Jump to content
Sign in to follow this  
Johtava97

18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

Recommended Posts

[center:3f7vz14q]Canal+ Urheilu klo 17.55[/center:3f7vz14q]

 

Unitedin kauden ensimmäinen härkäviikko päättyy huomiseen huippuotteluun Old Traffordilla. Vieraaksi saapuu Lontoosta Chelsea, joka majailee sarjataulukon kolmossijalla kaksi pistettä Unitedin takana. Sinisten alkukausi ei ole ollut yhtä juhlaa, mutta pisteitä on saatu raavittua kiitettävästi. Chelsea on tehnyt neljänneksi eniten (7) maaleja.

 

Kesällä Carlo Ancelottin paikalle astui nuori portugalilainen Andre Villas-Boas, jota useissa lähteissä pidetään ”uutena Mourinhona”. AVB tunnetaan jäätäväntarkasta tilastoinneistaan ja kyvystä valmistella joukkuetta etunenässä mentaalisesti otteluihin. Viime kaudella luotsin opit toivat tulosta Portossa. Mielenkiintoista on näin sivustakatsojan vinkkelistä, kauan AVB saa jatjaa, jos Chelsea ei voita tällä kaudella mitään. Ainakin portugalilainen on saanut kunnon pelivälineet. Panostihan öljykeisari Abramovits pelaajahankintoihin eniten sitten seuraan tulonsa. Haaviin tarttuivat nimiä kuten Mata, Lukaku, Meireles, Oriel Romeu ja Courtois, joista jälkimmäinen pelaa lainalla Atletico Madridissa.

 

United kävi alkuviikosta Portugalissa pelaamassa 1-1-tasapelin Benficaa vastaan. Ottelu oli ilmeisesti aika sekava, eikä suuria onnistumisia nähty. Lepuutuksia tarjosivat Fletcher, Carrick ja Giggs. Yksi kysymys onkin, kenet näistä herroista Sir Alex laittaa keskustaan Andersonin kanssa.

 

Jos United saa heti alusta pelin toimimaan ja pääsee vyöryttämään hyökkäyksiä, pelissä ei ole pelättävää. Chelsea on kuitenkin Cityn kanssa Unitedin vastukset mestaruuskilvassa ja tämän tiedostaa myös Sir Alex:

 

"They will be there at the end of the season, there is no doubt about that," he said.

 

"It will be a fantastic game. The games between both sides over the last seven years have been very close affairs. There is usually just one goal in it and it will be very tight on Sunday again."

 

"They are a team with great experience and they will always be a challenge to us."

 

Unitedilta ovat poissa kapteeni Vidicin lisäksi edelleen Rafael, Cleverley, Welbeck ja Gibson. Erityisesti Cleverleyn poissaolo harmittaa, sillä kukaan kolmikosta Fletch, Giggs, Carrick ei liene parhaassa mahdollisessa tikissä. Vidic on aivan sairaan tärkeä isoissa kamppailuissa, mutta onneksi Rio tuo kokemusta nuorten ja Evran keskelle.

 

Chelsealta sivussa ovat Drogba ja Essien.

 

[center:3f7vz14q]De Gea

Smalling - Ferdinand - Jones - Evra

Nani - Anderson - Carrick - Young

Rooney - Chicharito[/center:3f7vz14q]

 

De Gea ottaa paikan maalilta, vaikka Lindegaard ilmeisesti pelasikin huippupelin Portugalissa. Maalivahtiipeliin United ei tule kaatumaan.

 

Puolustuksessa varmat ovat Rio ja Evra, mutta pelaako Jones, Smalling vai kenties Evans keskellä. Itse laittaisin Jonesin. Evansia tullaan todennäköisesti lepuuttamaan, mikä on varmaan aika monelle United-fanille helpotus. Smalling luo mielestäni laidalle suuremman hyökkäyspelotteen kuin Jones, joten Jones keskelle. Fabio voi mutkistaa soppaa, jolloin Smalling keskelle ja Jones penkille.

 

[center:3f7vz14q]Smalling - Ferdinand - Jones - Evra

Fabio - Ferdinand - Smalling - Evra[/center:3f7vz14q]

 

Keskikenttä on myös aika kinkkinen. Anderson hyvien otteiden siivittämänä avaukseen Youngin kanssa ja oikealle laidalle kelpuuttaisin Nanin. On se kumma, jos peliaikaa kovemmissa peleissä ei tipu, vaan portugalilainen joutuu tyytymään astetta pienempiin. Nyt olisi hyvä aika antaa kunnon mahdollisuus. Nani menee ehkä hieman mielialapelaaja-kategorian puolelle, joten parempi olisi pitää hänet tyytyväisenä. Toki oikealla voi huseerata myös Park. Valencialle Chelsea ottelu tainnee tulla turhan aikaisin. Keskusta oli vaisu Benficaa vastaan, mutta joku sieltä pitäisi poimia. Minun valintani on Carrick, sillä puolustamisen osaavaa nyt kaivataan ja Fletch tuskin jaksaa koko peliä pelata. Toki voi olla myös niin, että Fletch aloittaa ja Carrick tulee sisään jossain vaiheessa.

