Jump to content
Sign in to follow this  
jason

Kysymyksiä OT:lla käyneille ja yleisesti matsilipuista

Recommended Posts

Osaisiko kukaan neuvoa miten suomesta käsin olisi helpointa ostaa lippuja Manutd - Liverpool matsiin, joka pelataan 24.4.2004.

 

Matkatoimiston mukaan "saatavilla on yli 100e yrityslippuja" eli tulisi katkarapuleivistä mukavasti lisähintaa.. :?

 

Onko lippujen osto paikanpäältä mahdollista edes suhteelliseen hintaan?

 

Mitä keinoja on lippujen ostoon suomesta käsin?

toivottavasti foorumilta löytyy mahdollisimman monta asiasta tietävää.

 

näin tämän foorumin uutena käyttäjänä olen muuten unitedwebin bannerin tekijä.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Halvin tapa on on liittyä seuran jäseneksi ja anoa lippua sieltä (1 lippu /jäsen). Mahdollisuudet saada lippu juuri tuohon Liverpool matsiin on kuitenkin melko pieni. Siihen lipun saajat arvotaan ja ainakaan omalle kohdalle ei natsannut viime vuonna.

 

Jos matkatoimistosi hommaa sinulle yrityslipun 100€:lla niin lippu kannattaa ottaa heti vastaan. Normaalilippukin tulee maksamaan jotain 26£ + 28£ jäsenyydestä eli 54£ mikää on siinä 90€ huitteilla (ja lipun saamisesta ei ole mitään takuuta).

 

Mustapörssi vetää Liverpool matsista helposti komeat kermat päältä - hinta muistaakseni Real Madrid matsiin pyöri siellä yli 200€:ssa.

 

Suomesta käsin voi kysellä suoraan matkatoimistoilta, mutta liput todella kalliita. Viime keväänä Suomen Matkatoimisto tarjosi pakettia, jossa oli kaksi yötä 4 tähden hotellissa + lippu Blackburn matsiin 850€ - ilman siis mitään lentoja etc. (vieläkö 100€ katkarapuleipineen tuntuu pahalta)

Share this post


Link to post
Share on other sites

matkatoimisto hyväkin asia

 

satasella tosiaan jos lipun saat, anna mennä. Usein matkatoimistot saavat kohtuullisia paikkojakin, ettei tarvitse siellä ylimmillä riveillä tirkistellä ihmeissään.

Paikan päällä lippuja on tarjolla, mutta pari muttaa siinäkin on. Virallisestihan kaikki liput myydään loppuun. Tässä taisi olla myös joku FA:n säännös lippujen nimeämisestä (joku korjatkoon). Toutien vaatima ylihinta esim pool-matsissa paukkuu helposti yli kahdensadan ja pahimmassa tapauksessa istut värit päällä scouselauman keskellä... Mikäli saat aidon lipun, on siellä tietysti poliisi, joka voi viedä lipun pois... mustanpörssin kauppahan on laitonta.

 

siispä: varmemman lipun saat matkatoimiston kautta. jäsenyyttä suosittelisin ilman muuta (vaikka se haittaisikin omaa lipunsaantiani :wink: ), koska siinä on muitakin etuja.

 

Rahathan siinä reissussa joka tapauksessa menee, ihan sama maksaako siitä lipusta satasen (kun lento ja hotelli kuitenkin on 400-500). Kokemisen arvoista se ilman muuta on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liput

 

Itse olen ollut OT:lla monellakin eri tavalla ;) Membershipin kautta olen saanut myös (jollain ihme tuurilla lippuja), lisäksi olen ostanut touteilta lippuja. Hinta tippuu "melko" paljon kun kick-off lähestyy, mutta siinä pitää olla paremmat hermot kuin esim. Becksillä hänen laukoessa rankkaria Argentiinalaisia vastaan viime mm-kisoissa :wink: .

 

Jokatapauksessa, Poolin matsiin on todellakin vaikea saada lippuja :(

 

Asiasta hiukan ohi mennen: helpoiten ManU:a pääsee katsomaan kun menee Lontooseen vierasmatsiin. Useisiin vierasmatseihin saa SMT:n kautta PELKKIÄ matsilippuja. Mm. Charlton-ManU -matsiin ostin vain lipun. Olkoonkin, että tottakai se oli Addicksien kannattajien keskellä :((.

 

Summa summarum, kalliita noi reissut KUITENKIN on, joten ei se lippu lopulta kuitenkin niin suuressa osassa matkakustannuksia ole. Mikäli et sitten pääse jollain TOSIhalvalla koneella ja nuku jossain B&B -paikassa. Tosin siitäkin ON kokemusta :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

nojoo, lipun lopullinen hinta olisi 80 puntaa, eli n. 120e.

Jos kyseessä on hyvät paikat, vaikuttaa hinta lopulta suhteellisen edulliselta ja muutenkin järkevältä vaihtoehdolta väärennettyjen lippujen kanssa seikkailemiseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

manun jäsenyydestä

 

Eräs helpoimmista tavoista (vaatii tosin luottokortin) on ManUn kotisivujen kautta mennä kohtaa Shop@MU ja sieltä Club Membership. Siellä on eritasoisia (=erihintaisia) jäsenyyspaketteja, joista voit päätellä sinulle sopivan. Muista, että täyjäsenyyskään ei takaa lippujen saantia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos luottokorttia ei löydy, pystyy Membership officen kanssa sopimaan myös käteismaksusta (punnissa) - itse olen toiminut näin ja viime kesänä rahat matkasivat Sveitsiin (???). Onneksi nyt on luottoa :shock:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos luottokorttia ei löydy, pystyy Membership officen kanssa sopimaan myös käteismaksusta (punnissa)

Ja onneksi englannissa on vielä niinkin käteviä maksutapoja kuin shekit! :P Ei tarvita korttia, kun voit kirjoittaa shekin... Pankissa voinee vaihtaa sellaisen puntahintaisen shekin, mutta sellaisen kulut saattavat nousta arvokkaammaksi kuin jäsenmaksu...

