Jump to content
Sign in to follow this  
urheiluhullu

Hughes yhdistetty yllätyksellisesti Bayerniin

Recommended Posts

Joidenkin Unibetin pelaajien mielestä mahdollisesti viimeinen manageri kuka tulisi mieleen, kun on kyse yhdestä parhaasta joukkueesta Mestareiden Liigassa joka vuosi, on Mark Hughes. Mutta, uskomatonta kyllä, Hughesin nimi on nähtävästi listassa, josta valitaan seuraaja nykyiselle valmentajalle Louis van Gaalille, joka on tällä viikolla kertonut, ettei sopimusta Bayern Münchenin kanssa jatketa.

 

Kun Unibetin listan kaksi muuta nimeä on oletettu kuuluvan Jupp Heynckesille ja Matthias Sammerille, vaikuttaa saksalaisjoukkueen päättäjien valinta erikoiselta. On vaikea ymmärtää mitä he näkevät entisessä Manchester Cityn valmentajassa Hughesissa, joka on saanut osakseen paljon kritiikkiä negatiivisesta asenteestaan vaihtaessaan pelaajasta valmentajaksi. Tämä Fulhamin valmentaja on tuttu saksalaisjoukkueelle, oltuaan siellä lainassa Espanjan mestareilta Barcelonalta, mutta valinta on silti melko sattumanvarainen.

 

Unibetin mukaan Bayern Munchenin fanit saattavat olla jopa kiitollisia, että Hughes on päättänyt sitoutua Fulhamiin, paljastaen olevansa tyytyväinen Craven Cottagessa eikä ole etsimässä uusia haasteita ulkomailta. Hughes ei kuitenkaan ole kiinnitettynä länsi-Lontooseen enää kovin kauan, joten seuraavien viiden vuoden aikana Hughes saattaa siirtyä pois Brittein saarilta edistääkseen, omien sanojensa mukaan ”jalkapallo kasvatustaan”.

 

On melko turvallista sanoa, että Hughesin lähitulevaisuuden päämäärä on saada Fulham mahdollisimman korkealle liigataulukossa kauden lopun lähestyessä, mutta mitä sen jälkeen tapahtuu jää nähtäväksi.

 

Nähtäväksi jää myös se kuinka hyville voitoille pääset Unibetin live casinoissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×