 

Hyökkäyksestä on turha puhua, sillä 99,9% prosentin varmuudella sieltä löytyvät Rooney ja Chicharito.

 

-----------------------------------------------

 

Luotetaan omaan pelitapaan ja veikataan sen tuovan 2-0-voiton, maalareina vaikkapa hyökkäyspari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Toive avauksen suhteen:

 

--------------DDG

Smalling--Rio--Jones--Evra

Nani--Anderson--Carrick--Young

---------------Rooney

------------Chicharito

 

Eiköhän aika moni United-fani laittaisi Jonesin tähän peliin toppariksi, sen verran varmasti on nuori kaveri pelannut. Jos Nani aloittaa laidalla, Smalling laitapakiksi Fabion edelle. Nania sekä Youngia lepuutettiin viikolla, joten molempien voisi kuvitella löytyvän avauksesta... Toisaalta Park on yleensä pelannut aina hyvin sinisiä vastaan. Keskikentällä sitten Andon viereltä löytynee Carrick, Sir Ryania kaivattaisiin mutta ehkä ennemmin vaihdosta sisään rauhoittamaan. Näinhän kk muodostui viime kauden kahdessa kotipelissä Chelseaa vastaan (Valju ja UCL), tällä hetkellä ei kuitenkaan todennäköinen vaihtoehto:

 

Valencia, Giggs, Carrick, Park

 

Toivottavasti United ei lähde peruuttelemaan vaan samanlainen ilme päälle kuin oli Arsea vastaan. Toki vastuskin on nyt vähän eri luokkaa, mutta kuitenkin. Rooney ja koko hyökkäyskalusto on tällä hetkellä sellaisessa tikissä että luottoa löytyy vaikka mihin. Eikä puolustuksessa Vidan poissaolon pitäisi järin paljoa näkyä, laadukkaita korvaajia löytyy. Tulosveikkaus: 3-1 Unitedille, maalareina Ando, Nani, Rooney.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

[center:3soo7pmn]DDG

Smalling - Rio - Jones - Evra

Nani - Anderson - Fletcher - Young

Rooney

Chicharito[/center:3soo7pmn]

 

Itse ehkä laittaisin Fletcherin tuohon Carrickin paikalle. Skotin pitäisi kuitenkin jo olla täysin iskussa, ja itse ainakin näkisin, että Fletcherin liike voisi olla toimivampi Chelseaa vastaan kuin Carrickin staattisempi olemus. Fletcher on kuitenkin sen luokan ajokoira, että jaksaa raataa alakerran suuntaankin ja on myös hyökkäyspäässä vaarallinen; varsinkaan tuo jälkimmäinen ei tunnu nykyään Carrickin kohdalla toteutuvan. Just thoughts...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Paitsion ennakon voi lukea täältä: http://www.paitsio.com/uutiset-englanti ... -chelsean/

 

Jotain tämänsuuntaista ennakoisin siis avauksien olevan:

 

[center:pozyr5fv]DGG

Smalling - Ferdinand - Jones - Evra

Nani - Carrick - Anderson - Young

Rooney

Chicharito

 

Mata - Torres - Sturridge

Ramires - Lampard - Mikel

Cole - Luiz - Terry - Bosingwa

Cech[/center:pozyr5fv]

 

Cleverleyn loukkaantuminen on todella sääli, sillä mies onnistui vakuuttamaan ainakin minut otteillaan ensimmäisissä peleissä. Carrick on toki varmempi valinta puolustussuuntaan, mutta kyllä hänellekin sattuu vain yllättävän pahoja haparointeja. Puolustuslinjassa toivoisin näkeväni Jonesin Evran vierellä, sillä Ferdinand saattaisi olla laiskan ranskalaisen vieressä turhan hidas. Smalling taas laitaan estämään Matan nousuja.

 

Luotto on kova, harmittavasti vain ottelun loppu taitaa jäädä itseltäni väliin omien pelailujen vuoksi. Toivottavasti ottelu on kuitenkin siihen mennessä ratkennut :rolleyes: .

 

Vähän fiilistelyä vielä keväältä:

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

[center:16hrzzb4]DGG

Smalling - Ferdinand - Jones - Evra

Nani - Carrick - Anderson - Young

Rooney

Chicharito[/center:16hrzzb4]

Kyllä se näin on nähtävä. Vaikka Carrick saa itseltänikin välillä paljonkin kritiikkiä, niin miehen puolustustyöskentelylle on annettava tunnustusta. Todennäköisesti Andersonistakin saadaan enemmän irti ylöspäin, kun Carrick on vierellä katkomassa vastahyökkäyksiä. Park olisi hyvä vaihtoehto oikealle, mutta kotiottelun ollessa kyseessä Nani saa paikan. Puolustus on juuri noin, tosin Smalling ja Jones voivat vaihtaa paikkaa.

