Jump to content
Sign in to follow this  
Tume

13.1.2013: Manchester United vs Liverpool @ Old Trafford

Recommended Posts

Posted Image vs Posted Image

ManU vs Liverpool
Old Traffod @ 15.30 (Suomen aikaa)


Yksi Englannin liigan legendaarisimmista derbyistä on taas täällä, ja pilliin vihelletään sunnuntaina klo 15.30 Suomen aikaan. Jännitteitä ei tästä ottelusta tule todellakaan puuttumaan, ja koska keskustelua on jo herännyt, niin tehdäänpä aihe tänne meidänkin puolelle valmiiksi.

United lähtee otteluun suosikkina, onhan kyseessä kotimatsi, ja joukkue miehittää sarjataulukossa 1. sijaa. Liverpool puolestaan majailee sijalla 8., 21 pistettä Unitedia perässä. Varmaa on se, että molemmat joukkueet haluavat kuitenkin voittaa tämän ottelun, ja sarjataulukkoa katsomalla ei tämän matsin luonteesta tule saamaan riittävää kuvaa. Jo ennen ottelua Liverpool-faneissa on aiheuttanut skismaa Howard Webbin nimeäminen tuomariksi, vaikka itse en tätä suurena ihmeenä pidä johtuen ottelun luonteesta; Onhan kyseessä kuitenkin Englannin ehdoton ykköstuomari. Lisämaustetta otteluun tuovat mm parivaljakko Evra vs Suarez, kiista Englannin kautta aikojen kovimman joukkueen tittelistä sekä viime pelin "kiistanalainen" pilkku, jonka avulla United vei 3 pistettä matkassaan Anfieldiltä.

United on napsinut kuudesta viime pelistä viisi voittoa ja yhden tasurin, ja lähtee peliin PITKÄSTÄ aikaa lähes optimimiehistöllä, sillä kaikki paitsi Wayne Rooney ovat tervehtyneet. Toki Andon ja Nanin pelivire on loukkaantumisten jälkeen vielä hieman hakusessa, mutta vaihtoehtoja on silti hyvin. Kokoonpano noudattanee joko perinteistä ja SAF:n kovissa otteluissa suosimaa 4-4-1-1:stä, tai sitten modernimpaa ja miehistölle hyvin sopivaa 4-2-3-1 linjaa. Koska Fergie on suhteellisen konservatiivinen, uskoisin tämän käyttävän enemmänkin ensimmäistä, mutta asetan toiveeni toiseen vaihtoehtoon.

Maalilla aloittanee vihdoinkin ykkösmaalivahdin aseman itselleen sinetöinyt David De Gea. Puolustuksessa on tällä hetkellä jopa ylitarjontaa, mutta Ferguson on usein isoissa matseissa luottanut kokemukseen, joten uskoisin keskuspuolustuksessa luotivan kaksikon Vidic - Rio. Tällöin myös keskiviikon FA Cup-uusintaan jää kaikille pakiston paikoille tuoreet vaihtoehdot. Laidoilla kirmaavat lähes varmuudella Rafael ja Evra. Keskikenttä on hieman haasteellisempi, mutta toivotaan, että miehitykseen nousee Carrickin kaveriksi Cleverley. Ando voi sitten tulla loppumatsista hakemaan tuntumaa Tompan tilalle.

Ylemässä linjassa avaavat todennäköisesti Young ja Valencia, vaikka Antonio ei ole kovassa vireessä ollutkaan. Yksi vahtoehto on myös pudottaa toinen miehistä pois ja käyttää Kagawaa laidalla, taikka korvata jompi kumpi juoksuvoimaisella Welbeckillä. 10-paikalla pelaa joko RVP, jolloin kärkeen isketään Chicarito, taikka Kagawa, jolloin RVP siirtyy puhtaaksi hyökkääjäksi. Näitä miettiessä tulee ihan yllättyneeksi siitä runsaudenpulasta, joka meillä tällä hetkellä on. Chicarito on tosin ollut todella kovassa vireessä, joten mielelläni tämän kentällä näkisin RVP:n kaverina. Vaikka molemmat ovatkin aika hyökkäysorientoituneita pelaajia, auttaa RVP myös alhaalla varsinkin pääpalloissa. Lisäksi esim Chicariton puutteita kyetään paikkaamaan laittamalla laiturit hieman puolustavampaan rooliin, ja käyttämällä niillä paikoilla oikeita miehiä, jolloin meksikolainen saa vapaasti uurastaa ylhäällä. Laitetaanpa nyt pari kokoonpanovaihtoehtoa ihan selkokielellä:De Gea
Rafael - Vidic - Rio - Evra
Carrick - Cleverley
Kagawa - RVP - Young
Chicarito

tai

Ge Gea
Rafael - Vidic - Rio - Evra
Valencia - Carrick - Cleverley - Young
RVP
Chicarito

Täytyy sanoa, että noissa on niin monta muuttujaa, että kovin moni ei voi olla varma avauksen paikastaan. Varmoja nimiä ovat ainoastaan De Gea, Vidic, Evra, Carrick ja RVP... Kaikki muut voivat olla ihan miten sattuu.

Liverpool puolestaan on viimeisestä kuudesta pelistään voittanut neljä ja hävinnyt kaksi. Hävityistä peleistä varsinkin tappio Stokelle vieraissa on tosin ihan hyväksyttävissä oleva tulos, ja alkukauden alavireisyys on alkanut vaihtua parempiin otteisiin kentällä. Uutena hankintana joukkueessa on Chelsean nuori hyökkääjä Daniel Sturridge, joka ei kyennyt murtautumaan avausmiehistöön Stamford Bridgellä. Tämä ei silti poista sitä faktaa, että Pool on todella pahasti Luis Suarezin varassa maalintekosektorilla; Onhan mies naputtanut 15 joukkueensa 34 maalista. Toinen elintärkeä palanen on kapteeni Steven Gerrard, joka on vihdoin alkanut heräillä tähän kauteen. 5 tehtyä maalia on sekin ihan hyvä saldo joukkueessa, josta ei ketään muuta yli kahden maalin miestä löydy.

Varmoja poissaoljoita ovat pitkäaikaispotilas Borini, sekä Jose Enrique, joka on pelannut ainakin muutamassa katsomassani matsissa ihan hyvin. Maalilla aloittanee Reina, ja puolustukseen keskustaan astelevat Agger ja Skrtel. Laidoilla veikkaisin olevan Wisdomin ja Johnsonin. Keskikentän kolmikon varmat nimet ovat Gerrard ja Lucas. Kolmannen paikan arvaaminen onkin se haastavin suoritus, mutta uskotaan nyt Rodgersin suosikin, Joe Allenin vievän tuon viimeisen paikan. Hyökkäyksen linjasta löytyy ainakin Suarez ja Sturridge, ja menköön kolmas paikka nyt sitten teinisensaatio Sterlingille. Näinollen avaus olisi paperilla;


Reina
Johnson - Skrtel - Agger - Wisdom
Gerrard - Lucas - Allen
Sturridge - Suarez - Sterling


Tiukka ottelu on tiedossa, mutta kyllähän kotijoukkue sen tulee viemään. Toivotaan että mikään tuomarivirhe ei tätä peliä ratkaise, jotta jälkipyykki jää vähäisemmäksi. Luvassa saattaa kuitenkin tuttuun tyyliin olla se perinteinen ulosajo sekä pilkku, ja Vidic on ainakin näissä toisinaan kunnostautunut. Toisaalta Suarez saattaa filmata tai sikailla myös itselleen punikin. Veikataan nyt viihdyttävää 3-1 voittoa, jossa maaleista vastaavat RVPx2, Chicarito ja Suarez.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällähän on aistittavissa kunnon derby-tunnelmaa!:)

 

Tume kyllä tyhjensi sen verran hyvin, ettei itselläkään hirveästi ole kommentoitavaa. Tosta avauskokoonpanosta sen verran, että varmoja aloittajia ovat nähdäkseni de Gea, Rafael, Evra, Carrick, Cleverley ja RvP. Topparipari valitaan kolmikosta Evans, Vidic, Ferdinand. Vidic on ollut vähän ruosteessa eikä ole vahvimmillaan Suarezin kaltaisia pelaajia vastaan. Eli Evans - Ferdinand -paria veikkaisin. Laidoille kaksi kolmikosta Valencia-Young-Giggs. Tosin Fergien tuntien Nanin avauspaikkakaan ei olisi suuri ihme. Viimeinen paikka menee sitten Kagawalle tai Hernandezille riippuen minkälaisella taktiikalla lähdetään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikka kuinka on kotipeli kyseessä ja tasoeron pitäisi olla selvähkö, itselläni on hiukan sellainen tunne että melko varovaisella kokoonpanolla ollaan tänään liikkeellä. Veikkaisin jotain tällaista:

