Jump to content
Sign in to follow this  
arkka

Milan 2011-12

Recommended Posts

Avataan sitten uusi kausitopic. :D Milan tulee pelaamaan tämä kaunis pelipaita päällään:

 

Posted ImagePosted Image

2010-11 saatiin hienosti pakettiin ja 18. Scudettohan sieltä jäi käteen. Nyt alkaa (toivottavasti) muutoksen tuulet puhaltamaan Milanissa, kun ensimmäiseksi Pirlo ja nyt todennäköisesti Seedorf painelevat muualle - siinä missä Nesta, Van Bommel ja Ambrosini ansaitusti jatkavat vielä ainakin yhden vuoden (Ja Pippo myös :thumbsdown1:). Nuorennusleikkaus tehdään siis järkevästi, kun kaikkia ei heitetä kerralla menemään. Paras uutinen vähään aikaan on kenties se, kun Thiago Silvalle saatiin pitkä jatkopahvi.

 

Valmennuspuoli on viimein kunnossa. Allegri osoittautui oikeaksi mieheksi, vaikka epäilijöitä on löytynyt alusta alkaen. Nyt vain todistamaan hampaitaan Champions Leaguessa.

 

Joukkueen uudet hankinnat tähän mennessä ovat olleen hyviä ja siirtosummat todellakin olemattomia. Eli siis Mexes ja Taiwo. Mexes on Yepesin kanssa hyvä back-uppi Nestalle tai Silvalle ja Taiwo on melko varmasti avauksen mies, kun samalta pelipaikalta löytyy Antoninia ja Zambrottaa. Ja jos Didac jää joukkueeseen, niin hänestäkin voi kehittyä kelpo varamies, varmasti parempi kuin joku Antonini. Oikeaan laitaan on tietysti Abate, joka on nyt Allegrin alaisuudessa tehnyt nousunsa. Maalivahtiosastolle on ollut paljon puhetta Cagliarin Marchettista, mutta jos Amelia jää Milaniin, niin en näe tarvetta uudelle maalivahdille, joka saisi toimia lähinnä Abbiatin varamiehenä. Puolustus on siis hyvissä kuosissa.

 

Keskikentälle Milanin täytyy tehdä ne suurimmat hankinnat. Van Bommel jatkaa tietysti siellä pohjalla, puolustuksen edessä, ja Prince sopii hyvin B2B-pelaajaksi. Joku luova, pirlomainen, tosin fyysisempi (Allegrin sanoin), pelaaja olisi kuitenkin tarpeen.

 

Hyökkäykseen KIITOS joku oikea hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Prince, Cassano ja Robinho pystyvät siellä toki satunnaisesti pelaamaan, mutta se ei ole kenenkään näiden varsinainen pelipaikka. Prince on kuitenkin osoittautunut tästä kolmikosta parhaaksi tuolla pelipaikalla, mutta esimerkiksi Pastore ei olisi pahitteeksi. Kärkeenhän löytyy Pato, Ibrahimovic, Cassano ja Robinho, eli ei suurempia valittamisia.

 

Tulevan kauden päätavoitteisiin kuuluu johtoportaan mukaan menestys UCL:ssä. Muutaman hyvän ja nuoren vahvistuksen kanssa Milanilla on hyvät saumat päästä tähän tavoitteeseen. Serie A:ta ei kuitenkaan saa unohtaa, silla nro. 19 odottaa. :D

 

Tällä hetkellä, kun siirtomarkkinat eivät ole edes alkaneet, looginen vaihtoehto ensi kauden avauskokoonpanoksi:

 

Pato - Ibrahimovic

Boateng

Flamini ----- Gattuso

Van Bommel

Taiwo - Silva - Nesta - Abate

Abbiati

Lähiaikoina huhuttuja pelaajia:

Javier Pastore

Kwadwo Asamoah

Sandro

Marek Hamsik

Cesc Fabregas (:D)

Paolo Henrique

Erik Lamela

 

Siinä pintaraapaisu, lopulta on toki hyvä, jos yksikin näistä toteutuu. :D

 

FORZA MILAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

(Ja Pippo myös :thumbsdown1:).

