Jump to content
Sign in to follow this  
Johtava97

10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stadium

Recommended Posts

[center:1ess6gp8]Klo 19.25 Canal+Urheilu[/center:1ess6gp8]

 

Laitetaan otteluennakko pystyyn, kun aiheeseen liittyvää keskustelua on syntynyt.

 

Maaottelutauko on saatu kärsittyä ja huomenna edessä ei-niin-pitkä vierasmatka Boltoniin. Vastassa tietysti Jässin Wanderers, joka on aloittanut kauden aivan odotetusti. Kolme pistettä kolmesta pelistä, mutta vastassa olivatkin muun muassa Liverpool ja Manchester City. Viimeksi miteltiin Poolin vieraissa, eikä esitys silmiä hivellyt. Kaukana siitä. Puolustuspeli ei ollut sitä kuuluisaa timanttia vaan Suarez ja kumppanit juoksivat valkopaidoista ohi. Kärjessä ei pelannut pari vaan kaksi yksinäistä sutta. Jos esitys jatkuu samanlaisena, ei liene väliä onko puolustuslinjassa Evans tai kuka tahansa muu. Johnny voi helposti tehdä itsestään tähden ja heikentää viime pelin muistoja. Punainen ja Holdenin telominen ei ollut ehkä ihan sitä parasta tuotosta.

 

Bolton vahvistui kesän aikana ihan mukavasti. Manageri Owen Coyle toi mukanaan menestyksekkään Burnley-ajan tekijämiehet Chris Eaglesin ja Tyrone Mearsin. Darren Pratley ja Nigel Reo-Coker saapuivat ilmaisilla siirroilla ja Liverpoolin turhakkeesta David N'gogista maksettiin nelmä miljoonaa puntaa. Ostoja rahoitettiin muun muassa Ali Al-Habsin myynneillä. Omanilainen ei tosin viime kaudella Reebokilla palloillut vaan vakuutti lainalla Wiganissa. Suurin menetys oli ykköshyökkääjä Johan Elmander, jonka tahti tosin hiipui kauden edetessä. Menetykseksi voi laskea myös Daniel Sturridgen, jota Coyle tiettävästi kovaa tavoitteli. Chelsea ei kuitenkaan ymmärrettävistä syistä ollut valmis myymään häntä, joten vaaka kallistui N'gogiin.

 

Boltonilla on muutama ilkeä loukkaantuminen, jotka väkisinkin heikentävät ennestään kapeaa materiaalia. Chung-Young Lee katkaisi jalkansa ja on telakalla pitkälle ensi vuoteen. Samoin kävi uudelle hankinnalle Tyrone Mearsille. Myös puolustajat Alonso ja Ricketts ovat tiettävästi sivussa.

 

Tällä Bolton esiintyi Poolin vieraana. Materiaali on kapea, joten suurin osa kokoonpanosta pelannee myös huomenna.

 

[center:1ess6gp8]Jääskeläinen

Steinsson - Gahill - Knight - Robinson

Eagles - Reo-Coker - Muamba - Petrov

Davies - Klasnic

 

Unitedin osalta suurin osa on varmaan selvää, joten turha alkaa julistamaan tuttua juttua. Laitanpas vielä oman päivitetyn kokoonpanoveikkaukseni:

 

De Gea

Smalling - Jones - Evans - Evra

Nani - Anderson - Fletcher - Young

Rooney - Chicharito[/center:1ess6gp8]

 

Puoliajalla Valencia sisään ja Young ulos. Keskustassa vaihtoehtona Fletcherille Cleverley, mutta Fletcher tullaankyllä näkemään kentällä.

 

--------------------------------------------------------------------

 

Ottelusta ei missään nimessä tule helppo. Boltonilla on ollut viikko aikaa hioa puolustuspeliään ja se varmaan tulee myös näkymään. Unitedin osalta pientä krapulaa Arsenal-voiton myötä voi hieman esiintyä, joten kolmeeseen pisteeseen ollaan jälleen kerran tyytyväisiä. Viimeksi ottelu ratkesi viimeisen kympin aikana, kun Jässi haparoi pallon Berballe, joka sai tuikata pallon vapaasti maaliin. Jatketaan samalla linjalla ja veikataan 0-1 -voittoa, maalarina Nani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Boltonilla on musta menneisyys ManUa vastaan. Luulen, että ottelusta tulee samantyylinen kuin kuin viime kaudella Chelseaa vastaan kotona tai nyt Liverpoolin vieraana. Veikkaan ManUlle reilua voittoa. Joku 3-1 tai enemmän ManUlle. Ellei nyt Rooney ja Young ja De Gea jne ole huumeissa tai ripuleissa kaikki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

[center:2egjpkye]

De Gea

Smalling - Jones - Evans - Evra

Nani - Anderson - Fletcher - Young

Rooney - Chicharito[/center:2egjpkye]

 

Puoliajalla Valencia sisään ja Young ulos. Keskustassa vaihtoehtona Fletcherille Cleverley, mutta Fletcher tullaankyllä näkemään kentällä.

