Jump to content
Nimrod

Manchester City 11/12

Recommended Posts

No niin uusi kausi on virallisesti startattu. Odotukset ovat suuret taas kerran. Neljäs kausi Arabiomistuksessa ja tähän asti kaikki on kulkenut noin suurinpiirtein alkuperäisen suunnitelman mukaan!

 

Suunnitelmahan oli ensimmäisellä kaudella top10, toisella top6 ja kolmanella top4.

Viimekausi avasi mielenkiintoisen näkymän PLään. Onko kärkeen muodostumassa top6? Tulevaisuus tulee sen näyttämään mutta se on varmaa että taistelu tulevan kauden mestaruudesta vaikuttaisi tasaisemmalta kuin pitkään aikaan.

 

Mitä tulee Cityyn niin hyvin menneen (tuloksellisesti) viime kauden jälkeen niin edessä on entistä vaativampi kausi. CL tulee nostamaan vaatimukset aivan uudelle tasolle. Mancini totesi että hänellä ei ole pienintäkään aikomusta jäädä sivurooliin CL/PL kärkikahinoissa vaan hän City hänen johdollaan on tullut näihin karkeloihin jäädäkseen...

 

Siirtomarkkinoilla on ollut silti yllättävänkin hiljaista. A-korin pelaajien hinnat ovat käsittömättömissä lukemissa ja £40m on aika normi mitä huudetaan pelaajasta. Luulenpa vain tuollaisia korvauksia tullaan maksamaan vähemmän kun aika kuluu ja FFP iskee todella.

Tällä hetkellä varmin tulija lienee Clichy Arsenalista sopivaan hintaan. Vaikka moni voi kyseenalaistaa tämän siirron niin näkisin sen silti "järkevänä" sillä vasemman laitapakin tontti on ollut todella ongelmallinen Citylle. Bridge oli aivan kaamean paska ja Kolarov ei vakuuttanut yhtään viimekaudella.

Muita Cityyn liitettyjä pelaajia on kaamea liuta. Nuori puolustuslupaus Savic taitaa myös olla aika pitkälti taputeltu kauppa. Keskikentälle on tulossa 1-2 pelaajaa. Kärkeen yksi.

 

Mestaruus? Ehkä, helppoa se ei tule olemaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Eilen tuli sitten niin hyviä kuin huonoja uutisia Citylle. Ensiksi varmistivat Gael Clichyn siirtymisen CoM:lle. Hinnaksi huhuiltu £7 milliä ja palkaksi "vain" £65k/vko. Ja tuo "vain" siksi, että saman tontin Bridgen huhutaan tienaavan miltei 30k enemmän. Kohtalaisen halvalla City Clichyn sai. Kolmas avauksen pelaaja kahden vuoden sisään Arsenalista Cityyn. Ehkäpä Given voisi kesän aikana tulla sitten vastakkaiseen suuntaan...

 

Vaikka Arsenal-kannattajat ovat Clichystä montaa mieltä, niin kyllähän tuon luulisi olevan avauksen mies Cityssä. Selkeästi Bridgeä parempi ja monella osa-alueella myös Kolarovia parempi. Clichyn "ongelmat" ovat lähinnä pelin lukemisessa ja epätasaisuudessa. Kompanyn johtamassa linjassa toki otteet saattaa jämäköityä, mutta Mancinin puolustusvoittoinen taktiikka ei ole kuitenkaan Optimaalisin Clichyn kykyjä ajatellen.

 

Ja eilen Tevez ilmoitti taas, että haluaa lähteä Citystä. Perhesyyt siellä päällimmäisenä painavat. Jos mies meinaa Euroopassa pysyä, niin mahdolliset suunnathan ovat käytännössä Espanja ja Italia, mutta ovatko nuo sitten ratkaisevasti lähempänä Argentiinaa, jossa perhe asustelee. Vai suostuuko ex-emäntä ja lapset sitten ehkä muuttamaan jompaan kumpaan kun kyseessö olisi hieman tutumpi ilmasto? Kovan luokan menetys tuo kuitenkin tulee olemaan jos Tevez sitten päästetään lähtemään. Ja lähteekö Mancini kauteen luottaen Dzekoon ja Balotelliin vain onko siellä sitten Eto'o, Zlatan tai Aguero hankintalistalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Eilen tuli sitten niin hyviä kuin huonoja uutisia Citylle. Ensiksi varmistivat Gael Clichyn siirtymisen CoM:lle. Hinnaksi huhuiltu £7 milliä ja palkaksi "vain" £65k/vko. Ja tuo "vain" siksi, että saman tontin Bridgen huhutaan tienaavan miltei 30k enemmän. Kohtalaisen halvalla City Clichyn sai.

 

Vaikka Arsenal-kannattajat ovat Clichystä montaa mieltä, niin kyllähän tuon luulisi olevan avauksen mies Cityssä. Selkeästi Bridgeä parempi ja monella osa-alueella myös Kolarovia parempi. Clichyn "ongelmat" ovat lähinnä pelin lukemisessa ja epätasaisuudessa.

 

Ja eilen Tevez ilmoitti taas, että haluaa lähteä Citystä. Perhesyyt siellä päällimmäisenä painavat. Jos mies meinaa Euroopassa pysyä, niin mahdolliset suunnathan ovat käytännössä Espanja ja Italia, mutta ovatko nuo sitten ratkaisevasti lähempänä Argentiinaa, jossa perhe asustelee. Ja lähteekö Mancini kauteen luottaen Dzekoon ja Balotelliin vain onko siellä sitten Eto'o, Zlatan tai Aguero hankintalistalla.

