Jump to content
Sign in to follow this  
-Ruud-

ManUtd-Tottenham

Recommended Posts

Elikkä tänään on siis kärkikamppailu Unitedin ja Spursin välillä.Kokoonpano lienee olevan aika sama kuin viime peleissäkin eli:

 

-------------------van der Sar-----------------------

 

Bardsley----------Rio--------Silvestre---------O'Shea

 

--------------------Fletcher--Smith-----------------

 

Ronaldo/Park-------- Scholes------------------Rooney

 

----------------------Ruud-------------------------------

 

Kieranin oletetaan pelaavan tänään, mikä on hyvä juttu.Uskon kuitenkin, että hän ei vielä tänään ole avauksessa.Wes Brown pelasi Boroa vastaan reserveissä, joten hän saattaa olla tänään vaihtopenkillä.On myös mahdollista, että Parkia saatetaan peluuttaa tänään keskikentän keskellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Park kentälle!! Tyyppi on osoittanut kuuluvansa avaukseen. Muuten voisin tässä eilisten höyryjen phjalta todeta, että vaikea peli tulee. Mutta to8ivotaan nyt kuitenkin voittoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tamperelaisille tiedoksi. Pitkän ja hartaan harkinnan jälkeen päätin, että Höyry näyttää Manun pelin, eikä Arse-Cityä... Päätös ei ollut helppo, koska Arsenal on kuitenkin erittäin kiinnostava joukkue ja City pelaa näyttävää jalkapalloa, joten harmi että tuollaista spektaakkelia emme näe.

 

YEAH RIGHT!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just! Ekan jakson jälkeen ei pitänyt olla mitään hätää. Mutta tauolla sitten jätettiin eka puoliajan taistelu koppiin. Peruuteltiin ja sitten kun omissa soi niin niin enää tempon vaihtaminen ei onnistu. Jenas kyllä pisti aivan loistavan vaparin sisään.

 

Smith oli ekalla jaksolla aivan loistava, toisella vähän vaisumpi niinkuin koko joukkue. Maalitilanteet vähissä molemmille, Ronaldolla oli mahtava paikka puskea joukkue voittoon mutta hivenen ohi. Olisi suonut maali Ronaldolle. Scholes oli jälleen parempi kuin edellisessä valioliiga matsissa. Ehkäpä vielä tulee lähemmäks vanhaa tasoa.

 

No jälleen kuitenkin menettiin kaksi pistettä ja ero kasvaa :( Ei näillä otteilla edes mestareiden liigan paikka ole kirkossa kuulutettu!

 

:twisted: :twisted: Park

:twisted: Smith

 

Park pelasi hyvin ja ei jää maahan makaamaan kun vastustaja rappaa. Pelaa loppuun asti ja haastaa pakkeja. Myös puolustuksessa apuna. Smith oli ekalla ottelun hahmo. Se riitti nyt yhteen piruun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaksi pojoo taas hävittiin siinä, voihan perkele. Alku näytti hyvältä, Silvestre pisti heti alkuun ja muutenkin eka puoliaika oli jopa todella hyvääkin peliä. Siinä alkoi jo uskoa että tänään tulee komee voitto, mutta ei.

 

Komee vapari Jenasilta tosin.

 

En jaksa itekkää ruveta analysoimaan, mutta Rooney menetti aika paljon palloja, mutta oli silti hyvä. Scholes pelasi ihan hyvin, kuten myös Fletch.

Smith oli loistava! Myös Park oli jälleen pirteä.

