Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

Honduras


 • Kirjaudu vastataksesi
77 vastausta aiheeseen

#61 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 08.09.2014 - 16:40

Honduras meni ottamaan El Salvadorilta 0-1 käkättimeen. Medfordin taktiikat ovat tähän asti ilmeisesti olleet aika hälyttäviä. Puolustuksessa oman liigan luokattomia kehäraakkeja ja Rommel Quioto, erittäin lahjakas laituri joutuu pelaamaan laitapuolustajana. Kolmikko Mejía-Lozano-Martínez on ilmeisesti ollut vielä tehoton. No jos Guatemalaa vastaan sitten paremmin. Guatemala on avannut kisat kahdella voitolla, mutta Hondurasin melkeinpä pitäisi tästä ottaa voitto. Honduras on tällä hetkellä lohkonsa (1. Guatemala, 2. El Salvador, 4. Belize) kolmantena, mutta voitolla saattaisi irrota vielä kärkipaikkakin, jos El Salvador kusee Belizeä vastaan. Torstaina olisi tosiaan tarkoitus herätä viideltä matsia varten. Jos vaikka Medford laittaisi Rochezin mielikseni avaukseen ja joku virittelisi striimin, ettei tarvitse turhaan herätä.

 

Järjestelmähän menee niin, että A- ja B-lohkojen ykköset, kakkoset ja kolmoset kohtaavat toisensa. Ykkösten välinen kamppailu luonnollisesti finaali. Kaikki ykköset ja kakkoset selviytyvät suoraan ensi vuoden Gold Cupiin, mutta kolmosista selviytyy vain toinen, olettaen että voittavat karsintamatsin Karibian Cupin viidenneksi sijoittunutta joukkuetta vastaan. Toisessa lohkossa tilanne on se, että Costa Rica johtaa, Panama on toinen ja Nicaragua kolmas. Panama pisti viime yönä kampoihin Costa Ricalle, mutta ticot tasoittivat ottelun loppuhetkillä tilanteeksi 2-2. Maalintekijänä jo toistamiseen tässä turnauksessa pilkun upottanut AIK:n Celso Borges.#62 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 11.09.2014 - 06:05

Ja nyt hävittiin ansaitusti Guatemalalle 2-0. Kentän paras Marco Pappa ratkaisi ottelun kahdella upealla maalilla. Honduras ei ole tehnyt tässä turnauksessa vielä yhtään maalia (Belize-voiton maalit molemmat omareita) ja monet ovatkin hypänneet jo Fuera Medford! -bandwagoniin. Jos peli on tälläistä turnauksen viimeisessä pelissä Nicaraguaa vastaan, voi hyvin tulla taas takkiin. Ja jos tulee, ensi vuoden Gold Cup jää välistä. Ja tosiaan jos Nicaragua voitetaan, niin pitää ensin karsia jotain karibialaista joukkuetta vastaan.#63 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 15.09.2014 - 22:21

Nicaragua sentään kaatui hikisesti lukemin 1-0. Highlightseista päätellen Anthony Lozanolla ja Bryan Rochezilla oli paikkoja vaikka kuinka moneen maaliin, mutta 'El Choco' Lozano onnistui onneksi lopulta ratkaisemaan voiton hondurasilaisille tap-inillä maalin edestä. Medford sai siis ainakin toistaiseksi vielä lisäaikaa, jos häntä nyt muutenkaan oltiin potkuilla uhkaamassa. Kuukauden päästä seuraavat matsit. Toinen Meksikoa vastaan Chiapasissa ja toinen USA:ta vastaan Floridassa. Ilmeisesti ihan harkkahöntsiä vaan.


 • KyyhkyBoy tykkää tästä

#64 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 10.10.2014 - 12:31

Viime yönä Honduras hävisi Meksikolle 2-0 Chiapasissa pelatussa harjoitusottelussa. Peli pelattiin neljältä, joten jäi tällä kertaa välistä. Medford oli ilmeisesti vaihtanut vähän muodostelmaa ja nyt olivat myös melkein kaikki parhaat (+ sitten taas aivan turhaan jotain kehäraakkeja) mukana. Esim. Quioto pääsi tällä kertaa pelaamaan lähes toisena hyökkääjänä. Joten siellä oli peli alkanut jo muistuttaa jalkapalloa. Koosteen mukaan siellä saatiin Boniekin ja Rojasin johdolla aikaan ihan hyviä hyökkäyksiä. Maalit jäivät siis vaan puuttumaan.

