Jump to content
Sign in to follow this  
Den andra pseudodym

Chelsea 11/12 - Mestaruuskannu takaisin SB:lle

Recommended Posts

Eli kausi 2010/11 tekee loppuaan ja Chelsea jäänee 99,999% varmuudella runsaalla piste-erolla ManUn taakse toiselle sijalle. Vain Sinisten tappio ja Cityn 12-0-voitto tänä viikonloppuna seisovat tämän tiellä. Uusia keskeisiä kysymyksiä lienee tälle kaudelle:

 

Ancelottille korvaaja/pätevä apulainen?

On kysymättäkin selvää, että Chelsea epäonnistui tällä kaudella Ray Wilkinsin jättämän aukon paikkaamisessa. Ancelotti on kyllä kieltämättä pätevä valmentaja, mutta ikänsä Italiassa eläneenä ja valmentaneena tarvitsee täysin erilaisessa futiskulttuurissa elävällä maaperällä itselleen Englannin (kaikin puolin) tuntevan kaverin taakseen, jollainen Emanuelo ei ole. Toinen vaihtoehto olisi vaihtaa italiaano kokonaan uuteen manageriin, mutta vaihtoehdot tähän ovat suppeat. Päällimmäisimpänä mieleen tulevat Avram Grant, Gianfranco Zola sekä Rafael Benitez, mutta näistä jokainen sisältää suuren kysymysmerkin.

 

Pelaajiston uudistus (keitä tarvitaan keitä ei?)

Chelsealla pahimmassa jamassa on hyökkäyspää, joka on nimikäs, mutta iäkäs. Minusta pitäisi olla itsestäänselvyys, ettei keski-iältään joku 31v kolmikko Drogba-Malouda-Anelka voi enää pitkään jatkaa Chelseassa. Malouda ja Anelka ovat jo olleet hiipumaan päin parista viime kaudesta, joten uskoisin näistä jomman kumman/molempien olevan tekemässä tilaa uusille nuoremmille pelaajille. Drogba on edelleen kantava voima Chelsealle, mutta konflikti on siinä, että Chelseassa todennäköisesti halutaan vastinetta Torresista maksetulle setelinipulle ja tälle 33v norsunluurannikkolainen on jonkin sortin este. Hyökkäystä alempana keskikentällä on loppujen lopuksi melko hyvän debyyttikauden pelannut Ramires, jolta voidaan enemmän Valjuun tottuessa odottaa vielä parempaakin aikaansaannosta tulevaisuudessa, mutta sen sijaan kysymysmerkkeinä on, kuinka jo vanhaksi käyvä Frank Lampard jaksaa enää jatkaa sinä kk:n ehdottomana kenraalina, eikä Essienkään mielestäni ole ihan entisensä ollut. Jonkinnäköistä levennystä siis toivoisin vielä keskikentälle, kuten myös laidoillekin, mutta ensiksi mainitullehan sitä voikin piakkoin olla tulossa oman junnuosaston Josh McEachranin muodossa. Tämän sijaan mielestäni alempana puolustusosastolla katsoisin asioiden olevan muuten ainakin muutaman vuoden hyvällä mallilla, mutta loukkaantumisethan tätä ovat sotanneet koko kuluneen kauden ja samaa saa pelätä tulevaisuudessakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea päätti kautensa merkityksettömään Everton-tappioon ja jäi yhdeksän pisteen päähän Unitedista toiseksi. Tämän seurauksena sitten Ancelotti lähti ulos Chelseasta, kuten olin ennustanutkin. Muuten tätä olisi voinut pitää aiheettomana ja kärsimättömyyden täytteisenä tekona, mutta olihan tämä jo selvää, kun ei kunnolla luistanut ilman Wilkinsiä.

