Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

Robin van Persie

Recommended Posts

Ei ollut vielä omaa threadia RVP:lle, mutta tilanne korjautuu nyt! Sellaista hehkutusta hollantilainen on tämän kauden otteluketjuissa jo saanut että on sen ansainnut. Aloitetaan näillä:

image_zpsa37a641e.jpg

i1a70hnWhH4to.gif

[video=youtube;UNfcjZidJko]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täytyy kyllä myöntää, että suurimpia positiivisia yllätyksiä ehkä Chicariton ohella pitkään aikaan. Chican siirron aikaan en ollut edes kuullut koko miehestä, ja ekalla kaudella osoitti heti olevansa loistava hankinta. RVP:ssä mua epäilytti hinta, ikä ja loukkaantumishistoria. Ilman hollantilaista oltais oltu monessa matsissa kusessa, varsinkin kun Rooney ja Kagawa ovat viettäneet aikaa sairastuvalla. Kyllä se Fergie taas tiesi parhaiten.

 

Täytyy nyt vaan toivoa, että RVP saa kruunuksi uralleen sekä PL että UCL-pokaalit. Ensimmäinen ainakin voi toteutua jo tällä kaudella, ja mies voi olla ylpeä siitä, että on ollut erittäin suuri palanen sitä tavoittelevaa joukkuetta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Van Persie on aika lähellä täydellistä hyökkääjää. Maalinteon suhteen ei missään vaiheessa pitänyt olla epäilystäkään, etteikö homma myös Unitedissa toimisi. RVP:n muut ominaisuudet ovatkin sitten antaneet vielä enemmän aihetta hymyyn. Targettina RVP on loistava, ja pystyy myös alhaalta puoliksi roiskaistut pallot jakamaan varmasti omille. Hollantilainen pystyy pelaamaan erittäin ahtaissa väleissä, ja yhden kosketuksen peli on nautittavaa katseltavaa. Pallon kontrollointi on maailman ehdotonta huippua. Tässä vielä parit tyylinäytteet kuluvalta kaudelta:

Posted Image

 

Laitetaan vielä kertaalleen tasoitus West Hamia vastaan, Giggsin maaginen syöttö ja van Persien yhtä upea haltuunotto & jäätävä viimeistely Jässin selän taa. Oi oi..

 

Posted Image

 

Pelaajatyyppinä RVP on erittäin joustava, ja on osoittanut yhteispelin toimivan niin Rooneyn, Chichariton kuin Kagawan kanssa. Nykyajan hyökkääjältä vaaditaan osaamista oikeastaan vähän kaikilta osa-alueilta, ja siinä mielessä Robin on todellinen valmentajan unelmapelaaja. Puolustusvelvoitteet RVP hoitaa tunnollisesti ja usein tulee hyvänä pääpelaajana auttamaan alakertaa erikoistilanteisiin. Lisäksi ei unohtaa sovi sitä, että RVP on nostanut Unitedin oman, aiemmin hyvinkin keskinkertaisen erikoistilannepelaamisen aivan uudelle tasolle. Kun van Persie menee antamaan kulmaa/vaparia, tietää että kohta verkko pöllyää suurella todennäköisyydellä. Tällaista fiilistä ei pari vuotta sitten kovin helposti tullut.

 

Loukkaantumishistoria oli melkeinpä ainoa huolenaihe siirron tultua julki, sekään ei ainakaan toistaiseksi ole ongelmia mukanaan tuonut. Tietysti kun tähän tartun niin seuraavassa pelissä jotain menee rikki.. Varsinaisesti en miestä minään lasijalkana ole koskaan pitänyt, ehkä sillä on vain ollut huonoa onnea noitten loukkaantumisten kanssa.

 

Piers Morganilta tullut muuten taas twiittiä... Näitä vuodatuksia on kyllä hauska lukea:

http://pbs.twimg.com/media/BAf0IdRCcAA5zBH.jpg:large

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Piers Morganilta tullut muuten taas twiittiä... Näitä vuodatuksia on kyllä hauska lukea:

http://pbs.twimg.com/media/BAf0IdRCcAA5zBH.jpg:large

Haha jamppa lienee vainaa jo ennen toukokuuta :D

 

Iltalehdessä oli juttua joskus, että United voitti tärkeimmän taistonsa Cityä vastaan jo ennen kautta kun hankki RVP:n ja tämä on helppo allekirjoittaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Van Persie kertoo ajatuksiaan SkySportsin haastattelussa kauden 1. puolikkaasta:

 

[video=youtube;-HrmRba1_bY]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-HrmRba1_bY

 

edit: Tuolta näköjään löytyy koko haastattelu videona, joka on lähes puolen tunnin mittainen: SkySports

Share this post


Link to post
Share on other sites

RVP saa huilata maaottelutauolla. Hyvä niin ajatellen loppuvuoden hektistä ottelurupeamaa.

 

Robin van Persie out of Holland squad for games against  Japan and Colombia

 

Tällaistakin infoa tullut.. eipä tuo sinänsä yllättäisi ketään.

4x6pwu9yoiayhjwzgsjc_normal.jpeg Sport Witness @Sport_Witness Follow
Van Persie may be "injured" rather than injured. Couple of reports in Dutch press regarding worries of needing a rest.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onhan jo siellä ollut huhua jo jonkin aikaa että varpaissa on jotain vammaa. 

Toivottavasti nyt saa huilata niin kauan että kaikki on kunnossa kun pelit jatkuu sillä nyt tulee hirveä rumba kun seuraavat 6 peliä on 18 päivän sisällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Van Persie lyttää omin sanoin siirtohuhuja nurin: http://yle.fi/urheilu/van_persie_haluaa_jatkosopimuksen_unitedin_kanssa/7136925

 

Oli kyseessä sitten totuudenmukainen lausunto tai huhujen tappaminen, molemmat ovat ehdottoman reiluja tekoja. En tosin pistäisi juurikaan pahakseni jos Van Persie lähtisi kesällä muualle (jos joukkueen rakentaminen hyötyisi siitä), mutta tämä takaa ainakin näennäisen työrauhan kesään asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos RvP päätetään myydä, niin tilalle on saatava yhtä laadukas kärki. En halua, että esim. Wellbeckin varaan rakennetaan hyökkäys. Tai että tehdään jotain epämääräisiä kokeiluja Rooney-Mata-Kagawa kolmikon kanssa. One United Forever!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika vaikea tapaus tämä RVP. Kyllähän jokainen näki siinä Weba-pelissäkin, miten joukkueen peli parani Welbeckin tultua hollantilaisen tilalle. Okei, peli oli jo lähes paketissa, mutta silti. Alkaisin ilomielin kehittämään hyökkäyspeliä Welbeckin ympärille. Tässä on vain yksi pieni mutta: Danny-boy ei todennäköisesti koskaan tule olemaan sellainen viimeistelijä ja pelien ratkaisija, mitä RVP parhaimmillaan on.

 

Sitten taas jos vertaillaan Rooneya ja RVP:tä, jälkimmäinen on lähes kiistatta teknisempi kaveri ja nimenomaan parempi hyökkääjä, sitähän molemmat loppupeleissä ovat. Uskaltaisin väittää, että aika monen koutsin papereissa Persie menisi Ruunin edelle avausta laadittaessa. Mut mut, Wäinön asema Unitedissa on mikä se on ja häntä ei voi penkillekään pistää. Rooneyn puolustukseksi pitää toki sanoa, että hän auttaa asenteellaan muitakin pelaamaan paremmin. Johtajuutta puuttuu edelleen nyky-Unitedista, toivottavasti siellä vaikka Jones alkaisi ottaa isompaa roolia tässä asiassa.