 

 

DDG

Rafael - Ferdinand - Vidic - Evra

Valencia - Carrick - Cleverley - Giggs

Kagawa

RVP

 

 

 

Nanin sekä Andersonin pitäisi molempien olla käytössä, ja erityisesti jos Nani on yhtään osoittanut täysikuntoisen ja ennen kaikkea täysivireisen pelaajan merkkejä, haluaisin nähdä hänet Giggsin tilalla luomassa painetta Poolin laitapakille. Haluaisin nähdä erityisesti Kagawan ja Nanin yhteispeliä, sillä molemmilta pitäisi löytyä luovuutta, mutta näytöt tältä kaudelta ovat melko olemattomia. Vaikka Chicharito omia suosikkejani nykyjoukkueessa onkin, on miehestä eniten hyötyä supersubina.

 

Puolustus on hiukan ongelmallinen, sillä kolmikosta Ferdinand - Vidic -Evans ei kenestäkään ole nopeuden puolesta rotta-Suarezin pysäyttäjäksi. Tähän kun yhdistetään laitojen kuumakallet, ei hyvältä näytä. Toivottavasti olen täysin väärässä ja Vidic näyttää kaapin paikan eivätkä muut lähde provoilijan idiotismeihin mukaan. Mutta kova luotto on siihen että muutaman tunnin päästä keskusteluiden aiheena on Suarez, tavalla tai toisella.

 

Ja toiveina täydellä höngällä starttaaminen ilman ylilatautumista puolustuspäässä. Sitten maalin tai parin johdossa oikeasti pelin tappamista, eikä sitä yleistä löysäilyä jossa hallinta annetaan vastustajalle ja odotellaan sekuntien tikittämistä.

 

Tulosveikkaukseksi 3-1, Unitedilta osuvat Kagawa, Cleverley sekä Chicharito, vierailta Sturridge.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liverpool lähtee näillä:

 

Reina, Wisdom, Johnson, Agger, Skrtel, Lucas, Gerrard, Allen, Downing, Sterling, Suarez

 

En tiedä muotoa todella hyvin mutta eiköhän se ole jonkun sortin 4-3-3?

 

Reina

Wisdom-Agger-Skrtel-Johnson

Gerrard-Lucas-Allen

Downing-Suarez-Sterling

 

Subs: Jones, Henderson, Sturridge, Carragher, Borini, Shelvey, Robinson.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelissä olisi Rooneylla käyttöä, sillä Anfieldilla homma meinasi kaatua Poolin hallitessa keskikenttää. Cityä vastaan Rooney pelasi 4-5-1:ssä Parkin vanhaa roolissa, eli juoksi ympäri kenttää, prässäsi ja teki sivussa pari maalia. Kagawalta ei voida odottaa samanlaista suoritusta puolustussuuntaan. Shinji ja RVP eristettiinkin ensimmäisessä kohtaamisessa Liverpoolin toimesta, mistä voi lukea enemmän täältä: http://manutdtactics.com/page56.php

 

Unitedin vahvuus on hyökkääminen ja Nanin sekä Andon kunnosta ei ole vamuutta, uskon Unitedin avaavan samalla tavalla kuin Wigania vastaan:

 

DDG

Rafael - Evans - Vidic - Evra

Carrick - Cleverley

Young - RVP - Giggs

Hernandez

Giggs pelaa vähän alempana kuin Young ja tukee keskustaa parhaansa mukaan Liverpoolin hyökätessä, eli kuvio vaihtelee 4-5-1:n ja 4-3-3:n välillä. Young pitää saada jatkuvasti 1vs1-tilanteisiin nuorta Wisdomia vastaan ja sitä kautta vapaapotkuja ja kortteja vastustajalle. Jos laitapelaajat ovat vireessä ja Rafael jatkaa vahvoja otteitaan, niin United tulee viemään tämän pelin. Liverpool kuitenkin haluaa miehittää keskustaa, joten varsinkin pallonmenetysten jälkeen laidat ovat auki päätyyn saakka.

