Jump to content
Sign in to follow this  
Tietopankki

Kesäloma, siirtomarkkinat, kuka jää - kuka lähtee?

Recommended Posts

Saa nähdä poistuuko tämäkin viesti niinkuin pari edellistäkin viestiäni tälle foorumille.

 

Kausi oli pettymys vaikka pärjättiinkin hyvin mestareiden liigassa. Viime kauden tukipilarit Gomes, Defoe, Pitkä-Ryssä ja Kranjcjar näyttävät tällä hetkellä silmissäni "Vitun paskoja pelaajia, ulos Tottenhamista ja äkkiä"-nimiltä. Myös Van Der Vaartin myyntiä kannatan kun tuntuu osaavan pelata vain yhdellä paikalla joka on tällä kaudella sekoittanut koko formaation. Sen siitä saa kun Levy hankkii pelaajia managerin selän takana. "Hyvää joulua 'arry! T: Levy"

 

Ja kuinka paska kunto Rafaelilla oikein on? Litmanen pystyisi pelaamaan yhtä pitkiä pelejä kuin VDV. Tai ainakin melkein.

 

Matemaattinen mahdollisuus on vielä neljänteen sijaan. Chelsea tuomari ansaitsisi potkut, mutta en jaksa pelkästään yhden ottelun takia syyttää tuomaria kaudesta. Revittiin nimittäin kauden toisesta pelistä täydet pisteet vaikka Stoke tekikin maalin lopussa (tuomari ei hyväksynyt, pallo kävi maalissa), joten kyllä näitä tuomarin päätöksiä menee suuntaan ja toiseen. Gomes on näköjään uusi Dida. AC Milanilla kiinnostusta?

 

Sitten itse aiheeseen, spekulaatioita ensi kesän siirtomarkkinoista.

 

Eli ketä pystytään pitämään joukkueessa ilman CL-paikkaa ja ketä ei. Ketä kaikkia pelaajia pitäisi päästää pois/potkia helvettiin, ketkä tarvitsivat enemmän arvostusta managerilta jne.

 

 

 

EHDOTON ULOS LISTA:

 

Robbie Keane:

Posted Image

Toivon todella että West Ham säilyy sarjassa, että päästäisiin vihdoinkin eroon Keanesta. Ihan hyvä pelaaja, mutta Liverpool petturuuden jälkeen on tullut liikaa näitä pukuhuone skandaaleita kuten viime kauden tappio kotona Wolvesia vastaan, koska Kapteeni Keane ja kumppanit olivat lähteneet ryyppäämään pari päivää ennen tärkeää ottelua. Nyt kun näyttää todennäköiseltä, että vasarat eivät säily sarjassa niin en keksi minne tämä järkyttävää palkkaa vaativa irkku menisi. Ulos, ei tule ikävä!

 

Jermaine Jenas:

Posted Image

Ei vakuuta, ei. Varsinkin tällä kaudella on Jenas tuntunut todella huonolta kun Modric on alkanut pelaamaan enemmän keskellä. Puolustamisesta eikä hyökkäämisestä tule mitään. Kiinnostuneita? Eiköhän joku Everton hanki Rodwellin tilalle.

 

Wilson Palacios:

Posted Image

Pari hyvää peliä tänä vuonna, muuten aivan turha. Barcelonaan tuolla yhden kosketuksen syöttötaktiikalla voisi mennä. Heti kun alkaa kuljettamaan palloa niin huomataankin että omissa soi. Kaukolaukaukset eivät tunnu enää onnistuvan. Ei tulevaisuutta Tottenhamissa Huddlestonen ja Sandron takia.

 

Carlo Cudicini:

Posted Image

Alkukaudella tuli melkein itku silmään kun päästi helppoja maaleja. Nyt myöhemmin osaa jo syyttää hiukan alkukauden puolustusvaikeuksia mutta silti: Ulos!

 

Alan Hutton:

Posted Image

Pari hyvää peliä, monta huonoa. En usko, että Huttonilla on tulevaisuutta Tottenhamissa kun kerran Walker on todistanut Aston Villan lainapestillä olevansa varsin pätevä oikea laitapakki.

 

Roman Pavlyuchenko:

Posted Image

Itseluottamus nollassa. Kyllä joku Sunderland vielä saa vielä tästä veli venäläisestä hyvän hyökkääjän. Redknappin alaisuudessa Pitkällä-Ryssällä ei ole kuitenkaan minkäänlaista tulevaisuutta.

 

 

 

EI HAITTAA VAIKKA LÄHTISI POIS LISTA:

 

Jermain Defoe:

Posted Image

Pari hassua maalia tällä kaudella valioliigassa? Antaisin EHKÄ vielä yhden mahdollisuuden mikäli yli 10 miljoonan tarjouksia Defoesta ei tulisi Levyn sähköpostiin.

 

Gomes:

Posted Image

Tähän mieheen on aina ollut luottoa tältä suunnalta. Nyt tällä kaudella on näitä virheitä tapahtunut ihan liikaa. Ei vituta vaikka lähtisikin pois. Vuosi sitten olisi vituttanut ja paljon. Segunda Brassi, uusi Dida.

 

Ledley King:

Posted Image

Ei tästä Kingin jalkapallourasta taida tulla enää yhtään mitään. Piti vielä edustaa sitä Englannin maajoukkuetta kisoissa ja karsinnoissa (?). Arvostan todella paljon, mutta ei mikään muu joukkue maksaisi tälläisiä summia pelaajalle joka on poissa 9/10 vuodesta.

 

Jonathan Woodgate:

Posted Image

Jaahas. En edes muistanut että Woodgate oli vielä Tottenhamissa kunnes tarkistin wikipediassa (Kingin loukkaantumisherkkyys muistutti). Mahdollisuuksia parantua on annettu jo riittämiin. Olisin Woodgatena todella kiitollinen Tottenhamille näistä vuosista.