Itse lähtisin hiukan eri systeemillä:

 

[center:2egjpkye]Rooney - Hernandez

Young - Cleverley - Anderson - Park

Evra - Ferdinand - Jones - Smalling

De Gea[/center:2egjpkye]

 

Vaikka Arsenal-näytöksen jälkeen ei tekisi mieli vaihtaa mitään, niin kyllä sieltä alisuorittajia löytyy. Community Shieldin jälkeen Nani on lähinnä keskittynyt pilaamaan hyviä tilanteita itsekkyydellään. Vastaavasti Park on ollut vaihdosta tultuaan (+ preseasonilla) hyvä, joten antaisin paikan avauksessa hänelle. Evans oli viime pelissä sillä huonommalla tasollaan, eikä Boltonin hyökkääjät ole mitään nallipyssy-osastoa. Jos Rio on kunnossa, niin ehdottomasti avaukseen.

 

Bolton tulee kaatumaan Unitedin nykyisellä pelityylillä siinä missä Tottenham ja Arsenalkin. Pallo liikkuu maata pitkin nopeasti mieheltä miehelle ja vastustaja joutuu rikkomaan. Mielestäni Boltonin iltapuhdetta on turha helpottaa valitsemalla Valenciaa keskittämään kukkupalloja boksiin tai laittamalla Fletcherin painimaan keskustaan. Unitedin tulee määrätä pelin tahti, eikä yrittää kaataa Boltonia sen omalla pelitavalla. Jos peli on tunnin kohdalla täysin hallussa, niin sitten Fletcheria ja kumppaneita keräämään minuutteja ja jäädyttämään Boltonin kiri.

 

Veikkaan, että Jääskeläinen levittelee pelin aikana puolustukselle käsiään vähintään kolmesti ja yksi kotijoukkueen pelaaja hölmöilee turhautuneena itsensä suihkuun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

No niin, taas mennään. Bolton-matsi omaksi onnekseni on iltapeli, joten kerkiän just töistä sen katsomaan. Nyt alkaa kauden ensimmäinen jakso, jolloin ruetaan menemään parin pelin viikkotahtia ja näin mennäänkin tuonne lokakuun alkuun asti. Nyt ruetaan tarvitsemaan sitä laajaa squadia ja sellainen Unitedilla onneksi on.

 

Itse peliin sitten. Bolton ei ehkä enää ole samanlainen rymistelevä joukkue kuin ennen ja Owen Coyle on pyrkinyt saamaan joukkueen hieman pelaavammaksi kuin aiemmin. Saattaa toimiakin pienempiä vastaan, mutta kyyti oli aika kylmää sekä Poolia että Cityä vastaan. Uusista hankinnoista Kakuta ja N'gog ovat nimenomaan sellaisia vikkeliä, eivät niinkään romuluisia hyökkääjiä. No onhan siellä Davies heiluttamassa kyynärpäitään.

 

Unitedin peli on pyörinyt mallikkaastii kolmessa aiemmassa pelissä ja pallo on liikkunut nopeasti maita pitkin, nuorille on annettu vastuuta osin loukkaantumistenkin johdosta. Toivotaan nyt ettei näille nuorille tule mitään krapulaa Arsun löylytyksestä vaan että energiaa piisaa heti ottelun alusta asti. Monesti mj-tauon jälkeiset pelit ovat olleet Unitedille vaikeita eikä kone ole käynnistynyt sitten millään. Nyt on paljon levänneitäkin miehiä (Carrick, Giggs, Park, Berba) sekä nuoria ja energisiä kavereita heittää kentälle. Näistä pitäisi löytää se oikea kombinaatio ja ajatella jo tulevia pelejä. SAF painii siis positiivisen ongelman kanssa :boogy:

 

