Jump to content
Sign in to follow this  
urheiluhullu

Balotelli näyttää miksi hänestä ei ehkä koskaan tule huippupelaajaa

Recommended Posts

Mario Balotelli on selvästi mies, jolla on Unibetin mielestä potentiaalia tulla yhdeksi maailman parhaista pelaajista, jos ei jopa parhaaksi ainakin omasta mielestään, mutta vain jos hän pystyy parantamaan teknistä osaamistaan nykyisestä.

 

Jos Balotelli ei pysty todistamaan, että pystyy hallitsemaan vihanpurkauksiaan, jotka vievät huomion hänen suorituksistaan, hän tulee seuraamaan Chelsean Nicolas Anelkan jalanjälkiä, jonka ura vaipui kohti pimeyttä ennen kuin hän pystyi nostamaan itsensä takaisin pinnalle Boltonissa jonka jälkeen huipulle Chelseassa. Unibet puistelee päätään.

 

Balotelli näyttää olevan täysin tietämätön managerien vaikutuksesta pelaajien henkisiin ja fyysisiin kykyihin. Hän näyttää menettävän kärsivällisyytensä Roberto Mancinin kanssa, joka todella uskoo häneen. Mancinin jo pudotettua Balotellin kokoonpanosta tärkeässä ottelussa Chelseaa vastaan viime viikonloppuna, hänen on täytynyt alkaa toteuttaa samankaltaisia kurinpidollisia otteita, joita Balotelli kohtasi Inter Milanissa entisen managerinsa Jose Mourinhon alaisuudessa. Pelatessaan Italialaisessa joukkueessa Balotelli huomasi peliaikansa rajoitettavan, kun ei kyennyt selvittämään asennettaan.

 

Unibetin tallenteita tutkaillessa huomasivat monet saman asian; kun Balotelli kuvattiin viime viikolla taistelemassa treeniliivin päälle laittamisessa (tai oikeastaan kahden liivin kanssa!) ennen joukkueensa häviötä Eurooppa Liigassa Kievin Dynamoa vastaan, vaikuttaa siltä, että häneltä saattaa puuttua virheiden välttämiseen tarvittavaa älykkyyttä. Se saattaa estää häntä loistamasta urallaan ennen kuin hän on tarpeeksi vanha ja viisas huomaamaan omat virheensä.

 

Aivan, käy sillä välin pelaamassa Unibetinlive casino pelejä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×