Jump to content
Sign in to follow this  
peku

Sunderland-ManU

Recommended Posts

Taaskaan ei Canal+ näytä ManU:n matsia suorana. Mutta tulee sentään jälkilähetyksenä.

 

lauantai 15/10 23.30 [CANAL+ SPORT]

Sunderland - Manchester United

Sunderland Stadium Of Light.

 

Chelsean ja Poolin matsit näytetään viideltä.

 

lauantai 15/10 16.55 [CANAL+]

Liverpool - Blackburn

Suora lähetys. Anfield.

 

lauantai 15/10 17.00 [CANAL+ SPORT]

Chelsea - Bolton

Suora lähetys. Stamford Bridge.

Share this post


Link to post
Share on other sites

koittaa arjen päivä, pääsette tekin etsimään streemejä kuten suomen Barça fanitkin, ei kyllä ei ihme, että ei peliä sunderlandia vastaan näytetä kun ilmeisesti ManUtdin pelejä Canal vähentää muutenkin niin, hyvä, että vähennys tapahtuu edes oikeista peleistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko tietoa näytetäänkö kyseistä ottelua tampereen parhaassa pubissa eli Höyryssä? Se edellyttää toki että peli näkyisi suorana esim. Viasatilla. Onko asiasta kellään tietoa?

Ei tule ainakaan Viasatilta, koska Canal omistaa kaikki oikeudet Valioliiga otteluihin Suomessa ja muistaakseni kaikissa muissakin Pohjoismaissa. Ja kun viestiä lukee, niin ei se tule edes Canalilta muutakuin jälkilähetyksenä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helou tampereen poijjat! :D Turkulainen turisti (eli allekirjoittanut) saapuu tammerkosken rannoille ensi viikonloppuna. Kertokaapas, missä voisi katsataa Unitedin pelin (vs. tottenham 22. päivä)?????????????? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

kokoonpano epäily.. 8)

 

------------------RVN

---------Rooney

 

Giggs-----Keane-Fletcher----Park

 

O'shea---Silvestre-Rio-----Bardsley

 

----------------VDS--------------------

 

Suurella varmuudella Schoels ja CR7 aloittavat penkillä

pieniä epäilyjä myös siitä olisiko tämä niitä otteluja joissa voisi lepuuttaa VDSää

 

 

Sunderlandilla on menossa eräs historiansa huonoimmista alkukausista, mutta puolustuspelillä joukkue ei ManUtd vastaan lähtemään. Sunderlandin suunnalta ilmoitetaan, että samalla 4-4-2 taktiikalla tullaan kuin muitakin vastaa, ei ole mitään järkeä antaa Unitedin kaltaisen joukkueen painaa puolustusta päin ja pelata nolla nollaa, ainoa ase on yrittää hyökätä ja viedä tila pois.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse vähän epäilen Keanen osalta tuota edellistä kokoonpano epäilystä. Ainakaan en ole kuullut, että olisi peli kunnossa ja tietääkseni ei pelannut maaotteluissa. (Tätä tosin en tarkastanut).

 

Muuten uskon samaan kokoonpanoon, mutta Smith Keanon tilalle. Eli:

 

---------------RVN

-------------Rooney

Giggs - Smith - Fletcher - Park

 

O'Shea - Silvestre - Rio - Bardsley

 

---------------VDS

 

Mieleni tekisi toi Rooney laittaa RVN:n rinnalle, mutta se nyt pyörii niin ympäri kenttää, että ei sitä oikein voi mihinkään tiukasti sijoittaa.

 

VDS:a voisi ehkä lepuuttaa tällaisessa pelissä. Howardille tekisi varmasti hyvää saada peliaikaa kovemmissa peleissä.

 

Brownin ja Keanon paluuseen avaukseen en usko. Scholesista en tiedä. Toisaalta voisi olla paikka peluuttaa, sillä mies on terveenä ja saanut rauhassa harjoitella, kun Smith ja Fletcher ovat olleet maajoukkueiden mukana, mikä tuntunee pohkeissa. Nyt Scholes voisi olla tuoreempi, mutta SAF kai sen parhaiten tietää. Kieranin loukkaantuminen harmittaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puolustuksen osalta menee monimutkaiseksi. Wes ei pelaa vielä, joten Bardsley pelannee vasemmalla ja johnny oikealla. Keskikentän osalta vaadin että maaotteluissa loistaneet Giggs ja Fletcher ovat avauksessa. Fulham matsin perusteella laittaisin myös Parkin kentälle. Ja se neljäs kaveri keskikentällä olkoon Smithy.