 

Lopussa oli Ronaldolla paikka, TOMMOSISTA PITÄÄ TEHDÄ! Ei pelaajia lähelläkään. Siitä maali, niin olisi ollut tyyppillistä vanhaa ManUa. Minnekköhän nämä viime hetken maalit ovat kadonneet? :D

 

*huoh*

 

Chelski taitaa karata jo liian pitkän matkan edelle, valitettavasti-.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo-o.. Että sellanen peli. Ensimmäinen puoliaika oli todella hyvin ManU:n hallussa.. luotiin hyviä tekopaikkoja, pidettiin palloa.. Valitettavasti maaleja ei saatu kuin tuo yksi, vaikka pariin lisämaaliinkin oli ihan hyvät eväät. Sitten tämä toinen puoliaika. miksi helv*tissä pitää alkaa varmistelemaan himassa voittoa kun johdetaan huikealla yhden maalin erolla ja peliaikaa on enään vaivaiset 45min jäljellä.?!? Tasoitusmaali roikkui koko ajan ilmassa.. ja hieno sellainen sieltä sitten tulikin.. :(

 

En todellakaan ymmärrä miksi ei voitu jatkaa toista puoliaikaa samoilla eväillä millä ensimmäistä niin hienosti vietiin!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Postasin kuitenkin. Ottelun 4viimeistä minuuttia, sisältää mm. Schoelsin vapari ja Ronaldon pusku, ja video materiaalin hamstraajat (kuten minä) ainakin haluan oman joukkueen materiaalia.. hehe

 

maalien aikaan en ollut asemissa. mutta jos/kun tulevaisuudessa olen voin postata maaleja aina ottelu threadiin sitä mukaan kun niiden tultua kerkiä onkos ok?

 

http://rapidshare.de/files/6613024/Viimoset.mpg.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

jälleen kerran hyvä ekajakso, sen aikana tempo oli hyvä, ja ihan mainioita yhdistelmiä. mutta toisella jaksolla taas sama homma, sillon ku pitää laittaa peli selväks ja ratkasta ottelu ni ei onnistu. smith oli loistava ekalla jaksolla, scholes kans ihan ok, mutta mielestäni keskikentältä puuttuu luovuus. puuttuu joku joka pystyis luomaan tilanteita tyhjästä!

 

tämän hetkisellä keskikentällä ei paljon mestaruuksia voiteta, puolustus on ihan ok ja kohtuu pitävä vaikkakin kaks avauksen miestä poissa. hyökkäyskalusto kans riittävä, mutta keskikenttä ei vain ole tarpeeksi hyvä, valitettavasti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taaskaan ei oo mitään kirjotettavaa kun kaikki on käyty jo edellä

 

MUTTA

 

Yksi asia pisti silmään: O´Shea pisti taas pakilta puikot :!: jos joku sattu huomaamaan... Minä kyllä huomaan nämä :lol:

Peli päätty tasan mutta moraalinen voittaja oli O´Shea :P

 

JA

 

Joskus epäilin Smithin kykyjä keskikentällä mutta tämän pelin jälkeen en enää hetkeäkään!

MOM: Smith!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joopa joo... Tää alkaa oleen liian tuttua, taas menetettiin kaksi pistettä. Eipä tässä pahemmin jaksa spekuleerata mutta niin kun jo sanottua ensimmäinen puoliaika oli kuitenkin aika mallikasta peliä. Matsi olisi vaan pitänyt ratkaista/"tappaa" mutta sehän ei tällä hetkellä tunnu onnistuvan millään, murskavoitot ovat lähinnä muisto vain...

Tollanen 2 pinnaa per ottelu ei Chelseaa vastaan riitä alkuunkaan, mutta tää peli olis ollu tärkeä voittaa kakkossijan kannalta. 9 pelissä on päästetty 7 maalia, ei paha. Samoissa peleissä tehty 14, joka on toiseksi eniten liigassa, mutta maaleja ja maalipaikkoja pitäisi tulla vielä enemmän.

Vierasotteluiden saldo tosi hyvä 4 voittoa ja yks tasuri, 10-3. Mutta niin kuin joku jo kirjoittikin niin 4 kotipeliä joissa 1 voitto, 2 tasan, 1 häviö Ja maaliero 4-4!

Paljonhan meillä on tietty ukkoja lasaretissa mutta ei auta itku markkinoilla...

Mutta turha tässä on surkutella (toisin sanoen pakko epätoivoisesti odotella ihmeitä), nyt vaan CL:ssa jatkoon, ja kauden lopussa juhlitaan sitten ainakin FA Cupin ja CL:n voittoja..!