 

Rafael Van Der Vaart:

http://images.football.co.uk/Dynamic/Group/200x200/3931a80a709cd40715a396bfe36e4765.jpg

Perusteltu jo aiheen aloituksessa.

 

Niko Kranjčar:

http://images.football.co.uk/Dynamic/Group/200x200/32ffa541c7f54f7ccde50d912bc432f5.jpg

Samat perustelut kuin Pavlyuchenkolla.

 

 

 

PIDETÄÄN KIINNI KYNSIN JA HAMPAIN LISTA:

 

 

Gareth Bale:

http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/paimages/2011/04/N0363581301767609601A.jpg

Vaikka pidänkin meidän Messiasta hiukan yliarvostettuna pelaajana niin kyllä hänestä on pakko pitää kiinni. Nuori kaveri, josta oikeasti voi kehittyä kaikkien aikojen Tottenham legenda. Nopea kaveri, keskityksiä boksiin ja uskaltaa ratkaista itsekin. Erittäin tärkeä pelaaja meille.

 

Luka Modric:

http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/paimages/2011/02/N0506701296646171975A.jpg

Työmyyrä. Tämä heinäsirkan näköinen kaveri painaa aivan käsittämättömän paljon duunia joukkueen eteen ollen paras pelaaja melkein joka pelissä. Ei huonoja syöttöjä. Tuntuu lojaalilta pelaajalta Tottenhamille, toivottavasti pysyykin. Mestarijoukkueessa olisi todella arvostettu pelaaja. Toivottavasti pysyy White Hart Lanella.

 

Peter Crouch:

http://images.football.co.uk/Dynamic/Group/200x200/a8439a6c28cf36357ea15e7365bd447a.jpg

Uskomatonta, pidän Crouchista. Tällä kaudella olen vasta oppinut rakastamaan Crouchia kun muiden hyökkääjien edut eivät ole näkyneet samalla tavalla kuin Crouchin. Pääpalloja Crouchille taktiikka on ollut tällä kaudella toimiva useaan otteeseen.

 

Aaron Lennon:

http://images.detik.com/content/2011/04/11/1033/.jpg

Nyt on Balen tultua takaisin pelannut taas huonommin. Todellakin joukkueen tukipilareita. Erittäin nopea pelaaja ja se sama kikka tuntuu toimivan illasta toiseen.

 

Tom Huddlestone:

http://images.football.co.uk/Dynamic/Group/200x200/acd0347ae2016590f38eaae94f1b160f.jpg

Hyvä pelaaja, Tottenhamin tärkeimpiä pelaajia. Vastuuta tuntuu saavan aina kun on pelikunnossa. Hyvä pelaamaan suuntaan ja toiseen. Muutama huono syöttö silloin tällöin ei luottoa kaada.

 

Ja lopetetaan tämän kauden parhaaseen ostoon;

 

William Gallas:

http://www.agent234.com/wp-content/plugins/RSSPoster_PRO/cache/d1335_gallas.jpg

Gallas on ollut joukkueen tärkein pelaaja tällä kaudella. Puolustanut verenmaku suussa, noussut jo melkein seuraikoniksi omissa silmissäni yhden kauden aikana. Toimii loistavasti kenen tahansa pakki parina, voi loukkaantumisen tultua siirtyä laitaan pelaamaan. Ei haittaa vaikka on pelannut Chelseassa ja Arsenalissa. Loistava hankinta Redknappilta.

 

 

Keskustelua!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei paljoa kiinnosta loppukausi enää, oikeastaan vaan odottaa kesän siirtomarkkinoita. Tai en tiedä pitäisikö pelätä niitä, kun meidän staroja aletaan kalastelemaan.

 

Kyllä komppaan ketjun avaajaa, että kausi oli lopulta pettymys. Okei joo ekan kerran chämppärissa ja kasin joukkoon, mutta chämppäri paikka jäi uusimatta. Itse pidän yhtenä suurimpana syynä sitä, että pelattiin aivan liian kapealla rosterilla. En edelleenkään käsitä 'Arryn peluutusta, että miksi kotipelissä ns.heikompaa jengiä vastaan ei voi kierrättää. Koko kausi mentiin samalla avausrungolla ja koirankopissa olijat olivat kopissa eivätkä sieltä ulos päässeet kirveelläkään. Uskon, että freshit jalat olisivat tuoneet meille enemmän pisteitä näitä heikompia vastaan, varsinkin kun rosteri on suhteellisen laaja, ainakin keskikentän osalta.

 

Hyvät perustelut Tietopankilta, itse lisäisin "pidetään kiinni kynsin ja hampain" listalle Sandron. Aivan jäätäviä esityksiä loppukaudesta. Ja kyllä mä VdV:stä pitäisin kiinni vaikka loppukaudesta vaipuikin unten maille.

Kyllähän toi meidän rosteri huutaa sitä huippuhyökkääjää, mutta saa nähdä löytyykö sitä kesälläkään vielä. Itse katselin tossa Benfican Europa Leaguen matsia ja ihastuin täysin Óscar Cardozon peliin. Mielestäni voisi sopia todella hyvin Spursiin. Tää on sitten täysin unelmointia vaan, eikä oo mitään faktaa, että onko mahdollista edes ostaa.

Vaikea sanoa muista tarpeista ennen kuin nähdään ketä tulee ja ketä lähtee. Tällä kaudella Gomes on räpelöinyt niin paljon, että en laittaisi maalivahdin hankintaa ollenkaan pahaksi. Viime kauden jälkeen oli täysin eri fiilis, aivan liian ailahteleva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikäs tuo Daniel Levy oikein on miehiään ? Jos tässä vaiheessa rupeaa heittämään vettä myllyyn mahdollisten tyhjennysmyyntien suhteen niin ei siellä korvien välissä paljon mitään voi olla.

