Jump to content
Sign in to follow this  
Räppärikovis

Evertonin siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2012-13

Recommended Posts

Kesän tärkeimmät tavoitteet ovat varmasti Pienaarin saaminen pysyvästi Evertoniin sekä muiden omien poikien pitäminen seurassa. Stracqualursin, Drenthen, McFaddenin ja kumppaneiden lähdettyä ei olisi pahitteeksi hommata yhtä fyysistä hyökkäyspään pelaajaa (päivitetty joukkueen miehitys täällä). Ainakin sopivan kokoiselta näyttävää islantilaista Sigurdarsonia on huhuiltu kovasti.

 

Distinin solmittua vuoden jatkosopimuksen puolustuskalusto näyttöisi olevan melko hyvällä mallilla ensi kautta varten. Hibbo ottanee ykkösvastuun oikeana pakkina Colemanin ainakin aloittaessa "maalihirmun" ykköshaastajana. Keskikentän laidoilla Osman, Pienaar ja Gueye näyttäisivät tällä hetkellä saavan suurinta luottoa Moyesilta, ja Donovankin on jälleen vihannut saattavansa haluta keväällä lainalle Sinisiin.

 

Lisäksi huomasin tällaisen uutisen. Oli aikanaan loistava, mutta olisiko enää ja onko hänelle tarvetta? Mannyn viimeisimmästä seurasta tuli mieleen, että jokohan siitä Yobosta päästäisiin eroon. Näyttäisi onneksi siltä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laitetaas uusimpia huhuja:Jelavicin entistä seurakaveria Steven Naismithiä Rangersista on katseltu.5 vuotta Gersissä pelannut ja 28 maalia tehnyt,eli ei mikään maaliruisku kärkimieheksi.25v ikää,eli ihan kehityskelpoinen vielä olisi.

 

Sitten puolustukseen Ruotsin Olof Mellberg,Aston Villassahan mies oli loistava aikoinaan mutta ikää jo 35v,empä kovinkaan järkevänä tätä siirtoa näkisi ja tuskin ihan pientä viikkopalkkaakaan pyytäisi.

 

Sitten näitä "TOSI HUHUILUJA" joka kesäinen Benfican Oscar Cardozo olisi tarkkailussa ja Kroatin EM-kisa kärki Mario Mandzukic.

 

Missä on jokavuotiset HUHUILUT Joao Moutinho ja Belgian Steven Defour?????

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.guardian.co.uk/football/2012/jul/02/steven-naismith-everton-newco-rangers

 

Guardianin juttu Steven Naismithista ja Danijel Pranjicista. Tuon mukaan molempien siirto Evertoniin olisi lähellä. Pranjicin paras pelipaikka taitaa olla ns. wing back, mutta pystynee pelaamaan keskikentän laidoilla tai tarvittaessa tuuraamaan Bainesia puolustuksessa. Naismith on toipumassa vaikeasta polvivammasta, joten hänen pelikuntonsa alkukaudesta on täysi arvoitus. Skotit eivät ole perinteisesti kovin hyvin rajan eteläpuolella pärjänneet, mutta Naismithin ja Jelavicin yhteispelin luulisi ainakin toimivan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Molemmat kun vielä olisi tulossa ilmaissiirrolla niin ei ollenkaan huono.

 

Yhtään en olisi pahoillaan vaikka Baines jäisi ja Pranjicista tulisi vaikka Nevillen tai Osmanin korvaaja.

 

Onkohan tästä Naismithistä tarkoitus tehdä kirittäjä Jellylle vai meinataanko ensi kaudella oikein kahdella kärjellä.Olisiko myös mahdollista sellaiseksi Cahill tyyppiseksi ratkaisuksi???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naismith käsittääkseni sopisi piikin lisäksi juuri tuohon Cahillin paikalle tai laitahyökkääjäksi. 4-4-2 on sen verran harvinainen taktiikka tänä päivänä, että tuskin Moyes on kovin usein sitä käyttämässä. Todennäköisin paikka avauksessa olisi varmaankin tuo "kymppipaikka" ja sitten ehkä takaa-ajoasemassa laidalle tarvittaessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään sitten Everton vahvisti Naismithin 4-vuotisen sopimuksen. Toivotaan, että vahvistukset ei jää tähän.

 

Ainakin tuolla pubi-liigassa ihan vakuuttavaa toimintaa:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuten jo kaikki varmaan tietävätkin Rodwell siirtyi Man cityyn,siirtosumma n.15-20 miljoonaa puntaa.

 

Onhan Rodwell talentti mutta sen loukkaantumishistoria on aika kauhea ja olisi sen luullut laskevan miehen hintaa,mielestäni Evertonin kannalta loistokauppa jolla toivottavasti saadaan lisää rahaa siirtoihin.Keskikenttä alkaa käydä aika kapeaksi kun Cahillkin siirtyi pois ja vaikka Pienaar tulikin niin sehän oli käytännössä jo meidän miehiä.Joku hyvä AMC kelpaisi mulle ja odotukset Donovanin siirrolle Evertoniin nousi taas uusiin sfääreihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vielä siirtoikkunan loppuhetkillä yksi kauden kestävä lainadiili:http://www.evertonfc.com/news/archive/2012/09/01/ofoe-deal-agreed

 

Ei voi kun olla tyytyväinen kauden siirtoihin,joukkue vahvistui selvästi ja tuli rinkiin laajuutta.

 

Ykkösjoukkueella Everton on jo monta vuotta pystynyt haastamaan kenet vain mutta yleensä kauden aikana on tullut loukkaantumisia ja tyydyttäviä korvaajia ei ole vaihdosta löytynyt,nyt löytyy!!!! Kaudesta voi odottaa loistavaa.COYB!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tammikuun huhuiluissa kolme Man Cityn pelaajaa,Joleon Lescott,Scott Sinclair ja James Milner.Uskokoon ken haluaa,etenkin Milner nyt kuulostaa ihan skeidalta koska eikös se pelaa ihan säännöllisesti Cityn avauksessa.Lescott nyt voisi ihan mahdollinen tulija ollakin ja ainakin itselleni kelpaisi.Myöskin PSG:n Guillaume Hoarau on lainahuhuissa hyökkääjän paikalle.Yksi pakki ja Jelavicille kirittäjä hyökkäykseen olis itselläni myös toiveissa mutta saa nähdä tuleeko sieltä ketään.Suurin toive kuitenkin on että Fellaini pysyy joukkueessa ainakin kesään asti,jos ei nyt joku aivan älytöntä tarjousta miehestä tee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No miten ois Ring Gladbachin penkiltä? :)

 

Jelavic on hyvä mut tota Anderlechtin Mbokakia vois ehkä kans Everton-nuttuun.

 

 

Mitähän näitä nyt ois lisää? Kaipa Briteistäki löytyy ala-sarjoista..

 

Onhan muitakiku ne suuret eli Turkkia,Ruotsia,Kreikkaa,Venäjää,Kroatiaa ym mist vois saada taitavia pelimiehiä!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×