Share this post


Link to post
Share on other sites

O'Shea nutmeg:

 

http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=2TFCKA3EFT36Q0CSXOE6QMGNHF

 

Wilson, ois kyl hienoo jos voisit jotai recordaa, olla tän mestan video capturer-jäbä

:lol:

OuZox, Ansaitsit juuri pulla kahvit! Tuo pätkä tulee pyörimään niin monet kerrat tämän illan aikana 8)

 

 

Ps. Katsokaapas tarkkaan mikä ison miehen hymy kun sai pakin pois pelistä!!! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ps. Katsokaapas tarkkaan mikä ison miehen hymy kun sai pakin pois pelistä!!! :lol:

:D :D Tais tulla Johnnylle pikkunen hymy päälle.. :lol: Teki varmaa mieli huutaa OLE! O'Shea on kylläkin maestro noissa ton tyyppisissä tilanteissa.. Monia kertoja on nähty samanlaisia :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merkille pistettiin täälläkin Johnnyn harhautus. Tuli sen jälkeen heti myös mieleen, että O'Shea ohittaa vastustajan melkeinpä useimmiten tällä samaisella harhautuksella. Tai sitten se vaan on niin maaginen näky, että painautuu mieleen lujasti.

 

Pelistä sen verran, että ensimmäinen jakso oli melko hienoakin peliä. Tuntui, että ei ole mitään hätää voiton suhteen.

 

Toinen jakso olikin sitä samaa kuraa kuin aiemminkin on totuttu näkemään.

 

Voittoon oli silti paikat toisellakin jaksolla, tehottomuus tuntuu vaan vaivaavan, kun Ruudia ja Rooneyta lukuunottamatta muille on todella vaikeata saada pallo maaliin. Tällä kaudella ainoastaan Silvestre ja Rossi on tehnyt maalin Ruudin ja Rooneyn lisäksi valioliigassa. Rossikaan ei ole pelannut kuin jämäminuutteja.

 

Keskikenttä ei vakuuta vieläkään. Vahvistuksia on ehdottomasti saatava.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sellainen peli tällä kertaa. Aloitetaan nyt vaikka toteamalla, että Tottiksen vapariin johtanutta tilannetta en nähnyt, mutta vedolle ei olisi kukaan voinut mitään. Tämä oli pelkkää vastustajan hyvyyttä.

 

Avausjaksolla ei juurikaan hätää ollut, mutta sekä Smithin että O'shean paikoista olisi maali pitänyt tulla. Tuli O'shean paikassa heti mieleen, että väärä mies takatolpalla. Hyvä peli muuten O'shealta tosin. Myös Smith jaksoi taistella ja Bardsley jatkoi hyviä otteita, aika selvästihän tuo Lee siinä yhdessä tilanteessa heittäytyi. :wink:

 

Kuitenkin, niinkuin monesti todetu, 1-0 johtoa ei vain voi varmistella. Peli täytyy nimenomaan 'tappaa', sillä Tottenham on tällä kaudella joukkue, joka kyllä ottaa omansa pois kuleksimasta. Taas kerran voittoa tarjottiin, mutta jokin viimeinen silaus pelistämme puuttui. Toivottavasti peli saadaan pikkuhiljaa kuntoon, sillä muuten alkaa cl-paikkakin olla kovan työn takana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Surkeaa! Olkookin, että oli vastassa kärkipään seura. :evil: Lopetin pelin katsomisen kun Ronnie tuli kentälle, sen verran kova oli vit#t%s, että en viitsinyt katsoa enempää sitä räpellystä. Pari havaintoa pelistä: paperilla taktiikka 4-3-3, välillä näytti olevan jopa 4-4-2, mutta kuitenkin suurimman osan aikaa taisi olla 4-5-1 ja mitä siitä taas seurasi? Roiskitaan pitkiä palloja Ruudille, ja ne mitkä se voitti pelattiin tappavalla teholla alaspäin ja tapettiin oma hyökkäys siihen(koko kauden ollu samaa paskaa). Toinen ihmetyksen asia, nyt sitten kun Park vihdoin saa pelata, niin palloa sille ei annettu ellei pakko ollut, vaan koko ajan pelattiin oikeaan laitaan ne pallot ja tulos oli aina sama, eli ei mitään. Muutama hyvä asia mitä pelistä voi sanoa että tuli onnistunut erikoistilanne pitkään aikaan ja siitä maali, Rion tylyttäminen O'shealle ottelun alkupuolella ja Bardsleyn hyvä pelaaminen joitakin keskityksiä lukuunottamatta. Lopuksi vielä tällaista, että onko ihme että Manun pelien näyttäminen vähenee kun viihdyttävämpää peliä pelaavat jo Wigan ja Sunderlandkin. Tähän malliin ku jatketaan, niin loppusijoitus on 8. ja seuraavaksi varmaan pudotaan cupista barnetille, vai mikä piru nyt tuleekin vastaan 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sellainen peli tällä kertaa. Aloitetaan nyt vaikka toteamalla, että Tottiksen vapariin johtanutta tilannetta en nähnyt, mutta vedolle ei olisi kukaan voinut mitään.