 

Cardozolla on muuten älyttömän kuuloinen 30 miljoonan hintalappu. Viimeistelee toki hyvin, on vahva ja iso, hyvä pääpelaaja ja vaparitkin luonnistuvat, mutta jopa allekirjoittanut juoksee nopeammin kuin Cardozo. Eihän se Crouchkaan mikään nopea ole, ja Tottenhamissa ne on ihan muut pelaajat jotka juoksevat, mutta silti.

 

Muuta jos nuo Levyn puheet pitävät paikkansa niin varmasti kova kamppailu pelaajista tulee olemaan. En kuitenkaan tälläiseen jaksa uskoa, en sitten millään. Ei kausi ulkona europeleleistä nyt niin paha ole, ja jos joku haluaa seurasta sen johdosta lähteä niin ei hän seurassa ole oikeista syistä koskaan pelannutkaan.

 

E. Ollaanko Spurs leirissä nyt ihan yleisestikin luovutettu 5. sija Poolille ? Ihmeellistä luovuttamisen meininkiä kannattajienkin keskuudessa, vaikka tilanne ei toki kaikista herkullisin olekaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikäs tuo Daniel Levy oikein on miehiään ? Jos tässä vaiheessa rupeaa heittämään vettä myllyyn mahdollisten tyhjennysmyyntien suhteen niin ei siellä korvien välissä paljon mitään voi olla.

No en itsekään usko, että lähdetään esimerkiksi Balea, Modricia tai Lennonia myymään. Tai näin ainakin kädet ristissä toivon. Samalla menisi täysin uskottovuus mitä ollaan saatu isolla työllä rakennettua.

 

http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/05/01/2467295/harry-redknapp-insists-tottenhams-gareth-bale-luka-modric

 

Cardozolla on muuten älyttömän kuuloinen 30 miljoonan hintalappu. Viimeistelee toki hyvin, on vahva ja iso, hyvä pääpelaaja ja vaparitkin luonnistuvat, mutta jopa allekirjoittanut juoksee nopeammin kuin Cardozo. Eihän se Crouchkaan mikään nopea ole, ja Tottenhamissa ne on ihan muut pelaajat jotka juoksevat, mutta silti.

Tämän takia sopisi juuri Spursiin, tällä kaudella on puuttunut sellainen röyhkeys maaliinteossa ja mielestäni Cardozo tähän sopisi. Suolainen on kyllä hinta ei voi muuta sanoa.

 

E. Ollaanko Spurs leirissä nyt ihan yleisestikin luovutettu 5. sija Poolille ? Ihmeellistä luovuttamisen meininkiä kannattajienkin keskuudessa, vaikka tilanne ei toki kaikista herkullisin olekaan.

Ei tässä nyt mitään luovutettu olla, itselle tää tuntuu pettymykseltä vaan kun ollaan chämppäripaikka jo menetetty, mutta toki tämä vitossija on vielä täysin auki ja se saatetaan vielä saavuttaakkin. Rehellisesti ei Europa-Liiga hirveätä kiimaa henkilököhtaisesti nostata. Ehkä siitä voisi saada jotain taloudellista hyötyä. Toisaalta taas jos saisi ensi kauden keskittyä pelkästään Valioliigaan niin voisi olla parempi. Varsinkin, kun kilpailu Euro paikoista kovenee ensi vuonna jälleen, kun Liverpool on "uudelleen syntynyt" Dalglishin komennuksessa sekä kahden kovan hyökkääjän signauksella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

itse lisäisin "pidetään kiinni kynsin ja hampain" listalle Sandron. Aivan jäätäviä esityksiä loppukaudesta.

Joo, sitten Milan kohtaamisen olen pitänyt yhtenä Tottenhamin kyvykkäimmistä pelaajista, todella potentiaalinen kaveri. Unohtamatta Dawsonia ja Kaboulia. Nämä kolme silti tuntuvat olevan niin sanottuja varmoja jatkajia Tottenhamissa, jonka takia en heitä listalle laittanut.

 

Kyllä, rotaatiota olisi pitänyt kaudella harrastaa. Meillä esimerkiksi oli oikeaan laitaan Bentley ja hyvin MM-kisoissa (ja Spursin friendly-otteluissa) pelannut G. Dos Santos. Mitäs sitten? Lennon oli poissa hetken (loppuun palanut?) ja oikealla laidalla pelasivat Van Der Vaart (älyttömän huono oikealla laidalla) ja Jenas. Arvostan Redknappia älyttömän paljon, mutta Redknappin peluutus on niin naurettavaa, että pelkästään 11 hänen suosikkia saavat peliaikaa. Ensimmäisessä Chelsea/toisessa Man United kohtaamisessa taisi 'Arry tehdä vain yhden vaihdon. Ei mikään miehistö pelaa viikosta toiseen hyvin ilman lepoa eikä loukkaantumisen tultua varamiehellä ole enää minkäänlaista motivaatiota näyttää Redknappille osaamistaan. Niko Krancjar teki Tottenhamille tuossa pari kuukautta sitten voittomaalin eikä juhlinut maalia mitenkään. Lähti vaan pukuhuoneeseen vittuuntuneena.

 

Tammikuussa olisi pitänyt ostaa ylihintainen hyökkääjä sillä enemmän seura tässä menettää rahaa ja tärkeitä pelaajia kun ei mestareiden liigaan enää päästä ensi kaudella. Tammikuussa köyhtyi joukkue aivan liikaa. Redknapp & Levy käyttivät kaiken energiansa Beckhamin lainasopimukseen. Ja tämä diilihän ei koskaan onnistunut.