 

Toivotaan, että kun Benfica-matsin jälkeen saadaan jälleen se ykkösavaus jalkeille, niin peli näyttää taas samalta kuin aiemmissa liigakamppailuissa. Jos nopeatempoinen lyhytsyöttöpeli lähtee rullaamaan, niin United on kyllä selkeä ennakkosuosikki Old Traffordllla. Chelseaa ei kuitenkaan sovi aliarvioida ja sunnuntain jälkeen ollaan mestaruustaistonkin suhteen jo vähän viisaanpia.

 

Veikkaus 90 minuutin jälkeen:

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Noniin nyt uutena liittyjänä on myös pakko tänne kirjoittaa. Pitkään olen jo innolla lukenut varsinki näitä otteluennakoita ja yhteenvetoja. Pitää kiittää näistä vanhempien kirjoittajien tekemistä jutuista. Tuonut lisää mielenkiintoa Unitedin peleihin ja aina on riittänyt lukemista toista puoliaikaa odotellessa.

 

Itse huomista peliä odotan suurella innolla. Aina toivoo suurimman haastajan kaatamista. Peli on tähän mennessä näyttänyt sujuvan erittäin hyvin, varsinkin uusien tulokkaiden peliä on ollut ilo katsella. Myös Smallingin nousuja on hauska katsella, näyttää aivan samalta, kuin pienenä ihailemalla seuratun Lucion nousut. Kankeaa menoa, mutta ihmeellisesti se pallo mukana pysyy. Myös Wäiskin peliä on ilo seurata, kun taas sujuu.

 

Peli toivottavasti sujuu yhtälailla kuin aiemmisakin liigapeleissä (euroopan kentillä benficaa vastaan melkein itketti katsoa). Nyt kun keskikentältä ja hyökkäyksestä löytyy muitakin nopeaan palloliseen peliin kykeneviä, kuin Wayne ja vanha herra, pelin pitäisi näyttää taas samalta kuin alkukaudesta.

 

Tulosveikkauksessa odotetaan samaa tulosta kuin niin monessa aiemmassakin ottelussa chelseaa vastaan, 2-1. Rooney upottaa haastajat yksin kahdella maalillaan. Mata kaventaa loppuminuuteilla champions leaguessa heränneen Torresin esityöstä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Kautta on tänä iltana pelattu hurjat viisi kierrosta, joten ilman muuta voin alkaa jo spekuloida otteluiden merkitystä mestaruustaiston kannalta :D

 

Arsenal on jo pelannut itsensä ulos mestaruuden tavoittelusta. Old Traffordin nöyryytys taitaa vielä hetken kummitella Arsun alitajunnassa.

 

Liverpoolin ja Tottenhamin materiaaliin en usko. Pool on varmasti parantunut viime kaudesta, mutta olen monen uuden hankinnan osalta erittäin skeptinen, että taso riittäisi vielä valioliigan huipulle. Leveyttäkään (laadukasta sellaista) ei ole vielä tarpeeksi.

 

Chelsea on osoittanut pystyvänsä edelleeen voittoihin huonommallakin pelillä. Mitään loistoa ei ole ollut vielä havaittavissa, mutta pisteitä on silti kertynyt. Tänään olisi ManUlla loistava tilaisuus ottaa jo tässä vaiheessa kautta mukava pistejohto että myös henkinen yliote Lontoon sinisistä.

 

Jäljelle jäisivät Manchesterin joukkueet, joista uskon ManUn olevan rutinoituneempi ja tasaisempi. City voi loistaa, mutta uskon heille tulevan vielä notkahduksia kauden edetessä.

 

Mestaruus on siis jo illalla paketissa :D

 

Noh jottei menisi nyt aivan jaaritteluksi niin pari pointtia vielä peliin. puollustuksesta löytyy jonkin verran kysymysmerkkejä. Smalling ja Jones ovat yllättäen(?) moudostaneetkin puollustuksen vahvimman ytimen ja heihin löytyy luottoa. Evans sen sijaan täytyy pitää tällaisessa ottelussa kaikin keinoin poissa kentältä. Miehellä on tapana tehdä se 1-2 virhettä ottelussa, jotka voivat olla ratkaisevia huippuottelussa. Onneksi historia ei pääse toistamaan itseään ja Torres ei pääse nöyryyttämään Vidiciä, joten torresista ei ole huolta ;) Evran täytyy myös parantaa!

 

Fletcherin voisi mielestäni ilman muuta heittä keskikentälle Andersonin pariksi. On mies niin monta kertaa osoittanut taitonsa juuri näissä kovissa otteluissa. Keskikentällä voi tulla Mikelin tapaista voimaa vastaan joten fletcher olisi sopiva pelaaja keskikenttää rauhoittamaan jos vain yhtään on kunnossa.

