Jump to content
Sign in to follow this  
Mati

Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut.

Recommended Posts

Uuden kausiotsikon myötä pistetään aluille myös siirtohuhut ja uutiset varsinaisista siirroista kaudelle 2011-2012.

 

Jottei ensimmäinen viesti jäisi aivan tyhjäksi, niin Arsenalhan on tänään tehnyt kauppoja Barcelonan kanssa kahdesta nuoresta pelaajasta.

 

http://younggunsblog.co.uk/2011/05/arsenal-sign-barcelona-winger-bellerin/

 

Toinen on Barcelona Cadete B laituri ja Espanjan U16 pelaaja Héctor Bellerin, joka lähtee Pohjois-Lontooseen ystävänsä Jon Toralin seuraksi. Molemmat nuoret tekivät Arsenalin kanssa 3+2 -vuotisen sopimuksen ja yhteishinnaksi kertyi/kertynee 750 000€ - 1 000 000€

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näppärän oloinen poika, jolla maalivainua löytyy. Mielenkiintoinen lisä jo hyvään nuoriso-osastoon. Suoraan sanottuna, ei hirvittävisti toistaiseksi innosta, kun aika kärsimättömästi haluan tulosta jo NYT, mutta ryöstö on aina ryöstö ja ikinä ei tiedä mitä kortti sisältää, ennenkuin sen kääntää.

 

[video=youtube;odD6V_ajyT0]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puolustuskannalla

 

Nyt on niin hiljaista Foorumilla että täytyy hiukan herätellä taas. Jengi on varmaan löytänyt tiensä Henten blogiin ja hyvä niin.

 

“I'd agree that we're after an experienced defender, maybe one who is used to the English game.”

Näin vastasi Wenkku kun tiedusteltiin Samba -huhuja, joten positiivista on että jotain markkinoilla ainakin tapahtuu. Jos nyt halutaan katsella asiaa vähemmän positiivisessa valossa, niin Wenkun "kokeneet" topparihankinnat on viime aikoina ollut Silvestreä, Sol Cambellia, ja Squillacia... ihmettelen jos yhtäkkiä oltaisiinkin hommaamassa 24-27 -vuotiasta £10-20M ykköstopparia. No Vermaelen oli valopilkku ja toivottavasti löydettäisiin joku saman tason tekijä. Djourou on ollut Arsenalin organisaatiossa 24-vuotiaana jo kahdeksan vuotta ja uskoisin että häntäkin alkaa maisemanvaihdos jossain kohtaa kiinnostaa, jossei peliaikaa ala säännöllisesti tulla. Sen suhteen ollaan aika vaarallisilla vesillä tän toppariosaston kanssa. Itse arvostan Djouroua kovasti sekä kentällä että siviilissä, joten olisi mielestäni tärkeää että mies saataisiin pidettyä Tykkimiehissä. Hän pelasi loistavasti kauden loppua lukuunottamatta, joka monelta muultakin meni penkin alle. Tosin rosteri mielestäni tarvitsee yhden kovan luokan pitkän ja vahvan topparin. Mer - te - s...

 

Djourou ostettiin Arsenaliin muistaakseni keskikenttäpelaajaksi ja ihmettelenkin miksei mies ole saanut toimia Songin tuuraajana yhdessäkään ottelussa. Eikö sitten ole jalalla tarpeeksi hyvä vai mikä mahtaa olla syynä? Uskoisin että Sagna-Hyvä Hankinta-Vermaelen-Clichy/Gibbs ja Djourou koiran roolissa heidän yläpuolellaan saattaisi toimia kovaa pelaavia joukkueita vastaan hyvin. Hoitaa Songkin loistavasti omaa tonttiaan, mutta mielestäni on älytöntä ettei sveitsiläinen ole saanut kokeilla keskikentän pohjalla ollenkaan.

 

Toinen älytön asia on se ettei yhdessäkään (?) ottelussa olla peluutettu Bendtneriä piikissä ja Van Persieta oikealla (niin kuin maajoukkueessa toisinaan pelaa), vaan juuri päinvastoin. Bendi oli ihan turhake oikealla laidalla ja silti kerta toisensa jälkeen Wenger peluutti miestä siellä. Missä järki? Van Persie leikkaa hyvin oikealta sisään, Bendtner korkeintaan joskus vasemmalta. No nyt taitaa olla liian myöhäistä.

 

Kyle Bartleyltä en ole nähnyt varmaan yhtäkään peliä, mutta hyvää työtä on mies ilmeisesti lainapestillään tehnyt. Pre-Seasonilla on sitten näytön paikka ja veikkaankin että topparin hankinta siirtyy loppukesään, silmälläpitäen Bartleyn edesottamuksia. Squillacin jatkosta ei ole mitään käryä, mutta veikkaanpa hänenkin jatkavan. Wenger ei kovin helpolla myönnä epäonnistuneensa pelaajahankinnoissa joten Squillacilla saattaa olla näytönpaikkoja vielä edessä. Koscielny pelasi kelpo kauden, mutta näkisin että Djourou on nokkimisjärjestyksessä Kosin yläpuolella.

