Jump to content
Sign in to follow this  
jone

Tuomarit, nuo onnettomat pelin pilaajat

Recommended Posts

Ensimmäiset ottelut uljaasta premier liigasta takana.

Kolme isoa joutui tyytymään tulokseen, joka ei kelvannut,

onneksi syylliset löytyvät helposti:

 

 

Chelsea boss Andre Villas-Boas described the pushing and shoving by Stoke's players as "out of this world" after beginning his managerial career in the Barclays Premier League with a goalless draw at the Britannia Stadium.

 

 

 

Dalglish:

"You don't want to see people sent off and I don't know what the rule book says about a clear goalscoring opportunity when Luis Suarez is one on one with the goalkeeper I don't see a clearer goalscoring opportunity than that," he said.

 

"They may say he is taking the ball away from goal so it is a yellow card but if you are in the middle of the goal and want to go around the goalkeeper you have to go away from goal.

 

"I suppose nine-and-a-half out of 10 would have given Kieran the red card but we need to know where we stand and how they are going implement the rules and word them in the books - that is what we asked for."

 

 

 

Wenger felt the referee was influenced by his assistant and suggested he might appeal against Gervinho's dismissal.

 

He said: "I think Gervinho didn't deserve a red card, he should give a red to the two players or a yellow to the two.

 

"I feel the referee has not seen it and the linesman has not seen it properly. I'm 100 per cent sure that the referee did not see the incident so I would like to know who made the decision."

 

Pointtini siis ei ole siinä, että kuka on oikeassa ja kuka väärässä vaan siinä,

että haluaisin näissä tilaisuuksissa enemmän puhetta pelistä eikä sitä ainaista

syyllisten etsintää oman joukkueen ulkopuolelta.

 

Esim. King Kenny olisi voinut perustella sitä typeryyttään, että miksi

Flanagan ja Lucas pelasivat ? Eihän muissakaan lajeissa laiteta

pelaajia väärille paikoille vai oletteko nähneet esim. jefussa, että

juoksija laitetaan ratkaisuhetkillä vastaanottajaksi ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tuomarit, nuo onnettomat pelin pilaajat

 

no näinhän se, tai käsiksessä centteri/pelinrakentaja laituriks ja etenkin toisinpäin.... :cool: No, totahan se aina, laji kun laji, niin usein häviäjä osapuoli narisee dumarista. En mä ainakaan nähny tuomaria pelin ratkaisijana missään näistä matseista!

 

Suarezhan se avainpeluri oli kun ampu noinkin nätin rankkarin :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tuomarit, nuo onnettomat pelin pilaajat

 

Joh, huippujengien managereilta odottaisi vähän jotain muuta. Ihan turhaa odottaa tuomarien arvostuksen paranemista kun heti ekoissa matseissa ainoakaan huippumanageri ei jättänyt ruikuttamatta, Fergiekin valitti veskarinsa kohtelusta. OK, jokaisella oli vastassa fyysinen jengi ja nehän tulee just huippujengejä vastaan extrakovaa mutta silti.

 

Sitäpaitsi en kyllä edes tiedä tuliko ne huippukovaa kun en katsonut matseja. Mitä mä niitä? Eihän siellä edes pelaa yhtään mielenkiintosta jengiä.

 

Sitäpaitsi on paljon mielenkiintosempaa lukea sensaationhakusten toimittajien puutteellisella ammattitaidolla tai valmiilla asenteellisuudella kyhäämiä otsikoita joiden perustarkotus on saada jutulle mahdollisimman paljon klikkauksia jotta sitten ilmoitusmyyjät voivat myydä hyvin mainoksia. Kun ei ole omaa katsomiskokemusta pohjalla niin se oma kokemus ja näkemys ei turhaan ole häiritsemässä.

 

Ai enkö mä pidä toimittajia oikeen minään?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tuomarit, nuo onnettomat pelin pilaajat

 

muista nyt niin en tiedä, mutta Stoke tuli mun mielestä ns. extrakovaa! Silti kuitenkin aika lailla puhtaasti, just mun mieleen tommonen pelityyli! Eikä kummarrella mitään tähtiä, sukille vaan, perkeles :D

 

Ja go on Joey B!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tuomarit, nuo onnettomat pelin pilaajat

 

No mäkin nyt sanon sen verran, että ihan turhaa valitusta AVB:lta. Stoke pelaa niin kuin Stoke pelaa ja jos sitä ei etukäteen tiedä niin se on ihan oma moka. Ei siellä mitään törkeyksiä ollut, vaikka koko ajan mentiin sääntöjen rajamailla. Yksi selkeä pilkku kyllä jäi viheltämättä, mutta niitä välillä jää...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×