Jump to content
Sign in to follow this  
Haltsu

Newcastlen pelaajat maajoukkueissa

Recommended Posts

Pistetäämpäs tällästä pystyyn. Tulen jatkossa kirjoittelemaan nämä maajoukkuekutsut tänne, pysyy tuo kausitopikki selvempänä. Suluissa ottelut maansa A-maajoukkueessa sekä maalit.

 

KESKIVIIKKO 29.2.2012:

 

Yohan Cabaye (9/0): Saksa - RANSKA (Bremen)

Tim Krul (2/0): Englanti - HOLLANTI (Lontoo)

Shane Ferguson (0/0): POHJOIS-IRLANTI - Norja (Belfast)

Haris Vučkić (0/0): SLOVENIA - Skotlanti (Koper)

Tamás Kádár (2/0): UNKARI - Bulgaria (Győr)

Davide Santon (7/0): Ranska U21 - ITALIA U21 (Cannes)

Paul Dummett (0/0): WALES U21 - Andorra U21 (Wrexham)

Jóan Edmundsson (13/1): FÄRSAARET harjoitusleiri

 

Eli kolme avauskokoonpanon pelaajaa sai kutsun, kun taas Shane Ferguson sekä Haris Vučkić toivovat saavansa ensimmäisen A-maaottelun tililleen. Papiss Cissé kutsuttiin pari viikkoa sitten Senegalin otteluun Etelä-Afrikkaa vastaan, mutta tämä jätettiin eilen pois Durbaniin matkustavasta joukkueesta lauantaina saamansa kolhun takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

KESKIVIIKKO 29.2.2012:

Yohan Cabaye (10/0): Oli avauskokoonpanossa pelaten 62 minuuttia Ranskan 2-3 voitossa Saksaa vastaan.

Tim Krul (2/0): Seurasi Hollannin 2-3 voittoa Englannista vaihtopenkiltä.

Shane Ferguson (2/0): Oli avauskokoonpanossa ja pelasi 69 minuuttia Pohjois-Irlannin saatua pataan Norjalta numeroin 0-3.

Haris Vučkić (1/0): Teki A-maajoukkuedebyyttinsä tultuaan vaihdosta kentälle 61. minuutilla Slovenian ja Skotlannin numeroihin 1-1 päättyneessä ottelussa.

Tamás Kádár (3/0): Pelasi täydet 90 minuuttia Unkarin jäätyä 1-1 tulokseen Bulgarian kanssa. Kádár sai keltaisen kortin 33. minuutilla.

Davide Santon (7/0): Oli avauksessa pelaten 45 minuuttia Ranskan ja Italian U21-maajoukkueiden välisessä ottelussa, joka päättyi lukemiin 0-0.

Paul Dummett (0/0): Tuli kentälle 61. minuutilla Walesin U21-maajoukkueen 4-0 voitossa Andorran vastaavaa vastaan.

Cheick Tioté (29/0): Norsunluurannikko onnistui sopimaan viime tingassa ystävyysottelun Guinean kanssa, jossa Tioté uurasti täydet 90 minuuttia lukemiin 0-0 päättyneessä ottelussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tim Krul, Hatem Ben Arfa sekä Yohan Cabaye ollaan valittu maidensa alustaviin kisajoukkueisiin. Krul ja Cabaye ovat lähes varmuudella mukana EM-kisoissa, kun taas Ben Arfan tilanne on hieman tiukempi. Lopullisen trimmauksen pitää olla valmis 29. päivä.

 

Neljäs Newcastlen pelaaja, jolla on mahdollisuuksia olla EM-kisoissa, on Italian Davide Santon. Tällä kaudella Santonilla ei pelejä Italian A-maajoukkueessa ole, olin kuitenkin lukevani Cesare Prandellin sanoneen joskus viime syksyllä, että mikäli Santon vaan pelaa seurajoukkueessaan säännöllisesti/hyvin, tulee hän pääsemään takaisin A-maajoukkueeseen. Santon on pelannut todella vahvan kevätkauden vaisuhkon syyskauden jälkeen, joten mahdollisuuksia päästä Azzurrin kisamiehistöön tällä pitäisi kaiken järjen mukaan olla. Tällä hetkellä Santonilla on kasassa seitsemän A-maaottelua. Italian alustava ryhmä julkistetaan tässä lähi päivinä. Irlantilaista Leon Bestiä puolestaan ei EM-kisoissa nähdä, kun tätä ei valittu maansa alustavaan ryhmään.

 

Muualla, Shane Ferguson on kutsuttu Pohjois-Irlannin U21-maajoukkueen karsintapeliin Makedoniaa vastaan, mikä pelataan huomenna. Ferguson nähtäneen myöskin Pohjois-Irlannin A-maajoukkueen riveissä myöhemmin tässä kuussa, kun joukkue saa vastaansa Tim Krulin Hollannin. Hollannilla on yhteensä neljä harjoitusottelua ennen EM-kisoja (Bayern München, Bulgaria, Pohjois-Irlanti, Slovakia).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hollanti on julkistanut lopullisen kisajoukkueensa, johon Tim Krul odotetusti kuuluu. Omasta mielestäni (toki mustavalkolasein katsottuna) mies pelasi kolmesta Hollannin maajoukkuevahdeista parhaimman kauden (kaksi muuta ovat Maarten Stekelenburg ja Michel Vorm), mutta Bert van Marwijck luottanee AS Roman edustajaan näissäkin kisoissa pääsääntöisesti. Hollannillahan on todella kova maalivahtikolmikko, joten vaihtopenkkipaikasta käydään todella kovaa kamppailua Krulin ja Vormin välillä. Oranjella on vielä kaksi harjoitusmaaottelua jäljellä ennen itse kisojen alkua, ne ovat ottelut Slovakiaa (30.5.) ja Pohjois-Irlantia (2.6.) vastaan.

 

Laurent Blanc taasen ei ole vielä omaa, lopullista kisaryhmäänsä julkaissut. Ranskahan pelaa tänään harjoitusottelun Islantia vastaan, ja Blanc onkin jo julkistanut tuon ottelun avauskokoonpanon. Hatem Ben Arfa avaa siis oikealla laidalla tuossa pelissä, kun taas lähes varmuudella kisakoneeseen pääsevää Yohan Cabayea ei puolestaan avauskokoonpanossa nähdä. Luonnollisesti todella tärkeä ottelu kyseessä Ben Arfalle, joka siis saa vielä pelätä kisapaikkansa puolesta. Ottelu Islantia vastaan alkaa kello 22:00 Suomen aikaa. Tämän lisäksi Ranskalla on vielä kaksi harjoitusottelua ennen kisojen alkua, sillä se kohtaa Serbian (31.5.) sekä Viron (4.6.).

 

Davide Santonia ei EM-kisoissa nähdä, kun tämä ei päässyt Cesare Prandellin alustavaan kisamiehistöön. Näin ollen parhaimmassa tapauksessa EM-kisoissa pelaa kolme Newcastlen pelaajaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hatem Ben Arfa on valittu Ranskan lopulliseen kisajoukkueeseen! Mahtavia uutisia Bennylle kaikkien vaikeuksien jälkeen, ilman muuta ansainnut paikkansa joukkueessa upean kevään jälkeen. Oikeastaan jo eiliset Laurent Blancin kommentit Ben Arfasta antoivat luvan odottaa pääsyä kisoihin, joten ei tämä nyt niin yllätyksenä kuitenkaan tullut. Yohan Cabayekin pääsi odotetusti mukaan, joten parhaimmassa tapauksessa Ranskan avauskokoonpanossa palloilee kaksi Newcastlen pelaajaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

EM-katsaus

 

Yohan Cabaye teki eilisessä Ukraina-Ranska ottelussa maajoukkueuransa ensimmäisen osuman Ranskan voitettua kisaisännät puhtaasti numeroin 0-2. Cabayella oli erinomainen paikka toiseenkin osumaan, mutta laukaus osui kuitenkin tolppaan. Kaiken kaikkiaan loistava esitys 26-vuotiaalta, joka valittiinkin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Cabaye otettiin vaihtoon toisella puoliajalla aivan kuten Englanti-pelissäkin. Tätä menoa miehen perässä tulee olemaan iso liuta Euroopan kärkijoukkueita, mutta hyvien EM-otteiden seurauksena miehen hintalappukin se vaan jatkaa nousuaan. Eli vaikka hänen perässään olisikin monta kiinnostunutta joukkuetta, ei tämä irtoa todellakaan halvalla. Karkeasti arvoituna uskoisin miehen arvon nykymarkkinoilla olevan jotakin 20-30 miljoonan väliltä, mikäli jatkaa huippuotteitaan EM-kisoissa.

Hatem Ben Arfaa ei eilisessä pelissä kentällä nähty, joten miehen toistaiseksi ainoa esiintyminen EM-kisoissa tapahtui ottelussa Englantia vastaan, jolloin mies otettiin kentälle siinä 80. minuutin paikkeilla. Aika hermostuneen oloinen oli Benny tuossa ottelussa, eikä ollut missään nimessä parhaimmillaan.

 

Kolmas EM-kisoissa oleva Newcastlen pelaaja eli Tim Krul ei ole vielä toistaiseksi pelannut minuuttiakaan kisoissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2013 African Cup Of Nations

 

Loistavia uutisia Newcastlelle koskien ensi talven Afrikan mestaruuskisoja. Senegal ja Norsunluurannikko ollaan nimittäin arvottu pelaamaan vastakkain kaksiosaisessa playoff-kierroksella, josta vain voittaja selviää itse kisoihin. Näin ollen joko Cheick Tioté tai Papiss Cissé & Demba Ba ovat Newcastlen käytettävissä koko kauden ajan. Itse ehkä toivoisin Senegalin jäämistä kisojen ulkopuolelle, Tioté nyt on edes jotenkin korvattavissa kuukauden ajan kun taas senegalilaisten poissaolo tulisi näkymään todella selvästi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lontoon olympialaiset

 

Näillä näkymin ei Papiss Cisséä eikä myöskään Demba Ba'ta nähdä Lontoon olympialaisissa, kertoo BBC. Toivottavasti miehet eivät nyt kovin pahasti mieliään tästä pahottaisi (ja alkaisi savustamaan itseään ulos seurasta??), sillä aivan varmasti olisivat halunneet edustaa maataan arvokisoissa mieluummin kuin pelata harjoituspelejä jotain Cardiffia vastaan. Toisaalta Newcastlella oli täysi oikeus pitää miehet pre-seasonillaan, sopimuksen alaisia kun ovat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elokuun ystävyysottelut

 

KESKIVIIKKO 15.8.2012

Fabricio Coloccini (34/1): Saksa - ARGENTIINA

Yohan Cabaye (16/1): RANSKA - Uruguay

Papiss Cissé (19/10): SENEGAL - Burkino Faso

Hatem Ben Arfa (13/2): RANSKA - Uruguay

Demba Ba (15/4): SENEGAL - Burkino Faso

Cheick Tioté (31/0): Venäjä - NORSUNLUURANNIKKO

Haris Vučkić (1/0): Ukraina - SLOVENIA

 

Fabricio Coloccini tekee vuosien tauon jälkeen paluun Argentiinan maajoukkueeseen. Myöskin Hatem Ben Arfa ollaan kutsuttu jälleen Ranskan maajoukkueen vahvuuteen. Moni luuli tämän joutuvan koirankoppiin siksi, että maajoukkueen nykyinen valmentaja on Didier Deschamps, jonka kanssa Ben Arfa otti useasti yhteen Marseille-aikoinaan. Näillä näkymin miehet ovat kuitenkin sopineet riitansa ja hyvä niin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edelliseen viestiin pieniä muutoksia, sillä niin Yohan Cabaye kuin myös Hatem Ben Arfa ollaan vedetty pois Ranskan joukkueesta; Cabayea koitetaan saada kuntoon Valioliigan avauspeliin kun taas Ben Arfa vedettiin pois kurinpidollisista syistä. Deschamps tosin korosti, että ovi on auki Ben Arfalle, mikäli mies vain jättää jatkossa perseilyt väliin.

 

Shane Ferguson ollaan kutsuttu Pohjois-Irlannin a-maajoukkueen mukaan ystävyysotteluun Suomea vastaan 15. päivä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Syyskuun maajoukkuepelit

 

September International Call-Ups (in squad number order)

Tim Krul (Holland)

Friday, 7th September, 2012 - Turkey (h) (Amsterdam Arena, Amsterdam), 2014 World Cup qualifier

Tuesday, 11th September, 2012 - Hungary (a) (Ferenc Puskas Stadium, Budapest), 2014 World Cup qualifier

Fabricio Coloccini (Argentina)

Friday, 7th September, 2012 - Paraguay (h) (Estadio Mario Alberto Kempes, Cordoba), 2014 World Cup qualifier

Tuesday, 11th September, 2012 - Peru (a) (Lima, Peru), 2014 World Cup qualifier

Yohan Cabaye (France)

Friday, 7th September, 2012 - Finland (a) (Helsinki Olympic Stadium, Helsinki), 2014 World Cup qualifier

Tuesday, 11th September, 2012 - Belarus (h) (Stade de France, Paris), 2014 World Cup qualifier

Vurnon Anita (Holland)

Friday, 7th September, 2012 - Turkey (h) (Amsterdam Arena, Amsterdam), 2014 World Cup qualifier

Tuesday, 11th September, 2012 - Hungary (a) (Ferenc Puskas Stadium, Budapest), 2014 World Cup qualifier

Papiss Cisse (Senegal)

Saturday, 8th September, 2012 - Ivory Coast (a) (Stade Félix Houphouët-Boigny, Abidjan), 2013 Africa Cup of Nations qualifier

Demba Ba (Senegal)

Saturday, 8th September, 2012 - Ivory Coast (a) (Stade Félix Houphouët-Boigny, Abidjan), 2013 Africa Cup of Nations qualifier

Cheick Tiote (Ivory Coast)

Saturday, 8th September, 2012 - Senegal (h) (Stade Félix Houphouët-Boigny, Abidjan), 2013 Africa Cup of Nations qualifier

Haris Vuckic (Slovenia)

Friday, 7th September, 2012 - Switzerland (h) (Stozice Stadium, Ljubljana), 2014 World Cup qualifier

Tuesday, 11th September, 2012 - Norway (a) (Ulleva Stadion, Oslo), 2014 World Cup qualifier

Yven Moyo (Congo)

2nd-7th September, 2012 - training camp

 

 

Newcastle-siirto näyttäisi siis tehneen hyvää Anitan maajoukkueurallekin! :thumbsup1: Hatem Ben Arfa taas edelleen Deschampsin kuvioiden ulkopuolella huolimatta loistavasta vireestään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

September International Call-Ups (in squad number order)

Tim Krul (Holland)

Friday, 7th September, 2012 - Turkey (h) (Amsterdam Arena, Amsterdam), 2014 World Cup qualifier

Tuesday, 11th September, 2012 - Hungary (a) (Ferenc Puskas Stadium, Budapest), 2014 World Cup qualifier

Fabricio Coloccini (Argentina)

Friday, 7th September, 2012 - Paraguay (h) (Estadio Mario Alberto Kempes, Cordoba), 2014 World Cup qualifier

Tuesday, 11th September, 2012 - Peru (a) (Lima, Peru), 2014 World Cup qualifier

Yohan Cabaye (France)

Friday, 7th September, 2012 - Finland (a) (Helsinki Olympic Stadium, Helsinki), 2014 World Cup qualifier

Tuesday, 11th September, 2012 - Belarus (h) (Stade de France, Paris), 2014 World Cup qualifier

Vurnon Anita (Holland)

Friday, 7th September, 2012 - Turkey (h) (Amsterdam Arena, Amsterdam), 2014 World Cup qualifier

Tuesday, 11th September, 2012 - Hungary (a) (Ferenc Puskas Stadium, Budapest), 2014 World Cup qualifier

Papiss Cisse (Senegal)