 

Villistä lähteestä luin, että Abramovich aikoo lähteä rakentamaan tulevaisuudessa joukkuetta Torresin ympärille. Tämä kielii aika paljon Rafael "The Perikato" Benitezistä, mutta toivottavasti sentää nyt Abra tietää tarpeeksi herran viime vuosien aikaansaannoksista, joihin kuuluu mm. kahden suurseuran paskantaminen, ettei tätä miestä palkkaa. Avram Grant ja Gianfranco Zola ovat toisia mahdollisia, mutta niihinkin suhtaudun vähän epäluottavaisesti. Eniten toivomani Mourinho ja Hiddink ovat kumpikin siinä tilanteessa etteivät taida Chelsean peräsimeen päästä, joten jännäksi käy, mihin suuntaan tilanne etenee.

 

Cech (Turnbull)

Bane (Bosingwa) -------------- Luiz (Alex) -------------- Terry (*) -------------- Cole

================================================

Ramires (Benayoun) - Essien (Mikel) - Lampard (Zhirkov/Mc Eachran)

================================================

Anelka (Kalou, *) ----------------------------------------------------- Malouda (*)

Torres (Drogba/Sturridge)

Kursivoidulla ne, ketkä heittäisin ulos joukkueesta.

 

*Uutta pelaajaa tilalle/varalle

 

Tolta suurin piirtein sanoisin ensi kauden Chelsean näyttävän eli puolustukseen pari taustavahvistusta, mutta muuten ennallaan. Keskikentän kolmen kokoonpanoon kaivattaisiin kunnollista pelinpyörittäjää, joka sinne on hankittava jollei Lampard enää pysty tätä roolia ensi kaudella täyttämään. Anelkaa ja Maloudaa ehdottaisin myyntilistalle, kun ovat jo reilussa iässä ja näistä saisi vielä jonkin sortin puntanipun. Drogballe olisi edelleen käyttöä Chelseassa 33v-iästä huolimatta, mutta mielestäni Torresin ympärille olisi korkea aika jo rakennella uutta hyökkäystä, johon ainakin Lukakua on kovasti huhuttu. Laidat tossa ainakin menee uusiksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laidat tossa ainakin menee uusiksi.

Tulee nyt väkisinkin mieleen että mihinkäs Sturridgen meinaatte laittaa? Kaveri vaatii varmasti peliaikaa erittäin onnistuneen lainapestin jälkeen. Olisiko yksi korvaaja laidalle? Muuten täytyy Abran käydä taas lompakolla, jos meinaatte molemmat (Anelka, Malouda) vaihtaa.

 

Tuohon Lampsin tilanteeseen vielä sen verran, että kun ikää tulee ja jalka jo vähän painaa, niin olisiko miehen rooli mahdollista pyöräyttää ympäri niinkuin Scholesille tehtiin Unitedissa? Muutamia viime kauden pelejä katsoessa tuli vaan tällainen mieleen että riittääkö Frankin jalat enään näihin boxiin juoksuihin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saapa nähdä paljonko muutoksia tulee. Uusi manageri pitäisi palkata ennen kuin Abra ehtii hommata kaiken maailman Kakat sun megastarat ja sitten ihmetellään, kun suurin osa istuu penkillä koska eivät sovi managerin käyttämään taktiikkaan.

 

Maalivahtiosasto on kuosissa. Petr Cech hoitaa ykkösvastuun. Ross Turnbull ei juuri pelejä saanut kuin reserveissä viime kaudella. Niissäkin Turnbull oli aikalailla hukassa ja epävarmana. Jatkaisin kuitenkin ensi kaudella vielä Turnbull kakkosena. Kolmantena maalivahtina voidaan käyttää jotain reserveistä (Matej Delac, Sam Walker, Rhys Taylor). Yksi tai kaksi näistä lähtenee lainalle. Crewessä olisi ilmeisesti kiinnostusta saada Taylor ensi kaudellakin lainalle. Jos Rhys on samoilla linjoilla niin näyttäisin vihreää valoa tälle. Delac tai Walker siis hoitaisi sitten reservipelit. Toinen voitaisiin vielä lainakin johonkin (missä pääsee pelaamaan). Hilariosta voitaisiin luopua.

