Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

9.12.2012: Manchester City vs Manchester United @ The Etihad Stadium

Recommended Posts

Posted Imagevs.Posted Image


Englannin Valioliiga
The Etihad Stadium, Manchester
Sunnuntai 9.12.2012
Klo 15:30 Suomen aikaa


Ajattelin vääntää itsenäisyyspäivän kunniaksi ennakkoa tulevasta derbystä. Sarjatilanne tähän yhteen kauden odotetuimmista kamppailuista lähdettäessä on seuraava:

Posted Image


Unitedilta poissa ovat Anderson, Valencia, Nani, Kagawa ja Cleverley. Vidic on palaamassa, mutta ei pelaa vielä Cityä vastaan. Tai sitten SAF yllättää kaikki ja serbi löytyy avauksesta. Cleverley on pohjevamman vuoksi sivussa.
Cityltä puolestaan saikulla ovat Physioroom.comin mukaan Silva, Kolarov, Milner, Clichy, Richards ja Rodwell. Veikkaisin mutulla tosin että esim. Silva mahdollisesti pelaa Unitedia vastaan.

Tärkeitä nimiä siis iso nippu Unitedilta pois, ja loukkaantumiset vaikuttavat ehdottomasti enemmän Unitedin avauksen tasoon kuin Cityn. Andersonin, Kagawan ja Cleverleyn loukkaantumisten myötä timantti on poissuljettu vaihtoehto. United käyttänee 4-2-3-1 systeemiä (puolustustilanteessa vääntynee 4-3-3:een), jossa on kaksi selkeästi puolustusta tukevaa kk-miestä Rooneylla vahvistettuna. 4-4-2 -formaattia en halua nähdä missään nimessä käytettävän. Viikolla levänneet Evra, Rafael, Rio, Carrick, Fletcher, Young ja RVP ovat kaikki erittäin todennäköisiä aloituskokoonpanon miehiä. Oma avausveikkaukseni on tämännäköinen:

-----------DDG
Rafael--Rio--Evans--Evra
------Carrick--Fletcher
--Young--Rooney--Welbeck
-----------RVP

Tummennetulla mielestäni varmat aloittajat. DDG sai minuutteja alle ja on ottanut isoissa peleissä tärkeitä pelastuksia. Puolustuslinjassa ei pitäisi ihmeellisyyksiä olla. Lähinnä jos halutaan lisää pääpelivoimaa niin Rafaelin paikka voidaan kyseenalaistaa, ja laittaa paikalle Jones tai Smalling. Se kuitenkin heikentäisi entisestään jo muutenkin heikentynyttä hyökkäysosaamista, joten enpä tuohon usko. Carrick on ensimmäinen nimi jonka Fergie keskikentälle piirtää, viereen laitetaan rouhimaan Fletcher. Tähän paikalle on parikin mahdollista vaihtoehtoa, joita SAF varmasti puntaroi tarkkaan. Energinen Phil Jones, joka olisi pallollisena hieman parempi ja juoksukuntonsa puolesta pärjäisi mainiosti Tourelle. Scholes on pakostakin otettava takaisin mukaan avausspekulaatioihin. Paulin avauspaikka olisi kuitenkin suuremman luokan riskipeliä; kuntonsa puolesta ei pysty täyttä aikaa mitenkään pelaamaan, ja United voisi jäädä keskikentällä täysin jyrän alle. Näin ollen valinta on tehtävä Fletcherin ja Jonesin väliltä.

Edellisessä otteluavauksessani sanoin, ettei Welbeckiä kannattaisi ottaa avaukseen derbyyn. Parhaiten United kuitenkin pystyy haavoittamaan Cityä laidoilta ja nykyisessä loukkaantumistilanteessa Welbeckille on paikka pedattuna vasemmalta. Young toivottavasti pitää saman tason kuin Readingia vastaan ensimmäisellä jaksolla ja auttaa Rafaelia puolustustehtävissä. Rooneyn merkitys tässä ottelussa hyökkäysten järjestelijänä, puolustuksen auttamisessa ja asenteen näyttämisessä on äärimmäisen tärkeä, hänen myötään United voittaa tai kaatuu tässä ottelussa. Ja kun RVP:lle ne pari paikkaa saadaan, samanlaista hukkailua kuin Readingia vastaan ei hyväksytä.