Saturday, 8th September, 2012 - Ivory Coast (a) (Stade Félix Houphouët-Boigny, Abidjan), 2013 Africa Cup of Nations qualifier

Demba Ba (Senegal)

Saturday, 8th September, 2012 - Ivory Coast (a) (Stade Félix Houphouët-Boigny, Abidjan), 2013 Africa Cup of Nations qualifier

Cheick Tiote (Ivory Coast)

Saturday, 8th September, 2012 - Senegal (h) (Stade Félix Houphouët-Boigny, Abidjan), 2013 Africa Cup of Nations qualifier

Haris Vuckic (Slovenia)

Friday, 7th September, 2012 - Switzerland (h) (Stozice Stadium, Ljubljana), 2014 World Cup qualifier

Tuesday, 11th September, 2012 - Norway (a) (Ulleva Stadion, Oslo), 2014 World Cup qualifier

Yven Moyo (Congo)

2nd-7th September, 2012 - training camp

 

 

Newcastle-siirto näyttäisi siis tehneen hyvää Anitan maajoukkueurallekin! :thumbsup1: Hatem Ben Arfa taas edelleen Deschampsin kuvioiden ulkopuolella huolimatta loistavasta vireestään.

Ben Arfa taitaa edelleen olla jonkinlaisessa Ranskan maajoukkueen sisäisessä pelikiellossa. Muistelisin ainakin, että hän oli yksi näistä kiukuttelijoista EM-kisoissa, ja sen takia ei ole Les Bleusin mukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

PERJANTAI 7.9.

 

Yohan Cabaye (17/1): Pelasi 70 minuuttia Ranskan 0-1 vierasvoitossa Suomea vastaan. Ainoana tilastomerkintänä ottelun alussa saatu keltainen kortti.

Tim Krul (4/0): Oli ensimmäistä kertaa avauksessa Oranjen paidassa ja piti samalla maalinsa puhtaana Hollannin voitettua Turkin numeroin 2-0. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että mies on Louis van Gaalin ykkösvalinta maalinsuulle.

Vurnon Anita (3/0): Jäi lopullisen maajoukkueryhmän ulkopuolelle.

Haris Vučkić (1/0): Seurasi Slovenian 2-0 tappiota Sveitsille katsomon puolelta.

Fabricio Coloccini (34/1): Loukkasi alkuviikosta takareitensä sillä seurauksella, ettei pystynyt osallistumaan eiliseen MM-karsintaotteluun Paraguayta vastaan. Myöskin ensi tiistain karsintaottelu Perua vastaan jää 30-vuotiaalta väliin. Toivon mukaan toipuu seuraavaan Valioliiga-otteluun Evertonia vastaan.

 

LAUANTAI 8.9.

 

Papiss Cissé (20/11): Vastasi Senegalin toisesta maalista ottelussa Norsunluurannikkoa vastaan sekä syötti Dame N'Doyen avausmaalin. Ottelu päättyi lopulta Norsujen 4-2 voittoon. Kaksiosaisesta ottelusarjasta vain voittaja etenee ensi talven mestaruuskisoihin, joten toivottavasti oranssipaidat hoitavat toisenkin ottelun kunnialla kotiin. Toinen osa pelataan 12. päivä lokakuuta.

Demba Ba (15/4): Seurasi ottelua vaihtopenkiltä.

Cheick Tioté (31/0): Ei pelannut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tim Krul (4/0): Oli ensimmäistä kertaa avauksessa Oranjen paidassa ja piti samalla maalinsa puhtaana Hollannin voitettua Turkin numeroin 2-0. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että mies on Louis van Gaalin ykkösvalinta maalinsuulle.