 

Aloitetaan pakkien läpikäyminen vasemmalta. Ashley Cole, Patrick van Aanholt ja Ryan Bertrand muodostavan hienon kolmikon. Colea ei varmasti myydä ja PvA teki juuri uuden sopimuksen joten voi olla, että Bertrandista saatetaan luopua tai sanotaan näin etten yllättyisi jos näin kävisi. En toki toivo näin käyvän. Lainapestin tullessa eteen toiselle nuorukaisista pitäisi joukkueen ehdottomasti olla Valioliigasta. Yuri Zhirkovin veikkaan lähtevän muualle säännöllisen peliajan perässä.

 

Siirrytään seuraavaksi oikealle laidalle. Branislav Ivanovicia voitaneen pitää tällä hetkellä ykkösmiehenä tällä osastolla. Seuraavaksi pitäisi päättää mitä tehdään Jose Bosingwalle. Jotain huhujahan on ollut, että Bosingwa lähtisi. Jos näin käy hommataanko uutta miestä tilalle (Gregory van der Wiel/?) vai olisiko esimerkiksi Michael Manciennelle paikka Banen varamiehenä auki. Pahoin kyllä pelkään ettei Mancienne Chelseassa jatka. Jos minä saisin päättää niin uusia pelaajia ei pakistoon hommattaisi vaan annettaisinn luotto omille pojille. Junnuista/reserveistä on tulossa pari mielenkiintoista kaveria tällekin osastolle. Billy Clifford ja Todd Kane ovat nämä kaverit. Reservipelit ja/tai lainapesti taitaa kuitenkin olla heille parasta. Paulo Ferreiralle en näkisi käyttöä.

 

Toppareissa on laatua yllinkyllin. John Terry, David Luiz ja Alex varmistavat sen. Lisäksi Ivanovic on tarvittaessa käytettävissä myös keskellä, mutta näkisin Banen roolin tällä hetkellä selvästi oikealla. Lisäksi Mancienne olisi tyrkyllä tällekin paikalle tuohon 4-5 rooliin. Slobodan Rajkovicin tilanne on jälleen melkoinen arvoitus. Jos mahdollista niin näkisin Rajkovic Chelseassa. Jeffrey Bruman näkisin ensi kaudella lainapestillä.

 

Oletetaan, että Chelsea pelaa kolmen keskikentällä. Frank Lampard, Michael Essien, John Obi Mikel, Ramires ja Josh McEachran muodostavat rungon. Uskoisin näiden kaikkien jatkavan. Yossi Benayoun voi sitten paikkailla jos on tarvetta. Nuoriso-osastolta Conor Clifford voinee päästä haistelemaan ykkösjoukkueen tunnelmia ellei sitten edessä ole lainapesti. Jacob Mellisin kohtalo on kysymysmerkki. Joku huippupelaaja tuonne voi hyvinkin olla tulossa. Scott Parker kävisi ainakin meikäläiselle. Voi toki olla, että uusi pelaaja on joku pelinrakentaja tyyppinen ratkaisu.

 

Hyökkäyksen osalta onkin mielenkiintoinen tilanne. Fernando Torresin voisi olettaa olevan hieman parempi kuin päättyneellä kaudella. Didier Drogban uskon ja toivon jatkavan. DD voisi olla enemmänkin käytössä super-sub-tyyppisenä pelaajana. Sentteriosastoa voi hyvinkin sotkea Danny Sturridge. Ellei sitten Danny pelaa laidassa. Joku uusi kaveri voi olla tulossa. Romelu Lukaku tai kenties Sergio Aguero. Agueron tulon tosin uskoisin tietävän Drogban lähtöä. Sekä kenties muutosta kahden kärjen systeemiin. Milan Lalkovic haistelee tunnelmaa. Lainapestikin voi olla mahdollinen Lalkovicin kohdalla.

