Jump to content
Qps

Milan 2013-14

Recommended Posts

Tästä se uuden kauden odotus käynnistyy:

 

Zapatan ura Milanissa tulee jatkumaan, koska Milanossa ollaan päädytty käyttämään lainan osto-optio!

 

"The Colombian defender's contract will expire on June 30, 2016."

 

Tämä taitaa sitten varmistaa sen ettei välttämättä kahta aivan huipputopparia ole tulossa? Ellei Mexesiä laiteta lihoiksi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt pitäisi olla selvää pitkän huopaamisen jälkeen, että Allegri jatkaa.

 

http://www.football-italia.net/34913/official-allegri-stays-milan

 

Ilmeisesti kahvittelun ohessa on vedetty suuria linjoja pelitavan ja pelaajien suhteen. Toisin sanoen Berlusconi on kertonut, että mitä Allegri tekee tai lentää pihalle kuin leppäkeihäs. Yhtä kaikki hyvä juttu on, että on tullut joku selvyys asiaan. Nyt seura voi keskittyä haalimaan haluamiaan pelaajia ja jatkamaan nuorennusleikkausta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä näin. Kuten jo moneen kertaan todettu, Seedorf olisi ollut liian suuri riski. Jos vaikka Allegri saisi nyt sitten käyttöönsä pelaajia, joita haluaa (Cerci, Poli jne), olisi mahdollisuudet johonkin pystiin ensi kaudella. Vesi kielellä odotetaan niitä uusia vahvistuksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vihdoin tämä epävarmuus valmentajaa koskien on ohi. Hyvä, että Silvio tuli lopulta järkiinsä ja teki tämän päätöksen. Toivottavasti pitää siitä kiinni ja panostaisi samalla myös rahallisesti Milaniin, jotta viimekesäinen painajaisikkuna ei toistuisi. Varmasti jo silloin Silviolla oli jo jotain Allegria vastaan, kun vain Supercoppa toissa kaudesta jäi käteen. Ja eihän Silvio diggaa Allegrin puolustusvoittoisesta jalkapallosta, mutta nyt on kai sitten luotto (toivottavasti) palautunut Gallianin, Curva Sudin ja ehkä myös pelaajien (ainakin Ambro, Balo ja Montolivo kuuluivat tiettävästi tähän porukkaan) painostuksesta. Ehkä sekin kertoo jotain, että Balo jopa soitti Allegrille kahta päivää ennen tätä ratkaisevaa tapaamista. Joka tapauksessa, onneksi Silvion pää saatiin lopulta käännettyä oikeaan suuntaan ja itse Seedorfkin myönsi huokaisseen helpotuksesta kuultuaan Silvion päätöksestä.

 

Siirtoikkuna, no, se kuuluisi enemmän tuonnen huhu-ketjuun, mutta kyllähän siirrot liittyvät myös ensi kauteen joten annetaan keskustelun elää tässä topikissa. Huhuissa vahvimmin viime aikoina ovat esiintyneet Cercin, Polin, Renato Civellin ja Ilicicin nimet. Civellin siirto näyttää tällä haavaa melko varmalta, viime kaudella Ranskan Ligue 1:ssa neljänneksi sijoittunut Nice ei ole onnistunut suostuttelemaan Civelliä jäämään vahvasta Milanin kiinnostuksesta johtuen. Argentiinalainen vaikuttaa omaan silmään Yepesin korvaajalta, koska kolumbialainen on lähdössä muualle ja Civellin siirto vaikuttaa varmalta. Nyt kun kesällä Milaniin liittyy tällä hetkellä Kolumbian U20-maajoukkuetta alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa edustava 18-vuotias Jherson Vergara Amú. Vergara Amú vaikuttaa todella lupaavalta ja myös erittäin kypsältä. Kun seurasin eilen Kolumbian U20-ottelua Ranskaa vastaan, Vergara Amú näytti kaikissa liikkeissään todella itsevarmalta ja pallon purkaminen ei mennyt roiskimiseksi, vaan pyrki purkamaan sen kuljettamalla laitaan, hakien vastahyökkäystä järkevällä siirrolla eteenpäin. Vergara Amúa voi kutsua moderniksi topparityypiksi, jolle pallollisena pelaaminen ei aiheuta minkäänlaisia vaikeuksia.

 

Vergara Amú eilisiltana Ranskaa vastaan:

 

[video=youtube;FUnss4n43DI]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=FUnss4n43DI

 

Vergara Amún siirtoa on jo pidetty varmana ja huhu kertoo, että nimet olisivat jo papereissa, mutta virallista varmistusta Milanilta ei ole vielä tullut. Kenties näiden kisojen jälkeen voi odottaa siirron varmistumista. Jos myös Civelli tulee, niin on oleellista kyseenalaistaa Zaccardon siirron järkevyys. Oli pelikunnossa koko kevään, mutta sai tililleen vain 45 minuuttia peliaikaa. Muistuttaa kaksi vuotta sitten tammikuussa tehtyä Legrottaglie-siirtoa, Legro pelasi lopulta vain yhdessä ottelussa ennen lähtöään Cataniaan kesällä. Ainoa erotus siirojen välillä on se, että Zaccardon sopimus neuvoteltiin järjettömästi kesään 2016 saakka. Luulisin Zaccardon olevan tyytymätön tilanteeseensa ja pyytänee siirtoa kesällä, koska hänelle ei joukkueessa näillä näkymin ole mitään roolia.

 

Samalla voi kyseenalaistaa Salamonin käyttötarpeen. Nuori puolalainen pelaa uransa toisen miesten maaottelun klo 22 alkaneessa kotiottelussa Liechtensteinia vastaan (Jerzy Dudekin jäähyväisottelu). Salamonin pelipaikka on aiemmin keväällä pelatun San Marino -ottelun tapaan oikean puolen topparina ja on jälleen vakuuttanut pallovarmuudellaan. Osaa syöttää ja avata peliä vakuuttavasti, tämän selittää aiempi pelipaikka ylempänä keskikenttäpelaajana, joten pelisilmää löytyy. Mielestäni hänet voi ottaa vakavasti vaihtoehtona ensi kauden toppariksi (Ogbonnan pariksi). Mutta, luulen, että laina toiseen Serie A -seuraan voisi tässä vaiheessa tehdä hänelle hyvää, mitään takeita en ole vielä saanut Salamon puolustuksellista osaamisesta, koska ottelut San Marinoa ja Liechtensteinia vastaan eivät koettele hänen osaamistaan Puolan ollessa selvästi parempi osapuoli.