Valitettavasti loukkasi kyynärpäänsä harjoituksissa ja joutuu jäämään pois Unkari pelistä. Toivotaan et tervehtys Everton peliin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

November International Call-Ups (in squad number order)

Fabricio Coloccini (Argentina)

Wednesday, 14th November, 2012 - Saudi Arabia (a) (Riyadh, Saudi Arabia), friendly

Papiss Cissé (Senegal)

Wednesday, 14th November, 2012 - Niger (a) (Stade Général Seyni Kountché), friendly

Demba Ba (Senegal)

Wednesday, 14th November, 2012 - Niger (a) (Stade Général Seyni Kountché), friendly

Cheick Tioté (Ivory Coast)

Wednesday, 14th November, 2012 - Austria (a) (Linz), friendly

Curtis Good (Australia Young Socceroos)

Sunday, 4th November, 2012 - Qatar (a) (Fujairah, United Arab Emirates), AFC Under 19 Championships

Tuesday, 6th November, 2012 - Syria (a) (Fujairah, United Arab Emirates), AFC Under 19 Championships

Thursday, 8th November, 2012 - Saudi Arabia (Ras al-Khaimah, United Arab Emirates), AFC Under 19 Championships

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tim Krul, Yohan Cabaye, Shane Ferguson kuin myös Davide Santon ollaan kutsuttu maajoukkuetehtäviin marraskuun kierrokselle. Santon tekee siis paluun Azzurrin riveihin noin puolentoista vuoden tauon jälkeen, ja täysin ansaitusti. Santon on ollut yksi syksyn valopilkuista Newcastlessa, joten ei muutakun onnea Davide!

 

Hatem Ben Arfa edelleen koirankopissa..

Tim Krul (Holland)

Wednesday, 14th November, 2012 - Germany (h) (Amsterdam Arena, Amsterdam), friendly

Yohan Cabaye (France)

Wednesday, 14th November, 2012 - Italy (a) (Parma, Italy), friendly

Shane Ferguson (Northern Ireland)

Wednesday, 14th November, 2012 - Azerbaijan (h) (Windsor Park, Belfast), World Cup qualifier

Davide Santon (Italy)

Wednesday, 14th November, 2012 - France (h) (Parma, Italy), friendly

Share this post


Link to post
Share on other sites

2013 Africa Cup of Nations

 

Cheick Tiotén kavennusmaali ei riittänyt Norsunluurannikolle tänään, kun Nigeria päihitti heidät loppujen lopuksi numeroin 1-2 Afrikan cupin pudotuspeleissä. Näin ollen Tiotélla on edessä laukkujen paukkaus ja paluulento Newcastleen. Parhaimmassa tapauksessa mies pelaa jo ensi lauantaina White Hart Lanella. :thumbsup1: Toisaalta miehen tämän kauden otteiden valossa ei ole todellakaan varmaa, ettäkö tämä hyppäisi välittömästi ohi Perchin ja Anitan nokkimisjärjestyksessä tuohon kolmen miehen keskikenttäämme Sissokon ja Cabayen rinnalle...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helmikuun ystävyysottelut

 

KESKIVIIKKO 6.2.2013

 

Tim Krul (4/0): HOLLANTI - Italia (Amsterdam)

Fabricio Coloccini (35/1): Ruotsi - ARGENTIINA (Tukholma)

Davide Santon (7/0): Hollanti - ITALIA (Amsterdam)

Yohan Cabaye (19/1): RANSKA - Saksa (Saint-Denis)

Moussa Sissoko (5/0): RANSKA - Saksa (Saint-Denis)

Mapou Yanga-Mbiwa (3/0): RANSKA - Saksa (Saint-Denis)

Mathieu Debuchy (13/1): RANSKA - Saksa (Saint-Denis)

Shane Ferguson (6/1): Malta - POHJOIS-IRLANTI (Ta' Qali)

 

Saa nähdä nyt, pelaako peräti neljä Newcastlen pelaajaa samaan aikaan kentällä keskiviikkona Saksaa vastaan. Tuskin nyt kuitenkaan, sillä luultavasti vain Yohan Cabaye ja Mathieu Debuchy tulevat olemaan avauksessa, Moussa Sissokon voisin kuvitella tulevan kehiin sitten vaihdosta. Mapou Yanga-Mbiwalle ei ehkä ole minuutteja luvassa, sillä tuskin mies on vielä ohittanut niin ikään Saksa-otteluun kutsuttuja Mamadou Sakhoa, Adil Ramia tai Laurent Koscielnyä päävalmentaja Didier Deschampsin papereissa.

