Jump to content
Sign in to follow this  
urheiluhullu

Dalglishin tulevaisuus vieläkin epäselvä

Recommended Posts

Merseysiden ykkösmiehenä tunnettu Kenny Dalgish on tehnyt paluuta FC Liverpoolin , Roy Hodgsonin siirtyessä pois manageriripaikalta. Dalglish on kuitenkin kommentoinut haastattelussa ettei hän ole säännöllisissä puheväleissä klubin omistajien kanssa, joten hänellä ei myöskään ole mitään uutta kerrottavaa seuraavasta kaudesta tai mahdollisista managerimuutoksista.

 

 

 

Vaikka Liverpool ei eurokentillä tällä hetkellä pelaakaan, jättää se kuitenkin Unbetin pelaajille suuren määrän veikkauskohteita muiden joukkueiden tiimoilta. Sitä paitsi Liverpoolilla on vielä mahdollisuus päästä peliin mukaan ensi kaudella. Vielä muutama kuukausi sitten, tämäkin veikkaus olisi ollut lähdes mahdoton, uskovat monet että uuden managerin johdattelemina liverpoolilaiset voivat yltää kuinka korkealle tahansa. Joukkueen on myös pystyttävä säilyttämään tasainen pelitahtinsa mikäli fanit, ja monet Unibet pelaajat, halajavat nähdä lempijoukkueensa viiden parhaan joukossa tällä kaudella.

 

 

 

Monet Liverpool pelaajat ovatkin jo päässet antamaan puoltoäänensä Dalglishille, johdon konsultoidessa pelaajia tulevan kauden managerivalintojen osalta. Jopa entiset Liverpool-pelaajat, kuten Steve McManaman ovat tukeneet Dalglishin pitämistä mukana seuraavan kauden ajan, perustellen miehen osaavan pitää pelaajien että fanien suupielen virneessä jopa klubin vaikeina aikoina. Valitettavasti puoltajilla on myös vastassaan epäilysten rintama, joka ei näe entisen klubilegendan mahdollisuuksista suoriutua tehtävästään enää ensi kaudella.

 

 

 

Mikäli kuningas-Kenny Dalglishia ei tulla näkemään enää Liverpoolissa ensi kaudella, kuten monet Unibet käyttäjät epäilevät, on joukkueella yhteishengen ylläpitämisen kannalta näköpiirissä erityisen huonot ajat.

 

Lisätietoja Unibetin kotisivuilta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×