Jump to content
Sign in to follow this  
Den andra pseudodym

Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

Recommended Posts

Tällekin ajattelin tälleen kivasti avata topiikin, kun Chelsea sai eilen makeaan tyyliin kauden päätökseen. Valioliigan osalta kaikki meni metsään, mutta FA Cup ja Mestarien liiga tulivat Stamford Bridgelle, mikä hämmentää tätä edellämainittua murhetarinaa etenkin kun Chelsea lopulta nyt sitten pelaakin Mestarien liigaa taas ensi kaudella. Andre Villas-Boas tuli Chelseaan vuosi sitten kesäkuussa kovalla kohulla. Paljon latoi Roman rahaa tiskiin tämän vuoksi ja apuvalmentajaksi pestattiin entinen Chelsea-pelaaja Roberto Di Matteo, jolta löytyi jo valmennuskokemusta WBA:n leivistä. 33-vuotiaalla AVB:lla kuitenkin meni sukset ristiin joukkueen vaikutusvoimaisimpien pelaajien eli niiden hänen ikäluokkaansa olevien pitkäaikaisten Sininuttujen kanssa, mikä varmasti oli osasyynsä miksi Villas-Boasin alaisuudessa peli ei koskaan lähtenyt kulkemaan. Toinen tietenkin oli se, että Villas-Boasin pelifilosofia oli vieraan kaltainen Chelsean kokeneelle rosterille eikä muutenkaan istunut Sumusaarilla pelattavaan jalkapalloon. Lopulta sitten tilanne olikin sen näkönen, että AVB:n oli parempi lähteä ja Di Matteon ottaa ohjat. Di Matteon aikaansaannokset kaikki tietävätkin jo. Aika uskomatontahan se on, miten Chelsea nousi täysin aneemisesta joukkueesta Mestarien liigan sekä FA Cupin voittajaksi, mutta toisaalta Di Matteon alaisuudessakin Chelsean onnistui hävitä Newcastlelle ja Manchester Citylle ja pelata 0-0-tasurit Arsenalia ja Tottenhamia vastaan eikä sijoitus Valioliigassa kohentunut yhtään. Mielenkiintoisin kysymys tällä hetkellä Chelsea-kannattajien keskuudessa ympäri maailman lienee Di Matteon jatko. Itse olen sillä kannalla, sillä Chelsean olisi nyt parempi laittaa rahaa johonkin muuhun kuin taas uuteen manageriin. Di Matteon uskon pystyvän ajan kanssa rakentamaan rajattomilla resursseilla Chelseasta menestyvän joukkueen. Kaudella 2012-2013 lienee tavoite siinä, että Chelsea palaisi takaisin kärkikolmikkoon Valioliigassa ja pystyisi haastamaan Manchesterin seurat mestaruustaistossa. Ennen oli vain Manchester United, jonka kanssa Chelsea kisasi kaudesta toiseen Valioliigan voitosta, mutta nyt lusikkansa on soppaan sotkenut myös Manchester City, joka on hitaasti ja varmasti noussut sheikin rahoilla ja Mancinin valmennuksella tuoreeksi Englannin mestariksi.

 