Kärkien osalta asia on selvä: Rooney ja Ruud kehiin ja tekemään tulsota.

Ja jos luoja suo, niin Rossi vaihdosta sisään perkele! :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin Keano tuskin pelaa,eikös mies katkaissut sääriluunsa taklatessaan tyylilleen uskollisena Luis Garciaa?Rakastan sitä irkkua :D (veljellisessä mielessä toki)

 

Mutta itse pelistä.Edellä mainittuun kokoonpanoon uskon minäkin.Premier Leaguen sivuilla oli Millerkin läntätty vaihtopenkille.Eikö sinne nyt ketään toista löytynyt? :) Jos peli on selkeä niin kuin sen pitäisi olla,niin kyllä Giuseppen se zäänssi saada tässä pelissä,manutd.com:n mukaan ollut uskomaton viime viikkojen reservipeleissä..

 

Mitäs olitte arvon herrat mieltä Waynen käytöksestä Puolaa vastaan,näin offtopiccina?Tuntuu siltä että "hiustenkuivaajakäsittely" toimi jälleen.Mies nosteli Puolalaisia maasta jatkuvasti ja taisipa hymyillä linjurillekin :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämmöstä kokoonpanoa mä kattelisin mielelläni:

 

Ruud

Rooney

Giggs Smith Fletcher Park

 

Johnny Rio Silvestre Bardsley

VDS / Howard

 

Howard maalin jos se nyt sentään osaa pelata. Taisi olla Carroll kyllä tämä päämöhlijä... Mutta Van Der Sarille ehkä voisi lepovuoron antaa tosin tarvitseeko hän sellaista..

 

Haluisin aina nähdä Ronaldon kentällä, mutta se nyt ei ole oikein oma itsensä. Scholes pysyy penkillä niin kauan kunnes saa jotain aikaiseksi. Keane ei varmasti ole mukana, vielä pariin viikkoon.. Ja samoin minäkin haluan nähdä Rossin kentällä.. Aivan loistavia pelejä reserveissä, se teurastaa vastustajia, hattutemppujakin tulee aika paljon. En näe mitää syytä miksi Alex ei kokeile häntä.. Varmasti olisi avuksi. Toivottavasti Darren paukuttaa samanlaisen ku maajoukkuueessa, mies on ollut aika tylsä ManUn peleissä.

Mutta toivottavasti Sunderland ei lähde pelkästään puolustamaan sillä nähtävästi ManU ei osaa sellaiseen vastata, mitä enemmän Sunderland yrittää hyökätä sitä parempana näen meidän mahikset. Rooney vois laittaa samanlaisen show'n päälle kuin Polskeja vastaan, niitä vietiin ku mätää kanaa,..

 

Elikkäää mä veikkaan että ensimmäinen ottelu jos ManU tekee 3 maalia on tämä matsi. Se on 3-1 Ruudi 2x ja Rooney

 

Mitäs olitte arvon herrat mieltä Waynen käytöksestä Puolaa vastaan,näin offtopiccina?Tuntuu siltä että "hiustenkuivaajakäsittely" toimi jälleen.Mies nosteli Puolalaisia maasta jatkuvasti ja taisipa hymyillä linjurillekin :D

damn. Ei tullu nähtyä. :D Kovin usein ei nää Rooneytä hymyilevän pelien aikana, etenkään tuomareille.. Mutta hyvä näin :twisted:

 

btw Loistavia maaleja Rossilta viime reservimatsissa!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

kyllä mahtaa justin hoyte:a ja sunderlandin äijiä vähä **tuttaa!

 

Sunderland oli kyllä koko puoliajan selvästi parempi joukkue, meidän osalta aivan käsittämätöntä **skaa!

 

no pääasia et kuiteski johdetaan, mut jos bardsley ja varsinki van der saar on kaks parasta pelaajaa ottaen huomioon et pelataan sunderlandia vastaan ni ei siihen nyt aivan tyytyväinen voi olla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käsittämätöntä sontaa!