 

Laiturihommat ovat vähintäänkin yhtälailla mielnkiintoisessa tilanteessa kuni sentterit. Sturridge todennäköisesti löytää itsensä laidalta. Lisäksi näkisin Salomon Kaloun saavan jatkaa Chelseassa vielä ainakin ensi kauden. Benayounia voi käyttää myös laidalla. Nicolas Anelkan ja/tai Florent Maloudan aika taitaa olla täynnä. Gael Kakutan uskoisin pelaavan ensi kaudella lainalla. Lalkovic on vaihtoehto myös laitaan. Lisäksi Gokhan Tore voi kärkkyä näytönpaikkaa. Pitäisin kuitenkin lainausta muualle todennäköisenä. Mistä sitten korvaaja(t) Anelkalle/Maloudalle? Villas Boas tuo Hulkin Portosta?

 

Cech (Turnbull)

Ivanovic (Mancienne/?)-Luiz (Alex)-JT (Rajkovic/Mancienne)-Cole (PvA/Bertrand)

Ramires (Benayoun/?)-Mikel (Essien)-Lampard (McEachran)

Sturridge (Benayoun/?)-Torres (Drogba)-Kalou (Malouda/Anelka/?)

 

Lainalle: Rhys Taylor, Delac/Walker, PvA/Bertrand, Jeffrey Bruma, Conor Clifford, Gael Kakuta, Milan Lalkovic, Gokhan Tore + muita reservejä.

 

Ulos: Hilario, Paulo Ferreira, Jose Bosingwa, Yuri Zhirkov, Jack Cork, Fabio Borini, Anelka/Malouda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ulos: Hilario, Paulo Ferreira, Jose Bosingwa, Yuri Zhirkov, Jack Cork, Fabio Borini, Anelka/Malouda

Muuten ihan hyvin, mutta mielestäni Zhirkov on kentällä ollessaan osoittanut tason riittävän ja ainakin vaihtomiehenä katsoisin tälle tilaa riittävän. Bosingwa taas oli tällä kaudella vaisu, mutta se taisi johtua pääosin pitkästä loukkaantumisesta ja kyllä minusta taso riittää Ivanovicin varamieheksi.

 

Manciennen ja Sturridgen lähtö olisi kyllä surullista ja näin luulisin käyvänkin, kun Chelsean pelaajapolitiikan olen oppinut tuntemaan.

 

Kalouhun en taas avauksen miehenä niinkään luota.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikäs tää meän manageri tilanne nyt oikeen on? Hiddinkkiä oltaisiin aika vahvasti tuomassa takaisin SB:lle, myös Beniteziäkin... on huhuiltu. Myös kolmas mielenkiintoinen olisi tuo Mourinhon oppipoika Villas Boas, ja siihenkun saisi kylkeen vielä Hulkin... :P

Näistä kolmesta omasta mielestäni ehdottomasti Guus Hiddink olisi paras vaihtoehto. Kuitenkin pärjäsi ihan hyvin viime pestillään, voitettuaan FA-cupin.

Benitez Benitez Benitez... Mielestäni vaihtoehdoista huonoin. Liverpoolin sai sekaisin, Interkään ei ole toipunut vielä. Ainoa + olisi että osaisi käsitellä El Ninon...

Sitten Villas Boas. Mourinhon opeissa ollut nuori valmentaja, joka voitti Portossa tällä kaudella Eurooppaliigan sekä Portugalin pääsarjan Fc Porton peräsimessä. Ja loistava lisä olisi vielä jos VB toisi Hulkin mukanaan. Ainoa miinus on että on hieman kokematon, ja kestäisikö pääkoppa tulla joukkueeseen jossa joka vuosi on voitettava jotain.

 

 

e. lisätääs tuohon VB:n tän kauden meriittilistaan Portugalin cupin mestaruus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pyh, ettei Villa-Boas olisi ollut se takapiru Mourinhon takana. Teki analyysit kaikkien vastustaja joukkueiden pelaajista jne. Ei Mourinho Villa-Boasin aikoina hävinnyt 5-0 tuloksella ketään vastaan, tai hävinnyt kotikentällä kenellekään (Sporting Gijon :D)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ylläri nimikö?

