Jump to content
Sign in to follow this  
Haltsu

Newcastle United 2011-2012

Recommended Posts

On jo varmaankin korkea aika avata tämä. Viime kausihan päättyi meidän osaltamme sijaan 12., johon voinemme kaikki olla ihan tyytyväisiä. Niin Pardewin kuin myös kapteeni Nolanin mukaan joukkue tulee kaudella 2011-2012 tavoittelemaan Europa Leagueen oikeuttavista sijoituksista. Hienoltahan tuo kuulostaa, itse olisin kuitenkin jo ihan tyytyväinen mikäli päästäisiin 10-parhaan joukkoon ja näin ollen pystyisimme vakiinnuttamaan paikkamme keskikastissa. Tosin mielipiteeni tulee varmasti vielä muuttumaan kesän hankintojen myötä.

 

 

JOUKKUE 2011-2012 (suluissa voimassa oleva sopimus)

 

Maalivahdit

#1 Steve Harper (30.6.2013)

#21 Fraser Forster (30.6.2014)

#26 Tim Krul (30.6.2014)

#33 Ole Söderberg (30.6.2012)

#35 Rob Elliot (30.6.2016)

 

Puolustajat

#2 Fabricio Coloccini (30.6.2013)

#3 Davide Santon (30.6.2016)

#5 Danny Simpson (30.6.2013)

#6 Mike Williamson (30.6.2016)

#14 James Perch (30.6.2014)

#16 Ryan Taylor (30.6.2013)

#27 Steven Taylor (30.6.2016)

#34 James Tavernier (30.6.2012)

 

Keskikenttäpelaajat

#4 Yohan Cabaye (30.6.2016)

#7 Joey Barton (30.6.2012)

#8 Danny Guthrie (30.6.2012)

#10 Hatem Ben Arfa (30.6.2015)

#13 Mehdi Abeid (30.6.2016)

#15 Dan Gosling (30.6.2014)

#17 Alan Smith (30.6.2012)

#18 Jonás Gutierrez (30.6.2015)

#22 Sylvain Marveaux (30.6.2016)

#24 Cheick Tioté (30.6.2017)

#25 Gabriel Obertan (30.6.2016)

#29 Haris Vu?ki? (30.6.2016)

#31 Shane Ferguson (30.6.2016)

#32 Ryan Donaldson (30.6.2012)

 

Hyökkääjät

#11 Peter Løvenkrands (30.6.2012)

#19 Demba Ba (30.6.2014)

#20 Leon Best (30.6.2013)

#23 Shola Ameobi (30.6.2014)

#28 Sammy Ameobi (30.6.2012)

#30 Nile Ranger (30.6.2016)

 

 

SIIRROT

 

Sisään

- Yohan Cabaye (£4,5 milj., 5 vuoden sopimus)

- Demba Ba (ilmainen siirto, 3 vuoden sopimus)

- Sylvain Marveaux (ilmainen siirto, 5 vuoden sopimus)

- Mehdi Abeid (ilmainen siirto, 5 vuoden sopimus)

- Gabriel Obertan (£3,0 milj., 5 vuoden sopimus)

- Davide Santon (£5,0 milj., 5 vuoden sopimus)

- Rob Elliot (£100k, 5 vuoden sopimus)

 

Ulos

- Kevin Nolan (£3,0 milj., West Ham United)

- Wayne Routledge (£2,0 milj., Swansea City)

- José Enrique (£6,0 milj., Liverpool)

- Joey Barton (ilmainen siirto, Queens Park Rangers)

 

 

PRE-SEASON

 

4.7. Joukkue palaa lomilta harjoituksiin

15.7. Darlington (a)

20.7. Sporting Kansas City (a)

23.7. Orlando City (a)

26.7. Columbus Crew (a)

31.7. Leeds (a)

6.8. Fiorentina (h)

 

 

PELIASUT

 

Kotipaita

Posted Image

Vieraspaita

Posted Image

3. paita

Posted Image

Maalivahdin paita (koti)

Posted Image

Maalivahdin paita (vieras)

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onhan tämä topicci hyvä laittaa toki jo pystyyn. Uusi kausi ja uudet kujeet.

