Jump to content
Needles

Siirtohuhut

Recommended Posts

Huhuja alkaa näin kauden loppuessa liikkumaan päivä päivältä enemmän: http://www.ibtimes.co.uk/articles/46...ferdinand.htm?

 

Celtic midfielder Victor Wanyama has hinted he may leave the club in the summer. The Kenya international has only a year left on his contract and has been linked with a move to the Premier League, to either Arsenal or Manchester United.

 

"I just leave the club and my agent to sort everything out. You never know. We will see," he said.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä jokunen aika sitten oli huhuja, että Manchester United olisi kiinnostunut 20-vuotiaasta uruqualaisesta laitapakista, Guillermo Varelasta. Kyseinen pelaaja on näköjään ollut nyt toukokuusta alkaen sitten mukana Unitedin harjoitusvahvuudessa koeajalla.

 

SkySports

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä jokunen aika sitten oli huhuja, että Manchester United olisi kiinnostunut 20-vuotiaasta uruqualaisesta laitapakista, Guillermo Varelasta. Kyseinen pelaaja on näköjään ollut nyt toukokuusta alkaen sitten mukana Unitedin harjoitusvahvuudessa koeajalla.

 

SkySports

Verkosta löytyi 30 minuuttinen pätkä miehestä:

 

[video=youtube;MM_OFQZRg60]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=MM_OFQZRg60

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos haluaa riittävän punaisten lasien läpi lukea Marouane Fellainin Mirrorille antamaa haastattelua, niin mies olisi halukas siirtymään Moyesin perässä Old Traffordille. Sekä rooli joukkueessa että Moyes valmentajana puoltaisivat siirtoa:

 

If Im leaving Everton, I say if, it will depend on lots of factors. I only want to go to a club where the manager really wants me. In 2008, Everton did everything to convince me, especially David Moyes. He made me the player I am now. Im happy with my season, although I didnt play in my best position. Im not a number 10. David Moyes predicts my future as a defensive midfielder, but due to a lack of offensive power, he plays me up front. In the future I want to play as a six or an eight. From there, I can create danger and score goals.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään huhuillaan Barcan Thiagoa United paitaan n. 18 m hintaan. Maistuis kyllä meikäläiselle. Vähän lisää luovuutta ja taitoa keskikentälle. No saapa nähdä, silly season alkamassa, näitä varmaan alkaa paukkua pikku hiljaa aika kovaa tahtia..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmm... Mielenkiintoinen huhu kyllä. Wikipedian mukaan Thiagolla on 90 miljoonan ostoklausuuli sopimuksessa, todellisuudessa jo neljäsosa tosta olisi liian kallista. Sinällään siirto olisi ihan ymmärrettävä, kun Barcan keskikentälle on ihan hyvin tunkua ja tasokkaita miehiä jonossa asti. Ikää on vielä keskikenttäpelaajaksi vähän, mutta hiukan epäilyttää ostaa noita Barcan miehiä; Jos ura lähtee meillä nousuun niin tekeekö se ns Fabregasit?

 

Mites, minkäslainen pelimies Thiago sitten on? Hyökkäävä, puolustava, tekninen? Vai ihan se perus-Barcan akatemian tuotos? Täytyy myöntää, etten ole itse ainakaan kiinnittänyt mitään huomiota kun joskus olen Barcan matseja katsellut....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmm... Mielenkiintoinen huhu kyllä. Wikipedian mukaan Thiagolla on 90 miljoonan ostoklausuuli sopimuksessa, todellisuudessa jo neljäsosa tosta olisi liian kallista.

Poju on jäämässä vaihtopelaajaksi ja saattaa itsekin haluta vaihtaa maisemaa. Tässä tapauksessa joku 10-20% tuosta summasta kuulostaisi ihan järkevältä.

 

Ikää on vielä keskikenttäpelaajaksi vähän, mutta hiukan epäilyttää ostaa noita Barcan miehiä; Jos ura lähtee meillä nousuun niin tekeekö se ns Fabregasit?

