Jump to content
Sign in to follow this  
Maz

Vuoden foorumisti 2011

Recommended Posts

Vuosi lähestyy loppuaan, joten jälleen on aika valita vuoden foorumisti. Säännöt copypastena viimevuotisesta topicista:

 

- Valitse 5 nimimerkkiä, joita pidät vuoden parhaimpina kirjoittajina (ei siis 3, eikä 6, vaan viisi nimimerkkiä)

 

- Mielestäsi parhaalle 5 pistettä, seuraavalle 4 pistettä jne.

 

- Äänestysaikaa 31.12.2011 klo 23:59 saakka

 

- Niin ja itseään ei tietenkään saa äänestää!

 

- Vastaukset tähän ketjuun

 

Vastaukset muodossa:

 

5p Nimimerkki A

4p Nimimerkki B

3p Nimimerkki C

2p Nimimerkki D

1p Nimimerkki E

 

 

Viime vuoden tulokset löytyvät täältä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avataan peli!

 

5pst Ighmael: Manu foorumin "ykköstykki". Paljon asiaa ja paljon faktaa.

4pst Mozzer: Samat asiat kun yllä

3pst Johtava97: Todella aktiivinen. Jos pysyy sama aktiivisuus, niin hyvä.

2pst Royfish: Tykkään lukea kaverin juttuja. Huumorin taju kohtaa omani.

1pst LFCSmith: Otetaan tämäkin kaveri tähän mukaan. Jäänyt mieleen kieron huumorintajunsa takia.

 

Yhtä hyvin pisteitä olisi voinut antaa Jussii:lle tai Ole Gunnarille yms. Valinnat meni tällä kertaa näin.

Kyllähän tuo "manu" painotteista on, mutta niitä säikeitä seuraan eniten ja niistä itse pidän eniten. Joten siinä mielessä "omannäköiset" valinnat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5p Lasse Tikka: Todella hyvää huumoria, toki mukaan mahtuu myös vähän vakavamielisempiäkin kirjoituksia. Foorumin valopilkku ehdottomasti.

4p ippe: Jää niukasti kakkoseksi. Tuolla Poolin osiossa on monta hyvää kirjoittelijaa, ippe nyt ehkä jää kuitenkin eniten mieleen. Asiantuntevaa tekstiä kaikinpuolin.

3p Royfish: Tuo hyviä näkökulmia etenkin tuonne Newcastlen osioon. Aktiivinen kirjoittelija.

2p LowRidingMonkey: Chelsean puolella on enemmänkin näitä hyviä kirjoittajia, kyseinen henkilö jäänyt kuitenkin eniten mieleen erittäin kattavien ottelupakettiensa ansiosta.

1p KyyhkyBoy: Täytyy kyllä antaa krediittiä jampalle, joka pitää yksin pystyssä koko Afrikkaa ja Ranskankin liigaa.

 

Vaikeita valintoja. Kuten näkyy, Englannin osiota tulee seurailtua eniten. ManUn osiossa on monta hyvää kirjottelijaa jotka olisivat ansainneet päästä listalle, mukaan mahtuu kuitenkin vain viisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin! Ensin muutama valintaperuste: jo aikaisenmmin tittelin saaneet "hyllytän" listaltani, joten mm. ippe tai Public Enemy eivät saa ääniäni tästä syystä, vaikka olisivatkin jotain ansainneet. Toinen kriteerini oli aktiivisuus ja kolmas se, kuinka laajasti eri aluille kirjoittaa. Eli kovat vaatimukset, mutta silti valinta hienon foorumin vuoksi vaikea.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

5p Iqhmael

4p Jussii

3p Haltsu

2p Ron Manager

1p Lavanche

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Iqhmael

  • Jupen sanoin United-alueen numero #7. Erinomainen sanansäilä yhdistettynä timantinkovaan asiantuntemukseen ja leppoisaan luonteeseen on yhdistelmä, joka olisi ansainnut tulla palkituksi jo viime vuonna. Pystyi vaikuttamaan aikakin allekirjoittaneeseen teksteillään.
Jussii