 

Näin ennakkoon itselläni ovat odotukset tietenkin korkeammalla kuin viime kaudella. 10 parhaan joukkoon täytyisi toki päästä ja ihan realistinen tavoitehan tuo on. Tavallaan tuollainen junnaaminen pelkässä keskikastissa ei johda mihinkään pitkällä tähtäimellä, joten pitäisihän sitä päästä edes johonkin europeliin mukaan. Hyvällä kaudella ja pelaamisella sijat 7-8 voisi olla sellainen todella kova suoritus. Tietenkin eurokentille pääseminen vaatisi niitä kovempia pelaajia ja vahvistusta kentälle. Jos nappiin vedetään siirtoikkuna ja saadaan ne puuttuvat kaverit, niin miksipä ei?

 

Tuota pelaajalistaa, kun katselee niin menee kyllä tällä hetkellä välittömästi yöunet tarkkaillessa meidän hyökkäyspelotetta (siis hyökkäysluumuja...) Noh, siirtoikkunat viellä kesken, joten ei pidä viellä masentaa.

 

Ihan sitten yleisenä kysymyksenä: Mitenkäs jatkossa kirjoitellaan peliennakot, raportit, komentit seurasta, pelaajista, siirrot ja jne? Eli tarkoitan sitä, että kerätäänkö tämän aiheen alle puhetta tulevista peleistä ja kommenteista jne. Tehdäänkö jokaisesta ottelusta oma uusi aihealue vai mitenkäs? Itse ehdottaisin, että tavallaan tämän aiheen alle pistettäisiin otteluraportit ja kaikki puhe omista pelaajista ja seuran sähläämisistä. Mitäs mieltä, lähinnä ajatuksena että pidettäisiin hieman paketissa tätä kirjoittelua. Tajuaako joku? :joker:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan sitten yleisenä kysymyksenä: Mitenkäs jatkossa kirjoitellaan peliennakot, raportit, komentit seurasta, pelaajista, siirrot ja jne? Eli tarkoitan sitä, että kerätäänkö tämän aiheen alle puhetta tulevista peleistä ja kommenteista jne. Tehdäänkö jokaisesta ottelusta oma uusi aihealue vai mitenkäs? Itse ehdottaisin, että tavallaan tämän aiheen alle pistettäisiin otteluraportit ja kaikki puhe omista pelaajista ja seuran sähläämisistä. Mitäs mieltä, lähinnä ajatuksena että pidettäisiin hieman paketissa tätä kirjoittelua. Tajuaako joku? :joker:

Itselleni kyllä käy, että tämän aiheen alle pistetään juuri noita manitsemiasi asioita, ja jatkossa myös otteluennakot ja -raportit voisi pistää pelkästään tänne. Siirrot/spekulaatiot olisi varmaan hyvä kuitenkin pitää jatkossakin tuolla niille suunnatulla omalla alueella..?

 

************

 

Tim Krul sai eilen MoM-palkinnon maajoukkuedebyytistään Brasiliaa vastaan, joka päättyi 0-0. Ei hassummin debytantilta? Nyt meillä on sitten riveissämme Hollannin A-maajoukkueveska.

 

[video=youtube;apyFPNWVHqo]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=apyFPNWVHqo&feature=player_detailpage

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pre-season alkaa...

 

Pre-season käynnistyy meidän osaltamme siis ensi maanantaina, jolloin kaikki pelaajat kokoontuvat harjoituskeskukselle. Siis kaikki, niin José Enriquet kuin Joey Bartonit. Alan Pardew kertoo alla, että Joey Bartonille ei ole tällä hetkellä tulossa uutta sopimusta mutta uskoo tämän pysyvän Newcastlessa ensi kauden. José Enriquestä ei ole kukaan kuullut mitään viime kuukauden aikana tämän oltua ansaitulla lomalla, mutta kenties kuulemme tältä jotakin nyt kun hänkin on takaisin Newcastlessa. Siirtohuhut ovat Enriquen osalta kadonneet ties minne, eikä miestä linkitellä muihin joukkueisiin enää niin tiuhaan kuin ennen. Toivottavasti mies saadaan taivuteltua neuvottelupöydän ääreen.

 

"I am really pleased with the way the squad is taking shape. I'm excited.

"You could say we have got five new players who we didn't have last year.

"We have obviously lost Kevin Nolan, but we have gained Yohan Cabaye, Demba Ba, Sylvain Marveaux - and then there is Hatem Ben Arfa and Dan Gosling.

"Hatem could be the best signing if he stays fit all year, and we are looking forward to seeing what Dan can do as well."

