Jump to content
Sign in to follow this  
urheiluhullu

Onko Bellamyn paluu menestys?

Recommended Posts

Unibetiltä kuiskitaan Craig Bellamyn aiheuttanuttaneen ristiriitoja lähes kaikissa pelaamissaan joukkueissa viime vuosina. Sen jälkeen kun Bellamy teki vuoden pituisen sopimuksen Cardiffin kanssa, lehdet ovat unohtaneet hänen olemassaolon, ja sen sijaan keskittyneet Chelsean ikääntyvään joukkueeseen ja Arsene Wengerin filosofiseen valmennustapaan.

 

 

 

Tämä saattaa kuitenkin muuttua, kun Bellamy valmistautuu palaamaan Manchester Cityyn laina-aikansa päätyttyä. Vaikka Unibetin mukaan hyökkääjällä on ollut viileät välit manageri Roberto Mancinin kanssa, Bellamy uskoo valmentajan mielipiteen muuttuvan ja pääsevänsä penkiltä aloituskokoonpanoon.

 

Bellamylla on vielä vuosi jäljellä nykyistä sopimusta Cityn kanssa, eikä halua viettää sitä lainassa Cardiffissa, vaikka joukkue nousisikin Valioliigaan, eikä toisaalla Englannissa tai muuallakaan, sillä Walesiläinen selkeästi kannattaa Cityn aikeita menestyä Englantilaisessa jalkapallossa.

 

Cityn kompuroidessa ja ollessa vahvasti riippuvainen Carlos Tevezistä, ehkä olisi mahdollista saada joukkueen manageri taas luottaa Bellamyyn, jolla on taitoa ja tahtoa menestyä huipulla. Unibetin mielestä jää nähtäväksi pystyykö periaatteen mies Mancini kääntämään päänsä.

 

Sillä välin voit käydä pelaamassa Unibetin live casino pelejä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×