Jump to content
Sign in to follow this  
urheiluhullu

Ferdinandin poissaolo saattaa koitua kalliiksi

Recommended Posts

Manchester Unitedin kamppailessa kolmesta kärkipaikasta tällä kaudella, heillä ei ole varaa menettää avainpelaajia näin tärkeässä paikassa. Valitettavasti juuri se näyttää kuitenkin tapahtuvan Alex Fergusonin joukkueelle, Unibetissa kuiskitaan. Rio Ferdinandin on viimeisin Unitedin pelaajista, jonka loukkaantuminen suuresti vaikeuttaa joukkueen mahdolliseen menestykseen Valioliigassa, FA Cupissa ja Mestareiden liigassa. Puolustaja mahdollisesti on ulkona koko loppukauden, kun toipuminen säärivammasta on ennakoitua vaikeampaa.

 

Unibet merkintöjä tarkastellessa voidaan todeta ettei Unitedin toppari ei ole loukkaantumisen takia päässyt pelaamaan helmikuun alun jälkeen ja pitkä loukkaantumislista varjostaa Ferdinandia. Ferguson paljastaa, että United on ”onnekas” jos Rio pääsee pelaaman edes hetkeksi, joten Unitedin Mestareiden liigan puolivälierä-vastustajat eivät ota uutista innolla vastaan, sillä he ovat valmistautuneet kohtaaman punaiset paholaiset ilman tähtipuolustajaansa, Unibetissa kuhistaan.

 

Nemanja Vidicin ollessa ennakkosuosikki joukkueen kauden pelaajaksi, United fanit toivovat, että hän parantuisi kokonaan Mestareiden liigan puoliväli-eriin, joukkueen kapteeni ollessa pois kentältä säärivamman takia. John O’Shea on myös ilmoittanut olevansa pitkäaikaispotilaana, ja Jonny Evansin ja Rafaelin pelikunto on arvoitus. Ferguson on silti vielä itsevarma joukkueensa mahdollisuuksista kauden lähestyessä loppuaan, mutta jää nähtäväksi pystyykö kokematon aloituskokoonpano menestymään Real Madridin tai Barcelonan kaltaisia joukkueita vastaan.

 

Miten olisi pyöräytys tai pari Unibetin live casinoa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×