 

"Cabaye is a ball-manoeuverer, someone who can work the ball and make a pass that has an incisiveness to it. He can unlock the door and comes to us full of confidence on the back of winning the league and cup double with Lille.

"Ba is an out-and-out goalscorer, a winner and will certainly give everything he's got. I expect him to get between 15 and 25 goals this year.

"Marveaux has impressed and, because of his contract situation, he didn't play a lot last season, but that means he comes to us fresh. We think there is a lot to come from him.

"He works off the left-hand side as a rule, can play off either foot and will certainly give us competition for Jonas Gutierrez and Joey Barton on both flanks. They are really nice options for us.

"The only way the players are good value is if they are a big success for the team, and hopefully they will be, playing at a venue as big as Newcastle."

 

“I have spoke to Joey Barton over the summer. Unfortunately, at the moment there is no new contract for him.

“He has a year remaining, and I think he will stay for that year.

“I am hoping he will play better than last year, I don’t see why he shouldn’t.

“My view of it is quite open ended. I think like a lot of players that yearly term contracts in the Premier League are going to be the norm.

“But who is to stay that in a year’s time that Joey gets a contract that he finds acceptable?”

 

- Alan Pardew

Yllä olevassa haastattelussa Alan Pardew kertoo mm. uusista hankinnoista, joista suurimmat paineet kohdistuvat Demba Ba'han, nimittäin Pardew odottaa tältä 15-25 maalia ensi kaudelta. Ba'lla on kaikki edellytykset tuohon, ei tarvitse kun katsoa tämän tilastoihin uransa varrelta, 74 maalia 148 ottelusta eli yksi maali kahteen otteluun.

 

Jos Arsenal-ottelu olisi huomenna, lähtisin seuraavanlaisella kokoonpanolla liikkeelle:

 

------------------------Krul

Simpson---S.Taylor---Coloccini---Enrique

Barton------Cabaye-----Tiote-------Jonas

----------------------Ben Arfa

--------------------------Ba

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Jebou! joo, kyllähän nyt pitäis ja olis vähintäänkin kiva jos jotain jo saavutettais taas ens kaudella? Eli niinkun Miikkuks sano, ei toi oikein johda mihinkään, toi tommonen kuhansarjassasäilytään junnaaminen, ja se on pitemmän päälle helvetin tylsää!!

 

Sitähän toi valitettavan monella jengillä toki on, vuodesta toiseen.... Mutta, ollaanhan sitä jokunen vuosi sitte vielä pelattu CL:ssa ja Euroliigaa, eli sinne vaan! Täähän me jo keväällä päätettiin, ettei nyt mitään nussimista ku perkeles Eurooppaan! Ja voitetaan joku cup! Jos toi Ba nyt tekee sen 25 maalia, (josta en löis isoa tiliä vetoa), ja muuten homma kolahtaa kohdalleen, se on ihan realismia. Ehkä tosiaan muutama kova hankinta vielä.....

 

ps. Toi Haltsun Snickers-kuva on, jotten sanois, originaalinen! :D

 

ps 2. niin, siihen viestiketjukysymykseen: voihan se olla selkeempää jos tähän kaikki pelit yms. Siirtohuhut sitte tonne omaan. Eikä se nyt iso rikos ole, jos joku alottaa uuden ketjun, jollain aiheellakin? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Kannatan ajatusta pitää kaikki Newcastlea koskevat jutut saman "katon" alla eli tässä. Esim. peleistä ei kannata alkaa jokaisesta erikseen perustamaan otsikkoa.

 

Uusi kausi ja uudet kujeet. Player powerin kimppuun on käyty oikein huolella ja Nolanin lisäksi lähtökuopissa ovat myös toiset ns. "vahvat" miehet:

 

A.Smith-saa mennä

Barton-uutta sopparia kiitos, pelannee ainakin tulevan kauden Harakoissa

Harper-molarikilpailu on kovaa ja yksi kolmikosta Krul, Forster, Harper lähtee, mutta se ei ole ongelma, koska kaikki täyttävät kyllä paikkansa.

 

Sitten on ollut vahvasti tapetilla Josen, Jonasin ja Coloccinin tulevaisuus seurassa. Jose lienee selkeimmin lähdössä, ellei saada houkuteltua jäämään tosi paljon paremmalla sopimuksella.

 

Ns. ylijäämäpelurit Ranger, Perch ja Guthrie saisivat kyllä mennä esim. Hughtonin Birminghamiin. Ei tule ikävä.

