Jump to content
Sign in to follow this  
tomine

Shebby Singh – Nero vailla vertaa !

Recommended Posts

V*ttuuuu en tajua miten tää on päässyt työhaastattelusta läpi, kuin korkeintaan korruption hellässä huomassa.

 

Tuossakin radiohaastattelussa se hokee ”You know, Robbie !” ihan koko ajan.. varsin jees, ei taida mennä kuin jotain kymmenen minsaa ennen kuin Savage siellä edes toisessa päässä puhuu jotain :D

http://www.bbc.co.uk/programmes/p013636y

 

Sitten se kommentoi Bergin aikakaudesta..

 

"It was 10 games, let's look at it that way from a football angle. Ten games is a lifetime, it can decide the future of a club for many, many years.”

 

..v*tun nero vois sitten laskea tuolla omalla matikallansa että Kean oli 74 peliä siellä peräsimessä joten joskus 2113 paikkeilla Rovers on taas noussut jo polviltaan omille huterille jaloille seisomaan :cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä kauhulla joutuu kattelee mitä Blackburnille on kanamiesten johdosta tehty.. Perinteinen ja hieno seura jouduttuaan väärien omistajien käsiin nyt sitten pyörittää omaa rulettiaan. Toivottavasti vielä nousette tästä ja kaikkea hyvää Blackburnin suuntaan ja voimia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko ne antaneet monoa Henning Bergille? Pitäis ymmärtää, että jalkapallossa on vähän pitempi aika kasvattaa uusi vuosikerta kuin broilerikasvattamossa. Tai no joo, kukaan ei kai toisaalta ymmärrä, miten Kean sai olla manageri 1 peliäkään

Share this post


Link to post
Share on other sites

BollEwood presents : Bald & Shite Part III

 

Joo’o.. harmi että ressujen ja Erityisesti junnujen kanssa jo pitkään häärinyt Gary Bowyer ei saanut jatkaa neljää peliä pidempään.. toki pitää myöntää se vaikka muuten (lue tuloksellisesti (3-1-0) menikin ihan mukavasti niin peliesitykset ovat olleet hitusen aneemisia edelleen.. pelaajat kuitenkin pit(ä/i)vät niin junnut kuin kokeneemmatkin ja auliisti jakoivat kiitosta GB:lle vuoronperään, joten kunnioitusta ois siltä osin ollut mut..

 

..yksi suuri ongelma on myös tuo pelaajamateriaali, se on niin helvetin epätasapainossa kuin olla ja voi, varsinkin keskikentän ja puolustajien puolustustyöskentely joukkueena ei toimi alkuunkaan.. ja yleensä joukkuepeleissä on rakennettava juuri tuon varaan jos halajaa enempi voittaa pelejä kuin hävitä, siihen lisäksi vielä muutama pelaaja elelee suht vanhojen meriittiensa varassa ja ovat ihan helvetin ”yliarvostettuja” tällä hetkellä..

 

..Anuradha Desai käy kiimaisena seuraavanlaisiin veikkoihin..

 

 

  • kalju
  • käsittämättömän paskat ”statsit”
  • hajuton, mauton & halpa

..tuossa kolmiyhteydestä joten päädyttiin sit Harry Potteriin (ilkeä vasen käsi) ja Lordi Voldemortiin (itse pääpirulainen managerin muodossa)..

 

[ATTACH=CONFIG]354[/ATTACH]

 

..homman tietysti täydentää Sith, siis sanomani oli Shit Lord veljekset Venky’sin omasta Pöpilandiasta.

 

Noh, Shebby ainakin sai nenilleen pahemman kerran, kun hetkeä aiemmin kehui että annetaan vaan puolenvuodenpesti tulevalle managerille ja muutenkin valmentajia ois liikaa ja avustava maganeri on mr. turhuuksien turhuus. Joten Agnew ja Shaw lienevät käyneet availemassa taasen Venkysin veljesten housujen vetoketjuja…..

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Michael Appleton siirtyy Blackburnin peräsimeen Blackpoolista. Sopimus on kahden ja puolen vuoden mittainen."

 

Appleton taisi ehtiä olla Blackpoolin peräsimessä vähän pitempään kuin Henning Berg Blackburnin. Ian Hollowayhän lähti Blackpoolista Chrystal Palaceen, kun Dougie Freedman lähti CP:stä Boltoniin sieltä potkut saaneen Owen Coylen seuraajaksi. Olin itse Freedmanin ekassa kotipelissä Boltonissa marraskuun alussa ja Hollowayn nimitys tapahtui sen jälkeen eli olisko tuo Appleton nyt sitten puolitoista kuukautta ehtinyt vetää Blackpoolia? Taustoja en tunne, onko muilla tietoa tästä jäpiskästä, joka on nyt siis Blackburnin kauden kolmas manageri?