 

Näissä peleissä olisi mukava saada esim. Cleverleyn tilalle joku kovaa prässäävä rakkikoira, mutta eiköhän me näillä pärjätä hyvin. Liverpoolilla kuitenkin on paljon huonompi hermokontrolli näissä peleissä, joten ulosajojen sekä pilkkujen uhka on heillä suurempi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus:

 

DeGea, Rafael, Rio, Vidic, Evra, Welbeck, Carrick, Cleverly, Young, Kagawa, RvP.

 

Puppeleitten vastaava:

 

Reina, Wisdom, Johnson, Agger, Skrtel, Lucas, Gerrard, Allen, Downing, Sterling, Suarez

 

Odotettavissa tuttuun tapaan kiihkeä matsi ja varmasti tulikivenkatkuista keskustelua tuomaritoiminnasta pelin jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuosta sitten

DDG

Rafael-Rio-Vidic-Evra

Carrick-Cleverley

Young-Kagawa-Welbeck

RvP

Eli 4-2-3-1 näyttää olevan.

 

Penkki:

Amos, Giggs, Valencia, Smalling, Jones, Anderson, Hernandez

 

Ei löydy Lindegaardia, Evansia eikä Nania.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu kyllä on. Lindegaardkin kuulemma on loukkaantunut.

Jumaliste kun harjoituksissakin paikat hajoaa tähän tahtiin.

 

EDIT: Näköjään Evansilla takareisivamma ja Lindegaard on vain kipeänä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt kävi Poolilla joulu, kun Webb ei nähnyt tuota Wisdomin tönäisyä Kagawaan. Livekuvan perusteella olin pilkun kannalla ja hidastuksen nähtyäni olen edelleen samalla linjalla. Jos tönäisyä ei olisi tapahtunut, niin pallo olisi ollut maalissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvännäköistä peliä ensimmäisellä puoliajalla, mentiin Unitedin komennuksessa. Plussaa Rafaelille todella pirteästä peli-ilmeestä. Liverpoolilla kävi tosiaan säkä, kun RvP lähti temppuilemaan ja Wisdomikin sai töniä vapaasti Kagawaa. Muuten oltaisiin 2-0. Reinakin "loukkaantui" varsin heppaisen näköisesti ja Webb keskeytti Unitedin lupaavan vastahyökkäyksen, jotta Pepe saataisiin nurmen pinnasta ylös. #RIPReina, #WhatWouldReinaDo, "PRAY4REINA

 

Liverpoolin pelaajista Agger esiintyi edukseen, hyvää peliä ja piti poolin puolustusta kasassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikös tossa lopussa Reinan "loukkaannuttua" Webbin olisi pitänyt heti viheltää peli poikki, kun Poolilla oli pallo, tai antaa pelin jatkua. Nyt sitten päätti valita väärimmän vaihtoehdon eli katkaista peli kun United oli pääsemässä vastahyökkäykseen.

 

Wisdomin tönäisyä Kagawaan en huomannut,täytyy katsella hidastus vielä tilanteesta.

 

Joka tapauksessa erinomaista peliä ManUlta, Carrick-Cleverley kaksikko pelannut väkevästi ja heikkoja lenkkejä ei muutenkaan ollut, Welbeckin viimeistelyä lukuun ottamatta. Vida ja Rio pitäneet Suarezin toistaiseksi täysin otteessaan, eikä DDG:aa päästy juuri testaamaan. Phelanin pelikirjasta näyttäisi löytyneen jälleen uusi sivu, prässipeli on ollut nimittäin erinomaista. Luottavaisin mielin toiselle jaksolle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei Helvetti kun tuo paketti ei millään voi kasassa pysyä edes 2/3 pelistä.

 

Voitto, jejee ja tärkeät 3p, mutta kun taas aletaan roiskimaan ja panikoimaan kun vastustaja hieman edes pääsee iholle niin ei hyvää päivää.

Jotain on oikeasti vialla, koska ensimmäiset 55minuuttia oli aivan loistavaa peliä. Pallo pidettiin hallussa, noustiin rauhassa tai nopeasti riippuen tilanteesta ja hätiköinti oli nollassa. Auttohan se toki että Liverpool oli todella huono ekalla puoliajalla, mutta ei Jumalauta voi 85% kaksinkamppailuista hävitä toisella puoliajalla.

 

Toivotaan nyt että Vidic ja Young eivät pahemmin polviaan loukanneet.