Joo, vaikka Clichy ei ole aivan sitä terävintä huippua niin parannus silti nykyiseen. Kolarovilla tammikuuhun aikaa näyttää että tuleeko mitään jos ei niin takaisin italiaan. Toi epätaisaisuus on ongelma. Richardsilla oli samanlaisia ongelmia vuosia mutta viimekaudella vihdoinkin tasaisuus rupesi löytymään (ei se täydellistä ollut mutta paljon parempi kuin koskaan ennen).

 

Mitä tulee Teveziin nin rahalla siitä selviää. +£40m pöytään niin kaupat tuli. Kaverin manageri (aliihminen) jo kertoili että juu kyllä Tevez Cityyn jää vaikka koko ajan tiesivät että ei jää. Italiasta ja Espanjasta ei ole kuulunut mitään ONKO KUMMA kun aliihminen on kertonut tilanteen kaikille ja nyt vain kytätään että miten halvalla irtoaa. Samoin nämä "tunteisiin" vetoavat syyt jossa vedotaan lapsiin LOL kaverilla on sama käsikirjoittaja kun David Hayella LOL.

Luulenpa vaan että ei hirveästi rabattia tule. Omistaja ja Khaldoon on jo sanonut että he odottavat että Tevez kunnioittaa sopimusta. Tähän asti omistajat ovat olleet hyvinkin lempeitä ja täyttäneet kaikki toiveet...tunnetusti porkkanoiden jälkeen otetaan keppi esille...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Otetaanpa tähän alkuun vähän historiaa Tevezin urasta tähän mennessä.

 

Boca Juniors 2001-2004

 

Tevez raivaa tiensä ulos joukkueesta väittäen, että mediamyllytys Argentiinassa on liian paljon hänelle ja hänen perheelleen eikä seura tue häntä tarpeeksi. Tapahtuu myös julkinen riita managerin kanssa.

 

Väittää rakastavansa seuraa ja faneja, ja tulisi aina rakastamaan.

 

Aika joukkueessa: 2,5 kautta

 

Corinthias 2005-2006

 

Tevez raivaa tiensä ulos joukkueesta mennen lakkoon sen jälkeen kun on riidellyt välillä fyysisestikin joukkuetovereidensa, päävalmentajan ja seuran presidentin kanssa.

 

Väittää rakastavansa seuraa ja faneja, ja tulisi aina rakastamaan.

 

Aika joukkueessa: 1 kausi

 

West Ham 2006-2007

 

Tevez riitaantuu lähes välittömästi managerin ja pelaajien kanssa. Ryntää pois ja uhkaa lakolla kun joutuu vaihdetuksi pelin aikana. Lähtee omalle lomalle ilman lupaa Argentiinaan eräässä vaiheessa.

 

Väittää rakastavansa seuraa ja faneja, ja tulisi aina rakastamaan.

 

Aika joukkueessa: 1 kausi

 

Manchester United 2007-2009

 

Tevez väittää olevansa väsynyt ja ylipeluutettu ensimmäisenä kautenaan. Toisena kautena hän väittää olevansa alipeluutettu - esittäen draamakuningatarta joka kerta kun hänet vaihdetaan pois kentältä. Tekee toisella kaudellaan viisi maalia vaikka pelaa enemmän minuutteja kuin maalipörssin kolmonen Fernando Torres. Viimeisiksi sanoikseen seurassa hän julistaa "huudan päin Fergusonin naamaa kun teen maalin Unitedia vastaan."

 

Väittää rakastavansa seuraa ja faneja, ja tulisi aina rakastamaan.

 

Aika joukkueessa: 2 kautta

 

Manchester City 2009-????

 

Tevez on uupunut, kärsii koti-ikävästä, haluaa lopettaa uransa, ottaa lomaa nähdäkseen tyttärensä tullakseen bongatuksi vain tyttöystävänsä kanssa, tuntee jalkapallossa olevan liikaa ahneutta vaikka on Brittein saarten suuripalkkaisin pelaaja, vihaa jalkapalloa ylipäätään, mutta silti dramatisoi jokaisen vaihtoon tulemisensa, haluaa vanhan elämänsä takaisin, vihaa seuran johtokuntaa, myöntää tahtovansa lyödä nuorempia joukkuetovereitaan ja lopulta heittää tiskiin siirtopyynnön.

 

Väittää rakastavansa seuraa ja faneja, ja tulisi aina rakastamaan.

 

Aika joukkueessa: tähän mennessä 2 kautta

 

---

 

Ja kaikki tämä 27-vuotiaaksi mennessä.

 

Hieman vaan ihmettelen, mikä joukkue haluaisi ostaa itselleen seurassa kaksi kautta valittavan pelaajan 40 miljoonalla ja jättipalkalla, mutta hyvää onnea vaan kyseiselle joukkueelle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Maz laittoi paljon hyviä pointteja joita kukaan ei voi kiistää.

 

Mutta jos Carlosta mietitään vain pelaajana niin kyseessä on äärettömän arvokas ja upea pelaaja. Mittaa varressa ei ole nimeksikään, mutta voimaa ja hartioita on senkin edestä. Tekniikkaa löytyy, viimeistely pelaa ja tekee/ teki töitä ehkä liikaakin joka puolella kenttää. Ties millaisen uran olisi tehnyt jos korvien väli olisi muiden ominaisuuksien tasoa.

