Jump to content
Sign in to follow this  
Dzeko

New generation Milan-Veteraanit poissa!

Recommended Posts

Mielenkiinnolla odotan miten Milanin selvästi nuorentunut joukkue hoitaa hommansa. Ehkä vielä tällä kaudella ei kannata odottaa mitään suuria mut onhan tää selkeesti hyvä homma et kaikenvoittanut joukkue on vaihdettu nälkäsiin nuoriin.

 

Eikä joku Pazzinikaan oo kovin vanha, saattaa syttyä Milanissa uuteen loistoon! Mutta ehkä se ois vaatinu Cassanoa kärkipariks..Tiedä häntä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todellakin olisi vaatinut Cassanoa kärkipariksi. Tällä hetkellä joukkueesta puuttuu pelaaja(t), joka loisi niitä paikkoja Pazzinille. Nuorennusleikkaus on tosiaan hyvä asia, mutta muutos oli liian suuri näin lyhyessä ajassa. Parempi olisi ollut potkia porukka pihalle kahdessa osassa eikä siten, että joukkueesta lähti kertaheitolla puolet. Etenkin kun joukkueen kaksi tärkeintä pelaajaa myytiin PSG:hen, niin suru tulee vielä puseroon monenmonta kertaa tällä kaudella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, olihan tuo nuorentaminen joskus tulossa, mutta olihan se aika raju. ManUkin osoitti viime kaudella, ettei se aina toimi, vaikka nuorilla saattaakin olla sitä intoa enemmän. Yhteishengellä on hyvin suuri merkitys, ainakin Robinho on harjoituksissa pidetty mies.

 

Mutta onhan hyvä jättää pari veteraania joukkueeseen. Nämä ovat Abbiati ja Ambro, joista tietysti vain tämä Abbiati on selvä avauksen mies. Ambro on pukukoppipelaaja, mutta kyllä sitäkin tarvitaan, joukkueen isähahmoa aka capitanoa.

Jotkut voisivat mainita veteraaneiksi vaikka Boneran ja Yepesin, mutta se aika minkä he ovat olleet joukkueessa ei ole niin pitkä, että tuon "arvon" ansaitsee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buongiorno milanisti! Tänään siis illalla ehkäpä liigan kannalta tärkein ottelu tällä kaudella, kun Milanilla on mahdollisuus päästä Interistä 4 pisteen karkumatkalle. Allegrilla on paljon mietittävää illan kokoonpanosta kun normi avaajista Niang ja Constant ovat pikku kysymysmerkkejä. Sen lisäksi Ambro ja Noce tappelevat jäljelläolevasta kk paikasta. Ambro hoiti hommansa niin hyvin Barcaa vastaan ja on näissä "kovissa" peleissä niin tärkeä apu kentällä myös henkisessti, toisaalta Nocelle tekisi itseluottamuksenkin kannalta saada pelejä alle ja sitä kautta onnistumisia. Tätä kuitenkin veikattiin tämän päivän avaukseksi:

Abbiati;

Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio;

Nocerino, Montolivo, Muntari;

Boateng, Balotelli, El Shaarawy.

 

Katellaan sitten päivemmälä että millaiseksi se muotoutuu!

Forza milan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×