Jump to content
Sign in to follow this  
nurtsi

Champions League 2012-2013

Recommended Posts

Tämän aiheen avaamisella haen vähän aktiivisuutta tänne foorumillekin myös muihin aiheeseen kuin Englannin ja Espanjan puissa. Eli eilen arvottiin tämän kauden(12-13) UCL-lohkot josta ennakkoon kovin lohko on D-lohko johon arvottiin Real Madrid,ManCity,Ajax ja Dortmund.

 

A-Lohko:

Porto

Dynamo Kiova

Paris SG

Dinamo Zagreb

 

B-Lohko:

Arsenal

Schalke 04

Olympiakos

Montpellier

 

C-Lohko:

Ac Milan

Zenit

Anderlecht

Malaga

 

D-Lohko:

Real Madrid

Manchester City

Ajax

Borussia Dortmund

 

E-Lohko:

Chelsea

Shahtar Donetsk

Juventus

Nordsjälländ

F-Lohko:

Bayern München

Valencia

Lille

Bate Borisov

 

G-Lohko:

Barcelona

Benfica

Spartak Moskova

Celtic

 

H-Lohko:

Manchester United

Braga

Galatasaray

CFR Cluj

 

 

 

Mestarien liigan lohkovaihe alkaa 18. syyskuuta ja päättyy 5. joulukuuta. Yle Urheilu välittää yhden suoran tv-ottelun jokaiselta kierrokselta.

Pudotuspelit pyörähtävät käyntiin 12. helmikuuta neljännesvälierillä. Kevätkausi huipentuu 25. toukokuuta Lontoon Wembleyllä pelattavaan loppuotteluun.

Suomalaisista mukana ovat Arsenalin Carl Jenkinson, Schalken Teemu Pukki ja Ajaxin Niklas Moisander.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nonii! Innolla ootteleen Dortmund-Real, Real-City, City-Dortmund ja lopuks Dortmund-Ajax.

 

 

Lohkovoittajat omasta mielestäni:

A: Porto, PSG

B: Arsenal, Shalke

C: Malaga, Zenit (Milan jos ei Malaga!)

D: Real, Dortmund

E: Chelsea, Juventus

F: Munchen, Valencia

G: Barca, SL Benfica

ja lopuksi..

H: United, Braga.

 

Näillä arvauksilla mennään.. En niinkään luota Milaniin enään..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omat veikkaukset jatkoonmenijöistä:

 

A: PSG, Porto

B: Arsenal, Schalke

C: Milan, Zenit

D: Real, City

E: Chelsea, Juventus

F: Bayern, Valencia

G: Barcelona, Benfica

H: Manu, Braga

 

Eurooppa-liigaan lohkokolmosina menevät:

 

A: Dynamo Kiova

B: Olympiakos

C: Malaga

D: Dortmund

E: Shahtar Donetsk

F: Lille

G: Spartak

H: Galatasaray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herätelläänpäs topiikki takaisin eloon. Seuraavista joukkueista siis arvotaan UCL:n neljännesvälieräparit:

 

Kori 1:

 

PSG

Schalke

Malaga

Dortmund

Juventus

Bayern

Barcelona

Manchester United

 

Kori 2:

 

Porto

Arsenal

Milan

Real Madrid

Shahtar

Valencia

Celtic

Galatasaray

 

Aineksia loistaviin neljännesvälieriin tuosta löytyy vaikka millä mitalla, sillä kovia joukkueita on puolin ja toisin. Veikataan nyt kuitenkin vielä mitä sieltä lopulta tulee:

 

PSG - Arsenal

Schalke - Real Madrid

Malaga - Shahtar

Dortmund - Porto

Juventus - Valencia

Bayern - Milan

Barcelona - Galatasaray

Manchester United - Celtic

 

Jotain tällaista varmaan. Dortmund-Porto olisi varmaan jännittävin parivaljakko minkä tuosta sekasotkusta voi aikaseksi saada. Toivotaan tätä. Pääasia, että Real Madrid, Bayern, Barcelona, Dortmund, Manchester United ja Juventus saataisiin tälleen ensikädessä puolivälieriin, niin tulee jännittävä kevät. Esimerkiksi Juventus-Bayern/Real Madrid voisi olla jotain todella upeaa nähtävää. Tätä odotellessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Pieni" pelko on takaraivossa, että Barcelona tulee vastaan... tätä myös Bojan pelkää. Uskotaan nyt siihen, että viimevuotiset Barcelona-puolivälierät eivät toistu.