 

+++ Vidic

++ Ferdinand

+ Kagawa

+Liverpool-fanit eivät voi syyttää Webbiä ainakaan heidän tappiostaan

HM: Welbeck

 

Tuntuu hieman pahalta ripittää joukkuetta joku juuri otti tärkeät 3 pistettä, mutta jos halutaan CLssä jatkoon, niin Realille ei saa antaa läheskään näin paljon siimaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FT 2-1

 

Jees, jälleen yksi iso ottelu ja 3p plakkariin. ManU onnistui kohtuullisesti jäädyttämään pelin kavennuksen jälkeen, tosin Sturridgen olisi pitänyt avopaikasta tehdä tasoittava osuma. Ensimmäisen jakson vahva ote löystyi toisella jaksolla, mutta odotettavissa oli että ote menee hieman taas vastustajalle. Unitedin mestaruusjunaa ei tällä kaudella taida pysäyttää mikään, sarjataulukko alkaa näyttää pelottavan hyvältä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tärkeät kolme pistettä ja painetta Cityn niskaan! Voitto ei ollut missään nimessä vakuuttava ja jälleen kerran vastustajalle päätettiin antaa pallonhallinta täysin, mutta turha valittaa kun lopputulos on tämä.

 

Jotain pikaisia poimintoja pelaajista:

 

- Robin Van Persie on yksinkertaisesti huikea! Maalin lisäksi hukkasi pari puolittaista paikkaa, mutta toisaalta kuka muu Unitedin hyökkääjä olisi noista kantapäätilanteista saanut edes maalia kohti?

 

- En tiedä katsoinko samaa ottelua kun palkinnon valitsijaraati, mutta ottelun virallinen MoM Danny Welbeck on melkein surullinen tapaus. Peli kulkee suht mallikkaasti siihen saakka, kunnes pitäisi tehdä jotain ratkaisuja hyökkäyspäässä. Miehen järkyttävää henkistä takalukkoa kuvasi ehkä parhaiten lopun tilanne, missä mies pitkän juoksun jälkeen kompuroi omiin jalkoihinsa.

 

- Kagawan tilanteesta olen myös todella huolestunut. Alkaa valitettavasti tuntua siltä että mies hankittiin vain paitamyyjäksi Parkin lähdön varmistuttua, sillä eihän sille ole mitään roolia mietittynä tuolla kentällä. Fysiikka sekä 1vs1 taidot eivät riitä laiturina pelaamiseen, ja muutenkin hyviä otteita tuntuu riittävän vain 45min ajaksi. Jotain tarttis tehdä...

 

- Puolustus oli suhteellisen vakuuttava tänään. Toivottavasti Vidiciä ei vaihdettu kentältä loukkaantumisen vuoksi. Sturridgen maalissa kirosin alkuun De Gean pomputusta, mutta vaikka kuinka olisi ohjannut palloa sivummalle, olisi Sturridge ehtinyt siihen ensimmäisenä. Ihmetyttää kyllä miten Chelsea päästi tuollaisen brittipelurin toiseen valjuseuraan. Tuskin Marin ja Moses nyt niin paljon kovempia tekijöitä ovat :rolleyes:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuomarifarssi! Jos maali merkattiin Vidicille oli se paitsiossa silloin kun Evra puski palloa.

 

No ei, tai en tiedä mutta oikeutettu lopputulos. United oli köysissä kun Pool pisti lisää hyökkäysvoimaa kehiin ja oli vastaantulija suurimman osan toisesta puolikkaasta.

 

Tuomari hoiti hommansa hyvin eikä tuosta pelistä jää muutenkaan mitään jossiteltavaa joten sikäli hyvä peli. Eikä tämä nyt ainakaan itselle mitään paskan makua suuhun jätä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.- En tiedä katsoinko samaa ottelua kun palkinnon valitsijaraati, mutta ottelun virallinen MoM Danny Welbeck on melkein surullinen tapaus. Peli kulkee suht mallikkaasti siihen saakka, kunnes pitäisi tehdä jotain ratkaisuja hyökkäyspäässä. Miehen järkyttävää henkistä takalukkoa kuvasi ehkä parhaiten lopun tilanne, missä mies pitkän juoksun jälkeen kompuroi omiin jalkoihinsa.

 

2.- Kagawan tilanteesta olen myös todella huolestunut. Alkaa valitettavasti tuntua siltä että mies hankittiin vain paitamyyjäksi Parkin lähdön varmistuttua, sillä eihän sille ole mitään roolia mietittynä tuolla kentällä. Fysiikka sekä 1vs1 taidot eivät riitä laiturina pelaamiseen, ja muutenkin hyviä otteita tuntuu riittävän vain 45min ajaksi. Jotain tarttis tehdä...