 

Chichariton maalissa Crisanto mokasi vähän ja Figueroa ei aivan saanut katkaistua syöttöä. Alanís pääsi puskemaan 2-0 maalin aika vapaasti kulmatilanteesta sisään. Seuraava matsi gringoja vastaan 15.10. ja sekin pelataan joskus klo 3, joten jäänee välistä.

 

Tässä vielä Meksikon maalit:

 


 • Jahnny tykkää tästä

#65 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 15.10.2014 - 17:23

 

USA 1-1 Honduras

 

Ihan kiva tulos gringoja vastaan, vaikka tämä vain harjoitusottelu olikin. Siellä oli päästetty lupaava 18-vuotias Alberth Elis irti ja peli oli kuulemma kulkenut. Myös kentälle tulleet Rommel Quioto ja Mario Martínez keräsivät kehuja. Mario antoikin hyvän vaparin ottelun loppuhetkillä ja vanha kunnon Maynor Figueroa puski tuon sisään. Honduras oli ilmeisesti jopa hallinnut ottelua ajoittain, joten eteenpäin on menty. Harmi vaan, että puolustus näytti vähän reikäjuustolta highlightsien perusteella ja Altidore pääsi tykittämään valkopaitojen maalin vapaasti. Mutta enempää ei sitten päästetty ja highlights-pätkässä ei pahemmin näy jenkeillä muita vaarallisia tilanteita maalin jälkeen olleen.

 

Kuukauden päästä on taas maaottelutauko ja Hondurasilla on pelit Japania ja Kiinaa vastaan. Saattavat jopa tulla hyvään katseluaikaan, sillä molemmat pelataan Aasiassa.


 • KyyhkyBoy tykkää tästä

#66 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 705 Viestit

Lähetetty 17.10.2014 - 19:24

Ihan mielenkiintoinen topic :thumbsup1:

 

En ole pahemmin Hondurasin edesottamuksia seuraillut, paitsi tietysti viime kesän MM-kisoissa. Mieleen muistuu ainakin tuo aggressiivinen pelityyli, joka tuli aika tutuksi MM-kisoissa. Ecuadoria vastaan pelasivat ihan hyvin MM-kisoissa. Costly puri joka matsissa jotain sinistä juttua :D#67 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 23.10.2014 - 19:01

Kirjoitellaan nyt tänne näitä Hondurasin seurajoukkueisiin liittyviä juttuja myös, kun toista topikkia niille lienee turhaa tehdä.

 

 

Olimpia 3-1 Portland Timbers

 

1-0 Romell Quioto 2'

2-0 Anthony Lozano (Guerra) 4'

2-1 Ben Zemanski (O'Rourke) 52'

3-1 Anthony Lozano (Quioto) 54'

 

Toissayönä pelattiin huikean jännittävä CONCACAF Champions Leaguen kamppailu Olimpian ja Portland Timbersin välillä, joka ratkaisi lohkovoiton ja näin jatkoonpääsyn. Koska Olimpia onnistui tekemään kaksi vierasmaalia Portlandissa ja Portland Tegucigalpassa vain yhden (Olimpian voiton jälkeen joukkueet olivat siis tasapisteissä), vei León lohkovoiton jenkkien nenän edestä!

 

Olen jo aiemminkin hehkuttanut täällä Olimpian hyökkäysosastoa ja se nähtävästi toimi jälleen. Romell Quiotolta upea maali ja hänen syöttö Anthony Lozanon toiseen maaliin oli myös komea. 'El Choco' Lozanolta tosiaan kaksi maalia ja tämä kaksikko pelaa itseään tällä hetkellä kansainvälisten skouttien tietoisuuteen. Donis Escoberilta mahtavia torjuntoja ja Olimpian kannattajien juhla oli valmis alkamaan jo reippaasti ennen ottelun loppua. Hondurasin pääkaupungin ylpeys on selvästi Hondurasin kannatetuin ja suurin joukkue. Sen kannattajapääty Ultra Fiel pitää ihan kiitettävää mekkalaa ja Portlandia vastaan se järjesti komeat pyrottelut ottelun loppupuolella. :thumbsup1: :

 

e5bf3ade7555ca3c7eee51a1215ad198.png


 • KyyhkyBoy ja John#95 pitää tästä

#68 John#95

John#95

  Senior Member

 • Members
 • 2 705 Viestit

Lähetetty 24.10.2014 - 14:30

Ei ole lähtenyt Carlo Costlylla kauhean hyvin kausi käyntiin turkkilaisen Gaziantepsporin paidassa. Esiintynyt kolmessa ottelussa, mutta vain hajaminuutteja, peliaikaa kertynyt noissa kolmessa pelissä yhteensä vasta 38 minuuttia ja maalisarake näyttää pyöreää nollaa :thumbsdown1: Oliko niin että tämä Costly siirtyi jo sivuun Hondurasin maajoukkueesta kesän MM-kisojen jälkeen?#69 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 24.10.2014 - 19:27

Ei ole lähtenyt Carlo Costlylla kauhean hyvin kausi käyntiin turkkilaisen Gaziantepsporin paidassa. Esiintynyt kolmessa ottelussa, mutta vain hajaminuutteja, peliaikaa kertynyt noissa kolmessa pelissä yhteensä vasta 38 minuuttia ja maalisarake näyttää pyöreää nollaa :thumbsdown1: Oliko niin että tämä Costly siirtyi jo sivuun Hondurasin maajoukkueesta kesän MM-kisojen jälkeen?

 

Joo Costly tosiaan lopetti maajoukkueuransa näihin kisoihin. Costly on kyllä melkoinen maailmanmatkaaja, sillä Turkki on hänelle hänen 11 vuotta kestäneen uran yhdeksäs maa, jossa hän on palloillut. Honduras, Puola, Englanti, Romania, Meksiko, USA, Kreikka, Kiina ja nyt siis Turkki. Mikään suuri maalipyssy Costly ei ole välttämättä koskaan ollut seurajoukkuekentillä, mutta Hondurasin paidassa hän on 71 ottelussa tehnyt ihan kiitettävät 32 maalia. Sitäkin hienompi ja arvostetumpi hyökkääjä hän on kuitenkin aina ollut ja viime vuosina hän on ollut äärettömän tärkeä Hondurasin maajoukkueelle. Nyt on tosiaan jo vastuu siirretty maajoukkueessa nuorille lupauksille joita tällä hetkellä kyllä riittää, mutta saa nähdä kuinka kauan El Cocherito jatkaa seurajoukkueuraansa. Taitoa riittää kyllä, jos vaan asenne on kohdillaan ja halua jatkaa maailman kiertämistä vaan vielä riittää. Uran jälkeen sitten edistämään hondurasilaista jalkapalloilua.


 • Royfish tykkää tästä

#70 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 15.11.2014 - 13:09

Kuukauden päästä on taas maaottelutauko ja Hondurasilla on pelit Japania ja Kiinaa vastaan. Saattavat jopa tulla hyvään katseluaikaan, sillä molemmat pelataan Aasiassa.

 

Japani-peli pelattiin kesken koulupäivän ja eipä tuossa olisi muutenkaan mitään nähtävää ollut. 6-0 turpaan ja Medfordin potkujen luulisi olevan erittäin lähellä. Tiistaina tulee ottelu Kiinaa vastaan 13.35. Ei taida kiinnostus riittää tuon katsomiseen.#71 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 18.11.2014 - 21:14

It looked more like a second division honduran soccer game. No one could complete a good pass, a lot of fouls (mostly Honduras ) no clear cut chances, players that make you wonder 'how is this guy a proffessional soccer player?' 

 

0-0 siis Kiinaa vastaan tuloksena. Fuera Pelican Medford kuuluu hondureñojen suusta.#72 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 06.12.2014 - 23:20

0-0 siis Kiinaa vastaan tuloksena. Fuera Pelican Medford kuuluu hondureñojen suusta.

 

8d55588a517578d56b85e26307c7a5b6.png

 

Kyllä, kyllä ja kyllä! En tiedä, sopiiko odottaa Costa Rican kaltaista projektia, mutta olihan tämä aivan loistava kaappaus.


 • KyyhkyBoy tykkää tästä

#73 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 23.12.2014 - 15:30

f35c40756975c022ac3bc69d3449e8b7.png

 

Bryan Rochez saatu siis myytyä Orlandoon! Hondurasilaiset tuntuvat nettikirjoituksista päätellen olevan vähän skeptisiä, eivätkä usko MLS:n olevan ominaisin paikka kasvaa nuorille hondurasilaisille. Mutta sitä ei toisaalta ole heidän omakaan liigansa. Monet tuntuvat myös olevan sitä mieltä, että Rochez on yliarvostettu ja ei tule pärjäämään. Itse en ole asiantuntija, mutta muutamia loistavia suorituksia nähneenäni uskon, että jotain talenttia pojassa on.