  • Toinen United-sydän, joka on kantava voima ketjussamme, numero #15. Otteluennakko-ekspertti, jotain on siltä suunnalta ongittu ;)
Haltsu

  • En sano muuta kuin, että toivottavasti jaksaa ensi vuonnakin ylläpitää ´Castlen ketjua pystyssä. Vaikka ei saa aina vastakaikua/kommentteja, jaksaa silti yltymättömästi puurtaa meidän iloksi hyviä ennakkoja, raportteja ja uutisia.
Ron Manager

  • Vaikka en ole todellakaan kaikista asioista samaa mieltä ja kirjoitustyyli välillä ärsyttääkin, en voi vuoden 2011 uutta tulijaa sivuuttaakaan. Liverpoolin ketjusta piti joku ehdottomasti valita ja tällä kertaa se osui RM:ään. Kirjoittaa harvoin, mutta sitäkin paremmin.
Lavanche

  • Lämmittää, että Real-fani on kiinnostunut myös rakastamani Valioliigan asioista. Tuo puolueettomana objektiivisen näkemyksen hyvin esiin.
Hyviä kirjoittajia on niin paljon, että pahaa tekee rajan vetäminen tähän. JohnTerry, LRM, Jupe, Makestario, Ole Gunnar, kiitos tuottamastanne sisällöstä!

 

Lisäksi muutama henkilökohtainen kunniamainintani...

 

Vuoden ketju: Liverpoolin siirtospekulaatiot 2011-2012

  • Vaikka allekirjoittanutta jossain määrin jopa häiritsivät villitkin spekulaatiot, säkeen kirjoittajien (asia-) määrä on jotain, mihin muu foorumi ei pysty. Siirtohuhuja puitiin erittäin tarkasti, monen kirjoittajan toimesta.
Vuoden humoristi: Royfish

  • Ei kaivanne perusteluja :)
Vuoden kiitos: ylläpito sekä valvojat

  • Softanvaihdokset ja suuri trollisota hoidettu kunnialla päätökseen. Kakkaa satoi niskaan, mutta siinäpä onkin erinomainen syy kiittää kaikesta toiminnan ylläpitämisestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osallistutaan nyt itsekkin, vaikka tämän vuoden puolella on foorumin käyttö vähän vähemmälle jäänytkin.

 

5p Johtava97, aktiivinen ja todella hyviä tekstejä, joita on mukava lueskella

4p Haltsu, melkeinpä samat arvostelut tähänkin kuin ylempään

3p ippe, aina kun kirjoittaa, todella hyvää tekstiä. Tietoa löytyy ja etenkin kirjoitustyyli on jäänyt mieleen

2p Robben#11, aktiivisuus ja faktat kohdillaan

1p JohnTerry#26, tietoa löytyy paljon, todella hyvät kirjoitukset.

 

Kuten aiemminkin mainittua, foorumilta löytyy paljon hyviä kirjoittajia, ja näihin viiteen rajoittaminen on hyvin vaikeaa. Yhtä hyvin olisin voinut ottaa mukaan vaikka Lasse Tikan, Royfishin, Iqhmaelin, Jussiin.. Täältä löytyy kyllä paljon asiakirjoittajia. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaippa sitä vois lyödä omatkin pisteet nyt jo tiskiin. Elikkäs...

 

5p. ippe , ippeä ei voi sivuuttaa näistä äänestyksistä. Edelleen se Pool-osioiden moottori, joka saa kommenteillaan ja kirjoituksillaan kiitosta ja saa myös keskustelua aikaan, myös muissa osioissa.