 

Ja silti johdolla ollaan :D .. Iha hyvä maali Wayneltä, näytti oj vähän että tilanne olis karannu...

 

Ronaldo on surkee. Penkille. Harmi että Giggsi taas loukkaantu :x

 

Mutta jep aivan hyvin voisi Sunderland johtaa matsia selvästikkin, mutta tätämenoa ei sitä maalia tarvitse kauaa odotella.

 

Vähän puhtia tokalle puoliajalle!KÄSKY

 

Chelski on häviöl :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

1-3 vietiin sitte näköjään, toinen jakso jäi ainaki multa ihan kokonaan näkemättä.

 

loistava juttu et rossi scooras ja myös et rvn jatko vakuuttavaa maalintekoaan. harmi ettei onnistuttu pitään nollapeliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En itse peliä nähnyt, mutta ainakin voitettiin. Pisteitähän tässä kerätää eikä näyttäviä suorituksia. Rossin maali oli loistava asia. Harmittaa minuakin tuo epäonnistuminen pitämään nolla.

 

Huonoa oli sitten Chelsean 5-1 voitto, kun olivat vielä 0-1 tappiolla ensimmäisen puoliajan jälkeen. Miten ne aina vaan onnistuu? Arsenal sentään hävisi, joten ei tämä päivä niin huono ollut kuin olisi voinut olla.

 

Ensi viikolla sitten Tottenhamia kaatamaan (paras kaataakin, kun olen sentään paikan päällä katsomassa).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jessss!!!!Mun veikkaus meni oikein!!

 

Multakin jäi toka puoliaika näkemättä streami sähläyksien takia.. Seksiasentoja ne rupes mulle SopCastin puolella tuppaamaan :D Ainakin olen taas yhdessä asiassa viisaampi.

 

Elikkä en Rossin maalia nähnyt, mutta erittäin hieno juttu että sai onnistumisen! Nyt meillä on Liigassa 3 (!) eri maalintekijää.

 

Ekan puoliajan perusteella kuvani pelistä on se että ManU oli surkea. S'land olisi helposti voinut johtaa maalilla tai kahdella. Ja on se ihme se Chelsea. 0-1 tappiolla ja ei mene kuin 10 minuuttia niin peli on jotenkin 4-1 :evil:

Pitää kyllä niillekkin propseja antaa. Taitaa olla heidän heiniä tämän vuoden Liiga kanssa. Noh aika näyttää..

 

Mutta en voi laittaa top 3 koska en tokaa puoliaikaa nähnyt.. Ainakin Ronaldon voisi huoletta jättää penkille seuraavaan matsiin. Todella alhaista.

 

Tästä on hyvä jatkaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itseltä jäi kyseinen ottelu näkemättä. Kovasti streamien kanssa taistelin mutta tänään ei vaan onnistunut. Positiivista kuitenkin löytyy tuo, että suhteellisen helpoin numeroin ottelu voitettiin Ja Etenkin se että löytyy uusia maalintekijöitä. On sitä Rossia sinne kokoonpanoon kaivattu ja nyt se siellä oli ja maalin teki. todella hieno homma !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan vaan nyt tiedoksi (kaikille joilta jäi peli / toka puoliaika näkemättä), että Rossin maali oli kimmoke pakin jalan kautta.

 

Hyökkäyspelaaminen oli taas aika penaalista. Keskikenttä oli kohtuullinen (Park hyökkäyssuuntaan ja Smith puolustus), mutta etenkin Scholes ei esittänyt mitään sellaista, minkä takia sen pitäisi pelata tällä hetkellä Unitedin joukkueessa ! Armotta penkille ja joku näytönhaluinen reservimies kentälle.

 

Van der Sar torjui meille taas voiton, näin uskallan sanoa. 1-2 tilanteessa aivan uskomaton paraatipelastus Sunderlandin vaparissa. Ja eka (?) puoliajalle hyvä vastaantulo, kun Sunderlandin miehellä oli aikaa tehdä vaikka mitä, kun pakit sähläsi taas jotain käsittämätöntä. (Ei ihme vaikkei Rio mahdu maajoukkueen avaukseen). Peli ei siis ollut yhtään niin selvä, kuin loppunumerot antaisi odottaa.

 

No, täytyy lopuksi sanoa, että Chelski painii aivan omassa sarjassaan. Muut saa taas ratkoa toisen suoran mestareidenliigan paikan.

 

EDIT : Tuli kirjoiteltua eilen yöllä hivenen keppanapäissä, joten saattui tulla normaalia jyrkempiä näkökantoja tähän viestiin :shock:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Van Der Sar on torjunut meille jo n. viisi pistettä liigassa.. tänää tuli kaks lisää S´landin vapari 17metristä tuli kavennuksen jälkeen ja VDS teki ilmiömäisen haun alakulmasta. Pari minuuttia myöhemmin Rossille maali ja game over..

 

Oltiin onnekkaita tänää pakko myöntää WayneRin maali vapautti vähän, mutta ilman VDS tuokin peli ois menny päin... Park oli kans todella hyvä aiheutti kaks keltasta 1. puoliajalla ja pohjusti Rooneyn maalin. Kolme pistettä saatiin, mutta pelin parannuttava Lilleä ja etenkin Spursia vastaan viikolla.

 

Eikä se chelski viel mahottoman kaukana ole 6.11 sit katotaan mis mennään...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep, voitto ei ollut niin selvä kuin mitä numerot antaa ymmärtää. Olin itse varmaan yhtä onnessani Rossin maalista kuin Unitedin joukkue siellä stadionilla. :) Eikä kimmoke mielestäni tee Rossin maalia juuri huonommaksi, hyvä suoritus se silti oli. Aina on mukava nähdä nuorien onnistumisia, kuten Bardsleykin, mainio peli häneltä.

 

Rooney oli jälleen kerran loistava. Ronaldon peli aukesi hieman loppupuolella, mutta alku oli kyllä turhautumista jälleen kerran (mm. se keltainen kortti...). Ja sitten taas niitä show-kyniä, mitkä voisi jättää vähemmälle. Scholesista sen verran, että nyt en parjaisi häntä yhtä paljon kuin edellisissä otteluissa. Vain muutama paha harhasyöttö... Muuten mielestäni ihan ok peliä, mm. useita hyviä taklauksia. Ei tietenkään vanhaa Scholesia... mutta silti.

 

Pahimmat puutteet juuri hyökkäyksien rakentelussa. Taas liikaa pitkiä palloja alkupuolella. Niistä ja laiskoista syötöistä vastustajat saivat palloja ja sitä kautta tilanteita. Keskuspuolustus (ja alkupuolella koko joukkue) vaikutti aika laiskalta. Sunderland voitti siten kaksinkamppailut... Ilman Rooneytä olisi moni hyökkäys jäänyt tekemättä. Myös Ruud oli mukana hyvin myös hyökkäyksen alkupäässä eikä vain boksin sisällä. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eiliset lukemat eivät kerro läheskään totuutta matsista. Sunderlandilla oli kaikki mahdollisuudet pisteeseen mutta VDS pelastus esti tasurin. Täälläkin moni on kaivannut Rossia kehiin ja nyt pääsi. Heti maali!!! Todella hieno suoritus, joka lopullisesti ratkaisi pelin ManUlle. Varmasti Rossi saa minuutteja valioliigassa jatkossakin. Erittäin hienoa juhlintaa koko joukkueelta Rossin maalin jälkeen. Bardsley pelasi hyvän ottelun ja ansaitsee kyllä lisää peliaikaa.

 

Keskikenttällä parasta oli Smithin työskentely, Scholes pelasi parhaan pelinsä tällä kaudella. Tosin parhaaseen matsiin ei paljon tarvittu, sen verran surkea Scholes on ollut. Rooney on tällä hetkellä tärkein pelaaja joukkueelle. Ei voi kun ihailla nuorukaisen otteita :D

 

Ronaldolla on vaisumpi jakso menossa... Toivottavasti palailee omalla tasolle ja näin auttaa joukkuetta paremmin. RVN teki jälleen maalin ja syytä on odottaa monta maalia tällä kaudella lisää. RVN on löytänyt kuntonsa!

 

:twisted: :twisted: :twisted: Rooney

:twisted: :twisted: VDS

:twisted: Smith

 

Risut jääköön jakamatta vaikka aihetta olisi. Chelsea jyrää niin vakuuttavasti muihin verrattuna, että tuskin pytty heiltä mihinkään keväällä lähtee. Arsenal on jo varmasti ulkona mestaruuskahinoista!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×