Hyppää sisältöön


Kuva
* * * * - 3 ääntä

Liverpoolin siirtospekulaatiot


 • Kirjaudu vastataksesi
5889 vastausta aiheeseen

#5881 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 607 Viestit

Lähetetty 11.08.2017 - 11:03

Poolin tiedote koskien Coutinhoa. Brassi ei ole myynnissä ja case closed.
http://www.liverpool...ilippe-coutinho

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#5882 Merseyside2

Merseyside2

  Senior Member

 • Members
 • 3 331 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 11.08.2017 - 11:14

Mutta ESPN ja spanskilehdistö sanoivat että diili oli done? Kuinka voi olla!


"Is he (Steven Gerrard) the best in the world? He might not get the attention of Lionel Messi and Ronaldo but yes, I think he just might be." Zinedine Zidane


#5883 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 607 Viestit

Lähetetty 11.08.2017 - 13:27

Mutta nyt Sky Sports uutisoi (ihan hetki sitten), että Coutinho kirjoittanut siirtopyynnön. Mitähän tässä vielä tapahtuu?

" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#5884 Epevi

Epevi

  Advanced Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 56 Viestit

Lähetetty 11.08.2017 - 13:47

James Pearce

#LFC adamant that they haven't received a transfer request from Philippe Coutinho

#5885 Ole Gunnar

Ole Gunnar

  Senior Member

 • Members
 • 4 747 Viestit

Lähetetty 11.08.2017 - 15:11

Philippe Coutinho: Liverpool midfielder submits transfer request

 

Liverpool midfielder Philippe Coutinho has submitted a transfer request, hours after the Premier League club released a statement saying he is not for sale.

 

http://www.bbc.com/s...otball/40897688


Not arrogant, just better.


#5886 Neverton

Neverton

  Junior Member

 • Members
 • 306 Viestit

Lähetetty 11.08.2017 - 17:14

No jos näin on niin siinäpä se sitten meni tämä(kin) kausi.

Ei siinä, eihän kenenkään ole pakko Liverpoolissa pysyä jos ei halua, mutta pakkoko se saatanan siirtopyyntö on päivää ennen kauden alkua lähettää?
 • ippe tykkää tästä

#5887 Torres9

Torres9

  Senior Member

 • Members
 • 3 607 Viestit

Lähetetty 11.08.2017 - 17:20

Tiedä sitten onko ketään, että kuka tietää oikean totuuden. Päivän tapahtumat ovat likipitäen kai menneet näin:
- Ensiksi Pool ilmoittaa, että Coutinho ei siirry minnekään
- Sky Sports ilmoittaa hetkeä myöhemmin, että luotettavan lähteen mukaan Coutinho on tehnyt siirtopyynnön.
- James Pearce ja Liverpool Echo tyrmää väitteen.
- Paul Joyce vahvistaa siirtopyynnön
- Echo ja James Pearce kääntää takkinsa ja uutisoi, että Coutinho on tehnyt siirtopyynnön.

 

Joka tapauksessa. Pool on ilmoittanut ettei myy Coutinhoa, mutta jos pelaaja tosiaan ei halua enää pelata Poolissa ja halajaa muihin maisemiin, niin isolla vaan postimerkki persauksiin ja hakemaan läjä rahaa pankista. Ainut mikä tässä kusee on se, että Coutinho tekee tämän päivää ennen liigakauden alkua.

 

Se, että Pool sanoo, että Coutinho ei ole myytävänä ei todellisuudessa merkkaa mitään. Samoin toimittiin Mascheranon, Torresin, Reinan, Sterlingin ja Suarezin kanssa ja miten kävikään...

Ja ei Coutinhoa voi pelkästään yksin syyttää, sillä Pool on vetämässä tätä(kin) siirtoikkunaa isosti vihkoon. Plussat toki siitä, että Salah tarttui haaviin ja Solanke&Robertson kaksikko on hyvä haku, mutta se, että ennen kesää puhuttiin Poolin kaikkien aikojen siirtokesästä, ykköstargetit eivät ole tarttuneet haaviin ja jos Coutinho nyt lähteen, niin se on sen jälkeen terve! Jos Coutinho nyt vielä lähtee, niin tulee pikkusen kiire etsiä uutta pelaajaa tilalle. Se on pakko vaan lyödä sitten jostain kaverista iso raha tiskiin.


" I'll stay how I am, Mama is Mama! "

 

"The player that always impresses me at Liverpool is Mr Gerrard. He's a respectful man, calm, serene, with a foot like clockwork. He puts the ball exactly where he wants. He's an exceptional person on and off the pitch."

MAMADOU SAKHO

 


#5888 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 521 Viestit

Lähetetty 11.08.2017 - 17:29

En usko, että Coutinho enää mitenkään jää Liverpooliin. Mies on nyt ilmoittanut halunsa lähteä ja se oli se mikä tästä kuviosta enää puuttui. FSG:n sakki on ainakin juuri sellaista, että siellä lasketaan jo taskulaskimella suu vaahdossa Couitnhosta saatavia myyntivoittoja ja kun tietyt summat ylitetään niin siellä hyväksytään tarjous halusi Kloppo tätä tai ei. Liverpool on koko kesänä onnistunut hankkimaan yhden huippupelaajan Mohamed Salahin muodossa ja kun jotain vitun Hullin laitapakkia jahdattiin 1,5 kuukautta niin jokainen voi miettiä, että missä ajassa Liverpool saa Coutinhoa vastaavat pelaajat sisään.