 

Oltiin Chelsean edellä tuossa (tammikuussa?) ja katsokaa tilannetta nyt. Chelsea voi olla tämän kauden mestari. Jotakin on todella pielessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvää pohdintaa Spurs-niiloilta.

 

Eiköhän olisi jo aika myöntää, että Bentley on alusta alkaen ollut floppi. "The next David Beckhamin" avut Spursin nykyiseen pelitapaan ovat niin onnettomat, että tuskin tuo pärjäisi edes VDV:lle. Listoilla on ainakin neljä laadukkaampaa laituria ja varmaan pikkuhiljaa myös Rose ajaa ohi. Itse odottelin, että Bentley olisi ilman muuta ulostettavien listalla. Dos Santos esiintyy hetkittäin hyvin, mutta 'Arryn systeemissä ei näköjään ole tilaa. Dos Santosin kohdalla voi myös miettiä sitä, että jos kyvyt olisivat oikeasti todella hyvät, niin ehkä pelaisi enemmän ja laadukkaammissa joukkueissa. Tietenkin jos manageri vaihtuisi niin saattaisi saada mahdollisuuden, mutta Redknappin pysyessä maisemanvaihto lienee todennäköinen?

 

Spursin haaste Balen ja Modricin pitämisessä lienee tuo huhuttu palkkakatto. Bale alkaa olla statukseltaan sen tason kaveri, että suurseuroissa viikkopalkka kerrotaan 3-4 kertaiseksikin. Jos Spurs ei pysty vastaamaan niin jossain vaiheessa lähtö on edessä, muttei välttämättä vielä. Ja nyt kun näyttää siltä, että CL-kokemus jäi yhden kauden mittaiseksi, tulotkin tippuvat.

 

Spursissa löytyy takuulla noita vapaamatkustajia ja jonkinmoista tyhjennystä kannattaa tehdä. Pitää kuitenkin muistaa, että tällä kaudella loukkaantumiset ovat runnelleet aika pahasti ja leveyttä pitää olla. Tämän kauden perusteella ei tunnu riittävän, että jokaiselle avauksen miehelle olisi edes kohtuullinen tuuraajaa. Ylitarjontaa on lähinnä keskikentän keskustassa ja toppareissa. Kingin ja Woodgaten lopettaminen lienisi etu seurallekin, koska kummankaan varaan ei voi mitään laskea. Samalla on myös hyvä miettiä, että riittääkö Bassongin taso. Gallas vanhenee entisestään ja tuollakin on vahva historia vammojen kanssa. Peluutuksen pitäisi olla tarpeeksi kevyttä. Dawsonille on kuitenkin hommattava kaveri avaukseen lähivuosina ja miksi sitten ei jo tänä kesänä?

 

Mitä Spurs sitten tarvisi? Ainakin yhden profiloituneen ja tasaisen hyökkääjän. Säällisen tuuraajan Assou-Ekottolle ja mahdollisesti yhden topparin. Nämä siis sillä oletuksella, että ketään noista parhaista pelaajista ei myydä.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hyvää pohdintaa Spurs-niiloilta.

 

Eiköhän olisi jo aika myöntää' date=' että Bentley on alusta alkaen ollut floppi.Itse odottelin, että Bentley olisi ilman muuta ulostettavien listalla.[/quote']

 

Täältä nousee käsi pystyyn ja myönnetään, että Bentley on täysi floppi! Itse asiassa en edes muistanut enää että Spursin palkkalistoilla mies vielä on Birmingham lainan takia. Tämä jätkä pitäisi saada pihalle rosterista, toivotaan että lainapesti päivitetään ostoksi.

 

Dos Santos esiintyy hetkittäin hyvin, mutta 'Arryn systeemissä ei näköjään ole tilaa. Dos Santosin kohdalla voi myös miettiä sitä, että jos kyvyt olisivat oikeasti todella hyvät, niin ehkä pelaisi enemmän ja laadukkaammissa joukkueissa. Tietenkin jos manageri vaihtuisi niin saattaisi saada mahdollisuuden, mutta Redknappin pysyessä maisemanvaihto lienee todennäköinen?

 

Tämä mies ei Lontoossa paljoa muuta saanut aikaiseksi, kuin näki paljon klubeja. Potenttiaalia en todellakaan kiellä, mutta ei meillä joten Adios hänelle!

 

Spursin haaste Balen ja Modricin pitämisessä lienee tuo huhuttu palkkakatto. Bale alkaa olla statukseltaan sen tason kaveri, että suurseuroissa viikkopalkka kerrotaan 3-4 kertaiseksikin.

 

Balen sopimusta päivitettiin juuri joku hetki sitten, linkki uutiseen:

 

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/new-deal-for-bale-190311.html

 

Luulisi ainakin, että uuden lapun myötä Balen palkkaa on päivitetty jonnekkin 120k£/viikko nurkille ainakin. En millään jaksa uskoa, että Bale lähtee kesällä, en vaan pysty sitä uskomaan.

Eiköhän Modricin palkkaa olla myös päivitetty ylöspäin, vaikka jatkovuosia ei olla julkaistu, ainakaan vielä.

En tällä tietenkään tarkoita, että jampat pelaa loppu-uransa Spursissa, mutta en usko että tänä kesänä lähtevät mihinkään. Koko uskottavuus rapisisi niissä kaupoissa..

