Jump to content
Dzeko

New generation Milan-Veteraanit poissa!

Recommended Posts

Mielenkiinnolla odotan miten Milanin selvästi nuorentunut joukkue hoitaa hommansa. Ehkä vielä tällä kaudella ei kannata odottaa mitään suuria mut onhan tää selkeesti hyvä homma et kaikenvoittanut joukkue on vaihdettu nälkäsiin nuoriin.

 

Eikä joku Pazzinikaan oo kovin vanha, saattaa syttyä Milanissa uuteen loistoon! Mutta ehkä se ois vaatinu Cassanoa kärkipariks..Tiedä häntä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Todellakin olisi vaatinut Cassanoa kärkipariksi. Tällä hetkellä joukkueesta puuttuu pelaaja(t), joka loisi niitä paikkoja Pazzinille. Nuorennusleikkaus on tosiaan hyvä asia, mutta muutos oli liian suuri näin lyhyessä ajassa. Parempi olisi ollut potkia porukka pihalle kahdessa osassa eikä siten, että joukkueesta lähti kertaheitolla puolet. Etenkin kun joukkueen kaksi tärkeintä pelaajaa myytiin PSG:hen, niin suru tulee vielä puseroon monenmonta kertaa tällä kaudella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, olihan tuo nuorentaminen joskus tulossa, mutta olihan se aika raju. ManUkin osoitti viime kaudella, ettei se aina toimi, vaikka nuorilla saattaakin olla sitä intoa enemmän. Yhteishengellä on hyvin suuri merkitys, ainakin Robinho on harjoituksissa pidetty mies.

 

Mutta onhan hyvä jättää pari veteraania joukkueeseen. Nämä ovat Abbiati ja Ambro, joista tietysti vain tämä Abbiati on selvä avauksen mies. Ambro on pukukoppipelaaja, mutta kyllä sitäkin tarvitaan, joukkueen isähahmoa aka capitanoa.

Jotkut voisivat mainita veteraaneiksi vaikka Boneran ja Yepesin, mutta se aika minkä he ovat olleet joukkueessa ei ole niin pitkä, että tuon "arvon" ansaitsee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Buongiorno milanisti! Tänään siis illalla ehkäpä liigan kannalta tärkein ottelu tällä kaudella, kun Milanilla on mahdollisuus päästä Interistä 4 pisteen karkumatkalle. Allegrilla on paljon mietittävää illan kokoonpanosta kun normi avaajista Niang ja Constant ovat pikku kysymysmerkkejä. Sen lisäksi Ambro ja Noce tappelevat jäljelläolevasta kk paikasta. Ambro hoiti hommansa niin hyvin Barcaa vastaan ja on näissä "kovissa" peleissä niin tärkeä apu kentällä myös henkisessti, toisaalta Nocelle tekisi itseluottamuksenkin kannalta saada pelejä alle ja sitä kautta onnistumisia. Tätä kuitenkin veikattiin tämän päivän avaukseksi:

Abbiati;

Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio;

Nocerino, Montolivo, Muntari;

Boateng, Balotelli, El Shaarawy.

 

Katellaan sitten päivemmälä että millaiseksi se muotoutuu!

Forza milan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×