Vaikka kaikki kolme ottelua on jo voitettu niin puolustus on kuitenkin antanut liikaa paikkoja vastustajalle. Eniten siellä huolestuttaa Evans sekä Evra, jota puolustaminen välillä kiinnostaa yhtä paljon kuin kasa kiviä. Evans on parantanut, mutta kun vertaa vierellä pelanneeseen Jonesiin, niin parantaa pitää vieläkin. En tiedä miten on pelannut maajoukkueessa menneellä viikolla mutta SAF jaksaa kaveria hehkuttaa ja antaa luottoa. Joten uskon että Evans tänäänkin kentällä nähdään, jos Rio on vähänkin doubtful eikä vielä parhaassa kondiksessa. Toivotaan että Evrakin heräisi, ehkä miestä pitäisi tosiaan penkittää?!?!

 

Keskikentän osalta pallollinen pelaaminen on sujunut mallikkaasti. Keskikentän puolustamisessa riittää vielä parannettavaa, mutta vasta kolme peliä takana kaksikolla Cleverley-Anderson, jotka eivät ole ennen pelanneet yhdessä. Joten tämäkin tulee parantumaan. Ja ainahan sinne voi heittää Fletchin, jos sinne kaivataan sellaista röytäjää!!

 

Hyökkäyspäässää oikeastaan odotellaan Nanin heräämistä, muuten ei ole valittamista. Welbeckin loukkaantuminen oli ikävä homma, mutta onneksi meillä on Chicharitossa hänelle hyvä korvaaja :D

 

Oma veikkaus avauksesta:

 

-------------DDG-------------

--Smalling-Jones-Evans-Evra--

Nani-Cleverley-Anderson-Young

------Rooney-Chicharito------

 

Ja nyt kun veikkaan että Tom ja Ando aloittaa niin luultavasti siellä on ainakin Carrick kentällä. Myös laitureiden osalta kierrätys on mahdollinen, jopa todennäköinen. No olipahan siellä kentällä nyt ketä tahansa niin kaikki muu kuin voitto on pettymys. 3-1 veikataan, ja Chicharito, Rooney ja Jones maalareina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Guardianin mukaan DDG ei olisi tänään avauskessa... Saa nähdä pitääkö paikkaansa. Jos hyökkäys toimii kuten arsenal pelissa, saa Jääskeläinen tehdä aika paljon töitä ja luultavasti kerätä pallon useamman kerran verkoista.

 

 

Edit: Avaus: De Gea, Smalling, Jones, Evans, Evra, Nani, Anderson, Cleverley, Young, Rooney, Hernandez

 

Siis De Gea avauskessa... Guardian ei ihan arvannut oikein. Evans jälleen avauksessa, eli Rio ei täydessä tikissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

de Gea

 

Jones

Ferdinand

Evans

Evra

 

Nani

Cleverley

Anderson

Young

 

Rooney

Hernandez

 

SUBS: Lindegaard, Fabio, Smalling, Carrick, Park, Giggs, Berbatov.

 

Vai mennäänkö kuitenkin näin? Jones vai Evans oikealla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

ManU:n kannattaisi hommata rosteriin leveyttä ettei tarvitsisi ylipeluuttaa pelaajia maajoukkuepelien jälkeen. Cleverley kesti 5 minuuttia.

 

Miksi Evans ei pelaa laitapakkina? Jones viilettää oikealla. Ei Unitedilla ole laitapakeista pulaa, ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

ManU:n kannattaisi hommata rosteriin leveyttä ettei tarvitsisi ylipeluuttaa pelaajia maajoukkuepelien jälkeen. Cleverley kesti 5 minuuttia.

 

Miksi Evans ei pelaa laitapakkina? Jones viilettää oikealla. Ei Unitedilla ole laitapakeista pulaa, ei.

Mihin tässä lisämateriaalia nyt tarvitaan? Keskikentälle reservissä vielä Fletch ja Giggs. Luulisi noilla pärjäävän... Evans pelaa topparina, joten ei voi pelata laitapakkina. Luulisi olevan aika yksinkertaista. Sir Alex määrää kokoonpanon, me taputetaan.

 

Miksi ihmeessä alennuin tuhlaamaan kaksi minuuttia pelistä tähän sontaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Materiaalia piisaa ja kuitenkin pakko ylipeluuttaa Cleverleytä joka kestää 5 minuuttia? Aika selkeää logiikkaa joo.