 

Rohkenisin väittää ettei kukaan kykene ottamaan vastaavaa roolia ensi kauden Cityssä kun mitä Tevez otti viime kaudella. 20 kaappia ja 6 syöttöä on mahtava saavutus Valioliigassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Kyllähän fakta on, että Tevez oli viime kaudella Citylle kaikki kaikessa. Retale on toki tietysti eri mieltä, mutta tunnustaa varmaan ainakin sen, että Tevez oli Cityn arvokkain kenttäpelaaja. Jos hän lähtee, vaikeaa on löytää korvaaja. Toisaalto toki on niinkin, että kuka tietää, onko Tevezista ensi kaudella mihinkään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Vaikka Tevez olikin viime kaudella Citylle kaikki kaikessa (Ifc Smithin sanoin :D), tollatteet yli 40 millii tiskiin kun on joku seura valmis herran saadakseen heittämään, niin en näkisi siinä enää mitään syytä Citylle kieltäytyä. Tuolla rahalla saa vaikka kaksikin pätevää korvaajaa tilalle ja onhan siellä Dzeko ja Balotelli, jotka Carlitosin lähdön myötä saisivat lisää peliaikaa, jonka myötä tulisi onnistumisia. Ei siinä kuitenkaan ole mitään järkeä edes Cityn pitää riveissään ikivalittajaa, joka kuitenkin nostaa aivan järjetöntä palkkaa. Ennen pidin Teveziä erittäin sympaattisena pelaajana, mutta kyseessä taitaneekin olla pelkästään kiittämätön vinkuja ja takinkääntäjä, jolle mikään ei riitä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

..mutta kyseessä taitaneekin olla pelkästään kiittämätön vinkuja ja takinkääntäjä, jolle mikään ei riitä.

Hetkonen, eikö tästä pitänyt keskustella ketjussa "Chelsea 2011-2012 - Torresin johdolla maineeseen !!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Kyllähän fakta on, että Tevez oli viime kaudella Citylle kaikki kaikessa. Retale on toki tietysti eri mieltä, mutta tunnustaa varmaan ainakin sen, että Tevez oli Cityn arvokkain kenttäpelaaja. Jos hän lähtee, vaikeaa on löytää korvaaja. Toisaalto toki on niinkin, että kuka tietää, onko Tevezista ensi kaudella mihinkään.

Ööh olen "tietysti" eri mieltä :joker: . Cityn tärkeimmät pelaajat viimekaudella olivat Kompany ja NdJ. Jos jompikumpi noista olisi tehnyt "tevezit" niin sitten olisi paniikki päällä. Tilastot voitettujen pelien suhteen tukevat myös tuota mielipidettä.

 

Samanlaista korvaajaa tuskin edes on maailmassa joten turha kai on edes sellaista etsiä.

 

Myös se että Tevez haluaa siirtyä takaisin Argentiinaan kun on 30v ei todellakaan helpota asioita, tosin luulen että tuota asiaa voidaan ruuvata.

Juve kai jonkinlaisen tarjouksen jätti aiemmin minkä Tevez torjui? Jos näin niin miksi?

Real on kai miehen ykkösvaihtoehto mutta sinne siirtyminen on erittäin epätodennäköistä. Oikeastaan mieleen tulee rahaa + pelaaja(ajia) diili sillä kellään tuskin on varaa heittää suoraan +£40milj varsinkaan nyt kun on liuta kovia nimiä markkinoilla.

 

Enkä kyllä ihmettelisi sitäkään jos City vaan sulkisi pelaajan pois kuvioista, rahasta se ei ole kiinni. Kaverin kannattaisi myös miettiä ehkä tulevia MM-kisoja ja tulevaisuutta sitten sen jälkeen kun on 30v.

 

Tevezin managerilla on myös näppinsä pelissä tässä sillä sillat on poltettu ja mies on katkera Citylle.

 

Pelilliseti Silva on varmasti tyytyväinen sillä nyt kun siirrytään kahden kärjen peluuttamiseen enemmän niin siellä todella on ne kaksi kärkeä kyttäämässä läpisyöttöjä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Vaikka Tevez olikin viime kaudella Citylle kaikki kaikessa (Ifc Smithin sanoin :D), tollatteet yli 40 millii tiskiin kun on joku seura valmis herran saadakseen heittämään, niin en näkisi siinä enää mitään syytä Citylle kieltäytyä. Tuolla rahalla saa vaikka kaksikin pätevää korvaajaa tilalle ja onhan siellä Dzeko ja Balotelli, jotka Carlitosin lähdön myötä saisivat lisää peliaikaa, jonka myötä tulisi onnistumisia. Ei siinä kuitenkaan ole mitään järkeä edes Cityn pitää riveissään ikivalittajaa, joka kuitenkin nostaa aivan järjetöntä palkkaa. Ennen pidin Teveziä erittäin sympaattisena pelaajana, mutta kyseessä taitaneekin olla pelkästään kiittämätön vinkuja ja takinkääntäjä, jolle mikään ei riitä.

No Cityn pohjattomalle rahakuilulle varmaan aivan sama saako Tevezistä 5 miljoonaa vai 50 milj. Varmaan seurajohto miettii pikemminkin hyöty/haittasuhdetta siitä mitä tapahtuu jos seura pitää kaverin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

..mutta kyseessä taitaneekin olla pelkästään kiittämätön vinkuja ja takinkääntäjä, jolle mikään ei riitä.

Hetkonen, eikö tästä pitänyt keskustella ketjussa "Chelsea 2011-2012 - Torresin johdolla maineeseen !!"

Torres on kutakuinkin lähes samaa kategoriaa Tevezin kanssa, mutta en sitten tiedä, oliko tuon vetäminen tähän mukaan olennaista. Kyllä Raipe nää kaikki hakkaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Carlos Tevezille on näköjään ihan oma ketjukin täällä City-puolella, mutta kun kerran herrasta käydään kiivasta keskustelua täällä kausiosiossa, niin isketäänpä Guardianissa ollut juttu sitten tänne. Daniel Taylor (Twitter: @DTguardian) on kirjoittanut hyvän artikkelin argentiinalaisesta. Tekstissä pureudutaan hyvin pitkälle samoihin asioihin mitä täälläkin on jo käyty läpi, mutta suosittelen silti lukemaan vaikka hieman pitkähkö teksti lontooksi onkin.