 

Jos Persie pysyy joukkueessa kesän jälkeen, en ole vastaankaan laittamassa. Vastaavaa huippulaatua ei ole kärkeen välttämättä ihan heti saatavissa. Hyökkäyspelin kehittymisen suhteen olisi silloin ehdottoman tärkeää, että RVP löytäisi Rooneyn kanssa mahdollisimman pian yhteisen sävelen. Pienillä taktisilla muutoksilla tätä voitaisiin suuresti edesauttaa, sillä viime aikoina hyökkäyskolmanneksella on nähty massiivisia välejä eikä kovin kaksisesti ole ollut eri syöttösuuntia tarjolla. Onhan kaksikko joskus osannut pelata yhteen, kuten RVP:n Villaa vastaan tekemä volleymaali Rooneyn mahtipassista (gif ylempänä) osoittaa. Ihan vielä en siis ole toivoa menettänyt.

 

Ps. korjasin paria aiempaa viestiä ketjusta, jotta luettavuus olisi parempi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

RVP:n taantumisesta on puhuttu paljon, joten seuraava tilasto pääsi hieman yllättämään:

 

Best shot accuracy: Robin van Persie (Man United)

 

Many expected big things of Van Persie when he reunited with his former international coach Van Gaal but it hasn't panned out how either would have liked. It's perhaps a surprise to see, then, that the United forward has the best shot accuracy of all players to muster 50+ efforts at goal this season (48.7 percent), though his clinical instincts have certainly diminished since a superb start to life at Old Trafford.

 

http://www.espnfc.co.uk/blog/tactics-and-analysis/67/post/2457559/di-maria-ospina-are-leaders-in-some-key-prem-stats

Share this post


Link to post
Share on other sites

van-persie-man-utd-arsenal_3322977.jpg?2

 

Niin vain näyttää siltä, että Percy matkaa tekemään maalejaan silloin milloin haluaa Istanbuliin. Hieno siirto ja tulee varmasti seurattua entistä enemmän Fenerin edesottamuksia Turkissa ja Euroopassa.

 

Kirjoitin paljon pidemmän tekstin ajatuksistani pelaajaa kohtaan, mutta johonkin bittiavaruuteen ne sitten hävisivät. Lyhyesti siis vain, että en ikinä kasvanut inhoamaan pelaajaa niin paljon kuin moni muu, maku meni, mutta arvostus kiitos monien hienojen hetkien on jäänyt eniten pinnalle. Olkoon se Arsenalin paita tai Manchester Unitedin päällä, niin se aika on nyt ohitse. Yksi parhaimmista pelaajista, mitä Valioliigassa ollaan koskaan nähty. Yksi omista suosikkipelaajistani koskaan ja sitä ei mikään aika Unitedissa muuta.

 

Thank You, Robin.

 

"I remember Arsenal manager Arsène Wenger saying to me 'he's better than you think' when we concluded the deal.

He was right… He has had as big an impact as anyone I can imagine,”

Sir Alex Ferguson about Robin van Persie.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=zilCOWBo0xI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eiköhän RVP:stä riitä meille tämä video:

 

 

Kaudella 2012/2013 Van Persie olikin ehdottomasti suurin yksittäinen tekijä Unitedin mestaruudessa. Ajoittain oli jopa cantonamaista auraa miehestä havaittavissa. Kiitos miehelle tuon kauden maaleista ja mestaruudesta, jonka hän kieltämättä uralleen ansaitsi. Jos Ferguson ei olisi jäänyt tuon kauden jälkeen eläkkeelle, RVP:stä olisi varmasti saatu viimeisen kahden kauden aikana paljon enemmän irti ja luultavasti voitettu mestaruus myös 2013/2014. Nyt hollantilaisen hankinnasta jäi hieman haikea mieli, sillä nyt haaskattiin miehen viimeiset huippuvuodet aivan turhaan valmentajasekoiluun.  RVP kuitenkin poistuu Unitedista mestarina ja liittyy monien PL-legendojen joukkoon, jotka pääsivät "vanhoilla päivillään" Unitediin hakemaan isoimman kruunun uralleen. Kukahan liittyy joukkoon seuraavaksi? 

 

775b7a1d78398093fe9c3590c446a22a.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×