Jump to content
Sign in to follow this  
Needles

20.9.2011 Leeds United - Manchester United, Carling Cup

Recommended Posts

Kausi on pyörähtänyt jälleen siihen pisteeseen, että kansalliset cupitkin ovat käynnistymässä. Ensimmäisenä on vuorossa vähemmän arvostettu liigacup, mutta arvonnassa United saikin vastaansa vanhan vihollisen Leedsin. Joukkueilla on keskinäisitä otteluista värikäs historia, mistä voi lukea lisää täältä. Pienenä yksityikohtana mainittakoon, että United ei ole ikinä hävinnyt Leedsille liigacupissa.

 

Lähtökohdat peliin ovat hieman hullunkuriset, sillä yleensä liigacupia on pidetty enemmänkin nuorten pelaajien näyttöpaikkana. Tällä kaudella Unitedin nuoriso-osasto on löytynytkin otteluiden avauskokoonpanoista, joten tällä kertaa onkin mahdollista nähdä kentällä varsin kokenut ryhmä hakemassa pelituntumaa. Mutta kentällä nähdään myös jonkin verran nuorta verta, sillä Paul Pogba tekee Fergusonin mukaan debyyttinsä Leedsiä vastaan. Monia ykkösavauksen pelaajia tullaan erittäin todennäköisesti lepuuttamaan, sillä 24. päivä on luvassa erittäin vaikea vieraspeli Stokea vastaan.

 

Leedsistä en osaa sanoa juuri muuta kuin sijoituksen: seitsemän ottelun jälkeen Championshipin keskikastissa. Kentällä saatetaan nähdä myös suomalaisväriä Forssellin ja Väyrysen muodossa.

 

Oma toiveavaus voisi olla jotain tällaista:

 

[center:1aqcrulo]Posted Image[/center:1aqcrulo]

 

Kentällä soisi näkevän jossain vaiheessa myös Machedaa sekä vaikkapa erittäin paljon hypetettyä Davide Petruccia, joka on vihdoin kunnossa sekä raporttien mukaan iskussa.

 

Ottelu alkaa klo 21.45 ja sitä voi väijyä mm. VeikkausTV:stä. Tunnelmaa stadionilta tuskin tulee puuttumaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 20.9.2011 Leeds United - Manchester United, Carling Cup

 

Smalling ei ilmeisesti matkusta tähän otteluun. Park ja Carrick ovat saaneet niin vähän peliaikaa että ovat luultavasti avauksessa. Olisko sitten avaus jotain tällaista:

 

[center:35t2wcp8]Berbatov-Owen

Giggs-Carrick-Pogba-Park

Fabio-Evans-Jones-Valencia

Lindegaard[/center:35t2wcp8]

 

Hienoa, että päästään taas pelaamaan vanhaa vihollista vastaan ja tunnelma tulee tosiaan olemaan huikea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 20.9.2011 Leeds United - Manchester United, Carling Cup

 

 

Ottelu alkaa klo 21.45 ja sitä voi väijyä mm. VeikkausTV:stä. Tunnelmaa stadionilta tuskin tulee puuttumaan.

Hieno avaus Needlesiltä. HUOMATKAA ETTÄ MATSI TULEE MYÖS CANAL+SPORT-EXTRA kanavalta KLO 21:40 :)

 

Todella innolla odotan Pogban esiintymistä!.

Kiitoksia tästä tiedosta, ei tartte streamin vältyksellä katsoa.

 

Ja varmasti mielenkiintoinen ottelu tulossa. ManU todenäköisesti peluuttaa uusia nuoria ja sitten kokeneempia vähälle peliajalle kauden alussa jääneitä. Ja Leeds taas saattaa olla todella suomalainen, mikäli Miklu ja Väykkä löytyvät kokoonpanosta. Arvioni kokoonpanosta:

--------Macheda - Berba---------

Park - Giggs - Pogba - Valencia

Fabio - Jones - Evans - Smalling

---------Lindegaard-------------

 

Fletcheriä tod näköisesti säästellään, koska tuskin vielä aivan täydessä tikissä ja vaikea Stoke vierailu tulossa. Sama koksee Nania, Rooneya, Youngia ja vammoista juuri toipumassa olevia pelaajia, joita ei riskeerata tässä ottelussa. Penkillä todennäköisesti mielenkientoisia reservinimiä sekä Carrick, Owen, Diuf. Mutta katsellaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 20.9.2011 Leeds United - Manchester United, Carling Cup

 

Ai että mikä positiivinen "yllätys", että peli onkin tänään. Jostain kumman syystä meikä ollu siinä ajatuksessa, että tää pelataan keskiviikkona. Lieneekö kuvitellut, että näin lyhyellä palautumisella ei pelata edes CocaColaLiigaCupCarlingCup judduja. Ja vielä kuulkaas poijjaat Canal Plussan kautta, niin ai tätä autuutta. En ois "netistä" tätä oikeen jaksanutkaan tsiikata kun se kuva on aina mitä on ja aina on jotain häikkää ja kaikkee.

 

Mutta iltaa kohti ukot ja Leedsille kuokkaan. Pitää ottaa se FA Cup häviö nyt takaisin korkojen kera.

 

Ja eikun nuoret kentälle, eiku siis vanhat. Tai no perkele laitetaan molemmat sopivalla sekoituksella....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 20.9.2011 Leeds United - Manchester United, Carling Cup

 

Kilpailevalla foorumilla oli matkaanlähteneistä pelaajista tällaista listaa tiedossa:

 

Man Utd (from): Lindegaard, Amos, Fabio, Jones, Evans, Giggs, Park, Carrick, Fletcher, Valencia, Owen, Berbatov, Macheda, Diouf, Pogba, W Keane, James, Brown, M.Keane, Thorpe, Fryers.

 

Tummennetuista kavereista kuulisin youth cupin ja reservien pelien seuraajilta mieluusti lisäinfoa, täysin outoja pelaajia itselleni.

 

Todella mielenkiintoinen ilta kuitenkin tulossa, ja vetolapulle ei uskalla kyllä laittaa yhtään mitään. Leedsin puolella on oletettavissa mahdollisesti molempien suomalaisten peluutus, sillä valmentaja oli tokaissut valitsevansa tämän päivän kokoonpanon myös perjantain sarjapeliä ajatellen. Joten rotaation myötä ainakin Forssell voisi löytää itsensä avauksesta, ja Väyrynen edes penkiltä.

 

Oma avaustoiveeni voisi olla jotain tällaista (tummennetuista paha sanoa mitään):

 

[center:2fhdrpsq]Lindegaard

Valencia - Jones - Evans - Fabio

Park - Carrick - Pogba

Berbatov

Diouf - Owen[/center:2fhdrpsq]

 

Kokeneita puolustajia on todella vähän ringissä, joten todennäköisesti joku junnuista saa tänään vastuuta. Lisäksi Will Keanen suoritukset ykkösringissä kiinnostaisivat.

 

Heitetään tulosveikkaukseksi tuurilla 1-3, maaleista vastaavat kotijoukkueelle Forssell, ja vieraille Diouf, Owen sekä kaukopommilla Pogba!

 

 

Edit: Kyllä se Ferguson osaa yllättää :D

 

Unitedin avaus tänään:

#MUFC XI: Amos; Valencia, Fryers, Carrick, Fabio; Giggs, Park, Macheda; Diouf, Owen & Berba.

 

[center:2fhdrpsq]Amos

Valencia - Fryers - Carrick - Fabio

Park - Giggs

Macheda Berbatov Diouf

Owen[/center:2fhdrpsq]

 

Ja vielä penkki:

Subs: De Gea, Welbeck, RBrown, MKeane, Thorpe, Pogba, Cole

 

Welbeck toipunut, hyvä homma!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 20.9.2011 Leeds United - Manchester United, Carling Cup

 

Vähän niinkuin Arsua vastaan FA-Cupissa viime keväänä. Paitsi että nyt on sitten neljä hyökkääjää ja kaks puolustajaa :D. Kyllä se SAF jaksaa yllättää, mukavaa seurata nuoren Fryersin pelaamista, ilmeisesti Carrickin toppariparina. Ja toivotaan että Pogba nähdään vielä kentällä.