 

Edit. Oli näköjään Roberto Di Matteon potkujen jälkeen hetken vt. manageri WBAssa ennen Roy Hodgsonin tuloa, sitten Portsmouthissa manageri ja lopuksi pari kk Blackpoolissa ennen siirtymistä Blackburniin.

 

Edit edit. Tuo edellinen oli siis suomennos tominen viestistä, olettaisin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaippa kaikki mitä hemmosta tiedetään että oli WBA:ssa DiMatteon ja Hodgsonin ”opissa” ja on enempi tuollainen valmentajataustainen kuin manageritaustainen henkilö.. jonka nimeen taasen Shebby jollain tapaa kovastikin vannoo, tosin tämä valinta ei alkuunkaan Shebbyn huilun mukaan tanssittukaan. Shebby ois halunnut ihan muita vaihtoehtoja mutta Agnew ja Shaw kaksikko sai tällä kertaa valkata ja tätä myöden entisestään seuran sisäiset valtataistelut vain kasvavat.. ilmeisesti Shaw myös tuntee tuon Appletonin erityisen hyvin Prestonin kautta, kun siellä samaan aikaan häärivät, toki toinen pelaajana ja toinen johtotehtävissä.

 

Portsmouthista ei kieltämättä noi tilastot kovin kummoiset ole, tosin pitää ottaa huomioon joukkue koostui käytännössä paikallisista pultsareista ja lapsityövoimasta kun rahat olivat finito ja seuralla ei ollut shillingin hyrrää panostaa toimintaansa.. siihen nähden sai joukkueen pelaaman ihan kohtalaista jalkapalloa.

 

Pompey: 51 games, won 13, draw 11, lost 27

 

Blackpoolissa tuli sitten Hollowayn tilalle jossa alkukausi oli mennyt hitusen ailahtelevasti ja joukkue joko Ianin alaisuudessa voitti pelinsä 5-0 tai hävis 0-3 joten siellä tuollaiseksi tasapeliautomaatiksi muuttuminen taas kieli siitä että oisko jotain järjestelmällisyyttä, jämäkkyyttä , tasaisuutta hakenut ja tuonut otteisiin tuon pikaisen pyrähdyksensä aikana..

 

Blackpool: 11 games, won 2, draw 7, lost 2

 

..kerkes olla Blackpooolin peräsimessä 11 peliä, kun Berg kerkes olla vain 10 joten siltä osin jo varsin kokenut konkari ja Shebbyn mukaan yhden valovuoden ja ripaus päälle oli toimessa, joten siinä ajassa lienee jo melkeinpä puolet ajasta mentiin kiikkustuoli meiningillä.

 

Vaikea sanoa, muuta kuin että itse heppu näyttää ihan Lordi Voldemortilta ja hänen apurinsa Ashley Westwood taas Harry Potterilta, kuten tuolta aiemmasta potretista voi todeta. Ehkä niiltä sopivat taiot löytyy hyppysistä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kokonaisuudessa homman nimihän on se että Baldies FC:n johtokunta koostuu seuraavanlaisista hahmosista.

 

Anurahda Desai .. sille tärkeintä ja ainoa merkittävä ominaisuus on että managerin on oltava kalju, jotta märkyys on taattu.

 

Shaw & Agnew .. pistivät Prestonin köysiin ja kanveesiin seurana, lienevät tekemässä samaa Roversille vasaran ja naulojen kera, totaalisen tuhoamisen taito on tämä luuserikaksikon erikoisominaisuus.. tämä kaksikko on äärimmäisen vahvasti Shebbya vastaan.

 

Shebby Singh .. Malesialainen huippufutari joka suoltaa tv-kommentaattorina sammakoita suustansa minkä kerkiää ja kehuu että Venky’s on antanut sille paljon valtaa ja saa tehdä mitä lystää ja päättää melkein kaikesta mitä seurassa tapahtuu .. vaikka oikeasti on vain Venkysin talutusnuorassa päättömästi haahuileva kulkeva kulkukoira vailla vainua omasta reviiristään.

