Jump to content
Sign in to follow this  
Luka

Tottenham Hotspur FC 2011-2012

Recommended Posts

Ajattelin avata uuden kausiketjun, kun tuleva kausi alkaa olla jo ovella ja muita halukkaita ketjun avaukseen ei näyttänyt olevan.

 

Viime kausi päättyi viidenteen sijaan ja ensimmäinen kausi Mestareiden Liigassa toi lohkovoiton ja selvittiin puolivälieriin saakka, jossa Real Madrid oli selkeästi parempi eikä tulos jättänyt juuri seliteltävää. Kaiken kaikkiaan tulosta voi pitää hyvänä, mutta silti pettymyksenä, koska Chämppäri paikka jäi uusimatta.

Mahdollisuudet nelossijaan oli tarjottimella, mutta suurimmat pistemenetykset tulivat ns. heikoimmille joukkueille, joille menetettiin aivan liikaa pisteitä. Suurin syy tähän oli usein tehottomuus ja nallipyssy kärkemme eivät saaneet mistään sisään.

 

Parhaillaan Spurs virittää peliään kuntoon Etelä-Afrikassa ja muutama harkkamatsikin on tullut jo pelattua. Lähtökohdat uuteen kauteen eivät ole ollenkaan hyvät, Luka Modric saaga pyörii joukkueen ympärillä ja varmasti vaikuttaa myös pelaajiin. Tämän takia tämä case pitäisi ratkaista asap, jotta keskittyminen kauteen olisi helpompaa. Itse kannattaisin myyntiä tavallaan ja tavallaan taas en. Uskottavuuden pitämiseksi Modric tulisi pitää, mutta taas onko järkeä pitää murjottavaa pelaajaa jengissä. No tätä voi spekuloida toisessa ketjussa.

 

Siirtoikkuna on auki ja uusia pelaajia ei ole signattu muita kuin junnulupauksia ja konkari veskari. Souleymane Coulibaly ja Cristian Ceballos, liittyvät joukkueeseen. Heistä voi tulevaisuudessa olla hyötyä ja varsinkin Coulibalysta odotetaan jopa "uutta Drogbaa". Lisäksi saimme kokeneen kehäketun maalivahtiosastolle, kun Brad Friedel liittyi Spursiin.

Vahvistuksia ehdottomasti kaivataan hyökkäykseen ja puolustukseen. Yksi kova toppari sekä vähintään yksi laadukas kärki olisi tilauksessa.

 

 

Spurs miehistö kaudelle 2011-2012:

 

Maalivahdit:

 

1 MV Gomes, Heurelho

23 MV Cudicini, Carlo

27 MV Alnwick, Ben

- MV Friedel, Brad

 

Puolustus:

 

2 P Hutton, Alan

3 P Bale, Gareth

4 P Kaboul, Younès

13 P Gallas, William

16 P Naughton, Kyle

19 P Bassong, Sébastien

20 P Dawson, Michael

22 P ?orluka, Vedran

26 P King, Ledley

28 P Walker, Kyle

32 P Assou-Ekotto, Benoît

36 P Khumalo, Bongani

 

Keskikenttä:

 

5 KK Bentley, David

6 KK Huddlestone, Tom

7 KK Lennon, Aaron

8 KK Jenas, Jermaine

11 KK van der Vaart, Rafael

12 KK Palacios, Wilson

14 KK Modri?, Luka

21 KK Kranj?ar, Niko

25 KK Rose, Danny

29 KK Livermore, Jake

30 KK Sandro

40 KK Pienaar, Steven

- KK Cristian Ceballos

 

Hyökkäys:

 

9 H Pavljutšenko, Roman

10 H Keane, Robbie

15 H Crouch, Peter

17 H dos Santos, Giovani

18 H Defoe, Jermain

- H Souleymane Coulibaly

 

 

Tässä vielä tulevan kauden otteluohjelma:

 

Sat Aug 13 Everton H

Sat Aug 20 Manchester United A

Sat Aug 27 Manchester City H

 

Sat Sep 10 Wolverhampton Wanderers A

Sat Sep 17 Liverpool H

Wed Sep 21 Carling Cup 3

Sat Sep 24 Wigan Athletic A

 