Ei vaan :thumbsup1:!!! Se, että legendaarinen Super-Pippo pelaa vielä yhden kauden ja tarjoilee tunteitaherättäviä maaleja vähäiselläkin peliajalla, on pelkkää plussaa. Kyseessä on yksi kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä ja on vain hyvä asia, että saamme nauttia edes vielä yhden kauden ajan tämän rakastetun maalitykin maaleista. Palkka ei varmasti ole kummoinen, peliaikaa ei tule paljoa mutta kentälle päästessään on vain yksi asia varma: SuperPippo voi iskeä maalin (tai pari) minä hetkenä hyvänsä. Erityisesti UCL:ssä kaveri osuu takuuvarmasti pari kertaa ja ottaa ansaitusti oman paikkansa kaikkien aikojen eniten euromaaleja tehneenä pelaajana. :shades:

 

Jos satuit katsomaan Pippon paluuottelun vaikean loukkaantumisen jälkeen, niin fanien vastaanotosta näki hyvin millaisesta miehestä on kyse. Kaikkien rakastama legenda, joka vielä ~nelikymppisenäkin näyttää maalinteon mallia muille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pippollehan sorvataan vuoden jatko vielä tasan niin monena keväänä kuin pelihaluja riittää! :thumbsup1:

 

Zlatanhan oli ensimmäisen vuoden vain lainalla ja seuraavaksi kaudeksi oli osto-optio? Onko tästä kuulunut mitään?

 

Jatketaan spekulaatioita myöhemmin jahka muila kiireiltä aikaa liikenee...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zlatanhan oli ensimmäisen vuoden vain lainalla ja seuraavaksi kaudeksi oli osto-optio? Onko tästä kuulunut mitään?

Tämä minuakin kiinnostaisi tietää.

 

On selvää, ettei Zlatu enää Barcaan palaa, sen verran pahasti meni sukset ristiin seurajohdon kanssa.

 

Minkälaiset fiilikset täällä on, haluatteko ostaa Ibran ensi kesänä? Ilmeisesti on kuitenkin pelaamassa ihan OK kautta, jos olen oikein ymmärtänyt. Ainakin Zlatan on ollut teidän paras maalintekijä tällä kaudella. Hintakaan ei olisi paha (oliko se jotain 24M). Kautta tietysti varjostavat nämä pelikiellot ja jäätymiset tärkeissä matseissa (erityisesti White Hart Lanen peli tulee mieleen). Mulle on ihan sama minne swedu lähtee, kunhan se paikka on kyllin kaukana kataloniasta. Takkiin tietysti tulee siirtosummissa ihan älytön määrä rahaa, mutta ei voi mitään.

Viime kuussa jo kyselin aiheesta, mutta kunnollista vastausta ei kuulunut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ole kuulunut kyllä mitään tästä aiheesta vähään aikaan. Viime kesänähän oli puhetta, että Milan teki Zlatanin kanssa nelivuotisen sopimuksen, joten kai se on jäämässä punamustiin. Se 24 miljoonaakin on tarkoitus maksaa kolmen vuoden erissä, eli 8 miljoona vuodessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei kauheesti itseäni kosketa, mutta entäs tuon Borriellon laina, jossa ilmeisesti on osto-optio? Onko siis Roma ostamassa itselleen kokonaan? Toivottavasti, koska tuosta kaverista ei paljoa ole ollut hyötyä Milanissa.

 

Kyllä Zlatan saa jäädä ihan mun puolesta, mutta ainoa ongelma Ibrassa on se, ettei se tule jokaisen kanssa toimeen. Onkohan jo välit katkolla Allegrin kanssa, en tiedä. Robinho, Pato ja Pippo riittää varmasti, Zlatanin takia Robinho jää hitusen rotaatioon.

 

Van Bommel on ihan hyvin pelannut, mutta rupesi sitten haluamaan jatkosopparia, ja kyllä se tuli... hemmetti.

 

Silvio lupaa ainakin yhtä isoa nimeä, jos sieltä joku C. Ronaldo tulee, niin se olisi jo aika uskomatonta. Sitähän Silvio halusi, ja Cristiano on ilmeisesti huonoissa väleissä Mourinhon kanssa. Jos huhuissa on Javier Pastore ja Paolo Henrique, niin ottaisin varmaan Paolon, koska Pastorella on varmasti suuret palkkavaatimukset ja suurempi siirtokorvaus. Tarvittaisiin silti yksi laadukas oikea pakki. Ehkä menee liikaa unelmoinniksi, tarvittaisiin vain 2-3 nappihankintaa ja pärjättäisiin UCL:ssä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Galju sanoi että Roma luultavasti lunastaa Borriellon. Genoa-paluuta on myös huhuttu hänelle, se olisi kyllä loistavaa koska Genoan kanssa on näitä osa-omistuksia sun muita vaikka millä mitalla.

 

Ei tosiaankaan riittäisi kolme hyökkääjää. Ja Van Bommelin jatkosopimus oli täysi oikeus, oli se vaan niin hiton kova. Hieno pelimies. Taisi olla paras keskikenttäpelaaja kevätkaudella koko joukkueesta.

 

En näe mitään tarvetta oikealle pakille. UEFA:lla on nuo home grown säännöt, Abate on kehittynyt huimasti ja kehittyy koko ajan, ja ennen kaikkea on nuori ja energinen taistelija. Ihme jos ei murtaudu maajoukkueeseen viimeistään ensi kaudella, olisi nyt jo ansainnut paikan kun katsoo millaista väkeä siellä liikkuu.

 

Ganso tosiaan kelpaisi itsellekin. Nyt viime päivinä huhuttu tosiaan paljon tuota Hamsikia ja Goal.comin haastattelussakin ylisti Milania eikä oikeastaan tyrmännytkään mahdollisuuksia siirtoon. Raiola on kiistänyt Hamsikin olevan se keskikenttäpelaaja jota hän neuvottelee Milaniin, mutta mistä sitä ikinä tietää. Nyt vielä näyttää siltä, että Raiolasta on tulossa luultavast Hamsikin agentti! ;) Itsehän en linkin sisällöstä ymmärrä kun en Italiaa osaa, mutta AC Milan Onlinesta löytyi juttua englanniksi tuosta keissistä.

 

http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?action=read&idnet=bWlsYW5uZXdzLml0LTUzMjQ0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä Zlatan saa jäädä ihan mun puolesta, mutta ainoa ongelma Ibrassa on se, ettei se tule jokaisen kanssa toimeen. Onkohan jo välit katkolla Allegrin kanssa, en tiedä. Robinho, Pato ja Pippo riittää varmasti, Zlatanin takia Robinho jää hitusen rotaatioon.

Ibrahimovicillahan vaikuttaa olevan jopa yllättävän hyvät välit muihin pelaajiin ja myös Allegriin. Kuuluu selvästi samaan joukkoon, kuin muutkin pelaajat. Näin olen itse päätellyt.

 

Van Bommel on ihan hyvin pelannut, mutta rupesi sitten haluamaan jatkosopparia, ja kyllä se tuli... hemmetti.

Eiköhän se niin mennyt, että Milan sitä jatkosopparia tarjosi, ja olen sanonut, että ansaitustihan se tuli. Van Bommel oli tärkeä osa kokoonpanoa saapumisestaan lähtien ja todellakin auttoi Milania voittamaan mestaruuden (Muun muassa pimensi Derbyssä Sneijderin täysin). Tällä hetkellä ei tule mieleen ketään, joka sopisi paremmin tuonne keskikentän pohjalle, joten on vain hyvä, että mies on täällä tulevallakin kaudella.

 

Omia mielipiteitäni vain. :D

 

EDIT: Pastore-Henrique vertailussa kallistuisin loivasti Pastoren kannalle. Henrique kun on niin kovin loukkaantumisherkkä. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toki omia mielipiteitämme, mutta en olisi halunnut Markin iän takia enää uutta sopparia. Pitäisi hankkia nuorempia korvaajia. Jos keskikenttä koostuu 34-vuotiaista, johon voidaan lisätä 24-vuotias 'Prinssi', olisi nuorennusleikkauksen aika.

 

Maalivahtitilanne on kyllä erittäin hyvä. Abbiati valittiin myös Veikkaajan Serie A:n kauden joukkueeseen. Amelia on ollut hyvä paikkaaja, mutta en usko, että jatkaa. Roma varmaan lopetti, onkos tuosta lisätietoja?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toki omia mielipiteitämme, mutta en olisi halunnut Markin iän takia enää uutta sopparia. Pitäisi hankkia nuorempia korvaajia. Jos keskikenttä koostuu 34-vuotiaista, johon voidaan lisätä 24-vuotias 'Prinssi', olisi nuorennusleikkauksen aika.

 

Maalivahtitilanne on kyllä erittäin hyvä. Abbiati valittiin myös Veikkaajan Serie A:n kauden joukkueeseen. Amelia on ollut hyvä paikkaaja, mutta en usko, että jatkaa. Roma varmaan lopetti, onkos tuosta lisätietoja?

Milanhan osti juuri toisenkin puolikkaan Amelian sopimuksesta, joten mv-tilanne on kunnossa.

 

"Jos keskikenttä koostuu 34-vuotiaista" <<< Nooh, onneksi Ambrosinikään ei pystyne pelaamaan kuin korkeintaan puolet kaudesta loukkaantumisten vuoksi, niin Allegrin on pakkokin ajaa sisään nuorempia, parempia pelaajia. Itse en olisi huolissani siitä, että Gattuso ja Ambrosini ovat näennäisesti avauskokoonpanon kk-miehiä. :D

 

van Bommel puolestaan ansaitsi esityksillään niin avauskokoonpanopaikan kuin jatkosopparinkin. Todella monipuolinen kaveri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toki omia mielipiteitämme, mutta en olisi halunnut Markin iän takia enää uutta sopparia. Pitäisi hankkia nuorempia korvaajia. Jos keskikenttä koostuu 34-vuotiaista, johon voidaan lisätä 24-vuotias 'Prinssi', olisi nuorennusleikkauksen aika.

 

Maalivahtitilanne on kyllä erittäin hyvä. Abbiati valittiin myös Veikkaajan Serie A:n kauden joukkueeseen. Amelia on ollut hyvä paikkaaja, mutta en usko, että jatkaa. Roma varmaan lopetti, onkos tuosta lisätietoja?

Roma teki vuoden jatkosopparin.

 

E. Jaaha Clarence tehnyt kans vuoden jatkosopparin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boateng ja Paloschi ovat nyt siis kokonaan Milanin pelaajia. Sitten tietysti Seedorfille piti mennä antamaan vuoden jatkosopimus. Tällaista tänään.

 

EDIT: JeJe oli nopeempi :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

'Prinssin' puolikkaan osto varmistui ilmeisesti jo noin kk sitten, 7 miljoonalla tuli omaksemme.

 

Pipolle ei saisi antaa paljoa mitään peliaikaa, koska meillä on juuri ostettu (taas) Alberto Paloschi, joka on aika lupaava kaveri. Nuoret ensin, Pippo voi vaikka kokemuksellaan olla roolimalli nuoremmilleen harjoituksissa.

 

Hankittiin siis myös Philippe Mexés (toppari Romasta) ja Taye Taiwo (vasen laitapakki Marseillesta). Molemmat ilmaiseksi hankittuja, hyvä siirtoja. Koska noita toppareita on kyllä ihan jonoksi asti, Silva, Nesta, Sokratis, Bonera, Legrottaglie, Yepes... ja tuohon sitten liittyi Mexés (ja ehkä myös Onyweu...). Pitäisikö alkaa karsia, myymällä? Saisi sitä siirtorahaa, kun 7 topparin rotaatio ei ole kovin järkevän oloista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marek Hamsik on jättänyt siirtopyynnön.

 

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=53472

 

:jester:

Berlusconi&Galju ovat tyrmänneet Hamsikin siirron.Elellään mielenkiintoisia aikoja että mitäs mualimonluokan vahvistusta täsä odotellaan. Paljon on puhuttu Asamoahi,Fabregas :D :D:D Montolivo yms muita,näitähän voisi tosiaan jatkaa tappiin saakka,KIUSALLISTA tämä odottaminen :D Kunhan ei pettymään joutuisi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hamsik olisi IMO juuri oikea kaveri tuonne Milanin keskikentälle. Kun ajattelenkin keskikenttää, jonka pohjalla vartioi muuri nimeltä Van Bommel, sitten Hamsikin nopeus ja peliäly ja Boatengin väsymätön juoksu boksista boksiin, nousee vesi kielelle. Vaikka nyt G&B sanoivat, ettei Milan ole hankkimassa Hamsikia, niin en tähän lähtisi luottamaan. Jos muistan oikein, niin jokin aika sitten koko johtoporras myönsi kiinnostuksen Hamsikiin.

 

Javier Pastore olisi sitten toinen huippunimi pelaamaan hieman ylempänä kärkien takana. Tähän toki käy myös "Ganso", jos pääsee yli loukkaantumisista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milan tulee pelaamaan tämä kaunis pelipaita päällään:

Niin innolla seurannut kotoista liigaa, että on jäänyt tämä hirvitys näkemättä. Oikeesti, hyi helvetti :thumbsdown1: Mikä tuossa on nyt niin hienoa, sekö, että sitä käytettiin joskus kivi ja keppi? Makunsa kai kullakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin innolla seurannut kotoista liigaa, että on jäänyt tämä hirvitys näkemättä. Oikeesti, hyi helvetti :thumbsdown1: Mikä tuossa on nyt niin hienoa, sekö, että sitä käytettiin joskus kivi ja keppi? Makunsa kai kullakin.