 

Täytyy muistaa, että mikäli ja kun ilmeisesti Clichy on lähdössä on Wenger pakotettu hommaamaan uuden pelaajan vasemman laitapakin tontille. Ai niin, onhan meillä Carl Jenkinson! Gibbs-Jenkinson... Ei ei. Baines-Gibbs-Jenkinson :thumbsup1:

 

Eli koko paska tiivistettynä:

 

1. Sagna-Mertesacker-Vermaelen-Baines

2. Eboue-Koscielny-Djourou-Gibbs

 

Lainalle Valioliigaan: Bartley

Ulos / 5. toppari: Squillaci

 

Hyökkäysosastosta sitten myöhemmin kun ollaan viisaampia Nasrin ja kumppaneiden tilanteesta.

 

Edit: Onhan meillä vielä Armand Traore, kas kummaa päässyt ihan unohtumaan. No Clichyn mukana lähtevää kokemusta tarvitaan tilalle jos mies Arsenalin jättää. Leighton Baines tai Fábio Coentrão on ainoot jotka mulle kelpaa, nyt ei lähetä leikkimään millään junioreilla saatana. Taiwo ois kanssa kelvannu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuten naaraskukko edellä osuvasti kommentoi , ei Bendyn peluuttamisessa laidalla kyllä ollut tosiaan minkääntuntuista järkeä . Eri asiantuntijat eri medioissa ovat tälle naureskelleet eikä AW,n lisäksi kukaan tunnu ymmärtävän että juuttia istutettiin laidalle.

No ehkä joo-joo mies Pat Rice :teeth:

 

Djourouta olisi tosiaan voinut edes kokeilla keskikentän pohjalla jossain matseissa .

Wengerin taktinenkin osaaminen tuntuu nykyään olevan todella heikolla tasolla ja Arsenalia vastaan on nykyään tosi helppo pelata , jopa Grovella.

 

Baines olisi kyllä oikea täsmähankinta , toisi helvetisti lisää meidän vapaapotkuihimme jotka menneellä kaudella olivat suorastaan surkeita.

Samba kelpaisi kyllä toppariksi , sopivan häijy meidän liian kilttiin porukkaan .

Kuten myös Parker , ei pitäisi olla ainakaan rahasta kiinni .

 

Mut todenäköisestihän sitä tulee pari wonderkidiä ja joku neverheard ranskis .

 

Wenkku vois joskus edes yllättää ja tehdä jonkun shokkihankinnan joka sais muut paskomaan housuunsa mut eihän meidän professori semmosia....:drunk1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samba kelpaisi kyllä toppariksi , sopivan häijy meidän liian kilttiin porukkaan .

Kysymys kuuluukin, että milloin niin perkeleen häijystä jengistä muuttui näin kiltti? Sitä vanhaa kunnon potkija Arsenalia oli pakko fanittaa vähäsen näin naapurin pihastakin katsottuna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kysymys kuuluukin, että milloin niin perkeleen häijystä jengistä muuttui näin kiltti? Sitä vanhaa kunnon potkija Arsenalia oli pakko fanittaa vähäsen näin naapurin pihastakin katsottuna.

Toukokuussa 2002 kun Tony Adams lopetti pelaajauransa.

 

...no oikeestaan vasta Emiratesin aikana puolustuspelaaminen on alkanu olla semmosta neiteilyä. Onneksi meillä on vielä muutama kaveri joissa on sitä potkua. Vermaelen, Wilshere, Song... Mut samanlaista raivoa ja johtajuutta mitä oli Keownissa ja Adamsissa ei tulla enää koskaan näkemään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se nyt ei ole mitenkään tavatonta, että nuorena hankitun pelaajan pelipaikka muuttuu. Onhan Arsenal leiponut jo useammasta laiturista laitapakin tai joskus kehitys saattaa mennä toisinpäin. Sitä en tosin ymmärrä, että miksi ihmeessä Djourouta pitäisi peluuttaa keskikentällä. Ankkurin paikka on nyky-Arsussa varsin kriittinen ja jos siihen heitetään teknisesti rajoitettu, ehkäpä koko liigan sympaattisin pelaaja, niin eiköhän lopputulema ole varsin selvää kauraa. Djourou on toppariksi kohtalaisen tekninen, mutta verrattuna johonkin Songiin on kuitenkin selvästi jäljessä. Samalla sveitsiläisen olematon stamina ei auttaisi yhtään. Kyllä nykyisistä ukoista Song on tuohon rooliin paras, yhtä selvänä kakkosena Diaby. Sitten jää nähtäväksi onko Coquelinista ja Frimpongista ottamaan minuutteja jo tulevalla kaudella. Tähän nyt vielä lisänä se, että Djourou esiintyi varsin vahvasti huhtikuulle saakka topparina niin miksi olisi pitänyt peluuttaa missään muualla? Parker olisi kyllä mieluinen hankinta, mutta Spurs lienee todennäköisempi suunta.