Tulosveikkaukseen laittaisin United fanina/optimistina 2-2, vedonlyöjänä löisin Cityä isolla rahalla ManUn loukkaantumiset huomioiden. Derbyissä toki on kaikki aina mahdollista, eikä Cityn paremmuus paperilla onneksi ratkaise lopputulosta. Voitto olisi erittäin iso bonus, tällöin olisi jouluun mennessä voitettu Liverpool, Chelsea ja City vieraissa mikä olisi henkisesti joukkueelle iso asia. Tappiota en halua edes ajatella, mutta jos niin kävisi niin pelaajat voivat alkaa kuvitelleen sarjajohdon tulleen tuurin ym. avustuksella. Vaikka peliesitykset ovat tällä kaudella olleet välillä todella keskinkertaisia, venymistä on nähty useaan otteeseen tappioasemasta nousuissa. Jos Unitedin pitää se yksi maali antaa eteen derbyssäkin niin aivan sama, kunhan voitto tulee.

Fiilistelyksi eilisen Cantonan dokkarin innoittamana Scholesin viime hetkien voittomaali, oli yksi kauden kohokohtia tuolloin. Samanlaisia tuntemuksia saadaan toivottavasti lisää sitten viikonloppuna:

[video=vimeo;11509011]http-~~-//vimeo.com/11509011

Share this post


Link to post
Share on other sites

9.12 Manchester City vs Manchester United @ Etihad Stadium

 

Aloitetaanpa ketju hyvissä ajoin.

 

Cleverley meni sitte loukkaantumaan UCL pelissä, joten keskikentänkoostumus alkaa vähän huolestuttamaan. Tompan lisäksi, kun sivussa ovat Anderson, Valencia, Nani, Kagawa ja luultavasti Vidic. Ainoa kunnossa oleva laituri taitaa siis olla Young, joten saa nähdä millaisella ryhmityksellä lähdetään liikenteeseen. "Uhrataanko" Rooney keskikentälle vai onko se muotoa Fletcher, Scholes, Carrick? Rooney pelaaminen laidalla ei olisi sekään ihme. Toisaalta, jos Fergie päättää laittaa Jonesin keskikentälle, niin pallollinen peli kärsii todella paljon.

 

Eipä tuo nyt hirveän hyvälle näytä, sillä itse olisin toivonut Andersonia tai Cleverleyä kentälle. Lisäksi Vidicin puuttuminen on iso miinus, varsinkin kun pitkä huili takana.

 

Veikataan:

-----------De Gea------------

- Rafael - Rio - Evans - Evra -

------Carrick - Fletcher ------

---------Scholes-------------

--Rooney -----------Young---

----------Van Persie ---------

 

 

Tasuri toiveissa, mutta en pistä pahakseni, jos sieltä vierasvoitto tulee :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itselläni on erittäin huono fiilis tästä matsista, kun keskikentältä on pois kaksi liikkuvinta pelaajaa. Viime pelissä päästettiin 3 maalia Readingille ja näistä lähtökohdista pitäisi lähteä Cityn kaatoon. Jos jompikumpi papoista on avauksessa, niin kylmää kyytiä tulee. Nyt saadaan kunnon testi siitä, että voiko Rooney-van Persie akseli pelastaa pisteitä näin isosta ottelusta. Ja kaikki sormet ristiin, että De Gea aloittaa, sillä mielestäni kaikesta huolimatta paljon parempi veskari, kuin Lindegard ja hänen huippupelastuksia tarvitaan sunnuntaina.

 

Oma avaustoive on sama kuin Jupella. Andersonia ja Cleverleya tulee kyllä varmasti ikävä tässä ottelussa. Tasuriin olisin enemmän kuin tyytyväinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DDG
Rafael-Evans-Rio-Evra
Carrick-Jones
Young-Rooney-Hernandez/Valencia
RvP

Tuolla lähtisin liikkeelle. Jos Valencia on kunnossa voi Young ja Valencia vaihtaa puolta.

Jonesin tilalla voisi olla Fletcher.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Derbypäivä lähestyy kovaa vauhtia, eikä tässä mihinkään ylioptimismiin ole liiemmin aihetta. Telakalla siis lienevät ainakin Anderson, Cleverley ja Valencia pitkäaikaispotilaiden lisäksi. Tästä johtuen keskikentän keskusta (kuulostaako tutulta?) saattaa vielä muodostua kulminaatiopisteeksi. Nimenomaan negatiivisessa mielessä. Legendaarinen "you can't win anything with kids" on nyt muuttumassa muotoon "you can't win anything with grandpas". Faktahan on se, että keskustan kolmikolla Giggs-Carrick-Fletcher ei kannata kauheasti odotuksia nostatella edes vieraspisteen osalta. Liikettä tuo osasto kaipaa, mutta minkäs teet. Tammikuussa SAF hereillä!

 

van Persie

Rooney Young

 

Scholes Carrick

Fletcher

Evra Rafael

Rio Smalling

 

De Gea

 

Tämäntyyppinen avaus kai olisi ideaali nykyisessä tilanteessa, mutta ikävä deja vu -fiilis tuosta kieltämättä syntyy, kun vertaillaan aiempiin Etihad-reissuihin. Kylmä fakta on vain se, että keskikentän tukkiminen ja sumputtaminen on auttamatta pois hyökkäystehoista, mikä on näkynyt karulla tavalla Unitedin maalimäärissä Cityn vieraana. Jos äijät olisivat terveinä, niin lähtisin ehdottomasti rohkeammalla taktiikalla liikenteeseen, mutta nyt valinnanvaraa ei ole. Etenkin Kagawaa on kyllä kova ikävä. Toivon mukaan United lähtee peliin iloisella meiningillä ja saa pitkästä aikaa maalihanat auki pikkuveljen olohuoneessa.

 

Tulosveikkaus/-toivomus lähes utopistinen 0-2, van Persie ja Rooney maalareina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, mitäs tästä matsista nyt oikein sanoisi... Pelottaa?

 

City ei todellakaan ole ollut kovassa vireessä tällä kaudella, ja vielä pari viikkoa sitten olisin jopa kehdannut toivoa voittoa tästä kohtaamisesta. Tällä hetkellä ottaisin tasapelinkin ilolla vastaan. Loukkaantumiset meidän leirissä on se kaikkein pahin syy, varsinkin keskikentän osalta. Ando, joka vihdoin pääsi kunnon vireeseen ja alkoi toteuttaa sitä potentiaalia mikä hänellä on, loukkaantui (jälleen kerran). Kagawan toipuminen otti takapakkia, ja myös Cleverleyn pelaaminen on epävarmaa. Tohon kun lisää vielä Nanin ja Valencian nimet, niin alkaa toi huonoin osa-alue, keskikenttä, näyttää jo aika karmaisevalta....

 

Itse melkein lähtisin otteluun seuraavalla kokoonpanolla, olettaen että Clev toipuu ottelukuntoon:

 

De Gea

Rafel - Rio - Evans - Evra

Carrick - Cleverley

Valencia/Welbeck - Rooney - Young

Rooney

Molariksi laittaisin ehdottomasti De Gean, koska luotto on vaan suurempi, ja Lindegaard ei todellakaan viime pelissä vakuuttanut . Pakisto saisi noudattaa sitä tutuinta linjaa, koska nyt sitä kokemusta yhdessä pelaamisesta todellakin tarvitaan. Rafael ehdottomasti kentälle tuomaan edes jotain uhkaa hyökkäyspäähän, Rio ja Evans eniten pelanneina keskuspuolustukseen, ja Evra laidalle.

 

Keskelle laittaisin Carrickin ja Cleverleyn. Mikäli Tom ei kuntoudu, niin sitten on kyllä kusi sukassa. Giggsy tai Scholes ei tule kysymykseen, koska kunto ei riitä. Molemmista voi saada hyvän vaihtomiehen siinä 70 minuutin kohdalla, ja Scholes voi olla jopa vaarallinen päästessään pelaamaan nappisyöttöjä väsynyttä linjaa vastaan. Fletcher ei vielä mun mielestä ole valmis näin isoon peliin, mutta taitaa olla se ainoa vahtoehto Carrickin rinnalle? Ainoa musta hevonen voisi olla Phil Jones yhdessä Carrickin kanssa; Puolustuspää olisi silloin turvattu, mutta hyökkäykseen lähdöt taitavat loistaa poissaolollaan...