 

Huvittavaa kuinka Joneskin menee laitapakkina ohi tästä Evansista jota kauden alussa niin kehuttiin laitapakkiosaamisesta. Nyt paljastui palstan ManU fanien taso lopullisesti. Olitte väärässä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Materiaalia piisaa ja kuitenkin pakko ylipeluuttaa Cleverleytä joka kestää 5 minuuttia? Aika selkeää logiikkaa joo.

 

Huvittavaa kuinka Joneskin menee laitapakkina ohi tästä Evansista jota kauden alussa niin kehuttiin laitapakkiosaamisesta. Nyt paljastui palstan ManU fanien taso lopullisesti. Olitte väärässä.

Haluutko ettiä viestin jossa joku on kehunu Evansin laitapakki osaamista? Jonkun muistan puhuneen siitä, että Evans pystyy pelaamaan joka paikalla puolustuksessa, usein epävarmasti kylläkin. Ja Joneshan on pelannu ihan huikean ensimmäisen puoliajan. Kolmas maalihan oli hiukea suoritus Jonesilta vaikka Jässi nyt vedon torjuikin. (Messi Samoin kun Ruunin ensimmäiseen maaliin johtanut keskitys.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Pimpom ja alias MVH jaksaa näköjään työntää puppua joka paikkaan. Miten olis vähän rauhoitusaikaa molemmille? Täältähän ne modet löytyy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Tuleva Vuoden Foorumisti on siis ottanut missiokseen sulkea myös tämän ketjun. Arvostan. BTW, ignore-toiminto ei valitettavasti piilota roskatekstejä asiakirjoittajien lainauksista :(

 

Kyllä United näyttää paljon paljon paremmalta kuin viime kaudella tähän aikaan. Jotain on selkeästi kahdesta Barca-tappiosta jäänyt Fergusonille muistiin. Peli on (jälleen) ohi ensimmäisen puoliajan jälkeen ja tunnin kohdalla voitaneen ottaa vaihtomiehet sisään jäädyttämään peli. Park <-> Nani on aika varmasti tulossa ennenmmin tai myöhemmin. Nähtäisiinköhän laiska bulgaari myös tänään jämäminuuteilla?

 

Carrick ei sovellu kyllä nyky-Unitediin. United pelaa nupeasty ylöspäin ja Carrick osaa syöttää vain alaspäin. Ensi kesänä sitten Götzeä sisään kiitos.

 

Keskikentälle reservissä vielä Fletch ja Giggs

Lisätään vielä Gibson ja Pogba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Tosta eteenpäin Evansin laitapakkiosaamista kehutaan. Samassa ketjussa enemmänkin www.paitsio.com/foorumi/viewtopic.php?f ... 90#p197128

 

Evansista vaan menee ohi Evra, Fabio, Rafael, Smalling ja Jones. Jes.

 

Lfcsmith: kirjoitan sentään ottelusta, itse jauhat pelkkää paskaa.

 

needles: Ymmärrän toki että ottaa koville myöntää olevansa väärässä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Lfcsmith: kirjoitan sentään ottelusta, itse jauhat pelkkää paskaa.

 

Mielestäni jauhat ottelusta pelkkää paskaa?

 

Olipahan taas tykitystä ei voi muuta sanoa!. Ketään ei voi oikeastaan haukkua, vaikka Andolla meinasi syötöt mennä välillä mihin sattuu. Hyvä että Chicharito sai maalihanat auki ja Wäinöllekkin näyttää maalinteko maistuvan ja sitähän on upea seurata!

Todella harmittavia nämä loukkaantumiset, eteenkin Tompan. Toivotaan ettei ole kauan pois kentältä. Järjetön taklaus takaapäin.

 

Seuraavaksi kaatuu Benfica ja sunnuntaina Chelski ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bolton Wanderers vs Manchester United 0-5

 

0-1 Chicharito 5´

0-2 Rooney 20´

0-3 Rooney 25´

0-4 Chicharito 58´

0-5 Rooney 68´

 

(Carrick)<--Cleverley 7´

(Giggs)<--Young 61´

(Smalling)<--Evans 62´

 

Murskavoitto pelistä, jota ainakin minä pidin ennalta vaikeana. Kanssafoorumistit aavistivat kuitenkin vireen oikein, ja ei Boltonilla ollut missään vaiheessa mitään jakoa. Jässiä käy vähän sääliksi, vaikka olisikin monta voinut torjua paremminkin.

