Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

21.12. Fulham vs. Manchester United @ Craven Cottage

Recommended Posts

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYD6XvFql9eYO_fNenm_E4yWnDs7TUFu3Lm6c-kyzy4HhfBtsYcyicXuW3JgvsPosted Image


Taas mennään!

Toivomani avaus:

------------DDG
Smalling--Rio--Evans--Evra
Nani--Carrick--Jones--Young
----Rooney--Hernandez

Penkki: Lindegaard, Fryers, Park, Giggs, Valencia, Welbeck, Berbatov

Muutama muutos kokoonpanoon varmasti luvassa, vaikka mielelläni näkisin QPR -pelin avauksen uudestaan kentällä. Keskikentällä voisi kirmata myös Giggs, mutta en lähtisi rikkomaan hyvin toimivaa paria Carrick-Jones. Hernandezin uskoisin olevan nyt SAFin kuvioissa taas ykkösvaihtoehto Rooneyn pariksi, kun sai QPR:ää vastaan pelituntumaa.

Mökkiläiset ovat parin viime kauden ajan olleet kotonaan paha vastus Unitedille, ja tänään on odotettavissa taas hikinen iltapuhde. Veikataan tulokseksi 1-2-voittoa vierailijoille, maalintekijöinä ManUlta Nani ja Jones, Fulhamilta Dempsey.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä! Joulujuhlat vietetty, ja syyslukukausi huomista lukuun ottamatta ohi, ja siispä onkin hyvä juhlistaa vuotta kauden ensimmäisellä Valioliigan viikkopelillä! Sen suuremmitta pulinoitta, voittoa sinne minne se kuuluu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Possible teams:

Fulham: Stockdale; Baird, Hangeland, Senderos, Riise; Ruiz, Etuhu, Murphy, Dembele; Dempsey, Zamora

 

 

Man Utd: De Gea; Smalling, Ferdinand, Evans, Evra; Nani, Jones, Carrick, Young; Rooney, Hernandez

 

tollaset kokoonpanot oli skysportsin sivuilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivomani avaus:

 

------------DDG

Smalling--Rio--Evans--Evra

Nani--Carrick--Jones--Young

----Rooney--Hernandez

 

Penkki: Lindegaard, Fryers, Park, Giggs, Valencia, Welbeck, Berbatov

 

Viime matsin jälkeen mietin heti että mitenköhän Jones jaksaa tuolla energialla ja noilla kilometreillä seuraavan, hieman astetta kovemman vieraspelin. Sitten muistin että kaveri on 19v. Tämän kun jaksaa täysillä niin sitten parissa seuraavassa mahdollisesti huilia. Toinen kysymys, mikä heräsi, on Rion pelaaminen. Jaksaako "pappa" lyhyen ajan sisään jo ties kuinka monennen (5) pelin putkeen?

 

Valenciaa on parin viime pelin perusteella vaikea jättää avauksesta pois, joten uskon hänen aloittavan Youngin sijaan. Myös Welbeck on omissa papereissa Hernandezin edellä paremman pelituntuman ansiosta. Muuten sama kuin ylempänä. Myös Rafaelin mukanaolo penkillä olisi suotavaa, JOS sattuisi loukkaantuminen alakertaan. Herra varjele toivottavasti näin ei käy!!

 

On tämä joulun aika kyllä todellista juhlaa, on tätä taas odotettukin!!! Ei kerkee edellisestä pelistä toipua ja seuraavaa jo pukkaa!!

 

Anyway, tulosveikkaukseen varo-varovasti 2-0, maalit Wäinölle ja kapteeni Evralle

Share this post


Link to post
Share on other sites

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center]

[TR]

[TD=class: alt1, bgcolor: #F7F7F7]

Lindegaard

Smalling - Jones - Evans - Evra

Valencia - Giggs - Carrick - Nani

Rooney - Welbeck

 

 

 

Subs: De Gea, Berbatov, Park, Hernandez, Young, Rafael, Fryers

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lindegaard; Smalling, Jones, Evans, Evra; Valencia, Giggs, Carrick, Nani; Rooney, Welbeck.