 

Spursissa löytyy takuulla noita vapaamatkustajia ja jonkinmoista tyhjennystä kannattaa tehdä. Pitää kuitenkin muistaa, että tällä kaudella loukkaantumiset ovat runnelleet aika pahasti ja leveyttä pitää olla. Tämän kauden perusteella ei tunnu riittävän, että jokaiselle avauksen miehelle olisi edes kohtuullinen tuuraajaa. Ylitarjontaa on lähinnä keskikentän keskustassa ja toppareissa. Kingin ja Woodgaten lopettaminen lienisi etu seurallekin, koska kummankaan varaan ei voi mitään laskea. Samalla on myös hyvä miettiä, että riittääkö Bassongin taso. Gallas vanhenee entisestään ja tuollakin on vahva historia vammojen kanssa. Peluutuksen pitäisi olla tarpeeksi kevyttä. Dawsonille on kuitenkin hommattava kaveri avaukseen lähivuosina ja miksi sitten ei jo tänä kesänä?

 

Niin, kyllähän tota keskikentän kalustoa voisi päivittää. Pihalle ainakin Bentley, Jenas ja O'Hara. Näistä ei kyllä montaa ropoa saa, mutta pitäisi saada pihalle. 'Arryn tietäen Jenas pidetään vaikka väkisin.

Itse en ymmärrä tätä leikkimistä Woodgaten kanssa, kaveri pelaa pelin ja taas rikki. Ihan turha jatkaa maksamista turhasta. Kingistä en tarkemmin uskalla sanoa mitään, kuuluu omiin suosikkeihini ja jäätävä toppari kun on kunnossa, mutta silti... Kuitenkin varmaan suhteellisen kallis ja koko ajan pajalla myös.

BAE:lle pitäisi saada stuntti, ainut joka sielä pystyy pelata on Kaboul ja ehkä varauksella Bassong. Oikealle onneksi tulee ensi kaudella Walker, joka todennäkösesti menee Corlukasta ohi. Rivienvälistä voi lukea, että Hutton heippa!

 

Mitä Spurs sitten tarvisi? Ainakin yhden profiloituneen ja tasaisen hyökkääjän. Säällisen tuuraajan Assou-Ekottolle ja mahdollisesti yhden topparin. Nämä siis sillä oletuksella, että ketään noista parhaista pelaajista ei myydä.
[/quote:eunijx92]

 

Komppaan tässä, omat toiveet tärkeysjärjestyksessä:

 

- Huippuhyökkääjä, joka tekee maaleja(ei Defoe:n kopiota)

 

- Toinen hyökkääjä, mieluisesti joku nuori, josta kehittyy huippu.

 

- BAE:n stuntti

 

- Mahdollisesti veskari, mutta en usko että riittää tasokkaaseen fyrkat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täältä nousee käsi pystyyn ja myönnetään, että Bentley on täysi floppi! Itse asiassa en edes muistanut enää että Spursin palkkalistoilla mies vielä on Birmingham lainan takia. Tämä jätkä pitäisi saada pihalle rosterista, toivotaan että lainapesti päivitetään ostoksi.

Nonii ei taida ainakaan Birmingham päivittää ostoksi:

 

http://www.setanta.com/ie/Articles/2011/05/05/No-fine-for-Bentley-after-Wolves-walk-out/gnid-93987/

 

Mihis me tää jätkä nyt laitetaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoista nähdä että mille tielle Spurs lähtee. Mun mielestä Levy ei ole niitä terävimpiä kyniä penaalissa. Tai ehkä hän on niin terävä että muut ei sitä nää??

 

Sekin on otettava huomioon että jos 'arry meinaa tosissaan pyrkiä Englannin valmentajaksi niin mitä se tarkoittaa. Mielestäni Spursilla on paljon ns.tusinaäijjiä joista vaan on päästävä eroon.

 

Oliko muuten totta tuo tarjous tammikuussa Aguerosta? Nythän kaveri on päästellyt ääniä että voisi lähteä Atleticosta, tosin seura haluaa sen +£40m mikä on kyllä naurettava hinta.

 

Tottenhamin ongelma on puolustus pelaaminen. Kun hyökätään ihan intsiniä niin omissa soi ja siihen vielä kunnon haparowski maalivahtina niin mitä voi odottaa.

 

Top4 joukkueet päästää järjestään -40 maalia kaudessa terävin kärki -30 maalia. Toi on ihan ensimmäinen asia mikä pitää laittaa kuntoon jos haluu voittaa mitään. Tosin 'arryn filosofiaan tuo ei taida sopia joten...menestystä odotellessa.

 

edit: No voi LOL...huhuissa että 'arry haluaa Aden meiltä!!! £15m pöytään niin saatte. Kaveri on pelituulella ollessaan hyvä jopa erinomainen mutta kun ei vaan kestä sitä että joutuisi istumaan penkillä tai kritiikkiä muutenkaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljos muuten on toi Bentleyn ulosostohinta?? Ja miten kaveri noin pahasti on flopannut, kun Blackburnissa hänestä odotettiin tulevaa maajoukkuelaituria.

 

 

Nimrodin kanssa samaa mieltä, puolustusta pitää parantaa. Kyllä 'Arry sinne jonkun vielä ostaa, tason kun vielä tietäisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoista nähdä että mille tielle Spurs lähtee. Mun mielestä Levy ei ole niitä terävimpiä kyniä penaalissa. Tai ehkä hän on niin terävä että muut ei sitä nää??

 

Sekin on otettava huomioon että jos 'arry meinaa tosissaan pyrkiä Englannin valmentajaksi niin mitä se tarkoittaa. Mielestäni Spursilla on paljon ns.tusinaäijjiä joista vaan on päästävä eroon.