Fabregas on kai syntynyt jossain Barcelonan lähellä, joten suhde Kataloniaan ja Barcaan on todella vahva. Thiago on kaikesta taustastaan huolimatta brassi, joten ehkä samanlaista "koti-ikävän" vaaraa ei olisi. Päinvastoin, ehkäpä Matan ja Silvan menestyksen johdosta useampi espanjalaistaustainen pelaaja haluaakin tehdä uraa Englannissa ellei paikka Espanjan suurissa aukene? Enemmän minua huolestuttaa Thiagon tapauksessa se, että minkälaisia takaisinosto-optioita Barcelona vaatisi.

 

Mites, minkäslainen pelimies Thiago sitten on? Hyökkäävä, puolustava, tekninen? Vai ihan se perus-Barcan akatemian tuotos? Täytyy myöntää, etten ole itse ainakaan kiinnittänyt mitään huomiota kun joskus olen Barcan matseja katsellut....

 

Youtube auttaa aina:

[video=youtube;OHw55Le-q5g]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=OHw55Le-q5g

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thiagoahan oltiin jo toissa kesänä kovasti tuomassa Old Traffordille lehtijuttujen perusteella, mutta mies kirjoitti tuolloin 2015 asti kestävän jatkopahvin Barcan kanssa. Samalla miehen ulostosto-klausuulia päivitettiin, josta Tumekin mainitsi. Klausuulissa on ilmeisesti jonkinlainen pykälä, josta Marca myös osittain tietää kertoa, että mikäli mies ei pelaisi 60% Barcan peleistä niin klausuulin hinta tipahtaisi melko radikaalisti. La Ligaa on vielä 2 kierrosta jäljellä, ja mikäli mies esiintyy molemmissa otteluissa niin tuo 60% täyttyy. Tämä "tieto" siis Twitterin ihmeellisestä maailmasta, joten pitää suhtatutua siltä osin varauksella. Tai no varauksella vaikka koko huhuun. Mutta kun muistellaan millä hinnalla United aikanaan osti Andersonin niin tuo huhuttu €18M ei kyllä tunnu missään.

 

Mites mies sitten soveltuisi Unitedin keskikentälle? Thiago ottaisi todennäköisesti Carrickin vierestä paikan - liikettä varmasti riittää, mutta mites miehen puolustussuuntaan pelaaminen tuolla paikalla? Jälleen yhden YouTube-scouttauksen perusteella olisi varmasti ihan potentiaalinen pelintekijä Unitedille, mutta olisiko kuitenkaan sen enempää avauksen mies Unitedissa kuin Barcassakaan? Tunkua tuolle paikalle on jatkossakin. Hieman nimittäin tuntuu siltä, että Anderson ei ole lähdössä Unitedista ainakaan tulevana kesänä mihinkään; miestä on peluutettu nyt loppukaudesta sen verran paljon, joten uskon, että miehelle pyritään kyllä löytämään roolia jatkossakin joukkueesta. Eikä Cleverleykään ole lähdössä mihinkään. YouTube-pätkien perusteella: huhutut rahat tiskiin ja Alcântara Unitediin. Muutoin: ehkäpä Unitedin keskikenttä kaipaisi kuitenkin sitä Roy Keanemaista pelaajatyyppiä ensisijaisesti vahvistukseksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmeisesti jotain vispilänkauppaa menossa Rooneyn ja PSG:n välillä, jos The Guardiania on uskominen:

 

http://www.guardian.co.uk/football/2...n-wayne-rooney

 

Edit: ESPN uutisoi samaa:

 

http://espnfc.com/news/story?id=1457392&cc=5739#

 

Mites mies sitten soveltuisi Unitedin keskikentälle? Thiago ottaisi todennäköisesti Carrickin vierestä paikan - liikettä varmasti riittää, mutta mites miehen puolustussuuntaan pelaaminen tuolla paikall

Carrickin vieressä rotaatiossa, Kagawan lepuuttajana 10-paikalla ja miksei avauksessakin välillä, jos Shinji on laidalla. Mutta kieltämättä vähän skeptisesti suhtaudun tähän siirtoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olikohan viime kesänä vai milloin, kun joku Barcelonan iso kiho sanoi etteivät suostu myymään omia kasvattejaan ilman takaisinosto-optioita. Nämä diilit ovat kelvollisia esimerkiksi Eurooppa-liigaa pelaaville seuroille, mutta Unitedille jonka tavoitteena on Barcelonan haastaminen, ei tällaisiin diileihin tulisi koskaan suostua. Ilmeisesti Chelseassa pelaavan Romeun suhteen homma meni niin, että Barcan täytyy maksaa enemmän, mitä kauemmin Romeu tuolla pelailee?

 

Mutta kuvitellaanpa tilanne, että Barca möisi Thiagon tuolla 18M€ Unitediin, 25M€ takaisinosto-optiolla:

 

a) Thiago on todellinen menestys, ja jatkuvasti avauksen pelaajana tarjoilemassa Van Persielle toisen maalipörssin voiton putkeen. Samaan aikaan Barcelonassa Xavin ura kääntyy laskuun, ja Barca päättää hyödyntää tuon 25M€ option. 7M€ voitto yhden kauden hyvästä pelaajasta on aika laiha lohtu. Otetaan vaikka vertailukohdaksi Ronaldon kehityksessä saavutetut rahat.

 

B) Thiago ei sopeudu valioliigaan, rotaatiosta kertyy satunnaisia minuutteja ilman suurempaa menestystä, ja loukkaantumisia kertyy. Nähdäänpä spanski paikallisessa mäkkärissäkin Andersonin seurassa mättämässä tuplajuustoja kaksin käsin. Carrick on vuotta vanhempi, mutta silti kantaa joukkuettaan eteenpäin pelaajan vaihtuessa vieressä illasta toiseen. Mutta seuraavana kesänä korvaajakaan ei voi oikein hankkia, ilman että ylijäämästä päästään eroon.

 

 

Rooney oli sitten jonkun roskalehden mukaan todennut, ettei koskaan pyytänyt siirtohuhua, mutta koki fanien buuauksen tarkoittavan sitä, että nyt hänen on jokatapauksessa pakko lähteä. :D. Tervemenoa vain, en oikein usko että tekee joukkuehengellekään kovin hyvää, jos tällaisen saagan jälkeen mies astelee syksyllä pukukoppiin entistäkin leveämmän tilinauhan kanssa. Jos mies haluaa pysyä oikeasti joukkueessa, hän voi voittaa fanit takaisin puolelleen nöyrtymällä ja keskittymällä pelaamiseen, jonka mies kuitenkin osaa hyvänä päivänä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Barcelona joutui Romeun tapauksessa nöyrtymään ja sai yrityksistään huolimatta Romeuun vain etuosto-oikeuden. Varmaan samalla tavalla kävisi tässä Thiago-diilissä, kun Barcelona joutuu isompien kanssa asioimaan. Noita EL-tason pikkuseuroja toki pystyvät sitten vedättämään paremmin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omat toivomukset tulijoista ja lähtijöistä. Jälkimmäiseen osastoon on tänä kesänä tunkua..

 

In:

 

Ilkay Gündoğan - Hyvin molempiin suuntiin pelaava saksalainen olisi mielestäni ihanteellinen ratkaisu Unitedin keskikenttäongelmiin. Wanyama olisi hieman puolustavampi vaihtoehto Carrickin kaveriksi.

Gareth Bale - Rahaa palaisi tähän kaveriin paljon, omaa kuitenkin kyvyn ratkaista isoja pelejä yksinään. Ehdottomasti mieluummin hankitaan Bale kuin että tuodaan Ronaldo takaisin.

Luke Shaw - Kovin paljoa en tästä Saintsien junnusta tiedä. Unitediin vaan kun potentiaalia tuntuisi riittävän.

 

Out:

 

Rooney - Pelillisesti olisi Unitedin avainpelaajia tulevalla kaudellakin, mutta en näe enää järkeä pitää tällaista pelaajaa seurassa. Itsepähän on ongelmansa aiheuttanut, kiitos ja näkemiin.

Lindegaard - Reading-ottelu ja viimeinen peli kertovat olennaisen. Ei jatkoon, Amos hoitaa paremmin kakkosvahdin tontin.

Anderson - Andon motivaatio ja ammattimaisuus eivät ole Manchester Unitedin tasoa. Kuusi vuotta ollut aikaa, paljoa ei ole kehitystä tapahtunut. Siirron aika olisi nyt kun vielä brassista jotain ehkä voidaan saada.

Macheda - Menetetty lupaus, jolle on riittävästi näytönpaikkoja annettu.

Bebe - Turha sitä on roikottaa enää seuran palkkalistoilla.

 

Nani - Käsitellään lusitaani erikseen, sillä pitäisin Nanin mielelläni vielä jengissä mukana. Melko mukavasti viime kesänä sujuneet EM-kisat antoivat odottaa enemmän, mutta olihan viime kausi Nanilta aivan täydellinen pannukakku. On kuuleman mukaan Moyesin näköinen pelaaja, eli ehkä vielä toivoa on Unitedissa?

 

Lainalle ainakin Januzaj, Powell ja Lingard oppia hakemaan.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luke Shaw - Kovin paljoa en tästä Saintsien junnusta tiedä. Unitediin vaan kun potentiaalia tuntuisi riittävän.

Olisi muuten varsin Moyesin ja Unitedin näköinen hankinta: hinta/laatu-suhte enemmän kuin kohdillaan, varsinkin pitkällä tähtäimellä. Transfermarkt kertoo pelaajan arvoksi 4,5 miljoonaa ja potentiaalia on ihan maajoukkueen avaukseenkin asti. Ei olisi edes mikään paha rasti ostaa mies nyt ja peluuttaa Southamptonissa vielä 1-2 vuotta, kun poika tuntuu haluavan pelata säännöllisesti ensi kaudellakin. Shaw & Jones voisi olla "ihan hyvä" runko puolustukseen seuraavaksi 10-15 vuodeksi. Käsitääkseni Chelsea on myös pojun perässä.

 

[video=youtube;LFsFqEy5RAs]https-~~-//www.youtube.com/watch?v=LFsFqEy5RAs

Share this post


Link to post
Share on other sites

AS Monaco on näyttämässä FFP:lle ja Platinille keskisormea ja on hankkimassa Unitediinkin huhutun Radamel Falcaon. Siirtosumma ei varmaankaan ole halvimmasta päästä:

 

http://www1.skysports.com/football/n...ing-to-reports

 

Ei taida tämä Monacon(kaan) namusetäily olla kovin terveellä pohjalla, kun joukkueen stadionille mahtuu katsojia vähän reilut 18 000 kpl...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poju on jäämässä vaihtopelaajaksi ja saattaa itsekin haluta vaihtaa maisemaa. Tässä tapauksessa joku 10-20% tuosta summasta kuulostaisi ihan järkevältä.

 

Fabregas on kai syntynyt jossain Barcelonan lähellä, joten suhde Kataloniaan ja Barcaan on todella vahva. Thiago on kaikesta taustastaan huolimatta brassi, joten ehkä samanlaista "koti-ikävän" vaaraa ei olisi. Päinvastoin, ehkäpä Matan ja Silvan menestyksen johdosta useampi espanjalaistaustainen pelaaja haluaakin tehdä uraa Englannissa ellei paikka Espanjan suurissa aukene? Enemmän minua huolestuttaa Thiagon tapauksessa se, että minkälaisia takaisinosto-optioita Barcelona vaatisi.

Miten tämä vaihtopelaajaksi jääminen perustellaan? Xavi on jo 33-vuotias ja Maestrolla on jatkuvasti pieniä vaivoja, jotka kostautuvat sitten aina keväällä, kun pelejä on tiheästi. Yleinen käsitys, että Thiago on se joka täyttää nuo saappaat vähitellen. Fabregas ei ole Xavin tai Thiagon tyylinen pelinrakentaja, vaan laittaisin miehen enemmän Iniestan tyyliseksi pelaajaksi. T'ästä kertoo mm. se, että Iniesta ja Cesc on nostettu tarvittaessa keskikentältä hyökkäykseen. Tai no Cesc on pelannutkin lähinnä hyökkäyksessä, aivan kuten maajoukkueessakin. Tälläkin kaudella minuutteja olisi varmasti ollut enemmän, mutta 2kk loukkaantuminen vaikutti asiaan.