 

Subs: De Gea, Berbatov, Park, Hernandez, Young, Rafael, Fryers

 

Eli Rio ei mukana. Anders maalissa, muuten mennään samoilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lindegaard; Smalling, Jones, Evans, Evra; Valencia, Giggs, Carrick, Nani; Rooney, Welbeck.

 

Subs: De Gea, Berbatov, Park, Hernandez, Young, Rafael, Fryers

 

Ferdinand-"pappa" on siis huilivuorossa MrGiggsin ennustuksen mukaan. Hiukan huolettaa miten tuo keskikenttä nyt toimii, kun energisen Jonesin tilalla on Sir Ryan, jonka liike ei ymmärrettävistä syistä ole 19v pelaajan tasolla. Mutta muuten näyttää oikein hyvältä, ja kyllähän tuolla miehistöllä pitäisi voitto ottaa. Rafael sitten vaihdosta kehiin, Smalling keskelle ja Jones tuuraamaan keskelle, jos ja kun Giggsillä loppuvat voimat. Vaihtopenkillä kun ei keskelle kovin toimivaa vaihtoehtoa ole tarjoa, en nimittäin laske Parkia kovin hyväksi vaihtoehdoksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kylläpä oli laimea toinen puoliaika. Peli ratkesi jo hyvissä ajoin ja samalla vei myös pelintason todella alas. Toisen puoliajan helmenä tosin Rooneyn kaamea pommi ja Berban näppärä maali. Positiivista, että joulun otteluruuhka aloitettiin hyvinn ja molemmista vieraspeleistä otettiin suhteellisen helposti voitot. Nyt vain kohti tulevia kotipelejä ja sama tatsi pidettävä yllä.

 

Plussat ja miinukset kahdesta pelistä:

- Maalinteko onnistumisia laajalla rintamalla

- Keskikenttä toimii. Etenkin Carrick alkaa olla taas siinä vedossa kun pitääkin

- Giggsn maali =) Joka valioliiga kaudella ainakin yksi häkki

- Nani ollut todella pirteä ja tehoja tulee

- Evans ei ole koomaillut alakerrassa :)

 

Miinukset

- Jälleen loukkaantumisia. Toivon mukaan pelkkiä "pikku" kolhuja.

- City ei tunnu kompastuvan "pieniä" vastaan.

 

Nyt tosiaan alkaa olla käsillä ns. kauden ratkaisun hetket. Ketkä ottaa niskalenkin kevättä kohden ja ketkä jää mestaruusjunasta. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Manchesterin porukat ratkaisee mestaruuden. Toki siinä on vielä Tottenham ja Chelsea kytiksellä, mutta huominen ratkaisee jo paljon. Katsellaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

0-5. Hieno peli Unitedilta, varsinkin ensimmäinen puoliaika oli upeaa katsottavaa. Nani, Giggs, Carrick ja Welbeck olivat majesteettisia.

 

Lindegaardilta muutamia hyviä pelastuksia toisella puoliajalla. Vakuuttava esitys.

 

Ja Berbagoal!

 

Pari uutta loukkaantumistakin tietty tuli, Phil Jones ensimmäisten tietojen mukaan kuusi viikkoa sivussa…

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fulham - Manchester United 0-5 (0-3)

 

0-1 Danny Welbeck 5'

0-2 Nani 28'

0-3 Ryan Giggs 43'

0-4 Wayne Rooney 87'

0-5 Dimitar Berbatov 90'

 

20' Jones<-->Young

58' Young<-->Park

76' Welbeck<-->Berbatov

74' Baird<-->Kelly

85' Dempsey<-->Zamora

 

[] Chris Baird 63'

 

United sai kolme pistettä Craven Cottagelta pitkästä aikaa lopulta aika pienelläkin panostuksella. Peli oli ohi jo avauspuoliajalla, kun United onnistui hyödyntämään paikkansa ja Fulhamin ollessa umpisolmussa. Toinen puoliaika ei suurempia tarjonnut, jos loppuhetkien kaunokaisia lasketa. Pirskeleen loukkaantumiset!