 

Mutta aika jännittäviä otteluita varmasti tulossa. Kokeillaan nyt itsekin veikata, vaikkei tämä nyt voi oikein mennä:

PSG - Celtic

Schalke - Galatasaray

Málaga - Porto

Dortmund - Milan

Juventus - Real Madrid

Bayern - Shahtar

Barcelona - Arsenal

Manchester United - Valencia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuon keskustelun toisesta ketjusta tänne, ettei meikäläistä ainakaan syytetä minkään laadukkaan pilaamisesta.

 

Jos tuo sakki pitäisi laittaa itselle mieluisimpaan järjestykseen, olisi lista seuraava:

1. Real Madrid

2. AC Milan

3. Celtic

4. Valencia

5. Porto

6. Shakhtar Donetsk

Nyt on kaikki nähty. United kannattaja toivoo Realia vastaan. Ei sillä, samaa toivon itsekin, että saadaan taas lädit pihalle turnauksesta hyvissä ajoin. Realin lisäksi myös Shakhtar Donetsk ja mahdollisesti jopa Valencia ja Milan lähtisivät suosikkeina Unitedia vastaan. Toiveeni Untedin vastustajaksi on siis Real Madrid tai Donetsk.

 

Arsenalin pudottamiseen nyt riittää vaikka Malaga ja muut lädit putosivatkin jo alkulohkoon.

 

Lienee koko Englannin kannalta paras asia, että maan lippulaiva Euroopan kentillä varusteltaisiin jälleen sotakuntoon ja Liverpool päästettäisiin Champion Leagueen vaikka sitten kymmenenneltä sijalta. Kyllähän Pool nyky miehistöllään, nyky CL:lässäkin menisi pidemmälle kuin yksikään näistä säälittävistä nykyehdokkaista, jotka häviävät kaiken maailman romanialaisille, kreikkalaisille tai ovat muuten vain voittamatta ketään.

 

Koska arvonnat ovat aina ennakoitua tylsempiä ja epäilen edelleen UEFAn olevan korruptoitunut näissä niin ennustukseni ottelupareista ovat:

 

PSG - Shakhtar Donetsk

Schalke 04 - Real Madrid

Malaga - Arsenal

Dortmund - AC Milan

Juventus - Valencia

Bayern Munchen - Porto

Barcelona - Galatasaray

Manchester United - Celtic

 

En ole täysin varma meneekö se noin kun kristallipallo oli päässyt jäätymään ulkovarastossa, mutta uskon, että aika lähelle päästiin. Toiveissa kuitenkin olisi, että hienot ja mielenkiintoiset seurat kuten PSG, Shakhtar, Juventus ja Real Madrid jatkaisivat ja tylsät joukkueet kuten Barcelona ja Manchester United putoaisivat pois mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei se ole provoilua, eikä varsinkaan säälittävää sellaista, vaan kylmää faktaa. Kamppanioin jo viime kaudella, että Englanti on pudonnut kelkasta ja sama tahti jatkuu tällä kaudella. City oli jo toistamiseen koko turnauksen vitsi, eikä muillakaan mennyt sen kummemmin. Muutamia vuosia taaksepäin kisassa oli neljä englantilaista, neljä englantilaista lohkoykköstä ja kolme englantilaista semifinalistia. Nyt kilpalilussa on neljä englantilaista, yksi lohko ykkönen, yksi lohko kakkonen, yksi kolmonen ja yksi nelonen joka ei voittanut otteluakaan. Kai sen nyt tyhmäkin älyää, että jotain on mennyt vikaan eikä tämän sanoakseen tarvitse edes sen kummemmin provota ketään tai mitään.

 

Jos Pool pääsisi mukaan kilpailuun niin tilanne olisi varmasti toisin, koska joukkue kykenee menestymään cup kilpailuissa. Nimimerkki Mati, joka kannattaa Arsenalia totesi, että Pool voisi menestyä nyky CL:lässäkin ja se on totta. Ensinnäkin joukkuella on koko Euroopan mittakaavalla kyvykäs ja moderni valmentaja, joka puuttuu kaikilta tämän kauden englantilaisilta CL seuroilta. Unitedilla on Fergie, joka pärjäsi Euroopassa joskus kymmenkunta vuotta sitten, mikä on tietysti kunnioitettavaa sekin, mutta tänäpäivänä kovaa prässäävät vastaiskujoukkueet pyyhkivät sillä lattiaa. Arsenalilla on Wenger, joka keskittyy kaikkeen muuhun kuin rakentamaan voittavaa joukkuetta. Joukkueella on myös liian suuret odotukset ja se on helposti voitettavissa. Chelsealle kaikki kunnia viime kauden uroteoista, jotka eivät unohdu koskaan, mutta tällä kaudella suurista satsauksista huolimatta homma lässähti käsiin, mistä toki voi osaltaan syyttää haastavahkoa lohkoakin, mutta hallitsevalta mestarilta ja miljoonilla rakennetulla joukkueella sellainen ei oikein käy päinsä. Di Matteo kykeni voittamaan CL:län ja Benitez kykeni siihen aikanaan, mutta kumpikaan ei kuitenkaan enää kuulu mihinkään valmentajien eliittiin. Cityllä on symppis manageri ja kaikkien aikojen kallein joukkue, mutta yhtäkään voittoa he eivät saaneet kasaan. Typeriä taktisia kokeiluja, liikaa rotaatiota ja liian heppoiset taktiikat koituivat Cityn kohtaloksi. Jos Euroopassa halutaan menestystä, niin katseet lienee jo käännetty Jose Mourinhoon.

 

Englantilaiset rikkovat toki ennätyksiä tänäkin vuonna: ainoa voitoton joukkue, ensimmäinen hallitseva mestari joka putoaa alkulohkoon ja eniten maaleja tehnyt joukkue joka putoaa. Vaikka Liverpoolin CL voitot ovat tulleet vuosia ja vuosikymmeniä sitten on sillä silti enemmän pystejä kuin muilla nyky Englannin CL-joukkueilla yhteensä.

 

Poolilla on Euroopassa sellainen mystinen asema, jota yksikään englantilaisjoukkue ei voi ikinä saavuttaa. Kun pieni keski-Eurooppalais joukkue saa vastaansa Unitedin siellä ajatellaan, että nyt tuli vastaan suuri joukkue joka on voittanut maansa mestaruuksia monta kertaa. Kun sama pieni joukkue saa vastaansa Chelsean siellä ajatellaan, että suuri joukkue jossa pelaa paljon hyviä pelaajia. Cityn tullessa vastaan siellä ajatellaan, että Englannin hallitseva mestari jolla on erittäin taitavia pelaajia ja Arsenalin kohdalla mietitään, että ne pelaa kivaa futista. Mutta kun pieni eurooppalainen joukkue saa vastaansa Liverpoolin, siinä tuntuu samanlaista mystiikkaa kun vastaan tulisi Real Madrid tai Barcelona. Niiden silmissä vilistää kaikki pokaalit mitä seura on Euroopassa voittanut ja se herättää kunnioitusta. Kaikilla on myös sellainen fiilis, että kun seura pelaa Euroopassa niin se menee yleensä pitkälle.

 

Okei, ehkä Pool osuus on hieman kieli poskessa kirjoitettu, mutta uskallan lyödä vetoa, että jos Pool pelaisi CL:lässä niin se pääsisi vähintään kahdeksan parhaan joukkoon vielä tänäkin päivänä. Ja parin vuoden päästähän tästä on faktaakin olemassa joten turha nyt kirjoitella sen enempää.

 

Nyky joukkueista ainoa positiivinen suorittaja on ManU. Joukue sentään selviää melkein joka kausi kahdeksan ja hyvällä arpaonnella jopa neljän parhaan joukkoon. Joukkueella on myös menestystä Euroopassa vaikka Europa Leaguessa melko aikaisin viime kaudella putosivatkin. Joukkueella on venymiskykyä, mikä tarkoittaa menestystä Cup-kilpailuissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei se ole provoilua, eikä varsinkaan säälittävää sellaista, vaan kylmää faktaa. Kamppanioin jo viime kaudella, että Englanti on pudonnut kelkasta ja sama tahti jatkuu tällä kaudella. City oli jo toistamiseen koko turnauksen vitsi, eikä muillakaan mennyt sen kummemmin. Muutamia vuosia taaksepäin kisassa oli neljä englantilaista, neljä englantilaista lohkoykköstä ja kolme englantilaista semifinalistia. Nyt kilpalilussa on neljä englantilaista, yksi lohko ykkönen, yksi lohko kakkonen, yksi kolmonen ja yksi nelonen joka ei voittanut otteluakaan. Kai sen nyt tyhmäkin älyää, että jotain on mennyt vikaan eikä tämän sanoakseen tarvitse edes sen kummemmin provota ketään tai mitään.

 

Jos Pool pääsisi mukaan kilpailuun niin tilanne olisi varmasti toisin, koska joukkue kykenee menestymään cup kilpailuissa. Nimimerkki Mati, joka kannattaa Arsenalia totesi, että Pool voisi menestyä nyky CL:lässäkin ja se on totta. Ensinnäkin joukkuella on koko Euroopan mittakaavalla kyvykäs ja moderni valmentaja, joka puuttuu kaikilta tämän kauden englantilaisilta CL seuroilta. Unitedilla on Fergie, joka pärjäsi Euroopassa joskus kymmenkunta vuotta sitten, mikä on tietysti kunnioitettavaa sekin, mutta tänäpäivänä kovaa prässäävät vastaiskujoukkueet pyyhkivät sillä lattiaa. Arsenalilla on Wenger, joka keskittyy kaikkeen muuhun kuin rakentamaan voittavaa joukkuetta. Joukkueella on myös liian suuret odotukset ja se on helposti voitettavissa. Chelsealle kaikki kunnia viime kauden uroteoista, jotka eivät unohdu koskaan, mutta tällä kaudella suurista satsauksista huolimatta homma lässähti käsiin, mistä toki voi osaltaan syyttää haastavahkoa lohkoakin, mutta hallitsevalta mestarilta ja miljoonilla rakennetulla joukkueella sellainen ei oikein käy päinsä. Di Matteo kykeni voittamaan CL:län ja Benitez kykeni siihen aikanaan, mutta kumpikaan ei kuitenkaan enää kuulu mihinkään valmentajien eliittiin. Cityllä on symppis manageri ja kaikkien aikojen kallein joukkue, mutta yhtäkään voittoa he eivät saaneet kasaan. Typeriä taktisia kokeiluja, liikaa rotaatiota ja liian heppoiset taktiikat koituivat Cityn kohtaloksi. Jos Euroopassa halutaan menestystä, niin katseet lienee jo käännetty Jose Mourinhoon.

 

Englantilaiset rikkovat toki ennätyksiä tänäkin vuonna: ainoa voitoton joukkue, ensimmäinen hallitseva mestari joka putoaa alkulohkoon ja eniten maaleja tehnyt joukkue joka putoaa. Vaikka Liverpoolin CL voitot ovat tulleet vuosia ja vuosikymmeniä sitten on sillä silti enemmän pystejä kuin muilla nyky Englannin CL-joukkueilla yhteensä.

 

Poolilla on Euroopassa sellainen mystinen asema, jota yksikään englantilaisjoukkue ei voi ikinä saavuttaa. Kun pieni keski-Eurooppalais joukkue saa vastaansa Unitedin siellä ajatellaan, että nyt tuli vastaan suuri joukkue joka on voittanut maansa mestaruuksia monta kertaa. Kun sama pieni joukkue saa vastaansa Chelsean siellä ajatellaan, että suuri joukkue jossa pelaa paljon hyviä pelaajia. Cityn tullessa vastaan siellä ajatellaan, että Englannin hallitseva mestari jolla on erittäin taitavia pelaajia ja Arsenalin kohdalla mietitään, että ne pelaa kivaa futista. Mutta kun pieni eurooppalainen joukkue saa vastaansa Liverpoolin, siinä tuntuu samanlaista mystiikkaa kun vastaan tulisi Real Madrid tai Barcelona. Niiden silmissä vilistää kaikki pokaalit mitä seura on Euroopassa voittanut ja se herättää kunnioitusta. Kaikilla on myös sellainen fiilis, että kun seura pelaa Euroopassa niin se menee yleensä pitkälle.

 

Okei, ehkä Pool osuus on hieman kieli poskessa kirjoitettu, mutta uskallan lyödä vetoa, että jos Pool pelaisi CL:lässä niin se pääsisi vähintään kahdeksan parhaan joukkoon vielä tänäkin päivänä. Ja parin vuoden päästähän tstä on faktaakin olemassa joten turha nyt kirjoitella sen enempää.

Lyödään vaan vetoa. Mitenkäs ajattelit, että tuo veto ratkaistaan? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unitedilla on Fergie, joka pärjäsi Euroopassa joskus kymmenkunta vuotta sitten, mikä on tietysti kunnioitettavaa sekin, mutta tänäpäivänä kovaa prässäävät vastaiskujoukkueet pyyhkivät sillä lattiaa.

Hehe.. 10 vuotta sitten :D

 

2008 voitto

2009 Finaalissa

2010 Neljännesvälierä

2011 Finaalissa

 

Taisi mennä vuodessa 10 vuotta??

 

Ja kyllähän tuo sun teksti on melkoista provoilua ja huvittavaa sellaista, mutta hienoa että uskoa riittää Englannin kahdesanneksi parasta joukkuetta kohtaan =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lyödään vaan vetoa. Mitenkäs ajattelit, että tuo veto ratkaistaan? ;)

Seuraavan kerran kun Pool pääsee Champions Leagueen niin joukkue selviytyy vähintään kahdeksan parhaan joukkoon. Ehkä joudumme odottelemaan parisen vuotta, että tuo paikka saadaan, mutta sitten kuin se saadaan niin se on menoa sitten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä en niinkään toivo Realia vastaan heti ekalla kierroksella, koska siinä lähtisi toinen huippujoukkue heti lauluun. Lisäksi toi Realin nippu pelottaa jollain tavalla, mutta toisaalta olisihan se varma tv-peli tiedossa. Celtic lienee se helpoin vahtoehto, mutta jollain sairaalla tavalla mä haluaisin nähdä ekan kierroksen vastustajana AC Milanin... Ja vielä enemmän sen niiden ilmeen, kun United voittaisi Old Traffordilla 7-1. No ainahan sitä saa unelmoida?

 

Mitä tulee tohon ippen kirjoitukseen, niin en oikein ottanut selvää oliko kyseessä puhdas provo vai sarkasmi. Se on kyllä varmaa, ettei Liverpool olisi edes cup-joukkueena mennyt jatkoon alkulohkostaan. Parin vuoden päästä jos projekti onnistuu, tullaan joukkue ehkä näkemään tosiaan UCL:ssä. Tohon ManUn menestymättömyyteen Jupe antoikin jo sen vastauksen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seuraavan kerran kun Pool pääsee Champions Leagueen niin joukkue selviytyy vähintään kahdeksan parhaan joukkoon. Ehkä joudumme odottelemaan parisen vuotta, että tuo paikka saadaan, mutta sitten kuin se saadaan niin se on menoa sitten.

Voi hyvinkin olla mahdollista. Tuo väitteesi oli vain täysin hypoteettinen. Helppoa väittää sellaista, mitä kukaan ei voi todistaa vääräksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lienee koko Englannin kannalta paras asia, että maan lippulaiva Euroopan kentillä varusteltaisiin jälleen sotakuntoon ja Liverpool päästettäisiin Champion Leagueen vaikka sitten kymmenenneltä sijalta. Kyllähän Pool nyky miehistöllään, nyky CL:lässäkin menisi pidemmälle kuin yksikään näistä säälittävistä nykyehdokkaista, jotka häviävät kaiken maailman romanialaisille, kreikkalaisille tai ovat muuten vain voittamatta ketään.

 

Sellainen välihuomio vain tuohon Poolin glooriaan champparissa, että valitettavasti Euroopan rahakentilläkään tolppaa tai ylärimaa ei lasketa maaliksi :(.

 

Jollain olikin tuossa hyvä pointti, että United - Real Madrid - parissa olisi se huono puoli, että näin aikaisessa vaiheessa tippuisi yksi kova joukkue pois. Kyseinen ottelupari olisi itselleni vain sellainen minkä ehdottomasti haluaisin nähdä. Ja jos United ottaisi tuossa parissa kunnolla turpaan, ymmärtäisivät johtoporsaatkin, ettei taso riitä.