 

4p. LowRidingMonkey , kaveri pistää ennen joka Chelsea matsia ennakon ja pelin jälkeen raportin ja osaa nähdä asioita ilman Chelsea -laseja päässä. Kunnostautunut myös JJK-osiossa sekä taannoin myös heitti JYP:n peleistä analyysiä. Kaikin puolin fiksun oloinen kaveri.

 

3p. Lasse Tikka , en oikein ole koskaan Tikan juttuihin kommentoinut, mutta aina tulee luettua mitä Tikka postailee. Sen verran hyvää juttua heittää. Ja toki pitäähän sinne West Hamin puolellekin sentään jokunen piste saada ;) .

 

2p. KyyhkyBoy , pitää käytännössä yksin pystyssä Ranskan ja Afrikan osioita, kuten tossa Haltsu jo totesikin. Nostan kyllä hattua!

 

1p. Johtava97, pakko se on antaa jollekin Manulaiselle ääni ja tällä kertaa se meni Johtavalle. Ja kyllä sen soi tälle nuorelle lupaukselle, joka pyrkii olemaan aktiivinen monessa osiossa ja kieltämättä postailee ihan asiallista ja hyvää tekstiä.

 

Olis ollut paljon muitakin, jotka olis ansainnut pisteitä. Erityismaininta ainakin vielä Haltsulle, Jupelle ja Ron Managerille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omat äänet ois tässä:

 

5p. LowRidingMonkey: Miten kenelläkään voi olla näin paljon annettavaa foorumille? Ei ole jotenkin tullut edellisinä vuosina miehen kirjoituksia juuri katseltua, mutta suosittelen kyllä lämpimästi. Todellinen foorumin moottori.

 

4p. JohnTerry#26: Fiksun oloinen nuori kaveri, jolla paljon asiatekstiä Chelseasta sekä myös sen ulkopuolelta. Arvostan paljon, koska ei ole lähtenyt mukaan siihen provosointiin, jota monet aktiiviset kirjoittajat ovat viimeaikoina harrastaneet.

 

3p. Johtava97: Nuori, mutta sitäkin aikuisemmat mielipiteet. Moni kirjoittaja täällä (myöskin allekirjoittanut), voisi katsoa peiliin ja ottaa oppia.

 

2p. naaraskukko: Arsenal osion tämänhetken kovin kirjoittaja. Silloin, kun me muut olemme häviöiden jälkeen pimennossa ja nurkassa nyyhkyttämässä, niin naaraskukko on aina tullut esiin lyönyt faktat pöytään ja muut sitten analysoivat hänen kirjoituksiaan ja myötäilevät.

 

1p. Maz: Kiitokset modelle.

 

Lisäkiitokset: Kiitos webmasterille näistä sivuista, sekä kaikille innokkaille kirjoittajille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No nyt tulee näin:

 

5 p Immanuel Kunt

4 p Ron Manager

3 p Royfish

2 p Iqhmael

1 p Low Riding Monkey

 

Päätin nyt nostaa tuota West Ham -säikeen porukkaa esille muutenkin kuin Lasse Tikan. Olin jo kirjoittamassa 5 p Lasse Tikka, kun tuolla kinkkujen välitilassa tapahtui jotain järisyttävää ja nenänikö kautta vai mistä lie sormiini välittyikin Ihmisen Pojan reinkarnaatio Immanuel Kunt. Mikä lie Sveitsiläisen L-meren aalto sitten vielä lyönyt lopussa, kun olin jo kirjoittanut 1 p Nimrod, mutta jokin huuhtoi sen Retaleen nimen sivuilta ja toi tilalle tuon Matalalla lentävän liito-oravan. Ja menivätkö sitten pisteet oikein päin, hmmm... No Chelsealla menee nyt muutenkin niin huonosti ja ManU konttasi juuri cupissa ja liigassa ja Newcastle lentää ja Pool voitti Chelsean ja West Ham menee voitosta voittoon. Joo meni se.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5p LowRidingMonkey: Foorumin parhaat otteluennakot ja raportit.