Oman makuni mukaan tuo pelipaita on aika lähellä täydellistä. Totta, makunsa kai kullakin...

 

Jos meidän maalivahdit, keskuspuolustus ja hyökkäys on ihan kondiksessa, niin ongelma-alueeksi jäävät keskikenttä ja laitapuolustus. Taiwo on ihan hyvä hankinta, toiseen laitaan voisi myös uuden (+ nuoren) kaverin. Sitten keskikenttä, omasta mielestäni Hamsik voisi olla ihan nappihankinta. Jos saataisiin joku suuri nimi tuohon keskikentälle, niin voisi sitä menestystä tuolta eurokentiltäkin odottaa.

 

Veikkaajan mukaan Dídac olisi Olympiakosin kiikarissa. Pienoinen floppiko muodostumassa? En tiedä onko lainasta vai siirrosta kyse, mutta pelkään pahoin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oman makuni mukaan tuo pelipaita on aika lähellä täydellistä. Totta, makunsa kai kullakin...

 

Jos meidän maalivahdit, keskuspuolustus ja hyökkäys on ihan kondiksessa, niin ongelma-alueeksi jäävät keskikenttä ja laitapuolustus. Taiwo on ihan hyvä hankinta, toiseen laitaan voisi myös uuden (+ nuoren) kaverin. Sitten keskikenttä, omasta mielestäni Hamsik voisi olla ihan nappihankinta. Jos saataisiin joku suuri nimi tuohon keskikentälle, niin voisi sitä menestystä tuolta eurokentiltäkin odottaa.

 

Veikkaajan mukaan Dídac olisi Olympiakosin kiikarissa. Pienoinen floppiko muodostumassa? En tiedä onko lainasta vai siirrosta kyse, mutta pelkään pahoin.

En sitten tiedä onko mielestäsi FLOPPI kun kaveri saa viimeisessä ottelussa vain peliaikaa ja senki suoritti mallikkaasti

 

E. Ja mielestäni Abate hallitsi kyllä omaa tonttiaan varsin mallikkaasti

 

Oliskohan täsä sitä jotain :D

 

-Abbiati

-Abate-Nesta-Silva-Taiwo/Didac

-Mr.X-Van Bommel-KevinPB/Urby

-Cassano/Robinho

-Pato-Ibra :heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=3-2&ID=197157

 

Jos tuo kaikki osoittautuu todeksi syylliset banniin ja Zlatanillekin suoraan pari vuotta pelikieltoa. Milanille tälläinen on liiankin tuttua tuohua.

 

Enkä näkisi vääränä sitäkään, että mestaruus otettaisiin pois, jos siis löytyy kunnon todisteet.

Ei kiitos taas sopupeliskandaalia Italiaan. Viime skandaalin jälkeen maailman huiput alkoi kiertämään Italian mahdollisimman kaukaa. Toivottavasti kyseinen uutinen on ankka, mutta valitettavasti se taitaa olla totta.

 

Jos sopupelistä löytyy riittävästi todisteita olisi ehkä Setä-Silvion joukko tiputettava Serie B:hen. Varsinkin kun tämä on jo toinen kerta lyhyen ajan sisään. Tosin nyt on kyse kai vain yksitttäisestä ottelusta Milanin kohdalla.

 

Taitaa taas päitä tippua Italian jalkapallossa. Ehkäpä tämä on siten tervetullutta että saataisiin nämä loputkin mädät omenat pois jalkapallon parista. Jos niitä edes kaikkia voidaan ikinä kitkeä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei haloo, Zlatan teki tahallaan oman maalin selällään? Joo, kukapa ei selällään maaleja tekisi. :wallbang: Aika kaukaa haettua... :shades:

Annetaan Pelaajamanaserin olla omassa arvossaa,mies joka tulee Milan topicciin aukoo päätäs,haukkumaan yms yms yms.Kun on täsä miehen viestejä täällä Milan osiossa seuraillu ni ei sieltä paljon järkevää tekstiä ole tullut. Täytyy myöntää saakelin komia tahallinen OMA MAALI :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×