 

Ja pistetäänpä samalla muutkin omat suosikkiparini, ja tummennettuna toiveeni jatkoonmenijästä:

 

PSG - Galatasaray

Schalke 04 - Valencia

Malaga - Porto

Dortmund - Arsenal

Juventus - Celtic

Bayern Munchen - AC Milan

Barcelona - Shakhtar Donetsk

Manchester United - Real Madrid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikä hinku jollain ManU-faneilla on saada se Real Madrid vastaansa tässä vaiheessa? :D Vaikka Mourinhon palkka-armeija onkin kaukana viime kautisesta vireestään niin en kauheesti usko ManUlla olevan mahdollisuuksia ilman Vidicia noita vastaan. Realin hyökkäys pyyhkisi nyky-kuntoisella Red Devisin puolustuksella nenäänsä aika räikeesti. Puhumattakaan keskikenttien välisestä tasoerosta. Muuten toki Galaksin parhaiden valmentajien kaksintaisto olisi tervetullutta kauraa minullekin neljän vuoden tauon jälkeen, jos Manchester United on kevääseen mennessä saanut puolustuksensa kuntoon. Keväällä ManU on tunnetusti aina vahvimmillaan ja ehkä silloin kypsä tällaisiin koitoksiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikä hinku jollain ManU-faneilla on saada se Real Madrid vastaansa tässä vaiheessa? :D Vaikka Mourinhon palkka-armeija onkin kaukana viime kautisesta vireestään niin en kauheesti usko ManUlla olevan mahdollisuuksia ilman Vidicia noita vastaan. Realin hyökkäys pyyhkisi nyky-kuntoisella Red Devisin puolustuksella nenäänsä aika räikeesti. Puhumattakaan keskikenttien välisestä tasoerosta. Muuten toki Galaksin parhaiden valmentajien kaksintaisto olisi tervetullutta kauraa minullekin neljän vuoden tauon jälkeen, jos Manchester United on kevääseen mennessä saanut puolustuksensa kuntoon. Keväällä ManU on tunnetusti aina vahvimmillaan ja ehkä silloin kypsä tällaisiin koitoksiin.

Samaa mieltä. En todellakaan halua Realia vastaan tässä vaiheessa vain sen takia, että Unitedin "todellinen taso" nähtäisiin. Tällä hetkellä tuntuu että turpaan tulisi ja pahasti, mutta tosiaan keväällä pudotuspelien alkaessa tilanne voi olla sentään hieman kohentunut puolustuksen osalta ja Vidicin palattua alakerran liideriksi. Mieluiten ottaisin tarjolla olevista vaihtoehdoista Celticin, heidän matsinsa kiinnostivat alkulohkovaiheessa selvästi eniten meikäläistä. Kummankin joukkueen faneille nuo pari ottelua tarjoaisivat varmasti hienoja hetkiä. Sanoisin myös että asennoituminen Unitedilla sujuisi lisäksi paremmin kuin esim. Shakhtarin tullessa vastaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tummennetulla jatkoonmenijät OG:n kristallipallon mukaan.

 

Galatasaray - Schalke

Celtic - Juventus

Arsenal - Bayern

Shakhtar Donetsk - Dortmund

AC Milan - Barcelona

Real Madrid - Man. United

Valencia - PSG

Porto - Málaga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Galatasaray - Schalke

Celtic - Juventus

Arsenal - Bayern München

Shah'tar - Dortmund

Milan - Barcelona

Real Madrid - Manchester United

Valencia - PSG

Porto - Málaga

 

Jollei Realin tilanne ala kääntyä voittoisaksi, niin en kyllä usko Realin mahdollisuuksiin, kun Mourinhoon ei enää pukukopissa luoteta.

Porto-Málaga on omissa silmissäni hyvin tasainen pari, Porton hyökkääjistö (Jackson Martínez ja James Rodríguez) kuitenkin vaikuttaa hiuksen verran paremmalta, että veikataan nyt Portoa. Vaikka Málagalta kyllä näitä ratkaisijoitakin löytyy.

 

Ehkä veikkaukseni saattavat muuttua tammikuun jälkeen, katsotaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaha.. Uskoa Arsenaliin löytyy ;) (kuten pitääkin)

 

Jatkoonmenijät:

 

Galatasaray - Schalke

Celtic - Juventus

Arsenal - Bayern

Shakhtar Donetsk - Dortmund

AC Milan - Barcelona

Real Madrid - Man. United

Valencia - PSG

Porto - Málaga

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×