 

Guardian.co.uk - Adiós Carlos Tevez? Why no one will be crying for the Argentinian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Mitämitämitämitä!?!? City on tehnyt diilin Verven entisen nokkamiehen Richard Ashcroftin kanssa!!!!

 

Lähemmin kun katselee niin sieltä paljastuu nuori kaveri nimeltä Stefan Savic. Hintaa kaupalle tuli noin £7milj.

Savic on tulevaisuuden varalle hankittu ja siinä mielessä hyvältä näyttää. Hirveän vanha ei kai nytkään ole Cityn takalinjat mutta K.Toure on varmasti parinvuoden päästä jo uransa ehtoopuolella joten fiksua ruveta jo nyt ajamaan lupauksia sisään.

 

Itse odotin yhtä kovaa nimeä toppariksi mutta nyt mennään näillä. Ainoastaan Kompany voi pitää avauspaikkaa varmana joten puolustuksessa taistellaan todella peliajasta mikä voi olla hyvä tai sitten ei niin hyvä juttu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Tänään ollut monelaista uutista liittyen Cityyn.

 

Ensiksi sai itkupotkuraivarit Adebayor. Häntä ei kunnioiteta ja kohdellaan huonosti ja blaablaaablaaablablablaaaaaaaaaaaaaaa....

Ei hirveästi sympatiaa heru. Itse ilmoittanut että odottaa viimeiseen siirtoikkunan minuuttiin Realin tarjousta (mitä ei varmaan tule). Eli ei aio siirtyä muualle kun Madridiin.

City tulkitsee asian niin että Ade on kantansa selväksi tehnyt niin sitten pitää valmis makaamaan niinkuin petaa. Ade on ylijäämä tavaraa. Miehellä ei vain ole paikkaa Cityn organisaatiossa ja jos ei kiinnosta siirtyä muualle mutta palkka kelpaa silti niin silloin kai se on tehtävä niinkuin työnantaja sanoo?? Eli ressuihin :joker: . Uhonnut jo haastavansa Cityn oikeuteen epäreilusta kohtelusta LOOOOOOL

 

Sitten Bellamy. Kertoo avoimesti että mitä hänen näkökulmastaan tapahtui sen jälkeen kun Mancini tuli puikkoihin. Oma kantani on se että Mancini teki SUUREN virheen kyykyttäessään Bellamyä. Lienee lääketieteellinen fakta että missä kunnossa on Bellersin polvet ja miten niiden kanssa pitäisi harjoitella. Silti Mancini väitti tietävänsä paremmin. 09/10 jouluunasti Bellamy oli Cityn top3 pelaajan joukossa mutta Mancinin tulon jälkeen alkoi hiipuminen.

Bellamy voisi edelleen olla hyödyllinen pelaaja Citylle mutta häntä ei tulla näkemään enään City paidasssa mikä on todella sääli ja harmi.

Bellamyn voi googlettaa mutta miehessä on paljon enemmän kuin se puoli mitä verkosta löytyy...

 

Sitten se iso JYTKY!

 

City julkaisi tänään sponsori sopimuksen Etihad lentoyhtiön kanssa. Tiedotustilaisuudessa Cook sanoi että pahvi on useiden satojen miljoonien arvoinen...

Tänään sitten jotkut ovat jo urkkineet selville (toivottavasti eivät ole murtautuneet Cookin tai Marwoodin puhelimiin) että tarkka arvo olisi siinä £400milj kieppeillä.

Sopimus siis pitää sisällään uudistetun paita sponssi diilin, stadion muuttuu Etihad Stadiumiksi ja tänän lisäksi tässä on vielä mukana stadionin läheisen alueen kehittämis ja rakennus projekteihin rahnaa.

Noin äkkiseltään tuntuu käsittömättömältä summalta. Tarkeemmin kun ajattelee niin ei oikeastaan.

United teki Niken kanssa +£300milj diilin paidoista 2000-luvun alkupuolella ja nyt tätä diiliä ollaan mahdollisesti uusimassa parantamassa niin että United saisi £400-500milj kymmenestä vuodesta???

Näitä lukuja vasten Cityn diiliä voidaan pitää vähintäänkin kohtuulisena :joker:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Tänään ollut monelaista uutista liittyen Cityyn.

 

Ensiksi sai itkupotkuraivarit Adebayor. Häntä ei kunnioiteta ja kohdellaan huonosti ja blaablaaablaaablablablaaaaaaaaaaaaaaa....

Ei hirveästi sympatiaa heru. Itse ilmoittanut että odottaa viimeiseen siirtoikkunan minuuttiin Realin tarjousta (mitä ei varmaan tule). Eli ei aio siirtyä muualle kun Madridiin.

City tulkitsee asian niin että Ade on kantansa selväksi tehnyt niin sitten pitää valmis makaamaan niinkuin petaa. Ade on ylijäämä tavaraa. Miehellä ei vain ole paikkaa Cityn organisaatiossa ja jos ei kiinnosta siirtyä muualle mutta palkka kelpaa silti niin silloin kai se on tehtävä niinkuin työnantaja sanoo?? Eli ressuihin :joker: . Uhonnut jo haastavansa Cityn oikeuteen epäreilusta kohtelusta LOOOOOOL

 

Sitten Bellamy. Kertoo avoimesti että mitä hänen näkökulmastaan tapahtui sen jälkeen kun Mancini tuli puikkoihin. Oma kantani on se että Mancini teki SUUREN virheen kyykyttäessään Bellamyä. Lienee lääketieteellinen fakta että missä kunnossa on Bellersin polvet ja miten niiden kanssa pitäisi harjoitella. Silti Mancini väitti tietävänsä paremmin. 09/10 jouluunasti Bellamy oli Cityn top3 pelaajan joukossa mutta Mancinin tulon jälkeen alkoi hiipuminen.

