Jump to content
Sign in to follow this  
Kuitu

Manchester United vs. manchester city FA CUP semifinal 16.4.2011 @ Wembley

Recommended Posts

Huomenna taas pläjähtää - Manchesterin Derby Wembleyllä!

 

Käsittämättömän iso peli, molemmille joukkueille. Cityn pitkä taival ilman pyttyä on jatkunut jo 35 vuotta ja Unitedilla on mahdollisuus pidentää putkea (en tiedä koska on Liicacupin finaali ens kaudella).

 

Molemmilta joukkueilta lienee tärkeät hyökkääjät sivussa. Unitedilta Rooney on ainakin saletisti poissa pelikiellon takia ja Tevezkin lienee poissa loukkaantumisen takia (eihän näistä koskaan tiedä). Mikäli molemmat ovat poissa, niin uskoisin Tevezin puuttumisen cityn kokoonpanosta olevan merkittävämpi menetys kuin Rooneyn poissaolo Unitedin kokoonpanosta.

 

Unitedin kokoonpano voisi olla vaikka seuraavanlainen:

Van Der Sar

Rafael - Smalling - Vidic - Evra

Valencia - Scholes - Carrick - Nani

Berbatov - Hernandez

Cityn vastaavaa en lähde edes arpomaan...

 

Tässä vielä hieman muisteluita FA Cup-kohtaamisesta vuodelta 2004:

[video=youtube;6Nax-vl8oNc]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6Nax-vl8oNc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cityn vastaavaa en lähde edes arpomaan...

Sen verran voin ainakin sanoa, että puolutajapulaan tulee hieman helpotusta Micah Richardsin muodossa. Sen sijaan Carlitos potee takareisivammaa, joten derby jää väliin. Hyökkäyksessä aloittaa siis Dzeko ja penkillä Balotelli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harmittavasti jää peli välistä, kun sukulaiset sekoittaa lauantain futiksen tarjontaa.

Seuraavalla kokoonpanolla vois lähteä..

 

Berba

Nani Valencia

Ando Scholes Carrick

Fabio Vida Ferdinand O`Shea

VDS

 

Evra on sekoillut viime peleissä aika paljon niin pieni lepo vois olla poikaa. En sitte tiedä onko tämä oikea paikka sitä antaa, mutta eipä noita vähemmän tärkeitä otteluja tällä kaudella ole. Eikös Rafaelilla ollut joku pikkuvaiva?

 

Tevezin poissa olo näkyy varmasti enemmän kuin Rooneyn. Dzekosta ei pitäis olla kummoista vaivaa meidän toppareille. Ainoat jotka harmaita hiuksia voi aiheuttaa on A Johnson, Silva ja Hart

Muuten aika luottavaisin mielin tähän oteluun.

 

Matka kohti 3 pyttyä jatkuu vielä tämänki ottelun jälkeen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paitsion ennakko täältä: http://www.paitsio.com/uutiset-englanti/valioliiga/fa-cup-manchester-city-manchester-united-17595/

 

Loistavaa viihdettä illaksi siis luvassa, ja kyllähän City nyt pitää kaataa, Rooneylla tai ilman!

 

Avaus voisi olla jotain tällaista:

 

VDS

Rafael - Smalling - Vidic - Evra

Carrick - Gibson - Anderson

Valencia - Berbatov - Nani

Yhdellä kärjellä mitä todennäköisimmin lähdetään, mutta Valencian ja Nanin panos hyökkäyssuuntaan on yleensä sen verran vahvaa, että tuskin maalinteosta liian vakavaa ongelmaa muodostuu. Keskikentän pelaajista on paha sanoa mitään, voi olla että Paul Scholes otetaan tällaiseen otteluun suoraan avaukseen, sillä sydäntä varmasti löytyy tämäntyyliseen otteluun.

 

Toivottavasti jatketaan siitä mitä Pool aloitti maanantaina, ja City kaatuu 3-0! Maalintekijöinä Gibson, Berbatov ja Nani.

 

Ja pitäähän sitä viime kaudelta jotain fiilistelyä nostaa esille :D.

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja pitäähän sitä viime kaudelta jotain fiilistelyä nostaa esille :D.