Pelaajistossa Chelsealla otin jo ennen päättynyttä kautta viime vuonna esille sen, että Chelsealta puuttuu kunnolliset korvaajat näille seuran pitkäaikaisille ja vanheneville avainpelaajille. Petr Cech täyttää tänään 30 vuotta, joten tämä voi varmasti jatkaa ainakin viisi vuotta vielä Chelsean ykköstorjujana ja kenties pidempääkin mikäli kuuppa kestää. Kapteeni John Terry täyttää puolen vuoden päästä 32 vuotta ja tälläkin on vielä vuosia jäljellä. Kun aika jättää, kenties Branislav Ivanovic, 28, tai Gary Cahill, 26, ovat valmiita ottamaan homman puolustuslinjan johtohahmona. Ashley Colekin on vasemman pakin tehtävissä jo pian siinä iässä, että tarvitsisi ainakin vaihtoehtoisen paikkaajan, jollaista ei ole. Keskikentän vuoren varma ankkuri Michael Essien on tällä kaudella sairaslomalta palattuaan näyttänyt parhaat päivänsä nähneeltä, mutta ikää on toisaalta vasta kohta 30 vuotta, että saattanee vielä palata tasolleen. Kunnollista paikkaaja Essienkin tarvitsisi, mihinkä Mikel tai Romeu eivät ainakaan vielä ole näyttäneet pystyvän valitettavasti. David Luizia voisi kyseisellä paikalla kokeille, jos vaikka sopisi paremmin kuin toppariksi. Keskikentän johtohahmo Frank Lampard, 34 (heinäkuussa), alkaa enemmän ja enemmän osoittamaan vanhenemisen merkkejä, mutta esimerkiksi huhuissa pyörineestä Luka Modricista en ihan heti osaa sanoa, olisiko tästä kunnolliseksi korvaajaksi, kun johtajuuspuoli ei varmastikaan ole samalla tasolla eikä ole oikeen pelillisiltäkään ominaisuuksiltaan samanlainen. Lampardin kaltaisia pelaajia ei maailmasta kovin helpolla löydä. Syksyllä 35 vuotta täyttävä Didier Drogbakin on vaikea korvattava. Torresista ei tämän paikkaajaksi toistaseksi ole näyttänyt olevan, mutta kenties Lukakusta voisi sellainen kehittyä, jos tälle vain alettaisiin antaa luottavaisesti sitä peliaikaa. Kannatan Didille vahvasti kuitenkin vielä parin vuoden jatkosopparia. Pelottavan vaarallinen hyökkääjä näyttäisi edelleen olevan. En ajattele, että kaikki vanhat sotajermut vaihettaisiin tuoreempaan lihaan yhdessä kesässä, vaan pikku hiljaa siirrettäisiin vastuuta näiltä uusille luotettaville kavereille, mikä olisi pitänyt alottaa jo vuosi tai pari sitten. Villas-Boas tätä yritti ja epäonnistui ja Di Matteon aikana Chelsea nojasikin vahvasti Drogban varassa.

 

Cavania, Higuainia, Ronaldoa, Lavezzia, Modricia siellä on huhuissa pyörinyt... Saa nähdä mikä on totta, mikä ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suurin kysymys ensi kaudella onkin juuri tuo valmentajan paikka.

 

Di Matteo pelasi loppukauden aika riskillä, ja panosti kaiken tohon UCL:n. Tuurilla, taidolla ja ensisijaisesti oikealla taktiikalla Chelsea kaivoi voitot hengetöntä Liverpoolia vastaan FA Cupissa ja sen kirkkaimman pystin sieniliigasta voittamalla mm. Barcan ja Bayernin. Liigassa otettiin takkiin ja pelattiin tasureita, mutta muutamissa matseissa kentällä oli selkeästi aika varamiehinen joukkue, kun "parempia" pelureita lepuutettiin. Sinällään ymmärrän täysin tämän ratkaisun, ja näin jälkikäteen se osoittautui täysin oikeaksi.

 

Mutta Di Matteo ei ole ostanut yhtään pelaajaa Chelseaan, ja uskoisin näiden vanhojen jyrien olleen ikäänkuin "apuvalmentajia" tällä kaudella. Mitä tulee ensi- ja seuraavaan kauteen, aika on ajamassa näiden miesten ohi. Onko Di Matteolla munaa laittaa esim Lampard ja Drogba penkille tai pihalle, kun aika on siihen oikea, ja onko hänellä kykyjä hankkia tilalle oikeat pelaajat? Onko Di Matteon taskussa muitakin taktiikoita kun 10 miehen bussi 16-rajalla? Rahasta se ei todellakaan jää kiinni, mutta iso riskihän Di Matteon pitäminen tulee olemaan. Kuitenkin uskon, että nämä kaksi pystiä saattavat vakuuttaa Abran siinä määrin, että jatkopahvi on luvassa. Mikäli ei, niin aika kylmää toimintaa kyllä seuralta, jos edes FA Cupin ja UCL:n voitot eivät riitä jatkosoppariin. Iso riski, mutta ehkä kuitenkin sen arvoinen...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kahdeksan vuotta sinipaitaa kantanut Ddier Drogba jättää joukkueen. Täytynee sanoa, että loppuviimein hyvä päätös Chelsealta luopua 34-vuotiaasta norsunluurannikkolaisesta tässä vaiheessa. Ison aukon Drogba lähtiessään kärkeen jättää, mutta sevain vauhdittaa Chelsean hyökkäyspelin uudistamista. Tosin vähän epävarmaa on, onko Lukakusta, Torresista tai Sturridgesta kenestäkään tuon aukon paikkaajaksi. Torresille toki voi merkitä paljon pienempiä paineita, kun ei ole enää Drogbaa kilpailemassa ykköskärjen roolista tämän kanssa.