 

Mestaruustaistoa ajatellen kierros ei antanut mitään, sillä City hoiti kotonaan suvereenisti Stoken. Ero kärkeen yhä kaksi pistettä, maalieroa kiinni. Pelaaja-arvostelut:

 

Anders Lindegaard seisoi tolppien välissä avauspuoliajan, mutta joutui toisella jaksolla venymäänkin muutaman kerran. Huippujoukkueen maalivahtipeliä.

Chris Smallingille sama kuin Johnnylle ja Evralle alempana. Hyvin klaarasivat homman.

Phil Jones joutui valitettavasti jättämään kentän jo kahdenkymmenen peliminuutin kohdalla. Ilmataistelussa pelin alussa Fulhamin Clint Dempsey oli rautaa osuen Phil-boyn poskeen. Iso mustelma nopeasti ja aivotärähdyksen oireita, sen verran valkoisena asteli pois nurmella. Taisteli hetken ja onnistui muun muassa estämään "varman maalin".

Johnny Evans pelasi ihan "ok" pelin sen suuremmitta onnistumisitta tai epäonnistumisitta. Fulhamin oli vain käsittämättömän huono ylöspäin Dempsey lukuun ottamatta, että todellasta uhkaa ei nähty.

Patrice Evralle sama kuin Johnny-boylle ylempänä.

Nani on erittäin erittäin kovassa vireessä ja juuri nyt maailman parhaimpia pelaajia, mitä en olisi kuukausi sitten sanonut maksustakaan. Haastot ennen kaikkea järkeviä ja syötöt napsuvat oikeaan paikkaan. Uskomattoman pehmeä kosketus! Maali ja kaksi syöttöä, ei paha Fantasyssa kapteenilta.

Ryan Giggs teki sen jokavuotisen liigamaalinsa tänään. Pääsi vetämään vasurillaan boksista ja taisi vastustajasta kimmoten tippua maaliin. Walesin velho taitaa harrastaa laskettelua, tarkemmin sanottuna suurpujottelua.

Michael Carrick on kanssa parhaassa vireessä pitkään aikaan! Aistinko, että haki ensisijaisesti ratkaisua ylöspäin ja tyytyi vasta lopuksi kierrättämään alemmas? Klaarasi hyvin puolustustehtävät Fergien päästettyä Jonesin pois kentältä.

Antonio Valencia repi, riisti, taisteli ja jakoi muutaman nerokkaan syötön. Ei mikään superpeli vaan normaalia suorittamista. Hieman nauratti, kun yhdessä tilanteessa tarttui kunnolla vastustajaan ja esti tätä kahdella kädellä.

Wayne Rooney on tällä hetkellä malliesimerkki siitä, että kun ei onnistu niin ei onnistu, mutta kun onnistuu niin todellakin onnistuu. Joukko luokattomia ratkaisuja ja hätäilyä. Hälyttävä merkki oli varsinkin se, että mielestäni ei tehnyt töitä normaaliin malliin. Upea veto loppuhetkillä, mutta silti jätti vaisun kuvan.

Danny Welbeck teki chicharitomaisen maalin ja esiintyi muutenkin edukseen. Unitedin aktiivisimpia Nanin lisäksi ja valovuoden edellä Rooneya, mikä on suuri kunnianosoitus. Miestä ei voi jättää ulos avauksesta. Dannyltä vietiin myös selvä pilkku.

 

Ashley Young oli pitkästä aikaa pelote hyökkäyspäässä, mutta harmittava loukkaantuminen vei takaisin vaihtoon.

Ji-Sung Park paikkasi loukkaantunutta Youngia. Tyypillistä Parkia, jos näin voidaan sanoa.