 

Voe elämä, ei voi muuta sanoa :icon_lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 20.9.2011 Leeds United - Manchester United, Carling Cup

 

FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

 

Ei vissii mulla ees näy mitään Extra kanavaa... Kaapelitalous. Tai en mä ainakaa mitää sellasta löytäny. Veikkaus tv hommiks meni..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 20.9.2011 Leeds United - Manchester United, Carling Cup

 

Kuka olisi eilen illalla uskonut, että tämän ottelun lopussa puolustuslinja näyttäisi tältä:

 

[center:2gx70umi]Amos

Valencia - Berbatov - Carrick - Fabio[/center:2gx70umi]

 

Noniin, rohkeasti niitä käsiä vain pystyyn :D.

 

FT 0-3

 

0-1 Owen

0-2 Owen

0-3 Giggs

 

Reservit pääsivät siis näyttämään kykyjään, ja kyllähän vanhat konkarit nousivat sieltä komeasti edukseen! Leeds ei toki mikään mittari ollut, mutta ensimmäinen puolisko oli ihan hyvätasoista pelaamista vierailta. Ja kyllähän noita maaleja täytyy hiukan hehkuttaa. Kylmähermoisia osumia joka ikinen, ja varsinkin Owenin ensimmäinen lirutus meinasi herkistää. On se vain kova! Lisäksi Giggsin yksilösuoritus ulkosyrjällä oli todella komea, vaikkakin otti hiukan kimmoketta puolustajasta.

 

Toisella puoliskolla yrittäminen olikin jo vaisumpaa, ja eihän sitä voinut hyökätä kun vastapuolelle oli ilmaantunut huippuvaarallinen kaksikko Väyrynen-Forssell.

 

United-debyyttinsä virallisissa otteluissa tekivät tänään siis Freyes, Pogba ja Cole. Freyesille tuli vain harmittavasti jotain vammaa loppupuolella, ja siten Berbatov passitettiin toppariksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 20.9.2011 Leeds United - Manchester United, Carling Cup

 

0-1 15" Owen

0-2 32" Owen

0-3 45" Giggsy

 

Jaahas, mitäs tästä pelistä nyt voi oikein sanoa. ManU sai Leedsin näyttämään pubijoukkueelta. Puolustuslinjaa peluutettiin Valencia-Carrick-Fryers-Fabio setillä. Kävihän siellä Park ja Berbatovikin kokeilemassa puolustusta :dielaughing: Leeds taisi saada muutaman vedon kohti maalia, eikä puolustuslinjan pitävyys(onneksi)joutunut kunnolla koetukselle? Owen pelasi kärjessä erittäin hyvin, on se hyvä että rotaatio toimii ja vaihtoehtoja hyökkäyspäähän löytyy. Myös Pogba esiintyi hyvin, vaikkakin hieman hermostuneisuutta oli kaverin otteissa havaittavissa. Fryers pelasi itsensä omissa kirjoissani suoraan kaljakupin avaukseen, toivottavasti mitään pidempää sairaslomaa ei ole luvassa.

 

+++ Owen

++ Fryers

+ Carrick/Berbatov topparointi

 

ERIKOISPLUSSAT Scholesin jedituijotukselle katsomosta. Tyypin tarvitse edes olla kentällä kontrolloidakseen peliä :jester:

 

Tyytyväinen voi olla joukkueen suoritukseen, kun vallan mukiinmenevää peliä pelataan tuollaisella hatustavedetyllä kokoonpanolla. Tästä on hyvä jatkaa pojjaat...

 

*CHANT* Leeds….. you’re shit and you know you are. *CHANT*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 20.9.2011 Leeds United - Manchester United, Carling Cup

 

Jos ois veikannu ManUn avauksen oikein niin kannatas käydä jättämässä Lotto viikonlopuksi.

 

Mutta peli oli varsin hyvin ManUn hallussa, poislukien "pientä" hässäkkää alussa ManUn maalilla. Uusi tuttavuus Fryers oli mies paikallaan, pientä alun hermoilua lukuunottamatta ja kokeneet herrat Giggs sekä Owen näyttivät nuoremmille, miten näitä pelejä ratkotaan. Owen on kyllä jäätävä kaveri rangaistusalueella. Käytännössä kaksi paikkaa ja molemmista maali, tosin ekassa tais käydä hieman tuuri kun veto epäonnistu ja noin hidasta sijotusta tuskin oli tarkotus laittaa, mutta hieno suoritus.