 

Niin Thiagon isä on brasilialainen, mies kuitenkin edustaa Espanjaa ja on siirtynyt Barcan junnuihin jo 14-vuotiaana. Ehkä samanlaista sidettä ei ole, kuin Fabregasilla, mutta eilisen pelin jälkeisistäkin päivityksistä voi olettaa, että todella lämmin side miehellä on seuraan.

 

Toki, jos Barca ei usko miehen olevan tarpeeksi tasokas joukkueeseen tilanne on/olisi toinen. Tällähetkellä en jaksa uskoa sellaiseen.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miten tämä vaihtopelaajaksi jääminen perustellaan?

Kovalla kilpailulla kyseisellä pelipaikalla. Barcelonassa ylempänä pelaa jatkossa Neymar, Messi ja joku ryhmästä Alexis/Pedro/Tello/Cuenca/Deulofeu. Keskikentällä Sergio ja Iniesta ovat takuuvarmaa avauksen kamaa. Thiagon pitäisi siis syrjäyttää Fabregas. Cesc pelasi enemmän ja vähemmän pelinrakentajan roolissa Arsenalissa, joten hän saattaa hyvinkon olla Xavin seuraaja. En pitäisi näin ulkopuolisena lainkaan mahdottomana sitä, että Thiago lähtisi peliajan perässä muualle. Silva ja Mata ovat näyttäneet, että Englannissakin voi breikata. Ja katsotaan nyt, ties vaikka Xavin eläköityessä Barca hankkii jonkun profiilipelaajan (Gündokan, Herrera) lisäämään kilpailua pelipaikoista.

 

Näin siis nyky-Barcelonaa ei-niin-paljon seuraavan näkökulmasta. Mutta se off topicista.

 

http://www.talksport.co.uk/sports-ne...g-star-196859?

 

Jälleen yksi keskikenttäpelaaja lisää spekulaatioihin. Kaikille FM-veteraaneille varmasti tuttu kaveri.

 

[video=youtube;084PsycF52Y]https-~~-//www.youtube.com/watch?v=084PsycF52Y

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kovalla kilpailulla kyseisellä pelipaikalla. Barcelonassa ylempänä pelaa jatkossa Neymar, Messi ja joku ryhmästä Alexis/Pedro/Tello/Cuenca/Deulofeu. Keskikentällä Sergio ja Iniesta ovat takuuvarmaa avauksen kamaa. Thiagon pitäisi siis syrjäyttää Fabregas. Cesc pelasi enemmän ja vähemmän pelinrakentajan roolissa Arsenalissa, joten hän saattaa hyvinkon olla Xavin seuraaja. En pitäisi näin ulkopuolisena lainkaan mahdottomana sitä, että Thiago lähtisi peliajan perässä muualle. Silva ja Mata ovat näyttäneet, että Englannissakin voi breikata. Ja katsotaan nyt, ties vaikka Xavin eläköityessä Barca hankkii jonkun profiilipelaajan (Gündokan, Herrera) lisäämään kilpailua pelipaikoista.

 

Näin siis nyky-Barcelonaa ei-niin-paljon seuraavan näkökulmasta. Mutta se off topicista.

Ahdasta tosiaan on.. toistaiseksi ainakin. Cuenca ei tule enää Barcelonassa pelaamaan, jää vielä kaudeksi lainalle Ajaxiin ja kyllähän se järjestään Barcelonassa menee niin, että jos joku lainalle joutuu niin ei paluuta ole. Alexis-Pedro kaksikosta ei voi varmaksi sanoa, toinen voi kuitenkin olla liipaisimen alla (toivottavasti Pedro). Deulofeu ei ykkösjoukkueeseen noususta huolimatta varmastikaan tule saamaan kovia minuutteja. Laina muuten, mutta edellä mainittu "teema" lainojen osalta hirvittää. Sanoisin, että vielä kauden Thiagolle olisi tarjolla vähän vaatimattomampaa roolia, mutta sen jälkeen homma voisi lähteä kasvuun. Ellei Cesc, Alexis ja/tai Pedro tee tasonnostoa, Pedroon en enää usko, mutta kummankin Alexisin ja Cescin pitäisi nostaa tasoaan, jotta Thiagon peliaika syötäisiin. Riippuu myös paljon Xavin kunnosta. Toki kaikki on mahdollista, mutta henk.koht. näkisin Thiagon parempana korvaajana Xaville, kuin Cescin.