 

FSG ilmeisesti kyllä yrittää, mutta ei siellä ole hajuakaan miten jalkapallojoukkuetta johdetaan. Liverpoolin touhu on puuhastelua eurojalkapalloilun huipulla ja mikä Liverpool aikoo olla vakavasti otetta organisaatio niin kentällä kuin sen ulkopuolella, niin suuria muutoksia tarvitaan ja avainvirkoihin tarvitaan henkilöitä, jotka oikeasti ymmärtävät jotain jalkapallosta.#5889 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 521 Viestit

Lähetetty 12.08.2017 - 11:14

Eilisten tapahtumien jälkeen olen valmis muuttamaan kantani ja olen nyt sitä mieltä, että Philippe Coutinho on syytä myydä Barcelonaan.  Koska Liverpool ei osaa hankia pelaajia, niin vaatisin Barcelonalta rahan lisäksi ainakin kahta pelaajaa osamaksuna kaupasta.  Barcelonan nykyjoukkuetta katsellessa käy hyvin ilmi, että miksi he ovat valmiita maksamaan poskettomia summia Couitnhosta, koska rehellisyyden nimissä absoluuttisen huipun jälkeen joukkueen taso on aika keskinkertainen. Niin tai näin vaatisin Barcelonalta osamaksuna kaksi pelaajaa kolmikosta André Gomes, Denis Suárez & Segi Roberto. Rafinhan voisi melkein nimetä vielä neljänneksi vaihtoehdoksi, mutta en henkilökohtaisesti hankkisi Liverpooliin enää ainuttakaan etelä-amerikkalaista pelaajaa.

 

André Gomes siirtyi vuosi sitten Barcelonaan yhteensä 55 miljoonan euron siirtokorvauksella, josta 30 miljoonaa maksettiin Valencialle välittömästi ja loput 20 miljoonaa bonuksina. André Gomes äänestettiin viime kaudella espanjalaislehti Marcan mukaan La Ligan kauden heikoimmaksi hankinnaksi, joka ehkä kertoo jotain portugalilaisen debyyttikaudesta. Niin tai näin niin pelaajan kyvyt eivät kuitenkaan yhdessä kaudessa ole kadonneet mihinkään ja 24-vuotiaalla pelaajalla on edessään loistava tulevaisuus. 188 senttinen pelaaja on kohtuu kookas, omaa erittäin hyvät syötöt ja tekniikan ja erinäisten reporttien perusteella sopisi oikein hyvin Kloppon vaativaan pelitapaan.

 

Mainitusta pelaajajoukosta Sergi Roberto voisi monipuolisuutensa vuoksi olla se toinen osamaksuna toimiva pelaaja. 25-vuotias espanjalainen on omalta pelipaikaltaan keskikkentän keskustan pelaaja, mutta hän pelasi viime kaudella eniten oikean pakin tontilla saalistaen kuusi maalisyöttöä ja pudotti mm. maalillaan PSG:n UCL:lästä historialisessa kamppailussa. Sergi Roberto on teknisten ominaisuuksien lisäksi myös jalalla keskivertoa vikkelämpi pelaaja.

 

Eihän nämä pelaajat nyt Coutinhon veroisia ole, mutta mitä Liverpool voi tässä tilanteessa tehdä? Coutinho haluaa pois ja FSG hieroo takuulla käsiään yhteen miettien saatavia siirtokorvauksia. Liverpool ei osaa hankkia pelaajia, joten pelkän rahan vastaanottaminen on toisaalta yhtä tyhjän kanssa. Kausi alkaa tänään, mutta tällä hetkellä vähän tuntuu, että Liverpoolin kesän toiminnan johdosta tämä kausi on jo menetetty ja jopa neljäs sija tuntuu mahdottomalta. Tuleva kausi haiskahtaa vähän 2014-15 kauden kaltaiselta flopilta, jolloin hyvää kautta seurasi parhaan pelaajan lähtö Barcelonaan ja pikainen visiitti UCL:lässä. Kuulostaako tutulta?#5890 illukka

illukka

  Senior Member

 • Members
 • 153 Viestit

Lähetetty 12.08.2017 - 12:14

Aikamoinen takinkääntö Coutinholta. Ensi palkankorotus ja jatkosoppari- sitten kirjallinen siirtovaatimus ja huhut( kuuluisat "lähteet" läheltä pelaajaa ) kertovat kuinka pelaajan suhde Kloppiin ei toimi, pelaaja ei ole tyytyväinen rooliinsa ja peluutukseensa jne. 

Tulee mieleen että olisiko sopimusta allekirjoitettaessa annettu jotain lupauksia. esim siirroista jne- kun ketään ei ostettukaan niin pelaaja pettyi tms?

Agenttihan tuota siirtoa on masinoinut jo vuosia. Coutinhohan vaihtoi agenttia pari vuotta sitten ja silloin se laulu jo alkoi. Liekö 20% siirtotummasta tulossa tms?

 

Iso probleemi on että mistä otat Coutinhon tilalle samantasoisen jampan... Omasta mielestäni puhumme tulevasta Kultaisen Pallon voittajasta mikäli paikat ja pää kestää. Ei sellaisia pelaajia ole myynnissä. 


Red since 1972

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää