Jump to content
Sign in to follow this  
Johtava97

28.1. FA Cup 4. kierros: Liverpool F.C. vs. Manchester United F.C. @ Anfield Road

Recommended Posts
Posted ImageVSPosted Image

North West derby is here again!


Englannin pääsarjajalkapalloilun eittämättä mielenkiintoisin ja perinteikkäin ottelupari iskee jälleen yhteen, tällä kertaa FA Cupissa. Vaikka panoksena on ”vain” paikka turnauksen viidennelle kierrokselle, nämä ottelut sytyttävät aina niin pelaajat kuin itse fanitkin. Kumpikin joukkue pistänee kentälle parastaan, jonka myös koko jalkapalloileva maailma ansaitsee.

Kotijoukkueeksi arvottiin Liverpool. Unitedille tämä on siis toinen peräkkäinen reissu Anfieldille Liverpool-ottelun merkeissä. Viimeksi United lähti viime kausien tyhjistä pistepoteista johtuen astetta varovaisemmalla pelillä, jolloin Liverpool sai yliotteen. David De Gea pelasi oikeiden punaisten maalilla hyvin ja Chicharito teki itse itsensä maalaamalla käytännössä heti vaihdosta tultuaan. Merseysidelaiset olivat päässeet helposti johtoon kapteeni Steven Gerrardin maalatessa vaparista. Ryan Giggs teki alokasmaisen virheen väistäessään kohti tullutta palloa.

Nyt kyseessä on kaksikon sadaskahdeksaskymmenesneljäs keskinäinen ottelu, joissa United on ollut lievästi niskan päällä voittamalla noista 71. Toivottavasti tämä trendi jatkuu!

Unitedin manageri Sir Alex Ferguson valotti joukkueensa loukkaantumistilannetta perjantaina, mutta vain vähän. Skotti aikoo katsoa loukkaantuneiden tilanteita mahdollisimman lähelle kick offia. Tämä olisikin suotavaa, sillä jotain apuja vaaditaan tuolta yhdentoista loukkaantuneen listalta. Näistä skotin mukaan pari-kolme olisivat voineet jo harjoitella. Todennäköisimpinä näistä nimistä, jotka ovat jo harjoitelleet, pitäisin Wayne Rooneya, Patrice Evraa ja Michael Carrickiä. Nania tarvittaisiin ehdottomasti. Rio ja Phil Jones eivät taida olla pelikunnossa.

Alla jonkinlainen avaustoive/-oletus. Todennäköisintä lienee jälleen sanoa, että eiköhän se Sir Alex jotain yllättävää tee. Mielelläni en Rooneya piikissä näkisi, sillä Waynenator on ollut viime aikoina hieman alavireessä. Danny Welbeckiä tarvitaan avaukseen, mutta kuka laituriksi, jos Nani ei pelaa? Ensimmäisenä tulee mieleen Park, mutta riittääkö vasemman laidan tukkiminen ja pelin rakentaminen oikealta. Mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kuten Rooney täysin keskikentällä, Welbeck vasempaan laitaan, Scholes avaukseen, on monia.

Lindegaard
Rafael - Evans - Smalling - Evra
Valencia - Carrick - Giggs - Park
Rooney
Welbeck


Anfield sekopäisine Evran mollaajineen tulee olemaan vaikea paikka. Silti hyökkäyspelaamiseen pitää pystyä. En tiedä pelaako Suarez, mutta jos Carroll on avauksessa Evansinkin pitää pysyä jalalla edellä. Veikkaajan silmin todennäköisin tulos on tasapeli, mutta mitäpä tässä muuta kuin luottaa Unitediin. Näen sieluni silmin Chichariton toistavan viime pelin temppunsa, mutta tällä kertaa Giggs ei horju. Tuloksena 0-1-vierasvoitto ja United jatkoon.

[video=youtube;eJqs4OFsiKA]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=eJqs4OFsiKA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno matsi tulossa! Pool ei ole koskaan hävinnyt Anfieldillä FA-cup peliä KD:n alaisuudessa, eikä näin tule käymään huomennakaan. Tiukka peli varmasti tiedossa, mutta veikataanpa kuitenkin 2-1 kotivoittoa niille oikeille punaisille.

 

E: Suarezilla on vielä pari peliä jäljellä tuota pelikieltoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno matsi tulossa! Pool ei ole koskaan hävinnyt Anfieldillä FA-cup peliä KD:n alaisuudessa, eikä näin tule käymään huomennakaan. Tiukka peli varmasti tiedossa, mutta veikataanpa kuitenkin 2-1 kotivoittoa niille oikeille punaisille.

 

E: Suarezilla on vielä pari peliä jäljellä tuota pelikieltoa.

 

Kuinkas monen pelin putkesta tässä Dalglishin koti"taiassa" on kyse? Viime kaudella FA-Cupista tuli lähtö heti debyyttipelissä Unitedin vieraana, ja tällä kaudella on ehditty FA Cupia pelata valioliigajoukkueiden osalta peräti yksi kierros.

Esihistorialliset ajat toki erikseen, niistä itselläni ei ole mitään tietoja.

 

 

Joukkueen kokoonpanoja on hyvin vaikea arvioida, sen verran monta pelaajaa on "ehkä"-tilanteessa toipumisen suhteen.

Kokeillaan josko seuraavanlainen arpa menisi läpi:

De Gea

Rafael - Smalling - Evans - Evra

Valencia - Carrick - Scholes - Giggs - Park

Welbeck

 

 

 

 

 

 

Jos tällainen kokoonpano ilmestyy, joutuu ottelussa todella pelkäämään. Liverpool on syttynyt pelaamaan Unitedia vastaan todella hyvin, ja tällä avauksella peli ei päättyisi ilman punakortteja. Myöskin maalinteossa olisi varmasti ongelmia, ellei Welbeckille sattuisi todella hyvä pelipäivä ja Poolin puolustukselle nukahduksia.

Suarezin poissaolo on Unitedin kannalta hyvä asia. Sen lisäksi että kyseessä on Valioliigan vittumaisin pelaaja (voittaa itselläni jopa Gerrard-inhon), on kyseessä myös erittäin taitava ja nopea hyökkääjä, jollaisia vastaan Unitedin toppareilla on ollut usein ongelmia.

 

Laitetaan tulosveikkaukseen jopa hiukan optimistinen 1-2 - vierasvoitto, kaunispoika-Kuyt huudattaa kotiyleisöä, mutta Park ja Welbeck hiljentävät sen melko nopeasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jahas se olisi Flipperpool vastassa. Loukkaantumiset vaikeuttavat eittämättä hieman pääsemistä SAFin aivoitusten jäljille; toivottavasti ei lähdetä syksyn pelin tapaan säästelemään ukkoja, siihen ei vaan ole varaa vaikka uutta matsia pukkaakin parin päivän päästä. Uskon ja toivon että formaatio on 4-4-2, vaikka sillä saatetaan keskikentän taisto joltain osin hävitäkin, niin Unitedin hyökkäyspelin vahvuudet pääsevät siinä parhaiten oikeuksiinsa. Oma arvio avauksesta on jokseenkin tylsä, oletan mm. Nanin ja Rooneyn olevan käytettävissä:

 

-----------Lindegaard

Rafael--Smalling--Evans--Evra

Valencia--Carrick--Giggs--Nani

-----------Rooney

--------------Welbeck

Perustelut:

Lindegaard varma vaihtoehto maaliin, De Gea ollut jo tovin pelaamatta ja virhealttius olisi tällaiseen peliin liian suuri. Topparipari toimi suhteellisen hyvin Arsua vastaan, joten sitä on turha lähteä muuttamaan vajaakuntoisella Riolla. Evra tutusti vasemmalle, oikealla Rafael on puolustuspelissä riskialtis mutta parempaakaan vaihtoehtoa ei ole saatavilla. Valenciakin on pakkina parempi mutta viime aikoina mies on sen verran liekeissä ollut että oikea paikka on laiturina. Toiselle laidalle tarvitaan kunnon peloite Nanin muodossa, Parkkia voidaan käyttää sitten Stokea vastaan. Evran ja Nanin erinomaiselle yhteispelille on taas tilausta. Keskustaan paikkoja on tarjolla kaksi, eli se on Carrick ja jompi kumpi papoista. Eiköhän Giggs jaksa tänäänkin pelata, Scholesilla voisi tulla enemmän ongelmia. Rooneyn tehtävä on taas tulla hakemaan palloa syvemmältä ja Welbeck viilettää ylempänä. Penkiltä apuja voisivat tuoda Hernandez ja Scholes.

 

Näkisin niin, että jos edes jompikumpi kaksikosta Nani-Rooney ei ole ehtinyt avaukseen kuntoutua niin mahdollisuus 4-5-1:lle kasvaa ja kentällä saatetaan nähdä Scholes tai jopa Berbatov alusta asti.

 

Joka tapauksessa täältä ainakin löytyy luottoa Manuun. Pool saanee kotiyleisöltään vahvaa tukea, ja tsemppijoukkueesta kun kyse on niin iltapäivästä tullee taas haastava. Vaikka liigassa tämänpäiväinen vastus onkin puppeloinut jälleen kiitettävästi, kyllä ne pelit Cityä vastaan jotain kertovat. United vie kuitenkin ottelun 1-2, maalareina Rooney ja Valencia.

 

Odotettavissa on myös että Anfieldin yleisö tekee tänään itsestään säälittävän reaktioillaan Paddya kohtaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Johou! Varmastikkin tiukka matsi tulossa, mikäli entiset merkit pitää paikkaansa. Onneksi Poolilta on Suarez pois niin ei tarvi katsoa sen naamaa. Ja hyvä siinäkin mielessä että tämä jannu olisi vienyt todennäköisesti muutamaan otteeseen ManUn puolustusta.

Veikkaampa 1-2 voittoa ManUlle, molemmat maalit tekee Welbeck. Ja Liverpoolin ainokaisen laukoo Gerrard vaparista ja veto menee muurin läpi koska joku väistää :D

 

Sopcastia tai linkkejä hyvään streamiin saa laittaa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nokkelia nimiä olette porukalla keksineet. Mahtaa olla ylpeä olo ottelun jälkeen :lol:

Olisitko ystävällinen ja toisit meille muillekin esille nämä "nokkelat nimet"? Onko sinussa muuten miestä edes vastata siihen vanhaan vedonlyöntiehdotukseeni?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko sinussa muuten miestä edes vastata siihen vanhaan vedonlyöntiehdotukseeni?

Onpa hyvinkin. Eli Pool voittaa tällä kaudella enemmän pokaaleja kuin ManU. Ennen kauden alkua höntsättyä Community Shieldiä ei lasketa mukaan kuten taisit itsekin ehdottaa. Mistä otetaan kiinni ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nokkelia nimiä olette porukalla keksineet. Mahtaa olla ylpeä olo ottelun jälkeen :lol:

Eiköhän tuo nimien keksiminen ole kuule ollut jo pidemmän aikaa ihan molemmin puolista kummankin kannattajaryhmän keskuudessa!?

 

Mutta itse otteluun. Paljon tätä enempää ei voi jalkapallo sytyttää: FA-Cup, vastakkain arkkiviholliset Liverpool ja Manchester United. Hyviä ennakoita tänne jo porukka kirjoitellut. Varmasti ei tule olemaan mikään helppo ottelu kummalekaan; Unitedilla tiettävästi noita loukkaantumishuolia ihan riittämiin jälleen ja Liverpoolillakin kohtalaisen kova peli alla Cityä vastaan viikolla. Tosin pitkälti nämä rakkaiden vihollisten kohtaamiset tullaan myös ratkaisemaan henkisellä puolellakin, ja kentällä ei juurikaan virheisiin ole varaa. Jälkimmäisestä johtuen Evansin todennäköinen avauspaikka hieman jännittää jälleen, mutta loukkaantumisista johtuen pitää uskoa että mies hoitaa pestinsä kunnialla ja ilman kardinaalisia munauksia. Toivottavasti tänään pelaajat kentällä keskittyvät nimenomaan siihen jalkapalloon samoin kuin fanit katsomossa; sekä SAF ja Gerrard ovat molemmat toivoneet tätä viikon mittaan omissa lausunnoissaan.

 

Avauskokoonpanot julkistetaan aivan näinä hetkinä, joten en lähde edes veikkailemaan. Lopputulosveikkaus varsinaisen peliajan jälkeen 1-1.

 

C´MOON UNITED!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Redcafessa kerrottu avaus:

 

De Gea

 

Rafael

Smalling

Evans

Evra

 

Valencia

Giggs

Scholes

Carrick

Park

 

Welbeck

 

e1; Penkki: Ferdinand, Berbatov, Hernandez, Fabio, Lindegaard, M Keane, Pogba

 

Aika jännä, Park ja molemmat papat avauksessa, kuin myös DDG. Alkaa tuntua että luvassa on syksyn pelin toisinto.

 

e2; Poolin avaus seuraava: Reina, Kelly, Enrique, Agger, Skrtel, Carragher, Henderson, Gerrard, Downing, Maxi, Carroll

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eiköhän tuo nimien keksiminen ole kuule ollut jo pidemmän aikaa ihan molemmin puolista kummankin kannattajaryhmän keskuudessa!?

 

Voi se kuule ollakin. Tosin itse en ole näitä keksiliäitä MUna juttuja sen pahemmin viljellyt. Mielenkiintoinen avaus on teilläkin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varsin odotettu, mutta toisaalta myös yllättävä kokoonpano Fergieltä. Kukaan ei varmasti osannut arvata De Gean avaavan maalissa. Ehkäpä SAF laski, ettei Carroll ole todellinen pelote, jolloin ei valinnut fyysisesti vahvempaa Lindegaardia. De Gealla on nyt todellinen näytön paikka, ja toivotaan nappipelin palauttavan itseluottamuksen!

 

Huolestuttavinta on Rooneyn poissaolo. Vaikka Wayne ei ole viime aikoina pelannut tasollaan, miehen vaikutus on pienimmilläänkin valtava. Pelottaa nähdä, saako keskustan kolmikko toimitettua palloa Dannylle. Welbeck saa olla aika tikissä, sillä nyt sieltä takaa ei ole tulossa kaikkein suurinta hyökkäyspelotetta tueksi. Suuri menetys on myös Nanin poissaolo.

 

Avaus on kauniisti sanottuna hieman 0-0:n pelaamiseen rajoittunut, eikä penkiltä ole juurikaan apuja tiedossa. En panisi pahakseni, jos United onnistuisi viemään tämän uusintaan.

 

UNITED!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varsin odotettu, mutta toisaalta myös yllättävä kokoonpano Fergieltä. Kukaan ei varmasti osannut arvata De Gean avaavan maalissa. Ehkäpä SAF laski, ettei Carroll ole todellinen pelote, jolloin ei valinnut fyysisesti vahvempaa Lindegaardia. De Gealla on nyt todellinen näytön paikka, ja toivotaan nappipelin palauttavan itseluottamuksen!

 

Joukkueen kokoonpanoja on hyvin vaikea arvioida, sen verran monta pelaajaa on "ehkä"-tilanteessa toipumisen suhteen.

Kokeillaan josko seuraavanlainen arpa menisi läpi:

De Gea

Rafael - Smalling - Evans - Evra

Valencia - Carrick - Scholes - Giggs - Park

Welbeck

 

:rolleyes:.

 

Vaikeaa tulee varmasti olemaan, mutta penkki on erittäin mielenkiintoinen. Jälleen kerran sitä toivoisi että Newcastlea rankaissut Will Keane sekä Paul Pogba saisivat näytönpaikkoja, mutta tämä vaatisi todennäköisesti tehoja muilta, eikä perinteeksi muodostuneita ensimmäisen puoliajan loukkaantumisia saisi tulla yhtään. Kyllähän tämä peli sytyttää vain vielä enemmän kuin viime viikon Arsenal-matsi, joka sekin oli odottamisen arvoinen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin Johtava mistä otetaan kiinni, että Pool voittaa enemmän pystejä tällä kaudella kuin ManU ?

 

ManU sai pelistä juuri sen verran kuin ansaitsi. Toisaalta surullista katsoa De Gean peliä. Tuollainen nuori ujon näköinen janari joka pomputtaa palloa kuin kuumaa perunaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liverpool vs. Manchester United 2-1 (1-1) FT

 

1-0 Daniel Agger 21´

1-1 Ji-Sung Park 39´

2-1 Dirk Kuyt 87´

 

Liverpool onnistui kuin onnistuikin tiputtamaan Unitedin FA Cupista. Vaikka tulos oli suuri pettymys, täytyy nostaa hattua Unitedille. Peli oli täysin hallinnassa, vaikka neljä neljästä tärkeimmästä olikin poissa. Esitystä ei siis pidä missään nimessä hävetä.

 

Tilanne on se, että rintamat UCL:n, Carling Cupin ja FA Cupin saralla on menetetty. Katseet kohti siis Valioliigaa! Eurooppa-liigassa en näe pakonomaista tarvetta voittaa, joten siellä sitten nuoret kehiin. FA Cupin arvat kun olivat mitä olivat.

 

-----------------------------------------------------------

 

Ottelu alkoi Unitedin hallinnassa, joskin ensimmäinen hyvän paikan sai Liverpool. Maxi Rodriguez pääsi vetopaikkaan, ja laukaus oli tarkka ja kirteinen. David De Gealla ei ollut kuitenkaan vaikeuksia venyttää itseään ohjaten pallon yli päätyrajasta. Unitedin paras paikka ensimmäisen kympin kohdalla siunaantui, kun Ryan Giggs pääsi koittamaan volleyta rangaistusalueen rajalta. Laukaus oli kuitenkin ponneton ja suuntautui suoraan Pepe Reinan näppeihin.

 

Vartin kohdalla kolkuteltiin jo tolppia, kun Antonio Valencia näytti taitojaan harhauttamalla vastustajan ja etenemällä kohti maalia. Voimakas oikean jalan kärkipotku napsahti maalirautoihin. Erittäin hieno yksilösuoritus!

 

Avausmaalin iski valitettavasti Liverpool. Toppari Daniel Agger pääsi puskemaan pallon verkon perukoille läheltä maalia. Ei tällaisia maaleja saisi päästää, mutta en sitä De Gean kontollekaan laittaisi. Andy Carroll esti selvästi espanjalaista, jolla ei ollut tilaa liikkua neliömetriäkään. Herää kysymys, pitäisikö maalivahdin viiden metrin alue rauhoittaa täysin kulmapotkuissa. Itse olen ehdottomasti sen kannalla, sillä nykyään siellä on aina joku vastustaja halaamassa maalivahtia. Eihän tuossa ole enää mitään järkeä.

 

United tasoitti pelin neljänkymmenen peliminuutin kohdalla - täysin ansaitusti. Rafael pelasi tilanteen loppuun ja ryösti pallon haparoivalta Jose Enriquelta. Brassi pääsi keskittämään oikealta, jolloin Park tinttasi matalasta volleypallosta pelivälineen oikeaan alakulmaan. Kaiken valossa tasoitusmaali oli oikeus. Liverpoolin maalin jälkeen pallo oli käytännössä koko ajan Unitedilla. Pool tyytyi laittamaan bussin paikalleen ja ottamaan vastaan kaiken mitä oli tarjolla. Unitedkaan ei saanut juuri tilanteita. Ei siis ole vaikea nähdä, miksi Liverpoolin puolustus on päästänyt niinkin vähän maaleja sarjassa. Itse suosisin hieman agressiivisempaa puolustuspeliä, mutta onhan tuokin toimiva ja hyvä tapa.

 

Toinen puoliaika alkoikin sitten tasaisemmin, kun Liverpool joutui avaamaan peliään. Ihan nättiä pallottelua molemmilta joukkueilta, joista ainakin itselleni jäi päällimmäisenä mieleen Giggsyn yksilötaito. Vain Luoja tietää, tuleeko United näkemään enää ikinä näin suurilla lahjoilla siunattua yhden seuran pelaajaa (jos kohtaamisia Barcan kanssa ei lasketa)!