Posted Image

Tää on niin hauska kuva.. :D

 

Tässä Garyn mietteitä tän päivän pelistä:

[video=youtube;WgbzfFezzkM]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WgbzfFezzkM

 

Ja tässä vielä Fergien mietteitä:

[video=youtube;XM_JSGIcZIg]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XM_JSGIcZIg

 

Laitetaas vielä fiilistelyn vuoksi Rooneyn maali viimekohtaamisesta:

[video=youtube;BCqI8W-UcGU]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BCqI8W-UcGU

Share this post


Link to post
Share on other sites

United XI

 

van der Sar

 

O'Shea

Ferdinand

Vidic

Evra

 

Valencia

Carrick

Scholes

Park

Nani

 

Berbatov

 

Bench: Owen, Anderson, Smalling, Chicharito, Fabio, Gibson, Kuszczak

 

Tuollaista avausta tarjosivat Red Cafessa. Hyvältähän tuo näyttäisi. Giggsiä säästeltäisiin näköjään tiistaille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://veetle.com/index.php/channel/view#4da9bd16a85d6 siinäpä pojille aika hyvä laatunen streami :)

 

no ei se niiin hyvä laatuinen ollutkaan :D

http://www.streamhub.tv/ch/V4.php Tosta lähtee hyvällä streamilla...foxin hd kanava. Voin kertoo et kattelen mielummin ku reilu tunti sitten chelsea pubin tungoksessa...jonka jälkeen kävin vielä toteemassa et Sportti on omistettu kendolle. En tiedä voisko vitutusta enää kovemmaks saada, mut onneks taas turvallisesti kotona! Come on United!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eli turpaan tuli. Tässä muutamia ajatuksia mitä vitutuksessa tuli mieleen.

 

Surkea peli lähes koko joukkueelta. Cityn asenne mielestäni paljon parempi. Scholesilta järjetön taklaus josta anasaittu punainen. Carrickiltä karmea harhasyöttö, josta Cityn maali. Palasi omalle tasolleen. Berbatovin ois pitänyt tänään tehdä se maali siinä alussa mutta ei. Tän takia normaalisti Chicarito on kentällä ja Berba penkillä. Pikku-Herne ois tehny! Valencia oli myöskin umpisurkea tänään, Nanikaan ei parhaimmillaan. Puolustus toimi suht hyvin.

 

Giggsin ja Rooneyn poissaolo näkyi selvästi. Rooneyn on niin tärkeä tälle joukkueelle että kusessa ollaan ilman jos vähänkin kovempi porukka vastassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voihan vitun vittu!

 

Annettiin Chittylle ensimmäinen pokaali ties kuinka moneen vuoteen. Ei näin!

 

Maalihan oli "defensive catastrophy", jossa VDS, Carrick ja Vida vuorolleen tunaroivat ja lopulta Yaya laittoi lahjan sisään.

 

Ennen sitä toki Berban kaksi 100% varmaa paikkaa, jotka mies olisi normaalisti pistänyt vuorenvarmasti häkkiin. Nyt ei sit vaan uponnut... Loppupeli olikin aikamoista vaeltelua, Nanilla yksi vapari ylärimaan mutta siinä kaikki. Scholesilta sitten tutut pimenemiset vielä.

 

Erityiskiitos tappiosta menee tietysti FA:lle. Osan kaudesta onnistuivat näin jo pilaamaan, mutta enempään tuskin pystyvät. Ja jos joku vielä sanoo, että Rooneyn voi kesällä pistää lihoiksi, tuun vetämään sitä henk.koht. nokkaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cityn voitolta haisi kyllä Berban kämmien jälkeen. Hiukan näytti väsyneeltä peli, toivottavasti eivät ala hyytyä.

 

Onneksi ottelu ei ratkennut tuomarivirheisiin - Scholesilla kävi kyllä paska tuuri, mutta punainen oli kyllä ihan oikein.

 

Balotelli järjesti taas jotain lisäohjelmaa lopuksi. Hieno mies!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sellasta sitten tänään. Aikamoinen vitutus tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä. Mut olihan tätä jo "odotettu". City kuitenkin viime vuosina ollut todella kova vastus. Ja miten City onnistuu voittamaan nämä tärkeät matsit (vrt. 2008 kotipeli).

 

Pakkohan se on äänen sanottava; Scholes lopettaa tähän kauteen. Järjetön keanemainen telominen, tekis mieli haukkua Pauli maanrakoon, mutta turhaa se enää tässä vaiheessa on. Ja maalikin tuli mistä tuli, juuri kun carrick pääsi oivaan vireeseen, varmaan taas pari kautta menee tän takia penkin alle.

 

Sitten, Dimidimi, minkäs teit? Sait kaksi helvetin hyvää mahdollisuutta, huom. SAIT ne tarjottimella, ja tässä lopputulos eli kauden jälkeen ulos.

 

Mitenköhän ton Fergusonin hairdryer, varmaan suht punasenä huutelee :D

 

ps. nimrod anna palaa vaan, kyllä tämän aurinkoisen voiton sinne risukasaan suo ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

En usko hairdryeriin tänään. Veikkaan, että jätkät tietää muutenkin mokanneensa.

 

Näkikö joku mitä se Balotelli teki? Saksan Sport1:llä näytettiin, että Rio ja Anderson kävivät hiukan kuumana, dzeko kävi rauhoittamassa balotellia ja Rio antoi myös Plattille palautetta. Tuossa Platt vaikutti olevan aika pahoillaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tässä oikein tiedä mitä sanois. Toisaalta United oli aika paska mutta City sai maalinsa kyllä melkoisella onnella. Van Der Sarilta harvinainen epäonnistuminen jalalla ja sitten Carrickin onneton syöttö. Berban olisi pitänyt tehdä maali ensimmäisen jakson paikoistaan. Ekassa oli Hartilta loistava torjunta mutta se toinen paikka....en tiedä miten ei saanut siitä sisään. Ehkä vähän huonoa onneakin, että pallo nousi niin ylös. Cityn maalin jälkeen peli sekosi hetkeksi ihan täysin. Loppua kohden vajaallakin saatiin pientä painetta mutta ei siinä oikein hyviä paikkoja saatu aikaan. Jotenkin tästä pelistä tuli mieleen hävitty Chämppärifinaali Barcaa vastaan. Silloinkaan syystä tai toisesta United ei saanut läheskään parasta irti. Kyllähän se yllätystä vaati jos Cupin voittaa joku muu kuin City.

 

Scholes: Jotenkin oli arvattavissa, että Pauli mahdollisesti punaisen ottaa.

Carrick: Ekalla jaksolla loistava. Todella rauhallinen pallollisena. Toisen jakson haluaa varmasti unohtaa mahdollisimman nopeasti.

Berbatov: Niin kuin tuli jo ylempänä mainittua maali olisi pitänyt tehdä. Missattujen paikkojen jälkeen ei tuntunut onnistuvan enää mikään.

 

Onneksi seuraava peli on jo tiistaina niin ei tarvitse kauan tätä tappiota märehtiä. Olisihan se ollut hienoa voittaa FA Cup pitkästä aikaa mutta ainakin itselleni liigamestaruus numero 19 on se kauden himoituin pokaali.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En yhtään ihmettelisi jos Balo olisi provonnut, silti aika kovia reaktioita Ferdinantilta. Mitä tulee termiin "winning graceously" niin sama kai pätee häviämiseenkin. Tulee mieleen Nevillen käyttäytyminen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelistä ei sen enempää, kun ei oikein onnistunut tuo katselu. En muista mikä streami oli, mutta pätki niin kovaa, että en huomannut edes maalia...

 

Mutta onhan sheikki ansainnut ensimmäisen onnistuneen kakun hiekkalaatikolleen heittäneensä satoja miljoonia rikkinäiseen ämpäriin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En yhtään ihmettelisi jos Balo olisi provonnut, silti aika kovia reaktioita Ferdinantilta. Mitä tulee termiin "winning graceously" niin sama kai pätee häviämiseenkin. Tulee mieleen Nevillen käyttäytyminen...

Ilmeisesti oli jotain Andersonille vittuillut. Balo nyt ei vissiin osaa käyttäytyä missään tilanteessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Videota kinastelusta - alkua ei näy, mutta todella vaikea päätellä kumpi aloitti:

 

[video=youtube;Tey_Zk5ljyo]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Tey_Zk5ljyo&sns=em

En jaksaisi yllättyä jos FA lätkäisisi tästä Ferdinandille jotain :D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×