Sat Oct 1 Arsenal H

Sat Oct 15 Newcastle United A

Sat Oct 22 Blackburn Rovers A

Wed Oct 26 Carling Cup 4

Sat Oct 29 Queens Park Rangers H

 

Sat Nov 5 Fulham A

Sat Nov 19 Aston Villa H

Sat Nov 26 West Bromwich Albion A

Wed Nov 30 Carling Cup 5

 

Sat Dec 3 Bolton Wanderers H

Sat Dec 10 Stoke City A

Sat Dec 17 Sunderland H

Tue Dec 20 Chelsea H

Mon Dec 26 Norwich City A

Sat Dec 31 Swansea City A

 

Mon Jan 2 West Bromwich Albion H

Sat Jan 7 F.A. Cup 3

Wed Jan 11 Carling Cup Semi-Final (1)

Sat Jan 14 Wolverhampton Wanderers H

Sat Jan 21 Manchester City A

Wed Jan 25 Carling Cup Semi-Final (2)

Sat Jan 28 F.A. Cup 4

Tue Jan 31 Wigan Athletic H

 

Sat Feb 4 Liverpool A

Sat Feb 11 Newcastle United H

Sat Feb 18 F.A. Cup 5

Sat Feb 25 Arsenal A

Sun Feb 26 Carling Cup Final

 

Sat Mar 3 Manchester United H

Sat Mar 10 Everton A

Sat Mar 17 Stoke City H F.A. Cup 6

Sat Mar 24 Chelsea A

Sat Mar 31 Swansea City H

 

Sat Apr 7 Sunderland A

Mon Apr 9 Norwich City H

Sat Apr 14 Bolton Wanderers A F.A. Cup Semi-Final

Sat Apr 21 Queens Park Rangers A

Sat Apr 28 Blackburn Rovers H

 

Sat May 5 Aston Villa A F.A. Cup Final

Sun May 13 Fulham H

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Todella hiljaista on keskustelu, en tiedä mihin viimeisetkin kirjoittelijat ovat hävinneet. Berbatov lähti ainakin uuden softan takia, mutta missä esim Tevez ja Tietopankki?!

 

Tosiaan 3 päivää kauden avaukseen ja itseä ainakin jännittää mukavasti. Jotenkin sellanen fiilis, että turha odottaa älyttömiä ja top4 sijoittuminen kyllä näyttää todella vaikealta. Huippukärki on jäänyt hommaamatta ainakin toistaiseksi, puolustukseenkin olisi toivonut lisäystä. Tällä hetkellä Levylle annan heikon arvosanan siirtomarkkinoilla. No on tässä vielä kuun loppuun asti aikaa, joka tapauksessa sarja-avauksessa mennään näillä.

Crouchia ja Palaciosta ollaan viemässä kovaa Stokeen. Jossain luki, että 20 milliä olisi yhteissumma. Palacios voisi lähteä, mutta näillä kärjillä en haluaisi enää luopua Crouchista. Ei tässä voi muuta toivoa, kun että Defoe ottaa suonenveto kauden ja naputtaa 20 kaappia. Siihen liittyen:

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/i-feel-sharp-and-ready-jd-100811.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

No niin, Pohjois-Lontoon valkoiset ja Liverpoolin siniset voivat ottaa viikonvaihteen rauhassa, kun ottelu on peruttu. Jääpä sitten aikaa ajaa vahvistuksia sisään viikko enemmän. Ai niin, olikos Tottenhamissa tai Evertonissa hankintoja? Joo, olihan Tottenhamilla Brad Friedel. Ja sitten pari vähemmän tuttua kaveria Välimeren rannoilta. Ja Evertonilla yksi lainamies Portugalista. Kovin siis hiljaista on ollut ainakin näiden Valioliigan sivuille asti päässeiden hankintojen osalta molemmissa.