Monella pelaajalla näkyi pelaamattomuus ja etenkin Kiko ja Diuf olivat ajoittain todella pihalla pelistä ja menettivät helppojakin palloja, mutta pelin edetessä molemmat pääsivät peliin paremmin mukaan.

Berballa näkyi pelaamattomuus ja oli taas "tutun flegmaattinen/hidas" monessa tilanteessa, mutta kosketus palloon ja suojaaminen on edelleen maagista katsottavaa. Saa näyttämään sen niin helpolta, mutta kovemmissa peleissä saattaa tulla ongelmia.

Pogballe oli kovat odotukset, mutta aika hermostunut oli kaveri ja paria syöttöä lukuunottamatta oli kyllä lievä pettymys, mutta pistetään hermoilun ja ensimmäisen edari pelin piikkiin.

 

Ja sitten Fabio otti sen tavaksi tulleen vaki keltaisen, "hiukan" myöhästyneellä taklauksella, aivan turhassa tilanteessa hyökkäysalueella :eek:

 

Ja Leedsin suomalaiskaksikolle plussaa, että eivät ainakaan olleet sen vaarattomampia kuin aloituksen hyökkäys.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 20.9.2011 Leeds United - Manchester United, Carling Cup

 

Carling Cup saatiin alkuun oikein mukavissa merkeissä. Tyylikäs 0-3 voitto mielenkiintoisella kokoonpanolla. Eipä Unitedilla tosiaan alun pikku hässäkkää lukuunottamatta ollut mitään hätää. Oli muuten odotetusti hemmetin upea tunnelma stadionilla. Unitedin kannattajatkin hienosti äänessä. "Oh this is so fucking easy, so fucking easy!" :icon_lol:

 

Amos: Helppo peli Benkulle. Alun hässäkässä hyvä torjunta kyljellä. Lisäksi yksi pallon vangitseminen yhteen vähän kauempaa tulleeseen kutiin.

Valencia: Taas erinomainen suoritus pakkina.

Carrick: Michaeliltakin hyvä suoritus vähän oudommalla pelipaikalla.

Fryers: Todella hieno debyytti Zekille. Rauhallisen oloinen. Nopeuttakin tuntuu löytyvän.

Fabio: Alussa hieman liian paljon aggressiivisuutta. Hyviä nousuja hyökkäyksiin.

Diouf: Välillä hieman vaikeuksia hallita palloa. DSyötti kuitenkin maalin (vai kaksi?)

Park: Hyvää raatamista keskustassa.

Giggs: Hieno peli Giggsylta vaikka pelasikin vain ensimmäisen puolikkaan. Haki hyvin palloa ja rakenti peliä. Kruunuksi vielä upea maali.

Macheda: Joutui pelaamaan laidassa. Pitäisi pystyä nopeampiin ratkaisuihin. Pari hyvän oloista tilannetta kuivui, kun Kiko ei tiennyt pitäisikö syöttää vai vetää. Näyttöpaikat ykkösjoukkueessa voi olla kortilla joten vähän oli havaittavissa sellaista "pakko onnistua" fiilis.

Berbatov: Välillä hyvää syöttö peliä. Lopussa tuurasi topparina.

Owen: Käytti näyttöpaikkansa hienosti. Kaksi upeaa viimeistelyä. Ensimmäinen kuin hidastettuna ja toinen kunnon kanuunalla takayläkulmaan. Maajoukkueeseen!? :D

 

Pogba: Kiva oli nähdä myös Pogban debyytti. Oli paljon pallolla. Muutama vetopaikkakin tuli mutta sihti ei tällä kertaa ollut kohdallaan.

Wellbeck: Junnujen debyyttien lisäksi yksi hienoimmista jutuista eilen oli Dannyn paluu.

Cole: Myös Larnell sai tulikasteensa ykkösmiehistössä. Väläytteli näppäryyttään.

 

+++ Owen

++ Fryers

+ Giggs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×