 

3.- Sturridgen maalissa kirosin alkuun De Gean pomputusta, mutta vaikka kuinka olisi ohjannut palloa sivummalle, olisi Sturridge ehtinyt siihen ensimmäisenä.

1. Ei kyllä Welbeckistä ikinä saa hyökkääjää, koska ei tuo maalinteko onnistu. Mitenkäs toimisi tuollainen Fletchermäinen energiapupu-rooli Welbeckille? Voisi olla hyvääkin käyttöä hieman enemmän keskikentällä.

2. Mielestäni Kagawa pelasi hyvän ottelun tänään noin 65 minuuttia. Hyviä haltuunottoja, nopeita syöttöjä ja laukaus joka olisi voinut huonommalle maalivahdille mennä sisään. Kagawa pelaa aika näkymätöntä roolia, mutta ottaa monta vastustajaa pois juoksujen kanssa. Mutta pelasihan Kagawa taas aivan väärällä paikalla. En ymmärrä miksi SAF ei lähde 4-2-3-1 taktiikkaan, joka sopisi mielestäni hyvin tämänhetkisen joukkueen pelaajille.

3. Tilanne oli mielestäni 5% De Gean, ja 95% Rafael/muu puolustuksen syytä. Ei Jumalauta voi jo kuinka monennessa pelissä jäädä katselemaan kun joku laukoo palloa, vaan sinne maalille on pakko juosta.

De Gea voisi yrittää hieman ehkä ohjata palloa väljemmille vesille, mutta itse veskarina pelanneena tiedän että se monessa tilanteessa on todella vaikeaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

- En tiedä katsoinko samaa ottelua kun palkinnon valitsijaraati, mutta ottelun virallinen MoM Danny Welbeck on melkein surullinen tapaus. Peli kulkee suht mallikkaasti siihen saakka, kunnes pitäisi tehdä jotain ratkaisuja hyökkäyspäässä. Miehen järkyttävää henkistä takalukkoa kuvasi ehkä parhaiten lopun tilanne, missä mies pitkän juoksun jälkeen kompuroi omiin jalkoihinsa.

 

Welbeck oli erinomainen tänään, mitä tulee joukkueen eteen pelaamiseen. Ei nyt ehkä MoM -kamaa, mutta teki hurjan määrän duunia prässätessä ja tuli auttamaan pakkeja alas saakka. Ymmärrän myös hyvin, miksi hänet valittiin avaukseen Chicon tilalle. Kummankin tapauksen kohdalla tietää tasan tarkkaan mitä tullaan saamaan. Welbeckin kohdalla arveluttaa vaan, että vaikka se henkisen lukon saisikin auki, ei siitä koskaan tule todennäköisesti kovin kummoistakaan viimeistelijää. Isoissa peleissä Welbeck on kuitenkin erittäin käyttökelpoinen pelaaja ja varma valinta RVP:n kaveriksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

+Liverpool-fanit eivät voi syyttää Webbiä ainakaan heidän tappiostaan

 

Väärässä taas ollaan.

Heti alkaa kansainvälisillä foorumeilla itku että Vidicin maali olisi ollut paitsio.

Ei ollut missään universumissa paitsio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paitsioo paitsioo paitsiooo!

 

Posted Image

 

Evra ja Vidic ovat kaksi ylintä pelaajaa kun Evra puskee pallon päin etupuolellaan olevaa Vidiciä jonka nimiin maali merkattiin.

En edelleenkään nää paitsiota....

 

Tosin Evran keltaisen tilanteessa näin aika vahvan filmin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ippe ei osaa muuta kuin valitella väärällä saitilla. Eka puoliaikahan oli aivan kuin isät vastaa pojat niin poolia vietiin kuin litran mittaa. Onnetar hymyili poolille ettei taululla ollut jo rökälenumerot. Toinen puoliaika tasoittui poolin saatua maalin jonka pohjusti Webb kun ei viheltänyt selvää poolin rikettä pallon tavoittelussa. Lopussa alkoi Cleverleyltä jalka painaa ja keskikentälle syntyi aukkoja mutta ansaittu voitto red devilsille. Van Persien uskomaton pallonhallinta jäi mieleen sekä Kagawan parantuvat peliotteet .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×