Jump to content
Sign in to follow this  
Haltsu

NUFC - WBA @ St. James' Park (22.5. kello 18:00)

Recommended Posts

Kauden viimeinen peli siis West Bromia vastaan tänään. Vierailijat eivät ole onnistuneet voittamaan St. James' Parkilla 34 vuoteen, eikä heidän tavoitettaan katkaista tuo putki ainakaan helpota Peter Odemwingien poissaolo. Newcastlelta sivussa Jonás Gutierrez, Cheick Tioté, Hatem Ben Arfa, Dan Gosling, James Perch sekä Kevin Nolan. Danny Guthrie puolestaan palannee avaukseen ja Alan Smith sekä Leon Best nostettaneen penkille. Alan Pardew tulee omien sanojensa mukaisesti antamaan Shefkille tässä pelissä peliaikaa 10-20 minuuttia, mikäli tilanne sen suo. Tällä teolla Pardew "haluaa kiittää Shefkiä kaikesta ja antaa tälle mahdollisuuden onnistua maalinteossa tämän viimeisessä pelissään Harakoissa". Huhujen mukaan tässä ottelussa pelattaisiin ensimmäistä kertaa tuolla ensi kauden kotiasulla. Ja niin, kannattaa seurata José Enriquen otteita tänään tarkalla silmällä, etenkin pelin päättyessä. "El Toron" reaktioista pystymme aika pitkälti päättelemään miehen tulevaisuuden suunnan, joka toivon mukaan on Newcastlessa.

 

Mahdollinen avauskokoonpano:

Krul; Simpson, S.Taylor, Coloccini, Enrique; R.Taylor, Barton, Guthrie, Ferguson; Ameobi, Lovenkrands.

 

Mahdolliset vaihtopelaajat:

Söderberg, Tavernier, Smith, LuaLua, Kuqi, Ranger, Best.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo'o... 3-0 johdettiin aina 60. minuutille asti, mutta niin vaan WBA nousi tasoihin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla, kiitos Somen Tchoyin joka tekikin WBA:n kaikki maalit. Liikaa alettiin vetäytymään tuossa 3-0 tilanteessa. Meidän parhaimmistoa olivat jälleen, kolmannen maalinsa kolmeen peliin tehnyt Steven Taylor ja Joey Barton, joka teki jälleen töitä täydellä sydämmellä. Steven Taylor on selvästi Williamsonia parempi, toivottavasti näillä näytöillä hän saisi pitää tuon avauspaikkansa myös ensikaudella Coloccinin rinnalla. Vaihdosta sisään tullut LuaLua oli todella terävällä päällä, kun hän tuli kehiin 65. minuutilla myös hyvin pelanneen Fergusonin tilalle. LuaLua teki loistavia haastoja ja hänen nopeutensa oli alituinen riesa WBA:n puolustukselle. Se mikä LuaLuassa myös vakuutti, oli hänen periksiantamattomuutensa; hyvällä prosentilla riisti vastustajalta palloa. Vasemman laidan tulevaisuus on siis turvattu Fergusonin ja LuaLuan ansiosta. :thumbsup1:

 

Oli siellä siis muutama onnistuminenkin tänään, mutta kieltämättä karvas maku tässä nyt jäi suuhun. Sunderlandkin meni meidän ohi sarjataulukossa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

No joo, kyllähän mäkin yllätyin kun seurasin tilannetta vaan livescoresta, MyPa-Hakan ohella. Ekaks 3-0 ja sitte 3-3. No, sinänsä merkityksetön peli, ja eihän tässä mitään hävittykään.... Ihan hyvä tähän on lopettaa, ens kaudella sitte uudestaan, sinne Eurooppaan ja voitetaan cup! Ja mikä tärkeintä, mulla oli yhen Stoken kaverin kans veto kumpi sijoittuu paremmin. NUFC oli just yhden sijan parempi, maalieron turvin! Senkin yhdellä maalilla!

 

Ens syksynä sitte taas! Ny rillataan! :lol:

 

Ps. Lövenkrandsille maali! Siihenkin on kiva lopettaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×