 

Chelsean managerikuvioihin on yhdistetty myös Harry Redknapp tottesta. Voi hyvinkin olla varteenotettava vaihtoehto varsinkin jos Harry haluaa lähteä ja voi halutakin jos totte myy parhaitaan pois (Bale, Modric)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Villas-Boasia itse tällä hetkellä toivoisin eniten Chelsean peräsimeen näistä vaihtoehdoista. Mourinhon opeissa niin Portossa, Chelseassa kuin Interissä kehittynyt kaveri, josta kehittyneistä kyvyistä jo Porton maaginen kausi kertoo tarpeeksi. Jos saisi SB:llä itselleen kunnollisen taustatukihenkilön ja Abra ei häiritse hänen duuniaan, niin varmasti jälkeä syntyisi. Riskinsäkin hänellä olisi, mutta niinhän se on aina.

 

Hiddink olisi muuten hyvä, muttei minusta loppujen lopuksi ole mikään voittajavalmentaja. Yleensä saanut erittäin laihatkin niput pääsemään pitkälle, mutta loppukiristä ei ole enää kuulunut mitään. Esim.:

 

MM 98' Hollanti

MM 02' Etelä-Korea

EM 08' Venäjä

UCL 09' Chelsea (Missä kirjekuoret Övebrölle jne. :D)

 

Redknappikin kelpaisi, mutta Benitez on valitetettavasti se todennäköisin vaihtoehto. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jacopo Sala on myyty Manciennen tavoin Hampuriin. Tässä uutinen virallisilta sivuilta:

 

 

SALA TO JOIN HAMBURG

 

 

Chelsea Football Club can confirm that we have agreed terms with Hamburg for the permanent transfer of reserve midfielder Jacopo Sala.

 

The 19-year-old Academy graduate was a key figure in our 2010 FA Youth Cup success, operating largely down the right of midfield, but struggled during the last campaign with injuries.

 

Jacopo is an Italian Under 19 international, and appeared 12 times for the reserves last season, added to the six he made in 2009/10 and the three in 2008/09.

 

Everyone at Chelsea thanks Jacopo for his years of service and wishes him well for the future.‬‬

 

 

 

Kaikkea hyvää tosiaan Salalle jatkoon!

 

Hampuri tuntuu nyt olevan urakalla Chelsean junnujen perässä Frank Arnesenin johdolla. Toivottavasti enempää junnuja ei kuitenkaan päästetä Hampuriin, ainakaan pysyvästi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todella surullinen tapaus tämä Manciennen lähteminen. Arvatenkin esittää Hamburgissa huippuotteita ja siirtyy ManUun/Realiin/Pooliin, jossa varttuu maailman top5-toppariksi.

Nämä on näitä isojen seurojen kirouksia. Nuoria lupauksia tulee hankkia paljon, mutta harvalle on käytännössä varaa antaa vastuuta. Sitten nuoret, joko hukkuvat reserveihin tai pienenpään seuraan siirtyessään ja saadessaan vastuuta nousevat aivan uudelle tasolle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep Frank Arnesenin Chelsea-junnujen hamstraus jatkui siis Jacopo Salan ostolla. Jeffrey Bruma varmaan vielä ainakin liittyy tuohon Hamburgiin siirtyvään joukkoon, lainapestillä tosin. Tai ainakin toivottavasti kyseessä ei tule olemaan pysyvä siirto.

 

Kaikkea hyvää Jacopo Salalle Hampuriin. Toivottavasti ammattilaisura pärähtää tosissaan käyntiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

TORE RETURNS TO GERMANY

 

Eipä tullutkaan Gokhan Torelle sitä näyttöpaikkaa tai lainapestiä vaan matka jatkuu Michael Manciennen ja Jacopo Salan kaveriksi Hampuriin. Harmin paikka, sillä omat odotukset Kössin varalle olivat varsin korkealla. Tore olisi vonut hyvinkin olla back-uppina ykkösjoukkueessa jo ensi kaudella. Tai ainakin yhden lainapestin päässä.

 

Hyvät jatkoon Torelle Saksaan. Toivottavasti lyö itsensä läpi niin HSV:ssä kuin Turkin A-maajoukkueessakin.