 

Ja ettei mene ihan off topiciksi niin. [h=5]Man United are planning a 29M bid for Barcelona player Cesc Fabregas (26). He's the first option to strengthen their midfield. [express][/h]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ettei mene ihan off topiciksi niin. [h=5]Man United are planning a 29M bid for Barcelona player Cesc Fabregas (26). He's the first option to strengthen their midfield. [express][/h]

Henry#14: Mitkä sun ajatukset on muuten tästä Fabregasin huhusta? Olisiko millään tasolla realistista, että mies lähtisi vain kahden vuoden jälkeen siirtymisestään Barcelonaan muualle? Jos nyt summana ajattelee tuota €29M, niin eihän se aivan pöyristyttävä summa Fabregasin tasoisesta pelaajasta ole. Barcelona taisi lätkäistä aikanaan miehen sopimukseen €200M ulosostopykälän, joten siihen kun vertaa, niin suolarahoista puhutaan. Ja jos kerran katalaanit itse maksoivat tuon €29M miehestä (+ add ons), niin jotenkin tässä jokin nyt haiskahtaa melko pahasti... sikäli mikäli nyt mies Manchester Unitediin edes olisi tulossakaan. Ja jos tulisi, niin olisihan se hassun hauska "slap in the face" Arsenalille jälleen.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Talksport huhulee, että Dortmund olisi viemässä odotetusti Christian Eriksenin Liverpoolin ja Unitedin "nenän edestä". Hinnaksi olisi muodostumassa vain 10 miljoonaa puntaa. Fiksu siirto tanskalaiselta: joukkue on Euroopan mittapuullakin hyvää tasoa, pelaa hänelle sopivaa jalkapalloa, valmennus on kunnossa ja Eriksenin pelipaikalla on vastuuta tarjolla.

 

Ainakin Unitedissa olisi penkki tullut enemmän tutuksi, joten Eriksen saattoi tehä valinnan Dortmundin ja Poolin välillä. Hyvä kauppa myös Dortmundilta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos tuossa Cesc-huhussa nyt mitään perää on, ja sattuu toteutumaan niin menee kyllä viimeinenkin usko pelaajien "uskollisuuteen". Jos Cesc nyt niin kovin Arsenalia kannustaa, joukkue on hänen sydämmessään ja pitää Twitterissäkin koko ajan hehkuttaa Arsenalin menestystä + joukkuetoverit ovat antaneet haastatteluja siitä kuinka mies ei kopissa puhu mistään muusta kuin Arsenalista, niin on se kumma jos suostuu Unitediin siirtymään. Jos Barca olisi kuitenkin halukas katalaanin myymään, niin Arsenalilla on kuitenkin ymmärtääkseni etuosto-oikeus. Jos sitä ei käytetä ja päästetään keskikenttämies muualle niin ei huhhuh..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Henry#14: Mitkä sun ajatukset on muuten tästä Fabregasin huhusta? Olisiko millään tasolla realistista, että mies lähtisi vain kahden vuoden jälkeen siirtymisestään Barcelonaan muualle? Jos nyt summana ajattelee tuota 29M, niin eihän se aivan pöyristyttävä summa Fabregasin tasoisesta pelaajasta ole. Barcelona taisi lätkäistä aikanaan miehen sopimukseen 200M ulosostopykälän, joten siihen kun vertaa, niin suolarahoista puhutaan. Ja jos kerran katalaanit itse maksoivat tuon 29M miehestä (+ add ons), niin jotenkin tässä jokin nyt haiskahtaa melko pahasti... sikäli mikäli nyt mies Manchester Unitediin edes olisi tulossakaan. Ja jos tulisi, niin olisihan se hassun hauska "slap in the face" Arsenalille jälleen.