 

Edit. Tietopankki oli ainakin jossakin vaiheessa saanut punaisen kortin parin ottelun ajaksi, mikä varmaan on hillinnyt kirjoittelua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Tuli pitkästä aikaa käytyä tällä sivustolla katsomassa miltä touhu näyttää, ja hyvin näyttää Luka pitäneen Spursin puolia täällä. Ehkä olisi aika tehdä paluu kirjoittamaan näin kauden kynnyksellä, sillä muutamia ajatuksia on tullut mieleen tulevan kauden Spursista. Eikä tämä ollut muuten ensimmäinen hermolomani, muutamia kertoja on jo aiemmin tullut suoritettua näitä ;)

 

Tuota squadiahan pitää tyhjentää ja reilusti, siitä tuskin on kenelläkään mitään epäselvyyttä. Ensimmäisenä lähtisin tyhjentämään keskikenttää, siellä on aivan käsittämätön määrä turhia pelaajia, kuten nyt esimerkiksi Bentley, Jenas, Palacios ja Pienaar, jotka kuitenkin nostavat tuntuvaa liksaa Spursin standardeilla. Hyökkäyspäästä irlantilaiskärki Robbie Keane on lähdössä Beckhamin seuraksi LA Galaxyyn, jotkut taas väittävät tulevaksi seuraksi Championshipissä pelaavaa Leicesteriä. Joka tapauksessa Keane on epäonnistunut jokaisessa seurassa sen jälkeen, kun siirtyi Liverpooliin Rafael Benitezin ruoriin. http://www.itv.com/sport/football/news/keane-waiting-on-galaxy-move-41652/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Tervetuloa takasin Tevez! Vahvistuksia kaivataan pitämään palstaa pystyssä! :)

 

Laitetaan nyt aamulle heti mukava siirto uutinen, kallispalkkaisen Keanen siirto varmistunut ja julkaistu ihan virallisesti sivuillakin:

 

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/keane-makes-mls-move-to-galaxy-150811.html

 

Mä haluun kiittää Robbie Keanea menneistä vuosista, jotka Spursissa vietti. 122 maalia kaiken kaikkiaan ja varsinkin kaudella 07-08 hallitsi Spurs hyökkäystä Berbatovin kanssa. Tottakai mainetta heikentää siirto Liverpooliin ja siellä täysi floppaus minkä jälkeen itseluottamus katosi täysin. Lisäksi "olen lapsesta asti kannattanut tätä seuraa" kommentit olisi voinut jättää väliin.

Anyway kaikkea hyvää jatkoon!

 

PS. Robbie Keanen kommentit siirrosta: "I have always wanted to come and play in the MLS, so it's the perfect combination for me and a dream come true," LOL

 

Hyvä kirjotitus Robbie Keanen egosta: http://www.independent.ie/sport/soccer/the-ego-has-landed-2848803.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Europa League karsinta

 

Eipä ollu skoteista vastusta eilen. 0-5 vierasvoitto, maalintekijöinä VdV, Defoe, Livermore, Lennon ja Bale. Varsinkin ekalla jaksolla todella hyvännäköstä syöttöpeliä, täydellistä hallintaa niin kuin pitikin olla tollasta jengiä vastaan. Nuoret Livermore ja Townsend pelasivat todella pirteän matsin. Ihan hyvin heitä voisi heittää kehiiin liigassakin. Pakko vielä hehkuttaa nuorta Kyle Walkeria, joka on jo nyt noussut omaksi suosikiksi. Pelaa helvetin kovaa, on nopea, osaa puolustaa ja tukee hyökkäyksiä vahvasti. Nyt löytyy molemmilta laitapuolustajilta vauhtia.

 

Eilen päästiin ainakin tekemään maaleja, toivotaan että tämä nostaisi itseluottamusta maanantaiksi kun vastaan asettuu "pikkkasen" kovempi nippu. Olisi paikka iskeä, ManU kärsii pahoista loukkaantumisista. COYS!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Itse en tuota Hearts-nöyryytystä eilen nähnyt, koska HJK:n upea 2-0 voitto Schalke 04:sta vei kaiken innon katsoa muita pelejä. Minuutit olivat siinä pelissä hitaita kuin Ruotsin opettajaa kuunneltaessa. Upeaa kuitenkin että joukkue sai noin mahtavan tuloksen, ja seuraavaan osaotteluun joka tosiaan pelataan kotona, voi Redknapp laittaa huoletta reservipainoitteista miehistöä kentälle. Näin hän pystyy ainakin osittain ennaltaehkäisemään otteluruuhkaa, joka odottaa syyskuussa.

 

Maanantaina vastassa tosiaan Manchester United, jota vastaan ei ole varaa herpaantua sekunniksikaan, vaikka tilanne olisi vierasjoukkueelle 0-3 80 minuutin jälkeen. ManUlla poissa nimimiehiä puolustuksen keskustassa, joten sinne olisi paikka iskeä, ainiin, eihän Redknapilla ole ketään millä iskeä :depressed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Kun katsoin viime viikonloppuna pelit Newcastle-Arsenal ja Liverpool-Sunderland, en ollut minkään joukkueen esityksistä vakuuttunut. Tänään katsoin Arsenal-Liverpoolin, enkä pidä edelleenkään kumpaakaan joukkuetta parempana, mihin Spurs kykenee. Tottenhamia on mielestäni aliarvioitu massiivisesti ja Pohjois-Lontoossa Champions Leagueta pelaa kaudella 2012/2013 arvioiteni mukaan ainoastaan Spurs :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Modric lakossa

 

Luka Modric tekee itsestään nyt viimeistään täyden pellen:

 

 

"LUKA MODRIC went on strike yesterday as Chelsea lodged an official £30million bid for the wantaway Tottenham star.

 

Modric, 25, refused to travel for tonight's Premier League clash at Manchester United.

 

And the Spurs midfielder has told boss Harry Redknapp he has no intention of playing for the club again.

 

Redknapp had hoped Modric would be fit for Old Trafford after beating a minor groin injury.

 

Yet he claimed last night: "Someone has turned Luka's head. Luka will not be with us tomorrow.

 

"He has a bit of an injury he could have played through but his head's not in the right place at present. We need to get it all sorted out."

 

A Spurs insider admitted: "Luka is desperate to leave and join Chelsea.

 

"It is hard to see a way back for him, especially after he has refused to play in such a crucial match."

 

Spurs chairman Daniel Levy will be furious at Modric's rebellion and may even try to force him to join the team today."

 

Nyt Levy vaan kova kovaa vasten ja pitää mulkun katsomossa. Nyt kun ämmästä ei tule mitään kulujakaan seuralle. Veikkaan, että tammikuussa alkaa pelihaluja löytymään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Vois laittaa lihoiksi, mutta ei minun mielestä sitä kannata kilpailijoille myydä.

 

La Ligaan tai Serie A:han. Eiköhän jollakin Atletico Madridilla olisi rahaa tähän rumaan hyönteiseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Modric= täysin yliarvostettu tunari. Jos tollasia summia tommosesta maksetaan niin kannattaa myydä. Ja käyttää saadut rahat vahvistamaan tätä onnetonta sakkia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Modric= täysin yliarvostettu tunari. Jos tollasia summia tommosesta maksetaan niin kannattaa myydä. Ja käyttää saadut rahat vahvistamaan tätä onnetonta sakkia.

Todella huono provo, ei jaksa edes lähteä tollaseen.

 

Mielenkiintosta Chelsea signannut Juan Matan, 'Arry luulee, että Modric siirto on nyt paketissa:

 

"http://www.setanta.com/ie/Articles/2011/08/22/Modric-deal-over---Redknapp-/gnid-105689/"

 

Järkevintähän tämä ämmä olisi myydä, mutta ihan vittuillakseen voisi pitää katsomossa.

 

Ei meillä nyt niin pahalta näytä keskellä: Huddle alkaa olla kunnossa, Sandro toipumassa, Kranjcar pelannut hyvin treenimatseissa ja vielä jos Diarra tähän laitetaan niin ei huono ollenkaan. Itsekin alkaa miettimään, että olisiko Lukan lähtö niin suuri katastrofi edes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Järkevintähän tämä ämmä olisi myydä, mutta ihan vittuillakseen voisi pitää katsomossa.