Bellamy voisi edelleen olla hyödyllinen pelaaja Citylle mutta häntä ei tulla näkemään enään City paidasssa mikä on todella sääli ja harmi.

Bellamyn voi googlettaa mutta miehessä on paljon enemmän kuin se puoli mitä verkosta löytyy...

 

Sitten se iso JYTKY!

 

City julkaisi tänään sponsori sopimuksen Etihad lentoyhtiön kanssa. Tiedotustilaisuudessa Cook sanoi että pahvi on useiden satojen miljoonien arvoinen...

Tänään sitten jotkut ovat jo urkkineet selville (toivottavasti eivät ole murtautuneet Cookin tai Marwoodin puhelimiin) että tarkka arvo olisi siinä £400milj kieppeillä.

Sopimus siis pitää sisällään uudistetun paita sponssi diilin, stadion muuttuu Etihad Stadiumiksi ja tänän lisäksi tässä on vielä mukana stadionin läheisen alueen kehittämis ja rakennus projekteihin rahnaa.

Noin äkkiseltään tuntuu käsittömättömältä summalta. Tarkeemmin kun ajattelee niin ei oikeastaan.

United teki Niken kanssa +£300milj diilin paidoista 2000-luvun alkupuolella ja nyt tätä diiliä ollaan mahdollisesti uusimassa parantamassa niin että United saisi £400-500milj kymmenestä vuodesta???

Näitä lukuja vasten Cityn diiliä voidaan pitää vähintäänkin kohtuulisena :joker:

Jännä juttu, että City haluaa kunnioittaa paikallisvastustajaansa nimeämällä stadioninsa heidän mukaansa. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Jännä juttu, että City haluaa kunnioittaa paikallisvastustajaansa nimeämällä stadioninsa heidän mukaansa. ;)

Odotin tätä joltain United kannattajalta....

 

Tämä on nyt kikkailua mutta Etihad-sanan merkitys on tulkinnanvarainen riippuen siitä mistä päin arabaimaailmaa sanan käyttäjä tulee.

On täysin totta että joissain tapauksissa Etihad = United, mutta sanan ensisijainen merkitys on kai Unity.

 

Yhtä kaikki jotkut harvat City fanit ovat olleet nyreissään tästä sana kikkailusta. Suurimalle osalle City faneista Etihad = Tehtiin helvetin hyvä diili joka varmistaa seuran kehityksen tulevaisuudessa. Niin kentällä kuin kentän ulkopuolella!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Toivon, että keskikentälle tai puolustukseen hankitaan sponsorirahoilla joku iso PAMAUS! Hyökkäys on hyvä, mutta puolustukseen voisi sopia esim. Thiago Silva tai Christian Chivu. Keskikentälle tarvittaisiin joku avuksi. Sinne kävisi vaikka Nasri tai Nani. Toisaalta, en kiallä, ettei hyökkäykseen tulisi ketään, Barca haluaa rahat Ibrasta, joka on huhuttu Cityyn joka on niin :joker: Citylle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Toivon, että keskikentälle tai puolustukseen hankitaan sponsorirahoilla joku iso PAMAUS! Hyökkäys on hyvä, mutta puolustukseen voisi sopia esim. Thiago Silva tai Christian Chivu. Keskikentälle tarvittaisiin joku avuksi. Sinne kävisi vaikka Nasri tai Nani. Toisaalta, en kiallä, ettei hyökkäykseen tulisi ketään, Barca haluaa rahat Ibrasta, joka on huhuttu Cityyn joka on niin :joker: Citylle.

Molemmat fanittamasi pelaajat ovat taidoiltaan aivan maailman terävintä kärkeä. Realin valmentaja Mourinhollahan on jo Ronaldon taidot käytettävissään ja hän on myös kova Tevez fani ja voi olla että Real tekee vielä jonkun tarjouksen Tevezistä.

 

Jalkapallo on kuitenkin joukkuelaji jossa 11 parasta yksilöä ei välttämättä voita 11 hyvin valitusta pelaajasta muodostettua joukkuetta. Viimevuoden mestari ManU on tästä hyvä esimerkki juuri oikea pelaaja oikealle paikalle niin joukkueesta tulee timanttia.

 

Nasrin tulosta on paljon puhuttu mutta luulenpa että hän on vasta kakkos tai kolmos vaihtoehto Citylle. City tulee todennäköisesti hankkimaan vielä 2 kärkeä ja 1-2 keskikenttä pelaajaa. Puolustukseen ketään ei enään tule, korkeintaan Boateng lähtee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Financial Fair Play....Iso vitsi!

 

Kirjoitin jo heti kun tästä ruvettiin puhumaan plätiniiin uljailla sanoilla että tässä on hakusessa kaikkea muuta kun taloudellinen tasapuolisuus.

 

Kun katsotaan ketkä tästä hyötyvät niin yllätys yllätys, kaikkein suurimmat seurat (ManU, Real, Barcelona, AC, Inter) sekä kaikkein pienimmät. Kaikki muut jotka jäävät tähän väliin niin heidät on IKUISESTI kahlittu keskikastiin.

 

Aston Villan tapainen hieno ja perinteikäs seura voi UNOHTAA IKUISESTI haaveet PLn voitosta tai CL menestyksestä.

 

Nyt sitten UEFA aikoo tutkia Cityn Etihad diilin. Ehkä myös UEFAN pitäisi määrittää "sopiva" hinta Jarome Boatengille sillä EUFAssa taitaa olla kaikki taloudellinen tieto taito euroopassa mitä tulee talouteen. Hitto ehkä EKP voisi kysyä vinkkiä näiltä kavereilta että miten tämä euron kriisi ratkaistaisiin...