Dimitar Berbatov saatiin vihdoin kentälle! Oli aivan pimennossa 90:lle asti, kunnes Valencia keskitti matalan oikealta, jonka Berba sitten taituroi kantapäällään maaliin. Peukku miehelle.

 

+++ Nani

++ Valencia

+ Welbeck

 

+ Unitedin matkakannattajat! Pitivät melkein koko avauspuoliajan katkotta kunnon mökää (tai taidetta) eikä toisella puoliajallakaan viitsitty hirveästi taukoilla. Tiedä sitten missä katsomon osassa mikit olivat, mutta pesivät kyllä Fulhamin kotiosaston vielä rumemmilla lukemilla kuin itse pelissä.

 

Seuraavan kerran sitten tapaninpäivänä kello viiden kotipelissä vastassa Wigan. Hyviä jouluja vaan kaikille foorumin United-kannattajille ja myös muille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

FT: Fulham 0 - 5 Manchester United

 

Mitä, oliko tämä vieraspeli?? No, välillä tulee onneksi näitä hyviäkin esityksiä vieraissa. Olé! 3pts ihan mukavalla pelillä. Mutta silti jäi hieman karvas maku pelistä noiden loukkaantumisten vuoksi, jälleen. Ja onneksi nuo maalit tulivat tarpeeksi ajoissa niin ei tarvinnut ihan joka kentän osa-alueella painaa kaasu pohjassa täyttä 90 minuuttista. Toisaalta tämä myös näkyi siinä, että Fulhamkin alkoi päästä niille tekopaikoilleen sitten kun oli jotain tunti pelattuna, kun puolustustuksessa peli kävi välillä lähes tyhjäkäynnillä. Mutta Lindegaard oli mies paikallaan silloin kun jotain torjuttavaa oli. Welbeckin peliotteet jaksoivat allekirjoittanutta ilahduttaa tänään; mies teki töitä myös puolustussuuntaan ja harmittavasti se toinen maali jäi tänään tekemättä. Ja eihän sitä voinut kuin nostaa Pilsner Urquell-tölkkiä niille Rooneyn ja Berbatovin maaleille; oli ne vaan hienoja!

 

Illan tähdet:

Nani +++ = Lusitaanille taisi tulla tehot 1+2 tänään.

Giggs ++ = Kyllä velho on velho. Itse rauhallisuus pallon kanssa, ja silloin ku pitää viedä vastustaja kahville niin vie niitä kolme kappaletta kerralla. Ja hurja putki jatkuu; teki jälleen maalin, joten tehnyt jokaisella Valioliiga-kaudella vähintään yhden maalin. #Legenda

Welbeck + = Vahva ja vaarallinen. Halusi haastaa ja ratkaista, ja onneksi palkittiinkin jo heti ottelun alussa maalilla. Harmittavasti jäi toinen tekemättä tänään.

 

- = Yhden miinuksen nyt voisi antaa siitä puolustuksen puolivaloilla pelaamisesta lähes koko toisen puoliajan, vaikkei takaiskuja tänään tullutkaan.

 

Ja sitten loukkaantumisiin. Ilmeisesti Youngilla tuli isku sinne vasemman jalan polvitaipeeseen. Toivotaan, että siellä on tosiaan vain se pieni kolhu ja mies olisi jo Boxing Day-pelissä takaisin kokoonpanossa. Epäviralliset tiedot kertoo, että Jonesilla olisi murtunut poskiluu ja olisi mahdollisesti sivussa jopa 6 viikkoa. *****! Noh, odotellaan että näistä tulee ihan virallisempaakin tietoa. Nautitaan kuitenkin hienosta voitosta ja murehditaan loukkaantumisia myöhemmin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todellista herkkua United-fanin näkökulmasta :), vaikka toinen jakso olikin enemmän tai vähemmän pelailua. Rooneyn tykityksellä ja Berbatovin osumalla saatiin vielä lukemia kaunisteltua. Olipa taas jäätävää toimintaa bulgaarilta, täytyy sanoa. :cool:

 

Fulham oli huono, mutta olihan Manunkin hyökkäyspelaaminen varsinkin ekalla jaksolla näyttävintä ja ennen kaikkea tehokkainta sitten alkukauden.