 

Jos Valencia kuntoutuu, niin hän palannee avaukseen, jos taas ei niin paikka menee Dannylle. Melkein mieluummin näen siinä virettään etsivän Welbeckin kuin puolikuntoisen Valencian. Rooney ja RVP ovat varmoja avaajia, ja Youngilta täytyy toivoa samanlaista parannuskäyrää kuin viime peliin. Jos se alkukauden alavireisyys palaa, niin vaikea nähdä mistä sitä palloa enää läpi tuodaan.

 

Jos vastustajaa käy läpi, niin onhan sielläkin esim Silvan ja Milnerin pelaaminen epävarmaa. Lisäksi Yaya ja Nasri ovat vaeltaneet alkukauden yössä, joten ei se Cityn pelätty keskustakaan ihan viime kauden tasolla ole. Hyökkäykseen on heittää pari-kolme kuumaa miestä, ja Balotelli. Puolustus Cityllä on ollut huomattavasti parempaa kuin meillä, mutta Kompanykin on ollut vain varjo viime kauden itsestään.

 

City on suosikki kotietunsa ja vähempien loukkaantumisten johdosta, mutta ollaanpa nyt optimistisia, ja veikataan 2-2 tasuria. Yleisöä huudattavat Tevez ja Aguero sekä RVP ja Rooney. City tekee ensimmäisen maalin, ottelussa nähdään vähintään yksi kiistanalainen tuomarivirhe, ja yksi ottelun maaleista tulee pilkulta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

City ei todellakaan ole ollut kovassa vireessä tällä kaudella, ja vielä pari viikkoa sitten olisin jopa kehdannut toivoa voittoa tästä kohtaamisesta.

0 tappiota liigassa ja ei ole kova vireinen? Kovia vaatimuksia siellä päin Manchesteria :D Toki ailahtelevasti City on esiintynyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 tappiota liigassa ja ei ole kova vireinen? Kovia vaatimuksia siellä päin Manchesteria :D Toki ailahtelevasti City on esiintynyt.

Juu, tappioita ei ole tullut, mutta 6 tasuria on kuitenkin aika paljon 15 ottelussa. Tarkemmin jos noita analysoi, niin vieraissa pelatut tasapelit Liverpoolia, Stokea ja Chelseaa vastaan on ihan hyviä tuloksia. Kuitenkin, on niitä pisteitä ihan hyvällä tahdilla jo tippunut, ja tolla tahdilla luvassa olisi 83 pisteen kausi...

 

Jos jätetään tulokset sivuun, niin väitätkö, että City on sun mielestä samassa iskussa kuin viime kaudella? Viime kaudella niitten peli oli oikeasti yhtä tai kahta notkahdusta lukuunottamatta todella vakuuttavaa, ja tällä kaudella siitä ei voi sanoa samaa. Tämä nyt ei tarkoita sitä, että meillä menisi yhtään sen paremmin, mutta kuitenkin. Ehkä tajusit pointin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jätetään tulokset sivuun, niin väitätkö, että City on sun mielestä samassa iskussa kuin viime kaudella? Viime kaudella niitten peli oli oikeasti yhtä tai kahta notkahdusta lukuunottamatta todella vakuuttavaa, ja tällä kaudella siitä ei voi sanoa samaa. Tämä nyt ei tarkoita sitä, että meillä menisi yhtään sen paremmin, mutta kuitenkin. Ehkä tajusit pointin?