 

Entäs sitten Zapata? Zapatan entinen valmentaja Udineseta kertoi haastattelussa, että hän on tyytyväinen Zapatan parantuneeseen peliin kevätkauden mittaan. Sanoi, myös ettei Zapata ole vielä saavuttanut Udinese-aikojensa itseluottamusta, jolloin Zapataa oli hänen mukaansa miltei mahdoton ohittaa. Loppukeväässtä tuo Zapatan ja Mexèsin muodostama pari kyllä tuotti loppukeväästä hedelmää ja Allegrin luotto palkittiin lopulta parantuneena ja varmempana puolustuspelinä ja maaleja ei enää päästetty syksyn kovaan tahtiin. Zapata paransi koko ajan loppua kohden, Zapatan alku oli aika hidas hänen itseluottamustaan koetelleen Villarreal-kauden vuoksi, mutta näytti lopussa, että miksi hänet on tänne hankittu. Onnistuminen Juventusta vastaan oli varmaan se käännekohta ja siitä Zapata näytti saaneen itseluottamuspiikin. Mielestäni vielä parempaa olisi häneltä odotettavissa ja minun puolestani hän on vahva kandidaatti Ogbonnan pariksi ellei toista hänen tasoista topparia hankita. Jotain Udinesen Benatiaa on huhuttu, mutta jos Zapata onnistuu vielä parantamaan otteitaan, jollekin Benatialle ei ole tarvetta. Ja ei Benatia olisi muutenkaan mikään merkittävä vahvistus, vaikka hänessä toki potentiaalia onkin. Zapata-Ogbonna -pari kuulostaa oikeastaan ihan hyvältä ja molemmista löytyy potentiaalia. Penkiltä löytyy sitten Civelliä, Boneraa, Mexèsiä ja Salamonia/Vergara Amúa. Mielestäni tuolla topparistolla olisi ihan hyvä lähteä ensi kauteen.

 

Sitten keskikenttä. Poli on todennäköisesti tulossa ja toivottavasti olisikin. Olisi täydellinen kahden suunnan pelaaja meille, hieman aliarvostettu, mutta voi nousta nyky-Milanissa nyky-Italian keskikenttäpelaajien eliittiin, koska Milanin keskikentältä löytyy tilaa yhdelle Polille. Juve on myös Polin perässä, mutta uskoisin, että valitsisi mielummin Milanin, koska Juven keskikentältä ei avaudu avauspaikkaa kovin helposti. Polin vierelle de Jong ja Montolivo, ja hyvältä näyttää. Penkiltä löytyy Muntari, Flamini (yhdistetty huhuissa Interiin (Mazzarri halusi jo tammikuussa ollessaan vielä Napolissa), koska haluaa vielä elätellä unelmaa pelaamisesta Ranskan majussa MM-kisoissa), Cristante, Urby ja Ambro (?).

Keskikentän lähtijöihin kuuluvat Nocerino ja Traoré. Silvio, Galliani ja Allegri varmasti kävivät myös keskustelua Boatengin tulevaisuudesta, pitäisi päättää antaisiko huonon kauden pelanneelle Prinssille vielä mahdollisuuden ja jatkosopimuksen (+ palkankorotuksen) vai myydä. Boalla on enää vuosi sopimusta jäljellä, joten mielestäni hänen myyminen olisi melkein välttämätöntä, koska hän ei ole pelannut riittävän hyvin saamiinsa minuutteihin nähden. Se itseluottamus, joka hänellä oli kahdella ensimmäisellä kaudellaan, on tipoteissään ja hän ei tarjoa paljon vastinetta saamalleen vastuulle. Allegri oli viime kaudella hänen kanssaan hyvin kärsivällinen ja yritti parantaa hänen peliään vaihtamalla esim. pelipaikkaa, mutta muutaman maalin suonenvedoista huolimatta hänestä tuli enemmänkin rasite joukkueelle. Huono alku kauteen oli myös osittain Boan syytä, kun hänelle nousi kusi päähän saatuaan viime kesällä Seedorfin arvokkaan, menestyksekkään ja kunnioitetun kymppipaidan. Teki samalla ennätyksen, olikohan se about 90 ohilaukausta. Eniten koko Euroopassa syyskaudella. Noin monet hyökkäykset hän kusi, kun oli pakko ottaa se koko vastuu itselle, kun on se kymppipaita päällä, "jee, olen automaattisesti legenda, kaikki rakastavat minua". Pelisilmää, tekniikkaa ja omistautuneisuutta löytyy ehkä jopa Cristianon verran, mutta on pelaajana todella tyhmä, ei osaa tehdä oikeita päätöksiä hyökkäyspäässä (ellei kaukolaukaus tai syöttö vierelle ole se ainut keino) ja se näkyi tehojen puutteena. Ainoa asia josta pidin Prinssissä viime kaudella, oli yhteen pelaaminen Faaraon kanssa, jonka kanssa hän on kaikesta päätellen hyvä ystävä. Muiden kanssa samanlaista skenaariota ei sitten tapahtunut ja valitettavasti se jäikin hänen kauden anniksi ja se ei ainakaan minun kriteereissäni hän ei ole jatkosopimuksen sekä palkankorotuksen arvoinen, se olisi liian suuri riski. Kuten sanoin jo aiemmin, Boa on lyötävä kesän aikana rahoiksi. Monaco on ainakin kiinnostunut, nyt vain kiristämään kunnollista tarjousta, raha ei Monacolta lopu tällä hetkellä. Kyllä odottaisin, että 20 miljoonaa pitäisi Boasta irrota.

 

Hyökkäyspäähän tulee vahvistuksia, Petagna nostetaan todennäköisesti Primaverasta. Saponaran siirto on jo varmistunut aikaa sitten ja tosiaan Cerci kuuluu Allegrin suosikkeihin. Cerci sopisi vasenjalkaisena pelaajana mielestäni täydellisesti 4-3-3:n oikealle laidalle. Tämä ratkaisisi ongelmallisen oikean laidan ja Niang saisi jäädä Saponaran kanssa Cercin kirittäjäksi. Cerci olisi ehdottomasti hieno vahvistus ja enää Allegrin ei tarvitsisi pelata rulettia valitessaan miestä oikealle laidalle.

Hyökkäyspäästä lähtee ainakin Bojan (heitti jo hyvästit Milanellon väelle Twitterin kautta) sekä Robinho. Superagentti Mino Raiola sanoo, että jatkosopimus olisi "helpompi" vaihtoehto, mutta eiköhän paluu Santosiin ole melko saletti nyt kun Neymar lähti Barcelonaan ja rahaa löytyy. Niang saatetaan lähettää lainalle ja se voisi tehdä nuorelle patongille ihan hyvää. Bojanin lähtö saatetaan vielä perua, jos Milan onnistuu neuvottelemaan Bojanin hinnan viiteen miljoonaan. Tämä lienee kuitenkin aika epätodennäköistä, koska Bojan varmasti haluaa varman avauspaikan, jotta suostuisi tänne jäämään. Ilicic on myös ollut esillä huhuissa, mutta lienee todennäköisempää, että hän menee mielummin esim. Fiorentinaan, koska rahkeet vallata avauspaikka ovat siellä paremmat.

 

Case Honda näyttää viimeisimpien huhujen mukaan siltä, että japsi ei suostu allekirjoittamaan jatkoa Moskovassa ja Milan aikoo hänet hankkia sopimuksensa päättyessä vuoden lopussa. Olisi meille todella hyvä vahvistus hyökkäyspäähän, istunee tuonne oikealle laidalle, jossa hän yleensä pelaa Japanin majussa. En tiedä pystyykö pelaamaan keskikentällä, on pääasiassa ylempi keskikenttäpelaaja ja istuisi siitä syystä paremmin tuonne oikealle kuin keskikentälle.