 

Tulee muuten jäsenyydelle hintaa, jos traffordille matkustaa sen maksaakseen. Että sen jälkeen voi anoa niitä matsilippuja :wink:

 

Mutta uskoisin, että MU:lle kelpaa raha muodossa tai toisessa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jäsenyyden voi myös muuten maksaa jonkun muunkin kuin omalla kortilla, mikäli ikä tai muut "ongelmat" estävät "omalla" luottokortilla maksamisen :P Jäsenyyshän on vielä muutama vuosi sitten ollut hiukan kortilla, eli jäseniä ei ole rekrytoitu niin kovaan tahtiin kuin tähän OneUnited -ohjelmaan. Eli ahneista on ollut entistä ahneempia : :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kysytään nyt vielä tässä vaiheessa ennenkuin lähdetään sohlaamaan päätä pahkaa mihinkään, että onko jäsenyydessä jokavuotinen maksu vai onko se kertamaksu ja sillä hyvä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

joka vuosi sen saa maksaa, jos jäsenyyden haluaa pitää... mutta joka vuosi sieltä myöskin kivan paketin, vaikka ei se tänä vuonna ennen kauden alkua ehtinytkään...

Mitä tämä paketti sisältää ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

edellisen kauden sarjakoosteen (pelaajatiedot, tilastot, pelatut matsit, hurja tietopaketti) ja joku manu-kirja, jossa omista pelaajista profiilia (ja propagandaa). Valokuva ja jäsenkortti.

 

Meinasin pasteta tarkat tiedot, mutta helpompaa on mennä viralliselle sivulle http://www.manutd.com, valita sieltä Shop@MU ja Club membership.

 

listasta olisi tullut yllättävän pitkä. kannattaa siis katsoa, mikä siinä on hyödyllistä ja mikä ei...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuohon Giggsin listaan vielä (vaikka kaikki löytyykin netistä) täytyy mainita ainakin minusta loistava uuden kauden aloituskirja, jossa on juttua kaikista joukkueista, miten niitä vastaan on ennen pelattu jne. Kyllä jäsenyydestä ihan tarpeeksi hintaansa vasten saa, ainakin minun mielestä. Jo pelkkä jäsenkortti lompakossa on jo lähes sen arvoinen :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuinka helposti Mansen keskustasta pääsee Old Traffordille? Meneekö paikallisjunia tai metroa sinne päin, miltä asemalta olis vaivattomin liikkua? Olisko teillä Old Traffordilla käyneillä heittää tietoa asiasta, miten itse liikuitte paikan päällä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Metrolinkillä pääsee todella vaivattomasti stadionille. Linjoja on muistaakseni kaksi ja molemmilla pääsee kohtuu lähelle. Muistaakseni siellä oli ihan Old Trafford niminen pysäkkikin. Jos olet fiksu ja menet haistelemaan tunnelmaa ennen otteluakin, niin niihin "metroihin" kyllä mahtuu. Heti matsin jälkeen onkin sitten kauhea ryysys pysäkeillä ja siellä voi venähtää hetki jos toinenkin - kannattaa siis mennä South Standin alle metsästämään legendojen ja managerin nimmareita (pelaajilta ei juuri kannata kysellä matsin jälkeen, Carrington on oikea osoite sitä varten) Mazin matkakertomuksessa on sinnekin ohjeet (MAZ LAITATKO LINKIN!!!)

 

Toisaalta siitä liikkumisesta siellä on ihan turha tehdä mitään isoa numeroa. Kun pääset lentokentältä juna-asemalle, mene infoon ostaa tarvittaville päiville matkustajakortti (muista passikuva!) ja pyydä kartta. Old Trafford on käytännössä kaupungin merkittävin nähtävyys ja varmasti kaikki osaavat sinut sinne neuvoa. Mielestäni Manchesterissa oli kaikin tavoin helppo liikkua. Kerää vaikka muutama osoite talteen jo etukäteen, etsi ne kartalta ja vieraille niissä.

 

OT:n lisäksi muista käydä ainakin nimet sinnepäin, viisaammat korjatkoon:

- Lowry Centressä (Outlet marketti, jos haluat halvoille ostoksille tai käydä ManUn Red Cinemassa)

- Carrington Center (euroopan suurin ostari)

- CAMDEN LOCKS Hieno paikka mennä illalla, siistejä pubeja ja erityisesti Micky Hucknallin (Simply Red) omistama baari nimeltä Barca jäi mieleen - iloa janoisille ja silmän ruokaa kaipaaville...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ihan hyödyllisiä tietoja meikäkäisellekin tuossa, kiitos. on nimittäin lippu 20.4. tiistaina pelattavaan ManU-Charlton otteluun! sain lippuni juurikin jäsenyyden ja arvonnan kautta hintaan 24£. kalliiksihan tuommoiset reissut aina tulevat mutta veri vetää sinne niin kovasti että pakkohan se on mennä! :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jälleen uusi kausi alkamassa,Taino ei ihan vielä mutta pikkuhiljaa,ja tässä Olen ruvennut jo Reissua suunnittelemaan niin Onkohan täältä kukaan menossa joulukuussa manchesteriin päin?kaikkihan itselläni on vielä auki(matkan pituus,sun muut)..Ettäpä jos löytyis matkaseura niin kirjotelkaas tänne näin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×