 

Joukkueeseen on hankittu muutama ranskaa puhuva Hatemin seuraksi, voi olla sekä hyvä, että huono juttu tämä French revolution, riippuu siitä miten kulttuurinvaihto Ranskasta Englantiin menee herroilla,mutta itsellä ainakin on kovat odotukset Cabayen sekä Ban suhteen. Marveaux on ollut jonkin aikaa pelaamatta, joten hänen suhteensa ei ole odotuksia, kaikki mikä tulee on kotiinpäin, ja lienee vahvistus mikäli pysyy terveenä.

 

Mielenkiintoista kautta taas odottelen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

jepu, samoilla aatteilla, tosiaan Smith menkööt menojaan, mutta Barton? Mitkähän mahtaa olla miehen omat mietteet? Olisko itse jäämässä, vai ettimässä uutta seuraa ja siirtymässä esim. Jaroon eli pieruun?? :D Niin, tätähän en ainakaan itse ole mistään kuullu....

 

eli mielenkiinnolla, menestystä ja uutta kautta odotellessa! :thumbsup1:

 

ps. aika kova toi Ban 25 maalin odotusarvo tosiaan? Mutta laitetaanko veikkauskisa? Ite sanon, että jää kuitenkin sen alle, 18. Toki soisin vaikka 35..... :cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Barton ei ole itse etsimässä uutta seuraa/haluamassa pois, mutta seuran johto halunnee eroon. Kaksi vaihtoehtoa: Pelaa tulevan kauden, siirtyy sitten Bosmanilla ilmaiseksi tai myydään viimeistään tammikuussa parilla hassulla millillä. Kolmas olisi sitten täydellinen U-käännös seurajohdolta, että he tekisivät Joeyn kanssa hänen haluamansa parin-kolmen kauden jatkosopparin...

 

Ai niin unohdin toki mainita yhden unohdetun riippakiven lisää eli Espanjan lahja koillis-Englantiin Xisco on edelleenkin seuran palkkalistoilla ja pitäisi saada joku ostamaan se pois...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Hieman on hiljentynyt siirtoikkunan villityskin. Näyttäisi hieman että Pardewilla on pienehkö ongelma saada toista hyökkääjää sisään ja kirkkaimmat tähdet haluavatkin muualle. Meillä taitaa olla edelleen taskun pohjalla 30 miljoonaa? Epäilen kyllä edelleen suuresti, että tuota määrää tullaan koskaan käyttämään pelaajahankintoihin. Taitaa joutua Pardew repimään pelaajansa ilmatteeksi/naurettavan halvalla ja joutuu tyytymään halvimpiin ratkasuihin. En nyt odota, että ostettaisiin 30miljoonan hyökkääjä, mutta jotenkin se vain näyttää siltä, että rahaa ei olla valmiita lyömään pöytään.

 

Coliccini kapteeniksi? Voi hyvä kesä sentään.... Tämä oli kyllä aika yllätys, sillä ei mielestäni Coloccini todellakaan ole sitä ainesta, mitä kapteenilta vaaditaan. Vaihtoehtojen vähyys kuitenkin taisi rajoittaa Pardewin valintaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

No jos aletaan pilkkua viilaamaan, niin eihän kukaan koskaan ole väittänyt että kaikki Carroll-rahat menisivät pelkkiin siirtokorvauksiin. Siellähän ollaan harjoituskeskusta uudistettu ym.. :icon_lol: (viitaten: "Every penny of the £35m will stay in the club").

 

Tuosta Carroll-rahastosta ei taida loppujen lopuksi kovin paljoa olla edes jäljellä. On totta, että ainoastaan n. 5 miljoonaa ollaan toisille seuroille uusista pelaajistamme maksettu (Cabaye), mutta täytyy muistaa että myös ne palkat ja kaikki muut agenttipalkkiot maksetaan tuosta 35 miljoonan potista. Cabayen viiden vuoden sopimus arvioidulla 30k-viikkopalkalla tulee maksamaan seuralle yhteensä 7,2 miljoonaa viideltä vuodelta. Suurin piirtein yhtä kalliiksi tulevat Marveaux (30k/viikko) ja Ba (50k/viikko). Eli pelkästään noille kolmelle pelaajalle seura maksaa 21,6 miljoonaa näiden sopimuksistaan, siihen kun lisätään vielä muutama miljoona mitä agentit ovat vaatineet niin summa lähentelee 25 miljoonaa, tuossa siis pelkät sopimukset. Cabayen siirtokorvaus kun lisätään niin menee 30 miljoonaan.