En kyllä tekstissäni niin väittänyt, ja jos verrataan viime syyskauden Cityä tän hetkiseen niin ei ole meno samanlaista. Joukkue meinasi kyllä kusta mestaruuden hyytymällä täysin kevättä kohti, kunnes nousi sitten viime metreillä ohi. Cityn kone nyt odottelee pääsemistä täyteen vauhtiin ja putoaminen UCL:stä helpottaa tätä, veikkaisin. Kyllä mun mielestä City on varsinkin puolustuspäässä ollut liigan vakuuttavin joukkue, ja se antaa eväät kyllä mestaruuden uusimiselle, veikkaan ma. Mutta ymmärsin kyllä pointtisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä melkoisesti jännittää - tasuri olisi mielestäni aivan loistava tulos Etihadilta. Luojan kiitos olemme kuitenkin kolme pistettä edellä, joten jos nyt ei samanlaista tyrmäystä tule kuin viime kaudella Old Traffordilla, niin mitään ei ole hävitty vaikka turpiin tulisikin.

 

Mielestäni City on selkeä suosikki otteluun ja myös mestaruuteen UCL-konttaamisensa jälkeen. Toivottavasti pelistä tulee hyvä ja ylilyönneiltä sekä tuomari kämmeiltä vältytään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heitetäänpä omakin kokoonpanoveikkaus.

 

De Gea

Rafael/Jones-Ferdinand-Evans-Evra

Carrick-Fletcher/Jones

Welbeck/Rafael-Rooney-Young

van Persie

 

Vielä pitäisi jaksaa muutama tunti odottaa. Ei vain millään malttaisi. One United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ottelussa siis kohtaavat kaksi Sumusaarten tämän hetken kovinta luuta - Manchesterin voimakaksikko.

 

Toinen iso Saatana, jonka nimeä kiroavat monet seurat paikallisvastustajan lisäksi Sumusaaria ja koko Eurooppaa myöten. Harva joukkue jakaa noin kovasti mielipiteet ympäri maapalloa. Toiset jumaloivat, toiset halveksivat. Kukaan ei kuitenkaan kiellä tuon poppoon kykyä menestyä. Real Madridinkin hallitus vaikenee kateudesta, kun näkee viimeisen viiden vuoden ajalta sen suuret saavutukset, joiden rinnalla vain Barcelonalla on varaa kilpailla. Tuon menestyksen takana on skotlantilainen vanha pappa, jolla kuluu purukumiin enemmän rahaa kuin luotsaamallaan porukalla pelaajahankintoihin. Jose Mourinhokin on vain merkityksetön hiukkanen maailmankaikkeudessa tuon rinnalla. Tämän silmä pelaajamarkkinoilla on vertaansa vailla. Harvoin tulee herralle harha-askelia täällä. Paholaismaista luonnettaan ovelasti kuvaava lempinimikin tuolla joukkueella on: Red Devils (Punaiset Paholaiset).

 

Kovasti pyrkii Manchester City olemaan isoveljensä vertainen porukka. Viimekaudella näpäyttivätkin näitä oikein kunnolla viemällä Valioliigan mestaruuden aivan nenän edestä ja tänä vuonna on Unitedilla tavoitteena saada se takaisin. Pahin nöyryytys tapahtui kuitenkin joukkueiden välisissä keskinäisissä kohtaamisissa. Ensiksi syksyllä Manchester Unitedin loukkaamattomassa pyhätössä Old Traffordilla City järjesti oma pippalonsa murskalukemin 1-6 ja sitten keväällä Etihadilla City käänsi mestaruustaistelun edukseen voittamalla ManUn täällä 1-0. Kova kolo jäi siis viime vuodesta suuren ja mahtavan Manchester Unitedin hampaisiin ja tänään sitä ollaan paikkailemassa.

 

Molempien joukkueiden syksy on ollut yhtä vuoristorataa. Manchester City oli täysi turisti jälleen Mestarien liigassa ja jäi rannalle ilman ainottakaan voittoa. Dortmund ja Real Madrid pyyhkivät tällä lattiaa tullen mennen keskinäisissä kohtaamisissa. Liigassa kuitenkin joukkue ei ole hävinnyt vielä ainottakaan ottelua ja on päästänyt vähiten maaleja kaikista joukkueista. Meno ei ole ollut yhtä vakuuttavaa kuin viime vuonna, mutta silti City on iskuetäisyyden päässä kärjestä:

 

1. Manchester United o: 15; me: +16; 36 pst.

2. Manchester City o: 15; me: +17; 33 pst.

3. Chelsea o: 16; me: +11; 29 pst.

 

Manchester United sen sijaan jyräsi Mestarien liigassa jatkoon todella helposta lohkosta ja saa täällä osoittaa tasonsa vasta keväällä. Joukkue on myös liigassa kärjessä. Puolustus on kuitenkin tuottanut Sir Alexille harmaita hiuksia niin pitkälle kuin herran tukka voi vielä harmaantua. Esimerkiksi viime viikonloppuna Readingia vastaan joukkue päästi kolme maalia ja voitti vaivoin 4-3. Myös keskiviikkona CFR Clujia vastaan puolustus oli aivan perseeltään. Mitäköhän siitä seuraa, kun vastaan asettuu kovaa prässäävä joukkue, jolla on maailman top 3 -tason hyökkäys?

 

Juuri näitä kovaa prässääviä joukkueita vastaan on Manchester Unitedilla yleensä ollut ne isoimmat ongelmat viime vuosina. Keskikenttien välinen mittelö menee paperilla tullen mennen Citylle. Yaya Touren tasoinen fyysinen box-to-box-pelaaja kyykytti tullen mennen Chelsean keskikenttäpelaajia, ja vaikka ManUlla onkin astetta parempi keskikenttä ei näiltäkään taida Fletcheria tai Carrickia parempaa vastausta tuohon löytyä. Manchester Cityn hyökkäyspää on täynnä sellaisia kavereita (Dzeko, Tevez, Aguero, Silva), joiden olettaisin pyyhkivän ManUn puolustuksen sätkynukeilla tullen mennen lattiaa.

 

Pahimman pelotteen ManUn rosterissa Citylle luo kärkipari Rooney-van Persie, joka on kieltämättä kovassa iskussa tällä hetkellä. Cityn puolustuksen johtohahmo Vincent Kompany ei ole viime kautisessa vireessään, mutta huomattavasti enemmän edukseen on taivaan sinisten puolustus esiintynyt tänä syksynä, mistä vain 11 päästettyä liigamaalia kertovat. Montaa paikkaa ei kuitenkaan ManUn kärkikaksikko tarvitse maalintekoon, kun huomioidaan näillä olevan maailman vaarallisimpiin kuuluvat laiturit Young ja Valencia, jotka ruokivat van Persieta ja Rooneyta millin tarkoilla keskityksillään.

Hart

Maicon - Kompany - Lescott - Zabaleta

Toure ---- Barry

Silva ----------------- Nasri

Dzeko --- Tevez

---------------------------------------

van Persie

Rooney

Young - Fletcher - Carrick - Welbeck

Evra - Ferdinand - Jones - Rafael

De Gea

Evansia tuskin ainakaan uskaltaa Sir Alex tänään kentälle laittaa. Sellasia hasardeja on herralta viime aikoina puolustuksessa nähty. Eiköhän siellä ole joko Jones tai Smalling Rio toppariparina tänään. City kokoonpano nyt on sitäkin suurempi arvoitus. Kärjessä olen varma vain ja ainoastaan Tevezin avauspaikasta. Tämän rinnalle tuleekin sitten joko Dzeko, joka on pelannut loistavan syksyn tai sitten Aguero, joka on ollut vaisu verrattuna viime kauteen, mutta tämän kärkeen tulo pudottaisi Dzekon ns. super-sub-rooliin, jossa tämä vaarallisimmillaan.

 

Cityä siis pidän jonkin asteisena ennakkosuosikkina ottelussa. Voitolla nämä nousisivat maalieron turvin kärkeen, kun United saisi voitolla melko turvallisen tuntuisen kuuden pisteen pakomatkan. Kaikilla tuloksilla kärkitaisto on ainakin jonkin aikaa vielä näiden välinen, sillä eilen voitottoman putkensa katkaissut Chelsea on vieläkin neljän pisteen päässä toisena olevasta Citystä.

 

Veikkaukseni olisi, että City voittaa 2-0 Touren ja Dzekon maaleilla.