 

Olen itse optimistinen ensi kaudesta ja toivotaan hyvää siirtoikkunaa ja hyvää ensi kautta.

FORZA MILAN!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 000:nnen merkin raja täyttyi, joten piti vähän karsia tekstiä. Tärkein, mitä piti vielä sanoa oli, että kaikki viisi Milanin pelaajaa (Abate, Balotelli, De Sciglio, El Shaarawy ja Montolivo), jotka olivat merkitty Prandellin alustavaan ryhmään Confederations Cupiin, ovat valittu myös lopulliseen kisaryhmään.

FORZA AZZURRI!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään iltapäivällä Galliani ehti vaihtaa taas muutaman sanan median kanssa. Yllättäen Galliani paljasti, että Milan aikoo siirtyä takaisin 4-3-1-2:een. G kertoi, että tämä päätös tehtiin tammikuussa, kun Saponara hankittiin. Saponara on pääasiassa trequartista, mutta aika rohkeaa vaihtaa muodostelmaa toiseen yhden Serie B -pelaajan vuoksi. Saponara ei todellakaan vielä testattu tällä tasolla ja vaikka hyvää jälkeä tekikin viime kaudella B:ssä, niin aika vaikea uskoa että tekisi nopean harppauksen A:n suurseuran avaukseen. Yritetäänkö tässä nyt tehdä jotain toista El Shaarawya? Elkääs nyt innostuko liikaa...

 

Samalla kysyttiin G:lta Kakán mahdollisesta paluusta, ja G tyrmäsi tämän mahdollisuuden vedoten Kakán ikään ja korkeaan palkkaan.

 

Toinen teoria, ja ehkä todennäköisempi teoria, olisi se, että Silvio olisi sunnuntaisessa tapaamisessa vaatinut, että Milan siirtyisi taas käyttämään sitä 4-3-1-2:ta/4-1-2-1-2:ta, jolla saavutettiin Carletton aikakaudella ne kaksi sieniliiga-pyttyä ja kaikkea muuta. 4-3-1-2 voi olla ihan ok muodostelma, mutta Silvion täytyy muistaa, että nykyisillä pelaajilla + jollain Saponaralla ei menestystä saavuteta, ei se muodostelma niin maaginen ole. Hondahan istuisi vallan mainiosti kärkien taakse, Saponara sitten kirittäjänä. Hondasta ei pyydetä enempää kuin jotain about 7 miljoonaa umpeutuvasta sopimuksesta johtuen ja trequartista-ongelma olisi nopeasti korjattu. Eilisiltapäivänä Honda ampui Japanin pilkulta MM-kisoihin 1-1 tasapeliin päättyneessä ottelussa Australiaa vastaan.

 

Jos nyt 4-3-1-2:een tosissaan palataan, niin tuskinpa Cerci enää kuuluu suunnitelmiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä olen hiukan skeptinen 4-3-1-2:een palaamiseen. Viime kaudella Allegri kokeili aluksi kaikenlaista ja päätyi 4-3-3:een. Siinä SES pääsi loistamaan. Pelkään, että 2 puhtaalla kärjellä asia ei välttämättä näin ole. Balotellille on varmasti sama, kummalla taktiikalla pelataan.

 

Ilmeisesti Allegrin, Berlusconin ja Gallianin kahvihetkellä tämä linjanveto on kai päätetty. Nyt Milaniin on linkitetty Diamanti, jota on jo Galliani hehkuttanut. Sekin viittaisi tietoiseen linjaukseen pelitavasta ja pelaajarekrytoinnista.

 

Yhtä kaikki on sama, mikä pelijärjestelmä on numeroina, kunhan peli on hyvältä ja tuottaa tulosta. Sitä ei voi vaan sanoa aina Milanin männävuosien 4-3-1-2 joukkueista.

 

 

P.S. Pippo on saanut jatkoa Primaveran peräsimessä. Onnea vaan Super-Pippolle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä olen hiukan skeptinen 4-3-1-2:een palaamiseen. Viime kaudella Allegri kokeili aluksi kaikenlaista ja päätyi 4-3-3:een. Siinä SES pääsi loistamaan. Pelkään, että 2 puhtaalla kärjellä asia ei välttämättä näin ole. Balotellille on varmasti sama, kummalla taktiikalla pelataan.

SES todellakin loisti syyskaudella 4-3-3:ssa, mutta keväällä oli rehellisesti sanottuna aika heikko. Vaikka aiemmin 4-3-1-2 ei SES:lle sopinutkaan, ei ole 100% varmaa etteikö yhteispeli Balon kanssa ko.muodostelmassa toimisi/alkaisi toimia. Sanoisin, että kokeilemisen arvoista JOS Boateng myydään ja tilalle tulisi trequartista (Diamanti/Honda). Oikeastaan Saponarakin voisi ehkä riittää. Väittäisin kenen tahansa noista kolmesta olevan joukkueelle paljon hyödyllisempi kuin Boateng (millä paikalla tahansa).

 

Cerci olisi mielenkiintoinen myös, mutta eipä taida enää sopia 4-3-1-2:een kuten 4-3-3:een. Mutta toisi kyllä vaihtoehtoja muodostelmiin jne. Mutta katsotaan nyt mitä tulee tapahtumaan... Enkä olisi kyllä yhtään yllättynyt jos Galliani menisi hyväksymään ManCityn tekemän 40M€:n tarjouksen SES:stä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilinen Azzurrin peli Tshekkiä vastaan aiheutti huolia. Prandelli on syksystä saakka yrittänyt ajaa sisään 4-3-1-2:ta, mutta toistaiseksi melko huonolla menestyksellä. Tuloksellisesti ei olla missään kriisissä, mutta jotenkin tuntuu siltä, että Azzurrin potentiaalista jää suuri osa hukkaan tuohon muodostelmaan. Azzurrista löytyy kyllä tarvittavat ja varmasti tarpeeksi hyvät pelaajat tuohon muodostelmaan, mutta Azzurrin peli on ollut niin heikkoa, että nukutti. Luovia keskikenttäpelaajia Italialla oli kentällä, mutta Italia ei saanut aikaiseksi ainuttakaan kunnon maalipaikkaa. Italia pelaa paljon paremmin 3-5-2:ta käytettäessä. Italia ei oikein tunnu pelaavan hyvin neljän alakerralla, Prandellin 4-3-3 -kokeilukin epäonnistui. En osaa kyllä sanoa miksi Italia "ei osaa" pelata enää neljän alakerralla, mutta jotenkin se vain siltä vaikuttaa.

 

Vaikka Azzurrin 4-3-1-2 -kokeilu ei vakuuta, niin katsotaan ja kokeillaan sitten pre-seasonilla, jolloin on varaa kokeilla. Toivottavasti palaset loksahtavat kohdilleen, eihän Milan ole kuitenkaan sama joukkue kuin Azzurri. Lähtökohtaisesti varmasti ensimmäiseksi koitetaan ajaa 4-3-1-2:ta uudelleen sisään. Maajoukkuetehtävissä olleet pelaajat pitävät maajoukkuetehtävien päätyttyä kuukauden lomaa, kun taas ne, jotka eivät olleet mukana maajoukkuetehtävissä, palaavat harjoituksiin muistaakseni tiistaina 9. heinäkuuta.

 

Koitan saada huomisiltana jotain alustavaa tietoa pre-seasonin ohjelmasta kirjoitettua.

 

Milanin ensi kauden huhutut koti- ja vieraspaidat:

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Diggaan noista kultaisista raidoista, parasta sitten saavuttaa myös joku pokaalikin, jotta noille raidoille saadaan joku motiivi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo huhutopikki nyt katosi jonnekin, joten täytyy kirjoittaa sitten tänne puolelle. Tévezin ja Diamantin lisäksi huhut yhdistävät meitä myös esim. Matriin. Allegri haluaa kuulemma myös Astorin ja Nainggolanin Cagliarista. Allegri ehti valmentaa kolmea edellä mainittua aiemmin Cagliarissa. Ogbonnasta ei ole kuulunut aikaan mitään, silloin kun viime kerralla Galliani tapasi Torinon edustajia Via Turatilla, puhetta oli kuulemma vain Cercistä, ei Ogbonnasta. Jos Ogbonnan sijaan hankitaan Astori, joka ei ole huono vaihtoehto, niin saisikohan Allegri häntä aiemmin valmentaneena hänestä enemmän irti? Astori on Milanin kasvatti ja varmasti myös henkeen ja vereen punamusta. Astori ei ole ikäloppu, vasta 26-vuotias ja mielestäni tarpeeksi kypsä ja kovalla tasolla testattu (yli 100 ottelua Serie A:ssa). Luulisin, että Astori olisi valmis palaamaan Milaniin. Miksi Ogbonnaa ei hankita? Koska täytyy pihtailla, kai Galliani on jotain alustavia neuvotteluita käynyt Torinon kanssa, mutta kyllä Torinokin varmaan tietää, että on seuroja, jotka pystyvät maksamaan enemmän, joten neuvottelut jäivät alkutekijöihin. Jos Torino pyytää 20 miljoonaa, niin tuskin Milan olisi pystynyt tarjoamaan ainakaan sen vertaa. Sitten jos ja kun Robinho, Prinssi, Nocerino, Traoré ja Amelia myydään, niin pystytään ehkä tarjoamaan vähän enemmän. Mutta selvästi vaikuttaa siltä, että Milan haluaa keskuspakin lisäksi muillekin pelipaikoille pelaajia, siksi Tévez, Honda, Diamanti ym. ovat yhdistetty Milaniin. Jos Ogbonnaan olisi mennyt 20 miljoonaa, voi olla, ettei Milanilla olisi enää mihinkään muuhun rahaa. Ehkä parempi näin, että keskuspakiksi hankitaan "vain" Astori, pystytään vahvistamaan myös muita pelipaikkoja, koska keskuspakki ei ole ainoa ongelmakohta joukkueessa.

Astori pelaa muuten tänään avauksessa ystävyysottelussa Haitia vastaan Riossa.

 

Uusimmat huhut vievät PSG:n Javier Pastorea Milaniin. PSG maksoi argentiinalaisesta kaksi vuotta sitten 40 miljoonaa Palermolle. En halua vihojani niskaan, jos väitän, että Pastore olisi vähän flopannut PSG:ssä. Ensimmäiset puoli vuotta PSG:ssä oli hyvää Pastorea, sitten Pastoren suoritustaso tippui, sitten kärsittiin välillä loukkaantumisesta ja syyskaudella sama linja jatkui. Talvitauolla Carletto sai kuitenkin Pastoreen taas uutta virtaa hänelle suunnitellulla uudella harjoitusohjelmalla ja kevätkausi sujui hyvin, Pastore alkoi tekemään duunia ja sitä vanhaa magiaa väläyteltiin muutamaan otteeseen, esim. Barcelonaa vastaan. Peli-ilo löytyi keväällä, mutta suoritustason heittely antaa ymmärtää, ettei Javier ole ollut Ranskassa aivan kotonaan. Mutta eihän Pastore ole PSG:ssä se ainoa peluri, jota ei aina kiinnosta pelata täysillä.

 

Ei kaikista paras video, mutta parempaa en tähän hätään löytänyt. Elikkäs Pastore vastaan Barcelona:

 

[video=youtube;nMvm4QAVEP0]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=nMvm4QAVEP0

 

Pelipäällä valehtelematta yksi maailman parhaista hyökkäävistä keskikenttäpelaajista.

Jos sopeutumisongelmia on ihan oikeasti ollut, niin paluu Italiaan ei ole mahdoton. Tuskin tuo kevätkaudella löytynyt vire kantaa aivan loputtomiin. Veikkaisin, että Galliani koittaa neuvotella Pastoresta taas jotain laina + osto-optio -tarjousta, mutta on painottanut vanhaan tapaansa, että täytyy myydä ennen kuin ostaa. Jos pitäisi valita joku Pastoren, Hondan ja Diamantin väliltä, niin valinta kohdistuisi edelleen kuitenkin enemmän Hondaan varmasti edullisen hinnan vuoksi. Pakko kuitenkin myöntää, että Pastore kyllä himottaisi aivan vallan perkeleesti...

Tämänpäiväinen Gazzetta kertoo, että Pastore on korkealla Milanin hankintalistalla.

 

Jatketaan huhuilla. Toinen huhu kertoo, että eilisaamuna Galliani ja Leonardo kävivät puhelimitse Pastoresta ja Lavezzista. Ottaisin totta kai molemmat, mutta El Shaarawyn jäädessä Milaniin, en usko, että Milan hankkisi jotain Lavezzia tai Téveziä. Siitä huolimatta Galliani sanoi medialle, että Téveziä harkitaan, vaikka vakuutti samalla, että Faarao jää Milaniin.

Huhutaan, että Amelia lähtee (ei yllätä lainkaan) ja Gabriel nostetaan kakkosvahdiksi. Hyvä näin. Voisin kuvitella, että Amelia palaa Livornoon, joka palasi ensi kaudeksi A:han. Livornossahan Amelia löi läpi ja Livornon jälkeen Amelia on epäonnistunut ja näin ollen en usko, että Marcolla olisi paljoa ottajia muualta, ainakaan ykkösvahdin rooliin.

 

Allegri ja Galliani ovat muuten 10. - 16.6. risteilyllä MSC Fantasialla, mukana on myös mm. Baresi, Zambrotta, Sebastiano Rossi, Boban ja Daniele Massaro. Laivassa on jotain päälle 4000 matkustajaa.

 

https://pbs.twimg.com/media/BMVvdgFCcAE9xQs.jpg:large

G&A.

 

Posted Image

Massaro ja Zambro.

 

Myös jotain Milanin junnutapahtumaakin on laivalla järjestetty:

 

https://pbs.twimg.com/media/BMeDD8_CYAAKwhH.jpg:large

 

Mitähän Zambro meinaa, itse ainakin toivoisin, että paikka jostain Milanin junnujoukkueesta löytyisi.

 

Posted Image

Boban.

 

Posted Image

Allegri.

 

Posted Image

Massaro Milan Labin tarkastuksessa.

 

Posted Image

Massaro salitreenissä.

 

Posted Image

Ei hullumpi paikka potkia palloa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parit "kivat" kommentit Gallianilta:

 

- "El Shaarawy is the Milan player with the most requests," he told Sky Italia. He's not unsellable because everything can happen in the transfer market.""

 

- Finally, Galliani claimed that Kevin-Prince Boateng has not requested a move away from San Siro, adding: "Boateng did not ask to be sold."

 

Milanin viime kesien touhuja muistellen tässä tulee käymään niin, että Boateng jää ja SES lähtee. SES:stä saadut rahat meneekin sitten varmaan Pastoreen ja lopulta ollaankin miinuksella kaupoista ja menetetään joukkueen tuleva sielu. Tai siis potentiaalisesti tuleva, mutta kun mies myydään, niin... :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gazzettan mukaan ykkösvaihtoehdot Boatengin korvaaksi ovat edelleen Honda ja Diamanti. Itselleni molemmat kävisivät. Hondahan olisi nuorempi (26 vs 30). Hondan specsit olivat kuluneella kaudella 29 peliä avauksessa ja tehoja 10+7, kun puolestaan Diamantilla 39 peliin avauksessa 8+13. Kummatkin olisivat mukavan älykkäitä ja ovelia hyökkäyspään pelaajia. Voi hyvin olla, että Pastore on yksinkertaisesti aivan liian kallis Milanille. Mielestäni ei ole mitään järkeä lyödä kaikkia ikkunan rahoja yhteen pelaajaan vaan hankkia rahoille ne muutamat pakolliset vahvistukset. Kaikkihan sen kuitenkin tietää, että puolustus oli viime kauden akilleen kantapää. Saponaran lisäksi olisi hyvä vielä hankkia toinen pelaaja kymppipaikalle ihan materiaalin laajuudenkin vuoksi.

 

Nainggolan olisi vaihtoehto tuonne Boatengin paikalle keskikentän vasempaan laitaan, koska on pääsääntöisesti sillä paikalla Cagliarissa pelannut. Samallahan pelaajan voisi sieltä Cagliarista naarata Astorin kanssa. Molemmathan olisivat sen puoleen hyviä hankintoja, että ovat tottuneet pelaamaan 4-3-1-2:ssa. Kummatkin ovat pyörineet jo aiemmin Milanin huhuissa. Katselin Italian pelin Haitia vastaan niin siinä Diamanti kuin Astori esittivät aivan kelpo otteita, vaikka Italian peli olikin aika luokatonta.

 

Mitä SES:iin tulee niin toivon hartaasti ettei seurajohto käy ahneaksi Muutenkin ei Tevezistä välttämättä pitkäksi aikaa ole iloa. Ongelmapelaajiakin on ollut jo riittävästi, niin luonteensakkin takia voitaisiin jättää välistä. Ainahan on totta kai se optio, jos City tarjoaa vaihdossa riittävästi rahaa + Tevez + Richards niin voi alkaa seurajohtokin taipumaan. En tiedä miten muut näätte SES:in paikan tuossa 4-3-1-2:ssa?

 

P.S. Taidan muuten itse hankkia tuon kullitetun kolmospaidan jostain

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tosiaan Nainggolania ollaan jossain tarjottu varavaihtoehdoksi, jos Poli ei tulisikaan. Itse ottaisin mielelläni molemmat. Toinen nimi mikä tuli äsken uudestaan vastaan on Parman Belfodil. Olisi varmasti hyvä tulevaisuuden hankinta ja paikkaisi hyvin Pazzoa loukkaantumisen ajan. Tosin Napoli ja Interkin on ollut vahvasti pelaajan perässä! Tämäkin taitaa olla jo liian kallis hyvän viime kauden takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gazzettan mukaan ykkösvaihtoehdot Boatengin korvaaksi ovat edelleen Honda ja Diamanti. Itselleni molemmat kävisivät. Hondahan olisi nuorempi (26 vs 30). Hondan specsit olivat kuluneella kaudella 29 peliä avauksessa ja tehoja 10+7, kun puolestaan Diamantilla 39 peliin avauksessa 8+13. Kummatkin olisivat mukavan älykkäitä ja ovelia hyökkäyspään pelaajia. Voi hyvin olla, että Pastore on yksinkertaisesti aivan liian kallis Milanille. Mielestäni ei ole mitään järkeä lyödä kaikkia ikkunan rahoja yhteen pelaajaan vaan hankkia rahoille ne muutamat pakolliset vahvistukset. Kaikkihan sen kuitenkin tietää, että puolustus oli viime kauden akilleen kantapää. Saponaran lisäksi olisi hyvä vielä hankkia toinen pelaaja kymppipaikalle ihan materiaalin laajuudenkin vuoksi.

 

Nainggolan olisi vaihtoehto tuonne Boatengin paikalle keskikentän vasempaan laitaan, koska on pääsääntöisesti sillä paikalla Cagliarissa pelannut. Samallahan pelaajan voisi sieltä Cagliarista naarata Astorin kanssa. Molemmathan olisivat sen puoleen hyviä hankintoja, että ovat tottuneet pelaamaan 4-3-1-2:ssa. Kummatkin ovat pyörineet jo aiemmin Milanin huhuissa. Katselin Italian pelin Haitia vastaan niin siinä Diamanti kuin Astori esittivät aivan kelpo otteita, vaikka Italian peli olikin aika luokatonta.

 

Mitä SES:iin tulee niin toivon hartaasti ettei seurajohto käy ahneaksi… Muutenkin ei Tevezistä välttämättä pitkäksi aikaa ole iloa. Ongelmapelaajiakin on ollut jo riittävästi, niin luonteensakkin takia voitaisiin jättää välistä. Ainahan on totta kai se optio, jos City tarjoaa vaihdossa riittävästi rahaa + Tevez + Richards niin voi alkaa seurajohtokin taipumaan. En tiedä miten muut näätte SES:in paikan tuossa 4-3-1-2:ssa?

 

P.S. Taidan muuten itse hankkia tuon kullitetun kolmospaidan jostain

 

Posted Image

Juu, hintansa ja myös ikänsä puolesta Honda on tästä kolmikosta mielestäni se paras vaihtoehto. Lisäksi Milanin suosio Japanissa saattaa vähän nousta, jos Honda hankitaan. Onkos muuten Milanin riveissä ollut aiemmin yhtäkään japanilaista?

Hondasta on kiinnostunut Milanin lisäksi ainakin Liverpool, Schalke, Sevilla ja Fenerbahce. Honda myös varmisti haastattelussa, että hän haluaa ehdottomasti lähteä tänä kesänä, vaikka sopimusta onkin vielä puoli vuotta jäljellä.

 

Juu, Nainggolan olisi ihan kelpo pelaaja meille. Itse näkisin, että Nainggolania kaavaillaan alustavasti penkille ja Poli avaukseen. Juuri luin Football Italiasta, että Poli-diili on vain muutaman tunnin päästä valmis. Tuo Polin hankinta kyllä helpottaisi, paljon. Vihdoin ihan kunnollinen mezzala.