 

Tuo juuri pääsee monelta unohtumaan, ja näin ollen seuraa syytetään rahan käyttämättömyydestä... Tiedä sitten missä tilanteessa olisimme mikäli Carrollia ei koskaan oltaisi myyty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

No jos aletaan pilkkua viilaamaan, niin eihän kukaan koskaan ole väittänyt että kaikki Carroll-rahat menisivät pelkkiin siirtokorvauksiin. Siellähän ollaan harjoituskeskusta uudistettu ym.. :icon_lol: (viitaten: "Every penny of the £35m will stay in the club").

 

Tuosta Carroll-rahastosta ei taida loppujen lopuksi kovin paljoa olla edes jäljellä. On totta, että ainoastaan n. 5 miljoonaa ollaan toisille seuroille uusista pelaajistamme maksettu (Cabaye), mutta täytyy muistaa että myös ne palkat ja kaikki muut agenttipalkkiot maksetaan tuosta 35 miljoonan potista. Cabayen viiden vuoden sopimus arvioidulla 30k-viikkopalkalla tulee maksamaan seuralle yhteensä 7,2 miljoonaa viideltä vuodelta. Suurin piirtein yhtä kalliiksi tulevat Marveaux (30k/viikko) ja Ba (50k/viikko). Eli pelkästään noille kolmelle pelaajalle seura maksaa 21,6 miljoonaa näiden sopimuksistaan, siihen kun lisätään vielä muutama miljoona mitä agentit ovat vaatineet niin summa lähentelee 25 miljoonaa, tuossa siis pelkät sopimukset. Cabayen siirtokorvaus kun lisätään niin menee 30 miljoonaan.

 

Tuo juuri pääsee monelta unohtumaan, ja näin ollen seuraa syytetään rahan käyttämättömyydestä... Tiedä sitten missä tilanteessa olisimme mikäli Carrollia ei koskaan oltaisi myyty.

No tottahan joka sana, mutta lähtihän meiltä Carroll, Nolan, Campbell, Kuqi ja Ireland pois. Joten mielestäni mennään aika +-0 tilanteessa palkkojen suhteen. No ehkä +20%. Kyllä se vain niin on, että paska haisee ja kauas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Joe Bartonilta jää Yhdysvaltojen reissu väliin. Yhdysvaltojen suurlähetystö on ilmoittanut Bartonille, että hänelle ei myönnetä viisumia, joten matka tyssäsi siihen. Barton matkustaakin tästä syystä reservijoukkueen mukana hollantiin.

 

Mikähän mahtaa olla syynä moiseen? Barton onnistunut munamaan taas jotain, vai jokin siirtomarkkina kikkailu? Jos veikataan jotain, niin Bartonin rikosrekisterillä ei taida pahemmin päästä Yhdysvaltoihin? Pelkääköhän ne, että mies meinaa räjäyttää stadiumin tai kenties jotain pahempaa :howler:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Joe Bartonilta jää Yhdysvaltojen reissu väliin. Yhdysvaltojen suurlähetystö on ilmoittanut Bartonille, että hänelle ei myönnetä viisumia, joten matka tyssäsi siihen. Barton matkustaakin tästä syystä reservijoukkueen mukana hollantiin.

 

Mikähän mahtaa olla syynä moiseen? Barton onnistunut munamaan taas jotain, vai jokin siirtomarkkina kikkailu? Jos veikataan jotain, niin Bartonin rikosrekisterillä ei taida pahemmin päästä Yhdysvaltoihin? Pelkääköhän ne, että mies meinaa räjäyttää stadiumin tai kenties jotain pahempaa :howler:

Aika hyvä :icon_lol:. Bartonin mukaan tätä ei päästetty jenkkilään seuraavasta syystä:

"They told me am not allowed in until I have 5 years without any trouble. 3 years down, 2 years to go..."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Aina vain paranee!

 

"Nile Ranger became the second Newcastle player to be refused a Visa for the US tour, by the American Embassy yesterday, because of his previous criminal record.