 

Monet avauksen miehet saivat mukavasti lepoa keskiviikkona. Ja hyökkäykseen luotan kuin muuriin. Chelsean puollustus ei ole niitä nopeimpia, joten eiköhän Chica pari häkkiä iske + Rooney tietysti yhden Youngin loistavasta passista. 3-0!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

 

[center:2fqr7411]DGG

Smalling - Ferdinand - Jones - Evra

Nani - Carrick - Anderson - Young

Rooney

Chicharito[/center:2fqr7411]

Kyllä se näin on nähtävä. Vaikka Carrick saa itseltänikin välillä paljonkin kritiikkiä, niin miehen puolustustyöskentelylle on annettava tunnustusta. Todennäköisesti Andersonistakin saadaan enemmän irti ylöspäin, kun Carrick on vierellä katkomassa vastahyökkäyksiä.

Toivottavasti se Carrickin puolustustyöskentely ei ole viime pelin tasoa vaan palaa/nousee viime kevään tasolle.

 

Ensimmäinen kunnon haaste Unitedille. Etukäteen keskikentän keskusta hävitään vastustajan kolmikolle, pyritään tukkimaan syöttölinjat ja pitämään pakka tiiviinä. Pallollisena haasteen tuo nyt varmasti myös kovempi prässäys. Chelseaa ei missään nimessä pidä aliarvioida ja en usko että SAF antaa poikien leijua.

 

Avauskokoonpanoa miettiessä ei pitäisi olla kuin kaksi kysymystä: Pelaako Evans, vai Jones Rion rinnalla ja Fletcher vai Carrick Andersonin kanssa?!?! Luultavasti Evans ja Carrick.

 

Vielä pitkät kuusi tuntia, onneks välipalana kuitenkin Spurs-Pool.

 

Tiukkaa tulee olemaan, veikataan nyt 2-1, Nani, Chicharito ja Anelkan viimeinen maali Chelsealle :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Vielä muutama tunti ja sitten alkaa! Itse veikkaan seuraavanlaista avausta illan otteluun:

 

DGG

Smalling - Ferdinand - Jones - Evra

Nani - Park - Anderson - Young

Rooney

Chicharito

 

 

Eli laittaisin Parkin Carrickin/Fletcherin tai Giggsin sijasta keskelle, koska kyllä Park keskelläkin osaa pelata vaikka laidalla paremmin viihtyykin ja sitä paitsi Park jos kuka on isojen ja tärkeiden pelien mies. Mutta eiköhän se Carrick siellä keskellä aloita.

 

Heitetään omaa tulosveikkausta kehiin eli ManU:lle 3-1. Young sooloilee 1-0 ManU:lle ja Chelsea tasoittaa Lambardin toimesta mutta toisella puoliajalla Rooney ja Chicharito jatkaa hurjaa maalitehtailuaan ja nöyryyttää Chelsean epävarmaa puolustuslinjaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Red Cafesta bongattu avaus:

 

MUFC: De Gea, Smalling, Jones, Evans, Evra, Nani, Fletcher, Anderson, Young, Rooney, Hernandez

 

Subs: Lindegaard, Berbatov, Giggs, Park, Carrick, Fabio, Valencia

 

E. Rio siis loukkaantumisen takia pois, perhana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Huomenna tulee siis Villas-Boasille eteen Chelsea-uran vaikein haaste, kun sen pitäisi luotsata Old Traffordilla joukkue kunnialliseen tulokseen kello kuudelta Suomen aikaa alkavassa ottelussa sarjakärkeä vastaan. Otteluun lähdettäessä Manchester United on selvähkön oloinen ennakkosuosikki. Joukkue on pelannut murskaavaan malliin puhtaasti neljä ensimmäistä kierrosta. Suurimpana esimerkkinä tästä on 8-2-perseraiskaus Arsenaliin kohdistettuna. Wayne Rooneyn ruuti on ollut polttavan kuumaa ja kuivaa tämän lähennellessä jo kymmentä liigamaalia. Samoin nuotein nokkahuilua on osannut soittaa vain toinen Manchesterin joukkue, joka on jäänyt veriviholliselleen jälkeen vain maalierossa. Tämä ottelu tuleekin ratkaisemaan paljon tulevia kierroksia ajatellen, sillä tappiolla Chelsea tippuu pois kärkiparin kyydistä, tasapelillä tilanne pysyy ennallaan ja voitolla Siniset taas voivat nousta jopa sarjakärkeen edellyttäen tietenkin Cityltä pistemenetyksiä Fulhamia vastaan.

 

Villas-Boas ei ole saanut Chelseaa vielä aivan samaan tikkiin kuin Portoa viime kaudella vapaista resursseista ja paremmasta materiaalista huolimatta. Pienin ja vittumaisin 1-2 maalin voitoin jonkin asteisia lilliputteja vastaan se on onnistunut pitämään asemansa aivan "manchesterilaisten" takana. Torres on ollut viime kautiseen tapaan aneeminen, mutta parannusta tosin alkoi Leverkusenia vastaan syntyä, kun rinnalla ei ollut enää Sturridgea, Anelkaa, Maloudaa tai Drogbaa, vaan Sturridge ja Mata. ManUa vastaan se sillä on onneksi etunsa edes loukkaantumispuolessa, kun poissa ovat vain Essien ja Drogba, jotka ovat pahoja menetyksiä mutta korvattavissa, taas kun ManUlta ovat poissa muutaman muun ohella hyvin kautensa aloittaneet junnut Welbeck ja Cleverley sekä puolustuksen konkari Nemanja Vidic. Näistä viimeiseksi mainittu korvautunee vakuuttavasti aloittaneella Phil Jonesilla ja Welbeckin tilalla päänvaivaa Terrylle ja kumppaneille aiheuttaa jo viime kaudella näiden silmille pahasti hyppinyt Meksikon maasta tullut viimeistelevä nopeusihme Javier Hernandez.

 

Mielenkiintoisimmaksi taistelupariksi ottelussa tulee ehdottomasti keskikenttien kohtaamisen lisäksi Nani & Young vs. Ivanovic & Cole, josta en ihan heti uskalla voittajaa mennä nostamaan. Laitureiden kautta kulkee paljolti ManUn pelinrakentelu, joten paljon tullaan vieraiden päädyssä voittamaan, jos Bane & Ashley onnistuvat nämä pimentämään. Eniten minua huolettaa se, että viime kaudella Terry oli toppariparinsa (Alex/Luiz/Ivanovic) kanssa kusessa Chicharitoa vastaan lähes joka matsissa lukuunottamatta SB:n kamppailua ja pahoin pelkään, ettei Mikelistä ole pysäyttämään Rooneyn tarjoilua ja nousuja kärkeen. No toivotaan, että AVB tähän jotain keksii. Jossain Amsterdamin kapakassa kuubalaista sikaria ja varmaan välistä vähän muutakin pössyttelevän Edwin van der Sarin tilalle hankittu De Gea on osoittanut suurimman heikkoutensa olevan kaukolaukauksissa, joten niitä toivon huomenna tulokas-Meirelesin ja vanhan ketun Lampardin ahkeraan viljelevän, kunhan ei miksikään VDV-touhuksi mene. Andersonin ja Cleverleyn paikkaajan (oli se sitten Giggs tai Carrick) ennustaisin olevan kusessa näitä kahta vastaan, mutta toisaalta Flecther olisi asia erikseen täydessä vireessä ja tarvittaessa Rooney pudottautuu alas tuuraamaan näitä. Kärkipäässä uumoilen Sturridgen ja Matan lakaisevan ManUn laitapakeilla lattiaa, mutta ongelmia aiheuttaa tarjoilu Torresille, joka on Jonesin ja Rion puristuksissa. El Ninon vetäessä ympärilleen ManUn kk-miehiä siunaantuu väkisinkin Sinisten vastineille arvokasta tilaa boksin reunalle.

 

[center:37xpxsud]De Gea

Smalling - Rio - Jones - Evra

Nani - Anderson - Giggs - Young

Rooney

Hernandez

==============================

Mata ---- Torres ---- Sturridge

Meireles - Mikel - Lampard

Cole --- Terry -- Luiz --- Bane

Cech[/center:37xpxsud]

 

Giggs pienenä heittoarvauksena tuolla keskellä, kun se olisi aika "fergusonmainen" valinta. Veikataan "omiin" uskoen Chelsean ottavan 2-1-vierasvoiton Matan, Sturridgen ja Hernandezin maalein. Molemmissa päissä luulisin ainakin kertaalleen huomenna soivan.

Tuollaista ennakointia siis minulta Chelsea-osiossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Red Cafesta bongattu avaus:

 

MUFC: De Gea, Smalling, Jones, Evans, Evra, Nani, Fletcher, Anderson, Young, Rooney, Hernandez

 

Subs: Lindegaard, Berbatov, Giggs, Park, Carrick, Fabio, Valencia

 

E. Rio siis loukkaantumisen takia pois, perhana.

 

Hiukan kyllä pelottaa tuo kokoonpano. Lähinnä Evansin avauspaikan, ja vaihtopenkin topparipulan vuoksi. Toivottavasti Chelsea jättää ajelut vähemmälle eikä jätkien paikat pauku pelkästä juoksemisesta.

 

Hyökkäys näyttää tosin lupaavalta, joten mielenkiintoinen matsi tulossa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Red Cafesta bongattu avaus:

 

MUFC: De Gea, Smalling, Jones, Evans, Evra, Nani, Fletcher, Anderson, Young, Rooney, Hernandez

 

Subs: Lindegaard, Berbatov, Giggs, Park, Carrick, Fabio, Valencia

 

E. Rio siis loukkaantumisen takia pois, perhana.

Eipä siinä mitään, näillä mennään ja Chelsea kaatuu tai sitten ei. Suuri kysymys on, miten puolustuslinja kestää Matan ja kumppanit. Fletcher minua hieman ihmetyttää, mutta ilmeisesti pelasi sitten tarpeeksi hyvin Benficaa vastaan. Jos ei mies jaksa, onhan siellä aina Carrick ja Giggs vaihdossa.

 

Hyvää futisiltaa! Kymmenen minuutin päästä mennään.

 

E: Peukut myös nimimerkille JohnTerry. Hyvä ennakko, joka osoittaa tietämystä myös vastustajasta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Vaikka johdetaan 3-0 niin samalla harmittaa kun 1. maali on selvä paitsio ja 2. on lievästi sanottu rajatapaus.

 

Ei voi valittaa, mutta on vähän sääli että johdetaan näin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

3-0 HT

 

Unitedin ylivoimaa, jälleen kerran. Ensimmäisen maalin Smalling puski Youngin keskityksestä paitsiosta, toinen Nanin loistava tykitys 16-alueen ulkopuolelta ja viimeinen tulikin sitten vastustajan puolustuksen sekoilusta, Jonesin ja Nanin tehdessä esityön. Vielä kun Chelsea mokasi omat paikkansa (Sturridge&Ramires ennen kaikkea) niin peli lienee käytännössä ohi.

 

Toisella jaksolla Berba kehiin??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Huh hah hei, mikä puoliaika! Peli ensimmäiset 30-35 min aivan järkyttävää kilpikonnaa. Niin ne maalit vaan peliä muuttavat, ja viimeinen vartti oli ihan kontrollissa.

 

Fletcher on aivan rapakunnossa. Parempi jos otettaisiin puoliajalla vaihtoon. Fletch tuntui pitävän majaansa keskiympyrässä ja juoksuaskeleita oli vaikea havaita. Pallollisena ei mitään suuria virheitä tai onnistumisia, mutta puolustuspelaaminen ja prässäys niin vajaavaista kuin voi olla. No, tästä on helppo lähteä parantamaan. En kuitenkaan laittaisi Fletchiä vielä kentälle, vaan antaisin treenata kovaa.

 

Evra on toinen. Ei ehtinyt mukaan hyökkäyksiin ja tuli myöhässä puolustamaan. Monia vastahyökkäyksiä tuli, joissa Evans jäi yksin kahden vastustajan kanssa. Täytyy antaa tunnustusta myös Chelsealle. Varsinkin Mata on pelannut hienosti.

 

Oikeastaan antaisin puhtaat paperit avausjaksosta vain Rooneylle, De Gealle, Jonesille ja Evansille. Toivottavasti johto vapauttaa ja veijarit syttyvät pelaamaan omalla, oikealla tasollaan.

 

Täytyy olla erittäin, erittäin tyytyväinen, että taululla on 3-0, eikä se 0-2, mihin Chelsealla oli ns. tuhannen taalan paikat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Vaikka johdetaan 3-0 niin samalla harmittaa kun 1. maali on selvä paitsio ja 2. on lievästi sanottu rajatapaus.

 

Ei voi valittaa, mutta on vähän sääli että johdetaan näin.

Ei kannata harmitella, kaikille joukkueille näitä sattuu/tulee ja molemmissa tapauksissa jos Chelskin pelaajat ois pelannu miestä niinkuin pitää niin maalit ois hyvin todennäköisesti jäänyt syntymättä. Varsinkin tokassa maalissa ns. paitsiotilanteesta ei ollut mitään hyötyä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Huhhuh mikä matsi taas :D

 

FT 3-1

Smalling 1-0

Nani 2-0

Rooney 3-0

Torres 3-1

 

Kyllähän näiden kahden kohtaamiset ovat aina melkoisia ja jälkipelejä riittää varmasti :D. Huikea määrä tapahtumia, ja kolmesta pisteestä täytyy tuolla esityksellä olla todella tyytyväinen. Chelsea pelasi erinomaisesti, mutta kun maalinteko ei kiinnosta jätkiä tuon enempää, ei myöskään voittoja Old Traffordilta haeta. Smalling oli puoli metriä paitsiossa ja Nani tilannetta ennen hiukan enemmän, mutta tällä kertaa molemmat hyväksyttiin. Jalkapallon häviöitä nuo tilanteet toki ovat, mutta minkäs sille voi. Ensimmäisiä "ruskea kirjekuori"-itkuja odotellessa...

 

Mutta mitä olivat nämä viimeistelyt? :D. Ramires avopaikasta löysä veto De Gean torjuttavaksi, Torresin maailmanluokan tunarointi, Rooneyn nurmikon rikkominen ja Berbatovin tuhnu veto. Harvoin yhdestä matsista saa tuollaista koostetta kasaan.

 

Eipä tästä matsista jaksa tämän syvällisemmin näin darrapäivänä miettiä, mutta sarjakärkeen kahden pisteen turvin, maistuu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester United vs. Chelsea 3-1

 

1-0 Smalling 8'

2-0 Nani 37'

3-0 Rooney 45'

3-1 Torres 46'

 

Smalling<-->Valencia 62'

Anderson<-->Carrick 62'

Chicharito<-->Berbatov 79'

 

Lampard<-->Anelka 45'

Sturridge<-->Lukaku 67'

Meireles <-->Obi Mikel 79'

 

[] Ramires 49'

[] Terry 56'

[] Cole 78'

[] Valencia 80'

[] Fletcher 85'

 

Hieno voitto, vaikka esitys ei ollut kummaltakaan osapuolelta lähelläkään parasta. Pitää antaa suitsutusta Sinisistä Matalle sekä Meirelesille. Tällä kertaa vain kävi näin. Eivät siinä mitkään paitsiot ratkaisseet, jos Torresilla itselläänkin oli mahdollisuus voittaa tämä peli.

 

David De Gea

Kerta kaikkiaan hieno peli espanjalaiselta. Muutama todella nätti venytys, kuten esimerkiksi avauspuolikkaan jalkatorjunta. Esitys varmasti hiljensi viimeisetkin kriitikot, epäilyksettä. 10-

Chris Smalling

Ei ollut Smallingin päivä kerta kaikkiaan. Oli pulassa usemman kerran liukkaiden Chelsean pelaajien kanssa, ja mihestä mentiin yksinkertaisesti vain ohi. Aika karua tekstiä, etenkin kun teki hienon maalin, mutta minä odotan puolustajalta hyvää puolustamista. Linkkasi vaihdon jälkeen suoraan pukuhuoneisiin, joten toivotaan ettei pahempaa käynyt. 6 1/2

Phil Jones

Vähän sama kuin Smallingilla. Jäi vain mieleen, kun Torres ohitti pari kertaa Philin kuin ohituskaistalta. Jälleen hieno nousu, joka johti hieman tuurin avustuksella Rooneyn maaliin. 7-

Johnny Evans

Kas kummaa ne roolit muuttuvat, ja Johnny taisi olla Unitedin paras puolustaja tänään. 8-

Patrice Evra

Samaa hieman viilennyttä vispipuuroa oli Patulta tarjolla jälleen kerran. Hieno mies kentän kentän ulkopuolella + kyky pelata jokainen peli ovat ainoat syyt, joiden takia peluuttaa. 6

Antonio Valencia

Kelpo Smallingin stunttaus, eikä tehnyt virheitä. Stokea vastaan vaan laituriksi, jos Rio tai Smalling saadaan kuntoon. Muuten hyvä pitää penkillä varalla. 7

Ashley Young

Pieniä nerokkaita yksityiskohtia, joista Ashleyn peli on rakennettu. Tänään ei ollut SE päivä, mutta riemastutti silti nerokkailla ratkaisuilla, esimerkiksi tilanne jossa oli mukamas keskittämässä, mutta antoikin pallon mennä rajan yli kulmaksi. 8-

Nani

Hieno laukaus ja muutenkin kiitettävää esiintymistä. Hyvä, että Nanin naamalle saatin hymy pelin jälkeenkin. Hieman liikaa taas kuljetteli Unitedin pelitapaan, mutta ei tämän esityksen jälkeen voi ruoskiakaan. 9-

Darren Fletcher

Lämpeni hiukan pelin edetessä ja osoitti jotain kaukaista siitä, mihin parhaimmillaan pystyy. Työmäärä oli silti liian pieni, eikä siksi saanut liiaksi palloakaan. Treeniä, treeniä... 6 1/2

Anderson

Pelasi taas agressiivisesti ja syötteli joka puolella kenttää. Unitedin paras keskikenttäpelaaja juuri nyt, mikä on hieno saavutus loukkaantumiaongelmien jälkeen. Yksi karmea hasardi, mutta taisi nähdä, että Torres siellä on, jolloin vaaraa ei ole. 8 1/2

Michael Carrick

Aika näkymätön neljänkymmenen minuutin paketti ainakin minusta. 7-

Wayne Rooney

Ei pelannut omaan tasoonsa nähden mitenkään erityisesti, mutta tietenkin Unitedin parhaita. Ylistyssanat meinaavat loppua. Pilkkuun epäonnekas ratkaisu. 9

Chicharito

Oli todella näkymätön, eikä nopeudesta ollut hyötyä. Tuntui, että missään vaiheessa ei räjähtänyt "bolteihin". Chelsean syöpä Cole ajatteli olevansa oikeutettu päättämään Herneen pelin. Toivottavasti tässäkään ei mitään käynyt. 7-

Dimitar Berbatov

Pääsi vihdoin kentälle, tosin vain loukkaantumisen avittamana. Ei mielestäni ansainnut mitenkään peliaikaansa, mutta minuutit olivat hyvä asia ajatellen tulevaisuutta. 7-

 

Fernando Torres

Chelsean olisi kannattanut kesällä suostua siihen RoPSin kuuluisaan 50 euron tarjoukseen, sillä markkina-arvo ei ole enää puoliakaan siitä. Todellinen vitsi :D

 

Mutta hei, se on tuo sana tuossa alapuolella!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Evraa vedetään piiskalla taas ihan sata lasissa.

Mielestäni paras pelaaja Unitedilla De Gean jälkeen tänään.

 

Aiemmin ehkä ymmärsin enemmän, mutta nyt tuntuu että se on jo tullut tavaksi Evraa haukkua.

 

Mielestäni Evra oli hyvin ylhäällä hyökkäyksiä avustamassa, hyviä katkoja, hyvää puolustuspeliä enkä virheitä nähnyt kuin yhden kun päästi Chelsea-pelaajan taakseen mutta paikkasi tilanteen itse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Melkoisen absurdi matsi oli tänään OT:lla. Ihan ilman minkään värisiä laseja kun katselee tuota juuri päättynyttä ottelua, niin Chelsea oli ehkä pienoisen potkun verran Unitedin peliä edellä. Mutta kerran Lontoolaiskerholle ei maistu maalinteko ja Unitedilla kävi tänään hieman pullakin, niin hyvähän se on sitten hymyillä. Kaikessa huvittavuudessaan koko matsissa vihellettiin vain yksi paitsio(!?), ja kaksi maalia tuli tosiaan paitsiotilanteista; olikohan siellä linjatuomareita tänään ollenkaan?! Muuten oli tuomarilinja tänään ihan ok, joten Dowdille puhtaat paperit.

 

Mukava oli nähdä myös Berbatov kentällä, vaikkei tänään yrityksestä huolimatta maalia tehnytkään.

 

Ja sitten tuo loukkaantumistilanne. Mikäköhän Smallingille tuli? Toivottavasti Hernandezilta ei menny jalka rikki. Sairaslista sen kun pitenee; ei hyvä, ei ollenkaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Melkoisen absurdi matsi oli tänään OT:lla. Ihan ilman minkään värisiä laseja kun katselee tuota juuri päättynyttä ottelua, niin Chelsea oli ehkä pienoisen potkun verran Unitedin peliä edellä.............Muuten oli tuomarilinja tänään ihan ok, joten Dowdille puhtaat paperit.

 

Jos en olisi peliä nähnyt, olisi voinut Unitedin olleen ylivoimainen. Mutta Numerot voisivat olla toisinpäinkin. Alku oli Unitedin, mutta parinkymmenen minuutin jälkeen Chelsea sai pelin toimimaan. Anderson ja Fletcher eivät saaneet keskikentän keskustaa millään tukittua. 3-0 45min jälkeen oli kyllä aivan toista kun tapahtumat kentällä olisi antaneet olettaa. Mutta kyseessä on maalintekopeli ja sen takia taululla komeili hienot lukemat.

 

Toiselle puoliajalle tultiin vielä pukukoppitunnelmissa ja taululla olikin välittömästi enää kahden maalin johto. Sitten nähtiin missattu rankkari ja avopaikkojen tuhlailua.

 

Tuomarista sen verran, linja oli hyvä ja varmasti tasapuolinen, mutta Colen olisi pitänyt saada punainen kortti taklauksestaan Hernandeziin.

 

Mutta peli oli viihdyttyvä! Ja avoimempi kuin managerit olisivat halunneet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Pelin ratkaisi yksinkertaisesti Ramiresin, Torresin ja tuomarin paskuus.

De Gea on edelleen tunari. Ramiresin veto oli yksinkertaisesti niin paska että sen olisi ottanut kuka vaan maailmassa. Ja Torres teki vuoden munauksen.

 

Eiköhän Chelski voi syyttää vain AVB:tä ,joka ei laittanut joukkueensa parasta pelaajaa kentälle: David Luizia. Hän peluutti mielummin umpikömpelöä Ivanovicia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 18.9. Manchester United vs. Chelsea @ Old Trafford

 

Pelin ratkaisi yksinkertaisesti Ramiresin, Torresin ja tuomarin paskuus.

De Gea on edelleen tunari. Ramiresin veto oli yksinkertaisesti niin paska että sen olisi ottanut kuka vaan maailmassa. Ja Torres teki vuoden munauksen.

 

Eiköhän Chelski voi syyttää vain AVB:tä ,joka ei laittanut joukkueensa parasta pelaajaa kentälle: David Luizia. Hän peluutti mielummin umpikömpelöä Ivanovicia.

Onneksi meillä on joku joka tietää totuuden De Geasta. Ite oon saanut pelejä katsomalla sellaisen harhakuvan että mies on hyvä. Eikä se Ivanovicin pelaaminen mitenkään huonoa ollut. Pysäytti pari kertaa komeasti hyökkäyksen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×