 

Heillä tuntuu olevan tieto siitä että minkä arvoinsen diilin voi seura joka voi tai voi olla voittamatta PLn seuraavalla kaudella tehdä.

Heillä tuntuu myös olevan tieto siitä että minkä arvoista on inftan kehittäminen Manchesterissä. Uusien kauppaalueiden kehittäminen ja urheilutiedekeskuksen arvo on myös heillä tiedossa.

 

"Aiomme tutkia asian perinpohjaisesti ja tulemme käyttämään hyväksi taloudellisia malleja tutkiassamme asiaa" kertoi joku uefan tiedottaja.

 

Anteeksi mutta mitä helvetin taloudellisia malleja? Kaikki tämä vain todistaa sen millaisia hulluja on sekä uefan että fifan riveissä.

 

Cityssä on ääretön potenttiaali todellinen Kaikki tai ei mitään. Seura voi seuraavan kahden vuoden sisällä voittaa PL ja CLn tai sitten voi olla että pelataan eurooppa liigaa.

Ensimmäisen toteutuessa niin kuka määrittää sen taloudellisen arvon? Kukaan ei ole ennen tehnyt tällaista.

 

Tästä ei pidetä euroopassa, ei sitten yhtään. Vanha eliitti on ihmeissään, Rummenigger jo jyrisee että City on ryöhkeä ja arogantti, eivät suostu myymään pilkkahinnalla maajoukkuepouolustajaa jonka haluamme.

 

Toki varmasti Etihad diilissä on pieni City lisä. Mooses Lipposen sanoin So What! Busineksessa on aina kyse suhteista ja kontakteista. Toiset katsovat asioita pitkällä aikavälillä toiset vain seuraavaan kvartaaliin.

 

Näin se sitten toimii. Ensin yritetään kuristaa City taloudellisesti ja tämän lisäksi Cityn pitäisi myydä pelaajansa halvalla.

 

Bayer ja Rummenigger haluavat takaisin ajan jolloin isot seurat pystyivät terrorisoimaan pienet siihen pisteeseen että seuran oli pakko myydä "halvalla" mahti seuralle.

Toisinsanoen Manchester City FC on röyhkeä toimissaan, ei ole missään nimessä Etihad diilin arvoinen, heidän pelaaja ei ole 20milj tarjouksen arvoinen ja kaikessa tässä on uefa toiminut rikoskumppanina kun on tämän julkeuden sallinut...Oikeesti Rummenigger, ota chupa chups se helpottaa oloa...

 

Alusta lähtien FFP tarkoitus oli kahlita ne joukkueet jotka haluavat kasvaa ja haastaa valtarakenteet. Tämä ainakin on tullut selväksi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Ehkei se nyt ihan noinkaan mene. Tokihan asetelma voi tuntua "epäreilulta" Citylle, ehkä myös Chelsealle, jotka ovat isolla pääomalla markkinoille tulleet viimeisen vuosikymmenen aikana. Edelleen olen sitä mieltä, että Uefalla on tässä ihan hyvät ja jalot lähtökohdat, mutta toteuttaminen olisi jokatapauksessa hankalaa. On tullut tässä muutama viime vuoden aikana aiemminkin laitettua, mutta laitanpa taas. Cityn toimintamalli on markkinatalouden mukainen, mutta koko alan kattavassa näkökulmassa vaikutukset ovat kyllä pikemmin negatiivisia. Ja se on varmaan suuri syy siihen, miksi Uefa on halukas ottamaan suitsista tiukemman otteen. Ja ennenkuin nimrod ehtii laittamaan vasta-argumentiksi kysymyksen siitä, että miten muuten pieni tai keskikokoinen seura voisi nousta suureksi ja menestyväksi, niin vastaan, että nykyiseen asemaan olisi voinut päästä pienemmillä satsauksilla. Enkä ymmärrä ihan sitä näkökantaa, että tässä jotenkin nimenomaisesti sorrettaisiin Cityä, joka kuitenkin on ehtinyt hommata itselleen isolla rahalla ihan hyvän rungon. Ja pelaajia on sen verran vahvasti palkkalistoilla, että myymällä "jämiä" pois vaikka halvallakin, pystyy rahoittamaan jo kohtalaisesti uusia hankintoja.

 

Rummeniggellä on oma lehmä ojassa, ei siitä mihinkään pääse. Mutta eipä tuo silti ihan täysin väärässäkään ole. Kyllähän City jossain määrin toimii varsin vittumaisesti. Jos nyt vaikka otetaan, jälleen, esimerkiksi joku Given ja Bellamy. Mancini ei antanut kummallekaan käytännössä mahdollisuutta pelata Cityssä viime kaudella. Mutta sen verran City oli paskat housussa, että eivät voineet kunnioittaa pelaajia ja antaa heidän pelata kilpailukykyisessä seurassa. Tai ainakin jonkun olisi tarvinnut maksaa sama järjetön ylihinta mitä City itse on monista pelaajista maksanut. Vaihtoehdot taisi sitten olla luokkaa penkki tai pimppi. Tai Givenin kohdalla edes laina divariin ei tainnut olla mahdollinen. Ei omaan tekemiseen luottava organisaatio toimi noin!

 

Etihad-diilin tutkiminen ei tule ainakaan meikäläiselle yllätyksenä. Kyseessä on kuitenkin sinänsä ennakkotapaus, että diili on laajempi kuin aiemmin kukaan on tehnyt. Ja samalla tietenkin tutkia mahdolliset kytkökset, että tämä ei ole sheikin väylä pumpata "puhtaampaa" rahaa Cityyn. Ei tästä kannata ottaa vatsanväänteitä nimrod!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Ja ennenkuin nimrod ehtii laittamaan vasta-argumentiksi kysymyksen siitä, että miten muuten pieni tai keskikokoinen seura voisi nousta suureksi ja menestyväksi, niin vastaan, että nykyiseen asemaan olisi voinut päästä pienemmillä satsauksilla. Enkä ymmärrä ihan sitä näkökantaa, että tässä jotenkin nimenomaisesti sorrettaisiin Cityä, joka kuitenkin on ehtinyt hommata itselleen isolla rahalla ihan hyvän rungon. Ja pelaajia on sen verran vahvasti palkkalistoilla, että myymällä "jämiä" pois vaikka halvallakin, pystyy rahoittamaan jo kohtalaisesti uusia hankintoja.