Giggsiltä loistopeli tosiaan ja tulihan se pakollinen maali taas tehdyksi. Komeita syöttöjä, kuljetuksia ja taklauksiakin nähtiin osuman lisäksi. Nani, Welbeck ja Carrick pitää mainita onnistujien listalta myös. Nollakin pysyi omassa päässä, kiitos Lindegaardin. Tanskalainen ollut joka pelissä missä on pelannut itse varmuus. Edelleen, olisi hauska olisi nähdä miten kaveri pärjäisi isommissa otteluissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipas yllättävän helppo voitto. Empäs muista milloin Craven Cottagelta olisi herunut näin helpot 3 pistettä. United oli hyvä, ja kun kerran Fulham jäi seisoskelemaan niin rumaa jälkeähän siitä tuli. Yllättävän vaisu kuva jäi Fulhamista. Miinukselle menee sitten nämä loukkaantumiset. Young sivussa 2-3 viikkoa ja Jonesin tilanne selviää tänään röntgenkuvien jälkeen. Jos sieltä murtuma löytyy niin useita viikkojahan siinä menee. Voisi pikkuhiljaa onni näiden loukkaantumisten kanssa kääntyä, ihan käsittämätöntähän tämä jo on.

 

Omissa papereissa tämä oli joulukuun pahin peli ja siitä selvittiin hienosti. Pallollisessa pelaamisessa näkyi selkeästi rentous ja maltti. Palloa jaksettiin hieroa alakerrassa tarpeeksi kauan kunnes se kunnollinen syöttöpaikka sitten aukeni ja kun päästiin viimeiselle hyökkäyskolmannekselle niin United näytti aina vaaralliselta. Welbeckin, Nanin ja Rooneyn liikkuminen yläkerrassa oli hienoa katseltavaa. Keskikentällä Carrick teki taas pyyteetöntä työtänsä, vaikkei tänään niin dominoiva ollutkaan johtuen herrasta vierellä. Giggs pelasi upean pelin ja kruunasi sen tämän kauden valioliigamaalilla numero uno ja huikea maaliputki sai jatkoa :thumbsup1:!!! Legenda jo eläessään. Alakerrassa ei ollut mitään hätää ja Evans pelasi jo toisen(!) pelin putkeen aiheuttamatta ylimääräisiä sydämen lyöntejä allekirjoittaneelle. Sen yhden taklauksen siinä keskialueella olisi voinut jättää tekemättä ja siitä kyllä Evans selvisi kuin koira veräjästä. Kortin paikka ehdottomasti. Mutta kokonaisuudessaan alakerta Lindegaardia myöten toimi todella hyvin. Toisella jaksolla sitten vähän kaasua höllättiin ja Fulhamkin taisi pari tekopaikkaa saada, mutta Lindegaard hoiti ne mitä pitikin. Siltikin United kävi tekemässä ottelun 2 hienointa maalia toisella jaksolla. Kertakaikkisen upea oli Wäinön laukaus ja upean tyylikäs oli Berban ohjaus.

 

Muutamat plussat

 

+++ Welbeck, on vaan niin hienoa katseltavaa tämän kaverin tämänhetkinen pelaaminen. Pojasta näkee miten paljon nauttii olostaan kentällä. Ja suurin osa pystyyn-/laitajuoksuista on niin hyvin ajoitettuja että ihmetellä täytyy. Pitää tällä hetkellä 19-vuotiaana Chichariton ja Berban penkillä.

++ Nani, tehot ovat taas löytyneet. Nanin suurin ongelma tähän asti on ollut huonot viimeiset ratkaisut pallon kanssa. Eilen nämä loistivat poissaolollaan ja kaverin liikkuminen sekä yhteispeli varsinkin Welbeckin ja Rooneyn kanssa oli kerrassaan hienoa katseltavaa. Lisää tätä lusitaanilta, kiitos!!