 

Itse peli oli oikeastaan aika pelailua eikä liiemmin saanut aikaan suurempia tuntemuksia. Tämä vaan on se ”valitettava” tosiasia, että juuri nyt Unitedilta riittää tällainen normaaliesitys boltonien murskaamiseen. Vesi kielellä odotan ensi viikkoa; vastassa Benfica ja Chelsea.

 

Rooneyn perusvire on kanssa niin korkea, että ”tuosta vaan” Väinö heitti jälleen kolme häkkiä. Johtava ja FPL-joukkue kiittävät! Chicharito näytti olevansa maalintekijä-sanan varsinainen merkitys. Ei jestas, pelituntumaa ei ole, mutta pallo verkkoon melkeinpä ensimmäisellä kosketuksella. Kliinistä. Ja se nopeus...

 

Nani pelasi mielestäni kanssa hyvin, samoin kuin viime pelissä. Nyt vain itsekkyys oli tipo tiessään ja palkkioksi siitä pari maalisyöttöä. Laitureista Young oli näkymättömämpi, mutta pallon saadessaan alati vaarallinen.

 

Anderson oli, sanotaanko, erinomainen. Paiskoi hommia oikein olan takaa, syötöt napsuivat pääsääntöisesti jalkoihin ja kulmat ja erikoistilanteet olivat vaarallisia. Carrickistä samaa mieltä Needlesin (?) kanssa. Ei vain tänään istunut muottiin, mutta josko myöhemmin. Ainakin näytön paikka, jos Cleverleyn vamma on astetta vakavampi.

 

Puolustus oli ihan ”ok”, eikä heikoin lenkki ollut tänään Evra tai Evans. Tasaisen varmaa suoritusta koko porukalta. Ilolla katsoin Jonesin nousuja. Nyt jokainen nuorista toppareista on onnistuneesti esiintynyt laitapakkina, joten harmaita hiuksia luvassa SAF:ille pelaajavalintojen takia.

 

De Gea oli aivan huippu avauksissa. Suuri osa menee tietysti myös pelaajille. Hatusta heitetty arvio, mutta että 75% avauksista kaavittiin omille? Ei liene kaukaa haettua.

 

+++ Anderson

++ Rooney

Nani / Chicharito

 

(-) Carrick

 

-----------------------------------------------------------

 

Mitä vielä trollauksiiin tulee, on aika naurettavaa väittää Needlesin tai jonkun muun olleen väärässä. Etenkin kun toinen perustelee (sanan oikeassa merkityksessään) väitteensä ja toinen ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Itse otteluhan oli jopa kohtalaisen tasainen tilastojen valossa: Laukaukset 22/6-14/8.

 

Boltonin puolustuksen pupeltaessa United pääsi latomaan tyhjiin eikä Jääskeläinen ollut vireessä. De Gea oli jälleen hyvin epävarma, maaliviivalta siivottiin pari, huono viimeistely ja tuuri pitivät verkon tyhjänä. Se kuuluisa maalit eivät täysin kuvaa ottelua.

 

Arsenalin physiotiimiä ja ylipeluutusta haukuttiin, ManU ei juuri paremmalta vaikuta. Evans ja Cleverley kentälle maajoukkuepelien jälkeen ja heti lasarettiin,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Bolton Wanderers vs Manchester United 0-5

 

0-1 Chicharito 5´

0-2 Rooney 20´

0-3 Rooney 25´

0-4 Chicharito 58´

0-5 Rooney 68´

 

(Carrick)<--Cleverley 7´

(Giggs)<--Young 61´

(Smalling)<--Evans 62´

 

Murskavoitto pelistä, jota ainakin minä pidin ennalta vaikeana. Kanssafoorumistit aavistivat kuitenkin vireen oikein, ja ei Boltonilla ollut missään vaiheessa mitään jakoa. Jässiä käy vähän sääliksi, vaikka olisikin monta voinut torjua paremminkin.

 

Itse peli oli oikeastaan aika pelailua eikä liiemmin saanut aikaan suurempia tuntemuksia. Tämä vaan on se ”valitettava” tosiasia, että juuri nyt Unitedilta riittää tällainen normaaliesitys boltonien murskaamiseen. Vesi kielellä odotan ensi viikkoa; vastassa Benfica ja Chelsea.

 

Rooneyn perusvire on kanssa niin korkea, että ”tuosta vaan” Väinö heitti jälleen kolme häkkiä. Johtava ja FPL-joukkue kiittävät! Chicharito näytti olevansa maalintekijä-sanan varsinainen merkitys. Ei jestas, pelituntumaa ei ole, mutta pallo verkkoon melkeinpä ensimmäisellä kosketuksella. Kliinistä. Ja se nopeus...

 

Nani pelasi mielestäni kanssa hyvin, samoin kuin viime pelissä. Nyt vain itsekkyys oli tipo tiessään ja palkkioksi siitä pari maalisyöttöä. Laitureista Young oli näkymättömämpi, mutta pallon saadessaan alati vaarallinen.

 

Anderson oli, sanotaanko, erinomainen. Paiskoi hommia oikein olan takaa, syötöt napsuivat pääsääntöisesti jalkoihin ja kulmat ja erikoistilanteet olivat vaarallisia. Carrickistä samaa mieltä Needlesin (?) kanssa. Ei vain tänään istunut muottiin, mutta josko myöhemmin. Ainakin näytön paikka, jos Cleverleyn vamma on astetta vakavampi.

 

Puolustus oli ihan ”ok”, eikä heikoin lenkki ollut tänään Evra tai Evans. Tasaisen varmaa suoritusta koko porukalta. Ilolla katsoin Jonesin nousuja. Nyt jokainen nuorista toppareista on onnistuneesti esiintynyt laitapakkina, joten harmaita hiuksia luvassa SAF:ille pelaajavalintojen takia.

 

De Gea oli aivan huippu avauksissa. Suuri osa menee tietysti myös pelaajille. Hatusta heitetty arvio, mutta että 75% avauksista kaavittiin omille? Ei liene kaukaa haettua.

 

+++ Anderson

++ Rooney

Nani / Chicharito

 

(-) Carrick

 

 

Ei voi muuta sanoa ManUsta ja ManCinista kuin että kateeksi käy. Molemmissa on ainakin juuri nyt kaikki osat niin kohdallaan, ettei paremmasta väliä. Meillä kysellään aiheesti, kuka ihmeen Torres. ManU voi kysyä aiheesta, mikä ihmeen Ronaldo.

 

Joudun tässä töitä tekemään ja yritän lepuuttaa välillä aivoja katselemalla, mitä täällä porukka kirjoittelee. Minusta on hauska lukea juttuja, joita on kirjoitettu joko asiallisesti tai naama vähän virheessä. Itse syyllistyn siihen jälkimmäiseen usein. Mutta mitä ihmettä nämä vauvat kuvittelevat saavuttavansa sillä, että laitetaan pelkkää vakjuuta joka hiivatin säie täyteen. Pingpong ja kumppanit voisivat harrastaa sitä keskenään privaviesteillä, niin saisitte uhmaiän angstinne tyydytetyiksi. Eikös?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Itse otteluhan oli jopa kohtalaisen tasainen tilastojen valossa: Laukaukset 22/6-14/8.

 

 

0-5 lopputulos ja jaksat kaivaa jotain tilastoja vielä siinä vaiheessa. ZzZz aika väsynyttä touhua.. :finger: Eiköhän se 0-5 tulos kerro jo tarvittavan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Unitedilta taas mukavaa viihdettä illan ratoksi. Voiton nautittavuutta tosin syö Cleverleyn loukkaantuminen. Molemmat jaksot sujui aika saman kaavan mukaan. Jaksojen alkupuoliskoilla United iskee maalit ja loppupuolella vähän himmataan. Viisi maalia oli ihan kivasti ja muutaman lisääkin olisi voinut tehdä. Boltonillakin oli omat saumansa. Reo-Coker käytti rimassa ja Klasnicilla oli pari hyvää vetoa.

 

de Gea: Nollapeli ja vakuuttavia torjuntoja ja avauksia.

Jones: Huikea peli Jonesilta. Hieno keskitys 0-2 maaliin ja vielä hienompi nousu 0-3 maalissa. Hoiti myös oman pään huolella. Man of the match!

Ferdinand: Toi tietynlaista vakautta ja vakuuttavuutta puolustukseen. Pelasti Rooneyn kanssa viivalta yhden Boltonin tilanteen.

Evans: Aika perussettiä. Hyviä katkoja ja blokkeja. Vastapainoksi muutama heikompi purku.

Evra: Kantoi kipparin nauhaa vaikka Riokin oli avauksessa.

Nani: Hyvällä pelipäällä. Pari syöttöä taisi tilille napsahtaa.

Cleverley: Valitettava loukkaantuminen jo aivan pelin alussa. Ilmeisesti murtamaa epäillään.

Anderson: Jatkaa vahvaa menoaan. Hyvä vapaapotku jonka Jässi pelasti yläkulmasta.

Young: Tällä kertaa jäi jonkin verran Nanin varjoon. Tunnin paikeilla lepäämään Mestareiden Liiga ajatellen.

Hernandez: Avaukseen ja maali(e)n makuun. Ensimmäisessä hieno juoksu etutolpalle.

Rooney: Toinen hattutemppu putkeen! Pari ensimmäistä nyyttiä "chicharitomaisia" maalin edestä "sohittuja". Kolmas olikin sitten hieno laukaus.

 

Carrick: Oma (jopa liian) rauhallinen itsensä. Miksi syöttää aina alas vaikka syöttötaitoa riittäisi rakentavampaankin pelaamiseen?

Giggs: Jälleen vaihtomiehenä sisään. Tällä kertaa vasemmalle laidalle.

Smalling: Vaihdosta mukaan loukkaantuneen(?) Evansin tilalle. Pelipaikka tänään puolustuksen keskustassa.

 

+++ Jones

++ Rooney

+ Hernandez

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Olisi todella kiva tietää minkälaisia fiiliksiä pyörii herroilla Owenin ja Berbatovin mielessä? Erityisesti Berbatov. Nuoret hyökkääjämme tykittävät maaleja ja peli luistaa kuin rasvattu. Sillä välin viime kauden maalikuningas istuu penkillä? No molemmat miehet halusivat jäädä Unitediin, varmasti tiesivät roolinsa?!? Tammikuussa kumminkin voi ovet käydä?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Olisi todella kiva tietää minkälaisia fiiliksiä pyörii herroilla Owenin ja Berbatovin mielessä? Erityisesti Berbatov. Nuoret hyökkääjämme tykittävät maaleja ja peli luistaa kuin rasvattu. Sillä välin viime kauden maalikuningas istuu penkillä? No molemmat miehet halusivat jäädä Unitediin, varmasti tiesivät roolinsa?!? Tammikuussa kumminkin voi ovet käydä?!

Mietin ihan samaa. Varsinkin Berbatov tuskin oletti, että istuu kaikki pelit penkillä kun kausi on tässä vaiheessa menossa. Kaveri on lopettanut maajoukkueuransakin, niin eipä noita pelejä ole juurikaan tullut. Vähän sääliksi käy, sillä tuon tason kaveri menisi aika moneen muuhun jengiin suoraan avaukseen, mutta mikään nuoripoika ei enää ole. Toki pelivuosia vielä reilusti jäljellä. Owen tuskin odottikaan peliaikaa?? Tai jos odotti, niin ehkä oletti olevansa vielä nuoruuden kunnossa :alien:

 

Itse peli oli taas mukavaa "tykitystä" ja hyvä draivi oli säilynyt maajoukketauon yli. Eihän Boltonilla ollut mitään saumaa ja pelikin ratkesi jo hyvin aikaisessa vaiheessa. Ensi sunnuntaina sitte kova testi edessä, mutta toki UCL peli tuossa välissä. Sinne laittaisin Berbaa ym. pelaamaan, jotta saadaan muutama jamppa keskittymään pelkästään sunnuntaihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Olisi todella kiva tietää minkälaisia fiiliksiä pyörii herroilla Owenin ja Berbatovin mielessä? Erityisesti Berbatov. Nuoret hyökkääjämme tykittävät maaleja ja peli luistaa kuin rasvattu. Sillä välin viime kauden maalikuningas istuu penkillä? No molemmat miehet halusivat jäädä Unitediin, varmasti tiesivät roolinsa?!? Tammikuussa kumminkin voi ovet käydä?!

Mietin ihan samaa. Varsinkin Berbatov tuskin oletti, että istuu kaikki pelit penkillä kun kausi on tässä vaiheessa menossa. Kaveri on lopettanut maajoukkueuransakin, niin eipä noita pelejä ole juurikaan tullut. Vähän sääliksi käy, sillä tuon tason kaveri menisi aika moneen muuhun jengiin suoraan avaukseen, mutta mikään nuoripoika ei enää ole. Toki pelivuosia vielä reilusti jäljellä. Owen tuskin odottikaan peliaikaa?? Tai jos odotti, niin ehkä oletti olevansa vielä nuoruuden kunnossa :alien:

 

Tuohon vielä Macheda päälle jonka soisi pelaavan jo kovempia pelejä mitä ressuista on saatavilla. Lähi viikkoina pelitahti taitaa hieman tiivistyä niin ehkäpä sieltä Berballe ja kumppaneillekin alkaa minuutteja tippumaan.