Ei tässä mun mielestä Citä nimenomaisesti sorreta. Vaan kaikkia niitä jotka eivät kuulu ihan terävimpään kärkeen. City on ainoa esimerkki lähihistoriasta laatuaan. Se raha määrä mikä on kaadettu seuraan on suorastaan törkeä! Näillä säännöillä ei yksikään seura tule keskikastista nousemaan KOSKAAN top4 seuraksi pysyvästi ja tarkoitan tällä sitä että onnistuisi vaikka perättäisinä vuosina hilamaan itsensä CL paikoille.

Vaatii sellaiset investoinnit joita ei ihan joka kulman takaa löydy.

 

Kyllähän City jossain määrin toimii varsin vittumaisesti. Jos nyt vaikka otetaan, jälleen, esimerkiksi joku Given ja Bellamy. Mancini ei antanut kummallekaan käytännössä mahdollisuutta pelata Cityssä viime kaudella. Mutta sen verran City oli paskat housussa, että eivät voineet kunnioittaa pelaajia ja antaa heidän pelata kilpailukykyisessä seurassa. Vaihtoehdot taisi sitten olla luokkaa penkki tai pimppi. Tai Givenin kohdalla edes laina divariin ei tainnut olla mahdollinen. Ei omaan tekemiseen luottava organisaatio toimi noin!

Bellersin suhteen Mancini teki sekä oikein että väärin. Givenistä ja siitä että pahimille kilpailijoille ei myydä tässä vaiheessa niin se on osa strategiaa. Pelaajille kuitenkin kelpaa järjettömät palkat. Jos ollaan karuja niin jos ei mielytä niin kyllä +£150k nettona kuukaudessa tienaava varmaan voi jopa olla vähän aikaa työttömänä jos on niin hankalaa työpaikalla.

 

Etihad-diilin tutkiminen ei tule ainakaan meikäläiselle yllätyksenä. Kyseessä on kuitenkin sinänsä ennakkotapaus, että diili on laajempi kuin aiemmin kukaan on tehnyt. Ja samalla tietenkin tutkia mahdolliset kytkökset, että tämä ei ole sheikin väylä pumpata "puhtaampaa" rahaa Cityyn. Ei tästä kannata ottaa vatsanväänteitä nimrod!

Juu ei. Pelosta ja inhosta tässä on kysymys. Toiset seurat toimivat "oikein" taloudellisessa mielessä. Valitettavasti tämä ei ole kilpailu taloudellisuudesta. Toiset priorisoi rahan toiset taas jotain muuta. Jos kerran halutaan sitä että taloudelliset asiat on tärkeitä (ja nehän ovat) niin mikä siinä on sitten niin kamalaa että jos talouden sääntöjen mukaisesti seura menee konkurssiin jos rahat loppu???

 

uefassa on nähtävästi niin paljon taloudellista tietotaitoa että siellä pystytään arvioimaan näitä asioita kirurgisen tarkasti. Nike työntää rahaa aika helvetin suruttomasti ManUlle ja Barcalle mutta se kai on oikein koska kyseessä megaseurat ja heille se suotakoon, auta armias jos uusi poika tulee hiekkalaatikolle hienojen lelujen kanssa, aivan törkeää...

 

Jos halutaan lisätä tasa-arvoa ja taloudellisuutta niin Espanjassa ja Italiassa voitaisiin nostaa pelaajien verottaminen samalle tasolle kuin Englanissa (n50%). Luoja tietää miten nuo maat tarvitsevat jokaisen sentin minkä irti saavat maan talouden hoitoon...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

No Niin.

 

Pakkoloma on takana ja on aika tehdä pieni katsaus tilanteeseen.

 

Cityn americanTour on ohi ja se mihin päällimäisenä on kiinnittänyt huomiota on joukkueesta huokuva hyvä henki.

 

Pelit sinällään Club Americaa, Vancouver Whitecapsia ja LA Galaxya vastaan olivat aika tyypillistä harjoituskauden "puurtamista".

 

Weiss sai näytönpaikkoja ja niiden perusteella luulen että ensi kausi menee lainalla. SWP teki kovasti töitä ja mielestäni ansaitsee uuden pahvin ehdottomasti. Lisäksi hän on mainio utility player jolle varmasti löytyy käyttöä pitkän kauden aikana.

 

Guidetti teki yllättävän hyvän vaikutelman. Poika on vielä nuori mutta silti näytti olevan valmis tekemään kovasti töitä. Jos jaksaa niin kehitys voi olla huimakin.

 

Samaa voi sanoa Stefan Savicista. Yllättävän varman oloinen ikäisekseen ja hänessä ja Boyatassa saattaa ollaa Cityn tulevaisuuden puolustuksen tulevaisuus.

 

Ensimmäinen puoliaika LAta vastaan oli varsin mukavan näköistä palloa. Silva veteli naruista ja tilanteita ropisi. Kunhan vaan se maalinteko kiinnostaa kaikkia.

 

Luulen että nyt nähdyn perusteella isot pelaajat Citylle tulevalla kaudella tulevat olemaan, Silva, YaYa, Richards, Hart ehkä Balotelli ja NdJ. Viimeiselle olisi se uusi pahvi saatava heti miten sillä mies on korvaamaton.