 

Kiitokset kuitenkin DD:lle kaikesta mitä on Chelsean eteen tehnyt! Ei varmasti tule koskaan unohtumaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisää ukkoja luiskaan. Salomon Kalou ja Jose Bosingwa saavat poistua rosterista. Ei tule ikävä kumpaakaan :) Uusia ukkoja tosin ko tonteille tarvitaan. Taitaa olla vilkas kesä tulossa siirtomarkkinoilla..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miksi ihmeessä Paolo Ferreiralle tarjottaisiin jatkopahvia? Vai ymmärsinkö BBC:n uutisen väärin? Siellähän sanottiin hänen, Florent Maloudan, Frank Lampardin ja Michael Essienin olevan menossa jatkoneuvotteluihin. Vai tarkoittiko se sitä, että kyse voi olla myös sen neuvottelemisesta, miten se viimeinen vuosi sopparista jää toteutumatta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea lähtenyt tälleen EM-kisojen alla liikkeelle isoin satsauksin jo ennen kuin edes valmentaja-asiasta on mitään julkaistu. Ensi kauden Chelsea voi yläkerrassa näyttänee tältä:

Ramires - Mikel

Hulk - Mata - Hazard

Torres

 

Belgian superlupaus Eden Hazard on jo tullut kovilla paukuilla sisään ja Hulkista huhumylly pyörii pyörimistään. Saa nähdä minkälaisella laihdutuskuurilla Köyhän Miehen Putin Roman Abramovichin rahapussi on valmis käymään tämän edestä. Modricinkin mahdollinen värvääminen saattaa olla edessä, vaikka tällä ruokalautasella onkin sitten enemmän nälkäsiä poikia haarukoineen. Eihän tässä kohta kuluneen kauden paras keskikenttäpelaaja edes mahdu avaukseen. Puolustukseenkin tullaan todennäkösesti vielä satsaamaan kovalla kädellä, sillä Bosingwa lähtee ja tarvittanee uusi oikea laitapakki Ivanovicin varamieheksi.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos vielä Hulk saapuu Stamford Bridgelle, niin täytyy sanoa että jopa oli kova siirtoikkuna! Toi Hulk - Mata - Hazard linja ei onnistuessaan kalpene muiden kärkijoukkueiden vastaaville. Ainoa kysymysmerkki lienee Torres, ja miten sen peli lähtee ensi kaudella sujumaan. Drogban lähdön myötä siellä on paikkaajien osalta aika hiljasta, ja en usko esim Sturridgen vielä olevan ton mittaluokan mies.

 

Sinällään siirrot kyllä vaikuttaa hieman oudoilta, kun joukkueelta puuttuu vielä managerikin, vaikka ei se teillä ole koskaan ollut este hankinnoille...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haiskahtaa vahvasti siltä, että sieltä olis Guardiola tulossa. Ei välttämättä vielä täksi kaudeksi, mutta varmaankin sitten ensi kaudeksi. Ilmeisesti siis Di Matteolle olisi tarjolla se vuoden pesti tähän väliin ellei Abramovich pysty kääntämään Guardiolan päätä ja saada spanskia hommiin täksi kaudeksi. Eli hyvinkin mahdollista, että näistä siirroista on neuvoteltu Guardiolan kanssa etukäteen. Jos taas Robbie on tuleva valmentaja (ihan pitemmälläkin pestillä) niin ei se kovin huonolta kuulosta, että pelaajahankinnat jätetään seurajohdolle.

 

Torresille puolestaan tekee hyvää päästä olemaan hyökkäyksessä se main man. Drogba hengitti sen verran raskaasti niskaan, että eiklöhän tuolla jonkinlaista vaikutusta Torresin otteisiin ollut. Olihan se Liverpoolissakin se kiistaton ykkösvaihtoehto kärkeen eikä se tuntunut miehen vauhtia hidastavan. Torresista muuten mainitsemisen arvoinen seikka on se, että on saanut Chelseassa pelatanyt täysin ilman loukkaantumisia. Hieman oli fiilikset, että kaveri olisi loukkaantumisherkkä, mutta kaipa sitten tuolla Chelsean puolella tehdään tuon asian suhteen jotain paremmin kuin Liverpoolissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haiskahtaa vahvasti siltä, että sieltä olis Guardiola tulossa. Ei välttämättä vielä täksi kaudeksi, mutta varmaankin sitten ensi kaudeksi. Ilmeisesti siis Di Matteolle olisi tarjolla se vuoden pesti tähän väliin ellei Abramovich pysty kääntämään Guardiolan päätä ja saada spanskia hommiin täksi kaudeksi. Eli hyvinkin mahdollista, että näistä siirroista on neuvoteltu Guardiolan kanssa etukäteen. Jos taas Robbie on tuleva valmentaja (ihan pitemmälläkin pestillä) niin ei se kovin huonolta kuulosta, että pelaajahankinnat jätetään seurajohdolle.

 

Torresille puolestaan tekee hyvää päästä olemaan hyökkäyksessä se main man. Drogba hengitti sen verran raskaasti niskaan, että eiklöhän tuolla jonkinlaista vaikutusta Torresin otteisiin ollut. Olihan se Liverpoolissakin se kiistaton ykkösvaihtoehto kärkeen eikä se tuntunut miehen vauhtia hidastavan. Torresista muuten mainitsemisen arvoinen seikka on se, että on saanut Chelseassa pelatanyt täysin ilman loukkaantumisia. Hieman oli fiilikset, että kaveri olisi loukkaantumisherkkä, mutta kaipa sitten tuolla Chelsean puolella tehdään tuon asian suhteen jotain paremmin kuin Liverpoolissa.

Voi kyllä olla, että Chelsea tehdään jotain paremmin, mutta pelimääräkin saattanee vaikuttaa. Liverpoolissa kuitenkin pelasi lähestulkoon kaikki pelit alusta loppuun, kun taas Chelseassa istunut huomattavasti enemmän vaihtopenkin puolella. Siellä harvemmin loukkaantuu, ellei kyse ole Litmasesta tai Owenista.

 

Torres voi tosiaan nousta samaan liitoon kuin Poolissa. Varmasti kauden ensimmäiset pelit antavat osviittaa ja onnistumisia pitäisi tulla. Vaikka kaveri osaa maaleja tehdä, niin ei isteluottamus ole ollut lähelläkään niitä parhaita vuosia. Maalimäärät kertovat kyllä karua kieltä: Liverpool 102 ottelua, 65 maalia... Chelsea 46 ottelua, 7 maalia.

 

Mutta niin kuin sanoin.... ensi kausi näyttää suuntaa. Joko Torres nousee uuteen lentoon tai sitten ura alkanee jäädä pannukakuksi. Tarjoilu pitäisi ainakin olla noilla hankinnoilla kunnossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi kyllä olla, että Chelsea tehdään jotain paremmin, mutta pelimääräkin saattanee vaikuttaa. Liverpoolissa kuitenkin pelasi lähestulkoon kaikki pelit alusta loppuun, kun taas Chelseassa istunut huomattavasti enemmän vaihtopenkin puolella. Siellä harvemmin loukkaantuu, ellei kyse ole Litmasesta tai Owenista.

 

Torres voi tosiaan nousta samaan liitoon kuin Poolissa. Varmasti kauden ensimmäiset pelit antavat osviittaa ja onnistumisia pitäisi tulla. Vaikka kaveri osaa maaleja tehdä, niin ei isteluottamus ole ollut lähelläkään niitä parhaita vuosia. Maalimäärät kertovat kyllä karua kieltä: Liverpool 102 ottelua, 65 maalia... Chelsea 46 ottelua, 7 maalia.