4p Royfish: Hyvää huumoria tiivistettynä lyhyisiin kirjoituksiin.

3p ippe: Liverpool osion johtava kirjoittaja.

2p Kyyhkyboy: Malin ja PSG:n osioden ylläpitäjä. Kunnioitettavaa kirjoittaa muistakin kuin Valioliigan ja La Ligan seuroista.

1p Iqhmael: Asiantuntevaa kirjoittamista ilman turhaa provoisoimista.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

5p LowRidingMonkey - Ihailtavaa omistautumista foorumikirjoittamiselle aina oman seuran vanhojen pelaajien tarkkailusta asti.

4p Johtava97 - Aktiivinen monella osiolla ja miellyttäviä kirjoituksia

3p Robben#11 - Ilman hänen panostaan Realin osiossa tuskin enää foorumilla kävisin

2p LasseTikka - Vähintäänkin mielenkiintoinen nimimerkki, joka saanut useinkin hymyn suupieliin

1p Ihqmael - Upeita kirjotuksia ja ei aivan niin kärkäs sävy kuin usealla muulla Liverpool vs Manu taistelukaksikon osapuolilla

 

Vikan pisteen olisin voinut yhtähyvin antaa naaraskukolle tai JohnTerrylle, mutta nyt näin. Foorumilla on paljon asiakirjottajia ja jokaiselle kiitos omasta panoksestaan, että tekevät minun jalkapallofanituksestani astetta mielenkiintoisempaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oma lusikka mukaan pataan...

 

5p. LowRidingMonkey: Foorumin aliarvostetuimpia kirjoittajia, joten pakko antaa tällainen tunnustus. Tosin nyt näyttävät muutkin aika laajalti huomioineen LRM:n.

4p. Johtava97: Jotain, mitä foorumi tänä vuonna tarvitsi. Nuori ja lahjakas kirjoittaja, jolla vielä paljon annettavaa foorumille ja varmasti ns. "reaali-maailmallekin".

3p. Villain98: Jäänyt kenties hieman toisen nuoren kirjoittajan (Johtava97) varjoon, mutta silti jatkanut tänä vuonna siitä, mihin on jäänyt, joten tämä tunnustus hänelle. Eikä mitään valitusta herralta tällä kertaa tai ensi vuonna ei tuu pisteitä...

2p. KyyhkyBoy: Pitelee yksin pystyssä omia topikeitansa ja hienoa tekstiä sinne luo, mitä ehdin välistä vilkaista. Siitä nämä pisteet.

1p. ippe: ippe on ippe ja ansaitesee tämän pisteen.

 

Sillain, ja kiitokset annetuista viidestä pisteestä. Eniten silmään pistää viime vuoden kakkosen ja kolmosen PE:n ja Nimrodin pisteettömyys. LasseTikka, joka sai täältä viime vuonna viisi pojoo, jäi nyt ikävä kyllä pois laskuista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun täytyy kävellä näin, mun täytyy kävellä näin, kun jotain herää sisälläin, eli Lasse Tikka Vihti Nummela!! Henkinen 10p! Kun siis ei saa antaa 10p ja Tikka jo voittanu, jätän Tikan perkeles nollille! Henkinen ja moraalinen voittaja siis.... Tää Vihdin Pallo ja Simo Eerikäinen joka alotti Lohjalla....

 

Mutta:

 

5p Johtava97, ikäisekseen aivan mahtavaa artikulaatiota! Moni aikuisikään ehtinään (pois lukien itteni ja Tikka) ei kykene moiseen! Ja siis enempiä sanomatta 5p ja papukaijamerkki!!!! Ei voi rikkoa sääntöjä, täh???? siis toi papukaijamerkki????

 

4p Henry #14 jo ihan sen takia että saanu mun mielestä suotta pannaa? Hyvä jätkä, ja oikeesti hyviä kirjotuksia, puhuu asioista oikeilla nimillä!