 

Olen kyllä hieman eri mieltä. Levy on ihan fiksu kaveri ja tekee paljon hyviä päätöksiä. Niisti esimerkiksi Berbatovista, Carrickista ja Keanesta kovat rahat. Spurs on kuitenkin saanut houkuteltua ihan hyviä pelimiehiä vaikka suuremmat ja enemmän maksavat seurat ovat olleet kiinnostuneita, viimeisimpänä van der Vaart. Onhan matkan varrelle osunut floppeja, mutta selkeästi nuo ovat Jolin, Comollin ja Ramosin lähdettyä vähentyneet. Täytyy myös muistaa se, että Spurs on harvoja jatkuvasti voitollisia seuroja Valioliigassa, vaikka puitteet jäävätkin muista kärkipään seuroista.

 

Tuo Spursin tusinaosasto on tällä kaudella onnistunut ihan hyvin ja niiden ansiosta taistelivat näinkin pitkälle CL-paikasta, nyt ohjelma on niin kova, että vain ylisuorittaminen ja Cityn totaalinen löystyminen voisi avata tien sieniliigan karsintaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen kyllä hieman eri mieltä. Levy on ihan fiksu kaveri ja tekee paljon hyviä päätöksiä. Niisti esimerkiksi Berbatovista, Carrickista ja Keanesta kovat rahat. Spurs on kuitenkin saanut houkuteltua ihan hyviä pelimiehiä vaikka suuremmat ja enemmän maksavat seurat ovat olleet kiinnostuneita, viimeisimpänä van der Vaart. Onhan matkan varrelle osunut floppeja, mutta selkeästi nuo ovat Jolin, Comollin ja Ramosin lähdettyä vähentyneet. Täytyy myös muistaa se, että Spurs on harvoja jatkuvasti voitollisia seuroja Valioliigassa, vaikka puitteet jäävätkin muista kärkipään seuroista.

 

Tuo Spursin tusinaosasto on tällä kaudella onnistunut ihan hyvin ja niiden ansiosta taistelivat näinkin pitkälle CL-paikasta, nyt ohjelma on niin kova, että vain ylisuorittaminen ja Cityn totaalinen löystyminen voisi avata tien sieniliigan karsintaan.

Niin toi whealing and dealing onkin juuri mun pointti. Onko Levy (sorry vaan mutta kyllä se juutalaisuus=rahan tekeminen) pyörittämässä businesta vai jalkapalloseuraa??

 

Redknapp on itsekkin aikamoinen markkinajyyrä joka tykkää kaupanteosta. Jos Spurs jää CLstä pois ensi kaudella niin vaikeaa sinne nouseminen tulee olemaan, vaatii ylisuorittamista tosin ilman euroopan häiriötä on kapeammalla materiaalilla mahdollisuus.

 

Se nyt vaan on selvä että ilman mittavia investointeja on vaikeaa sinne top4 mennä. Ensikaudella on 6 joukkuetta jotka lähtökohtaisesti taistelee CLstä. ManUn investointeja on mahdoton tietää että mitä siellä oikeasti tulee tapahtumaan. Arse jatkaa pihtailua myy ehkä Cescin ja tilalle pitäisi ostaa huippu toppari, maalivahti ja keskikenttä jos näin käy. Chelsea tulee ostamaan isolla kädellä pelaajia. Samoin City tulee luomaan nahkansa. Liverpool on hurmoksessa ja ensi kaudella jos saavat vieraspelit kulkemaan niin mitä vain voi tapahtua.

 

Tähän rakoon sitten pitäisi Levyn ja 'arryn parantaa joukkuetta. Lupaavaa on se jos tosiaan Agueroa yritetty n£35m ostaa, toi summa + mahdolliset myynnit niin varmaan pitäisi rahaa olla käytössä, tosin monta aluettakin on mitä pitää parantaa.

 

Tosiaan myös se että jos Redknapp jatkaa vain yhden kauden enään niin mitä sitten? Onko korteissa se että yksi kausi yritetään pitää tähdistä kiinni ja jos ei CL sittenkään onnistu niin sitten Bale, RvdV ja keskikentän kroaatti lihoiksi?

 

Jah oma kutina on että Levy on sen verran "ahne" että kun rahaa heiluttaa edessä niin pelaajat lähtee. Myös WHL on liian pieni areena jotta saataisiin maksimit tulo puolelta sisään. Tunnelmaltaan hieno ja vaikea paikka vierasjoukkueelle.

 

En tiedä sitten onko joitain suunnitelmia rekentaa tai laajentaa stadionia? Jos tulee uusi niin se tietää taloudellisesti tiukkoja aikoja se on saletti.

 

Luulenpa että jos ei top4 ole mahdollinen niin Spurs jää suosiolla kuudenneksi. Yritetään vielä yksi kausi CLään ja sitten laitetaan pakka uusiksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tiedä sitten onko joitain suunnitelmia rekentaa tai laajentaa stadionia? Jos tulee uusi niin se tietää taloudellisesti tiukkoja aikoja se on saletti.

 

Luulenpa että jos ei top4 ole mahdollinen niin Spurs jää suosiolla kuudenneksi. Yritetään vielä yksi kausi CLään ja sitten laitetaan pakka uusiksi.

Kyllä stadikka suunnitelmat on ja ihan virallisestikin julkaistu WHL:n laajentaminen, mutta tämä tulisi älyttömän kalliiksi muistaaksen johtuen siitä, että alueen liikennejärjestelyt pitäisi laittaa täysin uusiksi. Jos en nyt ihan väärin muista niin hinta olisi ollut £450 milliä.. Tällänen sijoitus todellakin toisi tiukat ajat seuraan, siksi Spurs oli mukana Olympiastadion kisassa. Suunnitelmissa oli purkaa lähes koko stadikka ja poistaa juoksurata ja tämän hinta olis ollut silti £100 milliä halvempi. Nämä luvut täysin omasta muistista, eli voi olla pielessä.