Nostaisin kyllä kovasti hattua Harrylle ja Levylle, jos eivät suostuisi myymään ja laittaisivat Modricin istumaan katsomoon koko kaudeksi, ehkä jopa putsaamaan joukkuetovereiden nappiksetkin. Hieman lähtenyt muutaman viime kauden aikana lapasesta pelaajien sanavalta, vaikka voimassaoleva sopimus kuinka sitoisi heitä sen hetkiseen seuraansa. Yksi vaihtoehtohan olisi tehdä samalla tavalla kuin La Ligassa, että pelaajien sopimuksiin lisättäisiin ulososto-pykälä. Mutta tähän ongelmaan ei tule muutosta ellei pelisäännöt muutu tai joku tee radikaalia ratkaisua istuttaa itkevää pelaajaa penkille. Syytän tässä ihan yhtälailla pelaajien agentteja kuin pelaajiakin, mutta Spurs voisi tässä nyt toimia suunnannäyttäjänä että palkanmaksajaa ei purra jalkaan... Moni voi olla, ja saakin olla erimieltä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Nostaisin kyllä kovasti hattua Harrylle ja Levylle, jos eivät suostuisi myymään ja laittaisivat Modricin istumaan katsomoon koko kaudeksi, ehkä jopa putsaamaan joukkuetovereiden nappiksetkin. Hieman lähtenyt muutaman viime kauden aikana lapasesta pelaajien sanavalta, vaikka voimassaoleva sopimus kuinka sitoisi heitä sen hetkiseen seuraansa. Yksi vaihtoehtohan olisi tehdä samalla tavalla kuin La Ligassa, että pelaajien sopimuksiin lisättäisiin ulososto-pykälä. Mutta tähän ongelmaan ei tule muutosta ellei pelisäännöt muutu tai joku tee radikaalia ratkaisua istuttaa itkevää pelaajaa penkille. Syytän tässä ihan yhtälailla pelaajien agentteja kuin pelaajiakin, mutta Spurs voisi tässä nyt toimia suunnannäyttäjänä että palkanmaksajaa ei purra jalkaan... Moni voi olla, ja saakin olla erimieltä.

Mä oon tästä täysin samaa mieltä, liian suuressa roolissa yksittäiset kitisijät. Tässä pitää muistaa kuitenkin, että yksikään pelaaja ei ole suurempi kuin seura.

 

Vaikka Modric on suoltanut paskaa lehdistölle niin fanit ottivat pelaajan loistavasti vastaan harkkamatsissa Bilbaota vastaan, tämän jälkeen mulkku vetää vielä lakot päälle. Kertoo täysin kuinka paljon arvostaa tätä seuraa, faneja ja 6-vuoden mittaista sopimustaan. Voin ottaa jälleen kerran esimerkiksi Nasrin, joka pelasi suhteellisen hyvän matsin vaikka vilkkaat siirtohuhut miehen ympärillä eikä hän mennyt lakkoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Tästä Luka-episodistahan tulee jo kohta Rooneygate mieleen. Kaverit vetelee järjettömiä liksoja ja sitten vielä kiukutellaan... Täyttä lokaa suoraan kohti faneja tuollainen käytös :mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Jäätävän surkea peli, ei voi muuta sanoa. 3-0 taululle, mutta onneksi voi todeta ettei näitä pisteitä oltu "budjetoitu" ennen kauden alkua. Ensimmäisellä puoliajalla Spurs oli jopa parempi kuin kotijoukkue, mutta ensimmäisen kotijoukkueen maalin jälkeen selkäranka katkesi ratkaisevasti, vaikkei mitään syytä huoleen ollutkaan. Hyökkäyspeliin Redknapp oli selvästi ohjeistanut pelaajiaan kokeilemaan kaukaa, sillä VDV yritti lähes aina vasuri vapaana laukoa. Samoin ainakin Defoelta ja Balelta nähtiin yrityksiä yllättää kaukolaukauksissa aiemmin urallaan haparoineen de Gean. Hän kyllä suoritui niistä palloista hyvin mitä tuli, mutta silti laukauksien laatu oli luvattoman huonoa.

 

Friedel: Tämän ottelun perusteella parempi kuin brassiveskari Heurelho Gomes. Avaukseen jatkossakin. Oli yksi ottelun parhaimmista, vaikka kolmea maalia tuli omiin.

 

Walker: Pelasi oikean puolustajan tontilla ensimmäisen puoliajan, mutta Canal+:n selostajan mukaan tuli vaihtoon tauolla valitettuaan huonoa vointiaan. Oli aika pahasti vietävissä laitanousuja tehneen Evran kanssa.

 

Kaboul: Kaboulin voisi asettaa jatkossakin Dawsonin rinnalle topparipariksi, mutta tarpeettomat kiukuttelut voisi jättää väliin, ja keskettyä nokkapokkien sijaan olennaiseen. Loukkaantumishistoria ei ole pitkä, joten voisi muodostaa pitkäaikaisen toppariparin Dawsonin kanssa. Taso riittää mielestäni.

 

Dawson: Pelasi kuten kapteenin pitää - vuorenvarmalla tyylillä. Dawsonin läpi ei mennyt ja toivottavasti ei tulekaan menemään ketään.

 

BAE: Peruspeli BAElta, häntä saa oikein erityisesti etsiä kentältä jos aikoo arvioida kaveria. Ei oikein tuo mitään hyökkäyspeliin, mikäli Crouch ei ole samanaikaisesti kentällä.

 

Livermore: Yllättävän kypsää pelaamista (jo) 21-vuotiaalta Livermorelta. Katkoi ja syötti hyvin avauspuolikkaalla, tuli vaihtoon Pavlyuchenkon tullessa sisään. Taso ei riitä, jos Redknapp tahtoo tosissaan top 4:ään.

 

Kranjcar: Luokatonta pelaamista kroaatilta, joka jaksaa itkeä Redknapista ja Spursin pelaajapolitiikasta lehdistölle Modricin tapaan. Tämän tason suorituksilla kysyntää ei riitä edes Championshipissä.

 

Lennon: Johtomaalia tarjottiin Spursille, kun Lennon pääsi haastamaan päätyrajaa pitkin vastustajan pakkeja 3v2 tilanteeseen. Hänen ratkaisunsa oli kuitenkin jäätävän huono, kun muuten käsittämättömän huonon pelin pelannut Rafael Van der Vaart odotteli syöttöä 5-metrin rajalla aivan vapaana.

 

Bale: Pääsi muutaman kerran lupaavan näköisesti vauhtiin, mutta pitkien kuljetuksien päätteeksi maitohapot näyttivät yltäneen pääkoppaan saakka. Walesilainen näytti jotenkin silmiini keskenkuntoiselta.

 

VDV: Ei jumalauta mitä p*****. Onko oikeasti niin, että Redknapp on pyytänyt joka hyökkäyksen päättymään kaukolaukaukseen? Tämän kaverin piti päättää ne, mutta epäonnistui katastrofaalisesti.

 

Defoe: Defoe yksin piikissä-hyökkäystaktiikka ei oikein toimi, kun hänellä ei ole enää samaa nopeutta mitä oli esim. kaksi vuotta sitten. Nykyään pallot viedään helposti jalasta ja ratkaisut ovat mielikuvituksetonta vielä asteen mielikuvituksettomampaa.

 

Corluka: Pelissä nähtiin, ettei Corlukan taso riitä kuin penkille asti.

Pavlyuchenko: Adebayor, Ruiz, joku maailmanluokan kärki, White Hart Lanelle kiitos!

Huddlestone: Näytti Gareth Balen tavoin keskenkuntoiselta, yritti taktiikan mukaisesti muutaman kerran kaukaa.

 

+++ Friedel

++ Dawson

+ Kaboul

 

--- VDV

-- Kranjcar

- Defoe

 

Puolustus pelasi kokonaisuudessaan mielestäni lupaavanoloisesti, vaikka kolme maalia tulikin omiin. Loppuhetkillä Spurs ei kyennyt pitämään palloa hyökkäyskolmanneksella ja puolustajat joutuivat jatkuvasti takajalalle (juoksemaan omaa maalia kohti). ManU näytti fyysisesti paljon paremmalta, tunnin pelin kohdalla Spursin pelaajat näyttivät kuin pubijoukkueelta. Jalat eivät oikein nousseet nurmesta, vaikka Redknapp yritti piristää keskikenttää tuoreilla jaloilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Tasan viikko siirtoikkuna vielä auki. Tämän hetken tilanteeseen täytyy sanoa, että todella pettynyt olen. Mitään ei ole tapahtunut, pelkkiä junnuja sisään eikä se riitä. Yksi hyökkääjä on lähtenyt eikä yhtään ole tilalle tullut. Huhuttu, että Adebayor diili olisi varma, mutta mitään ei ole julkistettu. Levy pihistelee eikä raski maksaa markkinan arvoista hintaa pelaajista.

Veikkaan, että tässä käy niin että vikana päivänä julkaistaan joku keskikentän vahvistus esim. Diarra ja se oli siinä. Näillä mennään! Kunhan 6-8 joukossa pysytään, tai no pistetään Luka vielä lihoiksi niin saadaan lisätuloja seuralle. Pääasia, että taloudellisesti näyttää hyvältä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... bayor.html

 

Hyvä, olikin kokoajan minulle se ykkösvaihtoehto. Supersunnuntaina kohdataan sitten Manchester City, eli Ade ei lainasopimuksen takia pääse vielä seuraavassa ottelussa kentälle.