 

Hondurasin Aperturan mestari oli muuten pääkaupunki Tegucigalpasta tuleva Motagua. Mestaruus oli seuralle sen historian 13. Finaalissa kaatui Real Sociedad.#74 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 08.10.2017 - 23:58

 

Ei ole näemmä tullut kolmeen vuoteen tänne kirjoiteltua (vai onko viestejä hävinnyt?), mutta ei kyllä toisaalta ole tullut seurattuakaan. Kaikesta sitä tulee kyllä innostuttua, kyllä sitä vähän hullu pitää olla, että on jaksanut aamuyöstä katsoa jonkun vitun Hondurasin futismatseja. :D Nyt siellä on näemmä sellainen tilanne, että Meksikon pitäisi kaatua, ja samalla toivoa Costa Rican voittoa Panamaa vastaan. Voi olla, että sinipaidat jäävät Venäjän koneesta pois..


 • Ole Gunnar, Torres9 ja KyyhkyBoy pitää tästä

#75 RedDevilKarra

RedDevilKarra

  Junior Member

 • Members
 • 1 617 Viestit

Lähetetty 11.10.2017 - 04:24

Honduras säilytti mahdollisuutensa MM-kisoihin kun käänsivät 1-2 tappion puoliajalla 3-2 voitoksi Meksikoa vastaan. Panama voitti Costa Rican ja menevät suoraan kisoihin ensimmäistä kertaa koskaan. USA:lla oli kaikki omissa käsissään mutta menivät pupeltamaan vieraissa Trinidad ja Tobagoa vastaan häviten 1-2, Jenkit kokonaan ulkona kisoista. Honduras kohtaa seuraavaksi kaksiosaisessa karsinnassa Australian.


 • Tolppa-Apina tykkää tästä

#76 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 11.10.2017 - 14:20

Kyllä! Pitää katsoa koosteet matseista töiden jälkeen. Hieno voitto Hondurasilta, ja karsintoihin vie tie. Siellä vastassa kova Australia, mutta mahikset on kyllä kisakoneeseen.


 • Ole Gunnar tykkää tästä

#77 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 11.10.2017 - 20:19

 

En tiedä enää olenko Meksikon vai Hondurasin puolella näissä, Hondurasia tuli vuosia seurattua tiiviimmin, mutta Meksiko on tietysti 100 kertaa tärkeämpi paikka siellä eläneenä. Toisaalta olen aika anarkinen henkilö, eivätkä valtioiden rajat paljoa merkkaa itselle. Nyt toki kannustin sydämestäni Hondurasia Meksikon varmistettuaan jo kisapaikkansa. Koosteen kuvanlaatu on tasoa paikallinen peruna, mutta siitä aistii hyvin paikallisen tunnelman. Ehkä siitä innostuin alunperinkin. Paikalliset hurmiossa kotijoukkueen tehtyä maalin katsottuna huonolla kuvanlaadulla luo omanlaista mystiikkaansa aiheen ympärille. Joku päivä mä vielä seikkailen paikallisen sademetsän läpi localsien ihmetykseksi katsomoon!

 

Mitä koosteesta näki, niin Hondurasillahan on aika kova hyökkäys. Houston Dynamon hyökkäyspari Alberth Elis - Romell Quioto on tehoillut hienosti MLS:ssä, ja vaaralliselta yhteistyö näytti koosteellakin. Eddie Hernandez siinä vierellä on tosin kysymysmerkki. Muu joukkue on täynnä kehäraakkeja, mutta hondurasilainen sielu hehkuu paskaisesta koosteestakin huolimatta! Taidanpa pukea tämän kunniaksi Maynor Figueroan paidan päälle ylihuomenna salille. :) Eiköhän Elis - Quioto ole vastustamaton ausseille, ja Figueroa pelastaa maaliviivalta Tim Cahillin puskut.. Viva Honduras!


 • Jahnny tykkää tästä

#78 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 16.10.2017 - 00:44

 

Tässä vielä hieno video Hondurasin karsintojen päätöksen dramaattisista vaiheista. Tuossa vähän totesinkin jo, miten nationalismi on itselle sellainen ilmiö mitä en kovin paljoa kannata, mutta on se kyllä ihmeellistä, millaisia sfäärejä oman maan kannattaminen jalkapallossa saa monissa ihmisissä, ja jotenkin etenkin näissä latinoamerikan maissa. Monet haastateltavat videolla toteavat, kuinka ihmiset ovat kertoneet heille olevansa hulluja, ja sitä he todellakin ovat. Koko kansa hullaantuu "kurjuuden" keskellä oman maansa menestyksestä, ja toivon kipinä leimahtaa liekkeihin. Sotaisa, sekasortoinen kansa yhdistyy jalkapallon kautta, jotain hyvää nationalismissakin. 

 

Aqui hay nuestra patria, aqui hay nuestra cancha, con nuestra gente y nuestro calor, hoy vamos a clasificar! - Täällä on meidän isänmaa, meidän kenttämme, kansamme ja lämpömme, tänään pääsemme kisoihin!


0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää