Jump to content
Sign in to follow this  
urheiluhullu

Colen siirto Spursiin merkki pienen klubin mentaliteetista

Recommended Posts

Tottenham Hotspur on joukkue, joka on viime kausina ollut enemmän sarjataulukon ylä- kuin alapäässä. Menestyttyään ensimmäistä kertaa klubin historiassa ja Mestareiden liigassa Harry Redknappin joukkue on ottanut kaiken hyödyn irti tasokkaasta aloituskokoonpanostaan. Unibet on asian puolesta samoilla linjoilla.

 

Pelaajat kuten Gareth Bale and Rafael van der Vaart ovat säännöllisesti loistaneet keskikentällä ja maalin edessä, kun taas Peter Crouch on todistanut epäilijöilleen, että hänen ansiolistansa sisältää muutakin kuin pitkät sääret. Osan Unibet pelaajien mielestä Spursin tie Mestareiden liigaan ensi kaudella vaikuttaa epätodennäköiseltä, kun Chelsean parantaessa peliään ja Manchester City yltäessä tasapeleihin. Mutta tulevaisuus näyttää silti valoisalta Pohjois-Lontoon joukkueelle, joka on edelleen muka Mestareiden liigassa toisin kuin verivihollinen Arsenal.

 

Tulevaisuus kuitenkin tulee olemaan valoisa vain jos Redknapp jatkaa järkeviä hankintojaan, sen sijaan, että pyrkii hankkimaan liigan himmeneviä tähtiä. Valitettavasti näin ei kuitenkaan näytä tapahtuvan, kun Spurs valmentaja on aikomassa hankkia Joe Colen joukkueeseensa kesällä.

 

Siirryttyään Unibet listalla Chelseasta Anfieldille, Cole ei ole onnistunut vakuuttamaan kentällä, joten ei liene yllätys, että hän etsii uusia haasteita. Tosin ikuinen penkinlämmittäjä Cole säilyttäisi roolinsa sellaisenaan myös Spursissa, joka pyrkii neljän parhaan joukkoon liigassa. Kilpailu Spursin laidoilla on kovaa ja jos Cole ei pysty yllättämään ennen kauden loppua, on vaikea kuvitella hänen saavan paikkaa laidalta, jossa Aaron Lennonin kaltaiset pelaajat pelaavat nykyään.

 

Jos Spurs haluaa jatkaa yhtenä Englannin kärkijoukkueena, heidän on tehtävä hankintoja, jotka sopivat joukkueen suunnitelmiin, eikä toimia pienen klubin mentaliteetilla.

 

Tätäkin voit pohtia Unibet live casino pelipöydissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×