Jump to content
Sign in to follow this  
MrEskola

Roma 2011–2012

Recommended Posts

No moikka. "Hieman" on tämä Roman osio kuollut, koska tällä kaudella ei ole pahemmin tullut viestejä tälle alueelle, eikä edes kausiotsikkoa ole tehty.

 

Milan-fani auttaa tämän alueen elvyttämisessä. Se syy miksi tein tämän otsikon on se, että todistan tällä hetkellä Juven valitettavaa 3-0 kotivoittoa teitä vastaan. Toinen puoliaika alkoi juuri äsken ja ekan puoliajan perusteella teidän puolustus vuotaa aika pahasti. Teidän prässäyspeli on todella kaukana Enriquen esikuvajoukkueesta ja se jää pahasti jälkeen myös vastajoukkueestanne, Conten Juvesta. Jos jotain muuta mainitsemisen arvoista on, niin teidän pelinrakentelu ei toimi Juvea vastaan, vaikka pallonhallinta on 56%. Stekelenburg sai suoran punaisen taklattuaan Marchision rankkarialueella, tästä johtuen kolmosmolari Gianluca Curci tekee tämän kauden ensiesiintymisensä kentällä. Matsituntuma ei ole varmaan parhaimmillaan - pelannut viimeksi 1.5.2011 Sampdorian paidassa. No, torjui Pirlon pilkun, mutta Pirlo pisti jälkitilanteesta sisään, koska Curci ei ehtinyt sijoittua uudelleen.

 

Taktiikassa on tosiaan vielä hiomista ainakin isoissa peleissä, toivottavasti Enrique saa vielä ensi kaudella jatkaa tehtävässään, jotta hän pystyisi toteuttamaan unelmansa. On Enrique kuitenkin tuonut Romalle ajoittain loistavasti toimivan hyökkäävän pelityylin.

 

Onnea Romalle toiselle puoliajalle, toivottavasti pystytte murtamaan Juven puolustuksen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://yle.fi/urheilu/as_roma_vaihtaa_valmentajaa/6092041

 

- Ja sitten tapahtui tämä: Luis Enrique paloi loppuun ja lähtee sitten Cesena-matsin jälkeen Romasta. Olisin odottanut parempaa Romalta tällä kaudella, mutta ilmeisesti Luis yritti paikata kokemattomuuttaan samalla tavalla kuin Guardiola, joka johti lopulta tähän. Luisilla oli kuitenkin hieman vaikeammat asetelmat pestiin tullessa, eri futiskulttuuri ja huonompi materiaali kuin Pepillä.

 

Mihinköhän lähtee seuraavaksi? Varmaan olisi pesti avoinna Barcelonan apuvalmentajana, mutta en ainakaan tuohon jaksa uskoa, vielä. Uskon, että vaihtoehtoja löytyy runsaasti. On Luisilla kuitenkin ainakin paperilla loistava pelifilosofia.

 

Edit: http://www.asroma.it/en/news/news.html?id=5432

- "I definitely won't be coaching next season..."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×