+ Giggs, tällaiset pelit sopivat maestrolle kuin nenä päähän. Ei tarvitse juosta päästä päähän, vaan voi käyttää aivojaan, pyörittää peliä ja viedä pari kaveria silloin tällöin kahville. Kirsikkana kakun päälle sitten SE maali.

 

Seuraavaksi Wigan Boxing Dayn klo 17 pelinä. Ja kolme pistettähän siitä otetaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Komea 5-0 vierasvoitto Mökkiläisistä. Pari viime vierailua oli ollut todella tuskaisia mutta nyt ei paremmasta ollut kahta sanaa tai siis oli Manchester United! Ensimmäisellä jaksolla United vyöryi valtoimenaan kohti Fulham maalia ja kerrankin myös tehot oli kohdallaan. Taas tuli mukavan nopea avausmaali. Hieno nousu laitaa pitkin Nanilta ja syöttö Welbeckille maalille. Danny-boylla helppo työ laittaa pallo maaliin. Täytyy ihmetellä mitä Fulhamin puolustuspeliä tilanteessa. Täysin vapaasti sai sekä Nani, että Welbeck omaa hommaansa tehdä. 0-2 maali tulikin sitten lyhyen kulman jälkeen (kai tää silti lasketaan kulmasta tehdyksi?). Giggsiltä hyvä pallo maalille josta Nani nikkaa munkin pussiin. Vielä ennen taukoa Giggsille kauden pakollinen osuma.

 

Toisella jaksolla punaisia ei sitten jaksanut enää hirveästi kiinnostaa loppu minuutteja lukuunotamatta. Onneksi kuitenkin nolla säilyi omissa, josta on isosti kiittäminen Lindegaardia. Wäiskiltä komea kaanuna pari minuuttia ennen loppua. Loppuun vielä kruunuksi Berbatovin kantapääohjaus. Hieman komeaa voitoa himmentää tietysti nuo pari uutta loukkaantumista. Ikäänkuin keskikentällä ja puolustuksessa ei olisi ollut tarpeeksi vammoja niin kuin kruunuksi molempia osastoja hallitseva Jones loukkaantuu. Aikamoisella voimalla Dempseyn kyynärpää näytti jysähtävän Jonesin poskeen.

 

Lindegaard: Toisella jaksolla joutui välillä tiukille. Varsinkin Johnson pääsi muutamaan hyvään paikkaan mutta juutiveskari esitti hienoja torjuntoja.

Smalling: Aloitti oikealla mutta siirtyi Jonesin tärskyn jälkeen keskelle. Katkoi hyvin pääpalloja.

Jones: Sinnitteli vielä hetken kolhunsa jälkeen. Todella paha menetys jos joutuu 6 viikoksi sivuun.

Evans: Kelpo souritus Evansilta.

Evra: Muutama vähän hasardisti pelattu tilanne. Ajautuu liikaa keskelle ja heilui useasti Evansin ja Smallingin tontilla jolloin vasenlaita (vastustajan oikea) jäi vapaaksi.

Valencia: Aloitti terävästi laiturina. Laitapakkina ajoittain vakeuksia.

Carrick: Jatkaa vahvoja otteitaan. Suojasi hyvin puolustusta.

Giggs: Vapautti ainakin meikäläisen pinteestä tekemällä sen maalinsa. Ei tarvitse sitä enää jännittää. Maalin lisäksi muutama hyvä taklaus ja parit hyvät "velhot" keskialueella.

Nani: Nanin tehopurkki on nyt purskahtanut auki oikein kunnolla. Pari syöttöä ja c.ronaldomainen puskumaali.

Rooney: Maalia lukuunottamatta ei omalla tasollaan. Maali olikin sitten komea.