 

Nyt kun on noinkin monta avauskokoonpanon pelaajaa maajoukkuematkoilla, pelko on että sieltä joku palaa Tynesidelle loukkaantuneena. Toisaaltahan sitä toivoisi, että oman joukkueen pelaajia käytettäisiin mahdollisimman vähän näillä maajoukkuereissuilla mahdollisten loukkaantumisten pelossa, mutta toisaalta sitä taas toivoo oman joukkueen pelaajille menestystä myöskin maajoukkuerintamalla. Hatem Ben Arfan kuntouduttua Newcastlen pelaajien määrä Les Bleusissa saattaisi nousta jo viiteen, miehen mukaan välit Deschampsin kanssa oltaisiin jo parsittu kuntoon...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maaliskuun ottelut

 

Davide Santon (Italy Under 21)

Friday, 22nd March, 2013 - Russia (h), friendly

Monday, 25th March, 2013 - Ukraine (h), friendly

Yohan Cabaye (France)

Friday, 22nd March, 2013 - Georgia (h), World Cup qualifier

Tuesday, 26th March, 2013 - Spain (h), World Cup qualifier

Moussa Sissoko (France)

Friday, 22nd March, 2013 - Georgia (h), World Cup qualifier

Tuesday, 26th March, 2013 - Spain (h), World Cup qualifier

Papiss Cissé (Senegal)

Saturday, 23rd March, 2013 - Angola (h), World Cup qualifier

Mapou Yanga-Mbiwa (France)

Friday, 22nd March, 2013 - Georgia (h), World Cup qualifier

Tuesday, 26th March, 2013 - Spain (h), World Cup qualifier

Cheick Tioté (Ivory Coast)

Saturday, 23rd March, 2013 - Gambia (h), World Cup qualifier

Steven Taylor (England)

Friday, 22nd March, 2013 - San Marino (a), World Cup qualifier

Shane Ferguson (Northern Ireland)

Friday, 22nd March, 2013 - Russia (h), World Cup qualifier

Tuesday, 26th March, 2013 - Israel (h), World Cup qualifier

Adam Campbell (England Under 19)

Thursday, 21st March, 2013 - Turkey (h), friendly

Alex Nicholson (Wales Under 21)

Friday, 22nd March, 2013 - Moldova (h), UEFA qualifier

Kevin Mbabu (Switzerland Under 18)

Thursday, 21st March, 2013 - Malta (a), friendly

Ľubomír Šatka (Slovakia Under 19)

Friday, 22nd March, 2013 - Malaysia (h), friendly

Wednesday, 27th March, 2013 - Italy (a), friendly

 

Kuten tuolla kausitopikissa mainitsin, Mathieu Debuchy ei matkustanut ollenkaan Ranskan a-maajoukkueen mukaan, vaan tämä jätettiin parantelemaan takareittään Tynesidelle. Davide Santon on jo ottanut osumaa reeneissä, pahimmassa tapauksessa mies palaa Newcastleen saamansa reisivamman takia. Toivotaan nyt että enempiä loukkaantumisia/takapakkeja ei tältä kierrokselta tulisi. Toivottavasti Steven Taylor pääsisi tekemään debyyttinsä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herätelläänpäs tätä puolta. Jack Colback on kutsuttu ensimmäistä kertaa Englannin a-maajoukkueen mukaan, ja ihan rehellisesti sanottuna täysin ansaitusti nähdyn perusteella. Kyllähän tuosta saattaisi muodostua jopa uusi Carrick Englannille, jos kehitys Newcastlessa jatkuu. Hienoa, että viimeinkin Newcastlessakin on tämäntasoista englantilaista talenttia, vaikka sitten Sunderlandin avustuksella! ;)

 

Muut maajoukkueiden matkaan lähtevät ovat Tim Krul, Daryl Janmaat, Paul Dummett (Wales), Rémy Cabella sekä Moussa Sissoko. Englannin junnumaajoukkueisiin valittiin Jamaal Lascelles (U21) ja ekaa kertaa Rolando Aarons (U20), jonka perässä Jamaikan a-maajoukkuekin on.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×