 

Henk.koht. mies ei sytytä oikeastaan ollenkaan. Mitään viitteitä ei kuitenkaan ole siitä, että Cesc olisi Barcelonasta lähtemässä. Kovalla kuhinalla sekä odotuksin mies tuli ja vaikkei ole pystynytkään kuin 0.5 kautta suoriutumaan edes kohtalaisesti, niin asteikolla 1-10 tod.näk. on varmaan 2½ luokkaa, että Cesc olisi minnekään siirtymässä. Syyskaudet on olleet katalaanille hyviä ja 2011 syksyllä mies pelasi aivan täydellisesti Messin kanssa yhteen. Keväisin terä katoaa mieheltä kokonaan ja homma menee väkisin vääntämiseksi. Nyt toki mestaruuden ratkettua mies on paukuttanut Sanchezin kanssa höntämielessä ihan suht hyviä tehoja. Mielestäni tuleva kausi ratkaisee paljon Thiagon ja Fabregasin osalta, ellei jompikumpi yllättäen lähdekään muille kentille.

 

Sen verran tuosta ulosostopykälästä, että siihen ei kannata hirveästi mitään vertailua rakentaa. Mm. Espanjassa se on pakko laittaa pelaajalle, niin sitten laitetaan vain niin päätön summa, ettei ns. vahinkoja tapahdu ja joku Monaco, City, PSG yms. varasta pelaajaa. Tuossakin ostopykälässä on toki se vielä, että pelaajan pitää myös suostua sopimuksen joka pykälään. Vaan kuten tuoreimpana tapaus Falcao osoittaa, että tarpeeksi isolla palkalla sopimuksen pykälätkin voivat mairitella niin paljon, että "kaappaus" tapahtuu.

 

 

Jos tuossa Cesc-huhussa nyt mitään perää on, ja sattuu toteutumaan niin menee kyllä viimeinenkin usko pelaajien "uskollisuuteen". Jos Cesc nyt niin kovin Arsenalia kannustaa, joukkue on hänen sydämmessään ja pitää Twitterissäkin koko ajan hehkuttaa Arsenalin menestystä + joukkuetoverit ovat antaneet haastatteluja siitä kuinka mies ei kopissa puhu mistään muusta kuin Arsenalista, niin on se kumma jos suostuu Unitediin siirtymään. Jos Barca olisi kuitenkin halukas katalaanin myymään, niin Arsenalilla on kuitenkin ymmärtääkseni etuosto-oikeus. Jos sitä ei käytetä ja päästetään keskikenttämies muualle niin ei huhhuh..

Itse en ole kuullut mitään tälläisista oikeuksista. Olisiko jotain faktaa näyttää?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse en ole kuullut mitään tälläisista oikeuksista. Olisiko jotain faktaa näyttää?

No itseasiassa kun asiaa tutkiskelin, niin näin ei kai olekaan. Tai sitten on mutta sitä ei ole missään mainittu. Parilla toisella keskustelufoorumilla on tästä mainittu, ja olen sitten itse aina elänyt siinä uskossa että näin on.

 

Tänään on jatkettu miehen viemistä ManU:n, mutta onneksi 90% näistä huhuista on hevosen sontaa. Itse näkisin todennäköisempänä Thiagon siirtymistä Old Traffordille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thiago Alcantaraan vielä sen verran, että Guillem Balaguen mukaan miehen €18M ulosostohinta tullee aktiiviseksi, sillä miehen sopimuksessa oleva 60% ei tule sittenkään täyttymään, mutta vain 1.8.2013 saakka. Thiagon isähän aikaisemmin keväällä antoi lausuntoja, jonka mukaan mies olisi mahdollisesti halukas siirtymään peliajan perässä muualle, koska vastuuta ei riittävästi ole Barcelonassa ollut tarjolla. Mies itse kuitenkin on vasta todennut, että asioita katsellaan tarkemmin sitten kun nuoten EM-kisat on pelattu. Tuolla ulosostohinnalla ottajia Alcantaralle varmasti on useampiakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×