Jotenkin tuntuu siltä, että Nainggolan hankitaan vain siinä tapauksessa, jos Flaminille ei saada jatkoa. Kuulemma Mazzarri on halunnut häntä jo tammikuussa ja nyt Interiin. Interin keskikentällä on tilaa ja mahdollinen avauspaikka saattaa houkutella Flaminia siirtymään kaupungin väärälle puolelle. Olisi tärkeää pitää Flaminista kiinni, koska hän todellakin osoitti kevätkaudella, että hän on kelpo pelaaja rotaatioon. Voi olla, että Nainggolan hankitaan joka tapauksessa, koska tuntuu siltä, että Urby jatkaa muualla.

 

Posted Image

 

Ambro päätti sitten lopettaa Milan-taipaleensa, 18 vuoden jälkeen. Tuo on sitä lojaalisuutta, Ambro ansaitsee meiltä jokaiselta Milanistalta suurta kunnioitusta. Neljä viimeistä vuotta Milanin kapteenina suuren Paolo Maldinin aikakauden jälkeen. GRAZIE IL CAPITANO!!!

Ambro aikoo vielä jatkaa pelaajauraansa ehkä kaksi vuotta agentin mukaan ja tarjouksia on tullut ainakin Los Angeles Galaxysta, West Hamista, Australiasta ja Pizarron lähtiessä jopa Fiorentinan kerrotaan olevan kiinnostunut. Minne ikinä meneekin, kaikkea hyvää loppu-uralle ja toivottavasti palaa takaisin valmentajana, selvää valmentaja-ainestahan Ambrosta löytyy.

 

Ambro lähti, joten kuka tulee de Jongin kirittäjäksi? Kenties Salamon? Galliani sanoi, että 18-vuotias Bryan Cristante, nollan Serie A:n kokemuksella, tulee hoitamaan tätä roolia tulevalla kaudella. Saa nähdä mitä tapahtuu, mutta pidän aika epätodennäköisenä, että kokematon Cristante saa jo noin suuren roolin Serie A:n suurseurassa. Laina johonkin Serie B -seuraan tekisi kyllä tässä vaiheessa hyvää, ei jokaisesta lupaavasta Primavera-pelaajasta kuoriudu jotain De Sciglioa noin vain. Mutta, ehkä ottaisin sittenkin mukaan ykkösmiehistöön, aina kun on näitä Primaveran poikia lainalle lähetetty, niin eivät ole tulleet takaisin.

 

Astori pelasi mielestäni hyvin Haiti-ottelussa, itse asiassa oikein hyvin, mutta aiheutti pilkun lopussa. Olihan sen verran huono ottelu ja todella epämotivoitunut suoritus koko Italian joukkueelta, varsinkin näiltä nimimiehiltä. Ei tunnu kiinnostavan, kun paikka avauksessa on kuitenkin jo aika saletti. Pitäisi sitten alkaa viimeistään Confederations Cupissa kiinnostamaan. Toivottavasti kaava on sama kuin viime vuonna, EM-kisoihin valmistavat ottelut menivät tämä vuoden tapaan heikosti, mutta itse EM-kisoissa pelattiin tyylikkästi aina finaaliin saakka, johon asetelmat oli muutenkin Espanjaa heikommat (yksi lepopäivä vähemmän). Joka tapauksessa Prandellin motivointikyvyt eivät vakuuta Allegriin verrattuna, joten harkitsisin kyllä tarkkaan ennen kun se päätös kauden 2014-15 valmentajasta tehdään Allegrin sopimuksen päättyessä.

 

Toivottavasti ei nyt tehdä mitään typeryyksiä ja alettaisi lyömään Faaraota rahoiksi. Tässä nyky-Milanissa on kyllä sen verran monta kaveria, jotka pitäisi myydä ja heistä voisi saada oikein hyvät fyrkatkin. Tarkoitan Ameliaa, Nocerinoa, Traoréta, Robinhoa, Boatengia ja Urbya. Pelkästään jo Robinhosta ja Boatengista voi saada sellaiset about 25 milliä. Olisi myös meidän joukkueen nuorentamiseen keskittyneen projektin uskottavuudenkin kannalta aika huonoa PR:ää, jos El Shaarawy myydään. Siis nuori, yksi Italian lupaavimmista pelaajista myytäisiin vasta uran alkutaipaleella, juuri läpimurron jälkeen? Eihän siinä olisi mitään järkeä. Kyllä usko menisi seurajohtoon, jos hänet myytäisiin. Uskotaan ja toivotaan nyt hartaasti, ettei häntä myydä. Sen sijaan Prinssin ja Robinhon pitäisi olla myyntilistalla kärkipäässä.

Galliani sanoi laivaristeilyllä pitämässään tiedotustilaisuudessa, että El Shaarawy allekirjoittaa uuden sopimuksen 1. heinäkuuta, tulee palkankorotusta ja sopimusta varmaan samalla pidennetään kesään 2018 saakka.

 

El Shaarawy täytyy sovittaa pre-seasonin aikana tuohon Balotellin pariksi vasemmalle ja hänen täytyy oppia pelaamaan kärkenä. Rooli tulee edelleen olemaan aika liikkuva, kuten viime kaudella vasemmalla laidalla. Lisäksi yhteistyö Balon kanssa täytyy saada toimimaan, sille antaa hyvät edellytykset jo se, että Balo ja El Shaarawy ovat kuin parhaat kaverit.

El Shaarawyn olisi myös tärkeää saada lepoa. Henkiset paineet ovat olleet jo pidemmän aikaa varmasti todella kovat, myös fyysiselle levolle on tarvetta. Tuore, levännyt ja henkisesti iloinen sekä piristynyt Faarao, sen Faaraon haluan nähdä ensi kaudella.

 

Samalla Galliani kertoi, että Niang jää Milaniin ja Petagna ainakin tammikuuhun asti. Lisäksi Galliani tiesi kertoa, että Vergara Amú korvaa maanmiehensä ja idolinsa - Yepesin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, eihän siinä SES:n myymisessä mitään järkeä olisi, sillä samat summat (enemmänkin) saisi myymällä Antoninin, Taiwon, Traoren, Urbyn, Binhon, Princen, Nocerinon jne. Kaikki yhdenkin Milan-matsin viime kaudella nähnyt ymmärtää kyllä, ettei näille miehille yksinkertaisesti ole käyttöä punamustissa ja myyminen on ainut oikea vaihtoehto. SES:n myyminen taas vie lopunkin luottamuksen seurajohtoon ja tähän "uuteen projektiin".

 

Toivon, että Galliani päätyy Poliin, Nainggolaniin & Hondaan, ja kaipa se sitten Astori puolustukseen on, kun Juve on kaappaamassa Reginin Milanin nenän edestä. Ja samoin taitaa käydä Ogbonnan kanssa. Jos kumpikin kauppa toteutuu, on Juvella kyllä järkyttävän kova puolustus/joukkue ensi kaudella. Eli ei millään Traoreilla ja Urbyillä Juvea kyllä kaadeta. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muuten yhdyn noihin listattuihin pelaajiin. Mutta viime kauden pelien ja muutaman myyntihuhun (mm. Flamini, Noce ja Ambro) takia en myisi Traorea, joka kuitenkin soveltuu hyvin rotaatiopelaajaksi. Keskikenttä on kuitenkin karsiutumassa jo muuten. Jäisi sitten muitakin optioita kuin Cristante ja Traore pystyisi varmastikkin tuomaan oman lisänsä vaihdosta tullessaan vaikkei mies olekkaan mikään tekniikan ihmelapsi ;). Samalla kuitenkin tiedetään ettei De Jong tai Monto välttämättä pysty pelaamaan täyttä kautta. Jos Nainggolan tulisi, niin voihan keskikenttä olla myös Nainggolan-Montolivo-Poli. Ihan mielenkiintoista olisi tuokin nähdä ja sitten kun tarvitaan enemmän "voimaa" niin heitetään De Jong puolustavaan rooliin ja Nainggolan penkille.

 

Kyllähän tuo Ogbonna jo varmaan karsiutuu pelkän kovan hintansa takia, koska Astori on suunnilleen saman tasoinen ja hitusen halvempi vaihtoehto. Mielenkiintoista on nähdä, että kumpi taistelee itselleen toisen topparin paikan avauksessa Astorin rinnalle :horny:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luinpas juuri äsken harmittavan jutun koskien EU:n ulkopuolelta tulevia pelaajia... Eli Serie A:ssa kun on tämä kahden ei-EU-pelaajan kiintiö ostoissa ja kolumbialainen Vergara on jo saapunut, joten JOS Galliani päättää nyt sitten Tevezin ostaa (kuten vahvasti näyttää), tarkoittaa se sitä, ettei japanilainen Honda voi Milaniin siirtyä. Paska homma, sillä haluaisin kovasti nähdä Honda Milan-paidassa. Ehkä jopa enemmän kuin Tevezin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

- Tässä on Milanin sopimukset ensi kauden yhteisomistajuuksista:

 

CO-OWNERSHIP DEALS WITH MILAN RENEWED:

- Kevin Constant

- Riccardo Saponara

- Gianmario Comi

- Mattia Valoti

- Lorenzo Saporetti

 

CO-OWNERSHIP DEALS WITH OTHER CLUBS RENEWED:

- Simone Calvano (Verona)

- Alberto Paloschi (Chievo)

- Simone Verdi (Torino)

 

BOUGHT OUTRIGHT BY MILAN:

- Giacomo Beretta

- Marco Bortoli

- David Speziale

 

BOUGHT OUTRIGHT BY OTHER CLUBS:

- Marco Baldan (Nocerina)

- Alberto Calvetti (Verona)

- Andrea De Vito (Cittadella)

- Andrea Peverelli (Novara)

 

NO DEAL:

- Wilfred Osuji

- Simone Romagnoli

 

- Hiukan Jobin postia tuli eilen Azzurrin pelissä Brasiliaa vastaan, kun Monto ja Abate joutuivat molemmat jättämään ottelun kesken jo avauspuolikkaalla :mad:. Montolivo sai kolhun päähänsä ja tämän seurauksena jonkun tyyppisen päävamman, jota on tutkittu sairaalassa. Abaten olkapää meni puolestaan sijoiltaan. Abaten joutuu ainakin jättämään suurella todennäköisyydellä seuraavat pelit väliin. Montolivon toipumisesta ei ole tarkempaa tietoa. Toivotaan, että molemmat kuntoutuvat hyvissä ajoin ennen kauden alkua!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milan osallistuu pre-seasonilla ainakin Guinness International Champions Cuppiin, jossa pelaavat: Real Madrid, Chelsea, A.C. Milan, Juventus, LA Galaxy, Valencia, Everton ja Inter. Mukava nähdä noin kovatasoisia joukkueita kauden alla. Turnaus on hyvä tason mittari ja tarjoaa tiukan tahdin tasokkaita pelejä pre-seasonille, joten tämä on myös aika hyvä ns. "kuntokuuri" / testi. Toivotaan, että näkyisi Suomessa muutenkin kuin streamiltä! Taitaa tosin olla nuo pelien lähetysajat täällä mielenkiintoisia ;).

 

Tässä pelipäivät, ajat ja paikat:

Saturday 27 July, 20.00, VALENCIA-MILAN, Stadio Mestalla

Wednesday 31 July, 23.00, EVERTON-JUVENTUS San Francisco,

Thursday 1 August, 20.00, CHELSEA-INTER, Indianapolis

Thursday 1 August, ore 22.30, REAL MADRID-LA GALAXY, Phoenix

Saturday 3 August,20.00, First semifinal West, Los Angeles

Saturday 3 August, 22.30, Second Semifinal West, Los Angeles

Sunday 4 August, 16.00, First semifinal East, New York

Sunday 4 August, 18.30, Second semifinal East, New York

Tuesday 6 August, 18.30, Finale 7'-8' place, Miami

Tuesday 6 August, 21.00, Finale 5'-6' place, Miami

Wednesday 7 August, 18.30, Finale 3'-4' place, Miami

Wednesday 7 Agosto, 21.00, Final, Miami

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toissapäivänä saatiin taas harjoitukset Milanellossa käyntiin ja esiteltiin Poli sekä Saponara Milanin pelaajina. Todella hyvät kaupat tehtiin, toivottavasti Saponarasta kehittyy meille kelpo pelaaja ja toivottavsti sitä peliaikaa annettaisiin, ettei kävisi samoin kuin vaikka jollekin Gourcuffille tai parille uruguaylaiselle muutama vuosi sitten. Sama toivottavasti pätee myös muihin nuoriin pelaajimme, kuten Niangiin ja Primaverasta nostettuihin Cristanteen ja Petagnaan.

 

Posted Image

Yhteispotretissa Poli, Galliani, Allegri ja Pato... eiku...

 

Täytyy kyllä sanoa, että vieraspaita ja kolmas pelipaita näyttävät hyviltä, kuten myös tuo uusi musta kauluspaita, joka Allegrilla on päällä.

 

Harjoituksiin palasivat myös siirtohuhujen kohteina olleet Emanuelson, Boateng ja Nocerino, joista Urby siis todennäköisesti Milaniin jää, kun taas Boan ja Nocen asema on kyseenalainen. Harjoituksissa ovat mukana myös niin ikään lähtökuopissa olevat Dídac ja Traoré, joista ensimmäisen lähtö on lähes pomminvarmaa. Traoré puolestaan haluaa agenttinsa mukaan jäädä Milaniin (koska palkat ovat niin hyvät). Traoré olisi kyllä ihan kelpo pelaaja rotaatioon, vaikka onkin joutunut Milanistien piikittelyn kohteeksi. Traorén agentti sanoi, että syyskaudella tullut loukkaantuminen pilasi Traorén kauden ja jäi melko vähille minuuteille, pääsi avaukseen vain kerran. Confederations Cupissa pelanneet (Abate, Balotelli, De Sciglio, El Shaarawy, Montolivo ja Oduamadi) palaavat harjoituksiin 20:nnen päivän tienoilla, heille on varattu kuukauden lomat, mutta viettivät kauden lopuksi viikon lomaa, joten heidän lomansa eivät siis kestä täyttä kuukautta. Tämä tarkoittaa sitä, että nämä edellä mainitut ehtivät joihinkin pre-season -matseihin mukaan, jos kunto sen sallii. Toulon Tournamentissa ja alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa pelannut uusi nuori kolumbialaishankinta Jherson Vergara Amú on myös lomalla.

 

Tästä Qps mainitsikin jo vähän aika sitten, eli pre-seasonin ohjelmasta. Tältä näyttää Milanin pre-season tällä haavaa, kaikkien otteluiden kellonajoista ei ole vielä täyttä varmuutta:

 

Ti 23.7. klo 21.45: Juventus (TIM Trophy) @ Mapei Stadium-Città di Tricolore, Reggio Emilia, Italia

Ti 23.7. Sassuolo (TIM Trophy) @ Mapei Stadium-Città di Tricolore

La 27.7. klo 21: Valencia (International Champions Cup) @ Estadio de Mestalla, Valencia, Espanja

Ke 31.7. klo 19.15: Manchester City (Audi Cup) @ Allianz Arena, München, Saksa

To 1.8. Bayern München tai São Paulo (Audi Cup) @ Allianz Arena

Su 4.8. klo 23 tai 1.30: Chelsea tai Inter (International Champions Cup) @ MetLife Stadium, East Rutherford, New Jersey

Ti 6.8 klo 1.30 tai 4 / ke 7.8. klo 1.30 tai 4: Juventus, Everton, Real Madrid tai Los Angeles Galaxy @ Sun Life Stadium, Miami Gardens, Miami-Dade County, Florida

Yritän pohjustaa noita otteluita sitten tuttuun tapaan.

 

Jos on ikinä miettinyt miltä se Milanello kokonaisuudessaan näyttää, niin katsokaas tätä:

 

Posted Image

 

Videoita:

 

Pazzini haastattelussa

 

[video=youtube;YXunb1gtgvA]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=YXunb1gtgvA

 

Cristante, Ronaldo, eiku... Petagna ja Niang haastatteluissa

 

[video=youtube;38YeDb1uGuY]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=38YeDb1uGuY

 

Ensimmäinen päivä Milanellossa (8.7.); pelaajat palaavat Milanelloon ja Silvio saapuu tutun vaatimattomasti kulkuvälineellään tapaamaan pelaajia:

 

[video=youtube;VuTTpswBJDI]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VuTTpswBJDI

 

Ensimmäiset harjoitukset (8.7.)

 

[video=youtube;sgjmmuq1zRc]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=sgjmmuq1zRc

 

Toiset harjoitukset (eilen):

 

[video=youtube;-sctUHPu-rg]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-sctUHPu-rg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Robinho-saaga tuli sitten päätökseen ja lopputulema oli ihan jotain muuta kuin kuukausi sitten kaikki odotti. Eli Robinho jatkaa milanolaisseurassa kauden 2015-16 loppuun tehtyään uuden jatkopahvin. No nyt on todettava, että pulinat pois ja näillä mennään..

Onhan meillä vielä Boateng, josta voisi päästä eroon ja Ljajic tilalle... Tuskin tulee tapahtumaan kuitenkaan, joten eiköhän siirrot ollut tuossa jollei ihmeitä tapahdu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Robinho-saaga tuli sitten päätökseen ja lopputulema oli ihan jotain muuta kuin kuukausi sitten kaikki odotti. Eli Robinho jatkaa milanolaisseurassa kauden 2015-16 loppuun tehtyään uuden jatkopahvin. No nyt on todettava, että pulinat pois ja näillä mennään..

Ljajic aikoo sittenkin allekirjoittaa jatkon Violan kanssa. Hondan siirron jälkeen siirtoikkuna varmaan on jo sulkeutunut Milanin osalta, ainakin ennusmerkit näyttävät siltä. Benzema tuskin tulee, koska Robinho jää.

 

Vahvasti kyllä huhuttiin eilen, että Eriksen olisi allekirjoittanut nelivuotisen sopimuksen Milanin kanssa. Eriksen on ihan julkisesti unelmoinut Milanissa pelaamisesta. Olisi kyllä vielä kovempi hankinta kuin Honda. Jotain 10 miljoonaa sanotaan Eriksenin maksavan. Tässä ei vain oikein ole järkeä, eiköhän Milan Hondaan taivu ja Hondan jälkeen Saponara ottaa tuon kymppipaikan itselleen. Eriksen on sen verran nuori, että hän ja Saponara ei oikein mahtuisi samaan joukkueeseen.

 

Myynnit saattavat kuitenkin jatkua. Jopa Niangista halutaan eroon, mutta ainakin toistaiseksi näyttäisi siltä, että vain lainasta olisi puhetta. Itse kyllä antaisin hänen ainakin pre-seasonin aikaa ennen kuin tehdään päätös lainata hänet muualle.

Galatasaray on kuulemma Boatengista kiinnostunut.

 

Ameliasta on vähän ristiriitaista tietoa, toissapäivänä luin, että haluaa jäädä Milaniin, mutta samalla on ilmaantunut siirtohuhuja. Torino on varmasti yksi mahdollinen vaihtoehto, koska heidän ykkösmaalivahtinsa Jean-Francois Gillet sai 3,5 vuoden banaanin. Lisäksi Stekelenburgin Fulhamiin myyneen Roman kerrotaan olevan kiinnostunut. Tällä hetkellä kuitenkin näyttäisi siltä, että hän tyytyy nykyiseen asemaansa (ja asemaansa nähden kohtuullisen suureen palkkapussiinsa) Milanissa.

 

Oduamadin lainasopimus Bresciaan on enää virallistamista vaille valmis. Onnea vaan Odulle ja toivottavasti tällä kertaa onnistuisi.

 

Yepes jatkaa uraansa Atalantassa. Onnea vaan loppu-uralle!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pelaajat on saanut ensi kaudelle numerot:

 

Abbiati 32, Amelia 1, Gabriel 59.

 

Abate 20, Antonini 77, Bonera 25, Constant 21, Didac Vilà 35, De Sciglio 2, Mexes 5, Vergara 33, Zaccardo 81, Zapata 17.

 

Boateng 10, Cristante 24, De Jong 34, Emanuelson 28, Montolivo 18, Muntari 4, Nocerino 23, Poli 16, Saponara 8, Strasser 14, Traorè 12.

 

Balotelli 45, Beretta 36, El Shaarawy 92, Niang 78, Oduamadi 90, Pazzini 11, Petagna 37, Robinho 7.

 

Ja Allegri aikoo peluuttaa Botengia nyt 10 paikalla kahden hyökkääjän takana. Sinällään loogista, kun Boateng pelasi aikoinaan hyvin siinä, kun mukana oli Ibra ja Cassano. En vain usko, että se tule toimimaan yhtä hyvin SES:in ja Balotellin kanssa. Kaipasin enemmän kreatiivista pelaajaa siihen rooliin, kuten Honda. No, tässä vaiheessa siirtoikkunaa kaikki on mahdollista. Siihen liittyen Anzhi on tarjonnut Etoota ja 35 milliä SESsistä..(Laitoin tämän nyt tähän samaan pakettiin , vaikka onkin huhusektoria).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×