 

Raon veljekset, eivät tajua jalkapallosta yhtikäs mitään ja kahtelevat huulipyöreinä että mitä tapahtuu ja odottavat että kuka alamaisista Shaw, Agnew, Shebby tulee kukin vuorollaan tarjoamaan patukkaansa sinne suun täytteeksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään ois pitänyt olla lehdistötilaisuus mutta se on peruttu, ehkä joukkue kerkes jo leipiintymään jätkän harjoituksiin ”vuosien saatossa” mitä jalkapalloilulliseen ajanlaskuun tulee ja heppu sai potkut ja uutta on etsinnässä.

Hepusta on paljastunut lisää tietoa, jos hänet koskaan virallisesti Roversin managerina nähdään ?

 

”My brother, who is a football journo, and covers Blackpool, tells me that Oyston insisted that Appleton wear long sleeve shirts at press conferences as his multiple tattoos made him look like "a crim".

 

 

Mahdollinene uus manageri saattais olla Judan Ali, tuo Bollywood näyttelijä joka käväs seuraamassa Roversin harjoituksia ja joidenkin villimpien huhujen mukaan niitä tuossa jo veteli kun seura oli ”Nobody’s Blue and White Army”. Noh pullamössösukupolven edustajalle David Dunnille poskien venyttämiskuntokuuri voisi tehdä hyvääkin stand-up komiikka treenien muodossa joidenka nimeen Ali kovasti vannoo..

 

..toinen varteenotettava kuumaakin kosteampi huhu on että jätkähän siis tämä The Unbreakable leffan tähti David ”teräsjalka” Dunn, on intilalaisen ohjaajan M.Night Shyamalanin mainiossa leffassa käynytkin läpi todella mainion kuntokuurin, josta Venkys on todella otettu, joten Shyamalania on huhuttu erittäin vahvasti uudeksi fitness coachiksi ! =) tuntuu muutenkin kokoonpanosta kadonneen mystisesti, eikä tällä kertaa ole edes krooniset loukkaantumiset syynä..

 

..vaan joukkueen seniorit olivat ladanneet huhujen mukaan täyslaidallisen Venkysin niskaan sitä ihteään, jonka seurauksena Dunn katosi niin pelaavasta kokoonpanosta kuin penkkiveikoistakin, Robinson ”loukkaantui” eikä ole sittemmin näkynyt sekä MGP katosi myös, tosin viimeisin veikko on palannut jossain määrin kokoonpanoon mukaan kun Berg lähti, joten voi myös olla että norjalaisveljesten keskinäinen liitto ei tainnut ollut ihan sieltä kaikkein hehkeimmästä päästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli pieniä mutkia matkaan.. huomattiin että mr. Shyamalanin opeissa David Dunn menettää teräksisen kestävyytensä, jos sataa vettä ! :eek: tunnetustihan briteissä meinaa hieman silloin tällöin ripsiä taivahalta.. joten olisiko siirto aurinkoisempiin kohteisiin sittenkin tapetilla tälle viime aikoina seinäruusuksi jääneelle isot salskeat luut omaavalle taitoniekalle ?

 

Pientä kikkanäytettä Birmingham aikojen harharetkiltä.. tämä ei sitten onnistukaan ihan joka jannulta, mutta mitäs tästä opimme ? suutari pysyköön lestissään tai jottain...

 

Uuden valmentajan, jota lienevät manageriksikin tituleerattavan, kunniaksi myös Miss "lasertähtäimen punainen piste otsassa" suvainnee saapua kahtomaan viikonloppuna toista kertaa elämässään Roversin peliä, lienee samalla myös toinen kerta kun kyseinen nainen on jalkapallopeliä kahtelemassa paikan päällä.. myös oppipojat aka Sith Lord veljekset ovat kuulemma tulossa paikan päälle myös, kun Ronaldinhon ja muiden kuuluisuuksien kissanristiäisistä ja kestitsimistä ovat toipuneet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos olis kamppailuna Sith Lordit vs. Lordi Voledermot feat. Harry Potter niin kummat voittais ?

 

Nyt on sitten tämäkin titaanien taisto koettu ja voittajana selviytyivät ensin mainitut elikkäs Shit Lordit. Täten voitaneen julistaa että Volmdemort & Potter syöstiin vallasta, tosin pistivät jo edeltäjiään usealla päivällä paremmaksi !

 

Tosin Shebby Singhillä ei ollyt enää pitkiin aikoihin osaa eikä arpaa tässä mittelössä. Mies tuntuukin kadonneen kuin pieru Saharaan, viimeistään sen jälkeen kun Venkysin hemmo joutui lumipallon tielle, joka ilmojen halki tulla tupsahti sen naamaan aikanaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×