 

Mutta niin kuin sanoin.... ensi kausi näyttää suuntaa. Joko Torres nousee uuteen lentoon tai sitten ura alkanee jäädä pannukakuksi. Tarjoilu pitäisi ainakin olla noilla hankinnoilla kunnossa.

Rafa ainakin itki, että Espanjan maajoukkueessa on täysiä paskapäitä koko porukka, kun Torres loukkaantuu aina maajoukkueen reissuissa. Eli että siellä treenattiin jotain niin, että Fernandolla sanoi paikat poks. Ja mun muistikuvat tukevat tuota kyllä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haiskahtaa vahvasti siltä, että sieltä olis Guardiola tulossa. Ei välttämättä vielä täksi kaudeksi, mutta varmaankin sitten ensi kaudeksi. Ilmeisesti siis Di Matteolle olisi tarjolla se vuoden pesti tähän väliin ellei Abramovich pysty kääntämään Guardiolan päätä ja saada spanskia hommiin täksi kaudeksi. Eli hyvinkin mahdollista, että näistä siirroista on neuvoteltu Guardiolan kanssa etukäteen. Jos taas Robbie on tuleva valmentaja (ihan pitemmälläkin pestillä) niin ei se kovin huonolta kuulosta, että pelaajahankinnat jätetään seurajohdolle.

Nyt ei oikeen päässä täsmää että kuka Robbie?

 

Guardiolaa ei toivottavasti Chelseassa nähdä. Kaikki kunnia Barca-aikojen menestystyölle, mutta nyt olisi käsissä sellanen nippu johon olisi turha tuota Guardiolan nähtyä pelifilosofiaa sovittaa. En sitten tiedä, mitä muita ässiä herralla on hihasta pöytään paiskata, mutten usko, että olisi mitään kovin kummosta. Englannissa on muutenkin valmennusmetodit vähän erilaiset kuin Espanjassa, vaikka Guardiola kyllä sivistyneenä ihmisenä puhuu tietääkseni ihan suht. koht. sujuvaa englantia. Suosittelen Pepille pestin metsästelyä siellä eteläisen Euroopan lämmössä välivuoden jälkeen. Di Matteolle toivoisin jatkoa Chelseassa ainakin ensi vuoden ajan, kun hyvään alkuun ollaan jo päästy.

 

Toisaalta tämän catenaggiomaiseen pelifilosofiaan ei ole oikein Mata sopeutunut eikä välttämättä kyllä Hulk tai Hazardkaan sovellu, joten eiköhän sieltä ole tämän myötä uutta miestä tulossa.

 

Eden Hazardiin ja Hulkiin liittyy sellanen floppiriski, että selkäpiitä karmii. Torresillakin on kulkenut koko ajan vain paremmin, mutta mitenkään varmoissa käsissä ei maalintekopuoli nyt kyllä ole. Saa sitten nähdä, mitä EM-kisoissa tullaan näkemään. Varamiehinä sitten Lukakua ja Sturridgea, joka oli AVB:n alaisuudessa vahva suorastaan ajottain, mutta on kyllä sortunut enemmän ja enemmän itsekkäisiin ratkaisuihin. Mitä pidemmälle kausi etene, sitä enemän jäässä Sturridge oli. Chelsean ovi saattanee käydä ensi kauden jälkeen Pohjois-Lontoon tai Länsi-Englannin suuntaan, jos kiukuttelu peliajan puutteesta alkaa. Lukakulle taas tuli viime kaudella surullisen vähän peliaikaa - tosin ei suorittanutkaan kovin mainiosti - mutta liian arvokas junnu hukattavaksi ja voisi päästä vauhtiin maanmiehensä Hazardin rinnalla. Lisäksi arvostaa seuraa suuresti ja haluaa varmasti päästä edustamaan tätä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Di Matteota kyllä.