 

3p Villain, sama juttu, nuori kaveri, hiton hyvää tekstiä! Keep on rockin!

 

2p Jupe Paljon asiaa, harmi etten ole Maunon mies.... Samoin, mies on samalla aaltopituudella, siis hyvä jätkä! :D

 

1p Kyyhky perkeles, mies kirjottaa 300 viestiä, johin kukaan ei vastaa? Asennetta, ja tietää vielä mistä puhuu!

 

hei , hei, musta tuntuu, että meen.......

 

EDIT aamuyöllä kirjotettuun viestiin, eli unohtui mainita, että on paljon muitakin maininnan arvoisia ukkoja! Niille näkymätön piste! Esim. mainitakseni nyt vaikka Ollin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

5p Iqhmael - Monipuolista Unitediin liittyvää viestittelyä, viestit täyttä asiaa, ja herättää keskustelua monista eri asioista.

4p Johtava97 - Johtajan asenteella kirjoittelua jo 14 vuoden (?) ikäisenä. Otteluennakoista erityisesti plussaa ja ennen kaikkea siitä vaivasta, miten jaksaa perehtyä asioihin. Intoa riittää huikeasti!

3p Makestrio - Hiukan mennään kevään näytöillä, mutta pisteitä sataa ennen kaikkea junnujen ja reservien toiminnan seuraamisesta! Asioita, joita ei niin helpolla tule itse seurattua, mutta kiinnostavat kovasti.

2p LowRidingMonkey - Kirjoittaja, jonka avulla Chelsean tapahtumia tulee pääasiassa seurattua. Ennen kaikkea otteluraportit ovat miellyttävän neutraaleja, liian innokkaiden fanipoikien hehkutuksesta kun on hankala saada selvää, mitä kentällä oikeasti on tapahtunut.

1p Lavanche - Realin osion innokas kirjoittelija, jonka teksteihin törmää myös silloin tällöin United-osiossa.

 

Erityismaininnat vielä Royfishille, Haltsulle, Nimrodille, Jupelle ja Matille. Liikaa hyviä kirjoittajia, liian vähän pisteitä. Kummasti painottuu niiden alueiden kirjoittajat joita itseä kiinnostaa enemmän seurata :rolleyes:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä lähteny leikkimään vaan tein nää ihan yksinkertasesti aa paremmuusjärjestyksessä ja bee laaja-alaisesta kirjottelusta palkiten:

 

5p. Ippe: parhaan säikeen paras ja näkemyksellisin kirjottaja

4p. Low Riding Monkey: toiseksi parhaasta säikeestä. Aika tasan, Ippe veti pienen etumatkan sillä että vetää ehkä vähän useammille säikeille kuin LRM

3p. LCF: ääliö ja taistelukaveri parhaasta päästä, hiuksenhienosti kahdelle ekalle häviten

2p. Royfish: toinen tohelo

1p. Nimrod: tietysti

 

Vanhoista guruista Nimrod olisi ollut korkeemmalla ja esim. mun vanha suosikkini PE listalla ylipäänsä mutta ovat olleet pienemmällä osallistumisella eikä siitä oikeen voi silloin palkita. Tomine taas ei riehaantunut megeen ollenkaan vaikka kuinka sitä homppeliksi haukuin. Tarvii varmaan haukkua uudestaan. Johtava tulee oleen pomminvarmasti tulevaisuudessa mukana ja samoin kun ehdottomasti Ron Manager, sekin vielä alkutaipaleella mutta ehdottoman asiantunteva sälli.

 

edit: ihan pakko muuten antaa aika täydet propsit moderaattoreille. Tai no, ihan täydet propsit - ilmaseksi kovalla innolla ja asenteella läpi muutosten ilman että kiitosta juuri heruu. En tekisi mä enkä usko että kovin moni muukaan meistä muista. Ns. iso ja karvanen käsi!

