanit että joukkueen entiset pelaajat ovat kummastelleet vallitsevaa mentaliteettia.

 

 

 

Entinen Gunners Emmanuel Petit on viimeisin asiasta äänteenpuhuneista tahoista joka ihmetteleekin kovasti Arsenalin itsevarmuuden ja päättäväisyyden puutetta viimeisen parin viikon ajalta. Ranskalaisen mukaan joukkueen pelaajistossa ei tällä hetkellä ole yhtä ainutta pelaajaa, joka uhkuisi tarpeeksi vahvaa halukkuutta voittaa.

 

 

 

Petit oli kuvioissa mukana Arsenalin voittaessa FA Cupin 1998, mutta kommentoikin Arsenalin suunnan vaihtuneen hänen että Unibetin mielestään vuonna 2005, jolloin Gunnersit voittivat viimeisimmän pokaalinsa. 2005 merkkasi Arsenalille vuotta jolloin Patrick Vieira että Robert Pires jättivät joukkueen ja tilalle jäi joukko nuoria lahjakkaita pelaajia, jotka eivät kuitenkaan onnistuneet tuomaan Arsenalille Arsene Wengerin toivomaa lopputulosta.

 

 

 

Petit tähdensi myös toista asiaa, jolla oli pelaajan mukaan suuri vaikutus joukkueen tilanteeseen. Hänen mukaansa osa pelaajista, kuten Abou Diaby, pelaavat heillä sopimattomalla tavalla. Monille pelaajille on Petitin mukaan annettu tietty pelaustyyli, jota heidän tulee noudattaa, ja juuri tämä Wengerin ohjeistus ei Petitin mielestä päästä Arsenalin pelaajia täysiin oikeuksiinsa pelikentällä. Esimerkiksi juuri Diabyn kohdalla pelaajalle on langetettu rooli pelata Cesc Fabregas tyylistä peliä, vaikka miehen itsensä mielestä hän olisi vahvemmilla fyysisessä pelissä.

 

 

 

Mikäli Wanger kuitenkin onnistuu luotsaamaan joukkueensa tänä vuonna Valioliigan ykköseksi, on sanomattakin selvää, että kaikki kritiikki niin manageria kuin hänen säännöksiään vastaan lakaistaan pikaisesti maton alle.

 

Jääköön tämä nähtäväksi, sillä aikaa voit käydä pelaamassa Internet Casino-pelejä Unibetin sivuilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×