 

The reason Ranger didn’t get a VISA was because of his three month stay in a young offenders’ home when he was part of an armed robbery back in 2006"

 

Noniin, noniin, noniin. Mitäs seuraavaks? Demba Ba on laiton siirtolainen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Tänään sitten potkaistaan kausi käyntiin Darlingtonin vieraina (klo 21.45 Suomen aikaa). Illan ottelusta on ilmeisesti sivussa Coloccini, Tioté ja Marvöö, jotka eivät ole vielä päässeet täyteen kuntoon. Coloccinin poissaolo tarkoittaa sitä, että kapteenina toimii Barton.

 

Mielenkiintoinen peli kertakaikkiaan tiedossa, sillä tänään on ensimmäinen mahdollisuus nähdä vivahdus uutta, nopeatempoista sekä taidokasta Newcastlea. Uusista hankinnoistamme Marveaux ei siis pelaa, mutta todennäköisesti kentälle kuitenkin pääsevät niin Cabaye kuin Ba'kin, kenties Abeidkin.

 

Darlington-peli tulee olemaan Hatem Ben Arfan ensimmäinen sitten tuon loukkaantumisen jälkeen, mikä siis tapahtui noin yhdeksän kuukautta sitten. Liikoja ei Ben Arfalta kannata vielä muutamaan peliin odottaa, sillä luonnollisesti pientä totuuttelua tulee olemaan. Mahtavaa nähdä Benny-boy pitkästä aikaa pelikunnossa!

 

Tuosta voipi yritellä tihrustaa illan peliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Avauskokoonpano Darlingtonia vastaan:

 

-----------------------Forster

Simmo ------ Willo ----- S.Taylor ------ Ferguson

Barton - Guthrie - Smith - Vuckic - Ben Arfa

-------------------------Best

 

Vaihtopenkki: Cabaye, R.Taylor, Gosling, Ranger, Donaldson, Södeberg, Tavernier, Richardson, Sam Ameobi, Henderson, Dummett, Newton.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Darlington 0 - 2 Newcastle United

 

3' Joey Barton

55' Sammy Ameobi

 

Newcastle hallitsi oletetusti peliä koko ottelun ajan. Hatem Ben Arfa pelasi 75 minuuttia ja täytyy kyllä sanoa, että mies esitti todella lupaavia otteita. Jalan murtumisesta ei näkynyt merkkiäkään ja miehen liikkuvuus oli yllättävän hyvää, joten erittäin helpottunut saa olla. Newcastlen parhaimmistoa olivat Hatem Ben Arfan lisäksi Leon Best, Haris Vuckic ja debyyttinsä tehnyt Yohan Cabaye. Avauksessa olleet Danny Guthrie ja Shane Ferguson loukkasivat itseään ensimmäisellä puoliajalla niin, että molemmat joutuivat jättämään kentän. Pardewin mukaan molempien vammat ovat melko vakavia...

 

Newcastle United (4-2-3-1): Fraser Forster; Danny Simpson (James Tavernier 72), Mike Williamson (Jeff Henderson 84), Steven Taylor (Paul Dummett 72), Shane Ferguson (Ryan Taylor 46); Danny Guthrie (Yohan Cabaye 12, Ryan Donaldson 79), Alan Smith (Dan Gosling 60); Joey Barton (Mehdi Abeid 69), Hatem Ben Arfa (Michael Richardson 75), Haris Vuckic (Sammy Ameobi 53); Leon Best (Nile Ranger 65)

 

Sammy Ameobin maalin jälkeen kentän valtasi noin tuhat Newcastlen kannattajaa juhlimaan Sammyn osumaa.. Tilanne yltyi lopulta niin pahaksi, että ottelu oli lähellä keskeytyä. Melko huonoa kuvaa antoivat kannattajat itsestään uusille hankinnoille, joille oltiin aiemmin kehuttu kuinka "mahtavia" Newcastlen kannattajat ovat...

 

On behalf of everyone at Newcastle United FC, we wholly condemn the behaviour of a number of our supporters who invaded the pitch during the second half of the club's friendly against Darlington this evening (July 15).

The club will be seeking to obtain footage of the disorder from Darlington FC and the police and will be taking the strongest possible action against those individuals responsible for the shameful behaviour.

This behaviour is not typical of the vast majority of our fans, however this incident gives a poor impression of Newcastle United and its loyal supporters.