 

Ankka, Putkimies ja pikkutikat muuten kysyy saako ne äänestää ja?

Share this post


Link to post
Share on other sites

5p Iqhmael, kertakaikkisen asiantuntevaa tekstiä

4p Low Riding Monkey, loistavat ennakot ja otteluraportit

3p ippe, Liverpoolin säikeen ylivoimainen ykkönen

2p Johtava97, miellyttävää menoa pilke silmäkulmassa

1p Lasse Tikka, ei vain voi sivuuttaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hiukan sinisten silmälasien läpi tulee pisteet.. kun en hirmu pitkään ole täällä vielä ollu niin kaikki raapustelijat ei vielä hirmu tuttuja ole.

5p LowRidingmonkey, silmä lepää kun juttuja lukee.

4p John Terry#26, samat sapluunat kuin LRM Kohdalla

3p Nimrod, Sen verta hyvää juttua City sivuilla, että vieraista pöydistä tulee eniten käytyä etihadilla :)

2p Ippe, toinen joka jääny hyvin mieleen vihulaisten keskuudesta

1p Lasse Tikka, Hammers on symppis jengi

Share this post


Link to post
Share on other sites

En ole ollut kovin aktiivinen lukija/kirjoittaja viimeisten parin kuukauden aikana, mutta heitetään nyt jotain...

 

5pts KyyhkyBoy - Vaikken paljoa käy miehen tekstejä lukemassa niin täytyy silti nostaa hattua ja korkealle. Upeaa omistautumista.

4pts Iqhmael - Asiantuntevaa ja yllättävän puolueetonta kirjoittamista ManUn mieheltä.

3pts Johtava97 - En oikeasti usko että tää mies eikun poika on nuorempi kuin mun Arsenalin kannatusura (itsekään en mikään ikäloppu vielä). Kuten edellä mainittu, monen tulisi ottaa tästä kaverista oppia.

2pts Lasse Tikka - Ihan hämärä äijä! Eniten naurattaa edelleen vessaanlukittautumisjutut.

1pts Cesc - Yli 1800 viestiä asiaa. Hyvää tekstiä tänäkin vuonna. Herättää kunnioitusta tuolla meidän puolella, samoin kuin Mati jolle lähtee myös kunniamaininta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5p Iqhmael

4p Johtava97

3p Jusii

2p Lasse Tikka

1p lfcsmith

 

Ei kummempia perusteluja. Sellaisia nimiä jotka ovat jääneet mieleen (positiivisessa mielessä) lyhyen ei niin aktiivisen "foorumiurani" aikana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tehdäänpä tuon entisen tilalle vähän parempi ja pienet perustelut perään.

 

5pts - Joey, ei kirjoittele ympäri foorumia joka toisaalta myös hyvä. Kirjoittelee hyviä tekstejä ja hänen kanssaan voi keskustella asioista :thumbsup1: Aktiivisuuskin näyttää palanneen, kun Barcan säie on heräillyt taas henkiin.

 

4pts - Jupe, tämän kaverin tekstit uppoavat kyllä meikäläiseen ihan täydellisesti. Ottaa toisten tekstejä huomioon hyvässä ja "pahassa," taito joka monella muulla hukassa täällä.

 

3pts - Robben#11, vaikka herralla on lasit välillä niin valkoiset, että meinaa hermot mennä niin pystyy kirjoittamaan hyviä tekstejä faktapohjaltakin. Tieto ja kirjoitustaito, mikä on välillä erittäin ihailtavaa.

 

2pts - Royfish, ukko jolla rento ote foorumilla. Monen olisi syytä ottaa mallia, allekirjoittanutkin listan kärkipäässä.

 

1pts - obzen, vaikka onkin moderaattori. Näköjään palaillut tauon jälkeen ja edelleen asiallisia tekstejä juuri sopivasti sinipurppura vivahdetta mukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×