 

Pelikellon näyttäessä 57:00 tapahtui tilanne, joka varmasti aiheuttaa pulinaa pelin jälkeen. Chris Smalling kompastuu rangaistusalueella ja taisi siinä käsi hieman osua palloonkin. Harvoin näistä vihelletään rikettä edes muualla kentällä, joten rankkarin osoittaminen olisi ollut aika voimakas tuomio. Jos suttuista streamia pystyin yhtään tulkitsemaan, taisi pallo osua heti perään toisenkin kerran. Tällä kertaa se oli selvästi pelattu Carrollin toimesta. Kaiken lisäksi on syytä muistaa, että Maxi selvisi kortitta potkaistuaan Rafaelia päähän tilanteessa, jossa argo takuulla näki brassin hakevan palloa päällä. Maxi selvisi myös toisesta keltaisesta: suorin jaloin Giggsyn nilkoille.

 

Rafael otti 66. minuutilla pelin ensimmäisen keltaisen. Carrick onnistui jotenkin höntyilemään pallon vastustajalle lähellä omaa maalia. Rafael katkaisi hyökkäyksen miehekkäällä jääkiekkotaklauksella. Tärkeä katko, josta seuranneen vaparin De Gea liimasi varmasti. Spanski nappasi hetkeä myöhemmin myös Steven Gerrardin tarkan vedon, joka oli matkalla maaliin.

 

Seitsemänkympin kohdalla Ferguson vaihtoi Chichariton kentälle. Chichon tieltä joutui väistymään hyvän pelin pelannut Paul Scholes. Vaikka peli on pyörinyt Unitedin hallinnassa, jotain täytyi tehdä jos voittoa haettiin. Vaihdon myötä Danny siirtyi karvaa alemmaksi ja sai apuja hyökkäykseen.

 

Kaikkein pahin mahdollinen tapahtuikin sitten, kun pelikellossa oli jäljellä vain muutama minuutti. Evra teki pahan merkkausvirheen, ja kaunis Kuyt pääsi laukomaan scouserit johtoon. Maali oli todella suuri pettymys. Katse kääntyy eittämättä De Geaan, joka ei tehnyt elettäkään peittääkseen laukaisukulmaa. Toki tilanne tuli nopeasti ja poikittaisliikkeeseen, mutta parempi veskari ei joka kerta päästä näitä, toisin kuin De Gea tekee. Sitten loppuun vielä hätävaihto, kun Berbatov tuli Giggsyn tilalle. Ei mitään järkeä vaihtaa hyökkäyspelin sielua pois lisäajaksi, kun ollaan maalin tappiolla!

 

+++ Giggs

++ Scholes

+ Rafael

 

- De Gea

- Welbeck

 

 

Tiistaina sitten Stoken vierailu Old Traffordilla!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin Johtava mistä otetaan kiinni, että Pool voittaa enemmän pystejä tällä kaudella kuin ManU ?

 

ManU sai pelistä juuri sen verran kuin ansaitsi. Toisaalta surullista katsoa De Gean peliä. Tuollainen nuori ujon näköinen janari joka pomputtaa palloa kuin kuumaa perunaa.

Mitä onko pool jo voittanut pokaaleja tälläkaudella??

 

Todella surullista katsoa Carrollin peliä, ei saa mitään aikaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin Johtava mistä otetaan kiinni, että Pool voittaa enemmän pystejä tällä kaudella kuin ManU ?

Todella isot respectit sulle, että vihdoin uskallat vastata! Eihän tässä ole kuin kolme kertaa kyselty, muun muassa tuolla profiilissasi, ja nyt kun Pool sai tiputettua Unitedin, vastaat vihdoin. Hienoa! :) Harvemmin vedonlyönnit mestarista tehdään ennen viimeistä kierrosta, mutta pallo on nyt sinulla, ehdotuksia?

 

E: Ei tuohon Ippen meuhkaamiseen kannata lähteä mukaan. Hyvä kirjoittaja Poolin puolella, mutta taso laskee kuin lehmän häntä kun uskaltautuu muualle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt vaan keskittymään isompien pokaalien haalimiseen.

Isomman, kyllä itselleni ainakin FA Cupin voitto olisi ollut kovempi juttu kuin Eurooppa-liigan.

