Jump to content
Sign in to follow this  
Haltsu

NUFC - WOLVES @ ST. JAMES' PARK (2.4. kello 17:00)

Recommended Posts

Tänään taas mennään! Mainitaan nyt joukkueiden loukkaantumistilanteista vähäsen: meiltä pelistä sivussa ovat Tioté, Gosling, BenA, Raylor sekä varauksella Best, Enrique ja Ireland. Wolvesilta tietääkseni on ainoastaan sivussa Kevin Doyle.

 

Avausveikkaus:

Harper

Simpson - Williamson - Coloccini - Ferguson

Barton - Guthrie - Nolan - Jonás

Lovenkrands - Ameobi

Koska mitä ilmeisimmin Enrique huilaa tänään, Ferguson saattaa ottaa vasemman pakin tontin. Fergiehän on oikeasti laitalinkki ja lisäksi hänen heiveröinen ruumiinrakenteensa nostaa suuria kysymysmerkkejä. Olisiko Perch parempia valinta? Kyllä, tilanteemme on näinkin surkea...

 

Itse peli tulee olemaan äärimmäisen vaikea, jälleen... Newcastle on voittanut viimeksi kotonaan tammikuun alussa West Hamin, jota allekirjoittanutkin oli paikanpäällä todistamassa. Wolves puolestaan on viime peleissä esittänyt erinomaisia esityksiä ja halua päästä pois pudotuskamppailusta, toisin kuin meidän jengi. Ottelun meidän kannalta tekee äärimmäisen hankalaksi myös juuri nuo tärkeiden pelaajien poissaolot. Toivotaan parasta, mutta itse henkilökohtaisesti en jaksa uskoa kotijoukkueen nappaavan täyttä pistepottia tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivotaan parasta, mutta itse henkilökohtaisesti en jaksa uskoa kotijoukkueen nappaavan täyttä pistepottia tänään.

Ja mitä vielä! Hieno voittohan sieltä tuli! Lopputulos siis 4-1, maalintekijöinä Nolan, Ameobi, Love, Ebanks-Blake ja Jonas.

 

Ennen ottelun alkua olin hieman skeptinen siitä, miten Fergu pärjää vasemman pakin tontilla, hyvinhän se kuitenkin veti. Eihän se missään nimessä mikään Enriquen tapainen kaiken jyräävä höyryjuna ole, mutta hyvin se silti katkoi Wolvesin keskityksiä ja hoiti kaiken kaikkiaan työnsä tyylillä. Fergusoniin voidaan siis luottaa tästedes myös vasempana pakkina, vaikka on selvästi parempi tuolla oikella pelipaikallaan eli vasempana laitalinkkinä.

 

Guthrien esitys oli myös kiva yllätys, kun ottaa huomioon hänen aikaisemmat pelinsä tällä kaudella. Hoiti Tiotén paikkaamisen niin hyvin kuin vain pystyi, kyllä tollanen peluri kannatta pitää joukkueessa.

 

Mainitaan ottelusta vielä Coloccini, Barton ja Ameobi. Coloccini hoiti tuttuun tapaansa puolustuksen johtamisen, ja yhteistyö Bartonin kanssa meidän kolmannessa maalissa oli ihailtavaa, upeasti rakennettu maali ja hienot puikot veti Colo :D. Itsekin Ameobin useaan otteeseen kironneena täytyy antaa tunnustusta tälle tällä kertaa hienosta pelistä - alusti Nolanin maalin ja puski lopulta itsekin yhden sisään. Oli muutenkin monessa mukana tänään.

 

Jobin postia: Nolan sai kauden kymmenennen keltaisen, joten missaa niin Villa- kuin ManU-pelit. Toivottavasti Ireland saadaan edes tuohon ManU-otteluun jo mukaan, Irkkukun ei saa pelata Villaakaan vastaan...Villalle siis annetaankin oikein kunnolla etua Tioten, Nolanin ja mahdollisesti Enriquen poissaolojen ansiosta. Onneksi tuo peli ei ole kuitenkaan mitenkään ratkaisevassa roolissa (kuten kaksi vuotta sitten) tämän päiväisen Wolves-voiton ansiosta. Putoamisviivaan on nyt kuitenkin mukavat seitsemän pistettä ja jäljellä olevista seitsemästä pelistämme voittamalla kaksi (esim. WBA ja Blackpool) olisimme luvalla sanoen Valioliiga-joukkue myös kaudella 2011-2012.

 

April

Sun 10 16:00 A Aston Villa PREM

Tue 19 19:45 H Man Utd PREM

Sat 23 15:00 A Blackpool PREM

May

Sun 01 12:00 A Liverpool PREM

Sat 07 15:00 H Birmingham PREM

Sun 15 13:30 A Chelsea PREM

Sun 22 16:00 H WBA PREM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×