Vaparin aiheuttanut tilanne oli täysin naurettava IMO. Ferdinand ja kait Defoe

oli 16-rajan tienoilla ja Defoe sai pallon jalkaan ja Rio oli ihan kiinni pelaajassa, ja tämähän sitten heittäytyi, eli Rio ei kyllä tuossa mitään tehnyt, aivan turha vapari.

Harmi että siitä sitten maali tuli :x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin stadionilla katsomassa peliä, joten en nähnyt yhtään mitään koko ottelusta. Molemmat maalitkin tulivat siihen päätyyn, jossa en istunut. Tunnelma oli kuitenkin aivan mieletön.

 

Ihan hyvä peli meiltä ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella oltiin taas vastaantulijoita. Ongelma on se, että emme pysty pitämään palloa ja vastustajat pääsevät hallitsemaan peliä. Muutenkin pitäisi kotona ottaa voittoja eikä vain pelata tasan.

 

Puolustus piti Tottenhamin kurissa, mutta hyökkäyspeli oli jälleen aika aneemista. Tottenhamin parhaat paikat tulivat vapareista (niistä on muuten mennyt tällä kaudella aivan hävyttömän monta sisään, kun katsoo yhteensä omiin menneitä maaleja) ja pääpelissä tulleista tappioista Midolla, joka tuli tilanteisiin aika usein kädet tai polvet edellä. Bardsley pelasi ihan hyvin, mutta osui kyllä liukutaklauksessaan aika pahasti Leehen. Tästä olen varma, sillä olin n. 10 metrin päässä tilanteesta. O'Shea näytti taas harhauttelijan lahjojaan. Kaveri on oikeastikin joku kikkailija. Harmi vaan, että syötti harhautuksen jälkeen huonosti. Rio ja Silvestre pelasivat taas ihan hyvän pelin.

 

Keskikentällä Smith oli joukkueen paras pelaaja ja jaksoi taistella koko pelin ajan. Osallistui hyvin myös hyökkäyksiin, mutta viimeistely ei oikein onnistunut. Park ei oikein saanut palloja laidalla, joten ei saanut sitten mitään aikaankaa. Silloin kuitenkin kun sai pallon, tapahtuikin jotain. Fletcher oli surkea. Mitään muuta en sano. Scholes pelasi kohtalaisesti, kun katsoo tämän kauden tasoa. Ronaldolla oli hyvä paikka lopussa puskea pallo maaliin, mutta kaveri ei onnistu tällä kaudella missään. Pelasi kuitenkin pirteämmin kuin aikaisemmin.

 

Hyökkäyksessä ei saatu taas mitään aikaan, kun keskikenttä ei ollut tukeamassa. Rooney oli paikoitellen hyvä, mutta ei voi vieläkään ratkaista kaikkia pelejä yksinään. Ruud oli aivan pimennossa ja missasi yhden hyvän paikan, jonka sai Rooneyn syötöstä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×