 

Menee offtopiciksi mutta vähän erikoinen tilanne Unitedissa hyökkääjien suhteen noin muutenkin. Ykkösjoukkueessa riitäisi osaavia hyökkääjiä vaikka kolmeen joukkueeseen. Kikon ja Dioufin lisäksi reservijoukkueessa minuutteja saavat lupaavat Will Keane ja John Cofie. Ykkösjoukkueessa hyökkääjistä on siis ylitarjontaa, kun taas akatemia puolella joukkueessa on tällä hetkellä vain yksi(!) puhdas hyökkääjä Sam Byrne.

 

Sitten taas aiheeseen. Twitteristä tuli bongattua tämmöinen:

@DanLowth Dan Lowth

Cleverley on his Facebook: "want everyone to know I got no apology from kevin davies! season could be over and received no apology."

Nyt vaan sormet ja varpaat ja kaikki muutkin paikat ristiin, että mistään ihan noin pahasta vammasta ei kuitenkaan olisi kyse. :scared:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Tutkimuksissahan tuo selviää lopullisesti. Silti voi heittää arviot:

 

Nilkka murtunut tmv 3-5 kuukautta

 

Pienempi murtuma jalassa tai akillesjänne saanut tosi kovan tällin tmv: ainakin kuukausi

 

Ei mitään rikki mutta turvotusta tmv: 2-4 viikkoa

 

Irvistyksestä päätellen mahtavilla enn tietotaidoillani olevan kyseessä pienen murtuman nilkan seudulla ja paranemiseen menee 2 kuukautta. Tempustahan ei taidettu edes varoitusta jakaa joten kovin vakavasta tapauksesta ei ole kyse.

 

Edit: Ferguson sanoo "broken", eli ainakin kuukausi lomaa tiedossa pah parhaassa tapauksessa www.skysports.com/story/0,19528,11667_7168894,00.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad

 

Olipahan omituinen peli, puolivaloilla 0-5 voitto, eikä peliesityskään oikeastaan nyt mikään erinomainen ollut, viimeistely on vaan tällä hetkellä melko huikealla tasolla.

 

Cleverleyn loukkaantuminen on kyllä todella huolestuttava asia, toivottavasti siellä ei todellakaan mitään kovin vakavaa ole, ja selvittäisiin ilman monen kuukauden huilia. Samaa mieltä muutaman muun foorumistin kanssa Carrickin sopimattomuudesta nyky-unitedin keskikentälle, olisi mielenkiintoista nähdä jokin tilasto eilisestä pelistä, kuinka monta prosenttia Carrickin syötöistä lähti alas tai viereen "helppona". Veikkaisin yli 80 %.

 

Hieman hirvittää miten keskikenttä pystyy taistelemaan oikeasti kovia ja taitavia joukkueita vastaan nykyisillä pelaajilla. Carrick on hidas ja ei pysty rakentamaan peliä ylöspäin. Fletchin pelikunnosta ei osaa sanoa vielä mitään, onko mies saanut takaisin menettämäänsä painoa ja pystyykö yltämään samalle tasolle, millä mies oli pari kautta sitten? Giggs on hidastunut, ja vaikka huikea pelikäsitys on vielä tallella, ei pysty pelaamaan sillä säteellä mitä keskikentän keskustan pitäisi, varsinkin jos käytetään 4-4-2 systeemiä ja pelataan tasaisia pelejä. Anderson on kehittynyt muutaman vuoden takaisesta tasosta todella paljon, mutta riittääkö miehen pelisilmä, puolustuskyky, syöttötaito ja viimeistely kantamaan Unitedin keskikenttää? Hieman huolestuttava tilanne siis mielestäni, Sneijderiä tai muuta dominoimaan kykenevää pelaajaa tuo olisi huutanut kesällä, ja huutaa nyt entistä kovemmin Tomin loukkaantumisen jälkeen. Mutta ehkäpä SAF tietää taas parhaiten.

 

Mati, :thumbsup1: , aivan samaa mieltä. Keskustelun taso on nykyään taantunut huolestuttavan usein eipäs juupas -tasolle, toivottavasti nämä nimettömät peikot tajuaisivat tehdä kaikille palveluksen ja lähteä foorumilta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×