Jump to content
Sign in to follow this  
villain98

Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

Recommended Posts

Ajattelin avata Aston Villalle oma siirtospekulaatio osion, joka mielestäni kuuluu tänne. Nyt ei tarvitse Aston Villan topikkiin pistellä huhuja sun muita vaan voi tänne kartoittaa siirrot.

 

Railakas kesä on tulossa. Youngia on huhuiltu pois jo pari vuotta, ja huhut ovat vain kiihtyneet kesän lähestyessä. Pyöreästi huhuttu siirtomaksu olisi noin 15 miljoonaa puntaa, joka on mukava summa pelaajasta jolta loppuu 2012 kesällä sopimus.

 

Myös toisen laidan huhut ovat kiihtyneet, kun Stewart Downingkin on ilmoittanut haluavansa parempaan seuraan. Hullua olisikin, jos kaksikko lähtisi kesällä, saataisiin ainekin mukkavasti rahaa. Downinginkin hinta on varmasti siinä 15 miljoonan kohdilla, kun sopimus ulottuu vuotta pidempään kuin Ashleyllä.

 

Lisäksi vapaita lähtijöitä on rutkasti. Tunnetuimpia näistä ovat John Carew, Nigel Reo-Coker ja Brad Friedel. Ainekin Reo-Cokerin ja Friedelin menetykset ovat iso kolhu Villalle. Lisäksi jonkun verran junnuja on lähdössä, mm. Jonathan Hogg.

 

Tilalle pitää hankkia tietenkin jotain. Toivon että jos myyntejä saadaan aikaiseksi, niin Lerner voisi rahoittaa meille semmoisen 15-20 miljoonan budjetin, jolla hankittaisiin laitapakki (Walker) Keskikentälle kaveri (Adam), maalivahti (Douchez) ja varmaan joku hyökkääjä (Ba) Noista Walker tulisi varmaan 6-10 miljoonalla, Adam 6-10 miljoonalla, Douchez ilmaiseksi ja Ban hinnasta ei tietoa (parhaillaan ilmaiseksi?)

 

 

Lähtijöitä

 

John Carew

Michael Bradley

Brad Friedel

Nigel Reo-Coker

Jonathan Hogg

Isaiah Osbourne

Habib Beye

Robert Pires

Stephen Ireland

Carlos Cüellar

(Ashley Young)

(Stewart Downing)

Gerard Houllier

Gary McAllister

 

Huhuttuja kavereita

 

Charlie Adam (keskikenttä, Blackpool)

Demba Ba (hyökkääjä, West Ham)

Mark Hughes (valmentaja, Fulham)

Nicolas Douchez (maalivahti, Rennes)

McDonald Mariga (keskikenttä, Inter)

Thomas Hitzlsberger (keskikenttä, West Ham)

Nikola Kalinic (hyökkääjä, Blackburn)

 

 

 

Jännä kesä tulossa, katotaan ketä tulee ja menee!

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Aston Villa, tulleet pelaajat Kausi 2011-12

 

 

 

 

Aston Villa, menneet pelaajat Kausi 2011-12

 

Brad Friedel, Tottenham Hotspur

 

Ashley Young, Manchester United

Share this post


Link to post
Share on other sites

Howard ei näyttävästi olekkaan lähdössä! Mutta Reo-Cokerin ja junnari Harry Forresterin lähdöt varmistuivat SKysporstsin mukaan, harmi homma.

 

Sitten on Villan foorumeilla pyöritelty Bartonia. Näyttää olevan aika eriävää mielipidettä faneilla, jotkut haluavat ja jotkut eivät halua. Myös Ireland -> Barton vaihtoa on soviteltu.

 

Uusien managerien kärkiehdokkaaat ovat VillaTalkissa Benitez, Jol ja Hughes. Ei hullumpia vaihtoehtoja?

 

Ja Downingin hinnaksi foorumeilla on arvioitu jopa 20-25 miljoonaa ja Youngin 15-20 miljoonaa. Makiaa tekisi jos tuommoset summat saataisiin.

 

 

Joudun edelleen toistamaan samaa, mutta jännä kesä on tulossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näyttää olevan aika eriävää mielipidettä faneilla, jotkut haluavat ja jotkut eivät halua.

Ihmekös tuo :D Pelillisiä lahjoja ei voida kiistää, mutta kävelevä aikapommihan se on.. Arviolta 4-8 miljoonalla irtoaisi. Mutta onko teidän järkeä ottaa riskiä, kun tuollaista box-to-box pelaajaa te ette käytännössä tarvitse? Teillähän on sellaisia jo mm. Makounin ja Delphin muodossa. Ireland muuten kyllä kelpaisi minulle...