 

Jeffrey Bruma sitten seuraavaksi Frank Arnesenin listalla? Kahden kauden lainapestistä olen lukenut huhuja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensi kauden Valioliigan otteluohjelma on julkaistu ja Chelsean ohjelma näyttää tältä:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

August

 

 

 

13 Sat

 

15:00

 

 

A Stoke City

 

 

20 Sat

 

15:00

H

 

West Bromwich Albion

 

 

27 Sat

 

15:00

H

 

Norwich City

 

 

September 2011

 

10 Sat

 

15:00

 

A

 

Sunderland

 

 

 

17 Sat

 

15:00

 

A

 

Manchester United

 

 

 

24 Sat

 

15:00

 

H

 

Swansea City

 

 

 

 

 

 

 

 

 

October 2011

 

 

1 Sat

 

15:00

A

 

Bolton Wanderers

 

 

15 Sat

 

15:00

 

 

H

 

Everton

 

 

 

22 Sat

 

15:00

 

 

A

 

QPR

 

 

 

29 Sat

 

15:00

 

H

 

Arsenal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

November 2011

 

5 Sat

 

15:00

 

 

A

 

Blackburn Rovers

 

19 Sat

 

15:00

 

PREM

 

H

 

Liverpool

 

26 Sat

 

15:00

 

 

H

 

Wolverhampton Wanderers

 

 

 

December 2011

 

 

3 Sat

 

15:00

PREM

 

A

 

Newcastle United

 

10 Sat

 

15:00

 

PREM

 

H

 

Manchester City

 

 

17 Sat

 

15:00

 

PREM

 

A

 

Wigan Athletic

 

 

20 Tue

 

19:45

 

PREM

 

A

 

Tottenham Hotspur

 

 

26 Mon

 

15:00

 

PREM

 

H

 

Fulham

 

31 Sat

 

15:00

 

PREM

 

H

 

Aston Villa

 

 

 

 

January 2012

 

 

 

2 Mon

 

19:45

 

 

 

PREM

 

A

 

Wolverhampton Wanderers

 

 

14 Sat

 

15:00

 

PREM

 

H

 

Sunderland

 

21 Sat

 

15:00

 

 

 

PREM

 

A

 

Norwich City

 

31 Tue

 

19:45

 

 

 

PREM

 

A

 

Swansea City

 

 

 

February 2012

 

4 Sat

 

15:00

 

PREM

 

H

 

Manchester United

 

 

 

11 Sat

 

15:00

 

 

PREM

 

A

 

Everton

 

 

 

 

25 Sat

 

15:00

 

 

 

PREM

 

H

 

Bolton Wanderers

 

 

 

March 2012

 

 

3 Sat

 

15:00

 

 

 

PREM

 

A

 

West Bromwich Albion

 

 

 

10 Sat

 

15:00

 

PREM

 

H

 

Stoke City

 

 

17 Sat

 

15:00

 

 

PREM

 

A

 

Manchester City

 

 

 

24 Sat

 

15:00

 

 

PREM

 

H

 

Tottenham Hotspur

 

 

 

31 Sat

 

15:00

 

 

 

PREM

 

A

 

Aston Villa

 

 

 

 

April 2012

 

 

7 Sat

 

15:00

 

PREM

 

H

 

Wigan Athletic

 

 

9 Mon

 

19:45

 

PREM

 

A

 

Fulham

 

 

 

14 Sat

 

15:00

 

 

PREM

 

H

 

Newcastle United

 

 

21 Sat

 

15:00

 

PREM

 

A

 

Arsenal

 

 

28 Sat

 

15:00

 

 

PREM

 

H

 

QPR

 

 

May 2012

 

 

5 Sat

 

15:00

 

PREM

 

A

 

Liverpool

 

 

13 Sun

 

15:00

 

PREM

 

H

 

Blackburn Rovers

 

 

 

Pahottelut, jos tätä on epäselvä lukea, kopiointi ei mennyt ihan niin kuin oletin. Yritin kyllä muokata ohjelmasta paremmin luettavaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pahottelut, jos tätä on epäselvä lukea, kopiointi ei mennyt ihan niin kuin oletin. Yritin kyllä muokata ohjelmasta paremmin luettavaa