 

'Arryllä myyntiongelmia: http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6918929,00.html

 

Jamie O'Hara varmaan siirtyy Wolvesiin, jos vaan pysyvät sarjassa. Dos Santos, Bentley ja hobitti Keane onkin sitten vaikeampi myydä. Bentley ei ole mahtunut edes kokoonpanoon Birgminghamissa, eikä Dos Santos ja Keane ole loistaneet omissa lainaseuroissa. Giovani tehnyt 8 liigamatsissa 2 maalia ja Keane 7 matsia 2 pönttöä myös. Varsinkin Keanen kova palkkapyyntö vaikeuttaa myyntiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spurs paineli CL:ään ilman mittavia investointeja, tai ainakin investoinnit jakautuivat pidemmälle aikavälille. Jos nyt siis esimerkiksi verrataan Chelsean, Cityn ja Poolin investointeihin lähivuosina. Helppoa tuonne pääseminen ei tietenkään ole, mutta kuten tämä kausi on osoittanut, kuka vaan voi voittaa kenet vaan. Sarja on tasoittunut ja erojen luulisi jatkossa pysyvän pieninä. Jatkossa on ehkä syytä puhua top6-porukasta ja ehkä nappisuorituksella Evertonkin voi sitä sekoittaa. Samoin on tosin mahdollista se, että 1-2 noista joukkueista floppaa rankasti yksittäisellä kaudella.

 

Jos Spurs saa pidettyä kaikki pelaajansa, niin runkohan on ihan laadukas. Eikä tällöin tarvi mitään mittavia ostoja pysyäkseen mukana kilpailussa CL-paikoista jatkossakin. Spursin runko on kaiken lisäksi kohtalaisen hyvässä iässä. Spurs makseli hieman oppirahoja liigassa CL:n kustannuksella. Mutta ensi kaudella sitten ei ole tuota rasitetta. Cityn ja Chelsean tapauksissa ostamisessa on riskinsä. Kummankin kohdalla myöskään managerin palli ei ole kiveen hakattu. Liverpoolkin on varmasti kysymysmerkki, koska ei ole varmaa tietoa ensi kauden managerista. Arsenalinkin voi lukea kysymysmerkiksi, tosin tässä on 5-6 kauttaa putkeen aina arvioitu, että ei millään sijoitu neljän joukkoon mutta joka kerta siellä tuntuvat olevan.

 

Ylipäänsä Redknappin päivittäminen voisi olla paikallaan. 'Arry peluuttaa viihdyttävää jalkapalloa, mutta ehkei silti ole se kaveri, joka pystyisi nostamaan Spursin statusta lopullisesti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ylipäänsä Redknappin päivittäminen voisi olla paikallaan. 'Arry peluuttaa viihdyttävää jalkapalloa, mutta ehkei silti ole se kaveri, joka pystyisi nostamaan Spursin statusta lopullisesti.

Arvostan 'Arrya suuresti ja kaikkea työtä mitä hän on Spursin eteen tehnyt. Mikään ei näitä vie häneltä pois, mutta oma kanta on myös alkanut kääntymään siihen suuntaan, että manageri tulisi päivittää nuorempaan ja modernimpaan valmentajaan. En olisi uskonut, että mielipiteeni on tämä jos oltaisiin viime syksynä minulta kysytty.

'Arry on vähän kuin Suomen lätkäpiireistä Aurinkokuningas Juhani "Tami" Tamminen, tykkää että raha virtaa ja peluutetaan samoja jätkiä samalla taktiikalla illasta toiseen. Kaiken kaikkiaan sesonki/buusti manageri, jonka vaikutuksen laantuminen näkyi kevätkaudella, joka oli täysi fiasko.

 

Eiköhän 'Arryllä mennä kuitenkin vielä ensi kausi ja sitten katsotaan uudelleen. Uuden valinta ei olekaan mikään helppo tehtävä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kyllä tossa rosterissa on sellaisia jätkiä joiden haluan kyllä lähtevän pois ja nopeesti esim : Keano ( lainallakaan ei ole kummoisesti menestynyt eikä paikkaa spursissa todellakaan), Woodgate ja king voisivat varmaan lopettaa kun muuta eivät osaa kun olla loukkaantuneena odotin woodysta paljon mutta noh eihän siitä mitään tullut,

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin, nyt on sitten aika alkaa taas kirjoittelemaan kun loppukauden krapulasta on selvitty. Mielestäni on kaksi tapaa alkaa rakentamaan joukkuetta. Aletaanko rakentamaan joukkuetta rungolle Bale, Modric ja Van Der Vaart vai myydäänkö esimerkiksi hollantilainen jopa tripla hinnalla eteenpäin ja jatketaan vanhalla kunnon 4-4-2 taktiikalla tästä eteenpäin.

 

Miten käy managerin? Lähteekö meidän rakas Sharpei Puppy sinisiin niinkuin vedonlyöntisivustojen kertoimet ennustavat? Kuka olisi tarpeeksi hyvä manageri Tottenhamille? En keksi muita kuin Benitezin ja Ancelottin pienillä varauksilla.

 

Kenet Tottenham hankkii ykköshyökkääjäksi vai jatketaanko oikeasti Crouch, Ryssä, Defoe ja Keane nelikolla? Perkele, onneksi en ole Tottenhamin manageri. Vaikeita kysymyksiä. Hyökkääjä kysymys on vaikea... Hankimmeko Gervinhon (ei kai Lille kaikkia pelaajiaan myy?) tai jonkun muun pelaajan Ranskan liigasta? Uskomatonta, että itse pidän Adebayoria parhaana vaihtoehtona Pohjois-Lontoon ylpeydelle. Jos Aden saisi motivoitumaan niin voitaisiin luopua jopa halutusta Crouchista kun tuhlaajapoika on aika hyvä pelaamaan päälläänkin.