 

Enkä minäkään Guardiolaa Chelseassa haluaisi nähdä, mutta vähän siltä vaikuttaa, että Guardiolan perässä ollaan ihan tosissaan ja Guardiolaakin taitaa hieman hotsittaa kokeilla siipiään toisissa ympyröissä. Ja jos sieltä Guardiola on tullakseen niin mieluiten sen välivuoden kautta sitten ja antaa Robbien (Di Matteo :D) vetää tuleva kausi kun Guardiola opettelee brittifutiksen saloja. Olen nimittäin täysin varma siitä, että niillä opeilla mitä se on tähän mennessä Barcelonassa imenyt ei tulla pärjäämään Chelseassa.

 

Ja kuka tietää jos vaikka Di Matteo saisi sitten tuolla "välikaudella" vedettyä taas unelmasuorituksen niin ei tässä mitään Guardiolaa välttämättä tarvittaisi ja Di Matteota voisi harkita ihan pidemmällä sopparilla tohon pestiin.

 

Enkä noista taktiikoista olisi huolissani. Webassa veti jo hyökkäävällä pelityylillä ja Chelseassakin silloin kun (mm. Napoli ja Spurs Fakupissa) siihen oli mahdollisuus. En lähtisi Di Matteota moittimaan puolustusvoittoiseksi koutsiksi noiden UCL-pelien perusteella. Silloin piti tehdä mitä piti tehdä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onkos sillä "Robbiella" muuta näyttöä managerin hommista kuin West Bromwich Albion? Mihin tämä pohjaton usko perustuu? Chelsea nyt sattui voittamaan 2 cuppia joo, mutta ei sillä nyt vielä pitkälle mennä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onkos sillä "Robbiella" muuta näyttöä managerin hommista kuin West Bromwich Albion? Mihin tämä pohjaton usko perustuu? Chelsea nyt sattui voittamaan 2 cuppia joo, mutta ei sillä nyt vielä pitkälle mennä.

MK Donsin sai League Onen karsintoihin asti hinattua. Tiedä sitten mikä oli Donsin materiaali taso tuolloin ja olisiko parempaan pitänyt pystyä, mutta seuraava työpaikka kuitenkin oli Championshipiin tippuneen Weban peräsimessä jonka Robbie nosti Valioliigaan.

 

Eikä tässä mitään pohjatonta uskoa Di Matteon kykyihin ole. Ansaitsee vain mun mielestä tilaisuuden aloittaa tulevan kauden Chelsean peräsimessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted Image Posted Image

 

Muutaman päivän uutispimennon aikana on näköjään saatu ensi kauden kakkospeliasukin ilmoille. Ensi vaikutelma on ainakin positiivinen. Eiköhän tuo tilaukseen mene yhdessä kotipaidan kanssa syksymmällä. Bertrand printti kotipaitaan. Vieraspaitaan McEachran tai kenties Hazard. Katsellaan nyt miten tuo kokoonpano tässä kesän aikana muotoutuu. Bertrand on varma jos vaan Chelseassa ensi kaudellakin pelaa.

 

Stadion hommissakin tuli takapakkia, kun Battersea-tarjouskisassa ei voittoa irronnut. Saapa nähdä mitä seuraavaksi kehitellään uuden tadionin merkeissä.

 

Pelaajamarkkinat on avattu Chelsean osalta ihan kivasti Marinin ja Hazardin hankinnoilla. Pitäisi olla vähintäänkin päteviä heppuja molemmat. Toivottavasti pääsevät heti kunnolla loistoon eikä tule mitään jäätymisiä. No ne taitavat olla enemmän hyökkääjien juttu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelkkä valkoinen olisi ollut enempi mun mieleen, mutta ei toikaan huonolta näytä :thumbsup1:

CECH COMMITS FOR FOUR MORE YEARS

 

Jäänyt tämä uutinen mainitsematta. Maailman paras molari jatkaa siis Chelseassa vuoteen 2016 saakka. Olisiko tässä sitten suunnitelmissa se, että Courtois vetää ensi kauden Atleticossa ja sitä seuraavalla kaudella hakee sitten kokemusta toisesta Valioliigaseurasta jonka jälkeen tulee haastamaan ihan tosissaan Cechiä ykkösvahdin paikasta?