Olkaapa hyvä;

 

Elokuu 2011

 

1. kierros) 13.8 klo: 15:00 Stoke City- Chelsea

2. kierros) 20.8 klo: 15:00 Chelsea - West Bromwich Albion

3. kierros) 27.8 klo: 15:00 Chelsea - Norwich City

 

Syyskuu 2011

 

4. kierros) 10.9 klo: 15:00 Sunderland- Chelsea

5. kierros) 17.9 klo: 15:00 Manchester United - Chelsea

6. kierros) 24.9 klo: 15:00 Chelsea - Swansea City

 

Lokakuu 2011

 

7. kierros) 1.9 klo: 15:00 Bolton Wanderers - Chelsea

8. kierros) 15.9 klo: 15:00 Chelsea - Everton

9. kierros) 22.9 klo: 15:00 QPR - Chelsea

10. kierros) 29.9 klo: 15:00 Chelsea - Arsenal

 

Marraskuu 2011

 

11. kierros) 5.11 klo: 15:00 Blackburn Rovers - Chelsea

12. kierros) 19.11 klo: 15:00 Chelsea - Liverpool

13. kierros) 26.11 klo: 15:00 Chelsea - Wolverhampton Wanderers

 

Joulukuu 2011

 

14. kierros) 3.12 klo: 15:00 Newcastle United - Chelsea

15. kierros) 10.12 klo: 15:00 Chelsea - Manchester City

16. kierros) 17.12 klo: 15:00 Wigan Athletic - Chelsea

17. kierros) 20.12 klo: 19:45 Tottenham Hotspur - Chelsea

18. kierros) 26.12 klo: 15:00 Chelsea - Fulham

19. kierros) 31.12 klo: 15:00 Chelsea - Aston Villa

 

Tammikuu 2012

 

20. kierros) 2.1 klo: 19:45 Wolverhampton Wanderers - Chelsea

21. kierros) 14.1 klo: 15:00 Chelsea - Sunderland

22. kierros) 21.1 klo: 15:00 Norwich City - Chelsea

23. kierros) 31.1 klo: 19:45 Swansea City - Chelsea

 

Helmikuu 2012

 

24. kierros) 4.2 klo: 15:00 Chelsea - Manchester United

25. kierros) 11.2 klo: 15:00 Everton - Chelsea

26. kierros) 25.2 klo: 15:00 Chelsea - Bolton Wanderers

 

Maaliskuu 2012

 

27. kierros) 3.3 klo: 15:00 West Bromwich Albion - Chelsea

28. kierros) 10.3 klo: 15:00 Chelsea - Stoke City

29. kierros) 17.3 klo: 15:00 Manchester City - Chelsea

30. kierros) 24.3 klo: 15:00 Chelsea - Tottenham Hotspur

31. kierros) 31.3 klo: 15:00 Aston Villa - Chelsea

 

Huhtikuu 2012

 

32. kierros) 7.4 klo: 15:00 Chelsea - Wigan Athletic

33. kierros) 9.4 klo: 19:45 Fulham - Chelsea

34. kierros) 14.4 klo: 15:00 Chelsea - Newcastle United

35. kierros) 21.4 klo: 15:00 Arsenal - Chelsea

36. kierros) 8.4 klo: 15:00 Chelsea - QPR

 

Toukokuu 2012

 

37. kierros) 5.5 klo: 15:00 Liverpool - Chelsea

38. kierros) 13.5 klo: 15:00 Chelsea - Blackburn Rovers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitokset Takatolpalle selkeästä otteluohjelmasta! Päätin poistaa oman viestini, koska se oli niin sekavan näköinen. Otteluohjelma näyttää miellyttävältä. Kärkiottelut on sijoiteltu tasaisesti Emme kohtaa lähekkäin kärkipään joukkueita (Arsenal, ManCity, Liverpool, ManU Spurs) kuin kertaalleen. Oma toiveeeni toteutui myös siinä, että pääsemme hakemaan revanssia ManUsta pian kauden alkamisen jälkeen.