 

Pakistoa ei aleta vahvistamaan millään Brownilla vaan nuoria potentiaalisia kavereita kehiin, sillä leveyttä on jo. Tai sitten joku kova nimi oikeasti parantamaan laatua.

 

Tälläiset olisivat ihan realistisia kokoonpanoja ensi kaudelle:

 

 

Kovia joukkueita vastaan

 

---------------Gomes---------------

Corluka--Gallas------Dawson-----BAE---

----------------------------------------

Lennon--Huddlestone---Modric----Bale-----

------------Van Der Vaart---------------

--------------Adebayor----------------

 

 

ja

 

Huonompia joukkueita vastaan voitaisiin käyttää vähän vaihtomiehiä

 

---------------Gomes---------------

Walker----Kaboul-----King--------Rose---

----------------------------------------

Lennon--Sandro--Modric/hankinta----Bale-----

-----------------------------------------

--------Adebayor-----Defoe/hankinta-----------

 

Keskustelua!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikös tuo heikompia vastaan listaamasi Sandro esiintynyt viime kaudella huomattavasti vakuuttavammin kuin tämä Huddlestone?

 

Adebayor olisi kyllä pelipäällä ollessaan loistava kaveri tuohon VdV:n rinnalle kärkeen, mutta se onkin sitä painotetusti vain pelipäällä ollessaan.

 

Tuli mieleen, että eikö Spurs yrittäisi hankkia Chelseassa kovaa vauhtia penkkimiehen rooliin jäävää Didier Drogbaa, joka on 33v iästään huolimatta edelleen maailmanluokan hyökkääjä ja toisi huomattavasti lisää Tottenhamin hyökkäyspeliin. Fyysisyytensä ja hyvän pääpelaamisensa puolesta olisi loistava aisapari myös VdV:lle ja kliinisesti maalintekoon kykenevän kärjen puuttuminenkin olisi pois päiväjärjestyksestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sandro oli hyvä pelaaja loppukaudesta ja voisi hyvin olla joka toisessa pelissä avauksessa, mutta ei kymmenen peliä vielä kerro miehen oikeaa tasoa, saati sitten laita häntä Huddlestonen ohi nokitusjärjestyksessä. Tykkään kyllä Sandrosta paljon, varsinkin siitä miten hän osaa potkia vastustajan pelaajia kuin mikäkin Arsenal legenda niin ettei tule edes varoitusta.

 

Adebayor vaan tuntuu todennäköisemmältä kaappaukselta kuin Drogba. Mikäli Ade saataisiin motivoitumaan/kiinnostumaan pitkästä aikaa olisi hän todella kova kaappaus meille! Tietenkin riski voitaisiin myös ottaa jonkun Etelä-Amerikkalaisen kohdalla, sillä eikös Tottenham olisi aikoinaan saanut Falcaon talliinsa ihan muutaman sadan tuhannen lisäpanostuksella?

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tiedä onko täällä jo kirjoitettu, mutta Cudicinihan on jo tehnyt ensi kaudelle jatkopaperin.

 

Itsekkin olisin enemmän Adebayorin kannalla. Kukaan kaveri ei voi olla ihan aivoton, ja uskon että Adebayorista olisi kovaksi tykiksi vieläkin valiossa.

 

Mutta se ongelma saattaa olla Drogballa niin kuin Adebayorilla (myös Falcaolla) että kiinnostaako pelata Europa Leagueta? Koska jokainen pelaa nykyseurassaan ensi kaudellakin UCL:ää, niin kiinnostaako tulla pelaamaan "alempaa sarjaa".

 

Mieleestäni Togon tähti näyttää todennäköisimmältä vaihtoehdolta seura tilanteensa vuoksi, katsotaan lunastaako RM häntä nyt vai ei. Jos ei lunasta, mahikset on saada jopa 10-15 miljoonalla. Aika ryöstöhän tuo olisi kaikkien osuessa kohdilleen.

 

 

 

Muuten, jos Redknapp lähtee, niin kelpaisiko Martin O'Neill manageriksi? Hyvillä kokemuksilla voin sanoa, että saattaisi sopia Tottenhamiin kuin nappi silmään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos Redknapp lähtee niin valmentajaksi pitäisi hankkia joku jolla on oikeasti jotain meriittejä isomman joukkueen manageroinnista. Harmi vaan ettei niitä nimiä ole paljoa vapailla markkinoilla.

 

Voidaan unohtaa nämä Owen Coylet jne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksi Valjun parhaista veräjänvartijoista, mutta ikää on jo vähän liikaa. Gomesillakin on Spurs hyvin pärjännyt ja siinä mielessä vähän turha hankinta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksi Valjun parhaista veräjänvartijoista, mutta ikää on jo vähän liikaa. Gomesillakin on Spurs hyvin pärjännyt ja siinä mielessä vähän turha hankinta.

Et ole tosissasi? Gomes vuosi viime kaudella järkyttävästi, maalivahti on kesän tärkein ostos Spursille hyökkääjän ohella. Friedel on edelleen varma koppari, mutta en usko että tulee. Robert Greeniäkin on huhuiltu ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veskari päivitystä

 

'Arryn tyylinen hankinta eli Spursiin hommattu Brad Friedel:

 

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/friedel-agrees-move-030611.html

 

Myös Cudiciní jatkaa Lontoossa:

 

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/carlo-extends-contract-240511.html

 

Tästä voi rivien välistä lukea, että Gomes on lähdössä.. Jaa-a en tiedä kyllä mitä mieltä oon tästä.. Onhan Friedel parhaimmillaan huikea mutta ikää on jo 40. No jos jotain positiivista niin nyt on ainakin kokeneet kassarit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×