Welbeck: Pelaa loistavalla energialla. Todella ilo katsella Dannyn kirmaamista. Nyt sai maalinkin eikä toinenkaan ollut kaukana.

 

Young: Vähän jäi ranskalaiseksi Ashleyn visiitti kentälle. Toivotaan, että kyse ei ole mistään mitä ei saataisi korjattua joulukinkulla (vai mitä ne siellä Englannissa popsiikaan). edit. Eipä Young sitten ihan kinkun sulattelutauolla selviäkkään.

Park: Peruspeliä.

Berbatov: Berbagoal! Irtosihan sieltä lopulta pikku hymykin maalin jälkeen.

 

+++ Nani

++ Welbeck

+ Giggs

 

Nyt takana muuta hyvä vieraspeli ja tästä on hyvä jatkaa Cityn takaa-ajoa. Seuraavaksi vastaan tulee OT:lla Wigan ja Blackburn. Siinä onkin kaksi hyvää mittaria joukkueen henkiselle valmiudelle. Ollaanko valmiita/halukkaita lyömään itseensä täysillä likoon vaikka vastassa on ennakkoon selvästi heikompi vastustaja. Vai luullaanko että peli hoituu, kuin itsestään. Tältä kaudelta on jo muutama huono kokemus vähän vastaavista peleistä joten uskon ja toivon, että Red Devils leirissä ollaan läksyt luettu ja otettu opiksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Komea voitto, ja tänne porukka onkin ehtinyt hehkuttaa ottelun onnistujia niin kuin pitääkin. En tiedä kiinnittikö kukaan muu Canalin selostajaan huomiota, mutta itseäni ainakin ärsytti suunnattomasti useampaan kertaan, kun ottelun tapahtumat ja lukemat tuntuivat olevan seurausta vain siitä, että Fulhamin puolustus on aivan sekaisin ja Fulham pelaa kyllä surkeasti. Ottaako niin koville myöntää että United oli eilen loistava? Kehujakin tuli varsinkin Rooneyn ja Berbatovin maalien jälkeen, mutta silti tuollainen jättää kitkerän maun suuhun.

 

Nani +++ Huikea kaveri varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliskolla Unitedin lopetettua pelaamisen katosi lähes kokonaan kuvasta, mutta oli myös lopun myllytyksissä lähestulkoon oma itsensä. Unitedin hyökkäyspelin tärkein pelaaja tällä hetkellä, varsinkin kun Rooney ja Young ovat hiukan alavireisiä.

 

Giggs ++ Epäilin miehen kykyjä keskikentän avauksen rooliin ennen ottelua. Onneksi epäilin turhaan, sen verran vakuuttavaa dominointia mieheltä nähtiin ympäri kenttää. Ja leveä hymy maalin jälkeen tarttui kyllä ruudun välityksellä katsojaankin!

 

Lindegaard + United alkoi säästämään virtaa myöhempiin peleihin ensimmäisen 45min jälkeen, jolloin tanskalaiselle tuli yllättävänkin paljon töitä. Hoiti ne kuitenkin kunnialla, ja arvostin suuresti miehen huutamista omille puolustajilleen, ja jätkien ohjaamista. Pelko VDS:n jälkeisestä synkästä ajasta on ollut kyllä turha, Unitedilla on tällä kaudella parempi maalivahtikaksikko kuin vuosiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uskomaton segment tuo 5-10min ennen Giggsyn maalia, kun koko vieraskatsomo laulaa "Giggs will tear you apart..AGAIN".. Mies pitää Fulhamia harjoitustolppina, kaksi loistavaa taklausta, hienoja puolenvaihtoja ja lopulta n. vuosi aikaa laittaa pallo sisään.. Tuli typerä hymy kasvoille tuota katsellessa..

 

Jonesista uskoisin, että jollain maskilla varmaan pystyy pelaamaan jo ennen helmikuuta.. Arsenal ja Liverpool -peleissä ainakin hyvä olla mukana, vaikka vähän aristaakin..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×