 

Parkeria ja Giveniä huhuillaan nyt. Kumpikaan tuskin maltaita maksaisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä se Houllier taitaa nyt lähteä niin kuin on jo pitkään spekuloitu. Jännä nähdä kuka tulee tilalle. Olisiko vaikka sama mies kuka aikanaan korvasi Houllierin Poolissa? Tosin tätä kaveria on huhuttu myös Atleticoon ja Chelseaan. Nähtäväksi jää..

 

http://www.birminghammail.net/birmingham-sport/aston-villa-fc/aston-villa-news/2011/05/31/birmingham-mail-exclusive-aston-villa-boss-gerard-houllier-to-leave-club-by-mutual-consent-97319-28792703/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä se Houllier taitaa nyt lähteä niin kuin on jo pitkään spekuloitu. Jännä nähdä kuka tulee tilalle. Olisiko vaikka sama mies kuka aikanaan korvasi Houllierin Poolissa? Tosin tätä kaveria on huhuttu myös Atleticoon ja Chelseaan. Nähtäväksi jää..

 

http://www.birminghammail.net/birmingham-sport/aston-villa-fc/aston-villa-news/2011/05/31/birmingham-mail-exclusive-aston-villa-boss-gerard-houllier-to-leave-club-by-mutual-consent-97319-28792703/

Oikeasti harmi homma että Hóullier ei pysty jatkamaan. Olisi ollut mukava nähdä miten rakentaa uuden joukkueen. Eniten harmittaa tämä vuosi per manageri- vaihdos, koska tällä tyylillä tulee joka vuosi uudet pelaajat. Paitsi että Hóullier oli pakkotapus, ja tunnetusti Lernerillä on pitkäjänteisyyttä joten no problemos.

 

Benitez olisi mielenkiintoinen vaihtoehto, mutta "tyytyisikö" Villaan? Tuskin tulee, suuremmat seurat ja kotimaa kiinnostaa..

 

..Ja Ashley Youngin siirto Manchester Unitediin näyttää olevan vain lääkärin tarkistusta vailla. Hinta tulee olemaan se 15 miljoonnaa puntaa (kertokaa miten punnan merkki saadaan kirjoitettua, laittakaa vaikka yv:llä). Young siis hylkäsi Liverpooln tarjouksen, joka saattoi olla jopa rahallisesti suurempi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FRIEDEL PLUMPS FOR SPURS

"Yes, I can confirm Brad has chosen Spurs, but it was a very difficult decision to leave Villa," McGill told skysports.com.

 

"Brad has really enjoyed his time there, the fans and staff have been exceptional, especially Paul Faulkner [Villa chief executive], and I know Brad will wish Villa nothing but success.

 

Ja niin, taas yksi rakkaimmista pelaajista lähti. Friedel halusi vielä pelata kovassa seurassa, joka on ymmärrettävää. Lisäksi hän pääsee pelaamaan eurooppa liigaa, johon Villa ei päässyt. Pääsyitä lähtöön oli varmasti se, että Spurs tarjosi kahden vuoden pahvia ja me yhden.

 

Elikkä uusi maalivahti on hankintalistalla. Kuka tulee? Se on toiseksi suurin kysymys managerin jälkeen. Toivoisin edelleen että se olisi Hughes, mutta hän kiisti väitteet. Markia on huhuttu myös Chelseaan. Kunhan se ei ole mikään Steve McLaren! Myös Martin Jol olisi mielenkiintoinen vaihtoehto.

 

KIITOS BRAD KAIKESTA!

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.skysports.com/story/0,19528,11677_6971735,00.html

 

Tuossa vielä huhu Martinezista. Lähellä on nuoren managerin siirto Villaan.

 

Nyt kun Martinezin tulosta on huhultu, on myös lehdistä nostanut pöydälle Charles N'Zogbian tulon Villaan. Lehtien mukaan jos Roberto tulee, niin N'Zogbia tulee varmasti perässä. Myös vedonlyöntien kertoimet ovat tippuneet N'Zogbian tulosta Villaan. Kova kaveri olisi, ja aika täydellinen paikkaaja laitaan. Myös ainekin Newcastle on kiinnostunut, katsotaan mitä käy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MCLEISH KEEPS TABS ON MCGREGOR

 

Ja uusi managerimme Alex McLeish on ylistänyt Rangersin maalivahti Alan McGregoria ja sanonut hänen olevan sopiva korvaaja Brad Friedelille. Aika vahvaa kauraa tämäkin on jo, jouluna oli paljon huhuja hänestä ja nyt McLeishin tulon jälkeen huhut ovat taas kiihtyneet. Paljoa tietoa itselläni ei ole hänestä, mutta taisi torjua Rangersin Skotlannin mestariksi viime kaudella? Lisäksi siirtoa auttaa se, että McLeish valmensi Rangersia silloinkin kun McGregor oli siellä joten tuntee kaverin hyvin. Joistain lehdistä lukenut että hinta olisi £3miljoonaa(?).

 

Lisäksi samassa uutisessa Alex sanoo pitävänsä Cüellarista tiukasti kiinni, hyvä juttu! Paljon on yhdistelty kauppaa McGregor+ money - Cüellar.

 

"I know there is interest from Rangers, but it may be we will have to keep Carlos and he has to fight for his place again. Every player will start with a clean slate."

Share this post


Link to post
Share on other sites

WHELAN SLAMS AL-HABSI PRICE

Elikkä Wiganin toimitusjohtaja Dave Whelan on sanonut maalivahti Al-Habsin hinnaksi £3miljoonaa. Kehuttu joskus Valion parhaaksi kakkosvahdiksi, mutta ykköseksi en olisi kuitenkaan kaveria ostamassa. Miksei Wigan halua muuten pitää itse kaveria kun Kirklandin viime kausi oli sysimusta eikä Pollittkaan mikään kummoisempi ollut? Uskon kuitenkin että McLeish haluaa signata sen McGregorin.

 

Allardyce - No bids for trio

 

Elikkä Iso-Samppa sanoi että Charlton Colesta, Scott Parkerista ja Robert Greenistä ei ole tullut tarjouksia. Villaan on huhuttu ainekin maalivahti Greeniä, mutta ainekin Scott Parker tekisi aika nasupetteriä huonolle keskikentällemme. Ei se Colekaan huono olisi, mutta kun kärkitilanne on nyt hyvä ja Alex tuskin peluuttaa kahta kärkeä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

Ja näin ollaan saatu yksi "aikakausi" taas hävitettyä Ashley Youngin lähdettyä. 38 maalia, maaliinjohtaneita syötöjä lukemattomasti. Ikävä tulee. Milnerin lähtö kirpaisi itseäni todella lujaa jo, ja nyt Ashley.. Tämä on joskus ihan hullua. £16M on hyvä hinta kun vuoden päästä loppuu sopimus, todellinen hinta olisi ollut £25 miljoonan paikkeilla. Jos Downingkin lähtee, hankintoja on pakko tehdä. Ensimmäiseksi Charlie Adam keskelle, sitten joku kova kaveri laidalle, josta tulee seuraava tähti. Kova vilinä tulee olemaan siirtomarkkinoilla.

 

Kiitos Ashley jokaisesta viidestä vuodesta, ja onnea jatkoon Manchesterissa :proud:

http://www.stmirren.vitalfootball.co.uk/forum/forums/get-attachment.asp?action=view&attachmentid=444

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

MCLEISH SEEKS YOUNG REPLACEMENT

 

Elikkä McLeish puhuu avoimesti etsivänsä korvaajaa Ashley Youngille. Hänen mielestään Bent tarvitsee uuden hyvcän tarjoilijan, josta olen aivan samaa mieltä :thumbsup1:

 

"Bent has been sensational but he needs the right service and we need people to supply that ammunition.

 

"Young is an international player and had a good relationship with Bent. They looked for each other so we have to find a replacement."

 

Charlie Adam olisi ykkösvaihtoehto tähän tontille, paitsi kavaeri pelaa alempana kuin Young joten Villainia ei haittaa vaikka Villa Parkille astelisi kesällä vaikka molemmat, Adam ja hyökkäävä kaveri :icon_lol:

 

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 60,00.html

 

Mirko Vucinicilla ei ole intoa tulla Blackburniin. Kyllä tekisi aika pesu natteriä jos saataisiin Vucinic Birminghamiin. Vaikka saattaa kaveri olla hieman ylimielinen sun muuta, kova kaveri kuiteskin. Aina saa haaveilla..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

Kirjoitetaan heti perään toinen viesti. Tässä veikkauskohteita pelaajien siirtymisestä Villaan:

 

Roman Pavlychenko 7/2

Nicklas Bentdner 10/1

Robert Green 4/7

Niko Kranjicar 20/1

Scott Parker 4/1

Charles N'Zogbia 5/1

Carlton Cole 14/1

Joey Barton 6/1

Shay Given 4/11

David Vaughan 14/1

Ben Foster 4/9

Charlie Adam 6/1

Roger Johnson 5/1

Craig Cardner 4/1

Shane Long 10/1

 

 

 

Oli siellä muitakin mm. Nicholas Anelka, Craig Bellamy mutta laitoin nuo realistisimmat.

 

Joku saa selvittää mitä nuo kertoimet tarkoittaa, ainekin luulen että esim. 10/1 tarkoittaa kympin tuloa eurolla?

 

Aika fiksua laittaa näitä kun itse ei edes oikeen ymmärrä noita lukemia :icon_lol:

 

Edit. Pari nimeä lisätty listaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

 

Roman Pavlychenko 7/2

Nicklas Bentdner 10/1

Robert Green 4/7

Niko Kranjicar 20/1

Scott Parker 4/1

Charles N'Zogbia 5/1

Carlton Cole 14/1

 

Joku saa selvittää mitä nuo kertoimet tarkoittaa, ainekin luulen että esim. 10/1 tarkoittaa kympin tuloa eurolla?

 

Aika fiksua laittaa näitä kun itse ei edes oikeen ymmärrä noita lukemia :icon_lol:

Voin kertoa kun itse kysyin Poolin puolella samaa jokin aika sitten :D

 

Eli tuo 10/1 tarkoittaa että kerroin tulemiselle on 11. 10+1 ja se jaetaan tuolla 1 ja saadaan 11.

 

Esim Greenin 4/7 on 4+7 eli 11 ja se jaetaan 7 joten saadaan 1,57. :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

Mozzer kirjoitti jokin aika sitten näin:

 

5/1 on meille tutummalla tavalla ilmaistuna kerroin 6, voi muuntaa seuraavasti -> (5+1)/1=6

4/5 taas on kerroin 1,8 -> (4+5)/5=1,8

 

 

E: Perskutarallaa ippe ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

 

 

Roman Pavlychenko 7/2

Nicklas Bentdner 10/1

Robert Green 4/7

Niko Kranjicar 20/1

Scott Parker 4/1

Charles N'Zogbia 5/1

Carlton Cole 14/1

 

Joku saa selvittää mitä nuo kertoimet tarkoittaa, ainekin luulen että esim. 10/1 tarkoittaa kympin tuloa eurolla?

 

Aika fiksua laittaa näitä kun itse ei edes oikeen ymmärrä noita lukemia :icon_lol:

Voin kertoa kun itse kysyin Poolin puolella samaa jokin aika sitten :D

 

Eli tuo 10/1 tarkoittaa että kerroin tulemiselle on 11. 10+1 ja se jaetaan tuolla 1 ja saadaan 11.

 

Esim Greenin 4/7 on 4+7 eli 11 ja se jaetaan 7 joten saadaan 1,57. :smile:

 

Juu kiitosta nopeasta vastauksesta! Ihmettelinkin miten ne tarjoaa niin suuria kertoimia :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

MANCHESTER CITY TO TURN DOWN ASTON VILLA APPROACH FOR JAMES MILNER

 

Elikkä Villa oli yrittänyt saada James Milneriä takaisin Birminghamiin mutta eipä onnistunut. Varmaan jotain £12-15 vittuilu hintaa Manchesteriin heiteltiin, mutta eipä ne ihan tyhmiä ole. Tämä vaan tarkoittaa sitä että McLeish yrittää saada kunnon playmakeria, loistavaa! Siirtoja odotellessa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

Skysports on kirjoitellut Shay Givenin hylänneen WBA:n tarjouksen ja hän haluaisi matkata Villaan. Todellakin valion eliittiä vaikka ei pelannut viime kaudella. Hintakaan tuskin on mikään kummoinen, varmasti alle £4m se menee.

 

http://www.facebook.com/pages/We-Want-M ... 5485647134

 

Ja Villa-fanit ovat tehneet jo Milnerin palaamiselle oman ryhmän :icon_lol:

 

Lisäksi nyt on pelaajat joilla loppui sopimus tähän kauteen Villassa ovat nyt vapaita liittymään muihin seuroihin. Joukossa on mm. NRC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 10,00.html

 

Elikkä Aston Villa on lähellä Charles N'Zogbian siirtymistä Birminghamiin. Kova juttuhan tämä olisi, toivotaan että hinta pysyy alle £10 miljoonan.

 

Katselin noita vapaita kavereita ja silmään iski Wolvesin Dave Jones. Menisi varmasti rotaatiosta meillä, kaveri on lisäksi kulmaekspertti. Ei hullumpi vahvistus?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 62,00.html

 

Elikkä Villa on nyt heti Downingin myynnin jälkeen heti tavoittelemassa N'Zogbiaa, ja £10 miljoonan tarjous on jo heitetty Wiganiin päin. Toivottavasti Wigan hyväksyy tämän summan, ei olisi mitään järkeä ruveta maksamaan £15 miljoonaa. Ja uskompa että ranskalainen viettäisi Villassa semmoset 2-3 vuotta, kunnes hänet myydään voitolla jonnekkin toiseen seuraan.

 

 

Ja Stewart Downing, kiitos kahdesta ikimuistoisesta vuodesta Villassa, ja onnea jatkoon :hopeful:

 

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

Shay Givenin siirto Villaan on todella lähellä. Hinta on £3,5 miljoonaa, elikkä ihan järkyttävän halvalla saadaan valion top-5 kassari. Kaveri käytännössä istui koko viime kauden penkillä, mutta uskon ettei se ole haitannut kaveria. Pystyy pitämään nollia villassa varmasti sen 3-5 vuotta, joten tervetullut hankinta. Selvästi parannusta viime kauden Brad Friedeliin!

 

 

Ja Leicester on lähellä Emil Heskeyn ostoa. Hinta olisi £600 000, joten kiitos parista maalistasi Emil ja näkemiin.

 

 

Ja Carlos Cüellaria ollaan aikomassa ryöstää Rnagersiin vain £2 miljoonalla. Ja McLeish lupasi antaa hänelle aikaa :ass: Parempihan se on kuin ilmaiseksi pois, mutta aika paska homma kuitenkin ettei Carlos jatka Villassa. Kuitenkin maksettiin kaverista silloin aikanaan £7,8 miljoonaa, joten kyllä tuo nyt vituttaa. Kaverin arvo olisi oikeasti £4-6 miljoonaa, mutta eipä voi mitään. Kiitos Carlos parista vuodesta, olit vakuuttava silloin kun pelasit..

 

 

Elikkä tarvitaan vielä ehkä yksi pakki ja rakentava kk. Pakki varauksella riippuen annetaanko Ciaran Clarkille kolmostopparin paikka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 76,00.html

 

Aika odotettu. Whelan haluaa hintaa lisää, mutta kyllähän tuo vituttaa. Ei huvittaisi maksaa kaverista mitään £15 miljoonaa. Mieluummin Bannan pelaa koko kauden vasemmalla :icon_lol:

 

Villan foorumeilla ollaan väitetty Taarabtiin olleen seurannassa, mutta näyttää kaveri menevän PSG:hen joten voitanee unohtaa. Lisäksi en usko että Parker on tulossa, koska kunnollista huhua hänen suhteen ei ole ollut ja varmaan Scottia kiinnostaa enemmän Lontooseen jääminen ja Chelsea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

Vihdoin! Shay Given on viettänyt päivän Birminghamissa ja nyt sopimus olisi valmis, viiden vuoden paperista puhuu skysports. Mahtava juttu, todella innoissani olen kesän ensimmäisestä hankinnasta! Tervetuloa Shay Given!

 

Eidtoidaan tähän viestiin myöhemmin varmistus..

 

Löytyikin jo Villan sivuilta: http://www.avfc.co.uk/page/NewsDetail/0 ... 97,00.html

 

"Everyone knows that I didn't play enough football last season, so I'm really pleased that I'll be able to put that right here. Hopefully, this move will get me back to where I was before in the Premier League, which is where every player wants to be playing.

 

"Obviously, I'm also excited to be working with Alex McLeish and it's going to be a fresh start for everybody at the club this season.

 

"It's also a new challenge and one I'm eager to embrace. My aim is to impress the Aston Villa supporters with my performances and I can't wait really to get started."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Aston Villan siirtospektaakkeli 2011-12

 

Onnittelut sinne B'hamin suunnalle Givenistä!

Mies olisi varmasti ollut myös Gunnersin ostolistalle, mutta eipä mies

Pohjois-Lontooseen sitten koskaan saapunut..

Uskon kuitenkin, ettei tämä ollut Villan viimeinen hankinta, kun kerran Downingista sen parikyt miljuunaa saitte.. Ostoslistalta löytyy varmasti N'Zogbia, jos ei joku Parkerin

tasoinen yllätys tartu Villan haaviin. Onnea vielä kerran Givenille ja Villalle! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×