 

Edit. Valencia näköjään kärsinyt loukkaantumisesta, joten Welbeck nähtänee laidalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitettävää analyysiä ylempänä useammaltakin nimimerkiltä. Itseäni harmittaa joidenkin avainmiesten loukkaantumiset, olisi kiva nähdä mihin ykkösmiehistö pystyisi tässä pelissä. Toki muillakin on loukkaantumisia jne. mutta kuitenkin. En ihmeemmin hämmästyisi cityn voitosta ja sysäänkin paineet heille mest.liigan nolon lohkovaiheen jälkeen, valion voitto kiinnostanee varmasti. Kumpaakin. Mutta kohta ollaan viisaampia. One United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unitedin avaus:

 

de Gea

 

Rafael

Ferdinand

Evans

Evra

 

Valencia

Carrick

Cleverley

Young

 

Rooney

van Persie

 

Vahva kokoonpano, todella pettynyt olen jos ei vähintään tasuria napata.

 

e. Penkki: Johnstone, Jones, Giggs, Smalling, Hernandez, Welbeck, Scholes

 

Cityllä ei loukkaantumishuolia, paras mahdollinen yksitoistikko kehissä:

 

Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy, Y Toure, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Balotelli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unitedin avaus:...

Toi nyt on oikeastaan se paras mahdollinen avaus, mikä saatiin jalkeille. Toivottavasti miehet vaan ovat kunnossa, mutta onhan tässä vielä toivoa ainakin tasurista

 

 

Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy, Y Toure, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Balotelli

Balotelli ei ole tällä kaudella vastuuta hirveästi saanut, ja siltä ei ikinä tiedä mitä odottaa. Joko se tykittää Citylle pari häkkiä tai sitten hankkii jonkun idiottimaisen ulosajon... Toivottavasti tänään noista se jälkimmäinen toteutuu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika täydellisesti peli ManUn hallinnassa avausmaalin jälkeen. Sitä ennen sitillä pientä painetta, eivät kuitenkaan Balotellin paikkaa lukuunottamatta mitään erityisen vaarallista saaneet aikaiseksi. Ilahduttavaa on ollut nähdä että myös Unitedin keskikentältä löytyy kerrankin sitä kaivattua liikettä, Cleverley taitaa pelata itseään vakituiseksi avauksen mieheksi. Maalit syntyivät kumpikin hienon laitapelaamisen kautta, hyvät alustukset niin Youngilta kuin Rafaelilta ja Rooneylta varmaaa viimeistelyä. Saapa nähdä jatkuuko tasapainoinen esitys vielä seuraavan 45 minuutin ajan vai onko taas tiedossa löysäilyä johtoasemassa, toivottavasti ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maalit muuttavat pelejä.

 

Upea puoliaika punaisilta. United iski säälimättä mielestäni Cityn ainoaan heikkoon kohtaan: Silva ja Nasri ovat erittäin hyökkäysorientoituneita pelaajia ja molemmilla on vielä tapana ajautua keskemmälle. Pallonmenetysten jälkeen molemmilla laidoilla on yleensä tilaa päätyyn asti ja tätä kautta United iskikin tehokkaasti. Sanoaan myös, että City ei taida olla viime kauden tasollaan ja varsinkin Hart on ollut todella heikko. Kompanykin joutui jättämään pelin kesken.

 

Seuraavaa maalia ei saa antaa Citylle, etteivät vaan saa kirivaihdetta päälle. Toki City joutuu nyt hyökkäämään, mikä antaa entistä enemmän paikkoja vastahyökkäyksiin. Onneksi Pihtiputaan mummokin tietää jo Mancinin seuraavan siirron, Yaya Toure tulee siirtymään ylemmäs. Keskusta tulee olemaan vielä entistäkin enemmän koetuksella. Tuleekohan jossain vaiheessa esim. loistavasti pelannut Young pois ja Jones laitetaan puolustuslinjan eteen pimentämään Yaya?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siinä se tuomarivirhe tuli.

 

Uskomatonta että sama joukkue saa aina kotikentällään näitä.

Meillä jo kaksi ottelua putkeen selvä maali hylätty.

Peli ratkeaa aivan varmasti tähän.

 

En laita päätä puskaan ja sano että me emme ole näitä vuosien mittaan saatu, mutta nyt on kyllä viime aikoina nääkin kääntynyt selvästi sinisten puolelle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×