 

Jos van Persie täräytti ottelumäärällä 26+7 22 maalia ja joitakin syöttöjä päälle, niin eiköhän ole aika selviö, että tuon miehen siellä piikissä pitää olla, ei niinkään laidalla. Hollannin maajoukkueessa RvP on myös viime ajat esiintynyt nimenomaa piikissä. Ei siellä tosin olisi pitänyt varmaan juutinkaan olla. Kyllä Bendyllä tuli laidalta muutama komea maali ja muutama hyvä keso, jotka johtivat maaliin. Laitapelaajia oli ehkä liian vähän kun Walcottin, Nasrin ja Arshavinin takana vaihtoehdot olivat luokkaa Bendtner, Rosicky ja Eboue. Vaikka Bendtneristä pidänkin, niin vaikea tuota on jatkossa enää Arsenalissa nähdä. Mistään kummoisesta tasonnostosta ei ole merkkejä ja nykymiehistöllä on täysin rotaatio-jamppa.

 

Jotenkin en jaksa uskoa Clichyn lähtöön. Baines olisi ihan hyvä tuuraajaa jos niin kuitenkin kävisi. Toisaalta uskon myös sen, että ihan päteviä äijiä on muutenkin Euroopassa tarjolla. Jos jonkun Sagnan tasoisen saa hankittua, niin ihan sama mikä nimi siellä selässä lukee. Uskooko porukka, että jos Baines tulisi Arsuun, että tuo sitten vapareissa menisi sisäisessä hierarkiassa ohi van Persien? Itse en usko. Eli lähinnä Baines saattaisi antaa kulmia ja vapareita jos van Persie ei ole kentällä.

 

Edelleen olen sitä mieltä, että parannusalueet ovat ensisijaisesti alakerrassa. Mieluusti näkisin jonkun kokeneen vahdin (lue Given) vetelemässä kauden pari ykkösenä. Sitten yksi kunnon toppari ja keskikentän työmyyrä. Näiden jälkeen sitten täytyy katsahtaa, että ketä lopulta lähtee ja harkita erikseen tarviiko ketään ostaa tilalle. Omasta akatemiasta olisi tarjolla edustukseen mahdollisesti nimiä Lansbury, Emmanuel-Thomas ja Coquelin/Frimpong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sitä en tosin ymmärrä, että miksi ihmeessä Djourouta pitäisi peluuttaa keskikentällä.

 

En itsekään ole sitä mieltä että miestä pitäisi peluuttaa keskikentällä, olisi ollut vaan mielenkiintoista joskus nähdä miten hän siinä pärjäisi kun kerran keskikenttämieheksi ostettiin.

 

Jos van Persie täräytti ottelumäärällä 26+7 22 maalia ja joitakin syöttöjä päälle, niin eiköhän ole aika selviö, että tuon miehen siellä piikissä pitää olla, ei niinkään laidalla. Hollannin maajoukkueessa RvP on myös viime ajat esiintynyt nimenomaa piikissä.

 

Totta tuokin, ja varsinkin jälkiviisaana on hyvä sanoa että oikea mies siellä kärjessä kevään mittaan hääri. Ihmettelin vaan taas tätä kokeilun puutetta, koska en muista nähneeni yhdessäkään ottelussa, ainakaan avauksessa RVP:tä oikealla ja Bendtneriä piikissä. Itse olisin tällaista vaihtoehtoa kokeillut syksymmällä tai aikaisemmilla kausilla jossain cupottelussa esimerkiksi. Kyllä vaan Ebouea ollaan kokeiltu hyökkäyksen oikealla laidalla, muttei RVP:tä. Ehkä siihen on sitten syynsä, mene ja tiedä. Bendtnerin siellä ei edelleenkään mielestäni olisi pitänyt pelata.

 

Jotenkin en jaksa uskoa Clichyn lähtöön. Baines olisi ihan hyvä tuuraajaa jos niin kuitenkin kävisi. Toisaalta uskon myös sen, että ihan päteviä äijiä on muutenkin Euroopassa tarjolla. Jos jonkun Sagnan tasoisen saa hankittua, niin ihan sama mikä nimi siellä selässä lukee.

 

Juurikin näin, paitsi itse olen aika lailla sitä mieltä, että Clichyn ottelut on Tykkimiehissä pelattu. Ehkä ihan hyväkin jos saataisiin uutta verta laidalle. Clichyn work-rate ja syötönkatkot ovat jäätäviä, mutta joskus hän ryntäilee tai vastaavasti antaa liikaa tilaa. Keskityksissä olisi myöskin parantamisen varaa. Sagna tukkii oman laitansa huomattavasti paremmin ja pallotkin on alkaneet tippua jalkaan/päähän jo paremmalla prosentilla. Mutta ei haittaisi myöskään jos Clichy päättäisi meille jäädä.

 

Uskooko porukka, että jos Baines tulisi Arsuun, että tuo sitten vapareissa menisi sisäisessä hierarkiassa ohi van Persien? Itse en usko. Eli lähinnä Baines saattaisi antaa kulmia ja vapareita jos van Persie ei ole kentällä.

En usko että menisi hierarkiassa ohi, mutta paremmin se niitä vetelee kuin RVP. Olisi ainakin toinen hyvä vasenjalkainen vaihtoehto vaparia vetämään, mikäli RVP ei olisi pelikunnossa, niin kuin sanoit. Itse pitäisin Bainesia ykkösvetäjänä ja sellaisena kaverina johon voisi hieman rahaa sijoittaakin. Jäätävä kausi takana.

 

Asiasta ihan toiseen: Peter Odemwingietä on huhuiltu Arsenaliin. Hieno kevät myös tällä herralla takana ja voisi olla hyvä korvaaja Bendtnerille. 9+7 tammikuun jälkeen W.B.A:n tasoisessa seurassa. Tosin mies on jo 29-vuotias, eikä taso välttämättä riittäisi pidemmällä aikavälillä Arsenaliin. Suhteellisen halvalla tuon kyllä luulisi saavan. Seuran uskottavuutta nostattaisi kyllä jonkun Falcaon hankkiminen, mutta tuskin tullaan näkemään.

 

Jos porukasta G.Cahill, Mertesacker, Hangeland, Given, Stekelenburg, Baines, Falcao, Parker, Hazard, Lukaku (ja näitä löytyy) löytäisi yksikin tiensä meille, olisin jo ihan tyytyväinen. Joku uskottava ja nimekäs hankinta olisi ennen kaikkea kannattajien mieleen, vaikkakin sitten nimensä puolesta olisivat hintavampia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos porukasta G.Cahill, Mertesacker, Hangeland, Given, Stekelenburg, Baines, Falcao, Parker, Hazard, Lukaku (ja näitä löytyy) löytäisi yksikin tiensä meille, olisin jo ihan tyytyväinen. Joku uskottava ja nimekäs hankinta olisi ennen kaikkea kannattajien mieleen, vaikkakin sitten nimensä puolesta olisivat hintavampia.

Olen täysin samaa mieltä asiasta. Joukkueen statuksen nostamiseksi tarvitaan vähintään yksi nimekäs hankinta, mielellään kaksi, mutten jaksa tähän uskoa. Yksi saattais tullakin. Olisi selkeä vinkki muille, jotta kyllä mekin tosissaan olemme. Nyt on ollut viime hankinnat keskinkertaisia sekä huonoja. Vermaelen viimeisin hyvä hankinta.

 

Olemme täsmälleen samassa tilanteessa, mitä viime kesänä. Yks kokenu maalivahti olis tarpeen, hyvä nimekäs toppari sekä vasen laitapakki. Keskikentän pohjalle yks, sekä yks peluri laita/kärki vois olla hyvä lisä.

 

Ensin täytyis kuitenkin tyhjentää pakkaa hieman.. Clichy, Denilson, Rosicky, Bendtner, Squillachi, Almunia.. tuossa nyt nimiä, jotka vois olla ensimmäisenä lähtövuorossa.. Sitten tuo murheenkryyni Cesc, omasta mielestä sais kaveri painua ulos.. jos ei kiinnosta, niin ulos.. tää olis pitäny tehdä jo viime kesänä! Nyt ei markkinahinta ole enää yhtä hyvä.. no ovet on vasta raollaan, joten katotaan mitä kesä tuo tullessaan.. peukut ylös hyville hankinnoille :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensin täytyis kuitenkin tyhjentää pakkaa hieman.. Clichy, Denilson, Rosicky, Bendtner, Squillachi, Almunia.. tuossa nyt nimiä, jotka vois olla ensimmäisenä lähtövuorossa.. Sitten tuo murheenkryyni Cesc, omasta mielestä sais kaveri painua ulos.. jos ei kiinnosta, niin ulos.. tää olis pitäny tehdä jo viime kesänä! Nyt ei markkinahinta ole enää yhtä hyvä.. no ovet on vasta raollaan, joten katotaan mitä kesä tuo tullessaan.. peukut ylös hyville hankinnoille :)

Bendtnerhän oli sanonut jättävänsä Arsenalin. "Olen harkinnut tätä jo pidemmän aikaa. Olen varma, että löydän uuden seuran, Bendtner kertoo." Sky Sportsin mukaan Arsenal olisi saanut tarjouksia hänestä Sevillalta, AC Milanilta ja Bayern Müncheniltä. Cescistä on nyt Kataloniassa kirjoitettu ja puhuttu, Barca olisi valmis maksamaan maksimissaan 30 miljoonaa ja Arsenal pyytää 50 miljoonaa. Nyt jotkut ovat antamassa sinne 30 milj. + Thiagon. Jos tuollainen tapahtuisi, niin siinä voittaisitte vain te. Joten toivottavasti Barcan puolella ollaan sen verran fiksuja, että pidetään tuleva huippu Thiago ja jätetään Fabregas Englantiin, jos ei ala irtoamaan kohtuullisella hinnalla. Kyselyjen mukaan itseasiassa culét eivät enää halua häntä yhtä paljon kuin viime kaudella. Nyt muut henkilöt ovat kirineet välimatkan kiinni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jos puheet esisopimuksesta pitävät paikkansa, niin eipä tule ikävä mököttäjä arshavinia tai neiti nasria :superhappy:

 

Kyllä minulla ainakin tulee AA;ta ja Nasria ikävä jos meidät jättävät :brokenheart:

 

Alvarez vaikuttaa toki huippukaverilta mutta valioliigaan sopeutuminen onkin sitten toinen juttu kuten monen eteläamerikkalaisen pelaajan kohdalla on nähty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jos puheet esisopimuksesta pitävät paikkansa, niin eipä tule ikävä mököttäjä arshavinia tai neiti nasria :superhappy:

 

Sama täällä, tulee todellakin ikävä kumpaakin..AA on ailahteleva ja laskusuhdanteessa tällä hetkellä pelillisesti joten samoja rahoja herrasta ei edes välttämättä saatais mitä maksettiin. Potentiaali kuitenki yhä tallella ja uskon, että se tulee vielä esiin..

 

Nasri taas on oikeastaan tällä hetkellä ainut joka kunnossa ollessaan yrittää ja jaksaa oikeasti koko matsin läpi + pelastaa yksilösuorituksillaan pinnoja kotiin.

 

Aika kovat paikkaajat pitäisi näille tulla jos meinataan edes neljäs sija valjussa pitää...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse en ole jaksanut ottaa tuota Nasri-huhuilua vielä kovin tosissaan. Nuo väitetyt kommentit kuulostivat pikemmin siltä, että yritetään saada liksaa ylöspäin. Johan Wenger viime viikolla totesi, että jatko on kiinni oikeastaan vain rahasta. Ja nyt on ilmestynyt twitteriin kommentti, että älkää uskoko mitä lehdissä huhuillaan. Toisekseen olen myös hieman skeptinen sen suhteen, että haluaako Ferguson Nasria ihan tosissaan. Nasrin workrate ei ole iha sitä luokkaa, mitä Manun pelaajilla noin yleensä. Eikä siellä Manussa niitä "vapaita pelipaikkoja" oikeen ole. Rooney on ollut perin loistava 10-paikalla ja laidoille löytyy myös laatua. Mutta katsotaan nyt mitä tuleman pitää.

 

Fabregas-case on tänä kesänä jokatapauksessa viime kesää miedompi. Media nyt tottakai yrittää myydä juttua, mutta kuten Henrykin laittoi, eihän Barca-fanit enää miestä kilju samaan malliin. Ja vastaavasti Arsu-kannattajat voisivat Cescistä luopua. Sinänsä Arsenalin ei kuitenkaan kannata ale-hintaan myydä ellei mies sitten itse rupea sitä vaatimaan. Jos nyt ajatellaan, että Hendersonin siirtyminen Pooliin voisi hieman määrittää kesän hintoja, niin kyllä Fabregasista pitäisi saada enemmän kuin €30 milliä. Barca joutunee maksamaan Sanchezista aika paljon ja tuskin haluavat tai välttämättä edes pystyvät ostamaan kahta kallista pelaajaa samana kesänä. Arsenalin täytyy olla varuillaan jos katalaanit sitten koittavat tarjota vaihdossa pelaajia. Ketään oikeasti hyvää pelaajaa Barca ei tule tarjoamaan, sitten taas nämä bojanit ja hlebit ovat sitä luokkaa, että ei kiitos. Fabregas saattaa hyvinkin jatkaa Lontoossa, ellei sitte ole menettänyt uskoaan seuraan. Ensi kaudella mies saattaakin taas olla ihan kovassa tikissä kun saa kesän lepuuttaa takareisiään. Tai sitten myös muut seurat alkavat kiinnostaa.

 

Noista mahdollisista tulijoista ei kovin monesta ole vielä jaksanut innostua. Joku Gervinho ei tunnu mitenkään kovan luokan vahvistukselta. Ja syytä on myös muistaa se, että alkuvuodesta taidetaan taas pelata Afrikan mestaruuskisat. Cahillista en myöskään liialti perusta. Statuksellisesti olisi varmaan ihan ok vahvistus, mutta ainakin itse epäilen sitä, olisiko tuo lopulta vastaus Arsun ongelmiin. Lisäksi varmaan ainakin Pool ja City ovat jossain määrin miehen perässä. Totutusti Arsenal ei lähde huutokauppoihin mukaan. Samba voisi olla monessa suhteessa EOM:ää toppariosastolle, enemmän kuin Cahill. Hyökkääjistä joku Benzema kuumottaisi eniten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carl Jenkinson on ensimmäinen Arsenalin vahvistettu siirto neljän vuoden sopimuksella.

 

19-vuotias englantilaissyntyinen suomalaispakki löytyneekin siis tästä eteenpäin Valioliigan suurseuran nimen alta.

 

Carlhan on toiminut Suomen alle 19-vuotiaiden kapteenina ja ehkä näin pikku hiljaa tänään vielä pienillä nimillä saataisiin näitä tuoreita pelaajia Suomen maajoukkueeseen, joilla olisi myös kokemusta ulkomailta, kun sitähän juuri tuolla Ruotsi-ottelun jälkispekuloinneissakin on toivottu.

 

Mutta eipä tuo pelkkä nimi ja siirto suurseuraan kerro todellakaan kaikkea miehestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carl Jenkinson on ensimmäinen Arsenalin vahvistettu siirto neljän vuoden sopimuksella.

 

19-vuotias englantilaissyntyinen suomalaispakki löytyneekin siis tästä eteenpäin Valioliigan suurseuran nimen alta.

 

Carlhan on toiminut Suomen alle 19-vuotiaiden kapteenina ja ehkä näin pikku hiljaa tänään vielä pienillä nimillä saataisiin näitä tuoreita pelaajia Suomen maajoukkueeseen, joilla olisi myös kokemusta ulkomailta, kun sitähän juuri tuolla Ruotsi-ottelun jälkispekuloinneissakin on toivottu.

 

Mutta eipä tuo pelkkä nimi ja siirto suurseuraan kerro todellakaan kaikkea miehestä.

Arsenal ompi Suomi.... ai ei vai?

 

Kauan meni ennenkuin saivat tämän julkistettua. Huomion arvoista tässä lienee kuitenkin se, että Jenkinsonin tulo uutisoitiin ressujen kautta, eli tuskin vielä ensi kaudella vetelee edustuksen matkassa muuta kuin kaljacupia. Ja jos ei mahdu avariin edes Suomen U21-jengissä, niin vaikea on odotella peliaikaa Arsussa.

 

Sinänsä kuitenkin ihan hjuva fiilis, että kyllä Arsenal on hyvin haistanut nämä nuoret pelaajat, joten Jenkinsonissa on pakko olla potentiaa.

 

Toinen nuori puolustaja, joskin paljon kovempi lupaus, Phil Jones on vahvasti menossa Manuun. Varsin uskottavien lähteiden mukaan Arsenal teki myös tarjouksen ja sai sen vielä läpi. Jones sitten kuitenkin valitsi Manun. Harmin paikka, mutta toisaalta hyvä, että oltiin kuitenkin näinkin korkealla arvotetun nuorukaisen perässä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nä on nyt näitä Goalin juttuja, mutta saattaa tossa perääkin olla. Eiköhän Cesc oo lähdössä jos kerran läksiäislahjoja on jo jaellut.

 

"Before leaving on vacation, Fabregas gave little gifts to each player and I asked him, 'What is this? A parting gift?' He said nothing. It says there is something behind this silence." - Andrey Arshavin

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

jos nyt sit lähtee niin kyl se 50-60 miljoonaa tarvii saada!

Kovat on odotuksen. Vaan jos Barcalla on noin 45 milj.€ tälle kesää käytettävänä niin ei kannata odottaa ihan 60 miljoonaa. Sportin mukaan Arsenal pyytää 40 miljoonaa ja Barca olisi valmis maksamaan 30milj. Wengerille kelpaisi mieluiten raha, mutta olisi valmis myös mahdollisesti rahaan+pelaajaan. Katsotaan miten käy, toivottavasti Thiagoa ei vain anneta teille. Jeffren mahdollisesti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

jos nyt sit lähtee niin kyl se 50-60 miljoonaa tarvii saada!

Omasta mielestä tuo alkaa olla ylihintaa, ainakin jos katsotaan Barcan näkökulmasta. Xavi potkii palloa vielä sen pari-kolme vuotta, suurin osa ammattilaisjalkapalloilijoista suostuisi pelaamaan Barcassa, joten pelaajia ei ole vaikeaa hankkia hiukan pienemmälläkään rahalla. Wenger ei tule päästämään miestä ilmaiseksi, joten todennäköisesti viimeistään ei ensi, mutta seuraavana kesänä Cesc muualle siirtyy. Itse uskon sen kuitenkin tapahtuvan tänä kesänä.

 

Itse olisin valmiina luopumaan takareisiongelmaisesta keskikenttäpelaajasta joka ei pelaa täydellä sydämellä joukkueelle jonka kapteenina hän toimii, sanotaan... £30M-£35M. Nykyhinnat on ihan järjettömiä, mutta kun ottaa huomioon tammikuun siirtoikkunan jossa Torres meni viidelläkympillä, ei sitä voi mielestäni pitää sopivana vertailukohtana.

 

Jos nyt alkaa miettimään oikein pintaa syvemmälle niin ne pelipaitatulot, mitä Barca ottaisi ekassa parissa kuukaudessa Cescistä on arviolta C.Ronaldon paitatulojen luokkaa, olisihan kuitenkin kyseessä oman kaupungin pojan kotiinpaluu. Tässä tapauksessa pieni ylihinta voisi olla paikallaan. Juuri bisneksen vuoksi Barcan kannattaisi mielestäni katalaani ostaa. Eli Cesc Barcalle £40M-£50M, muille suurseuroille £30M-£35M

 

Oma veikkaukseni on että Cesc siirtyy... Milanon punamustiin mistä hänet kaappaa Barca kesällä 2013. Olen kyllästynyt kapteeniimme Francesc ”Cesc” Fàbregas Soleriin ja häneen joka kesä kohdistuviin siirtohuhuihin. Hyvä pelaaja - ihan sama.

 

Tämmöstä tänään perjantaina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neuvotteluja tullaan käymään Fabregasista, mutta nyt huhuja löytyy taas niin moneen lähtöön, että ihan meinaa mennä sekaisin. Nythän on huhuttu, että Fabregas ja Barcelona olisivat saaneet neuvoteltua henkilökohtaiset ehdot kuntoon. Tämä tosin tuntuu hieman oudolta, koska neuvotteluiden seurojen välillä pitäisi vasta alkaa tällä viikolla, eikä Barcalla siis pitäisi olla mitään oikeutta keskustella sopimusehdoista Fabregasin kanssa. Thiago on yhdistetty huhuissa edelleen osaksi mahdollista kauppaa, vaikka nuoren miehen isä kerkisi jo kumoamaan siirron mahdollisuuden (siis Thiagon). Viikonlopun huhut kertoivat, että Barca olisi valmis tarjoamaan €30 miljoonaa + Thiagon + Bojanin. Bojanista Wenger ja Arsenal ovat olleet jossain vaiheessa kiinnostuneita. Tosin viime aikojen kehitys on Bojanin kohdalla ollut aika olematonta. Silti tuollainen tarjous (jota en edes usko tulleen) olisi sellainen, johon Arsenalin olisi syytä tarttua. Thiago ja Bojan ovat nuoria ja sen verran potentiaalisia, että noista saisi vielä kivasti myytäessä. Mikä on sitten tämän saagan toisen osan todellinen tila? Käytännössä Fabregas päättää missä pelaa ensi kaudella. Jos mies ehdottomasti Barcaan haluaa, niin Wengerkään ei seiso tiellä. Harmin paikka tässä vaan on se, että tällöin Barca saanee miehen alle todellisen markkinahinnan. Jos Fabregas ei ole varma haluistaan, niin jatko Arsenalissa lienee todennäköisin. Se olisi tietenkin mielenkiintoista jos Real, Chelsea, Milan ja City olisivat vaihtoehtoja. Tällöin Arsenal ainakin saisi Cescistä paremman hinnan.

 

Nasrin kohdalla ei uutta aurigon alla. United on kuitenkin ilmeisen kiinnostunut ja Skyn mukaan saattavat tarjota jotain. Valioliigaan Nasria tuskin halutaan myydä. Todennäköisempää onkin se, että Kroenke pistää näppinsä peliin ja Nasri saa haluamansa palkankorotuksen. Tämä tietenkin poikkeaisi seuran käytännöstä, mutta Kroenke tuskin haluaa sellaista arvovaltatappiota, että ehkä kaksi nimekkäintä pelaajaa myydään muutamia kuukausia sen jälkeen kun mies hankki enemmistön osakkeista. Nasri saattaa olla enemmän tuollainen "palkkasoturi", eikä seuran ole ihan niin väliä (Marseille ei liene tässä vaiheessa realistinen), kunhan huipputasolla on. Arsenalissa Nasrin lienee helpointa saada toivomansa rooli. Fabregasin mahdollinen lähtö avaisi Nasrille tien haluamalleen paikalle kärjen taakse. Itsekin toki kallistun sille kannalle, että joko tai tilanteessa mieluummin Nasri kuin Fabregas.

 

Sitten muista siirtohuhuista. Joidenkin lähteiden mukaan Oxlade-Chamberlain olisi Arsenalin mies ja sopimus julkaistaisiin 1.7. Toiset lähteet taas väittävät, että mies olisi menossa Liverpooliin. Hintaa miehelle tulisi £12 miljoonaa, joten sinänsä aika paljon potentiasta. Pelaajatyyppinä ilman muuta mielenkiintoinen ja toivon miehen siirtyvän Arsuun kesän aikana. Kausi tai parikin mennee lainalla, mutta todennäklöisesti tämä olisi järkevä satsaus tulevaisuuteen. Ja ennen kaikkea mies on Britti.

 

Lisäksi Arsun huhuillaan olevan Brum-pakkien Scott Dannin ja Roger Johnsonin perässä. Periaatteessa kumpikin ihan mielenkiintoisia nimiä ja vahvistaisivat joukkuetta kyllä puolustuksellisesti. Niminä nyt ei tietenkään niitä himotuimpia mutta ominaisuudet olisivat varmaan tarpeen. Tietenkään molemmat eivät ole tulossa. Dann olisi nuorempana kaverina sinänsä mielenkiintoisempi, mutta jos Pool on kiinnostunut niin eiköhän tuo mieluiten menisi suosikkijoukkueeseensa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moro kaikille, nyt kun minäkin pääsin tänne foorumille kirjoittelemaan... :smile:

Kesästä onkin tulossa aika jännittävä, kun siirtomarkkinat ovat käynnissä!

Fabregasin tilanne mietityttää, kuten Nasrin ja muidenkin..

 

Cesc kun on huhujen mukaan jaellut joukkuekavereilleen jo jäähyväislahjoja.

En kuitenkaan usko kapteenin lähtevän kataloonipaitaan vielä tänä kesänä, sillä barca joutuisi silloin potkimaan esim. David Villan pois... Yhdyn naaraskukon veikkaukseen, että #4 siirtyy tänä vuonna johonkin toiseen suurseuraan ja 2013 barcaan, vaikkakin Arsene Wenger kovin kiistää siirtohuhut..

 

Nasrinkin tilanne on mielenkiintoinen, sillä Kroenke tarjoaa Nasrille isoa sopimusta.

ManU:n lisäksi myös Inter on valmis kilpailemaan Nasrista. Itse pitäisin myöskin mieluummin Nasrin kuin Cescin.

 

Gael Glichya huhutaan jo kovin Liverpooliin, mutta tuskin Wenger päästää ranskalaista menemään. Saisi kyllä jo häipyä seurasta, onhan meillä Kieran Gibbs! Häipyjien listalla saisivat suosiolla olla myös Denilson, Rosicky, Diaby, Bendtner ja Chamakh.

Arshavinin pitäisin, sillä uskon, että muutama hyvä hankinta antaa lisää virtaa veli venäläiselle.

Mutta nyt täytyy vain odotella. Plussana olisi vielä VARMAN molarin hankkiminen. :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nasria ei todellakaan saa myydä. Viime kaudella uskomattomia esityksiä ja varmasti Cescin mahdollisen lähdön jälkeen avaa vielä suuremman roolin Ranskalaiselle jonka hän varmasti täyttää. Nasrille ei helposti korvaajaa löydy joten ehdoton EI Nasrin lähdölle, nyt sille Nasrille rahaa! Ja maalivahdista puheenollen mielestäni Szceznylle kilpailija, Szcezny on mielestäni erinomainen, ja näytti taitonsa jälleen Puola-Ranska pelissä (0-1) monia loisto pelastuksia + viimekauden näytöt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Cesc kun on huhujen mukaan jaellut joukkuekavereilleen jo jäähyväislahjoja.

En kuitenkaan usko kapteenin lähtevän kataloonipaitaan vielä tänä kesänä, sillä barca joutuisi silloin potkimaan esim. David Villan pois... Yhdyn naaraskukon veikkaukseen, että #4 siirtyy tänä vuonna johonkin toiseen suurseuraan ja 2013 barcaan, vaikkakin Arsene Wenger kovin kiistää siirtohuhut..

 

Mikä logiikka sinulla on että barcan täytyisi luopua Villasta jos kipparimme sinne siirtyy?

 

Nasri on tosiaan saatava pidettyä kynsin hampain seurassa , uskottavuus kärsii jos kaksi joukkueen tähtipelaajaa siirtyy saman siirtoikkunan aikana ja vieläpä kilpailevaan seuraan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×