 

Vielä pari hankintaa tarvitaan joukkuetta parantamaan. Modricin lakkoilun takia tarvittaisiin joku pelaaja joka osaa pelata ylös palloa. Krancjarin peliä kun katteli, niin eihän tämä segunda croati osannut pelata palloa muuta kuin alaspäin.

 

Laitapeli onkin sitten ihan hyvällä mallilla. Balelle meillä on varamiehiä, mutta Lennonille voisi tehdä ihan hyvää pieni kilpailu.

 

Keskuspuolustus myös tarvitsisi jotain kestävää pelaajaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3770744/Tottenham-agree-a-loan-deal-for-Manchester-Citys-Emmanuel-Adebayor.html

 

Hyvä, olikin kokoajan minulle se ykkösvaihtoehto. Supersunnuntaina kohdataan sitten Manchester City, eli Ade ei lainasopimuksen takia pääse vielä seuraavassa ottelussa kentälle.

Heti ku mä aloin kitisemään täällä ni jotain tapahtu.. ;)

 

http://www.tribalfootball.com/articles/tottenham-willing-make-modric-first-ever-100000-a-week-player-1837081

 

Levy avaa kukkaroaan, en tiedä riittääkö ämmälle £100k/viikko jos Ch€ls€a on tarjonnut £150k/viikko.

 

 

"Chelsea have been told their £30million offer for Luka Modric will be rejected - and have been warned off any future bids by Tottenham.

Angry chairman Daniel Levy, who has insisted all along that the Croatia midfielder is staying, has told Stamford Bridge chiefs he will not consider any offer."

 

LOL.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Europa League draw 2011-2012

 

Jos jotain kiinnostaa Euroopan kakkosliiga, niin tänään arvotaan lohkot klo 14 Suomen aikaa.

Harmi, että Schalke pääsi tasolleen ja näytti oikean tasoeron, mä ehdin jo haaveilla Spursista Sonera Stadikalla.. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tottenham Hotspur FC 2011-2012

 

Samaan lohkoon Eurooppa liigaan venäläinen Rubin Kazan, kreikkalainen FC PAOK ja irlantilainen Shamrock Rovers. Rubin Kazan on pystynyt aiemmin yllätyksiin UCL:n lohkovaiheissa mm. FC Barcelonan onnistui voittamaan vieraspelissä muistaakseni toissa kaudella. FC PAOK kaatoi nihkeästi Karpatyn playoff-kierroksella joten ei vaikuta kummoiselta joukkueelta. Shamrock Rovers vuorostaan voitti upeasti serbialaisen Partizan Belgradin, jolle HJK hävisi selvin numeroin viime kauden UCL-karsinnoissa. Tuuri ei siis välttämättä ollut aivan paras mahdollinen, mutta yksi parhaista kuitenkin. Mahdollisuuksia olisi ollut saada vaikka Arsenalia pahasti hytkyttänyt Udinese samaan lohkoon. Joka tapauksessa vasta lohkon jälkeen voidaan todeta helpoimmaksi tai parhaimmaksi osoittautunut lohko. Eurooppa liigan voitto kyllä varmasti kelpaisi Redknapille, enkä nää mitään pelaajamateriaaliin liittyvää mahdontonta estettä kuten viime kaudella UCL:ssä.

 

Toivottavasti Manchester Citystä lainalle hankittu Adebayor pystyy samantasoisiin ratkaisuihin kuin mitä ollaan viime kausina nähty myös Spursissa. Maalit Arsenalin verkkoon olisi kyllä todella makeaa myös miehelle henkilökohtaisesti. Myös se, että Adebayor ylipäätään lainataan Tottenhamiin tarkoittaa sitä, että Mancini/seurajohto Manchesterissä on laskenut ettei Spurs kuulu Cityn haastajiin tällä kaudella. Adebayorin saapuminen White Hart Lanelle pienentää radikaalisti kertoimia Peter Crouchin siirtymistä pois Tottenhamista. Kärkipari lienee siis joko Adebayor-Defoe tai toisessa tapauksessa togolainen on yksin piikissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×