 

FT Liverpool-Anfield 2 - 1 Manchester United

 

Turpaan tuli melko tiukan ottelun jälkeen, ei voi mitään. Ottelun ratkaisivat vähemmän yllättäen Unitedin loukkaantumiset. Liverpool sai penkiltä lisävirtaa, United ei. Pogballe ei uskalleta antaa vielä tällaisissa paikoissa vastuuta eikä keskikentälle ollut yksinkertaisesti laittaa ketään, vaikka Scholesilta ja Giggsilta loppuivat patterit pahemman kerran. Chicharito tuli sitten Scholesin tilalle, mutta täysin turhaan, sillä keskikentän hallinta loppui samantien kun Paul-niminen syöttökone katosi kentältä. Molemmissa maaleissa De Gea oli osasyyllinen, mutta eipä noissa puolustuskaan ollut terävimmillään.

 

Loukkaantumisten lisäksi toinen joukkueita erottava tekijä oli tänään nimeltään Anfield. Meteli oli läpi ottelun todella kova, eikä tuomarilta löytynyt palleja antaa kortteja kotijoukkueelle, vaikka useampaan kertaan olisikin voinut. Ihan hyvin tuomari homman kuitenkin klaarasi, sillä eipä näissä kotijoukkueen suosimisissa yhtään mitään uutta ole ja tämä fakta toistuu muissakin peleissä. Erityisesti Rafaelia ajeltiin todella usein. Brassi sai oman keltaisensa toki täysin oikeutetusti, sillä mies joutui rikkomaan Carrickin harhasyötön vuoksi ja esti siten maalintekopaikan.

 

 

Kyllähän lopputulos ottaa päähän, mutta ei mopolla moottoritielle ja niin edelleen. Väkisin tässä alkaa muistelemaan millainen kokoonpano pelasi kauden alussa ilman loukkaantumishuolia Citya vastaan, ja millaisen kokoonpanon saisi kasaan nyt telakalla/toipilaana olevista pelaajista:

Fletcher-Ferdinand-Vidic-Jones

Nani-Cleverley-Anderson-Young

Rooney-Owen

 

 

 

 

 

Yhtä kaikki tämän päivän kokoonpanoilla Liverpool oli yhden maalin erolla parempi, ja pääsi siten ansaitusti jatkoon. Tosin ainoastaan hyvä arpaonni (kotipelit, helpot vastustajat) vie Liverpoolin voittoon asti tässä turnauksessa, jos peli ei parane tuosta huomattavasti. Mutta jätän Liverpoolin seuraamisen ja asiasta juttelun sellaisille, joita asia enemmän kiinnostaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän ManU hallitsi peliä ekan jakson. Pool pääsi peliin paremmin mukaan tokalla jaksolla. Kovaa vääntöä peli oli, mutta maalipaikkoja aika niukasti. ManUlla yksi paikka, josta teki maalin ja yksi tolppa. Poolilla ehkä kolme paikkaa plus Andyn tolppa. Kolmesta kaksi sisään ja ansaittu voitto. Kyllä se näköjään ManUnkin hyökkäys pysähtyy kun tarpeeksi sumputtaa. Huonompi esitys tämä Poolilta oli, kuin syksyn peli. Nyt oli lopputulos kuitenkin meidän kannalta hyvä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Provot provoina, mutta muistatko vielä sen Kuytin maalin? Carroll ei saa mtn aikaan jne

No joo onhan Carroll kieltämättä ollut huikee.

 

Kylläpä vituttaa rankasti taas tämä tappio. Euroliigaan vaan sit junnuja kehiin ja jospa pystyttyäis valio vielä hoitamaan kunnialla loppuun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isomman, kyllä itselleni ainakin FA Cupin voitto olisi ollut kovempi juttu kuin Eurooppa-liigan.

 

No sehän riippuu taas aivan katsojasta. Kyllä itelleni maistuis se eurooppaliigan pokaali kaappiin, kun FA cupin pokaali löytyy jo. Ja Eurooppa on aina eurooppa.

Noh ei auta valittaa, ei tuolla pelillä jatkopaikkaa kyllä ansaittukkaan. Tämä on vaa futista, välillä voitetaan ja välillä hävitään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×