 

Tällä viikolla varmasti myös selkiytyy Aguero kuvio miehen olisi oltava mahd. ajoissa treeneissä mukana jotta/että kerkeää edes vähän totutella uusiin pelikavereihin. Kauden alku varmasti tullaan menemään Dzeko & Balo kaksikolla, Tevez tähän mukaan jos on vielä seurassa.

 

Muista tulijoista on vaikea sanoa. Nasrista on paljon puhuttu mutta saattaa olla että ei kerkeä mukaan tai sitten vasta tammikuussa. Sneijder ei tule ja ihan hyvä niin. NdJ ja Silvakin kovasti kaipaisivat tuurajia joten mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Luulen että nyt nähdyn perusteella isot pelaajat Citylle tulevalla kaudella tulevat olemaan, Silva, YaYa, Richards, Hart ehkä Balotelli ja NdJ. Viimeiselle olisi se uusi pahvi saatava heti miten sillä mies on korvaamaton.

 

Tällä viikolla varmasti myös selkiytyy Aguero kuvio miehen olisi oltava mahd. ajoissa treeneissä mukana jotta/että kerkeää edes vähän totutella uusiin pelikavereihin. Kauden alku varmasti tullaan menemään Dzeko & Balo kaksikolla, Tevez tähän mukaan jos on vielä seurassa.

 

Muista tulijoista on vaikea sanoa. Nasrista on paljon puhuttu mutta saattaa olla että ei kerkeä mukaan tai sitten vasta tammikuussa. Sneijder ei tule ja ihan hyvä niin. NdJ ja Silvakin kovasti kaipaisivat tuurajia joten mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu.

Balotelliin on helppo laittaa tuo iso-etuliite, ja yrittää arvata sitten siihen liittyvä termi... pelaaja, ego, kuspää... Mutta ihan jännityksellä odotan, että mitä mies saa aikaan toisella kaudellaan. Ja pysyykö Mancini ns. kuskin paikalla nuoren miehen kanssa.

 

Eiköhän Arsenal vielä taivu myymään Nasrin. Kaikesta puheesta huolimatta yli parin kympin tarjous varmasti kiinnostaa Lontoossa. Se on sitten eri asia, että onko tuo hankinta Cityn kannalta järkevä. Vaikea arvioida miten Nasri istuu puolustavaan pelitapaan, olettaen Mancinin jatkavan pääosin samaan tyyliin kuin viime kaudella. Nasri varmaan menisi Silvan tuuraajana. Jos molemmat olisi kentällä samaan aikaan, niin suoraviivaisuus ainakin puolittuisi. Mutta joo, saapa nähdä miten käy.

 

Niin welcome back nimrod!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

[quote name="Cesc"Eiköhän Arsenal vielä taivu myymään Nasrin. Kaikesta puheesta huolimatta yli parin kympin tarjous varmasti kiinnostaa Lontoossa. Se on sitten eri asia' date=' että onko tuo hankinta Cityn kannalta järkevä. Vaikea arvioida miten Nasri istuu puolustavaan pelitapaan, olettaen Mancinin jatkavan pääosin samaan tyyliin kuin viime kaudella. Nasri varmaan menisi Silvan tuuraajana. Jos molemmat olisi kentällä samaan aikaan, niin suoraviivaisuus ainakin puolittuisi. Mutta joo, saapa nähdä miten käy.

 

Niin welcome back nimrod![/quote]

 

Luulen että tulevalla kaudella käytetään 4231 JA 442timanttia. Puolustuspään pitävyys tulee olemaan tärkeä ja luulen että City jatkaa siitä mihin jäi viimekaudella jolloin Liverpool koomailun jälkeen City voitti seitsemän kahdeksasta viimeisestä pelistään päästäen niissä 3 maalia.

 

Kuka sitten tuleekin keskikentälle niin luulen että rooli tulee olemaan vuorotella Silvan kanssa kärjen takana. Rytmittää peliä ja avata puolustus. Omasta mielestä Nasri on sopiva tähän. Ei ehkä niin taitava kuin Sneijder mutta sopivampi Cityn joukkueeseen.

 

Venger on vetänyt kovaa linjaa mutta vaikuttaa tosiaan siltä että Nasri ei enään kauaan Arsessa viihdy. Venger voisi pitää tammikuuhun asti mutta miehen arvo laskee siihen mennessä ja vanhana ekonomina Venger tuskin pitää tästä vaihtoehdosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Manchester City 11/12

 

Mieluummin Wenger varmaan myisi Italiaan tai Espanjaan, mutta sieltä ei ole tullut varteenotettavia tarjouksia. Mainitsihan Arsene senkin, että ei jatkosopimus ole mitenkään täysin poissuljettu. Sehän tässä olisi kiva tietää, että kuinka suuressa roolissa raha lopulta on. Eihän Arsu mitenkään pysty isompaa palkkaa tarjoamaan, mutta halutessaan ihan muikean tilin. Muutenhan joukkueet ovat suhteellisen samalla tasolla. Arsenalin nippu on kapeampi, mutta optimiavauksilla jopa hivenen laadukkaampi, jos siis Fabregas lasketaan mukaan.

 

Puolustuksen puhkojana ja syöttelijänä Nasri ei ole mitenkään erityinen. Viime kaudella kertyi vain 5 maalisyöttöä kaikissa kilpailuissa, joten sinänsä Silvan tuuraamiseen ei ehkä mikään optimaalisin kaveri. Nasrin vahvuudet onkin sitten pallon kanssa penetroitumisessa läpi puolustuslinjan. Nasri ei ole mitenkään hirveän juoksuvoimainen eikä puolusta hirveän hyvin. Lähinnä näiden syiden takia mietin miten mies istuisi Cityn pelitapaan. Mutta katsotaan nyt tuleeko se siirto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×