 

Di Matteolle olisi nyt sitten useamman lähteen mukaan tarjottu vuoden sopimusta jonka Di Matteo olisi lomalta paluunsa jälkeen hyväksymässä. Kuulostaa hyvältä ja tälläiseen ratkaisuun olisin itsekin päätynyt :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

DI MATTEO SIGNS TWO-YEAR CONTRACT

 

Roberto Di Matteo on siis odotetusti uusi Chelsea-luotsi. Tai uusi ja uusi, mutta tällä kertaa ihan vakituisella pestillä ja kahden vuoden sellaisella. Aivan loistava ja täysin oikea valinta Chelsealta.

 

http://i2.mirror.co.uk/incoming/article841692.ece/ALTERNATES/s615/Roberto+Di+Matteo+lifts+the+Champions+League+trophy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sat Aug 18 Wigan Athletic A

Sat Aug 25 Newcastle United H

Sat Sep 1 Reading H [to be rearranged due to our participation in the European Super Cup]

Sat Sep 15 Queens Park Rangers A

Sat Sep 22 Stoke City H

Sat Sep 29 Arsenal A

Sat Oct 6 Norwich City H

Sat Oct 20 Tottenham Hotspur A

Sat Oct 27 Manchester United H

Sat Nov 3 Swansea City A

Sat Nov 10 Liverpool H

Sat Nov 17 West Bromwich Albion A

Sat Nov 24 Manchester City H

Wed Nov 28 Fulham H

Sat Dec 1 West Ham United A

Sat Dec 8 Sunderland A

Sat Dec 15 Southampton H [to be rearranged due to our participation in Club World Cup]

Sat Dec 22 Aston Villa H

Wed Dec 26 Norwich City A

Sat Dec 29 Everton A

Tue Jan 1 Queens Park Rangers H

Sat Jan 12 Stoke City A

Sat Jan 19 Arsenal H

Tue Jan 29 Reading A

Sat Feb 2 Newcastle United A

Sat Feb 9 Wigan Athletic H

Sat Feb 23 Manchester City A

Sat Mar 2 West Bromwich Albion H

Sat Mar 9 Fulham A

Sat Mar 16 West Ham United H

Sat Mar 30 Southampton A

Sat Apr 6 Sunderland H

Sat Apr 13 Tottenham Hotspur H

Sat Apr 20 Liverpool A

Sat Apr 27 Swansea City H

Sat May 4 Manchester United A

Sun May 12 Aston Villa A

Sun May 19 Everton H

Siinä siis tulevan kauden otteluohjelma. Melkoista shaibaa taas kerran ne on Chelsealle tunkenut. Varsinkin toi loppu on ihan täyttä paskaa. Viimesen kuuden matsin sisään ängetty Spurs, Liverpool, ManU, Villa ja Everton.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehheh, kylläpä on pelottava ohjelma! Lievän naurunremakan saa aikaan, jos jotain helvetin otteluohjelmaa aletaan kritisoida jo ennen kauden alkua :D Samat pelit ne on kaikilla, ja ihan hyvältähän tuo vaikuttaa Chelsean kannalta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehheh, kylläpä on pelottava ohjelma! Lievän naurunremakan saa aikaan, jos jotain helvetin otteluohjelmaa aletaan kritisoida jo ennen kauden alkua :D Samat pelit ne on kaikilla, ja ihan hyvältähän tuo vaikuttaa Chelsean kannalta.

Pakko kompata johtavaa. Chelsean kannalta tämä on kunnianosoitus, sillä liitto on näköjään noteerannut mestariehdokkaaksi laittamalla kovia pelejä loppuun (huh mitä kapulakieltä kirjoitin, mutta en editoi)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daniel Sturridge on sairastunut aivokalvontulehdukseen. Danny voi kuulemma jo paremmin ja on omien sanojensa mukaan vielä Olympialaisiinkin lähdössä.. Lepo taitaa olla yleensä näissä se paras lääke ja tuskin miestä päästetään pelaamaan ellei ole täysin kunnossa. Paska homma vaan jos tuo vielä tuosta pahenee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×