 

Eihän sitä tiedä vaikka allekirjoittanut pääsisi tulevalla kaudella lopultakin pitkän haaveilun jälkeen kokemaan Chelsean ottelun paikan päällä SB:lla. Syksyllä se tuskin onnistuu, mutta ehkä kauden jälkimmäisemmäisellä puoliskolla, jos kaikki sattuisi menemään putkeen.

Silmiin osuvat erityisesti helmikuun alun Chelsea-Manhester United ja maaliskuun Chelsea-Tottenham. Tosin, jos meinaan matkustaa jompaankumpaan noista peleistä, lippuja on varmaan aika vaikea saada!

 

Saisi se uusi valmentaja jo tosiaan tulla. Voi olla vaikea tehdä pelaajahankintoja, jos ei voi kertoa pelaajalle kuka meitä ensi kaudella valmentaa. Jotkut tuolla ulkomaisilla sivuilla spekuloivat, että uusi koutsi olisi Mark Hughes. Fulham oli kuulema pannut Markille sellaisen pykälän joka estää Markia tarttumasta uuteen toimeen ennen kesäkuun loppua ja Chelsean toimitusjohtaja ilmoitti, että uusi koutsi tulee ensi tai seuraavalla viikolla. Tästä sitten jotkut fanit laskivat 1+1. Itse olen epäileväinen Hughesin kyvyistä valmentaa isoa seuraa. Eiköhän se uusi valmentaja kuitenkin ole Gus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kauden alkuun näköjään saatu muutama helpompi matsi. Ainakin West Bromwich ja Norwich kotona pitäisi ola aika selvää kauraa,mutta Stoken vieraana taidettiin jäädä männä kaudella tasuriin. Parina viime kautena kauden avaus matsit ollu erinomaisia, joten samaan luotetaan taas ja jos vielä Sunderland selvitetään tyylillä, niin hirmu vireessä hyvä lähteä hakemaan revanssia Manusta :thumbsup1: Muuten näyttäs että ei mitään pahojen pelien sumppuja ole jos nyt marraskuun vaihteen kolmen suoraa Arsenal H, Blackburn A,Liverpool H tämmöiseksi lasketa. Mestaruus sitten ratkaistaan 14.4 Harakoita vastaan, joten loppukevään pahoilla vieraspeleillä Emiratesilla ja Anfieldillä ei ole enää panosta :icon_lol: Nyt eikun tarkastaman koko liigan ja sämppärin ottelu ohjelmat ja englannin reissua suunnittelemaan. Jännittävä kausi tulossa, taas kerran...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rangaistus Uhkaa Chelseaa

 

"Mikäli Valioliiga toteaa Chelsean syylliseksi sääntöjenvastaiseen toimintaan, saattaa seura saada sakkoja ja menettää pisteitä ensi kaudelle."

 

Huhhuh mitä paskaa. Sakot nyt ei niinkään pelota mutta jos pisteitä aletaan jyrsimään pois niin ei herranjumala. Itse en edes välttämättä haluaisi Modricia Chelseaan, vaan ennemmin hankittaisiin esimerkiksi Javier Pastore Palermosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andre Villas-Boas mitä ilmeisimmin sitten Chelsean uusi manageri. Lusitaanimedia rummuttaa tätä juttua nimittäin ihan jokaiselta rintamalta ja kaikissa sama viesti. Chelsea on maksanut Portolle tuon Villas-Boasin sopimuksessa olevan ulosostohinnan ja virallista ilmoitusta tulossa minä hetkenä hyvänsä.

 

Näin ollen siis Hiddinkille jää tuo DoF paikka ja ihan hyvä niin. Abramovich tähtäsi siihen valmennuksen Dream Teamiin ja näyttäisi saavan sen.

 

Aikamoisen puskan takaa kyllä tuli tämä uutinen. Kaikki odottivat Hiddinkin tarttuvan ruoriin, mutta diiliä väsäiltiinkin Villas-Boasin kanssa kaikessa rauhassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×