- Derek Llambias

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Löytyi tuo pätkä netistäkin, missä fanit ryntäävät kentälle. Toivottavasti pysyy fanit housuissaan, sillä kauteen on viellä aikaa. Nähtävästi siellä on jo sitten alettu koviin otteisiin faneja kohtaa, jotka saivat päähänsä rynnätä kentälle.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Cabaye kolmas pelaaja jolta hylättiin Visa USA-reissulle. :D

Näin ollen menee tämäkin kaveri ressujen mukaan Hollantiin.

 

Demba Ba sentään pääsi Ameriikkaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Olisi varmaan fiksumpaa jatkossa, jos pelattaisiin harjoituspelit jossain toisessa mantereessa. Mikähän tämän koko Amerikan reissun ideana on? Kyllähän ne harjotuspelit olisi ollut helpompi suunnitella pelattavaksi euroopan sisällä. Yrittääkö Newcastle luoda imagoaan Amerikkaan ja saada nimeä mailman tietoisuuteen? Jos yrittää niin eiköhän se jo kusahtanut, kun puolet pelaajista jää rannalle jonkun rikosrekisterin takia.

 

Onhan tuo reissu varmasti mielenkiintoinen pelaajien silmistä, mutta jenkkipalloa harjoitellaan, kun pitäisi näyttää uusille kavereille brittijalkapallon saloja ja otteita. Ehkäpä seuran johto tietää paremmin mitä tekee, kuin minä :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Varmaan suurin syy on tuo joukkueen tunnettavuuden levittäminen. Harmi kyllä kun näitä visa-ongelmia nyt tuli, etenkin Cabayelle olisi ollut tärkeä reissu oppia tuntemaan joukkueen pelityyli yms..

 

Tänään NUFC siis pelaa ensimmäisen ottelunsa tuolla USA-kiertueella, vastaan asettuu Kansas City. Ainoa sivussaolija on Haris Vuckic, joka on saanut jonkinnäköistä kolhua nilkkaansa. Peli alkaa kello 03:30 Suomen aikaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Ei paista auringon säteet harakan pesään :crybaby:

 

Ben Arfan Amerikan reissu tyssäsi kuin seinään Sporting Kansas Cityä vastaan. 30 minuuttia oli peliä kerennyt edetä, kun se pelätty hetki iski. Vasen nilkka sanoin sopimuksensa irti, kun vastustajan pelaaja kävi iholle. Mitä tähän voisi taas sanoa? Kumartakaa kansa, uusi Owen on syntynyt!

 

Arfa palaa välittömästi Amerikan reissulta pois ja jalkaa mennään ihmettelemään operoitavaksi ja leikkuupöydälle.

 

Todella pettymys Arfan loukkaantuminen, sillä itsekkin odotin todella kovasti, että saataisiin tuo herra kentälle. Tällä hetkellä seuran ehkä vahvin pelote on sivussa ja kyllä mulla on aika kova pelko nyt persuuksissa Arfan kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Newcastle United 2011-2012

 

Arfa palaa välittömästi Amerikan reissulta pois ja jalkaa mennään ihmettelemään operoitavaksi ja leikkuupöydälle.

Sen verran korjaisin, että kyseessä on ilmeisesti ainoastaan nilkan nyrjähdys joten leikkausta ei tarvita - näin kuulemma puoliajalla kuulutettiin. Varotoimenpiteenä mies kuitenkin matkasi tänään takaisin Newcastleen, jossa tehdään tarkempia tutkimuksia. Onneksi kyseessä oli "vain" nilkka, eikä tuo murtunut jalka ole onneksi vielä oireillut mitenkään. Brittijournalistien mukaan (itse en peliä nähnyt) Ben Arfa pelasi loistavat 30 minuuttia ja oli koko ottelun parhaimmistoa, kunnes siis loukkaantui. Oweniksi on ehkä hieman aikaista verrata, Ben Arfa nyt loukkaantuu ainoastaan vastustajan ylilyönneistä. Noille ei vain voi Ben Arfa eikä kukaan muukaan mitään, sattuu vaan olemaan niin taitava pelaaja jota vastustajan on pakko rikkoa. Pelkkää huonoa tuuria siis, tällä hetkellä siis näyttäisi siltä että on mukana Arsu-pelissä. :thumbsup1:

 

Tuo Kansas-peli päättyi 35 asteen helteessä 0-0 lukemiin. Parannettavaa siis varmasti löytyy. Avauksessa olivat mm. Ba ja Marveaux. Mehdi Abeid on muuten esittänyt todella pirteitä otteita kentälle päästyään, ensi kauden komeetta?

 

Kooste pelistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×